amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:20 Η amarelia έγραψε: #2.221 Δευτέρα στις 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ο μεγαλυτερος υποτίθεται του κόβει παραπάνω ,αν είναι και λίγο καλός άνθρωπος να μη σου προκαλέσει πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:23 Ο Πάνθηρας!: #2.222 Δευτέρα στις 17:23 Τι σε ενδιαφέρει τι πιστευει μια γυναίκα για την ηλικία σου ; Εγώ πιστευω άνετα ένας άντρας μπορεί να βρει μια δέκα και δεκαπέντε χρόνια νεότερη του αρκετό να το επιθυμεί και να συγκεντρώσει την θετική του σκέψη σε αυτό. Συνημμένα IMG_20260209_172131.jpg 1,4 MB · Εμφανίσεις: 14 Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:24 Ο Buggs έγραψε: #2.223 Δευτέρα στις 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άμα κάτσεις πάντως κι αναλογιστείς ότι όλο αυτό το bitterness (που αρχίζει και τις πιάνει συνήθως από τα 30 και μετά) δεν τις αφήνει όσα χρόνια κι αν περάσουν, η ζωή τους είναι πάρα πολύ δύσκολη (αν δεν έχουν κάποιο σοβαρό ποιοτικό κ.λπ. άντρα στη ζωή τους, οριακά ανυπόφορη) και θα έπρεπε να τις λυπόμαστε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγώ πιστευω άνετα ένας άντρας μπορεί να βρει μια δέκα και δεκαπέντε χρόνια νεότερη του αρκετό να το επιθυμεί και να συγκεντρώσει την θετική του σκέψη σε αυτό. Click για ανάπτυξη... οσο περισσότερα λεφτά έχει τόσο νεώτερες μπορει να βρει. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:29 Ο Πάνθηρας!: #2.224 Δευτέρα στις 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Συμφωνω απολυτως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 17:25 οσο περισσότερα λεφτά έχει τόσο νεώτερες μπορει να βρει. Click για ανάπτυξη... Τα λεφτά είναι μόνο ;;; εδώ οι μισοί κ οι μισές έχουν θέματα κοινωνικότητας και καλλιέργειας. Νομίζεις ότι με ένα πτυχιο πανεππιστημιου ξεμπερδευεις ; Ναι μεν είναι ένα επίπεδο μόρφωσης αλλά θέλει να το εξελίσεις. Βγαινεις εξω ακους τα ίδια και τα ίδια... Δεν υπάρχει βαθειά επικοινωνία που θα ξυπνήσει και κανα ένστικτο... Και αυτά μετά βγαίνουν στο γάμο... Τα προβληματα γιατί δεν έχουν μάθει να επικοινωνουν... Νευρα φασαρίες... Οξυθυμοι χαρακτήρες κτλ. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.111 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:35 Η camil έγραψε: #2.225 Δευτέρα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Πάντως οι γυναίκες τρελαίνονται πολύ περισσότερο με το «γριά» από ό,τι οι άντρες με το αντίστοιχο «μπάρμπας» ξέρω' γω. Το βλέπεις κι εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Όχι, πρόσφατα μέλος κλαιγοταν για το μπάρμπας, δε λέω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλα μπιφ. Οι περισσότερες το βλέπουμε φυσιολογικό τα 20χρονα να μας βλέπουν σα θειτσες (γιατί αυτό είναι το αντίστοιχο του μπάρμπας, όχι το γριά) και έχουμε συμφιλιωθεί με αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:38 Ο Valder έγραψε: #2.226 Δευτέρα στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Το εδω δεν ειναι απαραίτητα και το καλύτερο παράδειγμα. Μπορεί εδω, να έχουμε ερεθισματα αναλογα και να μιλαμε έτσι με αυτα που διαβάζουμε, και έξω να είμαστε εξαιρετικοί στις γυναίκες μας. Ότι μου βγαζει ο άλλος, αυτό και θα εισπράττει. Και όχι. Στα μάτια μου δεν ειναι ολες οι γυναίκες ίσες. Υπάρχει η δική μου γυναικα που ειναι η καλύτερη και μετα υπάρχει το τίποτα. Εκει που πρέπει να μιλήσω καλά, μιλάω, και τα πιστευω κι όλας τα λογια μου. Αλλου δεν εχω να πω κουβέντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 17:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Όχι, πρόσφατα μέλος κλαιγοταν για το μπάρμπας, δε λέω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλα μπιφ. Οι περισσότερες το βλέπουμε φυσιολογικό τα 20χρονα να μας βλέπουν σα θειτσες (γιατί αυτό είναι το αντίστοιχο του μπάρμπας, όχι το γριά) και έχουμε συμφιλιωθεί με αυτό. Click για ανάπτυξη... Να τα λες. Μη διστάζεις επειδή έχουμε σφυγμό. Παίζει να ειμαι κι εγω αυτος που αντέδρασα ή οπως λες "κλαφτηκα". Λάθος μου. Έπρεπε να τα χα γράψει στα παλια μου τα παπούτσια. Γράψε ανασφαλής. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.313 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:23 Ο Jack of Spades: #2.227 Δευτέρα στις 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παίζει να ειμαι κι εγω αυτος που αντέδρασα ή οπως λες "κλαφτηκα". Λάθος μου. Έπρεπε να τα χα γράψει στα παλια μου τα παπούτσια. Γράψε ανασφαλής. Click για ανάπτυξη... Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί... Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Η Aura έγραψε: #2.228 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Η συζήτηση εντωμεταξυ.. -Στα 50 θα είσαι μια άχρηστη στέρφα. - Και εσένα δεν θα σου σηκώνεται Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:27 Ο Valder έγραψε: #2.229 Δευτέρα στις 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί... Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.498 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:29 Η Himela έγραψε: #2.230 Δευτέρα στις 18:29 Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:38 Ο Dmzk έγραψε: #2.231 Δευτέρα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατι στα 61 θα αλλαζες γνώμη για το τι ειναι σεξουαλικα ερεθιστικο; Click για ανάπτυξη... Τότε θα είμαι ο Chinaski. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.232 Δευτέρα στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Ααα μωρέ κι εσύ τώρα...Γριά... Τα θέλετε και τα λέτε, άραγε, ή τα εννοείτε ; Τί έχετε πάθει ; Γριά εδώ, γριά εκεί, γριά παραπέρα... Αφήστε να μιλήσουμε εμείς οι γριές για τις γριές... Υ.Γ. Προσπαθώ να κολλήσω ένα...Γριά στο προφίλ μου, αλλά δεν ξέρω που το συμπληρώνω. Σε ποιό πεδίο...Πώς λέει στην amarelia, ας πούμε...Είναι : εργάτρια...Θέλω να γράψω στη θέση του εργάτρια το Γριά...Αν μπορείς να το γράψεις εσύ, γράψε το. Αν όχι, πες μου τί κάνω... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:47 Ο Micro έγραψε: #2.233 Δευτέρα στις 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιώ εγώ τέτοιες εκφράσεις Αντε μπουμερ μπορεί να σε πω ( σπανιότατα ) που ακούγεται πιο χαριτωμένο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #2.234 Δευτέρα στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.998 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Ο ilias90 έγραψε: #2.235 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Εμένα εν τω μεταξύ μ' αρέσει το «μπάρμπας». Μου βγάζει τον θαμώνα στο καφενείο που βρίζει τη νεολαία που ήθελα να γίνω από μικρός. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η Υδροχόος έγραψε: #2.236 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Να είναι. Cool εννοώ... Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο... Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει... Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η amarelia έγραψε: #2.237 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ο μεγαλυτερος υποτίθεται του κόβει παραπάνω ,αν είναι και λίγο καλός άνθρωπος να μη σου προκαλέσει πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:23 Ο Πάνθηρας!: #2.222 Δευτέρα στις 17:23 Τι σε ενδιαφέρει τι πιστευει μια γυναίκα για την ηλικία σου ; Εγώ πιστευω άνετα ένας άντρας μπορεί να βρει μια δέκα και δεκαπέντε χρόνια νεότερη του αρκετό να το επιθυμεί και να συγκεντρώσει την θετική του σκέψη σε αυτό. Συνημμένα IMG_20260209_172131.jpg 1,4 MB · Εμφανίσεις: 14 Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:24 Ο Buggs έγραψε: #2.223 Δευτέρα στις 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άμα κάτσεις πάντως κι αναλογιστείς ότι όλο αυτό το bitterness (που αρχίζει και τις πιάνει συνήθως από τα 30 και μετά) δεν τις αφήνει όσα χρόνια κι αν περάσουν, η ζωή τους είναι πάρα πολύ δύσκολη (αν δεν έχουν κάποιο σοβαρό ποιοτικό κ.λπ. άντρα στη ζωή τους, οριακά ανυπόφορη) και θα έπρεπε να τις λυπόμαστε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγώ πιστευω άνετα ένας άντρας μπορεί να βρει μια δέκα και δεκαπέντε χρόνια νεότερη του αρκετό να το επιθυμεί και να συγκεντρώσει την θετική του σκέψη σε αυτό. Click για ανάπτυξη... οσο περισσότερα λεφτά έχει τόσο νεώτερες μπορει να βρει. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:29 Ο Πάνθηρας!: #2.224 Δευτέρα στις 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Συμφωνω απολυτως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 17:25 οσο περισσότερα λεφτά έχει τόσο νεώτερες μπορει να βρει. Click για ανάπτυξη... Τα λεφτά είναι μόνο ;;; εδώ οι μισοί κ οι μισές έχουν θέματα κοινωνικότητας και καλλιέργειας. Νομίζεις ότι με ένα πτυχιο πανεππιστημιου ξεμπερδευεις ; Ναι μεν είναι ένα επίπεδο μόρφωσης αλλά θέλει να το εξελίσεις. Βγαινεις εξω ακους τα ίδια και τα ίδια... Δεν υπάρχει βαθειά επικοινωνία που θα ξυπνήσει και κανα ένστικτο... Και αυτά μετά βγαίνουν στο γάμο... Τα προβληματα γιατί δεν έχουν μάθει να επικοινωνουν... Νευρα φασαρίες... Οξυθυμοι χαρακτήρες κτλ. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.111 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:35 Η camil έγραψε: #2.225 Δευτέρα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Πάντως οι γυναίκες τρελαίνονται πολύ περισσότερο με το «γριά» από ό,τι οι άντρες με το αντίστοιχο «μπάρμπας» ξέρω' γω. Το βλέπεις κι εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Όχι, πρόσφατα μέλος κλαιγοταν για το μπάρμπας, δε λέω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλα μπιφ. Οι περισσότερες το βλέπουμε φυσιολογικό τα 20χρονα να μας βλέπουν σα θειτσες (γιατί αυτό είναι το αντίστοιχο του μπάρμπας, όχι το γριά) και έχουμε συμφιλιωθεί με αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:38 Ο Valder έγραψε: #2.226 Δευτέρα στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Το εδω δεν ειναι απαραίτητα και το καλύτερο παράδειγμα. Μπορεί εδω, να έχουμε ερεθισματα αναλογα και να μιλαμε έτσι με αυτα που διαβάζουμε, και έξω να είμαστε εξαιρετικοί στις γυναίκες μας. Ότι μου βγαζει ο άλλος, αυτό και θα εισπράττει. Και όχι. Στα μάτια μου δεν ειναι ολες οι γυναίκες ίσες. Υπάρχει η δική μου γυναικα που ειναι η καλύτερη και μετα υπάρχει το τίποτα. Εκει που πρέπει να μιλήσω καλά, μιλάω, και τα πιστευω κι όλας τα λογια μου. Αλλου δεν εχω να πω κουβέντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 17:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Όχι, πρόσφατα μέλος κλαιγοταν για το μπάρμπας, δε λέω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλα μπιφ. Οι περισσότερες το βλέπουμε φυσιολογικό τα 20χρονα να μας βλέπουν σα θειτσες (γιατί αυτό είναι το αντίστοιχο του μπάρμπας, όχι το γριά) και έχουμε συμφιλιωθεί με αυτό. Click για ανάπτυξη... Να τα λες. Μη διστάζεις επειδή έχουμε σφυγμό. Παίζει να ειμαι κι εγω αυτος που αντέδρασα ή οπως λες "κλαφτηκα". Λάθος μου. Έπρεπε να τα χα γράψει στα παλια μου τα παπούτσια. Γράψε ανασφαλής. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.313 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:23 Ο Jack of Spades: #2.227 Δευτέρα στις 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παίζει να ειμαι κι εγω αυτος που αντέδρασα ή οπως λες "κλαφτηκα". Λάθος μου. Έπρεπε να τα χα γράψει στα παλια μου τα παπούτσια. Γράψε ανασφαλής. Click για ανάπτυξη... Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί... Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Η Aura έγραψε: #2.228 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Η συζήτηση εντωμεταξυ.. -Στα 50 θα είσαι μια άχρηστη στέρφα. - Και εσένα δεν θα σου σηκώνεται Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:27 Ο Valder έγραψε: #2.229 Δευτέρα στις 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί... Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.498 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:29 Η Himela έγραψε: #2.230 Δευτέρα στις 18:29 Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:38 Ο Dmzk έγραψε: #2.231 Δευτέρα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατι στα 61 θα αλλαζες γνώμη για το τι ειναι σεξουαλικα ερεθιστικο; Click για ανάπτυξη... Τότε θα είμαι ο Chinaski. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.232 Δευτέρα στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Ααα μωρέ κι εσύ τώρα...Γριά... Τα θέλετε και τα λέτε, άραγε, ή τα εννοείτε ; Τί έχετε πάθει ; Γριά εδώ, γριά εκεί, γριά παραπέρα... Αφήστε να μιλήσουμε εμείς οι γριές για τις γριές... Υ.Γ. Προσπαθώ να κολλήσω ένα...Γριά στο προφίλ μου, αλλά δεν ξέρω που το συμπληρώνω. Σε ποιό πεδίο...Πώς λέει στην amarelia, ας πούμε...Είναι : εργάτρια...Θέλω να γράψω στη θέση του εργάτρια το Γριά...Αν μπορείς να το γράψεις εσύ, γράψε το. Αν όχι, πες μου τί κάνω... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:47 Ο Micro έγραψε: #2.233 Δευτέρα στις 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιώ εγώ τέτοιες εκφράσεις Αντε μπουμερ μπορεί να σε πω ( σπανιότατα ) που ακούγεται πιο χαριτωμένο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #2.234 Δευτέρα στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.998 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Ο ilias90 έγραψε: #2.235 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Εμένα εν τω μεταξύ μ' αρέσει το «μπάρμπας». Μου βγάζει τον θαμώνα στο καφενείο που βρίζει τη νεολαία που ήθελα να γίνω από μικρός. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η Υδροχόος έγραψε: #2.236 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Να είναι. Cool εννοώ... Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο... Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει... Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η amarelia έγραψε: #2.237 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι σε ενδιαφέρει τι πιστευει μια γυναίκα για την ηλικία σου ; Εγώ πιστευω άνετα ένας άντρας μπορεί να βρει μια δέκα και δεκαπέντε χρόνια νεότερη του αρκετό να το επιθυμεί και να συγκεντρώσει την θετική του σκέψη σε αυτό.
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:24 Ο Buggs έγραψε: #2.223 Δευτέρα στις 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άμα κάτσεις πάντως κι αναλογιστείς ότι όλο αυτό το bitterness (που αρχίζει και τις πιάνει συνήθως από τα 30 και μετά) δεν τις αφήνει όσα χρόνια κι αν περάσουν, η ζωή τους είναι πάρα πολύ δύσκολη (αν δεν έχουν κάποιο σοβαρό ποιοτικό κ.λπ. άντρα στη ζωή τους, οριακά ανυπόφορη) και θα έπρεπε να τις λυπόμαστε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγώ πιστευω άνετα ένας άντρας μπορεί να βρει μια δέκα και δεκαπέντε χρόνια νεότερη του αρκετό να το επιθυμεί και να συγκεντρώσει την θετική του σκέψη σε αυτό. Click για ανάπτυξη... οσο περισσότερα λεφτά έχει τόσο νεώτερες μπορει να βρει. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:29 Ο Πάνθηρας!: #2.224 Δευτέρα στις 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Συμφωνω απολυτως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 17:25 οσο περισσότερα λεφτά έχει τόσο νεώτερες μπορει να βρει. Click για ανάπτυξη... Τα λεφτά είναι μόνο ;;; εδώ οι μισοί κ οι μισές έχουν θέματα κοινωνικότητας και καλλιέργειας. Νομίζεις ότι με ένα πτυχιο πανεππιστημιου ξεμπερδευεις ; Ναι μεν είναι ένα επίπεδο μόρφωσης αλλά θέλει να το εξελίσεις. Βγαινεις εξω ακους τα ίδια και τα ίδια... Δεν υπάρχει βαθειά επικοινωνία που θα ξυπνήσει και κανα ένστικτο... Και αυτά μετά βγαίνουν στο γάμο... Τα προβληματα γιατί δεν έχουν μάθει να επικοινωνουν... Νευρα φασαρίες... Οξυθυμοι χαρακτήρες κτλ. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.111 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:35 Η camil έγραψε: #2.225 Δευτέρα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Πάντως οι γυναίκες τρελαίνονται πολύ περισσότερο με το «γριά» από ό,τι οι άντρες με το αντίστοιχο «μπάρμπας» ξέρω' γω. Το βλέπεις κι εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Όχι, πρόσφατα μέλος κλαιγοταν για το μπάρμπας, δε λέω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλα μπιφ. Οι περισσότερες το βλέπουμε φυσιολογικό τα 20χρονα να μας βλέπουν σα θειτσες (γιατί αυτό είναι το αντίστοιχο του μπάρμπας, όχι το γριά) και έχουμε συμφιλιωθεί με αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:38 Ο Valder έγραψε: #2.226 Δευτέρα στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Το εδω δεν ειναι απαραίτητα και το καλύτερο παράδειγμα. Μπορεί εδω, να έχουμε ερεθισματα αναλογα και να μιλαμε έτσι με αυτα που διαβάζουμε, και έξω να είμαστε εξαιρετικοί στις γυναίκες μας. Ότι μου βγαζει ο άλλος, αυτό και θα εισπράττει. Και όχι. Στα μάτια μου δεν ειναι ολες οι γυναίκες ίσες. Υπάρχει η δική μου γυναικα που ειναι η καλύτερη και μετα υπάρχει το τίποτα. Εκει που πρέπει να μιλήσω καλά, μιλάω, και τα πιστευω κι όλας τα λογια μου. Αλλου δεν εχω να πω κουβέντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 17:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Όχι, πρόσφατα μέλος κλαιγοταν για το μπάρμπας, δε λέω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλα μπιφ. Οι περισσότερες το βλέπουμε φυσιολογικό τα 20χρονα να μας βλέπουν σα θειτσες (γιατί αυτό είναι το αντίστοιχο του μπάρμπας, όχι το γριά) και έχουμε συμφιλιωθεί με αυτό. Click για ανάπτυξη... Να τα λες. Μη διστάζεις επειδή έχουμε σφυγμό. Παίζει να ειμαι κι εγω αυτος που αντέδρασα ή οπως λες "κλαφτηκα". Λάθος μου. Έπρεπε να τα χα γράψει στα παλια μου τα παπούτσια. Γράψε ανασφαλής. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.313 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:23 Ο Jack of Spades: #2.227 Δευτέρα στις 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παίζει να ειμαι κι εγω αυτος που αντέδρασα ή οπως λες "κλαφτηκα". Λάθος μου. Έπρεπε να τα χα γράψει στα παλια μου τα παπούτσια. Γράψε ανασφαλής. Click για ανάπτυξη... Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί... Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Η Aura έγραψε: #2.228 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Η συζήτηση εντωμεταξυ.. -Στα 50 θα είσαι μια άχρηστη στέρφα. - Και εσένα δεν θα σου σηκώνεται Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:27 Ο Valder έγραψε: #2.229 Δευτέρα στις 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί... Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.498 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:29 Η Himela έγραψε: #2.230 Δευτέρα στις 18:29 Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:38 Ο Dmzk έγραψε: #2.231 Δευτέρα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατι στα 61 θα αλλαζες γνώμη για το τι ειναι σεξουαλικα ερεθιστικο; Click για ανάπτυξη... Τότε θα είμαι ο Chinaski. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.232 Δευτέρα στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Ααα μωρέ κι εσύ τώρα...Γριά... Τα θέλετε και τα λέτε, άραγε, ή τα εννοείτε ; Τί έχετε πάθει ; Γριά εδώ, γριά εκεί, γριά παραπέρα... Αφήστε να μιλήσουμε εμείς οι γριές για τις γριές... Υ.Γ. Προσπαθώ να κολλήσω ένα...Γριά στο προφίλ μου, αλλά δεν ξέρω που το συμπληρώνω. Σε ποιό πεδίο...Πώς λέει στην amarelia, ας πούμε...Είναι : εργάτρια...Θέλω να γράψω στη θέση του εργάτρια το Γριά...Αν μπορείς να το γράψεις εσύ, γράψε το. Αν όχι, πες μου τί κάνω... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:47 Ο Micro έγραψε: #2.233 Δευτέρα στις 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιώ εγώ τέτοιες εκφράσεις Αντε μπουμερ μπορεί να σε πω ( σπανιότατα ) που ακούγεται πιο χαριτωμένο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #2.234 Δευτέρα στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.998 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Ο ilias90 έγραψε: #2.235 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Εμένα εν τω μεταξύ μ' αρέσει το «μπάρμπας». Μου βγάζει τον θαμώνα στο καφενείο που βρίζει τη νεολαία που ήθελα να γίνω από μικρός. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η Υδροχόος έγραψε: #2.236 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Να είναι. Cool εννοώ... Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο... Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει... Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η amarelia έγραψε: #2.237 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άμα κάτσεις πάντως κι αναλογιστείς ότι όλο αυτό το bitterness (που αρχίζει και τις πιάνει συνήθως από τα 30 και μετά) δεν τις αφήνει όσα χρόνια κι αν περάσουν, η ζωή τους είναι πάρα πολύ δύσκολη (αν δεν έχουν κάποιο σοβαρό ποιοτικό κ.λπ. άντρα στη ζωή τους, οριακά ανυπόφορη) και θα έπρεπε να τις λυπόμαστε... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγώ πιστευω άνετα ένας άντρας μπορεί να βρει μια δέκα και δεκαπέντε χρόνια νεότερη του αρκετό να το επιθυμεί και να συγκεντρώσει την θετική του σκέψη σε αυτό. Click για ανάπτυξη... οσο περισσότερα λεφτά έχει τόσο νεώτερες μπορει να βρει.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:29 Ο Πάνθηρας!: #2.224 Δευτέρα στις 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Συμφωνω απολυτως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 17:25 οσο περισσότερα λεφτά έχει τόσο νεώτερες μπορει να βρει. Click για ανάπτυξη... Τα λεφτά είναι μόνο ;;; εδώ οι μισοί κ οι μισές έχουν θέματα κοινωνικότητας και καλλιέργειας. Νομίζεις ότι με ένα πτυχιο πανεππιστημιου ξεμπερδευεις ; Ναι μεν είναι ένα επίπεδο μόρφωσης αλλά θέλει να το εξελίσεις. Βγαινεις εξω ακους τα ίδια και τα ίδια... Δεν υπάρχει βαθειά επικοινωνία που θα ξυπνήσει και κανα ένστικτο... Και αυτά μετά βγαίνουν στο γάμο... Τα προβληματα γιατί δεν έχουν μάθει να επικοινωνουν... Νευρα φασαρίες... Οξυθυμοι χαρακτήρες κτλ. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.111 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:35 Η camil έγραψε: #2.225 Δευτέρα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Πάντως οι γυναίκες τρελαίνονται πολύ περισσότερο με το «γριά» από ό,τι οι άντρες με το αντίστοιχο «μπάρμπας» ξέρω' γω. Το βλέπεις κι εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Όχι, πρόσφατα μέλος κλαιγοταν για το μπάρμπας, δε λέω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλα μπιφ. Οι περισσότερες το βλέπουμε φυσιολογικό τα 20χρονα να μας βλέπουν σα θειτσες (γιατί αυτό είναι το αντίστοιχο του μπάρμπας, όχι το γριά) και έχουμε συμφιλιωθεί με αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:38 Ο Valder έγραψε: #2.226 Δευτέρα στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Το εδω δεν ειναι απαραίτητα και το καλύτερο παράδειγμα. Μπορεί εδω, να έχουμε ερεθισματα αναλογα και να μιλαμε έτσι με αυτα που διαβάζουμε, και έξω να είμαστε εξαιρετικοί στις γυναίκες μας. Ότι μου βγαζει ο άλλος, αυτό και θα εισπράττει. Και όχι. Στα μάτια μου δεν ειναι ολες οι γυναίκες ίσες. Υπάρχει η δική μου γυναικα που ειναι η καλύτερη και μετα υπάρχει το τίποτα. Εκει που πρέπει να μιλήσω καλά, μιλάω, και τα πιστευω κι όλας τα λογια μου. Αλλου δεν εχω να πω κουβέντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 17:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Όχι, πρόσφατα μέλος κλαιγοταν για το μπάρμπας, δε λέω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλα μπιφ. Οι περισσότερες το βλέπουμε φυσιολογικό τα 20χρονα να μας βλέπουν σα θειτσες (γιατί αυτό είναι το αντίστοιχο του μπάρμπας, όχι το γριά) και έχουμε συμφιλιωθεί με αυτό. Click για ανάπτυξη... Να τα λες. Μη διστάζεις επειδή έχουμε σφυγμό. Παίζει να ειμαι κι εγω αυτος που αντέδρασα ή οπως λες "κλαφτηκα". Λάθος μου. Έπρεπε να τα χα γράψει στα παλια μου τα παπούτσια. Γράψε ανασφαλής. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.313 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:23 Ο Jack of Spades: #2.227 Δευτέρα στις 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παίζει να ειμαι κι εγω αυτος που αντέδρασα ή οπως λες "κλαφτηκα". Λάθος μου. Έπρεπε να τα χα γράψει στα παλια μου τα παπούτσια. Γράψε ανασφαλής. Click για ανάπτυξη... Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί... Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Η Aura έγραψε: #2.228 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Η συζήτηση εντωμεταξυ.. -Στα 50 θα είσαι μια άχρηστη στέρφα. - Και εσένα δεν θα σου σηκώνεται Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:27 Ο Valder έγραψε: #2.229 Δευτέρα στις 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί... Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.498 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:29 Η Himela έγραψε: #2.230 Δευτέρα στις 18:29 Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:38 Ο Dmzk έγραψε: #2.231 Δευτέρα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατι στα 61 θα αλλαζες γνώμη για το τι ειναι σεξουαλικα ερεθιστικο; Click για ανάπτυξη... Τότε θα είμαι ο Chinaski. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.232 Δευτέρα στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Ααα μωρέ κι εσύ τώρα...Γριά... Τα θέλετε και τα λέτε, άραγε, ή τα εννοείτε ; Τί έχετε πάθει ; Γριά εδώ, γριά εκεί, γριά παραπέρα... Αφήστε να μιλήσουμε εμείς οι γριές για τις γριές... Υ.Γ. Προσπαθώ να κολλήσω ένα...Γριά στο προφίλ μου, αλλά δεν ξέρω που το συμπληρώνω. Σε ποιό πεδίο...Πώς λέει στην amarelia, ας πούμε...Είναι : εργάτρια...Θέλω να γράψω στη θέση του εργάτρια το Γριά...Αν μπορείς να το γράψεις εσύ, γράψε το. Αν όχι, πες μου τί κάνω... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:47 Ο Micro έγραψε: #2.233 Δευτέρα στις 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιώ εγώ τέτοιες εκφράσεις Αντε μπουμερ μπορεί να σε πω ( σπανιότατα ) που ακούγεται πιο χαριτωμένο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #2.234 Δευτέρα στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.998 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Ο ilias90 έγραψε: #2.235 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Εμένα εν τω μεταξύ μ' αρέσει το «μπάρμπας». Μου βγάζει τον θαμώνα στο καφενείο που βρίζει τη νεολαία που ήθελα να γίνω από μικρός. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η Υδροχόος έγραψε: #2.236 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Να είναι. Cool εννοώ... Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο... Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει... Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η amarelia έγραψε: #2.237 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Συμφωνω απολυτως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 17:25 οσο περισσότερα λεφτά έχει τόσο νεώτερες μπορει να βρει. Click για ανάπτυξη... Τα λεφτά είναι μόνο ;;; εδώ οι μισοί κ οι μισές έχουν θέματα κοινωνικότητας και καλλιέργειας. Νομίζεις ότι με ένα πτυχιο πανεππιστημιου ξεμπερδευεις ; Ναι μεν είναι ένα επίπεδο μόρφωσης αλλά θέλει να το εξελίσεις. Βγαινεις εξω ακους τα ίδια και τα ίδια... Δεν υπάρχει βαθειά επικοινωνία που θα ξυπνήσει και κανα ένστικτο... Και αυτά μετά βγαίνουν στο γάμο... Τα προβληματα γιατί δεν έχουν μάθει να επικοινωνουν... Νευρα φασαρίες... Οξυθυμοι χαρακτήρες κτλ.
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.111 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:35 Η camil έγραψε: #2.225 Δευτέρα στις 17:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Πάντως οι γυναίκες τρελαίνονται πολύ περισσότερο με το «γριά» από ό,τι οι άντρες με το αντίστοιχο «μπάρμπας» ξέρω' γω. Το βλέπεις κι εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Όχι, πρόσφατα μέλος κλαιγοταν για το μπάρμπας, δε λέω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλα μπιφ. Οι περισσότερες το βλέπουμε φυσιολογικό τα 20χρονα να μας βλέπουν σα θειτσες (γιατί αυτό είναι το αντίστοιχο του μπάρμπας, όχι το γριά) και έχουμε συμφιλιωθεί με αυτό. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:38 Ο Valder έγραψε: #2.226 Δευτέρα στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Το εδω δεν ειναι απαραίτητα και το καλύτερο παράδειγμα. Μπορεί εδω, να έχουμε ερεθισματα αναλογα και να μιλαμε έτσι με αυτα που διαβάζουμε, και έξω να είμαστε εξαιρετικοί στις γυναίκες μας. Ότι μου βγαζει ο άλλος, αυτό και θα εισπράττει. Και όχι. Στα μάτια μου δεν ειναι ολες οι γυναίκες ίσες. Υπάρχει η δική μου γυναικα που ειναι η καλύτερη και μετα υπάρχει το τίποτα. Εκει που πρέπει να μιλήσω καλά, μιλάω, και τα πιστευω κι όλας τα λογια μου. Αλλου δεν εχω να πω κουβέντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 17:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Όχι, πρόσφατα μέλος κλαιγοταν για το μπάρμπας, δε λέω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλα μπιφ. Οι περισσότερες το βλέπουμε φυσιολογικό τα 20χρονα να μας βλέπουν σα θειτσες (γιατί αυτό είναι το αντίστοιχο του μπάρμπας, όχι το γριά) και έχουμε συμφιλιωθεί με αυτό. Click για ανάπτυξη... Να τα λες. Μη διστάζεις επειδή έχουμε σφυγμό. Παίζει να ειμαι κι εγω αυτος που αντέδρασα ή οπως λες "κλαφτηκα". Λάθος μου. Έπρεπε να τα χα γράψει στα παλια μου τα παπούτσια. Γράψε ανασφαλής. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.313 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:23 Ο Jack of Spades: #2.227 Δευτέρα στις 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παίζει να ειμαι κι εγω αυτος που αντέδρασα ή οπως λες "κλαφτηκα". Λάθος μου. Έπρεπε να τα χα γράψει στα παλια μου τα παπούτσια. Γράψε ανασφαλής. Click για ανάπτυξη... Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί... Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Η Aura έγραψε: #2.228 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Η συζήτηση εντωμεταξυ.. -Στα 50 θα είσαι μια άχρηστη στέρφα. - Και εσένα δεν θα σου σηκώνεται Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:27 Ο Valder έγραψε: #2.229 Δευτέρα στις 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί... Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.498 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:29 Η Himela έγραψε: #2.230 Δευτέρα στις 18:29 Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:38 Ο Dmzk έγραψε: #2.231 Δευτέρα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατι στα 61 θα αλλαζες γνώμη για το τι ειναι σεξουαλικα ερεθιστικο; Click για ανάπτυξη... Τότε θα είμαι ο Chinaski. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.232 Δευτέρα στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Ααα μωρέ κι εσύ τώρα...Γριά... Τα θέλετε και τα λέτε, άραγε, ή τα εννοείτε ; Τί έχετε πάθει ; Γριά εδώ, γριά εκεί, γριά παραπέρα... Αφήστε να μιλήσουμε εμείς οι γριές για τις γριές... Υ.Γ. Προσπαθώ να κολλήσω ένα...Γριά στο προφίλ μου, αλλά δεν ξέρω που το συμπληρώνω. Σε ποιό πεδίο...Πώς λέει στην amarelia, ας πούμε...Είναι : εργάτρια...Θέλω να γράψω στη θέση του εργάτρια το Γριά...Αν μπορείς να το γράψεις εσύ, γράψε το. Αν όχι, πες μου τί κάνω... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:47 Ο Micro έγραψε: #2.233 Δευτέρα στις 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιώ εγώ τέτοιες εκφράσεις Αντε μπουμερ μπορεί να σε πω ( σπανιότατα ) που ακούγεται πιο χαριτωμένο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #2.234 Δευτέρα στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.998 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Ο ilias90 έγραψε: #2.235 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Εμένα εν τω μεταξύ μ' αρέσει το «μπάρμπας». Μου βγάζει τον θαμώνα στο καφενείο που βρίζει τη νεολαία που ήθελα να γίνω από μικρός. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η Υδροχόος έγραψε: #2.236 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Να είναι. Cool εννοώ... Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο... Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει... Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η amarelia έγραψε: #2.237 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Πάντως οι γυναίκες τρελαίνονται πολύ περισσότερο με το «γριά» από ό,τι οι άντρες με το αντίστοιχο «μπάρμπας» ξέρω' γω. Το βλέπεις κι εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Όχι, πρόσφατα μέλος κλαιγοταν για το μπάρμπας, δε λέω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλα μπιφ. Οι περισσότερες το βλέπουμε φυσιολογικό τα 20χρονα να μας βλέπουν σα θειτσες (γιατί αυτό είναι το αντίστοιχο του μπάρμπας, όχι το γριά) και έχουμε συμφιλιωθεί με αυτό.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 17:38 Ο Valder έγραψε: #2.226 Δευτέρα στις 17:38 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Το εδω δεν ειναι απαραίτητα και το καλύτερο παράδειγμα. Μπορεί εδω, να έχουμε ερεθισματα αναλογα και να μιλαμε έτσι με αυτα που διαβάζουμε, και έξω να είμαστε εξαιρετικοί στις γυναίκες μας. Ότι μου βγαζει ο άλλος, αυτό και θα εισπράττει. Και όχι. Στα μάτια μου δεν ειναι ολες οι γυναίκες ίσες. Υπάρχει η δική μου γυναικα που ειναι η καλύτερη και μετα υπάρχει το τίποτα. Εκει που πρέπει να μιλήσω καλά, μιλάω, και τα πιστευω κι όλας τα λογια μου. Αλλου δεν εχω να πω κουβέντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 17:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Όχι, πρόσφατα μέλος κλαιγοταν για το μπάρμπας, δε λέω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλα μπιφ. Οι περισσότερες το βλέπουμε φυσιολογικό τα 20χρονα να μας βλέπουν σα θειτσες (γιατί αυτό είναι το αντίστοιχο του μπάρμπας, όχι το γριά) και έχουμε συμφιλιωθεί με αυτό. Click για ανάπτυξη... Να τα λες. Μη διστάζεις επειδή έχουμε σφυγμό. Παίζει να ειμαι κι εγω αυτος που αντέδρασα ή οπως λες "κλαφτηκα". Λάθος μου. Έπρεπε να τα χα γράψει στα παλια μου τα παπούτσια. Γράψε ανασφαλής. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.313 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:23 Ο Jack of Spades: #2.227 Δευτέρα στις 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παίζει να ειμαι κι εγω αυτος που αντέδρασα ή οπως λες "κλαφτηκα". Λάθος μου. Έπρεπε να τα χα γράψει στα παλια μου τα παπούτσια. Γράψε ανασφαλής. Click για ανάπτυξη... Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί... Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Η Aura έγραψε: #2.228 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Η συζήτηση εντωμεταξυ.. -Στα 50 θα είσαι μια άχρηστη στέρφα. - Και εσένα δεν θα σου σηκώνεται Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:27 Ο Valder έγραψε: #2.229 Δευτέρα στις 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί... Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.498 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:29 Η Himela έγραψε: #2.230 Δευτέρα στις 18:29 Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:38 Ο Dmzk έγραψε: #2.231 Δευτέρα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατι στα 61 θα αλλαζες γνώμη για το τι ειναι σεξουαλικα ερεθιστικο; Click για ανάπτυξη... Τότε θα είμαι ο Chinaski. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.232 Δευτέρα στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Ααα μωρέ κι εσύ τώρα...Γριά... Τα θέλετε και τα λέτε, άραγε, ή τα εννοείτε ; Τί έχετε πάθει ; Γριά εδώ, γριά εκεί, γριά παραπέρα... Αφήστε να μιλήσουμε εμείς οι γριές για τις γριές... Υ.Γ. Προσπαθώ να κολλήσω ένα...Γριά στο προφίλ μου, αλλά δεν ξέρω που το συμπληρώνω. Σε ποιό πεδίο...Πώς λέει στην amarelia, ας πούμε...Είναι : εργάτρια...Θέλω να γράψω στη θέση του εργάτρια το Γριά...Αν μπορείς να το γράψεις εσύ, γράψε το. Αν όχι, πες μου τί κάνω... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:47 Ο Micro έγραψε: #2.233 Δευτέρα στις 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιώ εγώ τέτοιες εκφράσεις Αντε μπουμερ μπορεί να σε πω ( σπανιότατα ) που ακούγεται πιο χαριτωμένο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #2.234 Δευτέρα στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.998 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Ο ilias90 έγραψε: #2.235 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Εμένα εν τω μεταξύ μ' αρέσει το «μπάρμπας». Μου βγάζει τον θαμώνα στο καφενείο που βρίζει τη νεολαία που ήθελα να γίνω από μικρός. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η Υδροχόος έγραψε: #2.236 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Να είναι. Cool εννοώ... Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο... Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει... Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η amarelia έγραψε: #2.237 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Το εδω δεν ειναι απαραίτητα και το καλύτερο παράδειγμα. Μπορεί εδω, να έχουμε ερεθισματα αναλογα και να μιλαμε έτσι με αυτα που διαβάζουμε, και έξω να είμαστε εξαιρετικοί στις γυναίκες μας. Ότι μου βγαζει ο άλλος, αυτό και θα εισπράττει. Και όχι. Στα μάτια μου δεν ειναι ολες οι γυναίκες ίσες. Υπάρχει η δική μου γυναικα που ειναι η καλύτερη και μετα υπάρχει το τίποτα. Εκει που πρέπει να μιλήσω καλά, μιλάω, και τα πιστευω κι όλας τα λογια μου. Αλλου δεν εχω να πω κουβέντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Δευτέρα στις 17:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Όχι, πρόσφατα μέλος κλαιγοταν για το μπάρμπας, δε λέω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλα μπιφ. Οι περισσότερες το βλέπουμε φυσιολογικό τα 20χρονα να μας βλέπουν σα θειτσες (γιατί αυτό είναι το αντίστοιχο του μπάρμπας, όχι το γριά) και έχουμε συμφιλιωθεί με αυτό. Click για ανάπτυξη... Να τα λες. Μη διστάζεις επειδή έχουμε σφυγμό. Παίζει να ειμαι κι εγω αυτος που αντέδρασα ή οπως λες "κλαφτηκα". Λάθος μου. Έπρεπε να τα χα γράψει στα παλια μου τα παπούτσια. Γράψε ανασφαλής.
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.313 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:23 Ο Jack of Spades: #2.227 Δευτέρα στις 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παίζει να ειμαι κι εγω αυτος που αντέδρασα ή οπως λες "κλαφτηκα". Λάθος μου. Έπρεπε να τα χα γράψει στα παλια μου τα παπούτσια. Γράψε ανασφαλής. Click για ανάπτυξη... Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί... Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Η Aura έγραψε: #2.228 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Η συζήτηση εντωμεταξυ.. -Στα 50 θα είσαι μια άχρηστη στέρφα. - Και εσένα δεν θα σου σηκώνεται Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:27 Ο Valder έγραψε: #2.229 Δευτέρα στις 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί... Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.498 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:29 Η Himela έγραψε: #2.230 Δευτέρα στις 18:29 Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:38 Ο Dmzk έγραψε: #2.231 Δευτέρα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατι στα 61 θα αλλαζες γνώμη για το τι ειναι σεξουαλικα ερεθιστικο; Click για ανάπτυξη... Τότε θα είμαι ο Chinaski. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.232 Δευτέρα στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Ααα μωρέ κι εσύ τώρα...Γριά... Τα θέλετε και τα λέτε, άραγε, ή τα εννοείτε ; Τί έχετε πάθει ; Γριά εδώ, γριά εκεί, γριά παραπέρα... Αφήστε να μιλήσουμε εμείς οι γριές για τις γριές... Υ.Γ. Προσπαθώ να κολλήσω ένα...Γριά στο προφίλ μου, αλλά δεν ξέρω που το συμπληρώνω. Σε ποιό πεδίο...Πώς λέει στην amarelia, ας πούμε...Είναι : εργάτρια...Θέλω να γράψω στη θέση του εργάτρια το Γριά...Αν μπορείς να το γράψεις εσύ, γράψε το. Αν όχι, πες μου τί κάνω... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:47 Ο Micro έγραψε: #2.233 Δευτέρα στις 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιώ εγώ τέτοιες εκφράσεις Αντε μπουμερ μπορεί να σε πω ( σπανιότατα ) που ακούγεται πιο χαριτωμένο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #2.234 Δευτέρα στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.998 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Ο ilias90 έγραψε: #2.235 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Εμένα εν τω μεταξύ μ' αρέσει το «μπάρμπας». Μου βγάζει τον θαμώνα στο καφενείο που βρίζει τη νεολαία που ήθελα να γίνω από μικρός. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η Υδροχόος έγραψε: #2.236 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Να είναι. Cool εννοώ... Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο... Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει... Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η amarelia έγραψε: #2.237 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παίζει να ειμαι κι εγω αυτος που αντέδρασα ή οπως λες "κλαφτηκα". Λάθος μου. Έπρεπε να τα χα γράψει στα παλια μου τα παπούτσια. Γράψε ανασφαλής. Click για ανάπτυξη... Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί...
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.511 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:24 Η Aura έγραψε: #2.228 Δευτέρα στις 18:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Η συζήτηση εντωμεταξυ.. -Στα 50 θα είσαι μια άχρηστη στέρφα. - Και εσένα δεν θα σου σηκώνεται Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:27 Ο Valder έγραψε: #2.229 Δευτέρα στις 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί... Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.498 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:29 Η Himela έγραψε: #2.230 Δευτέρα στις 18:29 Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:38 Ο Dmzk έγραψε: #2.231 Δευτέρα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατι στα 61 θα αλλαζες γνώμη για το τι ειναι σεξουαλικα ερεθιστικο; Click για ανάπτυξη... Τότε θα είμαι ο Chinaski. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.232 Δευτέρα στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Ααα μωρέ κι εσύ τώρα...Γριά... Τα θέλετε και τα λέτε, άραγε, ή τα εννοείτε ; Τί έχετε πάθει ; Γριά εδώ, γριά εκεί, γριά παραπέρα... Αφήστε να μιλήσουμε εμείς οι γριές για τις γριές... Υ.Γ. Προσπαθώ να κολλήσω ένα...Γριά στο προφίλ μου, αλλά δεν ξέρω που το συμπληρώνω. Σε ποιό πεδίο...Πώς λέει στην amarelia, ας πούμε...Είναι : εργάτρια...Θέλω να γράψω στη θέση του εργάτρια το Γριά...Αν μπορείς να το γράψεις εσύ, γράψε το. Αν όχι, πες μου τί κάνω... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:47 Ο Micro έγραψε: #2.233 Δευτέρα στις 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιώ εγώ τέτοιες εκφράσεις Αντε μπουμερ μπορεί να σε πω ( σπανιότατα ) που ακούγεται πιο χαριτωμένο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #2.234 Δευτέρα στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.998 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Ο ilias90 έγραψε: #2.235 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Εμένα εν τω μεταξύ μ' αρέσει το «μπάρμπας». Μου βγάζει τον θαμώνα στο καφενείο που βρίζει τη νεολαία που ήθελα να γίνω από μικρός. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η Υδροχόος έγραψε: #2.236 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Να είναι. Cool εννοώ... Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο... Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει... Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η amarelia έγραψε: #2.237 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στον άνθρωπο είναι. Κρίνε απο δώ πως μιλάνε οι μεσίληκες άντρες για τις γυναίκες. Γενικά έχει να κάνει με την παιδεία και τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλον άνθρωπο. Click για ανάπτυξη... Η συζήτηση εντωμεταξυ.. -Στα 50 θα είσαι μια άχρηστη στέρφα. - Και εσένα δεν θα σου σηκώνεται
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:27 Ο Valder έγραψε: #2.229 Δευτέρα στις 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί... Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.498 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:29 Η Himela έγραψε: #2.230 Δευτέρα στις 18:29 Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:38 Ο Dmzk έγραψε: #2.231 Δευτέρα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατι στα 61 θα αλλαζες γνώμη για το τι ειναι σεξουαλικα ερεθιστικο; Click για ανάπτυξη... Τότε θα είμαι ο Chinaski. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.232 Δευτέρα στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Ααα μωρέ κι εσύ τώρα...Γριά... Τα θέλετε και τα λέτε, άραγε, ή τα εννοείτε ; Τί έχετε πάθει ; Γριά εδώ, γριά εκεί, γριά παραπέρα... Αφήστε να μιλήσουμε εμείς οι γριές για τις γριές... Υ.Γ. Προσπαθώ να κολλήσω ένα...Γριά στο προφίλ μου, αλλά δεν ξέρω που το συμπληρώνω. Σε ποιό πεδίο...Πώς λέει στην amarelia, ας πούμε...Είναι : εργάτρια...Θέλω να γράψω στη θέση του εργάτρια το Γριά...Αν μπορείς να το γράψεις εσύ, γράψε το. Αν όχι, πες μου τί κάνω... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:47 Ο Micro έγραψε: #2.233 Δευτέρα στις 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιώ εγώ τέτοιες εκφράσεις Αντε μπουμερ μπορεί να σε πω ( σπανιότατα ) που ακούγεται πιο χαριτωμένο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #2.234 Δευτέρα στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.998 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Ο ilias90 έγραψε: #2.235 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Εμένα εν τω μεταξύ μ' αρέσει το «μπάρμπας». Μου βγάζει τον θαμώνα στο καφενείο που βρίζει τη νεολαία που ήθελα να γίνω από μικρός. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η Υδροχόος έγραψε: #2.236 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Να είναι. Cool εννοώ... Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο... Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει... Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η amarelia έγραψε: #2.237 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Εσύ ήσουν κι επειδή το κάνεις συχνά πυκνά σε συμβουλεύω να το δουλέψεις...όχι τίποτ' άλλο, πολλές γυναίκες τεστάρουν πάνω σ' αυτό (η δικιά μου να δεις, με ρήμαξε) κι είναι κρίμα να το χάσεις εκεί... Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει!
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.498 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:29 Η Himela έγραψε: #2.230 Δευτέρα στις 18:29 Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:38 Ο Dmzk έγραψε: #2.231 Δευτέρα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατι στα 61 θα αλλαζες γνώμη για το τι ειναι σεξουαλικα ερεθιστικο; Click για ανάπτυξη... Τότε θα είμαι ο Chinaski. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.232 Δευτέρα στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Ααα μωρέ κι εσύ τώρα...Γριά... Τα θέλετε και τα λέτε, άραγε, ή τα εννοείτε ; Τί έχετε πάθει ; Γριά εδώ, γριά εκεί, γριά παραπέρα... Αφήστε να μιλήσουμε εμείς οι γριές για τις γριές... Υ.Γ. Προσπαθώ να κολλήσω ένα...Γριά στο προφίλ μου, αλλά δεν ξέρω που το συμπληρώνω. Σε ποιό πεδίο...Πώς λέει στην amarelia, ας πούμε...Είναι : εργάτρια...Θέλω να γράψω στη θέση του εργάτρια το Γριά...Αν μπορείς να το γράψεις εσύ, γράψε το. Αν όχι, πες μου τί κάνω... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:47 Ο Micro έγραψε: #2.233 Δευτέρα στις 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιώ εγώ τέτοιες εκφράσεις Αντε μπουμερ μπορεί να σε πω ( σπανιότατα ) που ακούγεται πιο χαριτωμένο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #2.234 Δευτέρα στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.998 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Ο ilias90 έγραψε: #2.235 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Εμένα εν τω μεταξύ μ' αρέσει το «μπάρμπας». Μου βγάζει τον θαμώνα στο καφενείο που βρίζει τη νεολαία που ήθελα να γίνω από μικρός. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η Υδροχόος έγραψε: #2.236 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Να είναι. Cool εννοώ... Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο... Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει... Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η amarelia έγραψε: #2.237 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι!
Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 470 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:38 Ο Dmzk έγραψε: #2.231 Δευτέρα στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατι στα 61 θα αλλαζες γνώμη για το τι ειναι σεξουαλικα ερεθιστικο; Click για ανάπτυξη... Τότε θα είμαι ο Chinaski. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.232 Δευτέρα στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Ααα μωρέ κι εσύ τώρα...Γριά... Τα θέλετε και τα λέτε, άραγε, ή τα εννοείτε ; Τί έχετε πάθει ; Γριά εδώ, γριά εκεί, γριά παραπέρα... Αφήστε να μιλήσουμε εμείς οι γριές για τις γριές... Υ.Γ. Προσπαθώ να κολλήσω ένα...Γριά στο προφίλ μου, αλλά δεν ξέρω που το συμπληρώνω. Σε ποιό πεδίο...Πώς λέει στην amarelia, ας πούμε...Είναι : εργάτρια...Θέλω να γράψω στη θέση του εργάτρια το Γριά...Αν μπορείς να το γράψεις εσύ, γράψε το. Αν όχι, πες μου τί κάνω... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:47 Ο Micro έγραψε: #2.233 Δευτέρα στις 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιώ εγώ τέτοιες εκφράσεις Αντε μπουμερ μπορεί να σε πω ( σπανιότατα ) που ακούγεται πιο χαριτωμένο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #2.234 Δευτέρα στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.998 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Ο ilias90 έγραψε: #2.235 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Εμένα εν τω μεταξύ μ' αρέσει το «μπάρμπας». Μου βγάζει τον θαμώνα στο καφενείο που βρίζει τη νεολαία που ήθελα να γίνω από μικρός. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η Υδροχόος έγραψε: #2.236 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Να είναι. Cool εννοώ... Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο... Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει... Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η amarelia έγραψε: #2.237 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Γιατι στα 61 θα αλλαζες γνώμη για το τι ειναι σεξουαλικα ερεθιστικο; Click για ανάπτυξη... Τότε θα είμαι ο Chinaski.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.232 Δευτέρα στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Ααα μωρέ κι εσύ τώρα...Γριά... Τα θέλετε και τα λέτε, άραγε, ή τα εννοείτε ; Τί έχετε πάθει ; Γριά εδώ, γριά εκεί, γριά παραπέρα... Αφήστε να μιλήσουμε εμείς οι γριές για τις γριές... Υ.Γ. Προσπαθώ να κολλήσω ένα...Γριά στο προφίλ μου, αλλά δεν ξέρω που το συμπληρώνω. Σε ποιό πεδίο...Πώς λέει στην amarelia, ας πούμε...Είναι : εργάτρια...Θέλω να γράψω στη θέση του εργάτρια το Γριά...Αν μπορείς να το γράψεις εσύ, γράψε το. Αν όχι, πες μου τί κάνω... Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:47 Ο Micro έγραψε: #2.233 Δευτέρα στις 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιώ εγώ τέτοιες εκφράσεις Αντε μπουμερ μπορεί να σε πω ( σπανιότατα ) που ακούγεται πιο χαριτωμένο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #2.234 Δευτέρα στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.998 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Ο ilias90 έγραψε: #2.235 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Εμένα εν τω μεταξύ μ' αρέσει το «μπάρμπας». Μου βγάζει τον θαμώνα στο καφενείο που βρίζει τη νεολαία που ήθελα να γίνω από μικρός. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η Υδροχόος έγραψε: #2.236 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Να είναι. Cool εννοώ... Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο... Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει... Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η amarelia έγραψε: #2.237 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Ααα μωρέ κι εσύ τώρα...Γριά... Τα θέλετε και τα λέτε, άραγε, ή τα εννοείτε ; Τί έχετε πάθει ; Γριά εδώ, γριά εκεί, γριά παραπέρα... Αφήστε να μιλήσουμε εμείς οι γριές για τις γριές... Υ.Γ. Προσπαθώ να κολλήσω ένα...Γριά στο προφίλ μου, αλλά δεν ξέρω που το συμπληρώνω. Σε ποιό πεδίο...Πώς λέει στην amarelia, ας πούμε...Είναι : εργάτρια...Θέλω να γράψω στη θέση του εργάτρια το Γριά...Αν μπορείς να το γράψεις εσύ, γράψε το. Αν όχι, πες μου τί κάνω...
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:47 Ο Micro έγραψε: #2.233 Δευτέρα στις 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιώ εγώ τέτοιες εκφράσεις Αντε μπουμερ μπορεί να σε πω ( σπανιότατα ) που ακούγεται πιο χαριτωμένο amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #2.234 Δευτέρα στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.998 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Ο ilias90 έγραψε: #2.235 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Εμένα εν τω μεταξύ μ' αρέσει το «μπάρμπας». Μου βγάζει τον θαμώνα στο καφενείο που βρίζει τη νεολαία που ήθελα να γίνω από μικρός. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η Υδροχόος έγραψε: #2.236 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Να είναι. Cool εννοώ... Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο... Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει... Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η amarelia έγραψε: #2.237 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ πάλι που από 12 χρονών έκανα παρέα ως επί το πλείστον με μικρότερους, έχω συνηθίσει να με θεωρούν όλοι γριά. Το θέμα είναι να σε θεωρούν γριά και να αγαπούν και να σε σέβονται. Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Δεν χρησιμοποιώ εγώ τέτοιες εκφράσεις Αντε μπουμερ μπορεί να σε πω ( σπανιότατα ) που ακούγεται πιο χαριτωμένο
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 18:50 Η amarelia έγραψε: #2.234 Δευτέρα στις 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.998 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Ο ilias90 έγραψε: #2.235 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Εμένα εν τω μεταξύ μ' αρέσει το «μπάρμπας». Μου βγάζει τον θαμώνα στο καφενείο που βρίζει τη νεολαία που ήθελα να γίνω από μικρός. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η Υδροχόος έγραψε: #2.236 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Να είναι. Cool εννοώ... Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο... Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει... Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η amarelia έγραψε: #2.237 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Σιγά το θέμα. Θα με πει τώρα ο @Micro γριά και θα παρεξηγηθώ; Αφού είμαι! Click για ανάπτυξη... Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.998 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:00 Ο ilias90 έγραψε: #2.235 Δευτέρα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Εμένα εν τω μεταξύ μ' αρέσει το «μπάρμπας». Μου βγάζει τον θαμώνα στο καφενείο που βρίζει τη νεολαία που ήθελα να γίνω από μικρός. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η Υδροχόος έγραψε: #2.236 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Να είναι. Cool εννοώ... Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο... Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει... Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η amarelia έγραψε: #2.237 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Εμένα εν τω μεταξύ μ' αρέσει το «μπάρμπας». Μου βγάζει τον θαμώνα στο καφενείο που βρίζει τη νεολαία που ήθελα να γίνω από μικρός.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.663 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η Υδροχόος έγραψε: #2.236 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Να είναι. Cool εννοώ... Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο... Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει... Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η amarelia έγραψε: #2.237 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τότε αν εγώ είμαι χοντρή τί με πειράζει να με πεί ο άλλος χοντρή; Αφού είμαι. Δεν ζυγίζονται με υποκειμενικά κριτήρια αντικειμενικά άσχημες φράσεις συνδεδεμένες με αρνητικά στερεότυπα για την ηλικία. Ούτε ο άλλος είναι υποχρεωμένος να είναι cool με κάτι που το παίρνετε στον χαβαλέ. Μια φορά η ανιψιά μου απευθύνθηκε στη μάνα μου ως «με το ένα πόδι στον τάφο» και έγινε το έλα να δείς. Click για ανάπτυξη... Να είναι. Cool εννοώ... Γιατί "εδώ μέσα" σπανίζουν οι τρόποι. Και το εννοώ απόλυτα αυτό που λέω. Οπότε αν θέλει κάποιος/κάποια να είναι στο στέκι ή δε θα δίνει σημασία στην κάθε μαλακία που γράφεται και θ΄ αδιαφορεί ή θα πλακώνεται κάθε λίγο και λιγάκι...Αν αυτό θέλει, οκ, πάσο... Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ας πιστεύει ό,τι μα ό,τι θέλει... Δες...Το Γριά ως και ταμπέλα το έκανα...
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.243 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:03 Η amarelia έγραψε: #2.237 Δευτέρα στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ δεν μιλάς συχνά για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας υποτιμητικά; Μπορεί να μην λες «γέρος» ξέρω' γω, αλλά κράζεις. Τώρα τι σε έπιασε; Click για ανάπτυξη... Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:30 Ο Valder έγραψε: #2.238 Δευτέρα στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 221 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Kate1914 AggelikiGr Ωρορα taketrance camil iew Paragontas7000 Jack of Spades Wonderkid Entropy24 Dmzk Scandal vas 78 ROM32 American Economist ghоul Memetchi Libertus rafaela11 giannhs2001 many of Filip altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma touvlo fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! thenutritionist J.Cameron Luludaki Advocatus diaboli A350 Ilikntas Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν σχολίασα την ηλικία κάποιου, σχολίασα τις επιλογές τους στο να κυνηγάνε κοπέλες 20 χρόνια μικρότερες . Το ίδιο πιστεύω και αντίστροφα, αλλά δεν έχεις συζητηθεί απο γυναίκες αυτό εδώ. Click για ανάπτυξη... Αρα λάθος είδαμε. Λάθος καταλάβαμε παλιότερα. Και τωρα μας λες αυτο που πραγματικά πιστεύεις. Αρα ενα απο τα δυο δεν ειναι η ειλικρινής σου άποψη. Ή το τότε, ή το τώρα. Κάνεις μια ιδιαιτερη προσπάθεια τις τελευταιες ωρες να φανείς πιο κόσμια σε σχέση με κάποιους απο εμάς. Γιατί; Τι έχει μεσολαβήσει και ρίχνεις νερό στο κρασί σου, στις απόψεις σου στο συγκεκριμένο θέμα, που εγω σε θυμάμαι ιδιαίτερα καυστική παλιότερα; Εαν δεν ειχαν μεσολαβήσει οι συζητησεις και η κατακραυγη για τη γρια, θα έκανες την ιδια διευκρίνιση;
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.911 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:38 Ο Πάνθηρας!: #2.239 Δευτέρα στις 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δίκιο. Εμένα δε με εχει πει μπαρμπα η δικια μου ευτυχώς (εδω εχω διαβασει κατι τετοιο και εχω κλαφτει). Μου φέρεται πολύ υποστηρικτικα. Αλλά ειναι στο ατσάλι, αμα πω καμια χοντράδα εγω με εχει ξεκοιλιάσει. Δε, απλά δε... Δε σηκωνει μαγκιές ουτε για λίγο. ΑΛΛΑ! Ειναι διαμάντι. Απαιτει, αλλά δίνει! Click για ανάπτυξη... Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ . Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος.
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.830 μηνύματα. Δευτέρα στις 19:59 Ο GeorgePap2003: #2.240 Δευτέρα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ;
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω όχι. Να βάλω τα κλάμματα ;