ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 16:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #61 03-04-24 16:32 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: εγώ πάντως τρώω το σκόρδο μόνο μαγειρεμένο. ποτέ ωμό. (αλλά και πάλι... προκοπή δεν είδα... ) Click για ανάπτυξη... πολυ παλια ελεγαν οτι ριχνει την πιεση.. μετα λενε μυθος.. οκ και ποιος μετρα πιεση..το θεμα ειναι οτι εχει ωραια γευση αλλα και ιδιαιτερα ενοχλητικη ακομα και σε μενα αν το φαω εγω. ε τωρα μαγειρεμενο δεν ξερω...ξερω ομως οταν βαλεις ενα κρεμυδι ολοκληρο ασπρο μεσα στο κοτοπουλο ή στο ψαρι που κανεις σουπα μετα ειναι απαιχτο και δεν θελεις σουπα. Κατι ξερουνε η ασχετοι αμερικανοι που τα τηγανιζουν touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:07 Η touvlo έγραψε: #62 03-04-24 18:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το ανωτερο που εχουμε στην ελλαδα ειναι ο πουρες σκορδαλια. 1 κιλο πατατες βρασμενες και πατημενενες με το εργαλειο ή πηρουνι... τις περιχύνουμε με μισο σφηνακι ξυδι και ανακατευουμε. Στο μουλτι μπλεντερ βαζουμε 100 ml ελαιολαδο 3 σκελιδες σκορδο ροδελες ( με 4 σε εξοστρακιζουνε) τα λιωνουμε και τα χυνουμε στις πατατες. Χυνουμε και αλλα 100 ml λαδι ή λιγοτερο και ανακατευουμε.. δοκιμαζουμε αν θελει παραπανω ξυδι.. αλατακι πιπερακι. Στο δικο σου μπορεις να βαλεις και λιγο ψιλοκομενο φρεσκο σκορδο. Ανυθος προαιρετικος Ειναι θεικος πουρες και συνοδευει καθε ψητο και τηγανιτό. Τα ματακια σου πως ειναι? Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Γιάννη, σταθερά. Ακόμη δεν έχουμε λήξη συναγερμού, αλλά μάλλον τη γλύτωσα! Όσο για τη σκορδαλιά σου, αν δεν είχα τους άλλους τρεις της παρέας, θα την έκανα κάθε μέρα, με όλα τα φαγητά που δεν έχουν υδατανθρακα, ψητά, όσπρια, λαδερά, ψάρια. Με όσα είναι υδατανθρακούχα θα έκανα τζατζίκι. Μακαρονάδα με τζατζίκι, αντί για κοκκινη σάλτσα έχεις φάει; Άλλη αίσθηση! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: 3000 θερμίδες Click για ανάπτυξη... αλλά αξίζουν! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:09 Η rafaela11: #63 03-04-24 18:09 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Μακαρονάδα με τζατζίκι, αντί για κοκκινη σάλτσα έχεις φάει; Click για ανάπτυξη... Εγώ τρώω μακαρόνια με γιαούρτι το καλοκαίρι πολύ συχνά! Σιγουρα και με τζατζίκι θα είναι τέλεια Το πιο περίεργο που έχω ακούσει είναι με μερεντα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:14 Η touvlo έγραψε: #64 03-04-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πολυ παλια ελεγαν οτι ριχνει την πιεση.. μετα λενε μυθος.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά, τωρα λένε μύθος; Ένα Πάσχα με τα πεθερικά, ανέβασε ο ήμισης πίεση (πασχα με συγγενείς, τι άλλο να πάθει κανείς. Μου λέει η πεθερά, δώστου σκορδάκι φρέσκο. Κόβω μερικά απ τον κήπο, τα πλένω και αρχίζω να του τα προσφέρω <θες λίγο σκορδάκι;>. Έτρωγε αυτ'ος μια μπουκίτσα, το υπόλοιπο όλο εγώ. Στο τέλος της ημέρας, εκείνος είχε φάει 10 μπουκίτσες και εγώ 10 σκόρδα (φρέσκα, όχι κεφάλια) . Όλη τη νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ απ το βαρύ στομάχι και τη σκορδίλα. Θυσία για την αγάπη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #65 03-04-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ευχαριστώ Γιάννη, σταθερά. Ακόμη δεν έχουμε λήξη συναγερμού, αλλά μάλλον τη γλύτωσα! Όσο για τη σκορδαλιά σου, αν δεν είχα τους άλλους τρεις της παρέας, θα την έκανα κάθε μέρα, με όλα τα φαγητά που δεν έχουν υδατανθρακα, ψητά, όσπρια, λαδερά, ψάρια. Με όσα είναι υδατανθρακούχα θα έκανα τζατζίκι. Μακαρονάδα με τζατζίκι, αντί για κοκκινη σάλτσα έχεις φάει; Άλλη αίσθηση! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 αλλά αξίζουν! Click για ανάπτυξη... μα δεν καταλαβαινω το λογο του συναγερμου ...αλλα οκ αυτοι ξερουν.. οχι μακαρονια με τζατζικι δεν εχω φαει ...δεν εχουμε τζατζικι..εγω πρεπει να το αγορασω αλλα εχω φαει ναπολιτανα με δυο κουταλιες γιαουρτι και ανακατεμα ..αλλη γευση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: σοβαρά, τωρα λένε μύθος; Ένα Πάσχα με τα πεθερικά, ανέβασε ο ήμισης πίεση (πασχα με συγγενείς, τι άλλο να πάθει κανείς. Μου λέει η πεθερά, δώστου σκορδάκι φρέσκο. Κόβω μερικά απ τον κήπο, τα πλένω και αρχίζω να του τα προσφέρω <θες λίγο σκορδάκι;>. Έτρωγε αυτ'ος μια μπουκίτσα, το υπόλοιπο όλο εγώ. Στο τέλος της ημέρας, εκείνος είχε φάει 10 μπουκίτσες και εγώ 10 σκόρδα (φρέσκα, όχι κεφάλια) . Όλη τη νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ απ το βαρύ στομάχι και τη σκορδίλα. Θυσία για την αγάπη! Click για ανάπτυξη... ενταξει εσυ δεν εχεις πιεση ..ο παπους τι εκανε? επεσε η πιεση? την επεσε στην γιαγια μετα τα σκορδα? touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:22 Η touvlo έγραψε: #66 03-04-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μα δεν καταλαβαινω το λογο του συναγερμου ...αλλα οκ αυτοι ξερουν.. οχι μακαρονια με τζατζικι δεν εχω φαει ...δεν εχουμε τζατζικι..εγω πρεπει να το αγορασω αλλα εχω φαει ναπολιτανα με δυο κουταλιες γιαουρτι και ανακατεμα ..αλλη γευση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 ενταξει εσυ δεν εχεις πιεση ..ο παπους τι εκανε? επεσε η πιεση? την επεσε στην γιαγια μετα τα σκορδα? Click για ανάπτυξη... δεν εννοώ τον παπού. Ο άντρα; μου είναι ο ήμισης. Αυτός, μια χαρά ήταν! Δε θυμάμαι, αν μου την έπεσε. Γιαυτόν ήταν η <<θυσία>> ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #67 03-04-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δεν εννοώ τον παπού. Ο άντρα; μου είναι ο ήμισης. Αυτός, μια χαρά ήταν! Δε θυμάμαι, αν μου την έπεσε. Γιαυτόν ήταν η <<θυσία>> Click για ανάπτυξη... εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:28 Η glayki έγραψε: #68 03-04-24 18:28 Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:52 Η rafaela11: #69 03-04-24 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Ναι και είναι ΥΠΕΡΟΧΑ με λιγο πεκορινο ή γενικά ο,τι τυρί σαρεσει από πάνω Κάνω αρκετά συχνά Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.343 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 00:15 Η Nascentes morimur: #70 04-04-24 00:15 Ωραίο το σκορδάκι ωμό η μαγειρεμένο.. Στην σκορδαλιά στα φασολάκια σαλάτα ή κοκκινιστά ψιλοκομμένο απο πάνω στα χορταράκια στα σκορδόμακάρονα στο τζατζίκι...γιάμι γιάμι.. αλλά και για το μάτι φτου φτου σκόρδα.. ένα σκορδάκι στην τσεπούλα διώχνει το κακό μάτι. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 05:42 Ο Μαυρίκιος: #71 04-04-24 05:42 Κάθε μέρα και παντού χρησιμοποιείται σαν συμπλήρωμα, εκτός από τα γλυκά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 11:40 Η Υδροχόος έγραψε: #72 04-04-24 11:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Από τις πλέον κλασικές συνταγές. Απλή και νόστιμη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι - εγώ προσωπικά - αφού φέρω "μια γύρα" το σκόρδο, στο τηγάνι με το λάδι, το βγάζω ύστερα. Και δεν είναι τόσο έντονη η γεύση του. Είναι καλό tip για όσους ναι μεν θέλουν σκορδομακάρονα, αλλά όχι με τόσο έντονη γεύση... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #73 04-04-24 13:29 Πολλές φαίνονται ωραίες: Συνταγές με Σκόρδο - Gastronomos.gr Συνταγές με Σκόρδο από το Γαστρονόμο. Εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερες συνταγές για όλες τις περιστάσεις. Διάλεξε την αγαπημένη σου και μπες στην κουζίνα www.gastronomos.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 16:08 Η touvlo έγραψε: #74 04-04-24 16:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; χαχαχα δεν το ήξερα! Κάτσε λίγο, θα τον <προκαλέσω>, να δω, τι παίζει Πάντως στις διακοπές που τρώμε και οι δυο, μια χαρά λειτουργούμε. Θα μου πεις, άλλο διακοπές, άλλο καθημερινότητα. Μου έβαλες <<κακές>> σκέψεις τώρα Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 Alma Libre fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: εγώ πάντως τρώω το σκόρδο μόνο μαγειρεμένο. ποτέ ωμό. (αλλά και πάλι... προκοπή δεν είδα... ) Click για ανάπτυξη... πολυ παλια ελεγαν οτι ριχνει την πιεση.. μετα λενε μυθος.. οκ και ποιος μετρα πιεση..το θεμα ειναι οτι εχει ωραια γευση αλλα και ιδιαιτερα ενοχλητικη ακομα και σε μενα αν το φαω εγω. ε τωρα μαγειρεμενο δεν ξερω...ξερω ομως οταν βαλεις ενα κρεμυδι ολοκληρο ασπρο μεσα στο κοτοπουλο ή στο ψαρι που κανεις σουπα μετα ειναι απαιχτο και δεν θελεις σουπα. Κατι ξερουνε η ασχετοι αμερικανοι που τα τηγανιζουν
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:07 Η touvlo έγραψε: #62 03-04-24 18:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το ανωτερο που εχουμε στην ελλαδα ειναι ο πουρες σκορδαλια. 1 κιλο πατατες βρασμενες και πατημενενες με το εργαλειο ή πηρουνι... τις περιχύνουμε με μισο σφηνακι ξυδι και ανακατευουμε. Στο μουλτι μπλεντερ βαζουμε 100 ml ελαιολαδο 3 σκελιδες σκορδο ροδελες ( με 4 σε εξοστρακιζουνε) τα λιωνουμε και τα χυνουμε στις πατατες. Χυνουμε και αλλα 100 ml λαδι ή λιγοτερο και ανακατευουμε.. δοκιμαζουμε αν θελει παραπανω ξυδι.. αλατακι πιπερακι. Στο δικο σου μπορεις να βαλεις και λιγο ψιλοκομενο φρεσκο σκορδο. Ανυθος προαιρετικος Ειναι θεικος πουρες και συνοδευει καθε ψητο και τηγανιτό. Τα ματακια σου πως ειναι? Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Γιάννη, σταθερά. Ακόμη δεν έχουμε λήξη συναγερμού, αλλά μάλλον τη γλύτωσα! Όσο για τη σκορδαλιά σου, αν δεν είχα τους άλλους τρεις της παρέας, θα την έκανα κάθε μέρα, με όλα τα φαγητά που δεν έχουν υδατανθρακα, ψητά, όσπρια, λαδερά, ψάρια. Με όσα είναι υδατανθρακούχα θα έκανα τζατζίκι. Μακαρονάδα με τζατζίκι, αντί για κοκκινη σάλτσα έχεις φάει; Άλλη αίσθηση! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: 3000 θερμίδες Click για ανάπτυξη... αλλά αξίζουν! rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:09 Η rafaela11: #63 03-04-24 18:09 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Μακαρονάδα με τζατζίκι, αντί για κοκκινη σάλτσα έχεις φάει; Click για ανάπτυξη... Εγώ τρώω μακαρόνια με γιαούρτι το καλοκαίρι πολύ συχνά! Σιγουρα και με τζατζίκι θα είναι τέλεια Το πιο περίεργο που έχω ακούσει είναι με μερεντα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:14 Η touvlo έγραψε: #64 03-04-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πολυ παλια ελεγαν οτι ριχνει την πιεση.. μετα λενε μυθος.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά, τωρα λένε μύθος; Ένα Πάσχα με τα πεθερικά, ανέβασε ο ήμισης πίεση (πασχα με συγγενείς, τι άλλο να πάθει κανείς. Μου λέει η πεθερά, δώστου σκορδάκι φρέσκο. Κόβω μερικά απ τον κήπο, τα πλένω και αρχίζω να του τα προσφέρω <θες λίγο σκορδάκι;>. Έτρωγε αυτ'ος μια μπουκίτσα, το υπόλοιπο όλο εγώ. Στο τέλος της ημέρας, εκείνος είχε φάει 10 μπουκίτσες και εγώ 10 σκόρδα (φρέσκα, όχι κεφάλια) . Όλη τη νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ απ το βαρύ στομάχι και τη σκορδίλα. Θυσία για την αγάπη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #65 03-04-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ευχαριστώ Γιάννη, σταθερά. Ακόμη δεν έχουμε λήξη συναγερμού, αλλά μάλλον τη γλύτωσα! Όσο για τη σκορδαλιά σου, αν δεν είχα τους άλλους τρεις της παρέας, θα την έκανα κάθε μέρα, με όλα τα φαγητά που δεν έχουν υδατανθρακα, ψητά, όσπρια, λαδερά, ψάρια. Με όσα είναι υδατανθρακούχα θα έκανα τζατζίκι. Μακαρονάδα με τζατζίκι, αντί για κοκκινη σάλτσα έχεις φάει; Άλλη αίσθηση! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 αλλά αξίζουν! Click για ανάπτυξη... μα δεν καταλαβαινω το λογο του συναγερμου ...αλλα οκ αυτοι ξερουν.. οχι μακαρονια με τζατζικι δεν εχω φαει ...δεν εχουμε τζατζικι..εγω πρεπει να το αγορασω αλλα εχω φαει ναπολιτανα με δυο κουταλιες γιαουρτι και ανακατεμα ..αλλη γευση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: σοβαρά, τωρα λένε μύθος; Ένα Πάσχα με τα πεθερικά, ανέβασε ο ήμισης πίεση (πασχα με συγγενείς, τι άλλο να πάθει κανείς. Μου λέει η πεθερά, δώστου σκορδάκι φρέσκο. Κόβω μερικά απ τον κήπο, τα πλένω και αρχίζω να του τα προσφέρω <θες λίγο σκορδάκι;>. Έτρωγε αυτ'ος μια μπουκίτσα, το υπόλοιπο όλο εγώ. Στο τέλος της ημέρας, εκείνος είχε φάει 10 μπουκίτσες και εγώ 10 σκόρδα (φρέσκα, όχι κεφάλια) . Όλη τη νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ απ το βαρύ στομάχι και τη σκορδίλα. Θυσία για την αγάπη! Click για ανάπτυξη... ενταξει εσυ δεν εχεις πιεση ..ο παπους τι εκανε? επεσε η πιεση? την επεσε στην γιαγια μετα τα σκορδα? touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:22 Η touvlo έγραψε: #66 03-04-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μα δεν καταλαβαινω το λογο του συναγερμου ...αλλα οκ αυτοι ξερουν.. οχι μακαρονια με τζατζικι δεν εχω φαει ...δεν εχουμε τζατζικι..εγω πρεπει να το αγορασω αλλα εχω φαει ναπολιτανα με δυο κουταλιες γιαουρτι και ανακατεμα ..αλλη γευση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 ενταξει εσυ δεν εχεις πιεση ..ο παπους τι εκανε? επεσε η πιεση? την επεσε στην γιαγια μετα τα σκορδα? Click για ανάπτυξη... δεν εννοώ τον παπού. Ο άντρα; μου είναι ο ήμισης. Αυτός, μια χαρά ήταν! Δε θυμάμαι, αν μου την έπεσε. Γιαυτόν ήταν η <<θυσία>> ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #67 03-04-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δεν εννοώ τον παπού. Ο άντρα; μου είναι ο ήμισης. Αυτός, μια χαρά ήταν! Δε θυμάμαι, αν μου την έπεσε. Γιαυτόν ήταν η <<θυσία>> Click για ανάπτυξη... εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:28 Η glayki έγραψε: #68 03-04-24 18:28 Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:52 Η rafaela11: #69 03-04-24 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Ναι και είναι ΥΠΕΡΟΧΑ με λιγο πεκορινο ή γενικά ο,τι τυρί σαρεσει από πάνω Κάνω αρκετά συχνά Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.343 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 00:15 Η Nascentes morimur: #70 04-04-24 00:15 Ωραίο το σκορδάκι ωμό η μαγειρεμένο.. Στην σκορδαλιά στα φασολάκια σαλάτα ή κοκκινιστά ψιλοκομμένο απο πάνω στα χορταράκια στα σκορδόμακάρονα στο τζατζίκι...γιάμι γιάμι.. αλλά και για το μάτι φτου φτου σκόρδα.. ένα σκορδάκι στην τσεπούλα διώχνει το κακό μάτι. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 05:42 Ο Μαυρίκιος: #71 04-04-24 05:42 Κάθε μέρα και παντού χρησιμοποιείται σαν συμπλήρωμα, εκτός από τα γλυκά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 11:40 Η Υδροχόος έγραψε: #72 04-04-24 11:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Από τις πλέον κλασικές συνταγές. Απλή και νόστιμη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι - εγώ προσωπικά - αφού φέρω "μια γύρα" το σκόρδο, στο τηγάνι με το λάδι, το βγάζω ύστερα. Και δεν είναι τόσο έντονη η γεύση του. Είναι καλό tip για όσους ναι μεν θέλουν σκορδομακάρονα, αλλά όχι με τόσο έντονη γεύση... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #73 04-04-24 13:29 Πολλές φαίνονται ωραίες: Συνταγές με Σκόρδο - Gastronomos.gr Συνταγές με Σκόρδο από το Γαστρονόμο. Εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερες συνταγές για όλες τις περιστάσεις. Διάλεξε την αγαπημένη σου και μπες στην κουζίνα www.gastronomos.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 16:08 Η touvlo έγραψε: #74 04-04-24 16:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; χαχαχα δεν το ήξερα! Κάτσε λίγο, θα τον <προκαλέσω>, να δω, τι παίζει Πάντως στις διακοπές που τρώμε και οι δυο, μια χαρά λειτουργούμε. Θα μου πεις, άλλο διακοπές, άλλο καθημερινότητα. Μου έβαλες <<κακές>> σκέψεις τώρα Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 Alma Libre fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το ανωτερο που εχουμε στην ελλαδα ειναι ο πουρες σκορδαλια. 1 κιλο πατατες βρασμενες και πατημενενες με το εργαλειο ή πηρουνι... τις περιχύνουμε με μισο σφηνακι ξυδι και ανακατευουμε. Στο μουλτι μπλεντερ βαζουμε 100 ml ελαιολαδο 3 σκελιδες σκορδο ροδελες ( με 4 σε εξοστρακιζουνε) τα λιωνουμε και τα χυνουμε στις πατατες. Χυνουμε και αλλα 100 ml λαδι ή λιγοτερο και ανακατευουμε.. δοκιμαζουμε αν θελει παραπανω ξυδι.. αλατακι πιπερακι. Στο δικο σου μπορεις να βαλεις και λιγο ψιλοκομενο φρεσκο σκορδο. Ανυθος προαιρετικος Ειναι θεικος πουρες και συνοδευει καθε ψητο και τηγανιτό. Τα ματακια σου πως ειναι? Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ Γιάννη, σταθερά. Ακόμη δεν έχουμε λήξη συναγερμού, αλλά μάλλον τη γλύτωσα! Όσο για τη σκορδαλιά σου, αν δεν είχα τους άλλους τρεις της παρέας, θα την έκανα κάθε μέρα, με όλα τα φαγητά που δεν έχουν υδατανθρακα, ψητά, όσπρια, λαδερά, ψάρια. Με όσα είναι υδατανθρακούχα θα έκανα τζατζίκι. Μακαρονάδα με τζατζίκι, αντί για κοκκινη σάλτσα έχεις φάει; Άλλη αίσθηση! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: 3000 θερμίδες Click για ανάπτυξη... αλλά αξίζουν!
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:09 Η rafaela11: #63 03-04-24 18:09 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Μακαρονάδα με τζατζίκι, αντί για κοκκινη σάλτσα έχεις φάει; Click για ανάπτυξη... Εγώ τρώω μακαρόνια με γιαούρτι το καλοκαίρι πολύ συχνά! Σιγουρα και με τζατζίκι θα είναι τέλεια Το πιο περίεργο που έχω ακούσει είναι με μερεντα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:14 Η touvlo έγραψε: #64 03-04-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πολυ παλια ελεγαν οτι ριχνει την πιεση.. μετα λενε μυθος.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά, τωρα λένε μύθος; Ένα Πάσχα με τα πεθερικά, ανέβασε ο ήμισης πίεση (πασχα με συγγενείς, τι άλλο να πάθει κανείς. Μου λέει η πεθερά, δώστου σκορδάκι φρέσκο. Κόβω μερικά απ τον κήπο, τα πλένω και αρχίζω να του τα προσφέρω <θες λίγο σκορδάκι;>. Έτρωγε αυτ'ος μια μπουκίτσα, το υπόλοιπο όλο εγώ. Στο τέλος της ημέρας, εκείνος είχε φάει 10 μπουκίτσες και εγώ 10 σκόρδα (φρέσκα, όχι κεφάλια) . Όλη τη νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ απ το βαρύ στομάχι και τη σκορδίλα. Θυσία για την αγάπη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #65 03-04-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ευχαριστώ Γιάννη, σταθερά. Ακόμη δεν έχουμε λήξη συναγερμού, αλλά μάλλον τη γλύτωσα! Όσο για τη σκορδαλιά σου, αν δεν είχα τους άλλους τρεις της παρέας, θα την έκανα κάθε μέρα, με όλα τα φαγητά που δεν έχουν υδατανθρακα, ψητά, όσπρια, λαδερά, ψάρια. Με όσα είναι υδατανθρακούχα θα έκανα τζατζίκι. Μακαρονάδα με τζατζίκι, αντί για κοκκινη σάλτσα έχεις φάει; Άλλη αίσθηση! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 αλλά αξίζουν! Click για ανάπτυξη... μα δεν καταλαβαινω το λογο του συναγερμου ...αλλα οκ αυτοι ξερουν.. οχι μακαρονια με τζατζικι δεν εχω φαει ...δεν εχουμε τζατζικι..εγω πρεπει να το αγορασω αλλα εχω φαει ναπολιτανα με δυο κουταλιες γιαουρτι και ανακατεμα ..αλλη γευση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: σοβαρά, τωρα λένε μύθος; Ένα Πάσχα με τα πεθερικά, ανέβασε ο ήμισης πίεση (πασχα με συγγενείς, τι άλλο να πάθει κανείς. Μου λέει η πεθερά, δώστου σκορδάκι φρέσκο. Κόβω μερικά απ τον κήπο, τα πλένω και αρχίζω να του τα προσφέρω <θες λίγο σκορδάκι;>. Έτρωγε αυτ'ος μια μπουκίτσα, το υπόλοιπο όλο εγώ. Στο τέλος της ημέρας, εκείνος είχε φάει 10 μπουκίτσες και εγώ 10 σκόρδα (φρέσκα, όχι κεφάλια) . Όλη τη νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ απ το βαρύ στομάχι και τη σκορδίλα. Θυσία για την αγάπη! Click για ανάπτυξη... ενταξει εσυ δεν εχεις πιεση ..ο παπους τι εκανε? επεσε η πιεση? την επεσε στην γιαγια μετα τα σκορδα? touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:22 Η touvlo έγραψε: #66 03-04-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μα δεν καταλαβαινω το λογο του συναγερμου ...αλλα οκ αυτοι ξερουν.. οχι μακαρονια με τζατζικι δεν εχω φαει ...δεν εχουμε τζατζικι..εγω πρεπει να το αγορασω αλλα εχω φαει ναπολιτανα με δυο κουταλιες γιαουρτι και ανακατεμα ..αλλη γευση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 ενταξει εσυ δεν εχεις πιεση ..ο παπους τι εκανε? επεσε η πιεση? την επεσε στην γιαγια μετα τα σκορδα? Click για ανάπτυξη... δεν εννοώ τον παπού. Ο άντρα; μου είναι ο ήμισης. Αυτός, μια χαρά ήταν! Δε θυμάμαι, αν μου την έπεσε. Γιαυτόν ήταν η <<θυσία>> ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #67 03-04-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δεν εννοώ τον παπού. Ο άντρα; μου είναι ο ήμισης. Αυτός, μια χαρά ήταν! Δε θυμάμαι, αν μου την έπεσε. Γιαυτόν ήταν η <<θυσία>> Click για ανάπτυξη... εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:28 Η glayki έγραψε: #68 03-04-24 18:28 Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:52 Η rafaela11: #69 03-04-24 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Ναι και είναι ΥΠΕΡΟΧΑ με λιγο πεκορινο ή γενικά ο,τι τυρί σαρεσει από πάνω Κάνω αρκετά συχνά Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.343 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 00:15 Η Nascentes morimur: #70 04-04-24 00:15 Ωραίο το σκορδάκι ωμό η μαγειρεμένο.. Στην σκορδαλιά στα φασολάκια σαλάτα ή κοκκινιστά ψιλοκομμένο απο πάνω στα χορταράκια στα σκορδόμακάρονα στο τζατζίκι...γιάμι γιάμι.. αλλά και για το μάτι φτου φτου σκόρδα.. ένα σκορδάκι στην τσεπούλα διώχνει το κακό μάτι. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 05:42 Ο Μαυρίκιος: #71 04-04-24 05:42 Κάθε μέρα και παντού χρησιμοποιείται σαν συμπλήρωμα, εκτός από τα γλυκά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 11:40 Η Υδροχόος έγραψε: #72 04-04-24 11:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Από τις πλέον κλασικές συνταγές. Απλή και νόστιμη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι - εγώ προσωπικά - αφού φέρω "μια γύρα" το σκόρδο, στο τηγάνι με το λάδι, το βγάζω ύστερα. Και δεν είναι τόσο έντονη η γεύση του. Είναι καλό tip για όσους ναι μεν θέλουν σκορδομακάρονα, αλλά όχι με τόσο έντονη γεύση... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #73 04-04-24 13:29 Πολλές φαίνονται ωραίες: Συνταγές με Σκόρδο - Gastronomos.gr Συνταγές με Σκόρδο από το Γαστρονόμο. Εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερες συνταγές για όλες τις περιστάσεις. Διάλεξε την αγαπημένη σου και μπες στην κουζίνα www.gastronomos.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 16:08 Η touvlo έγραψε: #74 04-04-24 16:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; χαχαχα δεν το ήξερα! Κάτσε λίγο, θα τον <προκαλέσω>, να δω, τι παίζει Πάντως στις διακοπές που τρώμε και οι δυο, μια χαρά λειτουργούμε. Θα μου πεις, άλλο διακοπές, άλλο καθημερινότητα. Μου έβαλες <<κακές>> σκέψεις τώρα Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 Alma Libre fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Μακαρονάδα με τζατζίκι, αντί για κοκκινη σάλτσα έχεις φάει; Click για ανάπτυξη... Εγώ τρώω μακαρόνια με γιαούρτι το καλοκαίρι πολύ συχνά! Σιγουρα και με τζατζίκι θα είναι τέλεια Το πιο περίεργο που έχω ακούσει είναι με μερεντα
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:14 Η touvlo έγραψε: #64 03-04-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πολυ παλια ελεγαν οτι ριχνει την πιεση.. μετα λενε μυθος.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά, τωρα λένε μύθος; Ένα Πάσχα με τα πεθερικά, ανέβασε ο ήμισης πίεση (πασχα με συγγενείς, τι άλλο να πάθει κανείς. Μου λέει η πεθερά, δώστου σκορδάκι φρέσκο. Κόβω μερικά απ τον κήπο, τα πλένω και αρχίζω να του τα προσφέρω <θες λίγο σκορδάκι;>. Έτρωγε αυτ'ος μια μπουκίτσα, το υπόλοιπο όλο εγώ. Στο τέλος της ημέρας, εκείνος είχε φάει 10 μπουκίτσες και εγώ 10 σκόρδα (φρέσκα, όχι κεφάλια) . Όλη τη νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ απ το βαρύ στομάχι και τη σκορδίλα. Θυσία για την αγάπη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #65 03-04-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ευχαριστώ Γιάννη, σταθερά. Ακόμη δεν έχουμε λήξη συναγερμού, αλλά μάλλον τη γλύτωσα! Όσο για τη σκορδαλιά σου, αν δεν είχα τους άλλους τρεις της παρέας, θα την έκανα κάθε μέρα, με όλα τα φαγητά που δεν έχουν υδατανθρακα, ψητά, όσπρια, λαδερά, ψάρια. Με όσα είναι υδατανθρακούχα θα έκανα τζατζίκι. Μακαρονάδα με τζατζίκι, αντί για κοκκινη σάλτσα έχεις φάει; Άλλη αίσθηση! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 αλλά αξίζουν! Click για ανάπτυξη... μα δεν καταλαβαινω το λογο του συναγερμου ...αλλα οκ αυτοι ξερουν.. οχι μακαρονια με τζατζικι δεν εχω φαει ...δεν εχουμε τζατζικι..εγω πρεπει να το αγορασω αλλα εχω φαει ναπολιτανα με δυο κουταλιες γιαουρτι και ανακατεμα ..αλλη γευση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: σοβαρά, τωρα λένε μύθος; Ένα Πάσχα με τα πεθερικά, ανέβασε ο ήμισης πίεση (πασχα με συγγενείς, τι άλλο να πάθει κανείς. Μου λέει η πεθερά, δώστου σκορδάκι φρέσκο. Κόβω μερικά απ τον κήπο, τα πλένω και αρχίζω να του τα προσφέρω <θες λίγο σκορδάκι;>. Έτρωγε αυτ'ος μια μπουκίτσα, το υπόλοιπο όλο εγώ. Στο τέλος της ημέρας, εκείνος είχε φάει 10 μπουκίτσες και εγώ 10 σκόρδα (φρέσκα, όχι κεφάλια) . Όλη τη νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ απ το βαρύ στομάχι και τη σκορδίλα. Θυσία για την αγάπη! Click για ανάπτυξη... ενταξει εσυ δεν εχεις πιεση ..ο παπους τι εκανε? επεσε η πιεση? την επεσε στην γιαγια μετα τα σκορδα? touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:22 Η touvlo έγραψε: #66 03-04-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μα δεν καταλαβαινω το λογο του συναγερμου ...αλλα οκ αυτοι ξερουν.. οχι μακαρονια με τζατζικι δεν εχω φαει ...δεν εχουμε τζατζικι..εγω πρεπει να το αγορασω αλλα εχω φαει ναπολιτανα με δυο κουταλιες γιαουρτι και ανακατεμα ..αλλη γευση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 ενταξει εσυ δεν εχεις πιεση ..ο παπους τι εκανε? επεσε η πιεση? την επεσε στην γιαγια μετα τα σκορδα? Click για ανάπτυξη... δεν εννοώ τον παπού. Ο άντρα; μου είναι ο ήμισης. Αυτός, μια χαρά ήταν! Δε θυμάμαι, αν μου την έπεσε. Γιαυτόν ήταν η <<θυσία>> ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #67 03-04-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δεν εννοώ τον παπού. Ο άντρα; μου είναι ο ήμισης. Αυτός, μια χαρά ήταν! Δε θυμάμαι, αν μου την έπεσε. Γιαυτόν ήταν η <<θυσία>> Click για ανάπτυξη... εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:28 Η glayki έγραψε: #68 03-04-24 18:28 Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:52 Η rafaela11: #69 03-04-24 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Ναι και είναι ΥΠΕΡΟΧΑ με λιγο πεκορινο ή γενικά ο,τι τυρί σαρεσει από πάνω Κάνω αρκετά συχνά Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.343 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 00:15 Η Nascentes morimur: #70 04-04-24 00:15 Ωραίο το σκορδάκι ωμό η μαγειρεμένο.. Στην σκορδαλιά στα φασολάκια σαλάτα ή κοκκινιστά ψιλοκομμένο απο πάνω στα χορταράκια στα σκορδόμακάρονα στο τζατζίκι...γιάμι γιάμι.. αλλά και για το μάτι φτου φτου σκόρδα.. ένα σκορδάκι στην τσεπούλα διώχνει το κακό μάτι. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 05:42 Ο Μαυρίκιος: #71 04-04-24 05:42 Κάθε μέρα και παντού χρησιμοποιείται σαν συμπλήρωμα, εκτός από τα γλυκά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 11:40 Η Υδροχόος έγραψε: #72 04-04-24 11:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Από τις πλέον κλασικές συνταγές. Απλή και νόστιμη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι - εγώ προσωπικά - αφού φέρω "μια γύρα" το σκόρδο, στο τηγάνι με το λάδι, το βγάζω ύστερα. Και δεν είναι τόσο έντονη η γεύση του. Είναι καλό tip για όσους ναι μεν θέλουν σκορδομακάρονα, αλλά όχι με τόσο έντονη γεύση... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #73 04-04-24 13:29 Πολλές φαίνονται ωραίες: Συνταγές με Σκόρδο - Gastronomos.gr Συνταγές με Σκόρδο από το Γαστρονόμο. Εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερες συνταγές για όλες τις περιστάσεις. Διάλεξε την αγαπημένη σου και μπες στην κουζίνα www.gastronomos.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 16:08 Η touvlo έγραψε: #74 04-04-24 16:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; χαχαχα δεν το ήξερα! Κάτσε λίγο, θα τον <προκαλέσω>, να δω, τι παίζει Πάντως στις διακοπές που τρώμε και οι δυο, μια χαρά λειτουργούμε. Θα μου πεις, άλλο διακοπές, άλλο καθημερινότητα. Μου έβαλες <<κακές>> σκέψεις τώρα Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 Alma Libre fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: πολυ παλια ελεγαν οτι ριχνει την πιεση.. μετα λενε μυθος.. Click για ανάπτυξη... σοβαρά, τωρα λένε μύθος; Ένα Πάσχα με τα πεθερικά, ανέβασε ο ήμισης πίεση (πασχα με συγγενείς, τι άλλο να πάθει κανείς. Μου λέει η πεθερά, δώστου σκορδάκι φρέσκο. Κόβω μερικά απ τον κήπο, τα πλένω και αρχίζω να του τα προσφέρω <θες λίγο σκορδάκι;>. Έτρωγε αυτ'ος μια μπουκίτσα, το υπόλοιπο όλο εγώ. Στο τέλος της ημέρας, εκείνος είχε φάει 10 μπουκίτσες και εγώ 10 σκόρδα (φρέσκα, όχι κεφάλια) . Όλη τη νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ απ το βαρύ στομάχι και τη σκορδίλα. Θυσία για την αγάπη!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #65 03-04-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ευχαριστώ Γιάννη, σταθερά. Ακόμη δεν έχουμε λήξη συναγερμού, αλλά μάλλον τη γλύτωσα! Όσο για τη σκορδαλιά σου, αν δεν είχα τους άλλους τρεις της παρέας, θα την έκανα κάθε μέρα, με όλα τα φαγητά που δεν έχουν υδατανθρακα, ψητά, όσπρια, λαδερά, ψάρια. Με όσα είναι υδατανθρακούχα θα έκανα τζατζίκι. Μακαρονάδα με τζατζίκι, αντί για κοκκινη σάλτσα έχεις φάει; Άλλη αίσθηση! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 αλλά αξίζουν! Click για ανάπτυξη... μα δεν καταλαβαινω το λογο του συναγερμου ...αλλα οκ αυτοι ξερουν.. οχι μακαρονια με τζατζικι δεν εχω φαει ...δεν εχουμε τζατζικι..εγω πρεπει να το αγορασω αλλα εχω φαει ναπολιτανα με δυο κουταλιες γιαουρτι και ανακατεμα ..αλλη γευση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: σοβαρά, τωρα λένε μύθος; Ένα Πάσχα με τα πεθερικά, ανέβασε ο ήμισης πίεση (πασχα με συγγενείς, τι άλλο να πάθει κανείς. Μου λέει η πεθερά, δώστου σκορδάκι φρέσκο. Κόβω μερικά απ τον κήπο, τα πλένω και αρχίζω να του τα προσφέρω <θες λίγο σκορδάκι;>. Έτρωγε αυτ'ος μια μπουκίτσα, το υπόλοιπο όλο εγώ. Στο τέλος της ημέρας, εκείνος είχε φάει 10 μπουκίτσες και εγώ 10 σκόρδα (φρέσκα, όχι κεφάλια) . Όλη τη νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ απ το βαρύ στομάχι και τη σκορδίλα. Θυσία για την αγάπη! Click για ανάπτυξη... ενταξει εσυ δεν εχεις πιεση ..ο παπους τι εκανε? επεσε η πιεση? την επεσε στην γιαγια μετα τα σκορδα? touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:22 Η touvlo έγραψε: #66 03-04-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μα δεν καταλαβαινω το λογο του συναγερμου ...αλλα οκ αυτοι ξερουν.. οχι μακαρονια με τζατζικι δεν εχω φαει ...δεν εχουμε τζατζικι..εγω πρεπει να το αγορασω αλλα εχω φαει ναπολιτανα με δυο κουταλιες γιαουρτι και ανακατεμα ..αλλη γευση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 ενταξει εσυ δεν εχεις πιεση ..ο παπους τι εκανε? επεσε η πιεση? την επεσε στην γιαγια μετα τα σκορδα? Click για ανάπτυξη... δεν εννοώ τον παπού. Ο άντρα; μου είναι ο ήμισης. Αυτός, μια χαρά ήταν! Δε θυμάμαι, αν μου την έπεσε. Γιαυτόν ήταν η <<θυσία>> ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #67 03-04-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δεν εννοώ τον παπού. Ο άντρα; μου είναι ο ήμισης. Αυτός, μια χαρά ήταν! Δε θυμάμαι, αν μου την έπεσε. Γιαυτόν ήταν η <<θυσία>> Click για ανάπτυξη... εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:28 Η glayki έγραψε: #68 03-04-24 18:28 Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:52 Η rafaela11: #69 03-04-24 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Ναι και είναι ΥΠΕΡΟΧΑ με λιγο πεκορινο ή γενικά ο,τι τυρί σαρεσει από πάνω Κάνω αρκετά συχνά Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.343 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 00:15 Η Nascentes morimur: #70 04-04-24 00:15 Ωραίο το σκορδάκι ωμό η μαγειρεμένο.. Στην σκορδαλιά στα φασολάκια σαλάτα ή κοκκινιστά ψιλοκομμένο απο πάνω στα χορταράκια στα σκορδόμακάρονα στο τζατζίκι...γιάμι γιάμι.. αλλά και για το μάτι φτου φτου σκόρδα.. ένα σκορδάκι στην τσεπούλα διώχνει το κακό μάτι. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 05:42 Ο Μαυρίκιος: #71 04-04-24 05:42 Κάθε μέρα και παντού χρησιμοποιείται σαν συμπλήρωμα, εκτός από τα γλυκά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 11:40 Η Υδροχόος έγραψε: #72 04-04-24 11:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Από τις πλέον κλασικές συνταγές. Απλή και νόστιμη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι - εγώ προσωπικά - αφού φέρω "μια γύρα" το σκόρδο, στο τηγάνι με το λάδι, το βγάζω ύστερα. Και δεν είναι τόσο έντονη η γεύση του. Είναι καλό tip για όσους ναι μεν θέλουν σκορδομακάρονα, αλλά όχι με τόσο έντονη γεύση... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #73 04-04-24 13:29 Πολλές φαίνονται ωραίες: Συνταγές με Σκόρδο - Gastronomos.gr Συνταγές με Σκόρδο από το Γαστρονόμο. Εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερες συνταγές για όλες τις περιστάσεις. Διάλεξε την αγαπημένη σου και μπες στην κουζίνα www.gastronomos.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 16:08 Η touvlo έγραψε: #74 04-04-24 16:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; χαχαχα δεν το ήξερα! Κάτσε λίγο, θα τον <προκαλέσω>, να δω, τι παίζει Πάντως στις διακοπές που τρώμε και οι δυο, μια χαρά λειτουργούμε. Θα μου πεις, άλλο διακοπές, άλλο καθημερινότητα. Μου έβαλες <<κακές>> σκέψεις τώρα Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 Alma Libre fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: ευχαριστώ Γιάννη, σταθερά. Ακόμη δεν έχουμε λήξη συναγερμού, αλλά μάλλον τη γλύτωσα! Όσο για τη σκορδαλιά σου, αν δεν είχα τους άλλους τρεις της παρέας, θα την έκανα κάθε μέρα, με όλα τα φαγητά που δεν έχουν υδατανθρακα, ψητά, όσπρια, λαδερά, ψάρια. Με όσα είναι υδατανθρακούχα θα έκανα τζατζίκι. Μακαρονάδα με τζατζίκι, αντί για κοκκινη σάλτσα έχεις φάει; Άλλη αίσθηση! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 αλλά αξίζουν! Click για ανάπτυξη... μα δεν καταλαβαινω το λογο του συναγερμου ...αλλα οκ αυτοι ξερουν.. οχι μακαρονια με τζατζικι δεν εχω φαει ...δεν εχουμε τζατζικι..εγω πρεπει να το αγορασω αλλα εχω φαει ναπολιτανα με δυο κουταλιες γιαουρτι και ανακατεμα ..αλλη γευση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: σοβαρά, τωρα λένε μύθος; Ένα Πάσχα με τα πεθερικά, ανέβασε ο ήμισης πίεση (πασχα με συγγενείς, τι άλλο να πάθει κανείς. Μου λέει η πεθερά, δώστου σκορδάκι φρέσκο. Κόβω μερικά απ τον κήπο, τα πλένω και αρχίζω να του τα προσφέρω <θες λίγο σκορδάκι;>. Έτρωγε αυτ'ος μια μπουκίτσα, το υπόλοιπο όλο εγώ. Στο τέλος της ημέρας, εκείνος είχε φάει 10 μπουκίτσες και εγώ 10 σκόρδα (φρέσκα, όχι κεφάλια) . Όλη τη νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ απ το βαρύ στομάχι και τη σκορδίλα. Θυσία για την αγάπη! Click για ανάπτυξη... ενταξει εσυ δεν εχεις πιεση ..ο παπους τι εκανε? επεσε η πιεση? την επεσε στην γιαγια μετα τα σκορδα?
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:22 Η touvlo έγραψε: #66 03-04-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μα δεν καταλαβαινω το λογο του συναγερμου ...αλλα οκ αυτοι ξερουν.. οχι μακαρονια με τζατζικι δεν εχω φαει ...δεν εχουμε τζατζικι..εγω πρεπει να το αγορασω αλλα εχω φαει ναπολιτανα με δυο κουταλιες γιαουρτι και ανακατεμα ..αλλη γευση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 ενταξει εσυ δεν εχεις πιεση ..ο παπους τι εκανε? επεσε η πιεση? την επεσε στην γιαγια μετα τα σκορδα? Click για ανάπτυξη... δεν εννοώ τον παπού. Ο άντρα; μου είναι ο ήμισης. Αυτός, μια χαρά ήταν! Δε θυμάμαι, αν μου την έπεσε. Γιαυτόν ήταν η <<θυσία>> ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #67 03-04-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δεν εννοώ τον παπού. Ο άντρα; μου είναι ο ήμισης. Αυτός, μια χαρά ήταν! Δε θυμάμαι, αν μου την έπεσε. Γιαυτόν ήταν η <<θυσία>> Click για ανάπτυξη... εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:28 Η glayki έγραψε: #68 03-04-24 18:28 Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:52 Η rafaela11: #69 03-04-24 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Ναι και είναι ΥΠΕΡΟΧΑ με λιγο πεκορινο ή γενικά ο,τι τυρί σαρεσει από πάνω Κάνω αρκετά συχνά Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.343 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 00:15 Η Nascentes morimur: #70 04-04-24 00:15 Ωραίο το σκορδάκι ωμό η μαγειρεμένο.. Στην σκορδαλιά στα φασολάκια σαλάτα ή κοκκινιστά ψιλοκομμένο απο πάνω στα χορταράκια στα σκορδόμακάρονα στο τζατζίκι...γιάμι γιάμι.. αλλά και για το μάτι φτου φτου σκόρδα.. ένα σκορδάκι στην τσεπούλα διώχνει το κακό μάτι. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 05:42 Ο Μαυρίκιος: #71 04-04-24 05:42 Κάθε μέρα και παντού χρησιμοποιείται σαν συμπλήρωμα, εκτός από τα γλυκά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 11:40 Η Υδροχόος έγραψε: #72 04-04-24 11:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Από τις πλέον κλασικές συνταγές. Απλή και νόστιμη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι - εγώ προσωπικά - αφού φέρω "μια γύρα" το σκόρδο, στο τηγάνι με το λάδι, το βγάζω ύστερα. Και δεν είναι τόσο έντονη η γεύση του. Είναι καλό tip για όσους ναι μεν θέλουν σκορδομακάρονα, αλλά όχι με τόσο έντονη γεύση... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #73 04-04-24 13:29 Πολλές φαίνονται ωραίες: Συνταγές με Σκόρδο - Gastronomos.gr Συνταγές με Σκόρδο από το Γαστρονόμο. Εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερες συνταγές για όλες τις περιστάσεις. Διάλεξε την αγαπημένη σου και μπες στην κουζίνα www.gastronomos.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 16:08 Η touvlo έγραψε: #74 04-04-24 16:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; χαχαχα δεν το ήξερα! Κάτσε λίγο, θα τον <προκαλέσω>, να δω, τι παίζει Πάντως στις διακοπές που τρώμε και οι δυο, μια χαρά λειτουργούμε. Θα μου πεις, άλλο διακοπές, άλλο καθημερινότητα. Μου έβαλες <<κακές>> σκέψεις τώρα Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 Alma Libre fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μα δεν καταλαβαινω το λογο του συναγερμου ...αλλα οκ αυτοι ξερουν.. οχι μακαρονια με τζατζικι δεν εχω φαει ...δεν εχουμε τζατζικι..εγω πρεπει να το αγορασω αλλα εχω φαει ναπολιτανα με δυο κουταλιες γιαουρτι και ανακατεμα ..αλλη γευση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Απριλίου 2024 ενταξει εσυ δεν εχεις πιεση ..ο παπους τι εκανε? επεσε η πιεση? την επεσε στην γιαγια μετα τα σκορδα? Click για ανάπτυξη... δεν εννοώ τον παπού. Ο άντρα; μου είναι ο ήμισης. Αυτός, μια χαρά ήταν! Δε θυμάμαι, αν μου την έπεσε. Γιαυτόν ήταν η <<θυσία>>
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #67 03-04-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δεν εννοώ τον παπού. Ο άντρα; μου είναι ο ήμισης. Αυτός, μια χαρά ήταν! Δε θυμάμαι, αν μου την έπεσε. Γιαυτόν ήταν η <<θυσία>> Click για ανάπτυξη... εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:28 Η glayki έγραψε: #68 03-04-24 18:28 Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:52 Η rafaela11: #69 03-04-24 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Ναι και είναι ΥΠΕΡΟΧΑ με λιγο πεκορινο ή γενικά ο,τι τυρί σαρεσει από πάνω Κάνω αρκετά συχνά Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.343 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 00:15 Η Nascentes morimur: #70 04-04-24 00:15 Ωραίο το σκορδάκι ωμό η μαγειρεμένο.. Στην σκορδαλιά στα φασολάκια σαλάτα ή κοκκινιστά ψιλοκομμένο απο πάνω στα χορταράκια στα σκορδόμακάρονα στο τζατζίκι...γιάμι γιάμι.. αλλά και για το μάτι φτου φτου σκόρδα.. ένα σκορδάκι στην τσεπούλα διώχνει το κακό μάτι. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 05:42 Ο Μαυρίκιος: #71 04-04-24 05:42 Κάθε μέρα και παντού χρησιμοποιείται σαν συμπλήρωμα, εκτός από τα γλυκά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 11:40 Η Υδροχόος έγραψε: #72 04-04-24 11:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Από τις πλέον κλασικές συνταγές. Απλή και νόστιμη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι - εγώ προσωπικά - αφού φέρω "μια γύρα" το σκόρδο, στο τηγάνι με το λάδι, το βγάζω ύστερα. Και δεν είναι τόσο έντονη η γεύση του. Είναι καλό tip για όσους ναι μεν θέλουν σκορδομακάρονα, αλλά όχι με τόσο έντονη γεύση... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #73 04-04-24 13:29 Πολλές φαίνονται ωραίες: Συνταγές με Σκόρδο - Gastronomos.gr Συνταγές με Σκόρδο από το Γαστρονόμο. Εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερες συνταγές για όλες τις περιστάσεις. Διάλεξε την αγαπημένη σου και μπες στην κουζίνα www.gastronomos.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 16:08 Η touvlo έγραψε: #74 04-04-24 16:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; χαχαχα δεν το ήξερα! Κάτσε λίγο, θα τον <προκαλέσω>, να δω, τι παίζει Πάντως στις διακοπές που τρώμε και οι δυο, μια χαρά λειτουργούμε. Θα μου πεις, άλλο διακοπές, άλλο καθημερινότητα. Μου έβαλες <<κακές>> σκέψεις τώρα Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 Alma Libre fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: δεν εννοώ τον παπού. Ο άντρα; μου είναι ο ήμισης. Αυτός, μια χαρά ήταν! Δε θυμάμαι, αν μου την έπεσε. Γιαυτόν ήταν η <<θυσία>> Click για ανάπτυξη... εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:28 Η glayki έγραψε: #68 03-04-24 18:28 Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:52 Η rafaela11: #69 03-04-24 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Ναι και είναι ΥΠΕΡΟΧΑ με λιγο πεκορινο ή γενικά ο,τι τυρί σαρεσει από πάνω Κάνω αρκετά συχνά Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.343 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 00:15 Η Nascentes morimur: #70 04-04-24 00:15 Ωραίο το σκορδάκι ωμό η μαγειρεμένο.. Στην σκορδαλιά στα φασολάκια σαλάτα ή κοκκινιστά ψιλοκομμένο απο πάνω στα χορταράκια στα σκορδόμακάρονα στο τζατζίκι...γιάμι γιάμι.. αλλά και για το μάτι φτου φτου σκόρδα.. ένα σκορδάκι στην τσεπούλα διώχνει το κακό μάτι. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 05:42 Ο Μαυρίκιος: #71 04-04-24 05:42 Κάθε μέρα και παντού χρησιμοποιείται σαν συμπλήρωμα, εκτός από τα γλυκά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 11:40 Η Υδροχόος έγραψε: #72 04-04-24 11:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Από τις πλέον κλασικές συνταγές. Απλή και νόστιμη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι - εγώ προσωπικά - αφού φέρω "μια γύρα" το σκόρδο, στο τηγάνι με το λάδι, το βγάζω ύστερα. Και δεν είναι τόσο έντονη η γεύση του. Είναι καλό tip για όσους ναι μεν θέλουν σκορδομακάρονα, αλλά όχι με τόσο έντονη γεύση... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #73 04-04-24 13:29 Πολλές φαίνονται ωραίες: Συνταγές με Σκόρδο - Gastronomos.gr Συνταγές με Σκόρδο από το Γαστρονόμο. Εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερες συνταγές για όλες τις περιστάσεις. Διάλεξε την αγαπημένη σου και μπες στην κουζίνα www.gastronomos.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 16:08 Η touvlo έγραψε: #74 04-04-24 16:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; χαχαχα δεν το ήξερα! Κάτσε λίγο, θα τον <προκαλέσω>, να δω, τι παίζει Πάντως στις διακοπές που τρώμε και οι δυο, μια χαρά λειτουργούμε. Θα μου πεις, άλλο διακοπές, άλλο καθημερινότητα. Μου έβαλες <<κακές>> σκέψεις τώρα Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 Alma Libre fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.894 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:52 Η rafaela11: #69 03-04-24 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Ναι και είναι ΥΠΕΡΟΧΑ με λιγο πεκορινο ή γενικά ο,τι τυρί σαρεσει από πάνω Κάνω αρκετά συχνά Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.343 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 00:15 Η Nascentes morimur: #70 04-04-24 00:15 Ωραίο το σκορδάκι ωμό η μαγειρεμένο.. Στην σκορδαλιά στα φασολάκια σαλάτα ή κοκκινιστά ψιλοκομμένο απο πάνω στα χορταράκια στα σκορδόμακάρονα στο τζατζίκι...γιάμι γιάμι.. αλλά και για το μάτι φτου φτου σκόρδα.. ένα σκορδάκι στην τσεπούλα διώχνει το κακό μάτι. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 05:42 Ο Μαυρίκιος: #71 04-04-24 05:42 Κάθε μέρα και παντού χρησιμοποιείται σαν συμπλήρωμα, εκτός από τα γλυκά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 11:40 Η Υδροχόος έγραψε: #72 04-04-24 11:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Από τις πλέον κλασικές συνταγές. Απλή και νόστιμη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι - εγώ προσωπικά - αφού φέρω "μια γύρα" το σκόρδο, στο τηγάνι με το λάδι, το βγάζω ύστερα. Και δεν είναι τόσο έντονη η γεύση του. Είναι καλό tip για όσους ναι μεν θέλουν σκορδομακάρονα, αλλά όχι με τόσο έντονη γεύση... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #73 04-04-24 13:29 Πολλές φαίνονται ωραίες: Συνταγές με Σκόρδο - Gastronomos.gr Συνταγές με Σκόρδο από το Γαστρονόμο. Εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερες συνταγές για όλες τις περιστάσεις. Διάλεξε την αγαπημένη σου και μπες στην κουζίνα www.gastronomos.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 16:08 Η touvlo έγραψε: #74 04-04-24 16:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; χαχαχα δεν το ήξερα! Κάτσε λίγο, θα τον <προκαλέσω>, να δω, τι παίζει Πάντως στις διακοπές που τρώμε και οι δυο, μια χαρά λειτουργούμε. Θα μου πεις, άλλο διακοπές, άλλο καθημερινότητα. Μου έβαλες <<κακές>> σκέψεις τώρα Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 Alma Libre fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Ναι και είναι ΥΠΕΡΟΧΑ με λιγο πεκορινο ή γενικά ο,τι τυρί σαρεσει από πάνω Κάνω αρκετά συχνά
Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.343 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 00:15 Η Nascentes morimur: #70 04-04-24 00:15 Ωραίο το σκορδάκι ωμό η μαγειρεμένο.. Στην σκορδαλιά στα φασολάκια σαλάτα ή κοκκινιστά ψιλοκομμένο απο πάνω στα χορταράκια στα σκορδόμακάρονα στο τζατζίκι...γιάμι γιάμι.. αλλά και για το μάτι φτου φτου σκόρδα.. ένα σκορδάκι στην τσεπούλα διώχνει το κακό μάτι. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 05:42 Ο Μαυρίκιος: #71 04-04-24 05:42 Κάθε μέρα και παντού χρησιμοποιείται σαν συμπλήρωμα, εκτός από τα γλυκά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 11:40 Η Υδροχόος έγραψε: #72 04-04-24 11:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Από τις πλέον κλασικές συνταγές. Απλή και νόστιμη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι - εγώ προσωπικά - αφού φέρω "μια γύρα" το σκόρδο, στο τηγάνι με το λάδι, το βγάζω ύστερα. Και δεν είναι τόσο έντονη η γεύση του. Είναι καλό tip για όσους ναι μεν θέλουν σκορδομακάρονα, αλλά όχι με τόσο έντονη γεύση... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #73 04-04-24 13:29 Πολλές φαίνονται ωραίες: Συνταγές με Σκόρδο - Gastronomos.gr Συνταγές με Σκόρδο από το Γαστρονόμο. Εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερες συνταγές για όλες τις περιστάσεις. Διάλεξε την αγαπημένη σου και μπες στην κουζίνα www.gastronomos.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 16:08 Η touvlo έγραψε: #74 04-04-24 16:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; χαχαχα δεν το ήξερα! Κάτσε λίγο, θα τον <προκαλέσω>, να δω, τι παίζει Πάντως στις διακοπές που τρώμε και οι δυο, μια χαρά λειτουργούμε. Θα μου πεις, άλλο διακοπές, άλλο καθημερινότητα. Μου έβαλες <<κακές>> σκέψεις τώρα Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 Alma Libre fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραίο το σκορδάκι ωμό η μαγειρεμένο.. Στην σκορδαλιά στα φασολάκια σαλάτα ή κοκκινιστά ψιλοκομμένο απο πάνω στα χορταράκια στα σκορδόμακάρονα στο τζατζίκι...γιάμι γιάμι.. αλλά και για το μάτι φτου φτου σκόρδα.. ένα σκορδάκι στην τσεπούλα διώχνει το κακό μάτι.
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.897 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 05:42 Ο Μαυρίκιος: #71 04-04-24 05:42 Κάθε μέρα και παντού χρησιμοποιείται σαν συμπλήρωμα, εκτός από τα γλυκά. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 11:40 Η Υδροχόος έγραψε: #72 04-04-24 11:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Από τις πλέον κλασικές συνταγές. Απλή και νόστιμη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι - εγώ προσωπικά - αφού φέρω "μια γύρα" το σκόρδο, στο τηγάνι με το λάδι, το βγάζω ύστερα. Και δεν είναι τόσο έντονη η γεύση του. Είναι καλό tip για όσους ναι μεν θέλουν σκορδομακάρονα, αλλά όχι με τόσο έντονη γεύση... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #73 04-04-24 13:29 Πολλές φαίνονται ωραίες: Συνταγές με Σκόρδο - Gastronomos.gr Συνταγές με Σκόρδο από το Γαστρονόμο. Εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερες συνταγές για όλες τις περιστάσεις. Διάλεξε την αγαπημένη σου και μπες στην κουζίνα www.gastronomos.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 16:08 Η touvlo έγραψε: #74 04-04-24 16:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; χαχαχα δεν το ήξερα! Κάτσε λίγο, θα τον <προκαλέσω>, να δω, τι παίζει Πάντως στις διακοπές που τρώμε και οι δυο, μια χαρά λειτουργούμε. Θα μου πεις, άλλο διακοπές, άλλο καθημερινότητα. Μου έβαλες <<κακές>> σκέψεις τώρα Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 Alma Libre fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.671 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 11:40 Η Υδροχόος έγραψε: #72 04-04-24 11:40 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Από τις πλέον κλασικές συνταγές. Απλή και νόστιμη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι - εγώ προσωπικά - αφού φέρω "μια γύρα" το σκόρδο, στο τηγάνι με το λάδι, το βγάζω ύστερα. Και δεν είναι τόσο έντονη η γεύση του. Είναι καλό tip για όσους ναι μεν θέλουν σκορδομακάρονα, αλλά όχι με τόσο έντονη γεύση... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #73 04-04-24 13:29 Πολλές φαίνονται ωραίες: Συνταγές με Σκόρδο - Gastronomos.gr Συνταγές με Σκόρδο από το Γαστρονόμο. Εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερες συνταγές για όλες τις περιστάσεις. Διάλεξε την αγαπημένη σου και μπες στην κουζίνα www.gastronomos.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 16:08 Η touvlo έγραψε: #74 04-04-24 16:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; χαχαχα δεν το ήξερα! Κάτσε λίγο, θα τον <προκαλέσω>, να δω, τι παίζει Πάντως στις διακοπές που τρώμε και οι δυο, μια χαρά λειτουργούμε. Θα μου πεις, άλλο διακοπές, άλλο καθημερινότητα. Μου έβαλες <<κακές>> σκέψεις τώρα Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μαυρίκιος rafaela11 touvlo Ariana2018 johnsala ROM32 Kate1914 Unboxholics fmarulezkd fourkaki taketrance louminis charmander Εχέμυθη Μορτάκι American Economist Viedo Johnman97 Alma Libre fretoe Meow Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 CiNeFiL mallllias Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Έχει δοκιμάσει κανείς έτσι τα μακαρόνια; Σπαγγέτι aglio e olio Σπαγγέτι aglio e olio (άλιο όλιο) από τον Άκη Πετρετζίκη! Η πιο αρωματική μακαρονάδα με ελαιόλαδο, σκόρδο, μπούκοβο και παρμεζάνα που γίνεται μέσα σε 5 λεπτά! akispetretzikis.com Click για ανάπτυξη... Από τις πλέον κλασικές συνταγές. Απλή και νόστιμη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι - εγώ προσωπικά - αφού φέρω "μια γύρα" το σκόρδο, στο τηγάνι με το λάδι, το βγάζω ύστερα. Και δεν είναι τόσο έντονη η γεύση του. Είναι καλό tip για όσους ναι μεν θέλουν σκορδομακάρονα, αλλά όχι με τόσο έντονη γεύση...
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #73 04-04-24 13:29 Πολλές φαίνονται ωραίες: Συνταγές με Σκόρδο - Gastronomos.gr Συνταγές με Σκόρδο από το Γαστρονόμο. Εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερες συνταγές για όλες τις περιστάσεις. Διάλεξε την αγαπημένη σου και μπες στην κουζίνα www.gastronomos.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 16:08 Η touvlo έγραψε: #74 04-04-24 16:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; χαχαχα δεν το ήξερα! Κάτσε λίγο, θα τον <προκαλέσω>, να δω, τι παίζει Πάντως στις διακοπές που τρώμε και οι δυο, μια χαρά λειτουργούμε. Θα μου πεις, άλλο διακοπές, άλλο καθημερινότητα. Μου έβαλες <<κακές>> σκέψεις τώρα Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πολλές φαίνονται ωραίες: Συνταγές με Σκόρδο - Gastronomos.gr Συνταγές με Σκόρδο από το Γαστρονόμο. Εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερες συνταγές για όλες τις περιστάσεις. Διάλεξε την αγαπημένη σου και μπες στην κουζίνα www.gastronomos.gr
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 16:08 Η touvlo έγραψε: #74 04-04-24 16:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; χαχαχα δεν το ήξερα! Κάτσε λίγο, θα τον <προκαλέσω>, να δω, τι παίζει Πάντως στις διακοπές που τρώμε και οι δυο, μια χαρά λειτουργούμε. Θα μου πεις, άλλο διακοπές, άλλο καθημερινότητα. Μου έβαλες <<κακές>> σκέψεις τώρα
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εσυ δεν θυμασαι αλλα εγω ξερω ...δεν στην επεσε...το σκορδο δεν παλεύεται οσο και να θες. Click για ανάπτυξη... σοβαρά; χαχαχα δεν το ήξερα! Κάτσε λίγο, θα τον <προκαλέσω>, να δω, τι παίζει Πάντως στις διακοπές που τρώμε και οι δυο, μια χαρά λειτουργούμε. Θα μου πεις, άλλο διακοπές, άλλο καθημερινότητα. Μου έβαλες <<κακές>> σκέψεις τώρα