Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.418 μηνύματα.

18-11-23

13:18
εξαρταται που πας, τι λειζερ κανεις, ποσα σημεια κανεις.Ρε παιδιά τώρα που λέτε για λέιζερ, πόσα δίνετε; Έχω βαρεθεί το ξύρισμα.
Καποιοι σε κλεβουν (ειτε στα λεφτα ειτε στην ποιοτητα) καποιοι κανουν καλη δουλεια.
Θα σου ελεγα να πας μονο με γνωστη ή με πολυ καλο ψαξιμο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
α και επειδη σε βλεπω ξανθουλα. Αν οι τριχες σου δεν ειναι μαυρες/καφε το ξεχνας.Ρε παιδιά τώρα που λέτε για λέιζερ, πόσα δίνετε; Έχω βαρεθεί το ξύρισμα.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

18-11-23

13:29
Έχω μαύρες στα πόδιαεξαρταται που πας, τι λειζερ κανεις, ποσα σημεια κανεις.
Καποιοι σε κλεβουν (ειτε στα λεφτα ειτε στην ποιοτητα) καποιοι κανουν καλη δουλεια.
Θα σου ελεγα να πας μονο με γνωστη ή με πολυ καλο ψαξιμο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
α και επειδη σε βλεπω ξανθουλα. Αν οι τριχες σου δεν ειναι μαυρες/καφε το ξεχνας.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.418 μηνύματα.

18-11-23

13:32
τοτε εισαι οκ. Αν θες μονο ποδια δεν θα ειναι ακριβο.Έχω μαύρες στα πόδια
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

18-11-23

13:35
Καλά και μπικίνι θέλω αλλά ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Πόσο κάνει μόνο στα πόδια;τοτε εισαι οκ. Αν θες μονο ποδια δεν θα ειναι ακριβο.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

18-11-23

13:37
υπαρχουν πακετα που μπορει να σε συμφερουν περισσοτερο. Πολλοι δερματολογοι εχουν πακετα μπικινι μασχαλες ποδια. Οι τιμες διαφερουν, θα σου πω σε dm ποσο το χρεωνουν εκει που παωΚαλά και μπικίνι θέλω αλλά ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Πόσο κάνει μόνο στα πόδια;
Joji
Επιφανές μέλος

18-11-23

13:37
Τέλεια ευχαριστώ.υπαρχουν πακετα που μπορει να σε συμφερουν περισσοτερο. Πολλοι δερματολογοι εχουν πακετα μπικινι μασχαλες ποδια. Οι τιμες διαφερουν, θα σου πω σε dm ποσο το χρεωνουν εκει που παω
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

18-11-23

13:38
Πολλά και για πολύ καιρό.Ρε παιδιά τώρα που λέτε για λέιζερ, πόσα δίνετε; Έχω βαρεθεί το ξύρισμα.
Δεν είναι μονο τα λεφτά αλλά και η επιμονή και η σωστή τήρηση των συνεδριών μακροπρόθεσμα. Αλλιώς τσάμπα μπαίνεις στην διαδικασία
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

18-11-23

14:08
Είσαι τυχερή. Εγώ επειδή μαζί με τις τρίχες είχα και χνούδια, έγινα μαϊμού.α ευτυχως δεν εχω τετοιο θεμα, εχω δει τρομερη μειωση. Μονο που μου την σπανε τα σπυρια.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

18-11-23

15:06
Και εγώ έχω χνούδια αλλά η κοπέλα που μου κάνει είναι καλή και δεν μου τα χτυπάει. Έχω ακούσει θρίλερ καταστάσεις που κακουργες τους χτυπούν τα χνούδια να τα φουντώσουν επίτηδες για να τις τραβάνε για πολλά ραντεβούΕίσαι τυχερή. Εγώ επειδή μαζί με τις τρίχες είχα και χνούδια, έγινα μαϊμού.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

20-11-23

00:43
"Και το μπικίνι... Τέλειο κορίτσια!!"

21-12-23

17:53

Χρησιμοποιείτε θεραπείες κερατίνης για τα μαλλιά; Οι πιθανοί κίνδυνοι - ΤΟ ΒΗΜΑ
Μελέτες συνδέουν τα χημικά που περιέχονται σε ορισμένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου της μήτρας, των ωοθηκών και του μαστού.

Kely1234567
Νεοφερμένο μέλος
Η Kely1234567 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

28-12-23

14:47
- τις ξανθές
- τις καστανομάλλες
- τις μαυρομάλλες

28-12-23

15:01
Σκέφτεσαι να βάψεις τα μαλλιά σου; 

Kely1234567
Νεοφερμένο μέλος
Η Kely1234567 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

28-12-23

15:05
Ναι, το σκέφτομαι.Σκέφτεσαι να βάψεις τα μαλλιά σου;![]()
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

28-12-23

15:06
Ξεκάθαρα :
τις ξανθές τις καστανομάλλες τις μαρομάλλες
Μαυρομάλλες > Καστανομάλλες > ξανθιές
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

28-12-23

15:08
Οποια μου κανει το κλικ . Ταμπελες με βαση χρωμα μαλλιων,νυχιων 'η αμα εχει μεγαλα βυζια δεν βαζω.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.

28-12-23

15:11
Μίλησε ο Βαμβακάρης για εμένα: "Νόστιμο μικρό τρελό μου, μάγκικο μελαχρινό μου".
Για όνομα Του Θεού είναι τραγικό το αποτέλεσμα όταν τα βάφετε ξανθά ενώ έχετε τελείως άλλο φυσικό χρώμα.
Για όνομα Του Θεού είναι τραγικό το αποτέλεσμα όταν τα βάφετε ξανθά ενώ έχετε τελείως άλλο φυσικό χρώμα.

28-12-23

15:15
Εννοείται μελαχρινή. Κι αν έχουν και κάνα μάτι πράσινο ή μπλε, υπέροχη.

28-12-23

15:15

Εννοείται μελαχρινή. Κι αν έχει και κάνα μάτι πράσινο ή μπλε, υπέροχη.
Για μένα δεν υπάρχει ξανθιά γυναίκα που να είναι πιο όμορφη από μελαχρινή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Reader
- Joji
- Ilma
- charmander
- Jack of Spades
- touvlo
- iew
- chester20080
- Memetchi
- globglogabgalab
- Kate1914
- Scandal
- Μήτσος10
- AggelikiGr
- rafaela11
- MarcoReus
- Ωρορα
- taketrance
- Maria23667
- A350
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Dr. Gl. Luminous
- fourkaki
- bibliofagos
- johnsala
- Leo komm
- Wonderkid
- misi
- michaela.fl
- Adamkonstantinidhs
- phleidhs
- Viedo
- marww
- jj!
- Athens2002
- Jim175
- Kely1234567
- camil
- Helen06
- Abiogenesis
- Στεφανος56
- Anastasia_01
- spring day
- ggl
- tsiobieman
- Meow
- Μαυρίκιος
- Εχέμυθη
- Δροσουλίτης
- epan
- Zelina
- Idontknoww
- Sosstoss
- louminis
- Dna7991
- oups
- Ariana2018
- snowy
- J.Cameron
- Ace of Spades
- Kitana
- Fey
- CiNeFiL
- Theodora03
- Libertus
- American Economist
- Ermioni89
- Sense
- An_uknown_world
- sunsetpp
- giannhs2001
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Earthquake
- T C
- Eleanna7
- Unseen skygge
- Αναστασία197
- VasoGrimes
- Jocaste
- Ria99
- KaterinaL
- SlimShady
- Kassiopi
- m.kannavia3
- fmarulezkd
- Thundergirl
- Johnny15
- Glorious26
- Slytherin
- orchidea
- Chradms12
- malenaaa
- Nickx
- Luke.
- daeriel
- Liza19
- Πρίνσες Λέια
- Χαρουβιάν
- ougka pougka
- Alma Libre
- grtt
- Κλημεντίνη
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.