Τι σας ενοχλεί κυρίως αν σας φαίνεται ενδιαφέρων ένας μεγάλος άνδρας ;;;
Η αντίδραση των οικείων σας, η αίσθηση ότι δε μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας; το ότι βαδίζει προς τη μέση ηλικία για καλά και αυτό θα φανεί στο σώμα ; μήπως το ότι θα σας υποβάλλει σε ένα στερητικό για την ηλικίας σας τρόπο ζωής;
Σορού που ξεθάβω.. αλλα τώρα τα διαβάζω.
Τι μας ενοχλεί? Στους 45+ θα πω εγώ.. το ότι έχουν παραιτηθεί από την ζωη. Βαριούνται να ζήσουν.. βαριούνται να έχουν ζωη μέσα τους .. να γελάνε... να κανονίζουν ραντεβού...βόλτες.. βαριούνται να μάθουν νέα πράγματα.. η έχουν στερεότυπα τύπου... όλες οι γυναίκες είναι χάλια..
Βαριούνται να έχουν συνέπεια και καταλήγουν να μην κάνουν τίποτα..
Τα παρατάνε γενικά. . . Σε όλα..
Δεν σε φλερτάρουν.. δεν σε στριμωχνουν στην κουζίνα ενώ μαγειρεύεις..δεν σου δείχνουν την χαρά τους που σε βλέπουν.. λείπει το πάθος σπο μέσα τους. .
Με το ζόρι τρυφερότητα με το ζόρι γλυκύτητα.. με το ζόρι οτιδήποτε..
Αντε να κάνεις καμιά καλή κουβέντα..
Ενώ τα 27-40 ... είναι όλο ζωη.. λατρεύουν τον Έρωτα, παθιαζονται, δοκιμάζουν, ζουν. Γελάνε κάνουν χαζά.. είναι και άντρες και αγόρια..και έτσι μπορούμε να είμαστε και γυναίκες και κοριτσάκια κοντά τους..
Ακόμη ανακαλύπτουμε την ζωη μαζί..
Μακάρι να μην παραταγάνε την ψυχή τους οι 45+ ...η το σώμα τους εντελώς.
Δυστυχώς στους 27-40... όλα είναι περαστικά... η θέλουν οικογένεια που εννοείται είναι ακριβώς στην σωστή ηλικία, η δεν ξέρουν τι θέλουν και τα θέλουν όλα και όλες... και σε αφήνουν να αμφιβάλεις για όλα.
Νομίζω το να παραμένουμε όλοι γαμάτοι ,ζωντανοί.. και με περιέργεια για την ζωη και τον άνθρωπο που έχουμε απέναντι μας. Να θέλουμε να ανακαλύψουμε την ζωη μαζί.. τον κοσμο...
Με πράξεις και συζητήσεις... ένα καλό combo θα ήταν πολύ καλό.
Ξέρω..
Καλή τύχη. ΑχαχαχΧ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Μαρτίου 2025
Να πω κάτι; Δεν έχω τόσο το θέμα της μεγάλης διαφοράς ηλικίας, όσο με το σκεπτικό ενός 40αρη.
Γιατί ο 40αρης να θέλει την 20χρονη και όχι μια 35αρα; Για απαντήστε μου
Αυτό θέλω κι εγώ να το μάθω. .
Εικάζω γιατί η 35 στα.. θα θέλει υγεία στην σχέση τους και όχι να κυνηγάει ο ένας τον άλλον κάθε 1μηνα .. να μαλώνουν και να μην υπάρχει εμπιστοσύνη και ασφάλεια.. ναι δεν θα υπάρχει τόσο κυνήγι αλλά θα υπάρχει.. δέσιμο, χτησιμο..πειραματισμός.. και εξέλιξη αλλιώς...κάποια στάνταρτς βρε παιδί μου.
Το 20χρονο κορίτσι.. είναι πιο εύκολο.. γιατί δεν θα του πει.. αγάπη μου.. Θέλω να μου φέρεσαι καλύτερα... θα αρκεστεί στο " αχχχχχ τι ωραία με κοίταξε ο 40αρης...ουαουυυ"