glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.

30-08-24

00:15
Και κάτι ακόμα τον άνθρωπο που έχει χάσει την αίσθηση ελέγχου του παρέχεις κλίμα ασφάλειας και φροντίδας στο βαθμό που μπορείς, δεν τον εκμεταλλεύεσαι προχωρώντας σε περιπτύξεις αδιαφορώντας για τη διαύγεια στη συναίνεση.Σας διαβαζω ολους με ιδιαιτερη χαρα . Εχετε τις γνωμες και αυτο ειναι σεβαστο .
1. Η μετακινηση προς το εγκατελειμενο σπιτι πως εγινε ? Με αμαξι , με μηχανακι ή με τα ποδια . Αν εγινε με μηχανοκινητο οχημα , ποιος οδηγουσε ? Αυτο λειπει .
Εκτος , μια βασιμη εικασια αναφερω οτι η εγγυτητα του σπιτιου προσφερε την ευκαιρια στη κοπελα . Τη γνωση οτι το σπιτι ηταν εγκατελειμενο , ποιος τι ειχε ? Μπορει να ειχαν ξαναπαει . Και αυτο λειπει .
2 . Το πιο σημαντικο , ποση ωρα μεσολαβησε μεταξυ της ληψης φαρμακων και αλκοολ , και αν η κοπελα γνωριζε ποια ακριβως φαρμακα παιρνει ο πρωην φιλος της ( αντικαταθλιπτικα , σταθεροποιητη διαθεσης , αγχολυτικα ) . Και αυτο λειπει .
3 . Αν η αποπειρα που προηγηθηκε εγινε λογω του χωρισμου και υπαρχει συνομιλια μετα την αποπειρα << οτι κατεφυγα στη λυση γιατι δε μπορω χωρις εσενα >> ή κατι παρομοιο . Δεν ξερουμε τι γραφτηκε ή ειπωθηκε μεταξυ τους επειτα απο την αποπειρα . Δυο μηνες και να μην ανταλλαξαν τιποτα ?
4. Αν η κοπελα ειχε καποια γνωση σε ζητηματα οπως φαρμακα , του αλκοολ , της αποπειρας , του σπιτιου και το κυριοτερο της δια ζωσης εικονας του παιδιου τη στιγμη που το συναντησε την ημερα του συμβαντος και παρολαυτα προχωρησε ειτε η ιδεα ηρθε απο αυτην ειτε απο τον παλικαρι , εγω ενα πραγμα ακολουθω ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ .
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.487 μηνύματα.

30-08-24

00:19
Και κάτι ακόμα τον άνθρωπο που έχει χάσει την αίσθηση ελέγχου του παρέχεις κλίμα ασφάλειας και φροντίδας στο βαθμό που μπορείς, δεν τον εκμεταλλεύεσαι προχωρώντας σε περιπτύξεις αδιαφορώντας για τη διαύγεια στη συναίνεση.
Δεν σου έχει τύχει ποτέ να κάνεις ερωτα κάνοντας κεφάλι ;;;; θα δουμε σε ποιό βαθμο επηρεάστηκε η διάυγεια του ανάλογα με το τι θυμάται δε γινεται να θυμάται τι έγινε στις 11 το βράδυ αλλα ξαφνικά να έχασε τις ικανοτητες του στις 11.30 ενω έχει πιει απο τις 10.30 το τελευταίο ποτό.
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 529 μηνύματα.

30-08-24

00:31
Ο συνδιασμος φαρμακων-αλκοολ επιφερει , αναλογως τη ποσοτητα και το χρονικο ευρος ληψης αυτων το δυο , δημιουργει μια ευλογη αμφιβολια για τις γνωστικες λειτουργιες που δυναται να οδηγησουν καποιον να γινει υποχειριο . Τωρα ο χρονος ειναι καθαρα θεμα οργανισμου στο ποσο χρειαζεται να ξεμεθυσεις .Εννοείται οτι έχουμε τις γνώμες μας και αυτό ειναι υγιές... ακόμη και αν κάποιοι/κάποιες εδω πέρα προσπαθούν να μας κάνουν να νιώσουμε άσχημα για αυτές σε φάση "τι αποψεις ειναι αυτες...κτλ κτλ"
επισης εννοειται οτι την μεθυσμένη/μεθυσμένο τους πάς σπιτι τους δεν το συζητάμε αυτό... το οτι έχουμε αυτες τις απόψεις δεν σημαινει οτι θα επικροτούσαμε εναν βιασμό χαίρομαι τουλάχιστον που δεν μου ανέφερε κάποιος κάτι τέτοιο ακομη και απο όσους υπήρξαν σφοδροί επικριτές των αποψεων μου και ειναι εντάξει αυτο δεν τους κρατάω κακία μπορει να έχουμε μεγαλώσει και διαφορετικά.
Απο την άλλη όλα αυτα που λές ειναι εύλογα και σωστά ωστόσο εγω εχω να ρωτήσω και κάτι αλλο.... ο άνθρωπος αυτος μας λέει οτι δεν θυμάται τι έγινε.....
θυμάται που πήγαν ομως ; θυμάται τη τοποθεσία ; γιατι αν αρχίσει και περιγράφει τη τοποθεσία.... εγω κάτι τέτοιο θα τον ρωτούσα ... τοτε ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ... εχασε ξαφνικα τη μνήμη του άρα μας λέει ψέμματα ο μάρτυρας και πέφτει σε αντι΄φασεις.
Απο την άλλη τα φάρμακα που λές.... έχουν επίδραση στη λίμπιντο ; ξερω οτι τα αντικαταθληπτικά ρίχνυον τη λίμπιντο και ο άνθρωπος δεν έχει ορεξη για να κάνει σέξ.... ας μας πούν και οι γιατροι/φαρμακοποιοί του φόρουμ.
Αν οντως ρίχνουν τη λίμπιντο τοτε ΠΩΣ Ο τύπος είχε στύση έστω και αντανακλαστικά ;
όλα αυτα βεβαια δεν ειναι δικο μου παραλήρημα όπως ειπώθηκε επιτηδες για να με βγάλουν τρελό και περίεργο αλλά εύλογα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν πριν καταδικάσουμε εναν αθώο άνθρωπο ενδεχομένως.
Δε υπαρχει λιμπιντομετρο , το αλκοολ μερικες φορες μειωνει τις αναστολες . Αυτο ειναι αποδεδειγμενο απο οικειοθελους παρακολουθησεις απο γιατρους σε πολλες χωρες .
Τωρα για το θεμα της στυσης δεν εχω καποια ιδεα να προσφερω . Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο και μπορει να λεω και χονδροειδεστατη κοτσανα , ειναι το γνωριμο σωμα . Δε παει πολυς καιρος που χωρισανε , σωστα . Σεξ δε κανανε ?
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 529 μηνύματα.

30-08-24

00:49
Και μεθυσμενος μπορεις να εχεις διαυγεια . Ηξερα ανθρωπους που παιρνανε τις σωστοτερες των αποφασεων υπο την επηρρεια .Και κάτι ακόμα τον άνθρωπο που έχει χάσει την αίσθηση ελέγχου του παρέχεις κλίμα ασφάλειας και φροντίδας στο βαθμό που μπορείς, δεν τον εκμεταλλεύεσαι προχωρώντας σε περιπτύξεις αδιαφορώντας για τη διαύγεια στη συναίνεση.
Αλλος με ενα ποτηρι νυσταζει , αλλος κανει κεφαλι με δυο , αλλος πινει με ενα σταθερο ρυθμο για ωρες και να θυμαται που πηγε και τι ηπιε .
Στη περιπτωση του 18χρονου υπαρχει πιθανοτητα μερικου μπλακ αουτ . Αν εχρηζε βοηθειας μονο απο την εικονα και την ομιλια του αλλου καταλαβαινεις πολλα αν δεν εχεις ο ιδιος πιει .
Ευα , δεν ξερουμε υπο ποιες συνθηκες κατεληξαν στο σπιτι . Δεν υπαρχει γενικος κανονας για κατι που δεν εχουμε πληρη γνωση .
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.487 μηνύματα.

30-08-24

00:56
Ο συνδιασμος φαρμακων-αλκοολ επιφερει , αναλογως τη ποσοτητα και το χρονικο ευρος ληψης αυτων το δυο , δημιουργει μια ευλογη αμφιβολια για τις γνωστικες λειτουργιες που δυναται να οδηγησουν καποιον να γινει υποχειριο . Τωρα ο χρονος ειναι καθαρα θεμα οργανισμου στο ποσο χρειαζεται να ξεμεθυσεις .
Δε υπαρχει λιμπιντομετρο , το αλκοολ μερικες φορες μειωνει τις αναστολες . Αυτο ειναι αποδεδειγμενο απο οικειοθελους παρακολουθησεις απο γιατρους σε πολλες χωρες .
Τωρα για το θεμα της στυσης δεν εχω καποια ιδεα να προσφερω . Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο και μπορει να λεω και χονδροειδεστατη κοτσανα , ειναι το γνωριμο σωμα . Δε παει πολυς καιρος που χωρισανε , σωστα . Σεξ δε κανανε ?
Πρέπει να περάσει πολύς καιρός σίγουρα πάνω απο 1 χρονο για να μη νιώθεις οικεία πλέον με το σώμα της πρωην σου. Πραγματικά υπήρχουνε στιγμές που δεν εχεις καμιά όρεξη για σέξ αλλα μπορεί πέφτοντας στο κρεβάτι μαζι με τη συντροφο σου να έχεις όχι μονο όρεξη αλλα να λές κιολας μετά καλα.... πως έφτασα εγω σε τέτοιο οργασμό αφού δεν ειχα όρεξη !!!! Και αυτο δεν το λέω με βάση τις ερευνες και τα βιβλία που διαβασα κάποιοι να μ παραθέτουν σε προηγούμενες σελίδες.... αλλά απο την εμπειρία.
Το να έχει αναστολές κάποιος θεωρώ οτι ειναι θέμα ηλικίας και απειρίας... προσωπικα εγω το θεωρώ αυτό, το να έχεις ομως θέματα με τη λίμπιντο λόγω λήψης αντικαταθλιπτικών ειναι τελείως διαφορετικό.
Συνηθως αναστολές έχουν οι πιο εγωϊστές και τελειομανείς χαρακτήρες οι πιο χαλαροί και κούλ δεν ανησυχούν για τέτοια θέματα.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

30-08-24

01:05
Δεν ξέρω το θέμα, δεν το έχω διαβάσει λεπτομερώς αλλά το να λες ότι "Έλα σηκωμένο τον είχε, έλα που και καλά δεν ήθελε" είναι ακριβώς το ίδιο με το να λες "Έλα κοίτα τι φορούσε η άλλη, γουσταρε καταβάθος".Σηκωμενο τον ειχε λεμε αλλα και καλα δεν ηθελε..
![]()
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 18χρονη για βιασμό 20χρονου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι
Μια 18χρονη συνελήφθη κατηγορούμενη για τον βιασμό ενός 20χρονου και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, στη Θεσσαλονίκη, αφού προηγήθηκε καταγγελία τουwww.enikos.gr
Η στύση μπορεί να υπάρξει για πολλούς λόγους και όχι απαραίτητα επειδή ένας άντρας είδε μια γυναίκα που γουστάρει. Αλίμονο εάν αυτό έδινε όμως δικαίωμα στην καθεμία που το αντιλαμβανόταν να παραβιάζει την ιδιωτικότητα του άλλου.
Φυσικά εδώ δεν μιλάω για το τι έχει συμβεί πράγματι σε αυτό το περιστατικό. Αλλά καλό είναι να απορρίπτουμε ορισμένους μύθους σχετικά με το ανδρικό σώμα και το πώς λειτουργεί για να καταλαβαίνουμε και τι είναι εφικτό.
Επίσης όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε, ο βιασμός δεν χρειάζεται καν να περιλαμβάνει σεξ με την κλασική έννοια που το αντιλαμβανόμαστε.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

30-08-24

01:06
Δεν ξέρω και πολλά. Δεν είμαι άντρας...Αλλά υποθέτω ότι και μεθυσμένο το σώμα "αντιδρά" αντανακλαστικά. Ερεθίζεται...Αλλά δύναμη για οτιδήποτε άλλο δεν υπάρχει. Δεν μπορεί να αντισταθεί, όντας αδύναμο από το μεθύσι.
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να υπάρχει "στήριξη" και στα αγόρια να μιλούν πιο ελεύθερα. Φαντάζομαι την απαξίωση και την καχυποψία που "θα έφαγε", ο συγκεκριμένος, και δεν είναι ό,τι καλύτερο...
Γιατί αυτός άντε, μπορεί να υπερβάλλει. Κάποιος άλλος, όμως, όχι. Οπότε, κατά τη γνώμη μου, ας κρατάμε και μία πισινή...
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να υπάρχει "στήριξη" και στα αγόρια να μιλούν πιο ελεύθερα. Φαντάζομαι την απαξίωση και την καχυποψία που "θα έφαγε", ο συγκεκριμένος, και δεν είναι ό,τι καλύτερο...
Γιατί αυτός άντε, μπορεί να υπερβάλλει. Κάποιος άλλος, όμως, όχι. Οπότε, κατά τη γνώμη μου, ας κρατάμε και μία πισινή...
Ποιός άντρας ; 20 χρονών είναι. Οκ. Ολόκληρο παλληκάρι, δε λέω. Αλλά και η μα@ακία πάει σύννεφο σε αυτές τις ηλικίες. Ήπιε πολύ και είχε λάθος άτομο δίπλα του...καταλαβες που ειναι η ένσταση μου δεν ειναι τωρα αυτα σοβαρά πράγματα ενας άντρας να λεει με μέθυσε και με πηδηξε... δηλαδη ειναι αστείο. Τελοςπαντων. Ισως ζώ σε άλλη εποχή εγω..
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 529 μηνύματα.

30-08-24

01:20
Εχω μια ερωτηση να σας απευθυνω .
Αν θελετε συμμετεχετε .
Η σεξουαλικη πραξη ειναι μια απολαυση .
ΠΩΣ ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ?
Αν θελετε συμμετεχετε .
Η σεξουαλικη πραξη ειναι μια απολαυση .
ΠΩΣ ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ?
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.487 μηνύματα.

30-08-24

01:26
Ποιός άντρας ; 20 χρονών είναι. Οκ. Ολόκληρο παλληκάρι, δε λέω. Αλλά και η μα@ακία πάει σύννεφο σε αυτές τις ηλικίες. Ήπιε πολύ και είχε λάθος άτομο δίπλα του...
Εγω πιστεύω το αντίθετο.... αυτή πήγε και έπεσε σε δαύτον και χαντακώθηκε. Τρεχει με εισαγγελείς και ανακριτές επειδη χούφτωσε έναν τύπο.
Απλά γνώρισε εναν άνθρωπο με ψυχολογικά προβλήματα και έκατσε να τον σώσει
αυτες οι καταστασεις δεν σώζονται και το να έχεις το συνδρομο του Ήρωα μονο σε μπελάδες θα σε βάλει.
Προσωπικά τις προάλλες που μου μιλουσε μια στο φβ τη ρωτησα ευθέως σε τι φάση ειναι αυτη τη περίοδο και τι ψάχνει... μολις πήρα απάντηση του στυλ "δεν ψάχνω κάτι γιατι ήμουν 4 χρονια μονη και έπασχα απο κατάθλιψη μπλα μπλα μπλα" λεω εντάξει η περίπτωση αυτη δεν ειναι απλά για εμένα. Δεν της απάντησα ξανά και τέλος.
Ωραια αφού δε ψάχνεις κάτι τι μου στέλνεις τοτε ;
Καλώς ή κακώς δεν ταιριάζουμε ολοι με όλους. Για το συγκεκριμενο τύπο όμως θεωρω οτι θα συνεχισει να δημιουργεί προβλήματα σε ολους οσους μπλέκουν μαζί του ειναι έτσι το σκαρί του και ας ειμαι ο μοναδικός εδω που πάει κοντρα εξαρχης και ξεκάθαρα σε αυτη τη καταγγελία. Πάω κοντρα γιατι κάτι βλέπω.
Και σιγουρα δεν εξισώνω ολες τις περιπτώσεις με αυτην η συγκεκριμένη ομως βρωμάει και αρκετά μάλιστα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

30-08-24

01:26
Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς κι αν σχετίζεται με το παραπάνω περιστατικό, θα πω ότι η απόλαυση δεν διαρκεί. Είναι φευγαλέα. Μας ικανοποιεί προς στιγμήν...Εχω μια ερωτηση να σας απευθυνω .
Αν θελετε συμμετεχετε .
Η σεξουαλικη πραξη ειναι μια απολαυση .
ΠΩΣ ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ?
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

30-08-24

01:27
Συγγνώμη, αλλά όταν μιλάς τόσο απόλυτα, δεν μπορώ...Εγω πιστεύω το αντίθετο.... αυτή πήγε και έπεσε σε δαύτον και χαντακώθηκε. Τρεχει με εισαγγελείς και ανακριτές επειδη χούφτωσε έναν τύπο.
Απλά γνώρισε εναν άνθρωπο με ψυχολογικά προβλήματα και έκατσε να τον σώσει
αυτες οι καταστασεις δεν σώζονται και το να έχεις το συνδρομο του Ήρωα μονο σε μπελάδες θα σε βάλει.
Προσωπικά τις προάλλες που μου μιλουσε μια στο φβ τη ρωτησα ευθέως σε τι φάση ειναι αυτη τη περίοδο και τι ψάχνει... μολις πήρα απάντηση του στυλ "δεν ψάχνω κάτι γιατι ήμουν 4 χρονια μονη και έπασχα απο κατάθλιψη μπλα μπλα μπλα" λεω εντάξει η περίπτωση αυτη δεν ειναι απλά για εμένα. Δεν της απάντησα ξανά και τέλος.
Καλώς ή κακώς δεν ταιριάζουμε ολοι με όλους. Για το συγκεκριμενο τύπο όμως θεωρω οτι θα συνεχισει να δημιουργεί προβλήματα σε ολους οσους μπλέκουν μαζί του ειναι έτσι το σκαρί του και ας ειμαι ο μοναδικός εδω που πάει κοντρα εξαρχης και ξεκάθαρα σε αυτη τη καταγγελία. Πάω κοντρα γιατι κάτι βλέπω.
Και σιγουρα δεν εξισώνω ολες τις περιπτώσεις με αυτην η συγκεκριμένη ομως βρωμάει και αρκετά μάλιστα.
Δηλαδή και τον χούφτωσε και αυτός έχει και τα ψυχολογικά. Οκ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.487 μηνύματα.

30-08-24

01:28
Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς κι αν σχετίζεται με το παραπάνω περιστατικό, θα πω ότι η απόλαυση δεν διαρκεί. Είναι φευγαλέα. Μας ικανοποιεί προς στιγμήν...
Σε ικανοποιεί προς στιγμή σαρκικά... ψυχολογικά η ικανοποιηση διαρκεί πολυ περισσοτερο για τη συγκροτηση μιας υγιούς ψυχολογίας. Οι γιατροι τα λένε..... οτι η απωλεια σέξ οδηγεί σε κακή ψυχολογια και άγχος και όλα τα επακόλουθα.
Το σωστό ειναι κάποιος να κανει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.487 μηνύματα.

30-08-24

01:28
Συγγνώμη, αλλά όταν μιλάς τόσο απόλυτα, δεν μπορώ...
Δηλαδή και τον χούφτωσε και αυτός έχει και τα ψυχολογικά. Οκ.
Αφου εχει κάνει αποπειρα αυτοκτονίας ο τύπος.... προφανως και έχει χοντρά ψυχολογικά. Αυτο δεν το διάβασες ;
σε φαση εχω φτασει 38 χρονων και ουτε το έχω σκεφτεί ποτε. Ο ανθρωπος ειναι άρρωστος τι λεμε τοση ώρα.
Προφανως τον ηξερε για να τον χουφτώσει είχαν σ΄χεση οπως λέχθηκε.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

30-08-24

01:31
Όχι, δεν το διάβασα.Αφου έκανε αποπειρα αυτοκτονίας ο τύπος.... προφανως και έχει χοντρά ψυχολογικά. Αυτο δεν το διάβασες ;
Έκανε αφότου την κατηγόρησε ή πριν ;
Και ξαναλέω...Άλλαξαν οι εποχές. Πολλά παιδιά, κι απ' αυτά που κι εσύ μιλάς, έχουν κάνει απόπειρα. Αν δεν το μάθεις, δε θα το υποψιαζόσουν καν...Δεν ξέρω αν είναι χοντρά ή ψιλά ψυχολογικά, αλλά δεν είναι ο πρώτος...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.487 μηνύματα.

30-08-24

01:36
Όχι, δεν το διάβασα.
Έκανε αφότου την κατηγόρησε ή πριν ;
Και ξαναλέω...Άλλαξαν οι εποχές. Πολλά παιδιά, κι απ' αυτά που εσύ μιλάς, έχουν κάνει απόπειρα. Αν δεν το μάθεις, δε θα το υποψιαζόσουν καν...Δεν ξέρω αν είναι χοντρά ή ψιλά ψυχολογικά, αλλά δεν είναι ο πρώτος...
Όχι πέρυσι νομίζω έγινε....
Από την πλευρά της η γυναίκα υποστηρίζει πως η επαφή τους ήταν συναινετική, ενώ εκείνο το βράδυ ισχυρίστηκε πως ο άνδρας είχε καταναλώσει αλκοόλ και χάπια. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι γνωρίστηκαν μέσω Instagram, είχαν 10 μήνες σχέση και όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν, ο 20χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, όπως μεταδίδει το Mega.
Θεσσαλονίκη: «Δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνη την στιγμή» λέει ο 18χρονος που κατήγγειλε τον βιασμό του από 20χρονη - Αφέθηκε ελεύθερη (enikos.gr)
Εισαι σίγουρη οτι δεν έγινε όλο αυτο εκβιαστηκά με σκοπό να τη πείσει να μη χωρίσουν ;
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 529 μηνύματα.

30-08-24

01:36
Θα σε βοηθησω . Π.χ. Ακουγεται απιθανο να εχεις φαει ενα γαματο παγωτο απο ενα μαγαζι περυσι το καλοκαιρι και φετος οταν το εφερε η κουβεντα για παγωτο να ανασυρες απο τη μνημη << το παγωτο που εφαγα απο το ταδε μαγαζι απλα δεν υπαρχει !! >> ?Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς κι αν σχετίζεται με το παραπάνω περιστατικό, θα πω ότι η απόλαυση δεν διαρκεί. Είναι φευγαλέα. Μας ικανοποιεί προς στιγμήν...
Συμφωνω απολυτως με το στενο χρονικο περιθωριο της απολαυσης .
Ομως , η αναμνηση της απολαυσης δεν εχει χρονικο οριζοντα .
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

30-08-24

01:38
"είναι άντρας, θα είχε τη δύναμη να αντισταθεί" -> "γιατί δεν φώναζε η κοπέλα να βοηθήσει κανείς κι έτσι απλά πάγωσε;"
"εντάξει, δεν ήθελε κι αυτός, είναι ανάγκη να τηνε καταγγείλει;" -> "γιατί το θυμήθηκε τώρα η κοπέλα και δεν το κατήγγειλε τη στιγμή που συνέβη να βρει και το δίκιο της πιο εύκολα;"
"είχε στύση, δεν υφίσταται βιασμός" -> "δεν έφερε αντίσταση η κοπέλα, άρα λογικά θα ήθελε"
"οκ, αφού δεν ήθελε, γιατί την ακολούθησε;" -> "οκ, αφού δεν ήθελε, γιατί τον ακολούθησε;"
Με λίγα λόγια, με κάποιο γαμημένο μαγικό τρόπο, ή θα εφαρμοστεί victim blaming, ή διπλά standards από κάποιο κόσμο, δεν υπάρχει τίποτα ενδιαμέσο ρεπαιδίμ.
Ας ψηθεί ο συγκεκριμένος κόσμος, έτσι για την αλλαγή, να καταλάβει ότι δεν έχει saying στο πότε οποιοσδήποτε άνθρωπος θα νιώσει βιασμένος/κακοποιήμενος/παρενοχλημένος και θα προβεί στην αντίστοιχη καταγγελία.
Και όχι, δε θα ξεφύγει με ένα "θα αποφανθεί η δικαιοσύνη" για να το παίξει νομότυπος και κυνικός αυτός ο κόσμος. Ξέρουμε αμφότεροι ότι το ποινικό/νομικό κομμάτι είναι ξεχωριστό απ' το οποιοδήποτε τραύμα βιώνει ο/η καταγγέλλων/ουσα, κόσμε.
Δεν είναι σεβασμός στην δικαιοσύνη η στάση αυτού του κόσμου, ούτε αλληλευγγύη στον/ην καταγγελλόμενο/η που ενδεχομένως "αδικώς κατηγορείται/στοχοποιείται/σπιλώνεται" και "σεβασμός τεκμηρίου αθωότητας".
Ξέρουμε ότι αύτη η στάση υπάρχει γιατί αυτός ο κόσμος συνήθως είναι τυφλωμένος από ναρκισσισμό θες, από εγωισμό θες, από υπεροψία θες, από στερεοτυπικές αντιλήψεις που του της κάναν κλύσμα θες, και πιστεύει ότι ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι νιώθει ο καθένας.
Και ναι, δεν έχω διαβάσει καν το άρθρο. Δε χρειάζεται. Ίδιο ζούμι είχαμε κι όταν τραγουδιστής ένιωθε παρενοχλημένος από θαμώνισσα, ίδιο ζουμί έχουμε κι όταν μαθητής δηλώνει παρενοχλημένος από καθηγήτρια, ετσέτερα, ετσέτερα.
Γαμημένο Παλέρμο που μ' έβαλες σε μουντ σοβαρού γραψίματος, έχει σιχαθεί το είναι μου.
"εντάξει, δεν ήθελε κι αυτός, είναι ανάγκη να τηνε καταγγείλει;" -> "γιατί το θυμήθηκε τώρα η κοπέλα και δεν το κατήγγειλε τη στιγμή που συνέβη να βρει και το δίκιο της πιο εύκολα;"
"είχε στύση, δεν υφίσταται βιασμός" -> "δεν έφερε αντίσταση η κοπέλα, άρα λογικά θα ήθελε"
"οκ, αφού δεν ήθελε, γιατί την ακολούθησε;" -> "οκ, αφού δεν ήθελε, γιατί τον ακολούθησε;"
Με λίγα λόγια, με κάποιο γαμημένο μαγικό τρόπο, ή θα εφαρμοστεί victim blaming, ή διπλά standards από κάποιο κόσμο, δεν υπάρχει τίποτα ενδιαμέσο ρεπαιδίμ.
Ας ψηθεί ο συγκεκριμένος κόσμος, έτσι για την αλλαγή, να καταλάβει ότι δεν έχει saying στο πότε οποιοσδήποτε άνθρωπος θα νιώσει βιασμένος/κακοποιήμενος/παρενοχλημένος και θα προβεί στην αντίστοιχη καταγγελία.
Και όχι, δε θα ξεφύγει με ένα "θα αποφανθεί η δικαιοσύνη" για να το παίξει νομότυπος και κυνικός αυτός ο κόσμος. Ξέρουμε αμφότεροι ότι το ποινικό/νομικό κομμάτι είναι ξεχωριστό απ' το οποιοδήποτε τραύμα βιώνει ο/η καταγγέλλων/ουσα, κόσμε.
Δεν είναι σεβασμός στην δικαιοσύνη η στάση αυτού του κόσμου, ούτε αλληλευγγύη στον/ην καταγγελλόμενο/η που ενδεχομένως "αδικώς κατηγορείται/στοχοποιείται/σπιλώνεται" και "σεβασμός τεκμηρίου αθωότητας".
Ξέρουμε ότι αύτη η στάση υπάρχει γιατί αυτός ο κόσμος συνήθως είναι τυφλωμένος από ναρκισσισμό θες, από εγωισμό θες, από υπεροψία θες, από στερεοτυπικές αντιλήψεις που του της κάναν κλύσμα θες, και πιστεύει ότι ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι νιώθει ο καθένας.
Και ναι, δεν έχω διαβάσει καν το άρθρο. Δε χρειάζεται. Ίδιο ζούμι είχαμε κι όταν τραγουδιστής ένιωθε παρενοχλημένος από θαμώνισσα, ίδιο ζουμί έχουμε κι όταν μαθητής δηλώνει παρενοχλημένος από καθηγήτρια, ετσέτερα, ετσέτερα.
Γαμημένο Παλέρμο που μ' έβαλες σε μουντ σοβαρού γραψίματος, έχει σιχαθεί το είναι μου.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.487 μηνύματα.

30-08-24

01:44
Ναι ο δικός μας ναρκισσισμός φταίει.... όταν κάποιος ανθρωπος ειναι πιο ανασφαλής και πιο ευαισθητος απο το μέσο θνητό εγκυμονεί κινδύνους kai δημιουργει προβλήματα με τη λόξα που κουβαλάει στις σχέσεις , στη δουλειά , στο περιγυρο... ΠΑΝΤΟΥ.
Εδω δε σκέφτηκε ουτε τους γονεις του - ατομα που τον αγαπάνε και τον πονάνε και πήγε και έκανε αποπειρα αυτοκτονίας.... για μια σχέση 10 μηνών.
Ποιο θυμα ; αυτος ειναι το θύμα;;; μια χαρα τους παίζει όλους. Τωρα πηγε να παιξει και με εισαγγελέα / ανακριτή. Συντομα θα ξεφουσκώσει όμως το κόλπο ειμαι σίγουρος.
Κατα τα αλλα μια συμβουλή μη πλησιάζετε τέτοιο κόσμο ουτε σε απόσταση 1 χιλιομέτρου.... ειναι η πιο εξυπνη επιλογή και τα αλλα ειναι θεωρίες για αγρίους. Όταν βλέπετε οτι κάποιος χαρακτήρας ειναι δύστροπος και δημιουργεί θέματα... απο μακρυά και αγαπημένοι.
Δεν ειναι τυχαίο που απο το σχολείο ολους αυτους τους περίεργους τους ειχαν στην απέξω.
Εδω δε σκέφτηκε ουτε τους γονεις του - ατομα που τον αγαπάνε και τον πονάνε και πήγε και έκανε αποπειρα αυτοκτονίας.... για μια σχέση 10 μηνών.
Ποιο θυμα ; αυτος ειναι το θύμα;;; μια χαρα τους παίζει όλους. Τωρα πηγε να παιξει και με εισαγγελέα / ανακριτή. Συντομα θα ξεφουσκώσει όμως το κόλπο ειμαι σίγουρος.
Κατα τα αλλα μια συμβουλή μη πλησιάζετε τέτοιο κόσμο ουτε σε απόσταση 1 χιλιομέτρου.... ειναι η πιο εξυπνη επιλογή και τα αλλα ειναι θεωρίες για αγρίους. Όταν βλέπετε οτι κάποιος χαρακτήρας ειναι δύστροπος και δημιουργεί θέματα... απο μακρυά και αγαπημένοι.
Δεν ειναι τυχαίο που απο το σχολείο ολους αυτους τους περίεργους τους ειχαν στην απέξω.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

30-08-24

01:45
Δεν ξέρω.Όχι πέρυσι νομίζω έγινε....
Από την πλευρά της η γυναίκα υποστηρίζει πως η επαφή τους ήταν συναινετική, ενώ εκείνο το βράδυ ισχυρίστηκε πως ο άνδρας είχε καταναλώσει αλκοόλ και χάπια. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι γνωρίστηκαν μέσω Instagram, είχαν 10 μήνες σχέση και όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν, ο 20χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, όπως μεταδίδει το Mega.
Θεσσαλονίκη: «Δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνη την στιγμή» λέει ο 18χρονος που κατήγγειλε τον βιασμό του από 20χρονη - Αφέθηκε ελεύθερη (enikos.gr)
Εισαι σίγουρη οτι δεν έγινε όλο αυτο εκβιαστηκά με σκοπό να τη πείσει να μη χωρίσουν ;
Αυτό που ξέρω είναι ότι θα πρέπει και οι άντρες να μιλάνε, χωρίς να ντρέπονται. Χωρίς να "βρίσκουν απένσντι"...απόψεις, όπως : είσαι άντρας, είναι γυναίκα, δε γίνεται να μην μπόρεσες να την αποφύγεις κ.λπ.
Η βία είναι βία. Δεν έχει φύλο.
Από εκεί και πέρα συμπεράσματα δε θα βγάλω.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.

30-08-24

01:58
Η μέθη φέρνει κενά μνήμης και απώλεια ελέγχου.. Όποτε μετά από κάποιο όριο είναι λογικό να έχεις ομιχλώδη αίσθηση για το τι συνέβη.Εχω μια ερωτηση να σας απευθυνω .
Αν θελετε συμμετεχετε .
Η σεξουαλικη πραξη ειναι μια απολαυση .
ΠΩΣ ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- chester20080
- Μήτσος10
- johnsala
- Debugging_Demon
- A350
- linuxman
- giannhs2001
- jj!
- Paragontas7000
- fourkaki
- Joji
- charmander
- Unboxholics
- Scandal
- gegeorgiou90
- fockos
- Εριφύλη
- rafaela11
- iew
- camil
- Hased Babis
- Reader
- fmarulezkd
- Nameless Ghoul
- Δροσουλίτης
- Dr. Gl. Luminous
- Kate1914
- Wonderkid
- Libertus
- kalhkardia
- GeorgePap2003
- vasilis123321
- pinkheart
- ROM32
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.