Ντρέπομαι γι αυτό που θα πώ αλλά την αυτοπεποίθηση αυτή την ένιωθα ακόμα ΄μεγαλύτερη οδηγώντας πιωμένη!

Με τα πολλά το βράδυ εκείνο πάνω σε μία στροφή προσπέρασα ένα περιπολικό το οποίο αμέσως άναψε φάρους και με ακολούθησε. Σταμάτησα δεξιά.Οι αστυνομικοί ήτανε έξαλλοι και με ρωτούσαν εάν κατάλαβα ότι πέρνοντας τη στροφή το αμάξι μου σηκώθηκε στις 2 ρόδες!!!Τα υπόλοιπα που ακολούθησαν ήτανε τα αναμενόμενα! Αλκοτέστ,πρόστιμο και ΄φυσικά αφαίρεση της άδειας οδήγησης για 6 μήνες!!!!Περιττό να πω για την αυτεπάγγελτη μήνυση απο το κράτος!!!!
Μολονότι υποφέρω πραγματικά 5 μήνες τώρα που δεν οδηγάω και μου χει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα λέω ΕΥΤΥΧΩΣ έγινε αυτό και συνειδητοποίησα τι ακριβώς έκανα και πολύ περισσότερο τι δυστύχημα θα μπορούσε να χει ΄συμβεί!!!

Κ καλά εάν χτυπούσα εγώ εάν χτυπούσα κάποιον άλλο άνθρωπο?
Τώρα μετράω τις μέρες που απομένουν για να πάρω πίσω το δίπλωμα σαν κατάδικος που περιμένει να βγεί απο τη φυλακή αλλά σίγουρα δεν θα ξαναοδηγήσω αφού έχω πιεί! Είναι απόπειρα εγκλήματος εξ αμελείας!
Το αυτοκίνητο είναι για να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη....όχι να μας τη καταστρέφει......