Σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Μιλας για πλανα ζωης και αυτα ειναι τα μόνα κριτήρια σου ?

Γιατί το να συνενοείστε που πάσχει ; εννοείται να είσθε πανω κατω των ίδιων θέσεων ζωής να έχετε κοινες αξίες κτλ.

Γιατι θές και άλλα.... μαζί με το σέξ και τα αισθηματα.

;

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Γιατί το να συνενοείστε που πάσχει ; εννοείται να είσθε πανω κατω των ίδιων θέσεων ζωής να έχετε κοινες αξίες κτλ.

Γιατι θές και άλλα.... μαζί με το σέξ και τα αισθηματα.

;
Θα περιμενω να μας μεταφερουν στη γενικη για σχεσεις δε θελω να σπαμμαρω αλλο εδω

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.
Θυμαμαι μια φράση που είχα δει παλια και δεν την συγκρατω καλά.

"Αμφιβάλλω πολύ για την ευτυχία των άλλων" ή κάπως ετσι.

Αμφιβάλλω λοιπόν κατα πόσο οι τέλειοι, οι καλώς καμωμένοι στη ζωή, είναι αψεγάδιαστοι. Έχω αυτη τη μπαταριά ρε παιδι μου, να ειμαι με τα underdogs της ζωής. Οπως και στις ταινίες. Ίσως γιατί κι εγω είμαι ένα.

Ναι, ενας ανθρωπος με προβλήματα, θα σε βάλει σε μια τρικυμιώδη κατάσταση, όπως αν πάρεις ένα αμάξι που έχει χιλιοτρακαριστεί, θα έχεις ζητήματα ασφαλείας.

Όμως η ανθρωπινη ψυχή δεν ειναι λαμαρίνα. Μπορεί να βγει απο την αδυναμία, ψυχική δύναμη.

Κι οι άλλοι, οι τέλειοι, οι αψεγάδιαστοι, να κάνουν τα πάντα για να δειχνουν καλογυαλισμένη τη λαμαρίνα, αλλά με το που μπεις και πιασεις τιμόνι να οδηγήσεις να σου κανουν μια ετσι τα πλαστικά και να σου κόψουν το λαιμό.

ΥΓ: Δεν ξερω αν έχεις παιξει WoW το Legion αλλά σε μια στιγμη που το Φως λέει στον Ιλινταν έλα να σε γιατρέψω απο τις ουλές σου ασε την παλια σου ζωή, γυριζει και την κανει χιλια κομματια αυτος και της λεει "Είμαι οι ουλές μου".

Εν ολίγοις ναι, όπου ακούς αψεγάδιαστους ανθρώπους κράτα μικρό καλάθι.
Ουκ ολίγες φορές αυτοί οι αψεγάδιαστοι για να περνάνε τον χρόνο τους προσπαθούν να δημιουργούν προβλήματα στους άλλους.

Η ουσία όπως είπες είναι πως ο άνθρωπος δεν είναι λαμαρίνα. Είναι δύσκολο και κακό να τον σκεφτόμαστε σε κουτάκια όπως τις λαμαρίνες σχετικά με την μελλοντική τους πορεία. Εξάλλου τίθεται και ένα άλλο θέμα. Ακόμα και να βρεις αυτόν τον υπερτέλειο άνθρωπο, και κάνεις οικογένεια...τι ακριβώς θα πεις στο παιδί σου ; Τι προτιμάς βασικά να μπορείς να πεις στο παιδί σου...ο,τι ήσουν εξαιρετικά επιλεκτικός και απέφυγες όλους όσους είχαν το παραμικρό πρόβλημα όπως κάποιο ψυχολογικό ή σωματικό ψεγάδι ;

I mean, το παιδί τι ακριβώς θα καταλάβει απο αυτό ; Πως θα κινηθεί στις μετέπειτα σχέσεις του ; Και ακόμα χειρότερα εαν το παιδί έχει κάποια δυσκολία ή κάποιο θέμα υγείας, πως θα νιώθει υποσυνείδητα πως τον αντιμετωπίζουν στα αλήθεια ; Δεν λεω φυσικά πάμε να βρούμε όλοι ανθρώπους με διάφορα θέματα για να παραδειγματίσουμε τα μελλοντικά παιδιά μας, αλλά όπως ορθά επισημαίνεις στο τέλος του μήνυμα σου...

είναι μέρος της ζωής αυτά. Εν τέλει έχει σημασία ποια σχέση είναι αυτή που κάνει καλό και στα δύο άτομα και ίσως τους κρατάει σε μια ποιότητα ζωής που να μην είχαν ούτε μόνοι τους. Οι δυσκολίες ως έναν βαθμό βοηθούν να φτιάξει χαρακτήρα κάποιος, να εξελιχθεί και κατά συνέπεια τον διαμορφώνουν. Αυτά τα τραύματα πέρα απο προβληματκά μπορούν να είναι και ευκαιρία ωρίμανσης, βαθύτερης ψυχικής καλλιέργειας, αρκεί να έχουν αξιοποιηθεί σοφά οι εμπειρίες τους. Ουδέν κακό αμιγές καλού.

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.
Έχουμε δει νεαρές κοπέλες με άποψη και ορθή σκέψη, όπως και γυναίκες 30+ που το μόνο που τις απασχολεί είναι που θα πάνε το ΣΚ. Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα.
Το 2025 ελάχιστες κοπέλες στη δική μου ηλικία και κάτω έχουν χαρακτήρα,υπομονή και σέβονται τον συντροφό τους...Σόρρυ αλλά οι περισσότερες που έχω συναντήσει δεν δείχνουν ούτε τον ελάχιστο σεβασμό στο αγόρι τους είτε ιδιωτικά είτε δημόσια

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Luludaki αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.
Έτσι που τα λέμε, το ερώτημα είναι και γιατί ένας νεότερος να μπλέξει με κάποιον μεγαλύτερο που θα έχει διάφορα τραύματα, ανασφάλειες και κόμπλεξ λόγω ηλικίας ; λόγω κέρατου ; γενικότερα λόγω κακών προηγούμενων εμπειριών ;

Το να έχει κάποιος παρελθόν, ακόμα και εάν έχει διάφορα τραύματα, αλλά θέλει να είναι μαζί σου, δεν είναι αρνητικό. Ίσα ίσα είναι θετικό γιατί σου δίνει σιγουριά πως ο άλλος παρά το γεγονός πως αντιμετωπίζει προβλήματα, προσπαθεί. Αντίθετα με κάποιον που φαίνεται μια χαρά, δεν ξέρεις πότε πως θα καταλήξει η φάση εάν κάποια στιγμή της ζωής του αποκτήσει διάφορα προβλήματα που δεν είχε(κάτι που είναι σχεδόν αναπόφευκτο σε ένα σεβαστό ποσοστό).

Εκεί που το πράγμα χαλάει και το παρατηρώ πολύ έντονα είναι όταν υπάρχει εμμονική προσκόλληση στο παρελθόν. Πολλοί άνθρωποι είναι σε στυλ ο/η πρώην μου το ένα, ο/η πρώην μου το άλλο, ακόμα και όταν βγαίνουν με άλλον άνθρωπο. Αυτό ας πούμε δείχνει πως το άτομο ΔΕΝ έχει καταφέρει να ξεκολλήσει, δεν είναι έτοιμο για καινούριες γνωριμίες. Όταν είσαι με κάποιον που γουστάρεις, είσαι εκεί, δεν σκέφτεσαι το παρελθόν, ακριβώς όπως όταν κάνεις μια διασκεδαστική δραστηριότητα δεν σκέφτεσαι τα προβλήματα σου και τα λάθη του παρελθόντος.
Χημεία αρχικά.. μετά 1000023445 λόγοι.. δεν ειναι θέμα ηλικίας θα πω εγώ,τους ανθρώπους ερωτευόμαστε. Οι ανθρωποι μας έλκουν όχι οι ηλικίες...

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Το 2025 ελάχιστες κοπέλες στη δική μου ηλικία και κάτω έχουν χαρακτήρα,υπομονή και σέβονται τον συντροφό τους...Σόρρυ αλλά οι περισσότερες που έχω συναντήσει δεν δείχνουν ούτε τον ελάχιστο σεβασμό στο αγόρι τους είτε ιδιωτικά είτε δημόσια
Εμένα γιατί οι περισσότερες που ξέρω είναι αυτό που δεν βρίσκεις ;

μήπως λοιπόν δεν ξέρετε που και πως να κοιτάξετε ; 🙃

Λέμε διάφορα αλλά να ξέρουμε και τι βλέπουμε

άμα τις ψάχνετε σε αυτές που τουρλώνουν χείλη και κωλο όλη μέρα, προφανώς.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.
Είναι τι ζητάει ο καθένας.
Μπορείς να βρεις ο,τι θες, αρκεί να ξέρεις τι ψάχνεις. Τα πράγματα σήμερα είναι κάπως πιο τεταμένα μεν λόγω του "πολέμου" των φύλων, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο παραδοσιακοί σε κάποιες αξίες όπως ο σεβασμό στην σχέση.
Χημεία αρχικά.. μετά 1000023445 λόγοι.. δεν ειναι θέμα ηλικίας θα πω εγώ,τους ανθρώπους ερωτευόμαστε. Οι ανθρωποι μας έλκουν όχι οι ηλικίες...
Καλά δεν αμφιβάλλω εννοείται.
Ήθελα να πω πως όπως μπορεί γενικά ο μεγαλύτερος να σκέφτεται τι αρνητικά έχουν οι συνομήλικοι του, και για ποιον λόγο ίσως να τον συμφέρει περισσότερο να κοιτάξει πιο μικρές ηλικίες, έτσι και ο ηλικιακά μικρότερος θα μπορούσε να σκεφτεί αντίστοιχα τι μειονεκτήματα έχει το να βγαίνει με έναν μεγαλύτερο άνθρωπο. Με το τεφτέρι όμως δεν κάνεις δουλειά σε αυτά τα θέματα. Δεν υπολογίζεις τα έξοδα σου για τον μήνα, δένεσαι με άνθρωπο, και υπάρχουν στοιχεία που υπερβαίνουν πολλές φορές το λογικό ή το αναμενόμενο.

Κατά τα άλλα δεν διαφωνώ καθόλου πως το πιο σημαντικό είναι τι συναισθήματα σου δημιουργεί κάποιος. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Μια ζωή την έχουμε, εαν δεν κάνουμε αυτό που θέλουμε σε αυτήν, τότε πότε ;

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.
μήπως λοιπόν δεν ξέρετε που και πως να κοιτάξετε ; 🙃
Όταν λες που να κοιτάξεις τι εννοείς; Γιατι πχ στη σχολή που κοιτάνε κάποιοι δεν αποκλείνουν από τα λεγομενά μου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τα πράγματα σήμερα είναι κάπως πιο τεταμένα μεν λόγω του "πολέμου" των φύλων, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο παραδοσιακοί σε κάποιες αξίες όπως ο σεβασμό στην σχέση.
Δεν είπα το αντίθετο αλλά τον σεβασμό στη σχέση τον έχω δει δυστυχως ή ευτυχως από κοπέλες που έχουν περάσει τα 25' και το κυριότερο δεν μεγάλωσαν κολλημένες σε τικ τοκ και σόσιαλ

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Τα κορίτσια αυτής της πάστας που ψάχνετε, δεν κάνουν πολύ «φασαρία» συνήθως, υπό όλες τις έννοιες. Πρέπει να τις γνωρίσεις για να τις καταλάβεις, δεν φτάνει μόνο η ωραία εμφάνιση τους.

Όταν λες που να κοιτάξεις τι εννοείς; Γιατι πχ στη σχολή που κοιτάνε κάποιοι δεν αποκλείνουν από τα λεγομενά μου

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.575 μηνύματα.

Τελικά ούτε η ομορφιά, ούτε τα λεφτά μετράνε για να έχει κάποιος κοπέλα. :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια