Δεν έχει σημασία το χρώμα των μαλλιών ή των ματιών.
Έκανα πολύ συχνά αφέλειες όταν ήθελα κάποια αλλαγή πάνω μου, και είχα από πολύ ανοιχτό καστανόξανθο-ξανθό μαλλί, καστανό και κόκκινο με αφέλειες, μέχρι ombre με αφέλειες. Ο καλύτερος συνδιασμός ήταν καστανό και αφέλειες, χωρίς τα υπόλοιπα να ήταν άσχημα.
Αλλά μη κάνετε αν δεν έχετε όρεξη να ασχολείστε με το τέλειο ίσιωμα στις αφέλειες έστω, αν έχετε πολύ σγγουρό μαλλί και σγγουραίνει εύκολα, αν δεν το' χετε και πολύ με το πιστολάκι και τη βούρτσα.
Οι αφέλειες θέλουν βούρτσα κι όχι ψαλίδι ισιώματος, αλλιώς δε παίρνουν ωραίο σχήμα. (κάποιες κοπέλες το κάνουν με ψαλίδι και φαίνεται λες και υπάρχει μια τέντα μπροστά στα μάτια τους)
Το μεγάλο μέτωπο δεν έχει να κάνει τόσο. Έχω φυσιολογικό μέτωπο και ήταν οκ. Γενικά θεωρώ ότι οι αφέλειες ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα και χαρίζουν άλλο ύφος στη καθεμία.
+ πρέπει να τις κουρεύεις πολύ συχνά γιατί μακραίνουν γρήγορα και μπαίνουν στα μάτια σου, εγώ τις έκοβα μόνη μου ας πούμε-κάθε μήνα; κάτι τέτοιο.
+ αν έχεις σγγουρά και βρέξει- ή πας για μπάνιο, πρέπει να βρεις τρόπο να τις μαζέψεις για να μη φαίνεσαι σαν τρελή.
+ όταν τελικά τις βαρεθείς, θα περάσεις από ένα στάδιο που πρέπει να περιμένεις να μακρύνουν. - ΑΠΑΙΣΙΟ -
Για τον τελευταίο και μόνο λόγο δε θέλω να ξανακάνω αφέλειες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.