juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 10:44 Ο juste un instant: #1 02-06-20 10:44 Σας αρέσουν ή τα απεχθανεστε; Θα θέλατε να τα τρώτε αλλά λόγω κοινωνικών επαφών και συναναστροφών δεν μπορείτε; Λόγω κορονοιου παίζει να έχω φαει τα περισσότερα σκόρδα στη ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 10:47 Ο Μαυρίκιος: #2 02-06-20 10:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 10:48 Ο Viedo έγραψε: #3 02-06-20 10:48 Μου αρέσει το τζατζίκι πάρα πολύ. Το σκόρδο προστατεύει από τον ιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 10:49 Ο juste un instant: #4 02-06-20 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μου αρέσει το τζατζίκι πάρα πολύ. Το σκόρδο προστατεύει από τον ιό; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βοηθάει όμως στο social distancing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 10:55 Ο Viedo έγραψε: #5 02-06-20 10:55 Ναι ερώτηση είναι. Στο κοινωνικό κομμάτι που αναφέρεις δεν το αποφεύγω το σκόρδο. Πολύ σπάνια να μην φάω π.χ.σουβλακί, λόγω του συντρόφου μου, ή της παρέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 11:02 Ο juste un instant: #6 02-06-20 11:02 Εγώ μασουλαω κομματια ολόκληρα. Ακόμα και το πρωΐ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 11:09 Ο Viedo έγραψε: #7 02-06-20 11:09 Αα προχωρημένο επίπεδο είσαι εσύ, όχι ωμό σκόρδο δεν τρώω. Σε φαγητό βάζω δεν το τσιγκουνεύομαι καμία φορά, αλλά σκελίδες δεν τις τρώω άψητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 12:56 Η Alma Libre: #8 02-06-20 12:56 Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:01 Ο juste un instant: #9 02-06-20 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Click για ανάπτυξη... Άλλη χάρη έχει το ωμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:03 Η Alma Libre: #10 02-06-20 13:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Άλλη χάρη έχει το ωμό... Click για ανάπτυξη... Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:04 Ο juste un instant: #11 02-06-20 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:12 Ο Guest 209912: #12 02-06-20 13:12 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Click για ανάπτυξη... Το ψωμί είναι από τις χειρότερες τροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:13 Ο Viedo έγραψε: #13 02-06-20 13:13 Κι εγώ ολικής ψωμί τρώω εδώ και χρόνια, λόγω διατροφής, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που τρώει π.χ. ρύζι ή μακαρόνια αντί για ψωμί, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:14 Ο juste un instant: #14 02-06-20 13:14 Το ψωμί είναι η βάση για όλα. https://www.vivartia.com/wp-content/uploads/2012/07/pyramid11.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:15 Ο Guest 209912: #15 02-06-20 13:15 Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:18 Ο juste un instant: #16 02-06-20 13:18 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η συγχρονη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:19 Ο Viedo έγραψε: #17 02-06-20 13:19 Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας αρέσουν ή τα απεχθανεστε; Θα θέλατε να τα τρώτε αλλά λόγω κοινωνικών επαφών και συναναστροφών δεν μπορείτε; Λόγω κορονοιου παίζει να έχω φαει τα περισσότερα σκόρδα στη ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 10:47 Ο Μαυρίκιος: #2 02-06-20 10:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 10:48 Ο Viedo έγραψε: #3 02-06-20 10:48 Μου αρέσει το τζατζίκι πάρα πολύ. Το σκόρδο προστατεύει από τον ιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 10:49 Ο juste un instant: #4 02-06-20 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μου αρέσει το τζατζίκι πάρα πολύ. Το σκόρδο προστατεύει από τον ιό; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βοηθάει όμως στο social distancing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 10:55 Ο Viedo έγραψε: #5 02-06-20 10:55 Ναι ερώτηση είναι. Στο κοινωνικό κομμάτι που αναφέρεις δεν το αποφεύγω το σκόρδο. Πολύ σπάνια να μην φάω π.χ.σουβλακί, λόγω του συντρόφου μου, ή της παρέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 11:02 Ο juste un instant: #6 02-06-20 11:02 Εγώ μασουλαω κομματια ολόκληρα. Ακόμα και το πρωΐ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 11:09 Ο Viedo έγραψε: #7 02-06-20 11:09 Αα προχωρημένο επίπεδο είσαι εσύ, όχι ωμό σκόρδο δεν τρώω. Σε φαγητό βάζω δεν το τσιγκουνεύομαι καμία φορά, αλλά σκελίδες δεν τις τρώω άψητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 12:56 Η Alma Libre: #8 02-06-20 12:56 Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:01 Ο juste un instant: #9 02-06-20 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Click για ανάπτυξη... Άλλη χάρη έχει το ωμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:03 Η Alma Libre: #10 02-06-20 13:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Άλλη χάρη έχει το ωμό... Click για ανάπτυξη... Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:04 Ο juste un instant: #11 02-06-20 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:12 Ο Guest 209912: #12 02-06-20 13:12 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Click για ανάπτυξη... Το ψωμί είναι από τις χειρότερες τροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:13 Ο Viedo έγραψε: #13 02-06-20 13:13 Κι εγώ ολικής ψωμί τρώω εδώ και χρόνια, λόγω διατροφής, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που τρώει π.χ. ρύζι ή μακαρόνια αντί για ψωμί, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:14 Ο juste un instant: #14 02-06-20 13:14 Το ψωμί είναι η βάση για όλα. https://www.vivartia.com/wp-content/uploads/2012/07/pyramid11.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:15 Ο Guest 209912: #15 02-06-20 13:15 Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:18 Ο juste un instant: #16 02-06-20 13:18 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η συγχρονη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:19 Ο Viedo έγραψε: #17 02-06-20 13:19 Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 10:48 Ο Viedo έγραψε: #3 02-06-20 10:48 Μου αρέσει το τζατζίκι πάρα πολύ. Το σκόρδο προστατεύει από τον ιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 10:49 Ο juste un instant: #4 02-06-20 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μου αρέσει το τζατζίκι πάρα πολύ. Το σκόρδο προστατεύει από τον ιό; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βοηθάει όμως στο social distancing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 10:55 Ο Viedo έγραψε: #5 02-06-20 10:55 Ναι ερώτηση είναι. Στο κοινωνικό κομμάτι που αναφέρεις δεν το αποφεύγω το σκόρδο. Πολύ σπάνια να μην φάω π.χ.σουβλακί, λόγω του συντρόφου μου, ή της παρέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 11:02 Ο juste un instant: #6 02-06-20 11:02 Εγώ μασουλαω κομματια ολόκληρα. Ακόμα και το πρωΐ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 11:09 Ο Viedo έγραψε: #7 02-06-20 11:09 Αα προχωρημένο επίπεδο είσαι εσύ, όχι ωμό σκόρδο δεν τρώω. Σε φαγητό βάζω δεν το τσιγκουνεύομαι καμία φορά, αλλά σκελίδες δεν τις τρώω άψητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 12:56 Η Alma Libre: #8 02-06-20 12:56 Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:01 Ο juste un instant: #9 02-06-20 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Click για ανάπτυξη... Άλλη χάρη έχει το ωμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:03 Η Alma Libre: #10 02-06-20 13:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Άλλη χάρη έχει το ωμό... Click για ανάπτυξη... Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:04 Ο juste un instant: #11 02-06-20 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:12 Ο Guest 209912: #12 02-06-20 13:12 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Click για ανάπτυξη... Το ψωμί είναι από τις χειρότερες τροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:13 Ο Viedo έγραψε: #13 02-06-20 13:13 Κι εγώ ολικής ψωμί τρώω εδώ και χρόνια, λόγω διατροφής, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που τρώει π.χ. ρύζι ή μακαρόνια αντί για ψωμί, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:14 Ο juste un instant: #14 02-06-20 13:14 Το ψωμί είναι η βάση για όλα. https://www.vivartia.com/wp-content/uploads/2012/07/pyramid11.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:15 Ο Guest 209912: #15 02-06-20 13:15 Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:18 Ο juste un instant: #16 02-06-20 13:18 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η συγχρονη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:19 Ο Viedo έγραψε: #17 02-06-20 13:19 Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσει το τζατζίκι πάρα πολύ. Το σκόρδο προστατεύει από τον ιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 10:49 Ο juste un instant: #4 02-06-20 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μου αρέσει το τζατζίκι πάρα πολύ. Το σκόρδο προστατεύει από τον ιό; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βοηθάει όμως στο social distancing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2020 Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 10:55 Ο Viedo έγραψε: #5 02-06-20 10:55 Ναι ερώτηση είναι. Στο κοινωνικό κομμάτι που αναφέρεις δεν το αποφεύγω το σκόρδο. Πολύ σπάνια να μην φάω π.χ.σουβλακί, λόγω του συντρόφου μου, ή της παρέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 11:02 Ο juste un instant: #6 02-06-20 11:02 Εγώ μασουλαω κομματια ολόκληρα. Ακόμα και το πρωΐ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 11:09 Ο Viedo έγραψε: #7 02-06-20 11:09 Αα προχωρημένο επίπεδο είσαι εσύ, όχι ωμό σκόρδο δεν τρώω. Σε φαγητό βάζω δεν το τσιγκουνεύομαι καμία φορά, αλλά σκελίδες δεν τις τρώω άψητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 12:56 Η Alma Libre: #8 02-06-20 12:56 Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:01 Ο juste un instant: #9 02-06-20 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Click για ανάπτυξη... Άλλη χάρη έχει το ωμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:03 Η Alma Libre: #10 02-06-20 13:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Άλλη χάρη έχει το ωμό... Click για ανάπτυξη... Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:04 Ο juste un instant: #11 02-06-20 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:12 Ο Guest 209912: #12 02-06-20 13:12 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Click για ανάπτυξη... Το ψωμί είναι από τις χειρότερες τροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:13 Ο Viedo έγραψε: #13 02-06-20 13:13 Κι εγώ ολικής ψωμί τρώω εδώ και χρόνια, λόγω διατροφής, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που τρώει π.χ. ρύζι ή μακαρόνια αντί για ψωμί, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:14 Ο juste un instant: #14 02-06-20 13:14 Το ψωμί είναι η βάση για όλα. https://www.vivartia.com/wp-content/uploads/2012/07/pyramid11.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:15 Ο Guest 209912: #15 02-06-20 13:15 Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:18 Ο juste un instant: #16 02-06-20 13:18 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η συγχρονη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:19 Ο Viedo έγραψε: #17 02-06-20 13:19 Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Μου αρέσει το τζατζίκι πάρα πολύ. Το σκόρδο προστατεύει από τον ιό; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βοηθάει όμως στο social distancing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 10:55 Ο Viedo έγραψε: #5 02-06-20 10:55 Ναι ερώτηση είναι. Στο κοινωνικό κομμάτι που αναφέρεις δεν το αποφεύγω το σκόρδο. Πολύ σπάνια να μην φάω π.χ.σουβλακί, λόγω του συντρόφου μου, ή της παρέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 11:02 Ο juste un instant: #6 02-06-20 11:02 Εγώ μασουλαω κομματια ολόκληρα. Ακόμα και το πρωΐ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 11:09 Ο Viedo έγραψε: #7 02-06-20 11:09 Αα προχωρημένο επίπεδο είσαι εσύ, όχι ωμό σκόρδο δεν τρώω. Σε φαγητό βάζω δεν το τσιγκουνεύομαι καμία φορά, αλλά σκελίδες δεν τις τρώω άψητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 12:56 Η Alma Libre: #8 02-06-20 12:56 Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:01 Ο juste un instant: #9 02-06-20 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Click για ανάπτυξη... Άλλη χάρη έχει το ωμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:03 Η Alma Libre: #10 02-06-20 13:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Άλλη χάρη έχει το ωμό... Click για ανάπτυξη... Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:04 Ο juste un instant: #11 02-06-20 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:12 Ο Guest 209912: #12 02-06-20 13:12 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Click για ανάπτυξη... Το ψωμί είναι από τις χειρότερες τροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:13 Ο Viedo έγραψε: #13 02-06-20 13:13 Κι εγώ ολικής ψωμί τρώω εδώ και χρόνια, λόγω διατροφής, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που τρώει π.χ. ρύζι ή μακαρόνια αντί για ψωμί, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:14 Ο juste un instant: #14 02-06-20 13:14 Το ψωμί είναι η βάση για όλα. https://www.vivartia.com/wp-content/uploads/2012/07/pyramid11.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:15 Ο Guest 209912: #15 02-06-20 13:15 Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:18 Ο juste un instant: #16 02-06-20 13:18 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η συγχρονη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:19 Ο Viedo έγραψε: #17 02-06-20 13:19 Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ερώτηση είναι. Στο κοινωνικό κομμάτι που αναφέρεις δεν το αποφεύγω το σκόρδο. Πολύ σπάνια να μην φάω π.χ.σουβλακί, λόγω του συντρόφου μου, ή της παρέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 11:02 Ο juste un instant: #6 02-06-20 11:02 Εγώ μασουλαω κομματια ολόκληρα. Ακόμα και το πρωΐ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 11:09 Ο Viedo έγραψε: #7 02-06-20 11:09 Αα προχωρημένο επίπεδο είσαι εσύ, όχι ωμό σκόρδο δεν τρώω. Σε φαγητό βάζω δεν το τσιγκουνεύομαι καμία φορά, αλλά σκελίδες δεν τις τρώω άψητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 12:56 Η Alma Libre: #8 02-06-20 12:56 Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:01 Ο juste un instant: #9 02-06-20 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Click για ανάπτυξη... Άλλη χάρη έχει το ωμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:03 Η Alma Libre: #10 02-06-20 13:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Άλλη χάρη έχει το ωμό... Click για ανάπτυξη... Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:04 Ο juste un instant: #11 02-06-20 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:12 Ο Guest 209912: #12 02-06-20 13:12 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Click για ανάπτυξη... Το ψωμί είναι από τις χειρότερες τροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:13 Ο Viedo έγραψε: #13 02-06-20 13:13 Κι εγώ ολικής ψωμί τρώω εδώ και χρόνια, λόγω διατροφής, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που τρώει π.χ. ρύζι ή μακαρόνια αντί για ψωμί, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:14 Ο juste un instant: #14 02-06-20 13:14 Το ψωμί είναι η βάση για όλα. https://www.vivartia.com/wp-content/uploads/2012/07/pyramid11.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:15 Ο Guest 209912: #15 02-06-20 13:15 Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:18 Ο juste un instant: #16 02-06-20 13:18 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η συγχρονη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:19 Ο Viedo έγραψε: #17 02-06-20 13:19 Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ μασουλαω κομματια ολόκληρα. Ακόμα και το πρωΐ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 11:09 Ο Viedo έγραψε: #7 02-06-20 11:09 Αα προχωρημένο επίπεδο είσαι εσύ, όχι ωμό σκόρδο δεν τρώω. Σε φαγητό βάζω δεν το τσιγκουνεύομαι καμία φορά, αλλά σκελίδες δεν τις τρώω άψητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 12:56 Η Alma Libre: #8 02-06-20 12:56 Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:01 Ο juste un instant: #9 02-06-20 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Click για ανάπτυξη... Άλλη χάρη έχει το ωμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:03 Η Alma Libre: #10 02-06-20 13:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Άλλη χάρη έχει το ωμό... Click για ανάπτυξη... Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:04 Ο juste un instant: #11 02-06-20 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:12 Ο Guest 209912: #12 02-06-20 13:12 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Click για ανάπτυξη... Το ψωμί είναι από τις χειρότερες τροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:13 Ο Viedo έγραψε: #13 02-06-20 13:13 Κι εγώ ολικής ψωμί τρώω εδώ και χρόνια, λόγω διατροφής, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που τρώει π.χ. ρύζι ή μακαρόνια αντί για ψωμί, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:14 Ο juste un instant: #14 02-06-20 13:14 Το ψωμί είναι η βάση για όλα. https://www.vivartia.com/wp-content/uploads/2012/07/pyramid11.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:15 Ο Guest 209912: #15 02-06-20 13:15 Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:18 Ο juste un instant: #16 02-06-20 13:18 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η συγχρονη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:19 Ο Viedo έγραψε: #17 02-06-20 13:19 Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αα προχωρημένο επίπεδο είσαι εσύ, όχι ωμό σκόρδο δεν τρώω. Σε φαγητό βάζω δεν το τσιγκουνεύομαι καμία φορά, αλλά σκελίδες δεν τις τρώω άψητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 12:56 Η Alma Libre: #8 02-06-20 12:56 Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:01 Ο juste un instant: #9 02-06-20 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Click για ανάπτυξη... Άλλη χάρη έχει το ωμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:03 Η Alma Libre: #10 02-06-20 13:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Άλλη χάρη έχει το ωμό... Click για ανάπτυξη... Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:04 Ο juste un instant: #11 02-06-20 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:12 Ο Guest 209912: #12 02-06-20 13:12 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Click για ανάπτυξη... Το ψωμί είναι από τις χειρότερες τροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:13 Ο Viedo έγραψε: #13 02-06-20 13:13 Κι εγώ ολικής ψωμί τρώω εδώ και χρόνια, λόγω διατροφής, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που τρώει π.χ. ρύζι ή μακαρόνια αντί για ψωμί, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:14 Ο juste un instant: #14 02-06-20 13:14 Το ψωμί είναι η βάση για όλα. https://www.vivartia.com/wp-content/uploads/2012/07/pyramid11.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:15 Ο Guest 209912: #15 02-06-20 13:15 Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:18 Ο juste un instant: #16 02-06-20 13:18 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η συγχρονη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:19 Ο Viedo έγραψε: #17 02-06-20 13:19 Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:01 Ο juste un instant: #9 02-06-20 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Click για ανάπτυξη... Άλλη χάρη έχει το ωμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:03 Η Alma Libre: #10 02-06-20 13:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Άλλη χάρη έχει το ωμό... Click για ανάπτυξη... Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:04 Ο juste un instant: #11 02-06-20 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:12 Ο Guest 209912: #12 02-06-20 13:12 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Click για ανάπτυξη... Το ψωμί είναι από τις χειρότερες τροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:13 Ο Viedo έγραψε: #13 02-06-20 13:13 Κι εγώ ολικής ψωμί τρώω εδώ και χρόνια, λόγω διατροφής, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που τρώει π.χ. ρύζι ή μακαρόνια αντί για ψωμί, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:14 Ο juste un instant: #14 02-06-20 13:14 Το ψωμί είναι η βάση για όλα. https://www.vivartia.com/wp-content/uploads/2012/07/pyramid11.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:15 Ο Guest 209912: #15 02-06-20 13:15 Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:18 Ο juste un instant: #16 02-06-20 13:18 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η συγχρονη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:19 Ο Viedo έγραψε: #17 02-06-20 13:19 Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Η αλήθεια είναι πως δεν τρώω πολύ συχνά ωμό το σκόρδο, αλλά το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στη μαγειρική. Click για ανάπτυξη... Άλλη χάρη έχει το ωμό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:03 Η Alma Libre: #10 02-06-20 13:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Άλλη χάρη έχει το ωμό... Click για ανάπτυξη... Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:04 Ο juste un instant: #11 02-06-20 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:12 Ο Guest 209912: #12 02-06-20 13:12 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Click για ανάπτυξη... Το ψωμί είναι από τις χειρότερες τροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:13 Ο Viedo έγραψε: #13 02-06-20 13:13 Κι εγώ ολικής ψωμί τρώω εδώ και χρόνια, λόγω διατροφής, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που τρώει π.χ. ρύζι ή μακαρόνια αντί για ψωμί, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:14 Ο juste un instant: #14 02-06-20 13:14 Το ψωμί είναι η βάση για όλα. https://www.vivartia.com/wp-content/uploads/2012/07/pyramid11.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:15 Ο Guest 209912: #15 02-06-20 13:15 Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:18 Ο juste un instant: #16 02-06-20 13:18 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η συγχρονη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:19 Ο Viedo έγραψε: #17 02-06-20 13:19 Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Άλλη χάρη έχει το ωμό... Click για ανάπτυξη... Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:04 Ο juste un instant: #11 02-06-20 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:12 Ο Guest 209912: #12 02-06-20 13:12 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Click για ανάπτυξη... Το ψωμί είναι από τις χειρότερες τροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:13 Ο Viedo έγραψε: #13 02-06-20 13:13 Κι εγώ ολικής ψωμί τρώω εδώ και χρόνια, λόγω διατροφής, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που τρώει π.χ. ρύζι ή μακαρόνια αντί για ψωμί, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:14 Ο juste un instant: #14 02-06-20 13:14 Το ψωμί είναι η βάση για όλα. https://www.vivartia.com/wp-content/uploads/2012/07/pyramid11.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:15 Ο Guest 209912: #15 02-06-20 13:15 Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:18 Ο juste un instant: #16 02-06-20 13:18 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η συγχρονη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:19 Ο Viedo έγραψε: #17 02-06-20 13:19 Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, το ξέρω γιατί επί χρόνια το έτρωγα αποκλειστικά ωμό με ψωμί για συνοδεία. Επειδή πλέον όμως δεν τρώω ψωμί, αναγκαστικά έκοψα και το ωμό σκόρδο. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:12 Ο Guest 209912: #12 02-06-20 13:12 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Click για ανάπτυξη... Το ψωμί είναι από τις χειρότερες τροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:13 Ο Viedo έγραψε: #13 02-06-20 13:13 Κι εγώ ολικής ψωμί τρώω εδώ και χρόνια, λόγω διατροφής, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που τρώει π.χ. ρύζι ή μακαρόνια αντί για ψωμί, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:14 Ο juste un instant: #14 02-06-20 13:14 Το ψωμί είναι η βάση για όλα. https://www.vivartia.com/wp-content/uploads/2012/07/pyramid11.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:15 Ο Guest 209912: #15 02-06-20 13:15 Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:18 Ο juste un instant: #16 02-06-20 13:18 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η συγχρονη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:19 Ο Viedo έγραψε: #17 02-06-20 13:19 Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Νομίζω πως το να μην τρώει κανείς (ολικής) ψωμί είναι ό,τι χειρότερο. Τα δημητριακά είναι η βάση της διατροφικής πυραμίδας. Click για ανάπτυξη... Το ψωμί είναι από τις χειρότερες τροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:13 Ο Viedo έγραψε: #13 02-06-20 13:13 Κι εγώ ολικής ψωμί τρώω εδώ και χρόνια, λόγω διατροφής, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που τρώει π.χ. ρύζι ή μακαρόνια αντί για ψωμί, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:14 Ο juste un instant: #14 02-06-20 13:14 Το ψωμί είναι η βάση για όλα. https://www.vivartia.com/wp-content/uploads/2012/07/pyramid11.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:15 Ο Guest 209912: #15 02-06-20 13:15 Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:18 Ο juste un instant: #16 02-06-20 13:18 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η συγχρονη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:19 Ο Viedo έγραψε: #17 02-06-20 13:19 Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ ολικής ψωμί τρώω εδώ και χρόνια, λόγω διατροφής, αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που τρώει π.χ. ρύζι ή μακαρόνια αντί για ψωμί, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:14 Ο juste un instant: #14 02-06-20 13:14 Το ψωμί είναι η βάση για όλα. https://www.vivartia.com/wp-content/uploads/2012/07/pyramid11.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:15 Ο Guest 209912: #15 02-06-20 13:15 Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:18 Ο juste un instant: #16 02-06-20 13:18 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η συγχρονη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:19 Ο Viedo έγραψε: #17 02-06-20 13:19 Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ψωμί είναι η βάση για όλα. https://www.vivartia.com/wp-content/uploads/2012/07/pyramid11.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:15 Ο Guest 209912: #15 02-06-20 13:15 Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:18 Ο juste un instant: #16 02-06-20 13:18 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η συγχρονη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:19 Ο Viedo έγραψε: #17 02-06-20 13:19 Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:18 Ο juste un instant: #16 02-06-20 13:18 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η συγχρονη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:19 Ο Viedo έγραψε: #17 02-06-20 13:19 Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Έλεος με τις πυραμίδες που φτιάχτηκαν από 100 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η συγχρονη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:19 Ο Viedo έγραψε: #17 02-06-20 13:19 Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ψωμί είναι στη μία πλευρά της βάσης, σε ένα σημείο, έχει και κάτι μακαρόνια, πατατούλες, γενικά υδατάνθρακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2020 στις 13:24 Ο juste un instant: #18 02-06-20 13:24 Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Food pyramid (nutrition) - Wikipedia en.wikipedia.org Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:26 Ο Guest 209912: #19 02-06-20 14:26 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποια είναι η συγχρονη; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει. Η πυραμίδα αυτή είναι απλά μια τραγική γενίκευση. Καταρχάς το μεγαλύτερο ρόλο για την διατροφή που θα πρέπει να ακολουθήσεις θα τον παίξει το γενετικό προφίλ σου. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη και πας να κάνεις την πυραμίδα που παρέθεσες την γάμησες και τέτοια δυσανεξία έχουν πολλοί. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν 1000 διαφορετικές δίαιτες οι οποίες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα τον άνθρωπο, από vegan δίαιτες μέχρι meat only. Αν δεν τα δοκιμάσεις αυτά και αν δεν πειραματιστείς πάνω σου δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις ποια διατροφή σου ταιριάζει. Εγώ καταρχάς όταν αρχίζω μα τρώω ψωμί γεμίζω σπυράκια, φλεγμονές και φούσκωμα. Η πιο καλή διατροφή για εμένα είναι η κρεατοφαγική. Καθημερινό κρέας κοτόπουλο-μοσχάρι-χοιρινό-ψάρι (ειδικά το ψάρι) σε συνδιασμό με διάφορα λαχανικά και απλούς υδατάνθρακες όπως ρύζι και πατάτα. Συνδιασμένα με φυτικά έλαια όπως αβοκάντο, ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς. Και αν είναι να μειώσεις κάτι από αυτά όταν δεν αθλείσαι μειώνεις υδατάνθρακες, όχι τα λιπαρά (ζωικά και φυτικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2020 στις 14:27 Ο Guest 875331: #20 02-06-20 14:27 Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μ' αρέσει πολύ το σκόρδο και αυτοκαλούμαι garlic nationalist. Τώρα που ακόμα δεν έχουμε φύγει τελείως από την καραντίνα τρώω ένα ωμό σκόρδο τη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.