jose10
Νεοφερμένο μέλος

Διάβασα το θέμα απ' την αρχή. Αποφάσισα να γράψω ως ''παθών''.
Και τι εννοώ: Είμαι 28 και μέχρι πριν δυο μέρες είχα τετράμηνη σχέση με μια κοπέλα 16 χρονων.
Θα μου πείτε ή θα σκεφτείτε οι περισσότεροι: Βρε παππούλη, τι δουλειά είχες εσύ με ένα μπουμπούκι; Ισως και να έχετε δίκαιο.
Ερωτεύτηκα ομως και αγάπησα, είμαι ερωτευμένος ακόμη κι αγαπώ ακόμη και το ίδιο συμβαίνει και με το κοριτσάκι μου παρόλο το μικρό χρονικό διάστημα που ήμασταν μαζί... (όσο περίεργο ή κάπως και να ακούγεται)...Περάσαμε μαζί όμορφες στιγμές ...
Κι αφού είναι έτσι, γιατί χώρισες; Δε χώρισα, μας χώρισαν...και πονάει...
Και μιας και αρχισα με ερωταπαντήσεις, ας συνεχίσω με μια ακόμη:
Πώς γίνεται να θέλετε τα ίδια; Και όμως γίνεται... Λογικά μια τέτοια ερώτηση πρώτα πηγαίνει στο θέμα της ερωτικής συνεύρεσης. Όταν δε βλέπεις αυτόν που έχεις απέναντί σου ψυχρά ή καλλίτερα ως σαρκική απόλαυση, αρκείσαι και στα "λίγα" και κάνεις υπομονή (υπομονή όχι εξαναγκαστικά - αλλά απλά γιατι έτσι σου βγαίνει, έτσι το νιώθεις). Εβλεπα το κοριτσάκι μου αγνά όσο περίεργο ή κάπως και να ακούγεται (το ξέρω οτι το προείπα αυτό).
Και τι κοινά μπορεί να έχει ενας 28άρης με μια 16άρα: Πολλά. Αρκεί να υπάρχει διάθεση να τα βρεις. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο στις ερωτικές σχέσεις αλλά και στις φιλικές.
Ναι, αλλά δεν υποτίθεται οτι εσύ είσαι σε ηλικία που πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις για σύζυγο;
Όχι. Έχει ηλικία ο γάμος; δε μπορώ να παντρευτώ στα 40 μου; ή αν ήθελα στα 20 μου; Ο γάμος πάει συμφωνα με την ηλικία ή με το ποίον έχεις απέναντί σου;
Και τέλος, και τί μας τα λες όλα αυτά;
Δε ξέρω. Ήθελα απλά να τα βγάλω απο μέσα μου, γιατί πονάω και δε ξέρω τι να κάνω... Και είναι ακόμη στο νου μου συγκεχυμένα τα πραγματα...δε ξέρω τι νόημα θα βγάλετε ή αν το ποστ μου έχει χρησιμότητα... ήθελα μόνο να τα πω ...
Συγγνώμη αν κούρασα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Btw, ενας πρωην αρκετα μεγαλυτερος μου εστειλε πως παντρευεται και περιμενει παιδι προχθες, και φρικαρα στην ιδεα του ποσο αποτομα μεγαλωσε στα ματια μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jose10
Νεοφερμένο μέλος

Σας χωρισαν; Οι γονεις της;
Ναι. Οι γονείς της... Μάλλον και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση τους. Δε μπορεί ενας "τρίτος" (και εννοώ εκτος της σχέσης) να ξέρει επακριβώς τι έχει ειπωθεί, τι έχει γίνει, τι αισθήματα υπάρχουν ή και τι σκοποί. Το ξέρω πως ό,τι έκαναν, ήταν για να προφυλάξουν την κόρη τους... Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο

lacky
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν δω όμως την μικρή μου αδερφή με κάποιον τέτοιας ηλικίας θα φρικάρω!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται μια τόσο υπέροχη όσο την περιγράφεις σχέση, να μπορέσει να τη διαλύσει οποιοσδήποτε τρίτος.Ναι. Οι γονείς της... Μάλλον και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση τους. Δε μπορεί ενας "τρίτος" (και εννοώ εκτος της σχέσης) να ξέρει επακριβώς τι έχει ειπωθεί, τι έχει γίνει, τι αισθήματα υπάρχουν ή και τι σκοποί. Το ξέρω πως ό,τι έκαναν, ήταν για να προφυλάξουν την κόρη τους... Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο![]()
Δεν το χωράει το μυαλό μου.
Μπορείς να το αναλύσεις λίγο, αν δεν γίνομαι αδιάκριτη;

Δηλαδη...θελεις να πεις οτι η σχεση ωριμοτητας και ηλικιας ειναι αναλογικη και γραμμικη ; Αν ναι, μαλλον κατι δεν εχεις καταλαβει καλα στον κοσμο γυρω σου. Δε μπορεις να κανεις αυτες τις συγκρισεις με νουμερα, οταν μιλας για ανθρωπους. Τι ειναι ; Κουκια ;Έπειτα αναλογιστείτε και αυτό: η διαφορά 35 άντρας - 20 γυναίκα... είναι σαν να τα φτιάχνει ένας 20χρονος με μια 5χρονη. Και μετά όταν αυτή θα είναι 35, αυτός θα είναι 50![]()
Το 35αρης-20αρα, δεν εχει καμια σχεση με το 20αρης-5αρα. Ειναι τοσο οφθαλμοφανες που απορω γιατι το σχολιαζω καν.
Οι αναγκες, τα ενδιαφεροντα και το πως αντιλαμβανεται και βιωνει τα διάφορα συναισθηματα ο καθε ανθρωπος, εχει σχεση με την ηλικια και την ωριμοτητα του καθως και τα προηγουμενα βιώματά του.
Αν το τι λεει η επιστημη εσυ το βαφτιζεις μπουρδα, τοτε μαλλον το κάνεις επειδη ετσι θελεις να πιστευεις. Η γυναικα δεν εχει μεγαλυτερη φθορα λογω εγκυμοσυνης μονο, ειναι και θεμα ορμονων και dna.Και μην ακούω τις μπούρδες ότι οι γυναίκες γερνάνε νωρίτερα .... κάποτε όταν έκαναν 6-7 παιδιά και δούλευαν σαν τα ζώα στα χωράφια!
jose10
Νεοφερμένο μέλος

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται μια τόσο υπέροχη όσο την περιγράφεις σχέση, να μπορέσει να τη διαλύσει οποιοσδήποτε τρίτος.
Δεν το χωράει το μυαλό μου.
Μπορείς να το αναλύσεις λίγο, αν δεν γίνομαι αδιάκριτη;
Θα πρέπει να αναλογιστείς οτι η κοπέλα ειναι 16. Άρα φοβάται τους δικούς της.Εκτός των άλλων, την απείλησαν ότι θα τη στείλουν μακρυά, εκεί που σπουδάζει ο αδερφός της. Οπότε και εγω, βλέποντας αυτή την πιθανότητα - να φύγει ενώ δε θέλει - μένω με σταυρωμένα τα χέρια. Και δεν έχουμε έκτοτε μιλήσει ούτε καν στο τηλέφωνο. Και μάλλον αυτό είναι το σωστό...να την αφήσω να μ' αφήσει - να μ' αφήσει να την αφήσω...Θα με ξεχάσει, θα την ξεχάσω...

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

jose10
Νεοφερμένο μέλος

.... και εσεις να'στε τοσο ταιριαστοι. ...
κατα πως φαίνεται δε θα το μάθουμε ποτέ
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

jose10
Νεοφερμένο μέλος

Μου κανει εντυπωση το οτι δεν σε ξαναπηρε τηλεφωνο. Στο λεω για να το δεις πιο εγωιστικα και να προχωρησεις.
Είναι βράδυ. Μου στέλνει μηνυμα και μου λέει οτι το έμαθε ο μπαμπάς της. Μετά απο κάποια διευκρινιστικά μηνυματα του πως και γιατί, με ρώτησε αν ηθελα να το τελειώσουμε σταδιακά ή μια και έξω. Εγω της απάντησα πως καλλίτερα θα ήταν μια και έξω. Παρ' ολαυτά την επομένη το πρωί με πήρε τηλέφωνο. Μιλήσαμε για δυο λεπτά και αυτό ήταν. Αρα μάλλον εγώ θα είμαι ο εγωιστής αν την πάρω τηλ. Έτσι δεν είναι ; Αν της τηλεφωνήσω, δε θα είναι σα να τη γυρίζω πίσω; σα να μη την αφήνω να ηρεμήσει, να με ξεχάσει; Κι αν τα ξαναβρίσκαμε, και το μάθαινε ο πατέρας της ξανά;
Κι αν το αφήσω έτσι και τη χάσω για πάντα;
Τι σας σκοτίζω και εσάς με τις δικές μου ανησυχίες;
underwater
Περιβόητο μέλος

Πάντως νομικά είναι καλυμμένος, αν όντως το γκομενάκι είναι 16.
Εντάξει, το 16χρονο κορίτσι, πλήρως εξαρτημένο από τους γονείς (εκτός κι αν μιλάμε για κάποια πολύ extreme περίπτωση), όταν αντιμετωπίζει πιέσεις, απειλές και τα σχετικά δεν μπορεί να πει "Μπαμπά, μαμά, ξεκουβαλάτε, είναι νομικά καλυμμένη και δεν σας πέφτει λόγος".
Και ενήλικη να ήταν, αν συνέχιζε να είναι εξαρτημένη από τους γονείς, και πάλι δεν θα μπορούσε να το πει. Δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
Πέρα από τα παραπάνω βέβαια, αν και μπορώ να δικαιολογήσω τους γονείς, δεν μπορώ να δικαιολογήσω τόσο δραστική συμπεριφορά. Δηλ. δεν βρήκε και κάποιον 40ρη που θα μπορούσε να είναι πατέρας της, κάτι που στα μάτια των περισσοτέρων (και στα δικά μου δηλ.) φαίνεται αηδιαστικό. Πιθανώς να μπορούσαν να κάνουν κινήσεις όπως να της ζητήσουν να τον φέρει σπίτι, να τον γνωρίσουν και να δουν τι άνθρωπος είναι!
jose10
Νεοφερμένο μέλος

... Πιθανώς να μπορούσαν να κάνουν κινήσεις όπως να της ζητήσουν να τον φέρει σπίτι, να τον γνωρίσουν και να δουν τι άνθρωπος είναι!
Οι δικοί της με ξέρουν. Και της είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα με εμένα αλλά με την ηλικία μου. Θα το πάρω πάνω μου τώρα, αλλά είμαι αξιοπρεπής άνθρωπος.
Κάτι που δεν ανέφερα απο αμέλεια: Ζούμε σε μικρή πόλη, οπου όλοι ξέρουν όλους...
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Tι να σου πω βρε jose? Με ενα μηνυμα και ενα τηλεφωνημα; Ουτε καν απο κοντα; Εμεις το τραβουσαμε απο τα μαλλια ποσο καιρο μεχρι να πουμε το τερμα. Σιγουρα τη γλιτωνεις απο τη δυσαρεστη θεση του να λεει ψεματα σπιτι της και να παιζετε κρυφτουλι. Μαλλον ειναι καλυτερα ετσι.Είναι βράδυ. Μου στέλνει μηνυμα και μου λέει οτι το έμαθε ο μπαμπάς της. Μετά απο κάποια διευκρινιστικά μηνυματα του πως και γιατί, με ρώτησε αν ηθελα να το τελειώσουμε σταδιακά ή μια και έξω. Εγω της απάντησα πως καλλίτερα θα ήταν μια και έξω. Παρ' ολαυτά την επομένη το πρωί με πήρε τηλέφωνο. Μιλήσαμε για δυο λεπτά και αυτό ήταν. Αρα μάλλον εγώ θα είμαι ο εγωιστής αν την πάρω τηλ. Έτσι δεν είναι ; Αν της τηλεφωνήσω, δε θα είναι σα να τη γυρίζω πίσω; σα να μη την αφήνω να ηρεμήσει, να με ξεχάσει; Κι αν τα ξαναβρίσκαμε, και το μάθαινε ο πατέρας της ξανά;
Κι αν το αφήσω έτσι και τη χάσω για πάντα;
Τι σας σκοτίζω και εσάς με τις δικές μου ανησυχίες;
Rempeskes
Επιφανές μέλος

κατα πως φαίνεται δε θα το μάθουμε ποτέ
νταξ, μεγάλο παιδί είσαι, θα πας στο στέκι μήτινγκ να δεις χάρρυ πόττερ
και θα σου περάσει.
ria17
Νεοφερμένο μέλος

Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο?
3,5 χρονια διαφορα..η πρωτη φορα που αρεσαμε ο ενας στον αλλον ηταν οταν ημουν 12 κ αυτος περιπου 16 κ τωρα
που μαι εγω 17,5 κ αυτος 21 ειναι τελεια η διαφορα...

τι να σου πω η κολλητη μου θελει εναν 12 χρονια μεγαλυτερο της
eugenia92
Νεοφερμένο μέλος

3,5 χρονια διαφορα..η πρωτη φορα που αρεσαμε ο ενας στον αλλον ηταν οταν ημουν 12 κ αυτος περιπου 16 κ τωρα
που μαι εγω 17,5 κ αυτος 21 ειναι τελεια η διαφορα...
τι να σου πω η κολλητη μου θελει εναν 12 χρονια μεγαλυτερο της
εμενα μου θυμιζει η κολλητη σου....

Ίριδα54876
Νεοφερμένο μέλος

Τι γίνεται σε περίπτωση που η διαφορά ξεπερνάει τα 30 χρόνια, είναι μεταξύ καθηγητή και μαθητή και ο δεύτερος μόλις ενηλικιώθηκε;
Θα πρέπει κάποιος από τους δυο να αισθάνεται άσχημα;
SICX
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- camil
- ROM32
- rafaela11
- Paragontas7000
- iew
- taketrance
- touvlo
- Kate1914
- giannhs2001
- fourkaki
- Μήτσος10
- charmander
- ck_chrysiis
- jj!
- Hased Babis
- Joji
- Memetchi
- Scandal
- thenutritionist
- J.Cameron
- GeorgePap2003
- Jack of Spades
- Luludaki
- Reader
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Libertus
- A350
- American Economist
- Vasiliis
- Ωρορα
- Εριφύλη
- DimitraA.
- Varus
- rorry
- bboys
- dreamer!!
- ayahuasca97
- Fernando_A
- AggelikiGr
- pemo
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Giorgkalo
- WanderingSoul98
- S.Giota
- Sosstoss
- iren
- chester20080
- grtt
- tete
- SlimShady
- mhxani tou kima
- kalhkardia
- _pathfinder_
- neraida24
- thequickbrownfox
- Alessandra Eliza
- Fafouta 93
- paolo1
- Erieta29980
- dmav
- Sevasti
- alexd99
- Maria23667
- lugar
- Requiem
- User2350
- PinkButterfly
- Fl0wer
- efiger
- JimmyIT
- Sweet31
- Anonymous girl
- geordimi10
- Ιωάννηςκαρ
- nobody8
- Satan Claus
- Mt73
- Γιώτα Γιαννακού
- Ariana2018
- Fin4
- MarcoReus
- Andreas542
- italian
- Tidus
- Εχέμυθη
- Ole Gunnar Solskjaer
- Nickx
- Freddys
- Phantom_1
- Φωτεινη Τζα.
- Antigonivol
- πεταλουδα001
- Nefeli_
- kogba
- sandana
- Javier7
- McManus
- Λίνα
- Soraya
- Νηματολάγνος
- Cookie_Monster
- billie perrakis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.