Σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Όχι, πρόσφατα μέλος κλαιγοταν για το μπάρμπας, δε λέω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλα μπιφ.
Οι περισσότερες το βλέπουμε φυσιολογικό τα 20χρονα να μας βλέπουν σα θειτσες (γιατί αυτό είναι το αντίστοιχο του μπάρμπας, όχι το γριά) και έχουμε συμφιλιωθεί με αυτό.

Καλά αυτά που γράφτηκαν για το ότι σε 45-50αρηδες δεν σηκώνεται δεν ισχυουν σε καμία περιπτωση.

Καταλαβαίνω κάποια να μη θέλει να μπλέξει με μεγαλυτερο... Και είναι δικαίωμα της να σκέφτεται οτι αν έχει δέκα χρόνια διαφορά με τον άλλον η και παραπανω ... Θα είναι πιο νέα από αυτον στο μέλλον. Αλλά όχι να τον βγάλει και ανίκανο αυτά είναι χαζομάρες...

Εγώ τοποθετώ μια υγιή διαφορά γυρω στα 10 Μαξ 12 χρόνια. Πχ ένας 40-45αρης μπορεί άνετα να βρει μια 30-35 χρονών... Οχι 20-25... Αυτό όχι είναι υπερβολή. Αλλά 30-35 είναι ωραιότατα.

Βέβαια υπάρχουν γυναίκες π δε θέλουν ουτε αυτή τη διαφορά οοοοk με το ζόρι δε γίνεται τίποτα. Και συνήθως αυτές δεν είναι απόψεις π κερδίζεις κάτι με το να διαφωνείς κ να επιχειρηματολογεί ς

Από την άλλη οι περισσοτεροι έχουν πτώση τεστοστερόνης και δεν το ξέρουν... Γιατί δε γυμνάζονται δεν τρώνε σωστά κ κοιμουνται αργά το βράδυ.

Εν παση περιπτωση ο καθένας ας ζήσει τη ζωή του όπως θέλει τσαμπα διαφωνουν εδώ μέσα.

Για καθεμία που θα κοιτάξει έναν 40αρη κ θα τον πει μπαρμπα υπάρχει κάποια άλλη που θα καβλωνε μαζί του οπότε προχωραμε. Προφανώς κ αν ψάχνεις 30-35 χρονών γυναίκα όταν είσαι 40-45 δεν σε ενδιαφέρουν οι απόψεις κάποιας που δεν θα ήθελε διαφορά μεγαλυτερη απο 2-3 χρόνια με κάποιον. Δικαίωμα της δικαίωμα σου τόσο απλό μην αναλώνεστε... Πειτε τίποτα άλλο πειτε για τον καιρό....

Κατά τα λοιπά και 60 και 70 μπορείς να γαμάς τη γυναίκα σου 2-3 φορές την εβδομάδα κ να έρχεστε σε ωραιοτατους οργασμους αρκεί να ζεις καλά... Είπαμε.

Διατροφή
Γυμναστήριο
Καλο υπνο
Συντήρηση του πνευματος... Ψαξου... Διάβασε βιβλία... Μιλα με σημαντικούς ανθρώπους ... Παρακολουθησε μια διάλεξη, κάνε μια ψυχοθεραπεία ας πουμε. Ειναι λογικό αν έχεις φουσκώσει το κεφάλι σου να είσαι λυπημένος και να. Μην ευχαριστιέσαι ουτε το σεξ.... Αφου δε ζεις καλά... Καταρχάς κ Ταλαιπωρείσαι πως θα χάρεις το σεξ και θα χεις κάβλες ;

Ζουμε πλεον στην εποχή του ακρατου οπτικού καταναλωτισμό κόσμος και κοσμάκης κάνει καθημερινά ένα αέναο scroll down στη κάθε μαλακια που ανεβάζει ο καθένας... Τι έφαγε που πήγε τι εχεσε... Έτσι θα πετυχεις πνευματικής ηθική και ψυχική αναταση ;

Πάω να διαβάσω το βιβλιαράκι μου κ να κοιμηθώ μετά... Και παλι άργησα αλλά οκ.
Τροφή για σκέψη.

Τελευταία επεξεργασία:
Οχι βρε Χιμελα, μου θυμίζει αυτο που λενε "σε όποιον δάσκαλο καθίσεις αυτο θα μάθεις" ή κατι τετοιο, μιλάμε για δυο διαφορετικά ατομα με διαφορετικές εμπειρίες, μια νεα κοπέλα ή ενα νεαρό αγόρι πρεπει να μάθουν μαζι με ατομα απο την ηλικία τους.
Ένας με περισσότερη εμπειρια μπορει ευκολα να εκμεταλλευτει το νεαρό ατομο οπως ειπες και να βγει στο τελος με ψυχολογικά προβλήματα.
ΟΧΙ
Δεν είναι όλες οι σχέσεις ίδιες ούτε θέλουν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο από μια σχέση. Άλλος μπορεί να θέλει τη συντροφικότητα, άλλος το σεξ, άλλος να περνάνε καλά, άλλος να αποκτήσει εμπειρίες κλπ. Οπότε μην το βάζεις σε κουτάκι οτι ένας άνθρωπος πρέπει να μεγαλώνει και να μαθαίνει μαζί με έναν άλλον. Μπορεί ο μεγάλος να διδάξει πράγματα στον μικρό για τη ζωή ή ο μικρός να διδάξει στον μεγάλο να ζει πιο ανέμελα. Όλα θεμιτά είναι.

Άλλος μπορεί να θέλει τη συντροφικότητα, άλλος το σεξ, άλλος να περνάνε καλά, άλλος να αποκτήσει εμπειρίες κλπ.
Για εμενα δεν υπαρχει "θέλω" σε μια σχεση. Αν κάποιος θελει συβτροφικοτητα ας πάρει κατοικίδιο, αν κάποιος θελει μονο σεξ δεν λέγεται σχεση, αν θελει να περάσει καλα να κανει παρεα, αν θελει να αποκτήσει εμπειρίες ας παει ταξιδι.

Για εμενα μια σχεση ειναι συνδιασμος ολων αυτών που αναφερεις αλλα και οχι, ειναι κατι παραπάνω.

Σχέσεις που μονο ζητάνε και επιδιώκουν να γεμίσουν ενα κενό που εχει κάποιος μεσα του απλός ειναι προσωρινές και οσο μεγαλύτερο το κενό τόσο χειρότερο το τελος.
Μπορεί ο μεγάλος να διδάξει πράγματα στον μικρό για τη ζωή ή ο μικρός να διδάξει στον μεγάλο να ζει πιο ανέμελα.
Όντως υπάρχουν εξαιρέσεις αλλα και παλι, οι εξαιρέσεις αντε να είναι το πολυ 5 χρόνια, αν πεις 20+ ε συγγνώμη τότε καταντάει ανάρμοστο και ο "λεφτάς" οπως χαρακτηριστικε ο άντρας που θελει νέες, θα μείνει με ενα κενό μεσα του, οσο και να προσπαθεί να το γεμίσει με "τρόπαια".

Εκτος και αν οντως υπαρχει αγαπη αλλα με αυτά που βλεπω και διαβάζω (οχι εδω) ειναι σαν το τζοκερ

Σχέσεις που μονο ζητάνε και επιδιώκουν να γεμίσουν ενα κενό που εχει κάποιος μεσα του απλός ειναι προσωρινές
Και τί πειράζει αυτό; Δεν μπορεί μια σχέση απλά να σε κάνει να περνάς καλά, να αποκτήσεις εμπειρίες και να σε ετοιμάσει για μια επόμενη σχέση;

Και τί πειράζει αυτό; Δεν μπορεί μια σχέση απλά να σε κάνει να περνάς καλά, να αποκτήσεις εμπειρίες και να σε ετοιμάσει για μια επόμενη σχέση;
Όχι, γιατι αν μπεις με το σκεπτικό "θα με προετοιμάσει για την επόμενη σχεση" εχει χαθεί ολο το νόημα μιας σχέσης. Αυτα που αναφερεις για εμενα είναι η φιλία και οχι η σχεση οπου είναι κατι πιο ανώτερο, και σπάνιο. Όλο το νόημα της δεν ειναι να περάσεις καλά, αλλα να βρεις το αλλο σου μισό, χωρίς να ζητήσεις να γεμίσει ενα κενό που εχεις μεσα σου, γιατι μιλαμε για ανθρώπους. Αν είναι να ξεκινήσουμε σχέσεις οι οποίες θα βλέπουμε το τελος, γιατι να τις ξεκινήσουμε, περισσότερη πίκρα δεν θα αφήσουν;

Όχι, γιατι αν μπεις με το σκεπτικό "θα με προετοιμάσει για την επόμενη σχεση" εχει χαθεί ολο το νόημα μιας σχέσης. Αυτα που αναφερεις για εμενα είναι η φιλία και οχι η σχεση οπου είναι κατι πιο ανώτερο, και σπάνιο. Όλο το νόημα της δεν ειναι να περάσεις καλά, αλλα να βρεις το αλλο σου μισό, χωρίς να ζητήσεις να γεμίσει ενα κενό που εχεις μεσα σου, γιατι μιλαμε για ανθρώπους. Αν είναι να ξεκινήσουμε σχέσεις οι οποίες θα βλέπουμε το τελος, γιατι να τις ξεκινήσουμε, περισσότερη πίκρα δεν θα αφήσουν;

Ναι αυτος είναι και ο λόγος που έχω να κάνω καιρόοοοο σχέση... κάποιες ειναι απρόβλεπτες και ασταθείς οπότε μόλις το μυρίζομαι επειδή ξέρω οτι είμαι σταθερός και μένω σε μια κατάσταση... την κάνω πρώτος.

Ενταξει όλα αυτα θα έχουν συνέπειες... όλα.... αυτες οι υπερβολικές ανεξαρτησίες και χειραφετήσεις... αλλα εντάξει τι να κάτσεις να συζητήσεις τωρα αφου δεν θα ακούσεις και κάτι καινούργιο και θα μπλέξεις με διαφωνίες και "εγω ξέρω καλύτερα" ε αμα ξέρεις καλύτερα κάτσε με τις ιδέες σου.

Γενικά δεν ειναι ωραίο να σε κάνει ο άλλος να νιώθεις οτι είναι φευγάτος/φευγάτη και να σε έχει μονίμως σε αυτό το άγχος... νταξει καταλαβαινω οτι κάποιες δεν θέλουν.... δεν θελουν... αμα ηθελαν να έβρισκαν ή θα ήταν έστω διαθέσιμες.... με τρόπο νορμάλ οχι να σ βγάλουν πχ τη πίστη.

Απλά μη λές ρε φίλε οτι ψάχνεις σχέση..... δε ψάχνεις σχέση να περάσεις την ώρα σ ψάχνεις και να πάρεις επιβεβαίωση.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλά όλοι βρήκατε γκομενα ;;;;μήπως; τις εχεις προσφορα στο ζαρα ;;; να παω και εγώ

.

Πέρα από τη πλακα με αυτά που διαβάζω και ακουω για τους παντρεμενους νιώθω πιο καλά που είμαι μόνος. Λαχείο ο γάμος.
Γιατί και να παντρευτείς τι θα γίνει μια ζωή παντρέμενος θα είσαι 💀

Γιατί και να παντρευτείς τι θα γίνει μια ζωή παντρέμενος θα είσαι 💀

Αμα περνάτε ωραία ειναι καλύτερο απο το να είσαι μόνος σου.
Τ βασικότερο στο γάμο ειναι η επικοινωνία.... οταν διαβαζεις τωρα οτι ειναι 15 χρονια παντρεμένοι και δε μιλάνε μεταξυ τους αλλα μιλάνε με τους γυρω γυρω όλους τους άσχετους λές.... ρε φιλε..... πωπω που πάμε ;

Αν είναι να ξεκινήσουμε σχέσεις οι οποίες θα βλέπουμε το τελος, γιατι να τις ξεκινήσουμε, περισσότερη πίκρα δεν θα αφήσουν;
Γιατί είμαστε νέοι και θέλουμε να περάσουμε καλά, να ερωτευτούμε, να κάνουμε σεξ, να πάμε ταξίδια, να συζητάμε με κάποιον, να κοιμόμαστε αγκαλιά με κάποιον και τόσα άλλα. Δηλαδή η πρώτη πρώτη σχέση πρέπει να καταλήξει σε μακροχρόνια ή σε γάμο;

Γιατί είμαστε νέοι και θέλουμε να περάσουμε καλά, να ερωτευτούμε, να κάνουμε σεξ, να πάμε ταξίδια, να συζητάμε με κάποιον, να κοιμόμαστε αγκαλιά με κάποιον και τόσα άλλα. Δηλαδή η πρώτη πρώτη σχέση πρέπει να καταλήξει σε μακροχρόνια ή σε γάμο;

Δηλαδή η πρώτη σχέση πρέπει να καταλήξει ντέ και καλά σε χωρισμό επειδή ειναι πρώτη ;

Αυτα να τα ακούνε.... κάτι 30-35αρηδες που ψάχνουν 22-23χρονες που πρόκειται να κάνουν τη π΄ρωτη τους σχέση. Θα τους πουλήσουν... οπότε καλυτερα να ανέβεις ηλικιακό γκρούπ για αυτο εγω λέω 30+ πλέον.

28 σε ξεχωριστές περιπτώσεις.

Τα μισά απ' όσα λες μπορεί κάλλιστα να τα κάνει κανείς μόνος του ή και με φίλους/παρέα.
Προφανώς κάποια άλλα κομμάτια που εμπεριέχει μια σχέση με σύντροφο δεν μπορείς να τα κάνεις, δε διαφωνώ, αλλά το περνάω καλά δεν πρέπει να είναι ένας από τους παράγοντες που μας κάνει να μπούμε σε σχέση. Σαν να υποβιβάζεται έτσι το νόημα της, αν με πιάνεις. Εμένα δηλαδή θα με πείραζε και φυσικά θα με στεναχωρούσε πάρα πολύ να πει κάποιος "είμαι μαζί σου για να περάσω καλά".

Όχι καλέ μου, καλά ξέρω να περνάω και μόνη μου.

Οπότε, για μένα σχέση κάνεις γιατί, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή, το βλέπεις μακροπρόθεσμα και όχι με το σκεπτικό ότι θα χωρίσεις. Το αν θα καταλήξει κάπου είναι άλλο θέμα.

Meanwhile at steki... "μεεεεχ και μιιιιχχχχ ειναι 40 χρονων και ειναι η άλλη 28-30" φτου φτου φτου... 666 ... 666

-.-

Κοίτα να δείς, η πλειοψηφία όλων αυτών των περιπτώσεων είναι μπαρμπάδες με λεφτά.
μα πως βρε αδερφέ δεν έχουμε ακούσει καμιά ιστορία για 50άρη άφραγκο να τα έχει με 25άρα;

btw το θέαμα θα είναι πάντα γελοίο και άβολο καθώς σχεδόν όλοι θα αναρωτιούνται αν είναι κόρη σου.

IMG_5496.jpeg

Κοίτα να δείς, η πλειοψηφία όλων αυτών των περιπτώσεων είναι μπαρμπάδες με λεφτά.

xaxa ακριβώς έτσι. Σου λέει η άλλη αμα πάω με το γέρο τουλάχιστον να έχει και λεφτά να καλοπερνάω.

ΧΑΧΑ.
μα πως βρε αδερφέ δεν έχουμε ακούσει καμιά ιστορία για 50άρη άφραγκο να τα έχει με 25άρα;

χαχαχαχ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ.
btw το θέαμα θα είναι πάντα γελοίο και άβολο καθώς σχεδόν όλοι θα αναρωτιούνται αν είναι κόρη σου.

Συγνώμη αλλά βρίσκω το σχόλιο μισογυνικο. Σε κάθε άνθρωπο μπορεί κάποια να βρει κάτι. Το ζευγάρι δεν είναι ταιριαστό αλλά περί ορέξεως...

Συγνώμη αλλά βρίσκω το σχόλιο μισογυνικο. Σε κάθε άνθρωπο μπορεί κάποια να βρει κάτι. Το ζευγάρι δεν είναι ταιριαστό αλλά περί ορέξεως...
Οπωσδήποτε.... και όλως τυχαίως το βρήκε στον Αξιωματούχο του ΝΑΤΟ. Άλλος 50αρης δεν υπήρχε !

Προφανώς και θα υπάρχουν και ελάχιστες περιπτώσεις έρωτα ( αν κι αυτό πάλι επιδέχεται βαθύτερης ανάλυσης) μιλάμε όμως για την πλειοψηφία και δυστυχώς αυτό που βλέπουμε έξω είναι ενα pattern που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back