Δεν ξερω κατα ποσο ευκολο ειναι καποιος να αλλαξει επαγγελμα απο καποια ηλικια και μετα
Μόλις χθές έμαθα οτι συνάδελφος μου .... ίδιας σειράς και ειδικότητας παραιτήθηκε
και τον πήραν σε Ναυτιλιακή εταιρεία.
ετών 39
θα τσιμπάει κανα 2.000+ σίγουρα για να έφυγε.
Και εγω ψάχνω ευκαιρίες... και ετοιμάζω μια μετάβαση. Αμα μου κάτσει μπορεί να την κάνω.
Τα 1500-1600 την σήμερον δεν είναι και τόσο ικανοποιητικά χρήματα. πριν 10 χρονια ήταν....
αμα δεν το καταλαβαίνουν απλά θα φευγει κόσμος.
Δεν μπορεί οι αυξησεις του πληθωρισμού να ειναι τόσο ραγδαίες και τέτοιου μεγεθους και οι αυξησεις στους μισθούς να ειναι πχ 200 ευρω την 5ετια...
και η πλάκα ειναι οτι δεν στα δίνουν και έτσι εχει ευθύνες εχει τηλέφωνο εχει ξενύχτι κάποιες μέρες.
Οποτε σκέφτεσαι και λές.... τα ιδια δεν θα τραβηξω και σε μια ιδιωτική ; Ε ΝΑΙ... Και θα αμοίβομαι και πολυ καλύτερα... δεν θα έχει απαιτηση ο άλλος να κατεβαινω περαν του ωραρίου και απλα μετά ρεπό ούτε θα έχει απαιτηση να με καλέσει στις 3 τη νυχτα και να πρέπει να απαντήσω.
Αν στο μέλλον πχ αποκτήσεις θέματα με τον ύπνο θα σου πληρώσει αυτός τον ψυχολόγο ; λεμε τώρα.
πΙΟ πολύ αυτο σκέφτομαι.... τον συνδυασμο απαιτήσεων και αμοιβής.
Κανονικα ο αλλος για να έχει το δικαίωμα να σε ενοχλήσει μεταμεσονύχτια και να σ χαλάσει τον ύπνο θα έπρεπε να σ δινει τα διπλάσια !!!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Μαΐου 2025
880 ΜΙΚΤΑ-743 καθαρά.
Έχει κ άλλο ομως....
Πιο πολλα βγάζεις σαν ντελιβεράς
πέρα απο τη πλάκα θέλει σχεδιασμό.
Το να φυγω απο Αθηνα και να πάω επαρχια είχε εναν σχεδιασμό αλλα ηταν εύκολος
το να αλλάξεις πόστο ή επαγγελμα ειναι λιγάκι πιο περίπλοκο αλλα όχι ακατόρθωτο !