Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Μεχρι στιγμής είμαστε μέσα οι εξής:
- kajira
- Lorien
- misslittledevil
- Youki
ΥΓ: Idril ωραία ιδέα, αλλά εγώ είμαι άσχετη με drift and drag - μόνο στο Need for Speed ξέρω να κάνω τέτοια κι ακόμα κι εκεί παίζεται!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος

μεσα σε ολες της περιπτωσεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maximos75
Νεοφερμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

phyllis
Δραστήριο μέλος

Kargas
Νεοφερμένο μέλος

phyllis
Δραστήριο μέλος

phyllis
Δραστήριο μέλος

Αν σου είναι πολύ απότομα, δοκίμασε το κόλπο με το χειρόφρενο.
Κατά τ' άλλα, είναι απλά θέμα εμπειρίας, μέχρι να βρεις την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα στο πόσο έχεις αφήσει το συμπλέκτη και πόσο πατάς το γκάζι. Έτσι, ούτε θα μουγκρίζει το αμάξι, ούτε θα σου φεύγει πίσω!

phyllis
Δραστήριο μέλος

Κατ' αρχήν πάντα τσουλάει λίγο το αυτοκίνητο, μην πτοείσαι και μην πανικοβάλλεσαι!
Αν σου είναι πολύ απότομα, δοκίμασε το κόλπο με το χειρόφρενο.
Κατά τ' άλλα, είναι απλά θέμα εμπειρίας, μέχρι να βρεις την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα στο πόσο έχεις αφήσει το συμπλέκτη και πόσο πατάς το γκάζι. Έτσι, ούτε θα μουγκρίζει το αμάξι, ούτε θα σου φεύγει πίσω!![]()
ευχαριστω Γιδάκι!! ναι μωρε μου φαινονται βουνα μερικα πραγματα

mariann_lia
Νεοφερμένο μέλος

Ειναι μεχρι να παρεις την ολη ιδεα και να συνηθισεις.
Θα γινεις πιο χαλαρη πιο εμπειρη και θα μαθεις οτιδηποτε χρειαζεται ωστε να μην σε πιανει πανικος.
Αλλοιμονο εαν ολοι μας ειχαμε γεννηθει οδηγαρες....
Βεβαια υπαρχουν και παρα πολλοι που το νομιζουν αυτο -οτι ειναι ΟΔΗΓΑΡΕΣ-, ενω δεν ειναι...αυτους απλουστατα τους "γειωνουμε" κανονικα γιατι κανουν το μεγαλυτερο κακο εξω στους δρομους.
Ειναι προκλητικοι,απροσεκτοι, επιτηδειοι(?), προσβαλλουν και αγχωνουν τον αλλο.
Θα σου περασει με τον καιρο αρχει να το παρεις λιγο πιο χαλαρα το θεμα.
Οχι να βγαινεις στον δρομο ζαμαν φου τελειως, αλλα ουτε και να εισαι μεσα στο αγχος.
Μια καλη συμβουλη ειναι να ξεκινησεις σιγα ιγα να οδηγεις χωρις συνοδηγο.Πολλες φορες οι γονεις σαν συνοδηγοι ειναι οτι χειροτερο.
Σε αγχωνουν, σε τσιτωνουν και ειναι κουραστικοι.
Ξεκινα μονη σου εντελως και οποτε εχεις ευκαιρια.Πρωτα σε ωρες μη αιχμης (για να αισθανεσαι πιο χαλαρα) και μετα κανονικα.
Γενικα το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι δεν χρειαζεται να τα παρατησεις.
Γραφεις στην αρχη:
Πιστεψε με μιααααααα χαρα εισαι....Γεια σας!!!!!!!!!Εδω και 3 μερες εχω βγει στον δρομο και τα εχω βρει σκουρα!!!!

Οταν πρωτοειχα βγει εγω στον δρομο, τα ειχαν βρει οι υπολοιποι σκουρα....

Καλως μας ηρθες κι ολας!

Μια καλη συμβουλη ειναι να ξεκινησεις σιγα ιγα να οδηγεις χωρις συνοδηγο.Πολλες φορες οι γονεις σαν συνοδηγοι ειναι οτι χειροτερο.
Σε αγχωνουν, σε τσιτωνουν και ειναι κουραστικοι.
Ξεκινα μονη σου εντελως και οποτε εχεις ευκαιρια.Πρωτα σε ωρες μη αιχμης (για να αισθανεσαι πιο χαλαρα) και μετα κανονικα.
Γενικα το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι δεν χρειαζεται να τα παρατησεις.
Γραφεις στην αρχη:
Πιστεψε με μιααααααα χαρα εισαι....
Οταν πρωτοειχα βγει εγω στον δρομο, τα ειχαν βρει οι υπολοιποι σκουρα....![]()
Καλως μας ηρθες κι ολας!![]()
Συμφωνώ με τον The Djinn (καλά το Μάριο

Ξεκινα μόνη σου τις βόλτες όταν δεν έχει κίνηση και σιγά σιγά θα του πάρεις τον αέρα.
Το ότι φοβάσαι λίγο στην αρχή δεν είναι λόγος να τα παρατήσεις.Εγώ στην αρχή φοβόμουν στην ιδέα να βγώ σε κεντρικό δρόμο.

Κι οι γρατζουνιές και όλα αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι.Κανείς μας δεν γεννήθηκε τέλειος.Όλοι μαθαίνουμε σιγά σιγά.
phyllis
Δραστήριο μέλος

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορεις επισης να τους το πεις στα ισα.

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ πήρα το δίπλωμα το καλοκαίρι και από τότε ζήτημα να έχω πάρει το αυτοκίνητο 3 φορές. Έχουμε 2 αυτοκίνητα και δε μου τα δίνουν γιατί τα χρειάζονται και έχουν συνέχεια δουλειές. Έχω και άλλο πρόβλημα. Το δίπλωμα δεν το πήρα στην Αθήνα αλλά από την πόλη από όπου κατάγονται οι γονείς μου (γιατί ήμουν εκεί το καλοκαίρι) και τώρα μου λένε ότι δεν είναι το ίδιο εδώ και θα πρέπει να κάνω μαθήματα. Λέω κι εγώ στον μπαμπά μου να πάμε μαζί και όλο δουλειές έχει. Μήπως θέλει κάτι να μου πει;;;![]()
Kοίτα... κι εγώ δεν πήρα δίπλωμα στην Αθήνα (οπότε δεν ξέρω τι τους... μαθαίνουνε

Θα σου πω τι παρατήρησα εγώ σε σχέση με την οδήγηση σε μια επαρχιακή πόλη.
-Σε γενικές γραμμές θέλει λίγο μεγαλύτερη εγρήγορση ( πάντα υπάρχει ένα 3@$%#@ πίσω σου να ...ορισει το χρόνο του dt με την κόρνα του!). Και δεν στο λέω γιατί πρέπει να είσαι στην τσίτα αλλά γιατί κατά κανόνα έναν νέο οδηγό τον...μπλοκάρουν οι κόρνες

- Το σημαντικότερο κατ'εμέ είναι να συνηθίσεις την έννοια της ... παράλληλης κίνησης. Οδηγώντας στην επαρχία είχα συνηθίσει τους στενούς δρόμους, τον απέναντι που έρχεται, τις στροφές κτλ. Αυτό που εμένα με ζόρισε ήταν η κίνηση σε 2 λωρίδες (ασυναίσθητα όταν έβλεπα από τους καθρέφτες να πλησιάζει από τις διπλανές λωρίδες ένα αυτοκίνητο έκοβα), και τις αλλαγές λωρίδας. Τόσο από αυτούς που θα μπουν στη δικιά σου όσο και αν θελήσεις εσύ. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που κυκλοφορεί σε οδηγίες χρήσης είναι κάτι που αποκτάς σιγουριά εσύ με τον καιρό. Πχ. την πρώτη φορά που βγήκα σε μεγάλο δρόμο (την παραλιακή που λέγαμε

Να πω επίσης ότι γιατί το βλέπεις τόσο αρνητικό να πας σε ένα δάσκαλο; Μια φίλη μου είχε αντίστοιχο "πρόβλημα" (είχε να πιάσει τιμόνι από όταν πήρε δίπλωμα στα 18 της) και δεν κατάφερε να ...σύρει τον πατέρα της να της κάνει training όταν πια πήρε απόφαση να πάρει αυτοκίνητο (στα 25 της) κατέφυγε σε αυτή τη λύση. Πήγε σε ένα δάσκαλο κοντά στο σπίτι της και κανόνισε 6-7 μαθήματα για να αποκτήσει λίγο confidence και να βγει στο δρόμο μόνη της. Δεν είναι τόσο κακό νομίζω...

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές!!! Η αλήθεια είναι ότι όλα όσα μου είπες τα σκέφτομαι κι εγώ (γέλιο θα έχει όταν θα θέλω να αλλάξω λωρίδα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.