Σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Το προβλημα εκλιπς, θα ηταν αν ο εκαστοτε 40άρης θα ήθελε τιποτα περιεργα γουστα, ή ακόμα και στοχευμένα 18 και μιας ημέρας, που ναι μεν δε θα ηταν παράνομο, αλλά θα έδειχνε μια μπαταριά, μια εσωτερική ανεκπλήρωτη ανάγκη.

Το να μη θελει ενας ελευθερος 40χρονος να τα φτιάξει με μια 40άρα που εχει 5% πιθανοτητα να πιάσει παιδί, ειδικα αν δεν εχει αλλη εγκυμοσυνη πιο πριν (εκει ειναι πιο ευκολο να πιασει και 45 να ειναι) ή να μη θελει λογω εμφάνισης, αυτο ειναι υποκειμενικη αρέσκεια και δεν θα την ποινικοποιήσουμε.

Τσίτα δέρμα, στητά βυζιά, κλεψύδρα σώμα, νεανικό πρόσωπο, γόνιμος οργανισμός, αρκετα χρόνια πριν τις κρισιμες βιολογικά ηλικίες για να δειτε αν ταιριάζετε, μη ύπαρξη πρωην συζύγου παιδιών και άλλων υποχρεωσεων (με κάθε σεβασμό στις κυριες που έχουν, αναφέρω τι σκέφτονται οι πιο πολλοί).

Επίσης, ανάλαφρη συμπεριφορά χωρίς ψυχολογικά μπαγκάζια (παλιοτερα, πλέον αυτο εχει αλλαξει, οι περισσοτεροι ανθρωποι σε καθε ηλικια έχουν ψυχολογικα). Νεανικότητα, δραστήρια, σε γεμιζει ενεργεια, δε σε ψυχοπλακωνει, ειναι πιο θηλυκή καθως οι μεγάλες αντροφέρνουν και κακοφορμίζουν όσο μεγαλώνουν κλπ.
Και οι 20χρονες έχουμε κυτταρίτιδα και ραγάδες. Όλες. Άστοχο.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.
Το μόνο που θα καταφέρει είναι να της ρουφήξει την ζωή και τα όνειρα και στα 30 να την καταντήσει μια καταθλιπτική νοικοκυρά.
Ερι, η 20χρονη δεν θα πάει να κλευτει. Ούτε θα την απαγάγει ο 40αρης για να της καταστρέψει την ζωη. Έχεις συνείδηση του τι κανεις όταν φτιάχνεις μια οικογένεια.
Επισης, η ζωη δεν τελειώνει στα 30.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.
Έλα ρε Ντέβιλ καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω. Δηλαδή εσύ θα τα έφτιαχνες με μια 20χρονη για να σου γεννήσει παιδιά;

Για σκέψου, ποιανού η ζωή θα καταστραφεί για πάντα;

Έγραψα πουθενά κάτι τέτοιο ;

καταρχας εσυ έχεις κολλησει στο 20χρονη το γραφεις και το ξαναγράφεις και εμενα με βλέπεις να σ λεω 25χρονη!

Καταρχας εγω δε κολλάω σε μικρές... αμα ήθελε κάποια και της άρεσα και εκδήλωνε ενδιαφέρον καλώς.

Αμα ταιριάζαμε και ηταν 25-26 θα το σκεφτόμουν. Αλλα θα ήθελα μετά απο 3-4 χρονια να ειναι σε φάση στα 29-30 της να κάνουμε κανα παιδάκι ναί.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.
ΝΑΙ ουυυ δε βλέπεις αναγκη έχουμε τις γυναικες να μας κάνουν τις δουλειες...

μονος μου μαγειρευω , πλένω , σφουγγαριζω , σκουπιζω, απλωνω ρούχα και πηγαινω σουπερ μάρκετ, επιλεγω τα ψωνια της εβδομάδας κανω το προσωπικο μου κουμάντο για να κρατάω και κατι στην ακρη αυτη τη περιοδο που δεν ειμαι στο ενοίκιο και για λίγο ακομη.... πιστευεις οτι θα ειχα ανάγκη μια γυναικα να τη βαλω μεσα στο σπιτι να μου κάνει το νοικοκυριό ; καμία απολύτως. Αμα λάχει ξεσκατίζω και γέρους δεν σιχαίνομαι.
Καταλαβαίνεις πως το λέει ε;

Σκέψου τι θα ήθελες εσυ από μια 20 άρα, οχι σχέσεις με πρώην, οχι έξοδοι μόνη σου, οχι φίλοι αρσενικοί, οχι το ένα, οχι το άλλο.. Νομίζεις ότι ένα μικρό κορίτσι θα απέχει οικειοθελώς και ισοβιως από τη νεανική της ηλικία ; και για πόσο θα είναι χαρούμενη με αυτό; άραγε; απωθημένα που δεν την έζησε σαν τις κοπέλες της ηλικίας της δε θα αποκτήσει;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

Σκέψου τι θα ήθελες εσυ από μια 20 άρα, οχι σχέσεις με πρώην, οχι έξοδοι μόνη σου, οχι φίλοι αρσενικοί, οχι το ένα, οχι το άλλο.. Νομίζεις ότι ένα μικρό κορίτσι θα απέχει οικειοθελώς και ισοβιως από τη νεανική της ηλικία ; και για πόσο θα είναι χαρούμενη με αυτό; άραγε; απωθημένα που δεν την έζησε σαν τις κοπέλες της ηλικίας της δε θα αποκτήσει;
Πνίγομαι και μόνο που το διαβάζω.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
χαχα το dont shoot the messenger ειναι η αγγλική βερσιόν του ΜΗ ΓΑΜΑΣ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ;;; :D
Οχι ρε παιδακι μου, δικιο εχει η κοπέλα αλλά δεν τα εννοώ εξαντλητικά όσα λεω οτι επειδη ειπα αυτο ετσι ειναι ντε και καλά.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

μονη της ας βγαινει δεν εχω θέμα. Σιγα θα τη φυλακίσω τη κοπέλα ; με πρωην ΟΧΙ ειναι υπερβολή να εχεις επικοινωνιες μη το ξαναλέμε ναι;

και ας εχει και αρσενικούς φιλους δεν έγραψα πουθενα το αντίθετο δεν ειμαι και τοσο ζηλιάρης-ανασφαλής. Τα λογικά θέλω.

Και άι πάλι με την 20χρονη... για 25 λέμε... εγω τωρα ειμαι 37 μάξ 12 χρονια θα τα άντεχα... οπως και η αδερφη της εχει 11 χρονια διαφορά ηλικίας.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

20-25 το ίδιο είναι. Φοιτήτριες και οι δύο οι περισσότερες, μη κολλάς στην 5ετια. Ίδια όνειρα έχουν.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

20-25 το ίδιο είναι. Φοιτήτριες και οι δύο οι περισσότερες, μη κολλάς στην 5ετια. Ίδια όνειρα έχουν.

η 25χρονη δεν ειναι φοιτητρία πία... φοιτητρια εισαι άντε μεχρι τα 23... έχει ξεφυγει λίγο... κανει κανα μεταπτυχιακό ή ξεκινάει καμια πρακτική.

25αρα με μυαλό 30αρας δεν ειναι κακό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Οχι ρε παιδακι μου, δικιο εχει η κοπέλα αλλά δεν τα εννοώ εξαντλητικά όσα λεω οτι επειδη ειπα αυτο ετσι ειναι ντε και καλά.

Πάντς οποτε πάω περιπτερο να πάρω μια κοκα κολα λάιτ εχει μια μελαχροινη γυρω στα 23-24 που μιλάει..... σημερα μ λέει "πωωπ μερικα αμάξια κάνουν πολυ θορυβο ρε παιδι μου"

τη βλέπω κοινωνική.... μπορεί να θέλει και άλλα πράγματα :P

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Καταρχάς εγώ μιλάω προσωπικά και μόνο για τον εαυτό μου και τα δικά μου θέλω.

Ανήκω σε έναν επαγγελματικό κλάδο που δεν σηκώνει ούτε γάμους ούτε παιδιά. Τουλάχιστον μέχρι πριν τα 35-40.

Οπότε εγώ, ως νέα ηθοποιός δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χαντάκωνα την ζωή μου έτσι και να ζω στην καταπίεση, γιατί κακά τα ψέματα, κανένας άντρας εκτός θεάτρου που δεν ξέρει, δεν θα ανεχόταν αυτό το επάγγελμα. Οπότε στην δική μου περίπτωση θα υπήρχε πνίξιμο. Ξεκάθαρα. Πόσο μάλλον από έναν 30+. Και δεν το θέλω αυτό.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.707 μηνύματα.
@Scandal @Himela μήπως να μεταφερθούν τα μηνύματα στο θέμα που αφορά τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας καλύτερα;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Καταρχάς εγώ μιλάω προσωπικά και μόνο για τον εαυτό μου και τα δικά μου θέλω.

Ανήκω σε έναν επαγγελματικό κλάδο που δεν σηκώνει ούτε γάμους ούτε παιδιά. Τουλάχιστον μέχρι πριν τα 35-40.

Οπότε εγώ, ως νέα ηθοποιός δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χαντάκωνα την ζωή μου έτσι και να ζω στην καταπίεση, γιατί κακά τα ψέματα, κανένας άντρας εκτός θεάτρου που δεν ξέρει, δεν θα ανεχόταν αυτό το επάγγελμα. Οπότε στην δική μου περίπτωση θα υπήρχε πνίξιμο. Ξεκάθαρα. Πόσο μάλλον από έναν 30+. Και δεν το θέλω αυτό.

ε τωρα μας γκρέμισες τις ελπίδες :bleh:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

η 25χρονη δεν ειναι φοιτητρία πία... φοιτητρια εισαι άντε μεχρι τα 23... έχει ξεφυγει λίγο... κανει κανα μεταπτυχιακό ή ξεκινάει καμια πρακτική.

25αρα με μυαλό 30αρας δεν ειναι κακό.

Εννοειται δεν ειναι κακό, διαμαντι ειναι, εμφάνιση 25αρας με μυαλο 30+, τι άλλο θες;

Πάντς οποτε πάω περιπτερο να πάρω μια κοκα κολα λάιτ εχει μια μελαχροινη γυρω στα 23-24 που μιλάει..... σημερα μ λέει "πωωπ μερικα αμάξια κάνουν πολυ θορυβο ρε παιδι μου"

τη βλέπω κοινωνική.... μπορεί να θέλει και άλλα πράγματα :P
Αν σου αρεσει και της αρέσεις, τυφλα να χει ο κοσμος. Αυτο ξερω εγω.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.
Μη λες μεγάλα λόγια. Η ζωή δεν ξέρεις πως τα φέρνει. Και στα 40 είσαι πια μεγάλη αν σου τύχει καμια δυσλειτουργία. Και επιτέλους ένα παιδί δεν είναι και τεράστια σκλαβιά

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.
Εριφυλη, δεν μιλάμε για κάθε 20-25χρονη ή για κάθε 40χρονο. Υπάρχουν κοπέλες που ακόμα και σε αυτή την ηλικία ξερουν πολυ καλα τι θέλουν και πως. Μιλαω για περιπτώσεις κοριτσιών που τις βλέπεις και σκέφτεσαι ότι έχουν την ωριμότητα για να κρατήσουν ένα σπίτι και δεν θέλουν πολλά πολλά.
Για μενα σχέση με τέτοια διαφορα ηλικίας δεν λειτουργεί. Ωστοσο, υπάρχουν κάποιες (όμορφες θα πω) εξαιρέσεις, που φαίνεται ότι μπορούν να λειτουργήσουν και οντως λειτουργούν. Κάποια από τα πράγματα που αναφέρθηκαν παραπάνω σχετικά με το τι ζητάει ένας 40αρης από μια 25χρονη, οντως ισχύουν, πολλοί ετσι το έχουν στο μυαλό τους. Σε συνδυασμό με αυτά που ζητάει η 25χρονη από αυτόν, μπορεί να προκύψει και μια πιο σοβαρή σχεση.

SlimShady

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 901 μηνύματα.
Υπαρχει ενας κανονας οπου διαιρεις την ηλικια σου δια 2 και επειτα προσθετεις 7, το αθροισμα ειναι το κατωτατο που μπορεις να κανεις dating. Πχ για εμενα ειναι 20:2= 10, 10+7=17.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Αυτό έκανε κι ο Βουτσάς μάλλον.
Ναι. Και τώρα το παλληκαράκι του ζει με τη μνήμη, τις φωτογραφίες και τις ταινίες τού πατέρα του. Και στο μυαλό μερικών (ακόμα και της μητέρας του...), αυτό είναι αρκετό...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια