Isiliel
Επιφανές μέλος

Για το μόνο που θα συμφωνήσω είναι το θέμα του ύπνου, όμως κι αυτό λύνεται με τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Η πολυτέλεια αντίθετα είναι υπέροχη για μια-δυο μέρες, να ζήσεις μες τη χλίδα, να μη λες ότι δε το 'ζησες κι αυτό.
Πάντως δεν νομίζω epote ότι το προφίλ των κατασκηνωτών περιορίζεται στις ομάδες που ανέφερες.
Το τι BMW, SUV και Μερσεντέ κυκλοφορεί στα camping είναι άλλο πράμα. Οι σκληροπυρηνικοί χίπηδες είμαστε η μειονότητα αγαπητέ μου

Μάλλον δεν πρόκειται για απένταρους και άεργους φοιτητές...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικο κοστος: Οσο περιπου το να μηνεις σε ενα ενοικιαζομενο δωματιο με καθαρο στροματακι και AC.
Αλλα ενταξει δεν εχει το χαβαλε του καμπινγκ (χαβαλες = μεθυσμενοι που πινουν βοτκα απο καρπουζι, κλανιες, ρεψιματα και αλλα σκατολογικου τυπου ευφιολογηματα απο τους ανωθι μεθυσμενους η μη μεθυσμενους, επισις ζεστη το πρωι και κρυο το βραδι, βαρεμαρα απο τις 8-12 το προι και απο τις 6-9 το βραδυ, υπομονη ετελειοτη στα μπανια οπου θα μπεις και θα βρεις σκατα αν εισαι αντρας πεταμενα ταμπον αν εισαι γυναικα και αλλα τετοια ωραια)
Βασικα απο οσο εχω καταφερει να συλεξω, καμπινγκ κανουν οι εξις δυο κατηγοριες ανθρωπων:
1) σκληροπηρινικοι χιπιδες που δεν εχουν λεφτα (πχ οι γονεις μου).
2) φοιτητες που δεν πατανε πανω απο δυο μερες το χρονο στη σχολη και δεν ξερουν τι σημαινει δουλεια ουτε απο τη wikipedia και δεν εχουν λεφτα.
Ολοι οι υπολοιποι (βλεπε φυσιολογικοι ανθρωποι που δουλευουν - η κατα τους παραπανω κατασκηνοτες κομφορμιστες υπερκαταναλωτικα ανδρεικελα, φεραιφορα του συστηματος) νοικιαζουν δωματιακι/ξενοδοχειο γιατι θελουν στις διακοπες τους να ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ.
καλά εδώ γενικέυεις τα μάλα.
εγώ κανω κάμπινγκ τα τελευταία εχμ, ολα τα χρονια της ζωης μου.
ποτε δεν ηταν για οικονομικους λογους.
φετος εισηχθην στο ελευθερο μακρας διαρκειας.
ταλαιπωρια?? δεν ξερω, ισως.
πρωτη φορα στη ζωη μου περασα τοσο ηρεμες διακοπες και πρωτη φορα ξεκουραστηκα τοσο

(απεχω μακραν απο τις δυο κατηγοριες σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Κάποτε "απένταρος" ίσως σήμαινε φτηνές διακοπές σε camping...Τώρα "απένταρος" σημαίνει καθόλου διακοπές...

23 ευρώ για μια θέση σε κάμπινγκ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ναι ξερω εσυ εισαι η κατηγορια "κοντα στη φυση"
κι εσυ ο "θέλω να βάζω τους ανθρώπου σε κατηγορίες, με βολεύει"
valeria
Νεοφερμένο μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

valeria
Νεοφερμένο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

σε καμπινγκ δε νομιζω οτι θα πηγαινα, η ιδεα του να μοιραζομαι την ιδια τουαλετα με τοσους αγνωστους με σοκαρει.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Γιατί;Γιατί είναι..
Κοντά στην φύση.
Διαφορετικό από ότι έχω κάθε μέρα.
Μπελαλίδικο αλλά χωρίς λίγους μπελάδες καλες διακοπές δεν γίνονται.
Ιδανικό. Μου αρέσει να κοιμάμαι υπο το φως του φεγγαριού και να ξυπνάω με τον ήλιο.

lola9900
Νεοφερμένο μέλος

Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

(ωραία ημερομηνία έχει η τελευταία δημοσίευση)
Πού είναι ο jrot τώρα που τον χρειάζομαι;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

και να έχεις και θέα την πισίνα και το απέναντι δωμάτιο του κούκλου που είχες βάλει στο μάτι όπου μέρα παρα μέρα απλώνει το μαγιό και τα πουκάμισά του με το μποξεράκι !!!Αυτές είναι διακοπές
αχ ευλαμπίαααα
αυτό το ποστ εκφράζει απόλυτα την ψυχοσύνθεση μου , εκτός από την τελευταία πρόταση , που την προτιμώ αντίθεταΣκηνή.
Γιατί;Γιατί είναι..
Κοντά στην φύση.
Διαφορετικό από ότι έχω κάθε μέρα.
Μπελαλίδικο αλλά χωρίς λίγους μπελάδες καλες διακοπές δεν γίνονται.
Ιδανικό. Μου αρέσει να κοιμάμαι υπο το φως του φεγγαριού και να ξυπνάω με τον ήλιο.
![]()

Λοιπόν λοιπόν επαναφέρω το θέμα στο προσκήνιο επειδή θέλω γνώμες: Θα πάμε μεγάλη παρέα στο οργανωμένο κάμπινγκ στο Καλαμίτσι στη Χαλκιδική για μια βδομάδα. Camping δεν έχω ξανακάνει, easy going δε με λες και σχετικά με την υγιεινή είμαι ο ορισμός της σπαστικής με την καθαριότητα γκόμενας. Είπα το << ναι >> αμέσως γιατί καραγουστάρω την παρέα αλλά όσο περνάνε οι μέρες έχω αμφιβολίες γιατί ακούω διάφορα κουλά. Τι να κάνω, να πάω ή θα αφηνιάσω; Τι να πάρω μαζί; Έχει πάει κανείς στο συγκεκριμένο να μου πει εντυπώσεις;
να πας , να πας , καλύτερα να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου για τις διακοπές παρά τις διακοπές για τον χαρακτήρα σου
ιδιως όταν μιλάμε για καλαμίτσι !!!!!

*πάω να ψάξω στο γκουγκλ τι στον κόρακα είναι αυτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JoJoanna
Νεοφερμένο μέλος

Δεν έχω κάνει κάμπινγκ,αλλά πιστεύω πως θα το τολμούσα.
Δεν μπορώ να αντέξω την πολύ έλλειψη καθαριότητας αλλά το να είμαι δίπλα στη φύση είναι κάτι που με μαγέυει.
Για ένα μεγάλο ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις δε θα έλεγα όχι αν και δεν είναι του τύπου μου.
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν με απασχολει αν θα ειναι σουιτα (δεν θα ελεγα οχι

Isiliel
Επιφανές μέλος

Το χαμόγελό σου και όρεξη για νέες εμπειρίες και περιπέτειες.Τι να πάρω μαζί;

Το βασικότερο για μένα είναι οι καθαρές τουαλέτες, πράγμα για το οποίο ελπίζω να γνωρίζουν εκ των προτέρων οι φίλοι σου, διότι ή τις έχει το camping ή δεν τις έχει, and there's nothing you can do about it.
Στην Αγία Άννα για παράδειγμα, περνούν και πλένουν τις τουαλέτες και τα ντουζ τουλάχιστον 4 φορές την ημέρα και το καλύτερο: έχει και τούρκικες και ευρωπαϊκές λεκάνες για κάθε γούστο.

Σε κάθε περίπτωση, απολυμαντικά μαντηλάκια καλό είναι να έχεις μαζί σου...
Κατά τα άλλα, ο ύπνος θα είναι άβολος (πάνω σε carry-mat ή φουσκωτό στρώμα στην καλύτερη), όπως και το ντύσου-γδύσου μέσα στη σκηνή (αν μιλάμε για σκηνή igloo, θα ντύνεσαι καθιστή ή σκυμμένη).
Σε έπεισα να πας ή όχι ακόμα;

Να σοβαρευτώ.
Πέραν από τις διευκολύνσεις που έχει το ίδιο το camping (τουαλέτες, χώρους αναψυχής, εστιατόριο, πλυσταριό) όλα εξαρτώνται από τον εξοπλισμό που θα έχετε μαζί σας και τη δυνατότητα μεταφοράς του.
Θα δεις στο camping οικογένειες που είναι σαν να βρίσκονται σπίτι τους, με κρεβάτια, τραπέζια, τηλεόραση, ψυγείο (και ό,τι άλλο βάζει ο νους σου...).
Υπάρχουν σκηνές που χωράς όρθιος και έχουν χωρίσματα για δωμάτια, υπάρχουν κι αυτές που μπαίνεις και βγαίνεις ξαπλωτός. Θα δεις και άτομα που διαμένουν σε τροχόσπιτα και έχουν κάθε άνεση, (μαζί με ιδιωτική τουαλέτα).
Θα δεις και τους "χύμα-στο-κύμα" που δεν έχουν ούτε καρέκλα να καθίσουν και απλώνουν το βράδυ το κορμάκι τους πάνω σε ένα carry-mat.
Ο πιο κοινός εξοπλισμός για άτομα της ηλικίας σου είναι σκηνές igloo, sleeping-bag και carry mat, ψάθες και κανένα πτυσσόμενο καρεκλάκι ειδικά εάν πάτε εκεί με τη συγκοινωνία. Με αυτά ζεις μια χαρά για μια εβδομάδα, αρκεί να είσαι open-minded και να μην κολλήσεις σε λεπτομέρειες όπως: "Λίγο χωματάκι στη σκηνή, λίγο χωματάκι στο sleeping bag, λίγο χωματάκι ...παντού!"

(Εγώ είχα και παιδί μαζί μου που δεν πρόσεχε ιδιαίτερα ...τέτοιες λεπτομέρειες. Οι ενήλικοι φροντίζουν να κρατούν τις σκηνές τους σχετικά καθαρές και τακτοποιημένες).
Μερικά tips που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό:
- Πάρε μαζί αντικουνουπικό να πασαλείβεσαι (μην μας γυρίσεις πίσω πικέ)...καθώς και αμμωνία ή κάτι αντίστοιχο για τυχόν τσιμπήματα από τσούχτρες, μέλισσες, σφίγγες κτλ. Φροντίζουμε απαραίτητα να κλείνουμε το φερμουάρ της σκηνής μας κάθε φορά που εισερχόμαστε ή εξερχόμαστε απ' αυτήν. Έτσι αποφεύγουμε τα κουνούπια, τις μύγες, τις μέλισσες εντός της σκηνής.
- Πάρε μικρό μαξιλαράκι, όχι φουσκωτό (εάν θέλεις να ευχαριστηθείς ύπνο, έστω και στο carry-mat) Είναι μια "πολυτέλεια" που πρέπει να την επιτρέψεις στον εαυτό σου.
- Πάρε δεύτερα παπούτσια και κάλτσες. (Εάν βρέξει, πράγμα πολύ πιθανό φέτος, θα με θυμηθείς).
- Φακός, απαραίτητος!
- Δεν αφήνουμε ποτέ laptop, φωτογραφικές μηχανές, κινητά, στη σκηνή για το φόβο κλοπής. Είναι σπάνιο, αλλά μπορεί να συμβεί. Εάν δεν πάτε με αυτοκίνητο ώστε να μπορείς να τα αφήσεις εκεί μέσα, να θυμάσαι ότι θα χρειαστεί να τα κουβαλάς μαζί σου. (Μερικά camping έχουν τη δυνατότητα να τα φυλάσσουν στην reception).
- Βολεύει πολύ στο μπάνιο ένα νεσεσέρ αδιάβροχο με χερούλια που θα μπορεί να κρεμαστεί.
- Πάρε μερικά μανταλάκια, πάντα χρειάζονται.
- Μην πάρεις πολλά και καλά ρούχα. Προσωπικά όλη μέρα γυρίζω με παρεό και μαγιό και αλλάζω μόνο για τις βραδυνές εξόδους.
- Μικρό σκουπάκι και φαρασάκι (απ' αυτά που έχουν για τους νεροχύτες) για να μπορείς να καθαρίσεις λίγο τη σκηνή σου είναι χρήσιμο.
- Συνεννοήσου με τα υπόλοιπα άτομα. Δεν ωφελεί να κουβαλάτε διπλά πράγματα.
- Δεν αφήνουμε τρόφιμα μέσα στη σκηνή, εκτός κι αν είναι πάρα πολύ καλά κλεισμένα, εάν δεν θέλουμε να μας την πέσουν τα μυρμήγκια.
- Οπωσδήποτε, όση ζέστη κι αν σου φαίνεται πως θα κάνει, πάρε μια αλλαξιά ζεστά ρούχα: μακρύ παντελόνι - φούτερ.
- Μια έξτρα ψάθα για να στρώσεις μπροστά στη σκηνή, μπορεί να φανεί χρήσιμη.
- Πάρε χρήματα για ...ξενοδοχείο ή κλειστό κατάλυμα του camping. Τέτοια εποχή θα βρεις εύκολα εάν όλα πάνε στραβά!
Σου εγγυώμαι ότι είναι μια εμπειρία που δεν θέλεις να τη χάσεις!
Είτε περάσεις όμορφα, είτε περάσεις δύσκολα, θα σου μείνει αξέχαστη!
Χαλάρωσε και απόλαυσέ το!

Οδηγός άγνωστων λέξεων:
Σκηνή igloo:

Carry-mat:

Δεν πιστεύω να μην ξέρεις τι είναι το sleeping-bag?!

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩ!!!!!!!
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

Το χαμόγελό σου και όρεξη για νέες εμπειρίες και περιπέτειες.Είναι μια καλή ευκαιρία να ξανανιώσεις παιδί.
Σε κάθε περίπτωση, απολυμαντικά μαντηλάκια καλό είναι να έχεις μαζί σου...
Κατάλαβα θα πάρω τη χιλιάδα
Κατά τα άλλα, ο ύπνος θα είναι άβολος (πάνω σε carry-mat ή φουσκωτό στρώμα στην καλύτερη), όπως και το ντύσου-γδύσου μέσα στη σκηνή (αν μιλάμε για σκηνή igloo, θα ντύνεσαι καθιστή ή σκυμμένη).
Σε έπεισα να πας ή όχι ακόμα;Εγώ τα γράφω και μου τρέχουν τα σάλια, εσύ μάλλον θα τα διαβάζεις και θα σου τρέχουν...τα δάκρυα.
Πώς με ξέρεις...
Να σοβαρευτώ.
Πέραν από τις διευκολύνσεις που έχει το ίδιο το camping (τουαλέτες, χώρους αναψυχής, εστιατόριο, πλυσταριό) όλα εξαρτώνται από τον εξοπλισμό που θα έχετε μαζί σας και τη δυνατότητα μεταφοράς του.
Θα δεις στο camping οικογένειες που είναι σαν να βρίσκονται σπίτι τους, με κρεβάτια, τραπέζια, τηλεόραση, ψυγείο (και ό,τι άλλο βάζει ο νους σου...).
Τι να την κάνεις την τηλεόραση;;;;;;;;; Να αφήσεις τα παιδιά να βλέπουν για να κάνεις σεξ σαν άνθρωπος;
[...]
Οδηγός άγνωστων λέξεων:
Σκηνή igloo:
![]()
Carry-mat:
![]()
Δεν πιστεύω να μην ξέρεις τι είναι το sleeping-bag?!
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩ!!!!!!!
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Μιμιτούλα μου!!!

Αποφάσισα χθες βράδυ να πάω, καλύτερα να το δοκιμάσω παρά να το απορρίψω εξ'αρχής... είναι και μια καλή ευκαιρία να υπερβώ τον εαυτό μου
άμα δεν περνάω καλά θα παίρνω εσένα τηλέφωνο αντί να γκρινιάζω στα αγόρια

Isiliel
Επιφανές μέλος

Έχει και mundial miss!Τι να την κάνεις την τηλεόραση;;;;;;;;; Να αφήσεις τα παιδιά να βλέπουν για να κάνεις σεξ σαν άνθρωπος;![]()

Πάρε όσα τηλέφωνα θέλεις. Να δώσω συμβουλές μπορώ, να έρθω να σε σώσω, δεν θα είναι εφικτό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.