@Εχέμυθη μπράβο σου που το θεωρείς ενδιαφέρον μέρος.... Δείχνει ότι είσαι open minded! Γενικά καλλιτέχνες και φιλόσοφοι φημολογείται ότι την έβγαζαν καμια φορα σε τέτοιους αισθησιακός χώρους καθώς αποτέλεσαν πηγη έμπνευση για το έργο τους. Όπως είχε πει και ο Γρεβιας ο δικηγόρος του Κατακουζινου... Νομίζω κωνσταντινε ότι τελικά αυτό που σου χρειάζεται είναι ένα καλό πεντικιουρ! Να χαλαρώσεις επιτέλους βρε αδερφέ!!!!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Δεκεμβρίου 2021
Και στην Αθηνα υπάρχουν τέτοια.... σε μερικά έχει face control οποτε αν δεν τους αρέσει κάποιος ριχνουν απευθειας ακυρο δεν ανοιγουν κάν. Σε άλλα σου λέει ξεκινάμε με μασάζ κ αμα γουστάρω κ γουσταρεις προχωράμε... Απλα εκεινος που λεει οτι ολες οι ιεροδουλες ειναι καταπιεσμενες δεν έχει περπατησει και δεν ξέρει εχει στο μυαλο του τα σπιτια με τα φωτάκια μόνο.... που εκει οντως μπορει να υπάρχει εκμεταλευση εγω ετσι κ αλλιως δεν θα πηγαινα σε τέτοια γιατι πάει ο καθε ενας. Μονο να συνοδευα κανα πιτσιρικα συγγενη μου αμα ηθελε να πάει αν δεν ειχε κοπέλα... θέλει μια παρέα σε τέτοια μέρη. Γιατι μπορει να πεσει σε καμια αλητισα ο πιτσιρικας κ να μην έχει καλη εμπειρια μέσα. Του στυλ άντε τελειωνε.... και να τον αγχώσει. Ενω αμα ειναι και ο θειος μαζί.... θα ψυχολογησει την κατασταση.