Σχέσεις με διαφορά ηλικίας

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.
δεν κολλάει τωρα ο σοβαρός άντρας με κάτι κοπελίτσες
Για μένα αν είσαι 23-28 και τα φτιάχνεις με 18-20χρονα τα ήθελες και τα έπαθες. Οι περισσότερες βρίσκονται σε άλλο κόσμο,δεν ενδιαφέρονται για τα κοινά (και δεν εννοώ απαραίτητα με τη πολιτική με την στενή της έννοια),έχουν υπερβολικές απαιτήσεις δίχως αυτές να προσφέρουν κάτι ανάλογο (πέρα από τη ομορφιά τους) και είναι και φυγο-πονες.

Team μεγαλύτερες 😋 . Ούτε ιστορίες με μουτράκια για χαζά γεγονότα,ούτε γκρίνιες,ούτε ψυχική κούραση...

Τουλάχιστον οσους ξέρω που τα έχουν με 1-4 χρονια μεγαλύτερες έχουν πολύ ήρεμες σχέσεις

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Για μένα αν είσαι 23-28 και τα φτιάχνεις με 18-20χρονα τα ήθελες και τα έπαθες. Οι περισσότερες βρίσκονται σε άλλο κόσμο,δεν ενδιαφέρονται για τα κοινά (και δεν εννοώ απαραίτητα με τη πολιτική με την στενή της έννοια),έχουν υπερβολικές απαιτήσεις δίχως αυτές να προσφέρουν κάτι ανάλογο (πέρα από τη ομορφιά τους) και είναι και φυγο-πονες.

E soy λεει θα μπώ Ινστα ή τικ τοκ θα δείξω λίγο κώλο και θα έχω 100 θαυμαστες ! Πωπω παιδάκια μλκα....

ενα φβ μπαινω και αυτο με το ζόρι... 30 φίλους εχω και βασικά πλέον κάνω όποιον ξέρω και όποιον μ κάνει αίτημα φιλίας.

Δεν κάνω το κάθε άσχετο λές και τους ξέρω... δεν ειμαι πολιτικός ρε συ ούτε θέλω να γίνω influencer.
Team μεγαλύτερες 😋 . Ούτε ιστορίες με μουτράκια για χαζά γεγονότα,ούτε γκρίνιες,ούτε ψυχική κούραση...

Τουλάχιστον οσους ξέρω που τα έχουν με 1-4 χρονια μεγαλύτερες έχουν πολύ ήρεμες σχέσεις

Για εναν 38 στην ηλικία μου 30-32 χρονων ειναι μια χαρά... για μένα θα ήταν ιδανικό να γνωρίσω μια τέτοια.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.
Άσε τι λένε.... αμα η άλλη ειναι στη κοσμάρα της μονίμως θα προσελκύει το ίδιο μοτίβο αντρών για τον απλό λόγο οτι δεν μπορεί να επικοινωνησει με τους υπόλοιπους
Ή έχοντας χαμηλή αυτοεκτίμηση δεν μπορεί να δεχτεί ότι της αξίζει κάτι άλλο

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.
Για εναν 38 στην ηλικία μου 30-32 χρονων ειναι μια χαρά.
Καλά προφανώς! Ε τώρα έχω τον άλλον 27 χρονών και τα έχει με μια 19 που του κάνει μουτράκια επειδή δεν πηγαίνει μαζί της στο Λόχαν

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Ή έχοντας χαμηλή αυτοεκτίμηση δεν μπορεί να δεχτεί ότι της αξίζει κάτι άλλο

Εγω πιστεύω ειναι στο dna τους να φτιάχνονται με τέτοιους.... κοιτα δεν ειναι και εγκληματικό
απλά εσύ δεν ταιριάζεις με μια τέτοια. Και δεν κάθεσαι φυσικά και να ακούς. Πές ενα έχω δουλειά τα λέμε μετά και άντε γειά.

Ε μα να καθεσαι τωρα να ακούς τον Σάκη τον υδραυλικό που το βράδυ ειναι κακο παιδί... τον Λάκη τον Μπαρ τέντερ , την Χρυσα την μπαρίστα... τον Μιχάλη τον τικ τόκερ :laugh: :laugh:

οι σπουδαίες προσωπικότητες της πόλης ξερω γω :laugh:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλά προφανώς! Ε τώρα έχω τον άλλον 27 χρονών και τα έχει με μια 19 που του κάνει μουτράκια επειδή δεν πηγαίνει μαζί της στο Λόχαν

ΧΑΧΑ

χαχαχαχα

ποιό λόχαν ρε συ αυτο στην Ιερά όδο ; χαχα ekei p;ane τα παιδάκια.

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

οι σπουδαίες προσωπικότητες της πόλης ξερω γω
Οτιδήποτε έχει εξουσία. Εξουσία έχει ο μάστορας στο συνεργείο του, ο οδηγός στο λεωφορείο του, το κάθε αφεντικό γενικά στο μαγαζί του.

ekei p;ane τα παιδάκια.
Ε προφανώς...

Ελα ρε Ντεβ τωρα,τον εχει ευνουχισει κανονικα! ούτε για σινεμα δεν ερχεται μαζι μας γιατι θα θυμώσει η Τόνια

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Οτιδήποτε έχει εξουσία. Εξουσία έχει ο μάστορας στο συνεργείο του, ο οδηγός στο λεωφορείο του, το κάθε αφεντικό γενικά στο μαγαζί του.

Ε προφανώς...

Ελα ρε Ντεβ τωρα,τον εχει ευνουχισει κανονικα! ούτε για σινεμα δεν ερχεται μαζι μας γιατι θα θυμώσει η Τόνια

Απλά έπεσε σε κακομαθημένη και την ανέχεται.... ε έτσι θα πάει η ζωή του πές του. Αλλα δεν τον νοιάζει κάποιοι έτσι ειναι προκειμένου να έχουν γυναίκα κόβουν τη καλημέρα και στην μάνα τους....

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Αυτό το θέμα δε θα πάψει ποτέ να έχει σελίδες, κίνηση και απόψεις, γιατί δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο, πρώτον να εξετάζουμε τον κάθε άνθρωπο ατομικά παρά να τα πιάνουμε όλα μαζικά και γενικευτικά, μιλώντας βάσει τραυμάτων, και δεύτερον γιατί ενδόμυχα μας ολοκληρώνει να εξηγούμε τον κόσμο έτσι και να μισούμε ακόμα πιο ενδόμυχα όσους τόλμησαν και αψήφισαν το καθωσπρέπει κανονιστικο πλαίσιο της ζωούλας μας.

Όπως ακριβώς και με τις "δουλειές" (επαγγέλματα ή εργασίες για τους πιο μορφωμενους στην ελληνική γλώσσα)

Καλό είναι ο καθε άνθρωπος να βρίσκει αυτό που τον ολοκληρώνει και τον κανει να ακτινοβολεί αγάπη, και ειναι δικαιωμα του καθενός, ακόμα και του 20άρη να βρει 60άρα αν τα συμφωνησουν ως δυο ενηλικες ή και ο 80άρης 18άρα που λεει ο λόγος.

Όταν φτάνεις στο σημείο, αντί του "θέλω μια μικρή/ή έναν μικρό, γιατί μου αρέσουν αυτα τα Χ χαρακτηριστικά τους" που ειναι δεκτό και σεβαστό, να καταντάς (γιατί πνευματικώς ανάπηροι ειναι όσοι σκέφτονται έτσι και μάλλον πονάει η ψυχούλα τους) να λες "ελα μωρέ με την πατσόλα τη 40άρα τη στέρφα την προβληματική, δεν κανει ουτε για να γεννοβολάει" ή για τον 50άρη ότι "ειναι ο σατανάς και θέλει να γαμαει μικρούλες γιατι τις χειραγωγει" που με τη σειρά του οδηγεί στο "οι 20χρονες ειναι πανηλίθιες, στόκοι και πρέπει να τους δειξουμε εμείς τι πρέπει να κάνουν"...

Γενικά ρε παιδί μου, όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο να μιλάς με συγκεκριμενο τρόπο, δείχνει πιο πολλά για την δική σου παιδεία (την έλλειψή της), παρά για την κοινωνική ομάδα που στηλιτεύεις, και ειναι εμφανές ότι δεν κοιτάς τι σου αρέσει (η 35άρα) αλλά τι μισείς (την 20άρα ή την 50άρα) και το αντίστοιχο σε άντρες.

Βάλτε μια κενή πρόταση "Η ...άρα, είναι ακατάλληλη γιατι σε αυτη την ηλικια ο εγωισμός ειναι στο θεο και ειναι προβληματικες και νομιζουν οτι καποιες ειναι" και συμπληρώστε την ηλικία που ταιριάζει στο στεροτυπάκι που γουστάρετε να μισείτε.

Βάζουμε ενα 45-50 στο κενό; Μαλλον απο τα διαζυγια ή απο το οτι ειναι ανυπαντρη με γατες, ή οτι δεν εχει κανει παιδια, ειναι προβληματική.

Βάζουμε ενα 20 στο κενό; Μάλλον γιατι η "πουτάνα" είναι κενή απο το πολύ ινστα και τα μυαλά της εχουν παρει αέρα.

Το γυρνάμε στους αντρες; Κι εκεί παρτάκι στερεοτυπων.

Ο σμιλεμενος 20άρης που του σηκωνεται σα σημαία και έχει refractory period μιας ώρας, ΑΑΑΑΑΛΛΑ ειναι άφραγκος και δεν έχει ΜΓΙΑ ΔΟΥΛΓΕΙΑ ΝΑ ΝΤΟΝΕ ΜΠΑΝΤΡΕΠΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΛΟ ΓΚΟΡΙΤΣΙΝ

αλλά

Ο 40άρης που έχει φράγκα και "δουλίτσαν" ειναι ένας πατσοκοίλας που γλείφει τα λιπη του γιατι γουσταρει να ειναι τελειωμενος και πεθαμενος και θάψτε τον μαζι με την άλλη την προβληματική την κομπλεξική τη στέρφα τη 40άρα που δε θελει να κανει παιδια ή δεν μπορεί...

Και κακακα τα γέλια ο σκατόβλαχος. Είναι αστείο ρε μαλάκα και δοξα το θεο που δεν ειμαστε εμείς 40άρα να μας τελειωσουν τα ωάρια, άρα κράχτηνα τη σκουπίδω ε; Ο μπαστουνέλληνας ο υποβαλκάνιος κατιμάς. Ελληνόφωνοι, αλλά όχι μετέχοντες Ελληνικής παιδείας.

Γενικά ρε παιδι μου, να μη τους βλέπουμε. Ότι με δυσφορεί και με κανει να νιώθω ανασφάλεια πάρτο μακριά μου.

Κι εμένα όταν με χωρισε η 40άρα, τα χα βαλει με τις μεγάλες, "πιο πολλα red flags" ταχα "...κι απο τη Βορεια Κορέα."
Όταν δε μου κατσε η 20άρα, "οι μικρές δεν ήξεραν να φυσήξουν τη μυξα τους".

Εσένα ποιος σου γέννησε το στερεοτυπάκι σου;

Ποια άτεκνη 40άρα και ποιος ανώριμος άφραγκος 20άρης;
Ποιος κωλόγερος 45άρης μπάρμπας και ποια άβουλη και χειραγωγισιμη πιτσιρικα 20 Μαϊων;

(που εγω αν ημουν κορίτσι 20 ετων και έβλεπα ολοκληρους μαντραχαλους να διατείνονται οτι οι μεγαλοι μας θελουν γιατι μας κανουν πινκ-πονκ οτι ωρα θενε, θα το χα κανει Κούγκι εδω μέσα)

Τους γνωρίσαμε όλους και όλες και ξέρουμε.

Και γενικά ρε παιδι μου, έχουμε μια γαμημένη δυσφορία να αφήσουμε τον άλλο τον κακομοίρη απέναντι να ζήσει τη ζωή του οπως την θέλει (ΑΝ μπορει να έχει η μεγαλη τον μικρό, ο μικρός τη μιλφάρα, ο μπάρμπας τη μικρούλα και πάει λέγοντας)

Γενικά όχι πούστη, θα τη ζήσεις τη ζωή όπως θέλω εγω, και μπράβο σου και ΕΦΠΡΕΠΥΑ και ΑΚΣΥΟΠΡΕΠΥΑ και ΕΤΖΙΝ ΜΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΦΕΡΕΤΡΑΚΙ, επειδη εζησα εγω συμβατικά ΠΡΕΠΕΙ να γαμηθεις κι εσυ στον ιμάντα της γραμμής παραγωγής και να μην ξεμυτίσεις αντισυμβατικά από τη φάμπρικα και διαλέξεις άλλο τρόπο ζωής, και γιατί;;;

Γιατί δεν πρέπει ΕΣΥ να κανεις οτι θέλεις και να ανηκεις μες το γενικευτικουλι σακουλάκι;

Για να νιώθω ΕΓΩ καλά με τις ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ επιλογές.

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ να μας βγάζετε συμβιβασμένους και τους μαλάκες της ιστορίας; Αναρχικοί της ζωής και αλητήριοι, αμέσως στο κρεβάτι του Προκρουστη.

Πνευματικώς - κενό : Η κλήση σας προωθείται.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.
Πάντως όταν ήμουν εγώ «23-28» αγόρι μου δεν υπήρχε ακόμη TikTok και μέχρι τα 27 μου ούτε καν Instagram κι έτσι οι «18-20» (και οι γυναίκες γενικότερα κι ανεξαρτήτου ηλικίας) δεν είχαν τα χάλια που έχουν σήμερα...

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα.

Δεν έχει να κάνει τόσο με την ηλικία αυτό.
Έχουμε δει νεαρές κοπέλες με άποψη και ορθή σκέψη, όπως και γυναίκες 30+ που το μόνο που τις απασχολεί είναι που θα πάνε το ΣΚ. Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα.

Τώρα τα μουτράκια δεν είναι απαραίτητα κακά αρκεί να είναι όντως στο πλαίσιο παιχνιδιού :P.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.699 μηνύματα.
Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα
Simon Cowell Wow GIF by America's Got Talent

Από τα πιο σωστά και επιτέλους όχι τσουβαλιάστικα πράγματα που διάβασα

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.433 μηνύματα.
Simon Cowell Wow GIF by America's Got Talent's Got Talent

Από τα πιο σωστά και επιτέλους όχι τσουβαλιάστικα πράγματα που διάβασα
Είναι γενικότερη τάση το τσουβάλιασμα αλλά σε αυτά τα θέματα οι γενικοί κανόνες δεν νομίζω πως έχουν αξία.
Το θέμα είναι να βρεις την "εξαίρεση" σου ούτως η άλλως.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.
οι στερεοτυπες αντιλήψεις βλάπτουν τις σχέσεις και σε μεγάλο βαθμό την ψυχική μας υγεία, αν είμαστε έρμαια των επιλογών μας επηρεαζόμενοι από αυτές.

το πιο σωστό είναι πως άνθρωποι διαφορετικών ηλικιακών ομάδων με μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, έχουν άλλες ανάγκες , άλλες προσδοκίες, άλλες επιδιώξεις, άλλες δυσανεξίες , άλλες αντοχές και για αυτό αργά ή γρήγορα κάτι θα σκάσει μύτη που θα κάνει τη σχέση να μοιάζει παράταιρη και τα άτομα να δυσφορούν.
Και έλεος κάπου με αυτό " Η 20 άρα, ο 30 αρης, η 40 άρα, η 50 άρα / αρης και πάει λέγοντας.

αι σιχτίρ πια άνθρωποι είμαστε με προσωπικότητα ξεχωριστή και όχι νούμερα. Σε κάθε ηλικία θα δεις αξιαγάπητα άτομα με μυαλό και συγκρότηση , ερωτευσιμα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Έχουν γραφτεί αμέτρητες σελίδες λες και θα λύσουμε την Υπόθεση Ρίμαν.
Δεν έχουν καμιά σημασία οι αριθμοί, είναι όλα στον άνθρωπο.
Οι παππούδες της κολλητής μου χώρισαν στα 72 και ξαναπαντρεύτηκαν με άλλους.
Ποιος να τους πει τι;
Όσο περισσότερο εμμένεις στα στερεότυπα τόσο περισσότερο θα τα βλέπεις και μπροστά σου.
Σαν τα ζώδια ενα πράγμα. 20άρα σκορπιός με ωροσκόπο λέων για πέταμα, 30αρα καρκίνος με ωροσκόπο δίδυμο κελεπούρι.

Σοβαρευτείτε

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.
Επιβεβαίωση προκατάληψης (confirmation bias) νομίζω κάνουμε :P

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
το πιο σωστό είναι πως άνθρωποι διαφορετικών ηλικιακών ομάδων με μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, έχουν άλλες ανάγκες , άλλες προσδοκίες, άλλες επιδιώξεις, άλλες δυσανεξίες , άλλες αντοχές και για αυτό αργά ή γρήγορα κάτι θα σκάσει μύτη που θα κάνει τη σχέση να μοιάζει παράταιρη και τα άτομα να δυσφορούν.
Αυτό!!!!

Έχει γίνει αυτό το θέμα «τα κόμπλεξ μου και εγώ»

ενώ η απάντηση είναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ χωρίς να πρέπει να μειώσουμε την ύπαρξη κανενός.

Έχουν λειτουργήσει σχέσεις με διαφοράς ηλικίας ; Ναι

είναι όμως πιο δύσκολο δυο άνθρωποι άλλης φάσης ζωής τελείως να βρίσκονται στην ίδια σελίδα ή να κάνουν πολλά πίσω για να βρίσκονται στην ίδια σελίδα ; Ν Α Ι

θέλει τρομερές υποχωρήσεις, όχι ότι οι σχέσεις γενικά των ανθρώπων δεν θέλουν, όταν όμως μια απόκλιση ειναι μεγάλη, οι αλλαγές θα είναι πιο πολλές. Απόλυτα μαθηματική λογική

και αφήστε τις ανοησίες με χαρακτήρες που πέρασαν από τη ζωή σας κι σας πλήγωσαν και δεν ξέρετε τι να κάνετε με αυτό και τα βαφτίζετε όλα α κόμπλεξ και β κόμπλεξ.

οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί και φυσικά δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

τέλος.

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.
Την σημερινή εποχή άντρες και γυναίκες όταν αποφασίσουν να μείνουν μαζί για να κάνουν οικογένεια, το κάνουν εκτός λίγων εξαιρέσεων, στην δεκαετία μεταξύ 30-40 (λίγο κάτω-λίγο πάνω).
Συνήθως οι γυναίκες πιο κοντά προς τα 30 (30-35), οι άντρες πιο κοντά προς τα 40 (35-40).
Είναι μια διαπίστωση αυτό επειδή αλληλεπιδρώ με πολλούς ανθρώπους αυτών των ηλικιών μιας και γω ανήκω σ΄αυτήν την δεκαετία οπότε μπορώ να επιβεβαιώσω το παραπάνω pattern.

Επίσης την σημερινή εποχή η γκάμα αυτών των ηλικιών, δεν αφήνουν τον εαυτό τους.
Θα στριμώξουν στο πρόγραμμά τους ένα γυμναστήριο, ένα μπάσκετ, ένα τρέξιμο, ένα περπάτημα κτλ.
Θεωρείται κανονικότητα αυτό.
Δεν ξέρω σε ποιο μέρος ζεις αλλά στην Αθήνα τουλάχιστον, τα γυμναστήρια είναι γεμάτα από ανθρώπους αυτής της ηλικίας.

Επίσης την σημερινή εποχή δουλεύουν και οι δύο (πάλι εκτός λίγων εξαιρέσεων) και γενικότερα οι υποχρεώσεις τους είναι αυξημένες, πολλώ δε μάλλον όταν φέρουν στον κόσμο παιδιά.
΄Οταν ένας άντρας είναι 45 χρονών, το πιθανότερο είναι να έχει παιδιά από 5 μέχρι maximum 10 χρονών.
Γυρίζουν στο σπίτι τους μετά από τον φόρτο των υποχρεώσεων της ημέρας όπου τους περιμένουν άλλα τόσα πράγματα που πρέπει να γίνουν και κυρίως και πρωταρχικά οφείλουν ν΄ασχοληθούν με τα παιδιά τους.

Και ασφαλώς η αγάπη και το πάθος παραμένει επειδή αλλιώς δεν θα είχε νόημα αλλά θα τα εκδηλώσουν με μια ζεστή ματιά, μ΄ένα ποτήρι κρασί που θα μοιραστούν όταν πια στο τέλος της ημέρας καθήσουν να πάρουν μια ανάσα ή στην ιδιωτικότητα της κρεβατοκάμαράς τους.
Μην μιλάς για στριμώγματα στην κουζίνα και φλερταρίσματα ενώ ο ένας μαγειρεύει και ο άλλος διαβάζει τα παιδιά επειδή αυτά μόνο στα Άρλεκιν μπορείς να τα βρεις.
Εκτός πια αν είναι εισοδηματίες και κάθονται όλη την μέρα και δεν έχουν τι να κάνουν οπότε περνάνε την ώρα τους. ορμώντας ο ένας στον άλλον. Τι να πω...
Δεν έχουν όλες οι ηλικίες τα ίδια χαρακτηριστικά.
΄Αλλα χαρακτηριστικά έχει η εφηβεία, άλλα η μετεφηβεία, άλλα η ωριμότητα.
Εννοείτε όλα αυτά που περιγράφεις είναι έτσι. Εννοείτε πως συμφωνώ αλλά και ένα απαλό διακριτικό στρίμωγμα στην κουζίνα..
Ένα σε θέλω..πάμε μέσα για 5 λεπτά στα κλεφτα .. η το να ξυπνάς τον άλλον για να κανετε ερωτα ,πριν την δουλειά κάπου κάπου γιατί τον επιθυμείς και ακριβώς επειδή έχετε όλα αυτά είστε πτώματα όλη μέρα..και λίγο πριν ξημερώσει είναι η μόνη στιγμή που αν και νυσταγμενοι ακόμη, είστε πιο ξεκούραστοι και υπάρχει ησυχία στο σπιτι σας και στην κρεβατοκαμμαρα σας ..

Χάδια και φιλιά , προστυχα μηνυματα ,συζητησεις για φαντασιωσεις καπου καπου ...ανάμεσα στην ζωη ,τα μαθήματα, τα αγγλικα των παιδιων , τις γκρινιες την δουλειά, την κούραση..

Εγώ δεν το θεωρώ αρλεκιν ..αλλα υγεία και αγάπη έρωτας..είμαστε νέοι!!

Με συμφέρει γιατι άνοιξα την αυλαία.... πριν το Μιλένιουμ.... 26 ολόκληρα χρόνια σε λίγους μήνες.
Αλλα να σ πώ την αλήθεια πλέον νιώθω κορεσμένος. Μπορεί βέβαια να βρώ κάποια και να με ξυπνήσει ξανά
αλλά ίσως άφησα και εγώ πολλά χρόνια να περάσουν... νομίζαμε οτι η ενέργεια είναι απεριόριστη.

Λάθος.

Ποτέ δε ξέρεις τι σου επιφυλάσσει αλλά.... μια αλήθεια θα την πώ προσωπικά νιώθω εναν κορεσμό.

Ξέρεις ένα διαλειμματάκι από ευκαιριακο σεξ .. σε κάνει πιο παθιαρη μετά από κάποιο καιρό... μαζεύεται η ενέργεια για κάποιον πιο ξεχωριστό..Ίσως είναι καλή ιδέα σε αυτή την φάση σου ..

Η χαρά του να μοιράζεσαι το κορμί σου με κάποιον που αλληλογουσταρεστε μετά είναι πολύ πιο ευχάριστη απλώς στο ένα σεξακι .

Επισεις ο κορεσμός είναι καλή ήρεμη φάση για πιο βαθιες προσωπικές ερωτήσεις.. <3

Επαφή με το πιο βαθύ βάθος χεχεχε

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Αυτό το θέμα δε θα πάψει ποτέ να έχει σελίδες, κίνηση και απόψεις, γιατί δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο, πρώτον να εξετάζουμε τον κάθε άνθρωπο ατομικά παρά να τα πιάνουμε όλα μαζικά και γενικευτικά, μιλώντας βάσει τραυμάτων, και δεύτερον γιατί ενδόμυχα μας ολοκληρώνει να εξηγούμε τον κόσμο έτσι και να μισούμε ακόμα πιο ενδόμυχα όσους τόλμησαν και αψήφισαν το καθωσπρέπει κανονιστικο πλαίσιο της ζωούλας μας.
Κοίταξε, δεν μπορώ να αρνηθώ οτι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αυτό που λες και τους ξενίζει οτιδήποτε εκτός νόρμας. Τώρα να μισούν μού φαίνεται λίγο υπερβολικό, αλλά πάω παρακάτω.

Το θέμα σχέσεις με διαφορά ηλικίας καταρχάς είναι λίγο γενικό γιατί διαφορά ηλικίας για κάποιον μπορεί να είναι τα 5 χρόνια και πάνω σε αυτό να σχολιάζει. Θεωρώ όμως οτι το θέμα εδώ έχει να κάνει με μεγαλύτερες διαφορές, πάνω από 15 χρόνια, θεωρητικά όπου υπάρχει διαφορετική γενιά ας πούμε.

Για αυτές τις διαφορές ηλικίας δεν μπορούμε να παραβλέψουμε οτι υπάρχουν θέματα επειδή πολλές φορές (όχι σπάνια ούτε πάντα, αλλά πολλές φορές) κινούνται σε σχέσεις όπου ο μεγαλύτερος έχει κάποιου είδους εξουσία στο μικρότερο. Βλέπω οτι το παίρνετε πολύ χαλαρά τύπου η 20άρα που ξέρει τί θέλει και εκμεταλλεύεται τον 40άρη ή η 50άρα που ξεζουμίζει τον 30άρη και περνάνε καλά.

Τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο απλά και εκεί δημιουργείται το θέμα με τη διαφορά ηλικίας. Το οτι αυτό το θέμα υπάρχει και έχει τόσες απαντήσεις σημαίνει οτι κάτι "κλωτσάει" στον μέσο άνθρωπο και νιώθει την ανάγκη να το σχολιάσει και να το κρίνει όπως δεν κρίνει μια σχέση ανθρώπων σε κοντινές ηλικίες.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο μικρός εκμεταλλεύεται πράγματι τον μεγάλο πατώντας πάνω στις ανάγκες του μεγάλου να έχει δίπλα του κάποιον νεότερο (πχ Βουτσάς με την τελευταία του γυναίκα). Όμως δεν είναι όλα τόσο απλοϊκά. Υπάρχουν άνθρωποι που επιλέγουν μεγαλύτερο ή μικρότερο σύντροφο (πάνω από 15 χρόνια διαφορά, όπως είπα) λόγω ψυχολογικών θεμάτων, λόγω του οτι ο μεγαλύτερος ασκεί μια εξουσία πάνω του και άλλα θέματα που δεν γνωρίζουμε.

Δεν είναι τόσο απλό όπως σε είδα μου άρεσες, κι αν είσαι μεγαλύτερος 20 χρόνια δεν με νοιάζει, εγώ σε γουστάρω.

Πάντα παίρνω το παράδειγμα του Μακρόν με την γυναίκα του. Ήταν η δασκάλα του. Ποιος μπορεί να ξέρει πόση εξουσία άσκησε πάνω του όσο ήταν μαθητής της ώστε να την παντρευτεί στο τέλος. Γιατί πολλοί και πολλές ερωτεύτηκαν και θαύμασαν τους δασκάλους τους, δεν έκαναν και σχέση μαζί τους.

Θα μου πεις, μια σχέση μπορεί να βασίζεται σε πολλά στοιχεία, και μπορεί να είναι ο θαυμασμός και η εκτίμηση δύο από αυτά. Είναι αρκετά για ένα τόσο ανορθόδοξο γάμο; Δεν ξέρω.

Προσωπικά είμαι υπέρ στο να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Αλλά δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι βλέποντας τέτοιες σχέσεις τί υπάρχει από πίσω. Να σκέφτομαι, για ποιο λόγο επέλεξες αυτό το άτομο; Μήπως σου λείπει κάτι που πρέπει να ψάξεις;

Όλες οι επιλογές μας κάτι σημαίνουν κι από κάπου πηγάζουν, ειδικά όταν είναι επαναλαμβανόμενες. Τίποτα δεν είναι "έτσι απλά έτυχε". Είμαστε οι ανασφάλειές μας, οι ανάγκες μας, οι ελλείψεις μας.

Μιλάω πάντα για σχέσεις ζωής κι όχι απλά περνάω καλά λίγο καιρό και γεια σας.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.
Επειδή διαβάζω υπερβολές σχετικά με τα «στερεότυπα» (αυτά που κάνουν «τζιζ», γιατί τ' άλλα είτε δεν ενοχλούν είτε αρέσουν): οι γενικεύσεις, τα «τσουβαλιάσματα» κ.λπ. συμβαίνουν/υπάρχουν γιατί έχουν κάποια χρησιμότητα...μεταξύ άλλων, στη «διαλογή» συντρόφων!

Είναι στερεότυπο π.χ. να πεις ότι «επιλέγω ν' ασχοληθώ με μεγάλες γυναίκες, γιατί οι μικρές είναι ανώριμες»;Ναι (γιατί, προφανώς, υπάρχουν και μικρές που σε πουλάνε και σ' αγοράζουν)...
Είναι λάθος σκεπτικό γι' αυτόν που θέλει να «φιλτράρει» τις επιλογές του;Όχι (γιατί πιο πιθανό είναι να βρει αυτό που ψάχνει ασχολούμενος με τη Χ ηλικιακή παρά με την Υ)...

glayki

Περιβόητο μέλος

Επειδή διαβάζω υπερβολές σχετικά με τα «στερεότυπα» (αυτά που κάνουν «τζιζ», γιατί τ' άλλα είτε δεν ενοχλούν είτε αρέσουν): οι γενικεύσεις, τα «τσουβαλιάσματα» κ.λπ. συμβαίνουν/υπάρχουν γιατί έχουν κάποια χρησιμότητα...μεταξύ άλλων, στη «διαλογή» συντρόφων!

Είναι στερεότυπο π.χ. να πεις ότι «επιλέγω ν' ασχοληθώ με μεγάλες γυναίκες, γιατί οι μικρές είναι ανώριμες»;Ναι (γιατί, προφανώς, υπάρχουν και μικρές που σε πουλάνε και σ' αγοράζουν)...
Είναι λάθος σκεπτικό γι' αυτόν που θέλει να «φιλτράρει» τις επιλογές του;Όχι (γιατί πιο πιθανό είναι να βρει αυτό που ψάχνει ασχολούμενος με τη Χ ηλικιακή παρά με την Υ)...
Επειδή συχνά έχεις πει πως οι μεγαλύτεροι άνθρωποι κουβαλούν τραύματα και τα φέρνουν στις σχέσεις τους και πιθανον έχουν κλονισμένη ψυχική υγεία, ενώ στερεοτυπικά οι νεώτεροι είναι άγραφος πίνακας απαλλαγμένοι από βάρη... Να σου πω πως εστιάζεις κυρίως σε τραύματα σχέσεων.
Και όμως δεν είναι μόνο αυτά που μπορεί να σαμποτάρουν τις σχέσεις. Απόδειξη πως ένα σωρό νεαρά άτομα εδώ ( δεν εστιάζω στο φύλο) αντιμετωπίζουν προβληματα ψυχικής υγείας .. Άρα δε σου εγγυάται κανείς πχ πως ένα μικρό ηλικιακά άτομο είναι κομπλέ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια