Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

24-03-25

10:44
Τι σας ενοχλεί κυρίως αν σας φαίνεται ενδιαφέρων ένας μεγάλος άνδρας ;;;
Η αντίδραση των οικείων σας, η αίσθηση ότι δε μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας; το ότι βαδίζει προς τη μέση ηλικία για καλά και αυτό θα φανεί στο σώμα ; μήπως το ότι θα σας υποβάλλει σε ένα στερητικό για την ηλικίας σας τρόπο ζωής;
Σορού που ξεθάβω.. αλλα τώρα τα διαβάζω.
Τι μας ενοχλεί? Στους 45+ θα πω εγώ.. το ότι έχουν παραιτηθεί από την ζωη. Βαριούνται να ζήσουν.. βαριούνται να έχουν ζωη μέσα τους .. να γελάνε... να κανονίζουν ραντεβού...βόλτες.. βαριούνται να μάθουν νέα πράγματα.. η έχουν στερεότυπα τύπου... όλες οι γυναίκες είναι χάλια..
Βαριούνται να έχουν συνέπεια και καταλήγουν να μην κάνουν τίποτα..
Τα παρατάνε γενικά. . . Σε όλα..
Δεν σε φλερτάρουν.. δεν σε στριμωχνουν στην κουζίνα ενώ μαγειρεύεις..δεν σου δείχνουν την χαρά τους που σε βλέπουν.. λείπει το πάθος σπο μέσα τους. .
Με το ζόρι τρυφερότητα με το ζόρι γλυκύτητα.. με το ζόρι οτιδήποτε..
Αντε να κάνεις καμιά καλή κουβέντα..
Ενώ τα 27-40 ... είναι όλο ζωη.. λατρεύουν τον Έρωτα, παθιαζονται, δοκιμάζουν, ζουν. Γελάνε κάνουν χαζά.. είναι και άντρες και αγόρια..και έτσι μπορούμε να είμαστε και γυναίκες και κοριτσάκια κοντά τους..
Ακόμη ανακαλύπτουμε την ζωη μαζί..
Μακάρι να μην παραταγάνε την ψυχή τους οι 45+ ...η το σώμα τους εντελώς.
Δυστυχώς στους 27-40... όλα είναι περαστικά... η θέλουν οικογένεια που εννοείται είναι ακριβώς στην σωστή ηλικία, η δεν ξέρουν τι θέλουν και τα θέλουν όλα και όλες... και σε αφήνουν να αμφιβάλεις για όλα.
Νομίζω το να παραμένουμε όλοι γαμάτοι ,ζωντανοί.. και με περιέργεια για την ζωη και τον άνθρωπο που έχουμε απέναντι μας. Να θέλουμε να ανακαλύψουμε την ζωη μαζί.. τον κοσμο...
Με πράξεις και συζητήσεις... ένα καλό combo θα ήταν πολύ καλό.
Ξέρω..
Καλή τύχη. ΑχαχαχΧ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτό θέλω κι εγώ να το μάθω. .Να πω κάτι; Δεν έχω τόσο το θέμα της μεγάλης διαφοράς ηλικίας, όσο με το σκεπτικό ενός 40αρη.
Γιατί ο 40αρης να θέλει την 20χρονη και όχι μια 35αρα; Για απαντήστε μου
Εικάζω γιατί η 35 στα.. θα θέλει υγεία στην σχέση τους και όχι να κυνηγάει ο ένας τον άλλον κάθε 1μηνα .. να μαλώνουν και να μην υπάρχει εμπιστοσύνη και ασφάλεια.. ναι δεν θα υπάρχει τόσο κυνήγι αλλά θα υπάρχει.. δέσιμο, χτησιμο..πειραματισμός.. και εξέλιξη αλλιώς...κάποια στάνταρτς βρε παιδί μου.
Το 20χρονο κορίτσι.. είναι πιο εύκολο.. γιατί δεν θα του πει.. αγάπη μου.. Θέλω να μου φέρεσαι καλύτερα... θα αρκεστεί στο " αχχχχχ τι ωραία με κοίταξε ο 40αρης...ουαουυυ"
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

24-03-25

10:52
Ξέθαψε ό,τι θες...
Για τους/τις 45+ μιλάς...
Όταν φτάσεις στο 50+ θα ξανάρθω για...έλεγχο (μ΄ αυτά και μ΄ αυτά χθες, μου έμεινε...)...
Για τους/τις 45+ μιλάς...
Όταν φτάσεις στο 50+ θα ξανάρθω για...έλεγχο (μ΄ αυτά και μ΄ αυτά χθες, μου έμεινε...)...
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

24-03-25

10:54
Meanwhile ο μέσος άντρας σ' αυτό το εύρος ηλικίας το 2025:Ενώ τα 27-38... είναι όλο ζωη..
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

24-03-25

10:57
ΣχαχαχαχαχαχαχΖΖσχαχσχαχαχσ παιθανααααααα ΑχαΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.448 μηνύματα.

24-03-25

11:07
Υπερβολές. Έχω γνωρίσει και 50+++++ που σφυζουν από ενέργεια και περπατούν χιλιόμετρα βουνού. Ο τρόπος ζωής δεν έχει ηλικία.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

24-03-25

11:10
Μην τα λες σ' εμένα, στη @Luludaki πες τα που απ' τη μια μιλάει γι' «άντρες που έχουν στερεότυπα» κ.λπ. κι απ' την άλλη παραθέτει η ίδια ένα άλλο «στερεότυπο» όπως αυτό!Υπερβολές. Έχω γνωρίσει και 50+++++ που σφυζουν από ενέργεια και περπατούν χιλιόμετρα βουνού. Ο τρόπος ζωής δεν έχει ηλικία.

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

24-03-25

11:15
Για να την έχει του χεριού τουΓιατί ο 40αρης να θέλει την 20χρονη και όχι μια 35αρα; Για απαντήστε μου

Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

24-03-25

11:19
συμφωνω...συνεβει σε μια φιλη μου.Για να την έχει του χεριού του![]()
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

24-03-25

11:19
Αν ο 40άρης θέλει γυναίκα «του χεριού του» είναι καλύτερα ν' ασχοληθεί με κάποια 35+άρα (που η »μπογιά» της δεν περνάει πια όπως παλιότερα, που βλέπει ότι το SMV της πέφτει κάθε χρόνο αισθητά, που δεν έχει τις επιλογές που είχε κάποτε, που βλέπει πως πολλοί άντρες δεν τη βλέπουν όσο σοβαρά την έβλεπαν κάποτε, που βλέπει τη μητρότητα ν' απομακρύνεται όλο και περισσότερο κ.λπ.), η 20άρα έχει μεγάλο ρίσκο...π.χ. να τον βλέπει απλά σαν «περιπέτεια» ενώ εκείνος σοβαρά να επενδύει συναισθηματικά κ.λπ. και μια μέρα να τον αφήσει στα κρύα του λουτρού out of the blue (χωρίς να 'χει κάνει κάτι λάθος) και να τον μαζεύουν οι οικείοι του απ' το πάτωμα με το κουταλάκι του γλυκού!Για να την έχει του χεριού του![]()

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

24-03-25

11:23
Εγώ αν ήμουν 35+ πάντως θα κοίταζα 20άρηδες που είναι μες τη ζωή δε θα πήγαινα να μπλέξω με γέρο και τις παραξενιές του, έλλειψη ενέργειας, χάπια,κακό 

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

24-03-25

11:24
Αν μπορείς να τους έχεις, γιατί όχι;Εγώ αν ήμουν 35+ πάντως θα κοίταζα 20άρηδες που είναι μες τη ζωή δε θα πήγαινα να μπλέξω με γέρο και τις παραξενιές του, έλλειψη ενέργειας, χάπια,κακό![]()

amarelia
Περιβόητο μέλος

24-03-25

11:25
Δεν φαντάζεσαι πόσο γουστάρουν μεγαλύτερες. Το βλέπω συνέχεια έξω σε τρίτους. Και πολύ μεγαλύτερες κιόλας τύπου 50+.Αν μπορείς να τους έχεις, γιατί όχι;![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

24-03-25

11:27
Αν ο 40άρης θέλει γυναίκα «του χεριού του» είναι καλύτερα ν' ασχοληθεί με κάποια 35+άρα (που η »μπογιά» της δεν περνάει πια όπως παλιότερα, που βλέπει ότι το SMV της πέφτει κάθε χρόνο αισθητά, που δεν έχει τις επιλογές που είχε κάποτε, που βλέπει πως πολλοί άντρες δεν τη βλέπουν όσο σοβαρά την έβλεπαν κάποτε, που βλέπει τη μητρότητα ν' απομακρύνεται όλο και περισσότερο κ.λπ.), η 20άρα έχει μεγάλο ρίσκο...π.χ. να τον βλέπει απλά σαν «περιπέτεια» ενώ εκείνος σοβαρά να επενδύει συναισθηματικά κ.λπ. και μια μέρα να τον αφήσει στα κρύα του λουτρού out of the blue (χωρίς να 'χει κάνει κάτι λάθος) και να τον μαζεύουν οι οικείοι του απ' το πάτωμα με το κουταλάκι του γλυκού!![]()
Αυτό ειναι για στίκυ στα ΣΟΣ.
Οι μικρότερες- μικρές ενέχουν σοβαρά αυτο το κίνδυνο είτε λόγω ανωριμότητας είτε λόγω οτι χέστηκαν επειδη έχουν και άπλετο χρονο μπροστά τους (θεωρητικά) να επιλέξουν.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

24-03-25

11:28
Δεν ξέρω, εμένα ανασφάλεια μου βγάζει ο 40χρονος να θέλει 20χρονη.Αν ο 40άρης θέλει γυναίκα «του χεριού του» είναι καλύτερα ν' ασχοληθεί με κάποια 35+άρα (που η »μπογιά» της δεν περνάει πια όπως παλιότερα, που βλέπει ότι το SMV της πέφτει κάθε χρόνο αισθητά, που δεν έχει τις επιλογές που είχε κάποτε, που βλέπει πως πολλοί άντρες δεν τη βλέπουν όσο σοβαρά την έβλεπαν κάποτε, που βλέπει τη μητρότητα ν' απομακρύνεται όλο και περισσότερο κ.λπ.), η 20άρα έχει μεγάλο ρίσκο...π.χ. να τον βλέπει απλά σαν «περιπέτεια» ενώ εκείνος σοβαρά να επενδύει συναισθηματικά κ.λπ. και μια μέρα να τον αφήσει στα κρύα του λουτρού out of the blue (χωρίς να 'χει κάνει κάτι λάθος) και να τον μαζεύουν οι οικείοι του απ' το πάτωμα με το κουταλάκι του γλυκού!![]()
Και καλά μπορεί να την εντυπωσιάσει πιο εύκολα (σε σχέση με μία 35χρονη) και έτσι φουσκώνει το εγώ του ως άντρας.
amarelia
Περιβόητο μέλος

24-03-25

11:29
είναιΔεν ξέρω, εμένα ανασφάλεια μου βγάζει ο 40χρονος να θέλει 20χρονη.
γιατι πιθανόν το μέτρο σύγκρισης θα είναι πολυ μικρότερο και θα μπορει να τις λεει οτι πιπα θελει και να φαινεται γαματω ταο
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

24-03-25

11:39
Να πω κάτι; Δεν έχω τόσο το θέμα της μεγάλης διαφοράς ηλικίας, όσο με το σκεπτικό ενός 40αρη.
Γιατί ο 40αρης να θέλει την 20χρονη και όχι μια 35αρα; Για απαντήστε μου
Γιατί μια 35χρονη έχει νεύρα, ανασφάλειες, της φταίνε όλα ενώ δεν έχει λύσει τα θέματά της τόσο με την δουλειά όσο και με τους πρώην άντρες της ζωής της. Ξυνίλα. Συν ότι αρκετές 35χρονες λόγω κακής ζωής δεν εκπέμπουν μια θηλυκότητα που να τραβήξουν ένα αρσενικό. Ένας μέσος άνδρας δεν θα ήθελε να κάνει κοινωνική εργασία για την ψυχική ισορροπία για 35χρονης.
amarelia
Περιβόητο μέλος

24-03-25

11:42
Πες μου πως δεν ξέρεις τίποτα απο γυναίκες χωρίς να μου πείς πως δεν ξέρεις τίποτα απο γυναίκες.Γιατί μια 35χρονη έχει νεύρα, ανασφάλειες, της φταίνε όλα ενώ δεν έχει λύσει τα θέματά της τόσο με την δουλειά όσο και με τους πρώην άντρες της ζωής της. Ξυνίλα. Συν ότι αρκετές 35χρονες λόγω κακής ζωής δεν εκπέμπουν μια θηλυκότητα που να τραβήξουν ένα αρσενικό. Ένας μέσος άνδρας δεν θα ήθελε να κάνει κοινωνική εργασία για την ψυχική ισορροπία για 35χρονης.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

24-03-25

11:42
Τι εννοείς «δε φαντάζεσαι»;Δεν φαντάζεσαι πόσο γουστάρουν μεγαλύτερες. Το βλέπω συνέχεια έξω σε τρίτους. Και πολύ μεγαλύτερες κιόλας τύπου 50+.
Κι εγώ 20άρης ήμουν κάποτε!

Κυρίως αυτό...μια γυναίκα και ειδικά με υψηλό SMV στα 20 έχει (αντικειμενικά) τουλάχιστον μια καλή δεκαετία ακόμη μπροστά της για να βρει τον καλύτερο δυνατό άντρα που μπορεί, έτσι όπως τον έχει τελοσπάντων στο κεφάλι της, οπότε δε θέλει και πολύ να γίνει η κουτσουκέλα: έτσι κι έχει κάνει 1-2 λάθη ο δικός της και πάει και της μιλήσει ένας ωραίος κι ενδιαφέρον τύπος κάπου έξω, του 'χει δώσει Instagram και του 'χει ρουφήξει το πουλί πριν καν προλάβει ο άλλος να καταλάβει από που του 'ρθε!...είτε λόγω οτι χέστηκαν επειδη έχουν και άπλετο χρονο μπροστά τους (θεωρητικά) να επιλέξουν...

Εξαρτάται για τι 40χρονο μιλάμε...αν μιλάμε για 40χρονο που π.χ. δεν του κάθονται γυναίκες κοντά στην ηλικία του γιατί είναι χάλιας τότε ισχύει αυτό που λες, αν όμως μιλάμε για 40χρονο που π.χ. έχει το «πακέτο» που λέμε και μπορεί να έχει όποια θέλει κ.λπ. τότε μιλάμε γι' άλλους λόγους (π.χ. γιατί η 20χρονη συνήθως είναι πιο ελκυστική εμφανισιακά, γιατί συνήθως δεν έχει τα ψυχολογικά τραύματα και «μπαγάζια» της μεγαλύτερης από προηγούμενες κακές σχέσεις, γιατί έχει μεγαλύτερη προοπτική να γίνει «κάτι» στη ζωή της, γιατί δε θα τον κυνηγάει με τις βέρες στο χέρι και θα πάρουν το χρόνο τους κι οι δύο σε μια σχέση να δουν αν πραγματικά ταιριάζουν, γιατί δε θα τον τρέχει κάθε τρεις και λίγο για εξωσωματικές κ.λπ. όταν κι αν αποφασίσει να γίνει μάνα κ.α.)...Δεν ξέρω, εμένα ανασφάλεια μου βγάζει ο 40χρονος να θέλει 20χρονη.
Και καλά μπορεί να την εντυπωσιάσει πιο εύκολα (σε σχέση με μία 35χρονη) και έτσι φουσκώνει το εγώ του ως άντρας.
amarelia
Περιβόητο μέλος

24-03-25

11:43
Μου διέφυγε αυτό, έχεις δίκιο.Τι εννοείς «δε φαντάζεσαι»;
Κι εγώ 20άρης ήμουν κάποτε!![]()

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

24-03-25

11:51
Εξαιρέσεις φυσικά και θα υπάρχουν (όπως αυτή που λες).Εξαρτάται για τι 40χρονο μιλάμε...αν μιλάμε για 40χρονο που π.χ. δεν του κάθονται γυναίκες κοντά στην ηλικία του γιατί είναι χάλιας τότε ισχύει αυτό που λες, αν όμως μιλάμε για 40χρονο που π.χ. έχει το «πακέτο» που λέμε και μπορεί να έχει όποια θέλει κ.λπ. τότε μιλάμε γι' άλλους λόγους (π.χ. γιατί η 20χρονη δεν έχει τα ψυχολογικά τραύματα και «μπαγάζια» της μεγαλύτερης από προηγούμενες κακές σχέσεις, γιατί έχει μεγαλύτερη προοπτική να γίνει «κάτι» στη ζωή της, γιατί δε θα τον κυνηγάει με τις βέρες στο χέρι, γιατί δε θα τον τρέχει κάθε τρεις και λίγο για εξωσωματικές κ.λπ. όταν κι αν αποφασίσει να γίνει μάνα κ.α.)...
Το σχόλιό μου περί ανασφάλειας του άντρα σε μία σχέση με μία 20χρονη είναι γενικευτικό. Φυσικά, ανασφάλεια μπορεί να έχει και μία 20χρονη που έχει σχέση με έναν 40χρονο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ck_chrysiis
- jj!
- Hased Babis
- Joji
- Memetchi
- Scandal
- thenutritionist
- J.Cameron
- GeorgePap2003
- rafaela11
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Luludaki
- Reader
- Kate1914
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Libertus
- A350
- charmander
- fourkaki
- American Economist
- iew
- Paragontas7000
- camil
- Vasiliis
- Ilma
- taketrance
- Ωρορα
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- DimitraA.
- Varus
- rorry
- bboys
- dreamer!!
- ayahuasca97
- Fernando_A
- AggelikiGr
- pemo
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Giorgkalo
- WanderingSoul98
- S.Giota
- Sosstoss
- iren
- chester20080
- grtt
- tete
- SlimShady
- mhxani tou kima
- kalhkardia
- _pathfinder_
- neraida24
- thequickbrownfox
- Alessandra Eliza
- Fafouta 93
- paolo1
- Erieta29980
- dmav
- Sevasti
- alexd99
- Maria23667
- lugar
- Requiem
- User2350
- touvlo
- PinkButterfly
- Fl0wer
- efiger
- JimmyIT
- Sweet31
- Anonymous girl
- geordimi10
- Ιωάννηςκαρ
- nobody8
- Satan Claus
- Mt73
- Γιώτα Γιαννακού
- Ariana2018
- Fin4
- MarcoReus
- Andreas542
- italian
- Tidus
- Εχέμυθη
- Ole Gunnar Solskjaer
- Nickx
- Freddys
- Phantom_1
- Φωτεινη Τζα.
- Antigonivol
- πεταλουδα001
- Nefeli_
- kogba
- sandana
- Javier7
- McManus
- Λίνα
- Soraya
- Νηματολάγνος
- Cookie_Monster
- billie perrakis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.