Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2007 στις 16:28 Ο Γιώργος έγραψε: #81 30-01-07 16:28 Πωπω, τι μου θυμίζετε τώρα.... Πολλά, πάρα πολλά. Αλλά το αγαπημένο μου ήταν το Ducktales. Αν και ήμουν μόλις τριών, θυμάμαι κάποια πράγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2007 στις 16:40 Ο maik85 έγραψε: #82 30-01-07 16:40 Θυμάμαι πολλά παιδικά Transformers, GIJOE, Alladin, Χελωνονιντζάκια, Τα αρκουδάκια της αγάπης(τα θυμάται κανείς?, αυτά που είχαν κάτι σχέδια στην κοιλιά τους και όταν ανοιγαν τα χέρια κάναν ένα τεράστιο ουράνιο τόξο), το μπιπ-μπιπ, Τhundercats(κορυφαίο), ένα άλλο "ιππότες του διαστήματος" νομίζω λεγόταν. edit: και Batman Αν θυμηθώ και άλλα θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2007 στις 17:42 Η xristinaki: #83 30-01-07 17:42 Τα αρκουδακια της αγαπης ,καποιος,καπου,καποτε τοκουτι με τα παραμυθια,πολυ ωραια εκπομπη αυτη ,χελωνονιτζακια ,βαβουροπαπατατες, κι μετα ερχονται ο καμπαμαρου κι καποιο αλλο με κατι παιδια που ταξιδεψαν σττην χωρα των δεινοσαυρων (ακομα ψαχνω τα επε8ισοδια απο αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2007 στις 18:07 Η Youki έγραψε: #84 30-01-07 18:07 Απίστευτο! που τα θυμάστε? Όταν τα διάβαζα τα θυμήθηκα κι εγώ, αλλά πριν...μόνο τα στρουμφάκια επιεδή τα βλέπω ακόμα και τον αστυνόμο Σαίνι! Α! και ένα ακόμα που δεν θυμάμαι πως το λέγαν, δεν ηταν καρτούν, με μια παρέα παιδιών που είχε ένα zeppelin... υγ: Το Καπαμαρού δεν το είδα ποτέ, δεν ξέρω ποιο είναι και με κράζει ο φίλος μου (απίστευτα κολλημένος με τα καρτουν)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2007 στις 18:19 Ο maik85 έγραψε: #85 30-01-07 18:19 Προσθέτω στρουμφάκια(τα βλέπω ακόμα καμιά φορά), καμπαμαρού, και Scubby Doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 01:25 Η underwater: #86 31-01-07 01:25 Το μικρό σπίτι στο λιβάδι, Μικρό μου Πόνυ, Στρουμφάκια, Το μπιπ-μπιπ, Κάντυ, Καρουζέλ και Γυμνάσιο Ντεγκράσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 10:26 Η Γίδι έγραψε: #87 31-01-07 10:26 Degrassi Junior High!!! Τι λες τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drteddy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο drteddy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:15 Ο drteddy έγραψε: #88 31-01-07 11:15 Αλήθεια, θυμάται κανείς το "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος;" Προβαλλόταν στην κρατική τηλεόραση το 1982-85 περίπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:20 Η mania έγραψε: #89 31-01-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Προσθέτω στρουμφάκια(τα βλέπω ακόμα καμιά φορά), καμπαμαρού, και Scubby Doo Click για ανάπτυξη... που μπορώ να βρώ το καπαμαρού; τον ψάχνω χρόνια. Οσο για το τί έβλέπα. Τα πάντα ότι είναι σε ζωγραφιά που κινείτε μέχρι ψηφιακά. απο μπάρμπι μέχρι μπομπ το μάστορα μέχρι αξιον μαν, σαμουράι Τζάκ, όλα. και δέν το κρίβω ακομα και τώρα βλέπω τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:38 Ο Demelene έγραψε: #90 31-01-07 11:38 Maik85 Saiber Rider λεγόταν. Που τα θυμάστε όλα? Μιλάμε βλέπω τίτλους και τα έχω δει όλα αλλά δεν τα θυμάμαι καν. Πάντως για μένα η επανάσταση ήρθε τότε που ξεκίνησε η δορυφορική που στις 8 το πρωί δική μας ώρα ένα κανάλι τότε το Super ξεκίναγε το ατελείωτο λιώσιμο. Ας κάνω και εγώ μια προσπάθεια αν και θα βάλω μόνο animated Ηάιντι Looney Tunes Nils Hongerson Ducktales Mick Mouse Popai (τώρα μου ήρθε) Στρουμφάκια Οδύσεια του διαστήματος! ή κάπως έτσι. Ένα με τον Οδυσσέα στο διάστημα. Λίγο παρανοικό. Σπορ Μπίλυ. Thundercats GI Jo Υποβρύχιο Κεραυνός Robotech (μεγάλη σειρά) Ράμπο Area 81 με κάτι μισθοφόρους πιλότους Voltron Mazinga Inspector Gadget Ένα με μια ομάδα που τα οχήματα τους ενωνόντουσαν ή αλλάζαν σχήμα.Νομίζω λεγόταν M.A.N. Καπαμαρού Τσουμαρού Transformers Tiny Toons Johnny Bravo (αυτό δεν πρέπει να το ξέρει κανένας μάλλον) Spiderman Superman Fantastic Four Ένα με ένα κλασικό σουπερήρωα με πράσινη στολή που το remake του ήταν κορυφή. Batman και τα τρία animated X-Men Χ-Men Evolutions αν και είναι ολοκαίνουργιο HiMan και το remake του Οκ μερικά είναι 2000+ αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:48 Η roumana έγραψε: #91 31-01-07 11:48 Demelene...βλέπω τα ξέρεις όλα…με ενδιαφέρει γιατί αρχίζει και ο γιος μου και βαριέται με τα Disney που του βάζω…άρχισε να ζητήσει Spiderman. Αναπόφευκτα θα μάθει τι είναι βία… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:22 Ο Demelene έγραψε: #92 31-01-07 12:22 Ρουμάνα υπάρχουν σειρές animated που είναι μια χαρά και καθόλου βία. Αυτές που λάτρεψα και εγώ. Πως είναι τα Looney Toons. Απλά χαβαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:46 Ο Rempeskes: #93 31-01-07 12:46 Tην "Υγρή Τηλεοραση" στο SevenX την έβλεπε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 18:34 Ο Rempeskes: #94 31-01-07 18:34 Μα κανείς δεν εκτιμούσε την Aeon Flux, τον Μr House, τον Master Bates και τον Seaman Stains? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο The Djinn: #95 31-01-07 19:02 Αν το καλοσκεφτουμε και τα θρυλικα παιδικα του Walt Disney ηταν μεσα στην βια,απλως παρουσιαζοταν με τετοιον τροπο που δεν ειχε κανενα αλλο αντικτυπο περαν απο το γελιο και την ψυχαγωγια. Αγαπημενα μου ηταν: Τransformers Thundercats Τοm & Jerry Roadrunner D.Duck Kapamaru Φρουτοπία Του κουτιου τα παρμυθια(.Εκεινο με τον Ρουχλα,την Μελια,Σεβαστιανος κτλ κτλ. Καπου καπως καποτε.(Εκπληκτικο και μαλιστα καμια φορα ηταν τοσο ατμοσφαιρικο που "χανομουν") He-man Γουάλας & Γκρόμιτ Ενα αλλο με κατι παιδια που ειχαν βρει ολοι απο ενα μαγικο δαχτυλιδι κι εξουσιαζαν ενα στοιχειο της φυσης. the muppet show Ενα αλλο (απο τιτλους...αστο καλυτερα), οπου ειχαν απο ενα μηχανικο ζωο και εφτιαγναν ενα μεγαλο ρομποτ οταν ενωνονταν αυτα. Και πολλα αλλα, αλλα τωρα δεν τα θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Giovanna έγραψε: #96 31-01-07 19:11 μικρο μου πονυ! και βαβουροπατατες, και φλινστόουνς και ενα αλλο... με ενα πολιτισμο στο διαστημα..οι δρομοι της χωρας αυτης ηταν τα δαχτυλιδια (οπως αυτα του πλανητη κρόνου) και ειχε και μαυρες τρυπες.. απο τις οποιες εμπαιναν οι κακοι, αν τις αφηναν ανοιχτες! θυμαται κανεις ποιο ειναι? τα ανθρωπακια ηταν πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:40 Ο Γιώργος έγραψε: #97 04-02-07 03:40 Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πωπω, τι μου θυμίζετε τώρα.... Πολλά, πάρα πολλά. Αλλά το αγαπημένο μου ήταν το Ducktales. Αν και ήμουν μόλις τριών, θυμάμαι κάποια πράγματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2007 στις 16:40 Ο maik85 έγραψε: #82 30-01-07 16:40 Θυμάμαι πολλά παιδικά Transformers, GIJOE, Alladin, Χελωνονιντζάκια, Τα αρκουδάκια της αγάπης(τα θυμάται κανείς?, αυτά που είχαν κάτι σχέδια στην κοιλιά τους και όταν ανοιγαν τα χέρια κάναν ένα τεράστιο ουράνιο τόξο), το μπιπ-μπιπ, Τhundercats(κορυφαίο), ένα άλλο "ιππότες του διαστήματος" νομίζω λεγόταν. edit: και Batman Αν θυμηθώ και άλλα θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2007 στις 17:42 Η xristinaki: #83 30-01-07 17:42 Τα αρκουδακια της αγαπης ,καποιος,καπου,καποτε τοκουτι με τα παραμυθια,πολυ ωραια εκπομπη αυτη ,χελωνονιτζακια ,βαβουροπαπατατες, κι μετα ερχονται ο καμπαμαρου κι καποιο αλλο με κατι παιδια που ταξιδεψαν σττην χωρα των δεινοσαυρων (ακομα ψαχνω τα επε8ισοδια απο αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2007 στις 18:07 Η Youki έγραψε: #84 30-01-07 18:07 Απίστευτο! που τα θυμάστε? Όταν τα διάβαζα τα θυμήθηκα κι εγώ, αλλά πριν...μόνο τα στρουμφάκια επιεδή τα βλέπω ακόμα και τον αστυνόμο Σαίνι! Α! και ένα ακόμα που δεν θυμάμαι πως το λέγαν, δεν ηταν καρτούν, με μια παρέα παιδιών που είχε ένα zeppelin... υγ: Το Καπαμαρού δεν το είδα ποτέ, δεν ξέρω ποιο είναι και με κράζει ο φίλος μου (απίστευτα κολλημένος με τα καρτουν)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2007 στις 18:19 Ο maik85 έγραψε: #85 30-01-07 18:19 Προσθέτω στρουμφάκια(τα βλέπω ακόμα καμιά φορά), καμπαμαρού, και Scubby Doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 01:25 Η underwater: #86 31-01-07 01:25 Το μικρό σπίτι στο λιβάδι, Μικρό μου Πόνυ, Στρουμφάκια, Το μπιπ-μπιπ, Κάντυ, Καρουζέλ και Γυμνάσιο Ντεγκράσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 10:26 Η Γίδι έγραψε: #87 31-01-07 10:26 Degrassi Junior High!!! Τι λες τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drteddy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο drteddy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:15 Ο drteddy έγραψε: #88 31-01-07 11:15 Αλήθεια, θυμάται κανείς το "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος;" Προβαλλόταν στην κρατική τηλεόραση το 1982-85 περίπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:20 Η mania έγραψε: #89 31-01-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Προσθέτω στρουμφάκια(τα βλέπω ακόμα καμιά φορά), καμπαμαρού, και Scubby Doo Click για ανάπτυξη... που μπορώ να βρώ το καπαμαρού; τον ψάχνω χρόνια. Οσο για το τί έβλέπα. Τα πάντα ότι είναι σε ζωγραφιά που κινείτε μέχρι ψηφιακά. απο μπάρμπι μέχρι μπομπ το μάστορα μέχρι αξιον μαν, σαμουράι Τζάκ, όλα. και δέν το κρίβω ακομα και τώρα βλέπω τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:38 Ο Demelene έγραψε: #90 31-01-07 11:38 Maik85 Saiber Rider λεγόταν. Που τα θυμάστε όλα? Μιλάμε βλέπω τίτλους και τα έχω δει όλα αλλά δεν τα θυμάμαι καν. Πάντως για μένα η επανάσταση ήρθε τότε που ξεκίνησε η δορυφορική που στις 8 το πρωί δική μας ώρα ένα κανάλι τότε το Super ξεκίναγε το ατελείωτο λιώσιμο. Ας κάνω και εγώ μια προσπάθεια αν και θα βάλω μόνο animated Ηάιντι Looney Tunes Nils Hongerson Ducktales Mick Mouse Popai (τώρα μου ήρθε) Στρουμφάκια Οδύσεια του διαστήματος! ή κάπως έτσι. Ένα με τον Οδυσσέα στο διάστημα. Λίγο παρανοικό. Σπορ Μπίλυ. Thundercats GI Jo Υποβρύχιο Κεραυνός Robotech (μεγάλη σειρά) Ράμπο Area 81 με κάτι μισθοφόρους πιλότους Voltron Mazinga Inspector Gadget Ένα με μια ομάδα που τα οχήματα τους ενωνόντουσαν ή αλλάζαν σχήμα.Νομίζω λεγόταν M.A.N. Καπαμαρού Τσουμαρού Transformers Tiny Toons Johnny Bravo (αυτό δεν πρέπει να το ξέρει κανένας μάλλον) Spiderman Superman Fantastic Four Ένα με ένα κλασικό σουπερήρωα με πράσινη στολή που το remake του ήταν κορυφή. Batman και τα τρία animated X-Men Χ-Men Evolutions αν και είναι ολοκαίνουργιο HiMan και το remake του Οκ μερικά είναι 2000+ αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:48 Η roumana έγραψε: #91 31-01-07 11:48 Demelene...βλέπω τα ξέρεις όλα…με ενδιαφέρει γιατί αρχίζει και ο γιος μου και βαριέται με τα Disney που του βάζω…άρχισε να ζητήσει Spiderman. Αναπόφευκτα θα μάθει τι είναι βία… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:22 Ο Demelene έγραψε: #92 31-01-07 12:22 Ρουμάνα υπάρχουν σειρές animated που είναι μια χαρά και καθόλου βία. Αυτές που λάτρεψα και εγώ. Πως είναι τα Looney Toons. Απλά χαβαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:46 Ο Rempeskes: #93 31-01-07 12:46 Tην "Υγρή Τηλεοραση" στο SevenX την έβλεπε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 18:34 Ο Rempeskes: #94 31-01-07 18:34 Μα κανείς δεν εκτιμούσε την Aeon Flux, τον Μr House, τον Master Bates και τον Seaman Stains? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο The Djinn: #95 31-01-07 19:02 Αν το καλοσκεφτουμε και τα θρυλικα παιδικα του Walt Disney ηταν μεσα στην βια,απλως παρουσιαζοταν με τετοιον τροπο που δεν ειχε κανενα αλλο αντικτυπο περαν απο το γελιο και την ψυχαγωγια. Αγαπημενα μου ηταν: Τransformers Thundercats Τοm & Jerry Roadrunner D.Duck Kapamaru Φρουτοπία Του κουτιου τα παρμυθια(.Εκεινο με τον Ρουχλα,την Μελια,Σεβαστιανος κτλ κτλ. Καπου καπως καποτε.(Εκπληκτικο και μαλιστα καμια φορα ηταν τοσο ατμοσφαιρικο που "χανομουν") He-man Γουάλας & Γκρόμιτ Ενα αλλο με κατι παιδια που ειχαν βρει ολοι απο ενα μαγικο δαχτυλιδι κι εξουσιαζαν ενα στοιχειο της φυσης. the muppet show Ενα αλλο (απο τιτλους...αστο καλυτερα), οπου ειχαν απο ενα μηχανικο ζωο και εφτιαγναν ενα μεγαλο ρομποτ οταν ενωνονταν αυτα. Και πολλα αλλα, αλλα τωρα δεν τα θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Giovanna έγραψε: #96 31-01-07 19:11 μικρο μου πονυ! και βαβουροπατατες, και φλινστόουνς και ενα αλλο... με ενα πολιτισμο στο διαστημα..οι δρομοι της χωρας αυτης ηταν τα δαχτυλιδια (οπως αυτα του πλανητη κρόνου) και ειχε και μαυρες τρυπες.. απο τις οποιες εμπαιναν οι κακοι, αν τις αφηναν ανοιχτες! θυμαται κανεις ποιο ειναι? τα ανθρωπακια ηταν πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:40 Ο Γιώργος έγραψε: #97 04-02-07 03:40 Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θυμάμαι πολλά παιδικά Transformers, GIJOE, Alladin, Χελωνονιντζάκια, Τα αρκουδάκια της αγάπης(τα θυμάται κανείς?, αυτά που είχαν κάτι σχέδια στην κοιλιά τους και όταν ανοιγαν τα χέρια κάναν ένα τεράστιο ουράνιο τόξο), το μπιπ-μπιπ, Τhundercats(κορυφαίο), ένα άλλο "ιππότες του διαστήματος" νομίζω λεγόταν. edit: και Batman Αν θυμηθώ και άλλα θα επανέλθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2007 στις 17:42 Η xristinaki: #83 30-01-07 17:42 Τα αρκουδακια της αγαπης ,καποιος,καπου,καποτε τοκουτι με τα παραμυθια,πολυ ωραια εκπομπη αυτη ,χελωνονιτζακια ,βαβουροπαπατατες, κι μετα ερχονται ο καμπαμαρου κι καποιο αλλο με κατι παιδια που ταξιδεψαν σττην χωρα των δεινοσαυρων (ακομα ψαχνω τα επε8ισοδια απο αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2007 στις 18:07 Η Youki έγραψε: #84 30-01-07 18:07 Απίστευτο! που τα θυμάστε? Όταν τα διάβαζα τα θυμήθηκα κι εγώ, αλλά πριν...μόνο τα στρουμφάκια επιεδή τα βλέπω ακόμα και τον αστυνόμο Σαίνι! Α! και ένα ακόμα που δεν θυμάμαι πως το λέγαν, δεν ηταν καρτούν, με μια παρέα παιδιών που είχε ένα zeppelin... υγ: Το Καπαμαρού δεν το είδα ποτέ, δεν ξέρω ποιο είναι και με κράζει ο φίλος μου (απίστευτα κολλημένος με τα καρτουν)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2007 στις 18:19 Ο maik85 έγραψε: #85 30-01-07 18:19 Προσθέτω στρουμφάκια(τα βλέπω ακόμα καμιά φορά), καμπαμαρού, και Scubby Doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 01:25 Η underwater: #86 31-01-07 01:25 Το μικρό σπίτι στο λιβάδι, Μικρό μου Πόνυ, Στρουμφάκια, Το μπιπ-μπιπ, Κάντυ, Καρουζέλ και Γυμνάσιο Ντεγκράσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 10:26 Η Γίδι έγραψε: #87 31-01-07 10:26 Degrassi Junior High!!! Τι λες τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drteddy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο drteddy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:15 Ο drteddy έγραψε: #88 31-01-07 11:15 Αλήθεια, θυμάται κανείς το "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος;" Προβαλλόταν στην κρατική τηλεόραση το 1982-85 περίπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:20 Η mania έγραψε: #89 31-01-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Προσθέτω στρουμφάκια(τα βλέπω ακόμα καμιά φορά), καμπαμαρού, και Scubby Doo Click για ανάπτυξη... που μπορώ να βρώ το καπαμαρού; τον ψάχνω χρόνια. Οσο για το τί έβλέπα. Τα πάντα ότι είναι σε ζωγραφιά που κινείτε μέχρι ψηφιακά. απο μπάρμπι μέχρι μπομπ το μάστορα μέχρι αξιον μαν, σαμουράι Τζάκ, όλα. και δέν το κρίβω ακομα και τώρα βλέπω τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:38 Ο Demelene έγραψε: #90 31-01-07 11:38 Maik85 Saiber Rider λεγόταν. Που τα θυμάστε όλα? Μιλάμε βλέπω τίτλους και τα έχω δει όλα αλλά δεν τα θυμάμαι καν. Πάντως για μένα η επανάσταση ήρθε τότε που ξεκίνησε η δορυφορική που στις 8 το πρωί δική μας ώρα ένα κανάλι τότε το Super ξεκίναγε το ατελείωτο λιώσιμο. Ας κάνω και εγώ μια προσπάθεια αν και θα βάλω μόνο animated Ηάιντι Looney Tunes Nils Hongerson Ducktales Mick Mouse Popai (τώρα μου ήρθε) Στρουμφάκια Οδύσεια του διαστήματος! ή κάπως έτσι. Ένα με τον Οδυσσέα στο διάστημα. Λίγο παρανοικό. Σπορ Μπίλυ. Thundercats GI Jo Υποβρύχιο Κεραυνός Robotech (μεγάλη σειρά) Ράμπο Area 81 με κάτι μισθοφόρους πιλότους Voltron Mazinga Inspector Gadget Ένα με μια ομάδα που τα οχήματα τους ενωνόντουσαν ή αλλάζαν σχήμα.Νομίζω λεγόταν M.A.N. Καπαμαρού Τσουμαρού Transformers Tiny Toons Johnny Bravo (αυτό δεν πρέπει να το ξέρει κανένας μάλλον) Spiderman Superman Fantastic Four Ένα με ένα κλασικό σουπερήρωα με πράσινη στολή που το remake του ήταν κορυφή. Batman και τα τρία animated X-Men Χ-Men Evolutions αν και είναι ολοκαίνουργιο HiMan και το remake του Οκ μερικά είναι 2000+ αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:48 Η roumana έγραψε: #91 31-01-07 11:48 Demelene...βλέπω τα ξέρεις όλα…με ενδιαφέρει γιατί αρχίζει και ο γιος μου και βαριέται με τα Disney που του βάζω…άρχισε να ζητήσει Spiderman. Αναπόφευκτα θα μάθει τι είναι βία… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:22 Ο Demelene έγραψε: #92 31-01-07 12:22 Ρουμάνα υπάρχουν σειρές animated που είναι μια χαρά και καθόλου βία. Αυτές που λάτρεψα και εγώ. Πως είναι τα Looney Toons. Απλά χαβαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:46 Ο Rempeskes: #93 31-01-07 12:46 Tην "Υγρή Τηλεοραση" στο SevenX την έβλεπε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 18:34 Ο Rempeskes: #94 31-01-07 18:34 Μα κανείς δεν εκτιμούσε την Aeon Flux, τον Μr House, τον Master Bates και τον Seaman Stains? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο The Djinn: #95 31-01-07 19:02 Αν το καλοσκεφτουμε και τα θρυλικα παιδικα του Walt Disney ηταν μεσα στην βια,απλως παρουσιαζοταν με τετοιον τροπο που δεν ειχε κανενα αλλο αντικτυπο περαν απο το γελιο και την ψυχαγωγια. Αγαπημενα μου ηταν: Τransformers Thundercats Τοm & Jerry Roadrunner D.Duck Kapamaru Φρουτοπία Του κουτιου τα παρμυθια(.Εκεινο με τον Ρουχλα,την Μελια,Σεβαστιανος κτλ κτλ. Καπου καπως καποτε.(Εκπληκτικο και μαλιστα καμια φορα ηταν τοσο ατμοσφαιρικο που "χανομουν") He-man Γουάλας & Γκρόμιτ Ενα αλλο με κατι παιδια που ειχαν βρει ολοι απο ενα μαγικο δαχτυλιδι κι εξουσιαζαν ενα στοιχειο της φυσης. the muppet show Ενα αλλο (απο τιτλους...αστο καλυτερα), οπου ειχαν απο ενα μηχανικο ζωο και εφτιαγναν ενα μεγαλο ρομποτ οταν ενωνονταν αυτα. Και πολλα αλλα, αλλα τωρα δεν τα θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Giovanna έγραψε: #96 31-01-07 19:11 μικρο μου πονυ! και βαβουροπατατες, και φλινστόουνς και ενα αλλο... με ενα πολιτισμο στο διαστημα..οι δρομοι της χωρας αυτης ηταν τα δαχτυλιδια (οπως αυτα του πλανητη κρόνου) και ειχε και μαυρες τρυπες.. απο τις οποιες εμπαιναν οι κακοι, αν τις αφηναν ανοιχτες! θυμαται κανεις ποιο ειναι? τα ανθρωπακια ηταν πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:40 Ο Γιώργος έγραψε: #97 04-02-07 03:40 Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα αρκουδακια της αγαπης ,καποιος,καπου,καποτε τοκουτι με τα παραμυθια,πολυ ωραια εκπομπη αυτη ,χελωνονιτζακια ,βαβουροπαπατατες, κι μετα ερχονται ο καμπαμαρου κι καποιο αλλο με κατι παιδια που ταξιδεψαν σττην χωρα των δεινοσαυρων (ακομα ψαχνω τα επε8ισοδια απο αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2007 στις 18:07 Η Youki έγραψε: #84 30-01-07 18:07 Απίστευτο! που τα θυμάστε? Όταν τα διάβαζα τα θυμήθηκα κι εγώ, αλλά πριν...μόνο τα στρουμφάκια επιεδή τα βλέπω ακόμα και τον αστυνόμο Σαίνι! Α! και ένα ακόμα που δεν θυμάμαι πως το λέγαν, δεν ηταν καρτούν, με μια παρέα παιδιών που είχε ένα zeppelin... υγ: Το Καπαμαρού δεν το είδα ποτέ, δεν ξέρω ποιο είναι και με κράζει ο φίλος μου (απίστευτα κολλημένος με τα καρτουν)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2007 στις 18:19 Ο maik85 έγραψε: #85 30-01-07 18:19 Προσθέτω στρουμφάκια(τα βλέπω ακόμα καμιά φορά), καμπαμαρού, και Scubby Doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 01:25 Η underwater: #86 31-01-07 01:25 Το μικρό σπίτι στο λιβάδι, Μικρό μου Πόνυ, Στρουμφάκια, Το μπιπ-μπιπ, Κάντυ, Καρουζέλ και Γυμνάσιο Ντεγκράσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 10:26 Η Γίδι έγραψε: #87 31-01-07 10:26 Degrassi Junior High!!! Τι λες τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drteddy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο drteddy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:15 Ο drteddy έγραψε: #88 31-01-07 11:15 Αλήθεια, θυμάται κανείς το "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος;" Προβαλλόταν στην κρατική τηλεόραση το 1982-85 περίπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:20 Η mania έγραψε: #89 31-01-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Προσθέτω στρουμφάκια(τα βλέπω ακόμα καμιά φορά), καμπαμαρού, και Scubby Doo Click για ανάπτυξη... που μπορώ να βρώ το καπαμαρού; τον ψάχνω χρόνια. Οσο για το τί έβλέπα. Τα πάντα ότι είναι σε ζωγραφιά που κινείτε μέχρι ψηφιακά. απο μπάρμπι μέχρι μπομπ το μάστορα μέχρι αξιον μαν, σαμουράι Τζάκ, όλα. και δέν το κρίβω ακομα και τώρα βλέπω τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:38 Ο Demelene έγραψε: #90 31-01-07 11:38 Maik85 Saiber Rider λεγόταν. Που τα θυμάστε όλα? Μιλάμε βλέπω τίτλους και τα έχω δει όλα αλλά δεν τα θυμάμαι καν. Πάντως για μένα η επανάσταση ήρθε τότε που ξεκίνησε η δορυφορική που στις 8 το πρωί δική μας ώρα ένα κανάλι τότε το Super ξεκίναγε το ατελείωτο λιώσιμο. Ας κάνω και εγώ μια προσπάθεια αν και θα βάλω μόνο animated Ηάιντι Looney Tunes Nils Hongerson Ducktales Mick Mouse Popai (τώρα μου ήρθε) Στρουμφάκια Οδύσεια του διαστήματος! ή κάπως έτσι. Ένα με τον Οδυσσέα στο διάστημα. Λίγο παρανοικό. Σπορ Μπίλυ. Thundercats GI Jo Υποβρύχιο Κεραυνός Robotech (μεγάλη σειρά) Ράμπο Area 81 με κάτι μισθοφόρους πιλότους Voltron Mazinga Inspector Gadget Ένα με μια ομάδα που τα οχήματα τους ενωνόντουσαν ή αλλάζαν σχήμα.Νομίζω λεγόταν M.A.N. Καπαμαρού Τσουμαρού Transformers Tiny Toons Johnny Bravo (αυτό δεν πρέπει να το ξέρει κανένας μάλλον) Spiderman Superman Fantastic Four Ένα με ένα κλασικό σουπερήρωα με πράσινη στολή που το remake του ήταν κορυφή. Batman και τα τρία animated X-Men Χ-Men Evolutions αν και είναι ολοκαίνουργιο HiMan και το remake του Οκ μερικά είναι 2000+ αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:48 Η roumana έγραψε: #91 31-01-07 11:48 Demelene...βλέπω τα ξέρεις όλα…με ενδιαφέρει γιατί αρχίζει και ο γιος μου και βαριέται με τα Disney που του βάζω…άρχισε να ζητήσει Spiderman. Αναπόφευκτα θα μάθει τι είναι βία… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:22 Ο Demelene έγραψε: #92 31-01-07 12:22 Ρουμάνα υπάρχουν σειρές animated που είναι μια χαρά και καθόλου βία. Αυτές που λάτρεψα και εγώ. Πως είναι τα Looney Toons. Απλά χαβαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:46 Ο Rempeskes: #93 31-01-07 12:46 Tην "Υγρή Τηλεοραση" στο SevenX την έβλεπε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 18:34 Ο Rempeskes: #94 31-01-07 18:34 Μα κανείς δεν εκτιμούσε την Aeon Flux, τον Μr House, τον Master Bates και τον Seaman Stains? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο The Djinn: #95 31-01-07 19:02 Αν το καλοσκεφτουμε και τα θρυλικα παιδικα του Walt Disney ηταν μεσα στην βια,απλως παρουσιαζοταν με τετοιον τροπο που δεν ειχε κανενα αλλο αντικτυπο περαν απο το γελιο και την ψυχαγωγια. Αγαπημενα μου ηταν: Τransformers Thundercats Τοm & Jerry Roadrunner D.Duck Kapamaru Φρουτοπία Του κουτιου τα παρμυθια(.Εκεινο με τον Ρουχλα,την Μελια,Σεβαστιανος κτλ κτλ. Καπου καπως καποτε.(Εκπληκτικο και μαλιστα καμια φορα ηταν τοσο ατμοσφαιρικο που "χανομουν") He-man Γουάλας & Γκρόμιτ Ενα αλλο με κατι παιδια που ειχαν βρει ολοι απο ενα μαγικο δαχτυλιδι κι εξουσιαζαν ενα στοιχειο της φυσης. the muppet show Ενα αλλο (απο τιτλους...αστο καλυτερα), οπου ειχαν απο ενα μηχανικο ζωο και εφτιαγναν ενα μεγαλο ρομποτ οταν ενωνονταν αυτα. Και πολλα αλλα, αλλα τωρα δεν τα θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Giovanna έγραψε: #96 31-01-07 19:11 μικρο μου πονυ! και βαβουροπατατες, και φλινστόουνς και ενα αλλο... με ενα πολιτισμο στο διαστημα..οι δρομοι της χωρας αυτης ηταν τα δαχτυλιδια (οπως αυτα του πλανητη κρόνου) και ειχε και μαυρες τρυπες.. απο τις οποιες εμπαιναν οι κακοι, αν τις αφηναν ανοιχτες! θυμαται κανεις ποιο ειναι? τα ανθρωπακια ηταν πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:40 Ο Γιώργος έγραψε: #97 04-02-07 03:40 Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απίστευτο! που τα θυμάστε? Όταν τα διάβαζα τα θυμήθηκα κι εγώ, αλλά πριν...μόνο τα στρουμφάκια επιεδή τα βλέπω ακόμα και τον αστυνόμο Σαίνι! Α! και ένα ακόμα που δεν θυμάμαι πως το λέγαν, δεν ηταν καρτούν, με μια παρέα παιδιών που είχε ένα zeppelin... υγ: Το Καπαμαρού δεν το είδα ποτέ, δεν ξέρω ποιο είναι και με κράζει ο φίλος μου (απίστευτα κολλημένος με τα καρτουν)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2007 στις 18:19 Ο maik85 έγραψε: #85 30-01-07 18:19 Προσθέτω στρουμφάκια(τα βλέπω ακόμα καμιά φορά), καμπαμαρού, και Scubby Doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 01:25 Η underwater: #86 31-01-07 01:25 Το μικρό σπίτι στο λιβάδι, Μικρό μου Πόνυ, Στρουμφάκια, Το μπιπ-μπιπ, Κάντυ, Καρουζέλ και Γυμνάσιο Ντεγκράσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 10:26 Η Γίδι έγραψε: #87 31-01-07 10:26 Degrassi Junior High!!! Τι λες τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drteddy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο drteddy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:15 Ο drteddy έγραψε: #88 31-01-07 11:15 Αλήθεια, θυμάται κανείς το "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος;" Προβαλλόταν στην κρατική τηλεόραση το 1982-85 περίπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:20 Η mania έγραψε: #89 31-01-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Προσθέτω στρουμφάκια(τα βλέπω ακόμα καμιά φορά), καμπαμαρού, και Scubby Doo Click για ανάπτυξη... που μπορώ να βρώ το καπαμαρού; τον ψάχνω χρόνια. Οσο για το τί έβλέπα. Τα πάντα ότι είναι σε ζωγραφιά που κινείτε μέχρι ψηφιακά. απο μπάρμπι μέχρι μπομπ το μάστορα μέχρι αξιον μαν, σαμουράι Τζάκ, όλα. και δέν το κρίβω ακομα και τώρα βλέπω τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:38 Ο Demelene έγραψε: #90 31-01-07 11:38 Maik85 Saiber Rider λεγόταν. Που τα θυμάστε όλα? Μιλάμε βλέπω τίτλους και τα έχω δει όλα αλλά δεν τα θυμάμαι καν. Πάντως για μένα η επανάσταση ήρθε τότε που ξεκίνησε η δορυφορική που στις 8 το πρωί δική μας ώρα ένα κανάλι τότε το Super ξεκίναγε το ατελείωτο λιώσιμο. Ας κάνω και εγώ μια προσπάθεια αν και θα βάλω μόνο animated Ηάιντι Looney Tunes Nils Hongerson Ducktales Mick Mouse Popai (τώρα μου ήρθε) Στρουμφάκια Οδύσεια του διαστήματος! ή κάπως έτσι. Ένα με τον Οδυσσέα στο διάστημα. Λίγο παρανοικό. Σπορ Μπίλυ. Thundercats GI Jo Υποβρύχιο Κεραυνός Robotech (μεγάλη σειρά) Ράμπο Area 81 με κάτι μισθοφόρους πιλότους Voltron Mazinga Inspector Gadget Ένα με μια ομάδα που τα οχήματα τους ενωνόντουσαν ή αλλάζαν σχήμα.Νομίζω λεγόταν M.A.N. Καπαμαρού Τσουμαρού Transformers Tiny Toons Johnny Bravo (αυτό δεν πρέπει να το ξέρει κανένας μάλλον) Spiderman Superman Fantastic Four Ένα με ένα κλασικό σουπερήρωα με πράσινη στολή που το remake του ήταν κορυφή. Batman και τα τρία animated X-Men Χ-Men Evolutions αν και είναι ολοκαίνουργιο HiMan και το remake του Οκ μερικά είναι 2000+ αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:48 Η roumana έγραψε: #91 31-01-07 11:48 Demelene...βλέπω τα ξέρεις όλα…με ενδιαφέρει γιατί αρχίζει και ο γιος μου και βαριέται με τα Disney που του βάζω…άρχισε να ζητήσει Spiderman. Αναπόφευκτα θα μάθει τι είναι βία… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:22 Ο Demelene έγραψε: #92 31-01-07 12:22 Ρουμάνα υπάρχουν σειρές animated που είναι μια χαρά και καθόλου βία. Αυτές που λάτρεψα και εγώ. Πως είναι τα Looney Toons. Απλά χαβαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:46 Ο Rempeskes: #93 31-01-07 12:46 Tην "Υγρή Τηλεοραση" στο SevenX την έβλεπε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 18:34 Ο Rempeskes: #94 31-01-07 18:34 Μα κανείς δεν εκτιμούσε την Aeon Flux, τον Μr House, τον Master Bates και τον Seaman Stains? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο The Djinn: #95 31-01-07 19:02 Αν το καλοσκεφτουμε και τα θρυλικα παιδικα του Walt Disney ηταν μεσα στην βια,απλως παρουσιαζοταν με τετοιον τροπο που δεν ειχε κανενα αλλο αντικτυπο περαν απο το γελιο και την ψυχαγωγια. Αγαπημενα μου ηταν: Τransformers Thundercats Τοm & Jerry Roadrunner D.Duck Kapamaru Φρουτοπία Του κουτιου τα παρμυθια(.Εκεινο με τον Ρουχλα,την Μελια,Σεβαστιανος κτλ κτλ. Καπου καπως καποτε.(Εκπληκτικο και μαλιστα καμια φορα ηταν τοσο ατμοσφαιρικο που "χανομουν") He-man Γουάλας & Γκρόμιτ Ενα αλλο με κατι παιδια που ειχαν βρει ολοι απο ενα μαγικο δαχτυλιδι κι εξουσιαζαν ενα στοιχειο της φυσης. the muppet show Ενα αλλο (απο τιτλους...αστο καλυτερα), οπου ειχαν απο ενα μηχανικο ζωο και εφτιαγναν ενα μεγαλο ρομποτ οταν ενωνονταν αυτα. Και πολλα αλλα, αλλα τωρα δεν τα θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Giovanna έγραψε: #96 31-01-07 19:11 μικρο μου πονυ! και βαβουροπατατες, και φλινστόουνς και ενα αλλο... με ενα πολιτισμο στο διαστημα..οι δρομοι της χωρας αυτης ηταν τα δαχτυλιδια (οπως αυτα του πλανητη κρόνου) και ειχε και μαυρες τρυπες.. απο τις οποιες εμπαιναν οι κακοι, αν τις αφηναν ανοιχτες! θυμαται κανεις ποιο ειναι? τα ανθρωπακια ηταν πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:40 Ο Γιώργος έγραψε: #97 04-02-07 03:40 Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσθέτω στρουμφάκια(τα βλέπω ακόμα καμιά φορά), καμπαμαρού, και Scubby Doo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 01:25 Η underwater: #86 31-01-07 01:25 Το μικρό σπίτι στο λιβάδι, Μικρό μου Πόνυ, Στρουμφάκια, Το μπιπ-μπιπ, Κάντυ, Καρουζέλ και Γυμνάσιο Ντεγκράσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 10:26 Η Γίδι έγραψε: #87 31-01-07 10:26 Degrassi Junior High!!! Τι λες τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drteddy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο drteddy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:15 Ο drteddy έγραψε: #88 31-01-07 11:15 Αλήθεια, θυμάται κανείς το "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος;" Προβαλλόταν στην κρατική τηλεόραση το 1982-85 περίπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:20 Η mania έγραψε: #89 31-01-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Προσθέτω στρουμφάκια(τα βλέπω ακόμα καμιά φορά), καμπαμαρού, και Scubby Doo Click για ανάπτυξη... που μπορώ να βρώ το καπαμαρού; τον ψάχνω χρόνια. Οσο για το τί έβλέπα. Τα πάντα ότι είναι σε ζωγραφιά που κινείτε μέχρι ψηφιακά. απο μπάρμπι μέχρι μπομπ το μάστορα μέχρι αξιον μαν, σαμουράι Τζάκ, όλα. και δέν το κρίβω ακομα και τώρα βλέπω τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:38 Ο Demelene έγραψε: #90 31-01-07 11:38 Maik85 Saiber Rider λεγόταν. Που τα θυμάστε όλα? Μιλάμε βλέπω τίτλους και τα έχω δει όλα αλλά δεν τα θυμάμαι καν. Πάντως για μένα η επανάσταση ήρθε τότε που ξεκίνησε η δορυφορική που στις 8 το πρωί δική μας ώρα ένα κανάλι τότε το Super ξεκίναγε το ατελείωτο λιώσιμο. Ας κάνω και εγώ μια προσπάθεια αν και θα βάλω μόνο animated Ηάιντι Looney Tunes Nils Hongerson Ducktales Mick Mouse Popai (τώρα μου ήρθε) Στρουμφάκια Οδύσεια του διαστήματος! ή κάπως έτσι. Ένα με τον Οδυσσέα στο διάστημα. Λίγο παρανοικό. Σπορ Μπίλυ. Thundercats GI Jo Υποβρύχιο Κεραυνός Robotech (μεγάλη σειρά) Ράμπο Area 81 με κάτι μισθοφόρους πιλότους Voltron Mazinga Inspector Gadget Ένα με μια ομάδα που τα οχήματα τους ενωνόντουσαν ή αλλάζαν σχήμα.Νομίζω λεγόταν M.A.N. Καπαμαρού Τσουμαρού Transformers Tiny Toons Johnny Bravo (αυτό δεν πρέπει να το ξέρει κανένας μάλλον) Spiderman Superman Fantastic Four Ένα με ένα κλασικό σουπερήρωα με πράσινη στολή που το remake του ήταν κορυφή. Batman και τα τρία animated X-Men Χ-Men Evolutions αν και είναι ολοκαίνουργιο HiMan και το remake του Οκ μερικά είναι 2000+ αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:48 Η roumana έγραψε: #91 31-01-07 11:48 Demelene...βλέπω τα ξέρεις όλα…με ενδιαφέρει γιατί αρχίζει και ο γιος μου και βαριέται με τα Disney που του βάζω…άρχισε να ζητήσει Spiderman. Αναπόφευκτα θα μάθει τι είναι βία… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:22 Ο Demelene έγραψε: #92 31-01-07 12:22 Ρουμάνα υπάρχουν σειρές animated που είναι μια χαρά και καθόλου βία. Αυτές που λάτρεψα και εγώ. Πως είναι τα Looney Toons. Απλά χαβαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:46 Ο Rempeskes: #93 31-01-07 12:46 Tην "Υγρή Τηλεοραση" στο SevenX την έβλεπε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 18:34 Ο Rempeskes: #94 31-01-07 18:34 Μα κανείς δεν εκτιμούσε την Aeon Flux, τον Μr House, τον Master Bates και τον Seaman Stains? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο The Djinn: #95 31-01-07 19:02 Αν το καλοσκεφτουμε και τα θρυλικα παιδικα του Walt Disney ηταν μεσα στην βια,απλως παρουσιαζοταν με τετοιον τροπο που δεν ειχε κανενα αλλο αντικτυπο περαν απο το γελιο και την ψυχαγωγια. Αγαπημενα μου ηταν: Τransformers Thundercats Τοm & Jerry Roadrunner D.Duck Kapamaru Φρουτοπία Του κουτιου τα παρμυθια(.Εκεινο με τον Ρουχλα,την Μελια,Σεβαστιανος κτλ κτλ. Καπου καπως καποτε.(Εκπληκτικο και μαλιστα καμια φορα ηταν τοσο ατμοσφαιρικο που "χανομουν") He-man Γουάλας & Γκρόμιτ Ενα αλλο με κατι παιδια που ειχαν βρει ολοι απο ενα μαγικο δαχτυλιδι κι εξουσιαζαν ενα στοιχειο της φυσης. the muppet show Ενα αλλο (απο τιτλους...αστο καλυτερα), οπου ειχαν απο ενα μηχανικο ζωο και εφτιαγναν ενα μεγαλο ρομποτ οταν ενωνονταν αυτα. Και πολλα αλλα, αλλα τωρα δεν τα θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Giovanna έγραψε: #96 31-01-07 19:11 μικρο μου πονυ! και βαβουροπατατες, και φλινστόουνς και ενα αλλο... με ενα πολιτισμο στο διαστημα..οι δρομοι της χωρας αυτης ηταν τα δαχτυλιδια (οπως αυτα του πλανητη κρόνου) και ειχε και μαυρες τρυπες.. απο τις οποιες εμπαιναν οι κακοι, αν τις αφηναν ανοιχτες! θυμαται κανεις ποιο ειναι? τα ανθρωπακια ηταν πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:40 Ο Γιώργος έγραψε: #97 04-02-07 03:40 Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το μικρό σπίτι στο λιβάδι, Μικρό μου Πόνυ, Στρουμφάκια, Το μπιπ-μπιπ, Κάντυ, Καρουζέλ και Γυμνάσιο Ντεγκράσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 10:26 Η Γίδι έγραψε: #87 31-01-07 10:26 Degrassi Junior High!!! Τι λες τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drteddy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο drteddy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:15 Ο drteddy έγραψε: #88 31-01-07 11:15 Αλήθεια, θυμάται κανείς το "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος;" Προβαλλόταν στην κρατική τηλεόραση το 1982-85 περίπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:20 Η mania έγραψε: #89 31-01-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Προσθέτω στρουμφάκια(τα βλέπω ακόμα καμιά φορά), καμπαμαρού, και Scubby Doo Click για ανάπτυξη... που μπορώ να βρώ το καπαμαρού; τον ψάχνω χρόνια. Οσο για το τί έβλέπα. Τα πάντα ότι είναι σε ζωγραφιά που κινείτε μέχρι ψηφιακά. απο μπάρμπι μέχρι μπομπ το μάστορα μέχρι αξιον μαν, σαμουράι Τζάκ, όλα. και δέν το κρίβω ακομα και τώρα βλέπω τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:38 Ο Demelene έγραψε: #90 31-01-07 11:38 Maik85 Saiber Rider λεγόταν. Που τα θυμάστε όλα? Μιλάμε βλέπω τίτλους και τα έχω δει όλα αλλά δεν τα θυμάμαι καν. Πάντως για μένα η επανάσταση ήρθε τότε που ξεκίνησε η δορυφορική που στις 8 το πρωί δική μας ώρα ένα κανάλι τότε το Super ξεκίναγε το ατελείωτο λιώσιμο. Ας κάνω και εγώ μια προσπάθεια αν και θα βάλω μόνο animated Ηάιντι Looney Tunes Nils Hongerson Ducktales Mick Mouse Popai (τώρα μου ήρθε) Στρουμφάκια Οδύσεια του διαστήματος! ή κάπως έτσι. Ένα με τον Οδυσσέα στο διάστημα. Λίγο παρανοικό. Σπορ Μπίλυ. Thundercats GI Jo Υποβρύχιο Κεραυνός Robotech (μεγάλη σειρά) Ράμπο Area 81 με κάτι μισθοφόρους πιλότους Voltron Mazinga Inspector Gadget Ένα με μια ομάδα που τα οχήματα τους ενωνόντουσαν ή αλλάζαν σχήμα.Νομίζω λεγόταν M.A.N. Καπαμαρού Τσουμαρού Transformers Tiny Toons Johnny Bravo (αυτό δεν πρέπει να το ξέρει κανένας μάλλον) Spiderman Superman Fantastic Four Ένα με ένα κλασικό σουπερήρωα με πράσινη στολή που το remake του ήταν κορυφή. Batman και τα τρία animated X-Men Χ-Men Evolutions αν και είναι ολοκαίνουργιο HiMan και το remake του Οκ μερικά είναι 2000+ αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:48 Η roumana έγραψε: #91 31-01-07 11:48 Demelene...βλέπω τα ξέρεις όλα…με ενδιαφέρει γιατί αρχίζει και ο γιος μου και βαριέται με τα Disney που του βάζω…άρχισε να ζητήσει Spiderman. Αναπόφευκτα θα μάθει τι είναι βία… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:22 Ο Demelene έγραψε: #92 31-01-07 12:22 Ρουμάνα υπάρχουν σειρές animated που είναι μια χαρά και καθόλου βία. Αυτές που λάτρεψα και εγώ. Πως είναι τα Looney Toons. Απλά χαβαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:46 Ο Rempeskes: #93 31-01-07 12:46 Tην "Υγρή Τηλεοραση" στο SevenX την έβλεπε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 18:34 Ο Rempeskes: #94 31-01-07 18:34 Μα κανείς δεν εκτιμούσε την Aeon Flux, τον Μr House, τον Master Bates και τον Seaman Stains? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο The Djinn: #95 31-01-07 19:02 Αν το καλοσκεφτουμε και τα θρυλικα παιδικα του Walt Disney ηταν μεσα στην βια,απλως παρουσιαζοταν με τετοιον τροπο που δεν ειχε κανενα αλλο αντικτυπο περαν απο το γελιο και την ψυχαγωγια. Αγαπημενα μου ηταν: Τransformers Thundercats Τοm & Jerry Roadrunner D.Duck Kapamaru Φρουτοπία Του κουτιου τα παρμυθια(.Εκεινο με τον Ρουχλα,την Μελια,Σεβαστιανος κτλ κτλ. Καπου καπως καποτε.(Εκπληκτικο και μαλιστα καμια φορα ηταν τοσο ατμοσφαιρικο που "χανομουν") He-man Γουάλας & Γκρόμιτ Ενα αλλο με κατι παιδια που ειχαν βρει ολοι απο ενα μαγικο δαχτυλιδι κι εξουσιαζαν ενα στοιχειο της φυσης. the muppet show Ενα αλλο (απο τιτλους...αστο καλυτερα), οπου ειχαν απο ενα μηχανικο ζωο και εφτιαγναν ενα μεγαλο ρομποτ οταν ενωνονταν αυτα. Και πολλα αλλα, αλλα τωρα δεν τα θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Giovanna έγραψε: #96 31-01-07 19:11 μικρο μου πονυ! και βαβουροπατατες, και φλινστόουνς και ενα αλλο... με ενα πολιτισμο στο διαστημα..οι δρομοι της χωρας αυτης ηταν τα δαχτυλιδια (οπως αυτα του πλανητη κρόνου) και ειχε και μαυρες τρυπες.. απο τις οποιες εμπαιναν οι κακοι, αν τις αφηναν ανοιχτες! θυμαται κανεις ποιο ειναι? τα ανθρωπακια ηταν πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:40 Ο Γιώργος έγραψε: #97 04-02-07 03:40 Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Degrassi Junior High!!! Τι λες τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drteddy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο drteddy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:15 Ο drteddy έγραψε: #88 31-01-07 11:15 Αλήθεια, θυμάται κανείς το "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος;" Προβαλλόταν στην κρατική τηλεόραση το 1982-85 περίπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:20 Η mania έγραψε: #89 31-01-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Προσθέτω στρουμφάκια(τα βλέπω ακόμα καμιά φορά), καμπαμαρού, και Scubby Doo Click για ανάπτυξη... που μπορώ να βρώ το καπαμαρού; τον ψάχνω χρόνια. Οσο για το τί έβλέπα. Τα πάντα ότι είναι σε ζωγραφιά που κινείτε μέχρι ψηφιακά. απο μπάρμπι μέχρι μπομπ το μάστορα μέχρι αξιον μαν, σαμουράι Τζάκ, όλα. και δέν το κρίβω ακομα και τώρα βλέπω τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:38 Ο Demelene έγραψε: #90 31-01-07 11:38 Maik85 Saiber Rider λεγόταν. Που τα θυμάστε όλα? Μιλάμε βλέπω τίτλους και τα έχω δει όλα αλλά δεν τα θυμάμαι καν. Πάντως για μένα η επανάσταση ήρθε τότε που ξεκίνησε η δορυφορική που στις 8 το πρωί δική μας ώρα ένα κανάλι τότε το Super ξεκίναγε το ατελείωτο λιώσιμο. Ας κάνω και εγώ μια προσπάθεια αν και θα βάλω μόνο animated Ηάιντι Looney Tunes Nils Hongerson Ducktales Mick Mouse Popai (τώρα μου ήρθε) Στρουμφάκια Οδύσεια του διαστήματος! ή κάπως έτσι. Ένα με τον Οδυσσέα στο διάστημα. Λίγο παρανοικό. Σπορ Μπίλυ. Thundercats GI Jo Υποβρύχιο Κεραυνός Robotech (μεγάλη σειρά) Ράμπο Area 81 με κάτι μισθοφόρους πιλότους Voltron Mazinga Inspector Gadget Ένα με μια ομάδα που τα οχήματα τους ενωνόντουσαν ή αλλάζαν σχήμα.Νομίζω λεγόταν M.A.N. Καπαμαρού Τσουμαρού Transformers Tiny Toons Johnny Bravo (αυτό δεν πρέπει να το ξέρει κανένας μάλλον) Spiderman Superman Fantastic Four Ένα με ένα κλασικό σουπερήρωα με πράσινη στολή που το remake του ήταν κορυφή. Batman και τα τρία animated X-Men Χ-Men Evolutions αν και είναι ολοκαίνουργιο HiMan και το remake του Οκ μερικά είναι 2000+ αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:48 Η roumana έγραψε: #91 31-01-07 11:48 Demelene...βλέπω τα ξέρεις όλα…με ενδιαφέρει γιατί αρχίζει και ο γιος μου και βαριέται με τα Disney που του βάζω…άρχισε να ζητήσει Spiderman. Αναπόφευκτα θα μάθει τι είναι βία… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:22 Ο Demelene έγραψε: #92 31-01-07 12:22 Ρουμάνα υπάρχουν σειρές animated που είναι μια χαρά και καθόλου βία. Αυτές που λάτρεψα και εγώ. Πως είναι τα Looney Toons. Απλά χαβαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:46 Ο Rempeskes: #93 31-01-07 12:46 Tην "Υγρή Τηλεοραση" στο SevenX την έβλεπε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 18:34 Ο Rempeskes: #94 31-01-07 18:34 Μα κανείς δεν εκτιμούσε την Aeon Flux, τον Μr House, τον Master Bates και τον Seaman Stains? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο The Djinn: #95 31-01-07 19:02 Αν το καλοσκεφτουμε και τα θρυλικα παιδικα του Walt Disney ηταν μεσα στην βια,απλως παρουσιαζοταν με τετοιον τροπο που δεν ειχε κανενα αλλο αντικτυπο περαν απο το γελιο και την ψυχαγωγια. Αγαπημενα μου ηταν: Τransformers Thundercats Τοm & Jerry Roadrunner D.Duck Kapamaru Φρουτοπία Του κουτιου τα παρμυθια(.Εκεινο με τον Ρουχλα,την Μελια,Σεβαστιανος κτλ κτλ. Καπου καπως καποτε.(Εκπληκτικο και μαλιστα καμια φορα ηταν τοσο ατμοσφαιρικο που "χανομουν") He-man Γουάλας & Γκρόμιτ Ενα αλλο με κατι παιδια που ειχαν βρει ολοι απο ενα μαγικο δαχτυλιδι κι εξουσιαζαν ενα στοιχειο της φυσης. the muppet show Ενα αλλο (απο τιτλους...αστο καλυτερα), οπου ειχαν απο ενα μηχανικο ζωο και εφτιαγναν ενα μεγαλο ρομποτ οταν ενωνονταν αυτα. Και πολλα αλλα, αλλα τωρα δεν τα θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Giovanna έγραψε: #96 31-01-07 19:11 μικρο μου πονυ! και βαβουροπατατες, και φλινστόουνς και ενα αλλο... με ενα πολιτισμο στο διαστημα..οι δρομοι της χωρας αυτης ηταν τα δαχτυλιδια (οπως αυτα του πλανητη κρόνου) και ειχε και μαυρες τρυπες.. απο τις οποιες εμπαιναν οι κακοι, αν τις αφηναν ανοιχτες! θυμαται κανεις ποιο ειναι? τα ανθρωπακια ηταν πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:40 Ο Γιώργος έγραψε: #97 04-02-07 03:40 Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλήθεια, θυμάται κανείς το "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος;" Προβαλλόταν στην κρατική τηλεόραση το 1982-85 περίπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:20 Η mania έγραψε: #89 31-01-07 11:20 Αρχική Δημοσίευση από maik85: Προσθέτω στρουμφάκια(τα βλέπω ακόμα καμιά φορά), καμπαμαρού, και Scubby Doo Click για ανάπτυξη... που μπορώ να βρώ το καπαμαρού; τον ψάχνω χρόνια. Οσο για το τί έβλέπα. Τα πάντα ότι είναι σε ζωγραφιά που κινείτε μέχρι ψηφιακά. απο μπάρμπι μέχρι μπομπ το μάστορα μέχρι αξιον μαν, σαμουράι Τζάκ, όλα. και δέν το κρίβω ακομα και τώρα βλέπω τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:38 Ο Demelene έγραψε: #90 31-01-07 11:38 Maik85 Saiber Rider λεγόταν. Που τα θυμάστε όλα? Μιλάμε βλέπω τίτλους και τα έχω δει όλα αλλά δεν τα θυμάμαι καν. Πάντως για μένα η επανάσταση ήρθε τότε που ξεκίνησε η δορυφορική που στις 8 το πρωί δική μας ώρα ένα κανάλι τότε το Super ξεκίναγε το ατελείωτο λιώσιμο. Ας κάνω και εγώ μια προσπάθεια αν και θα βάλω μόνο animated Ηάιντι Looney Tunes Nils Hongerson Ducktales Mick Mouse Popai (τώρα μου ήρθε) Στρουμφάκια Οδύσεια του διαστήματος! ή κάπως έτσι. Ένα με τον Οδυσσέα στο διάστημα. Λίγο παρανοικό. Σπορ Μπίλυ. Thundercats GI Jo Υποβρύχιο Κεραυνός Robotech (μεγάλη σειρά) Ράμπο Area 81 με κάτι μισθοφόρους πιλότους Voltron Mazinga Inspector Gadget Ένα με μια ομάδα που τα οχήματα τους ενωνόντουσαν ή αλλάζαν σχήμα.Νομίζω λεγόταν M.A.N. Καπαμαρού Τσουμαρού Transformers Tiny Toons Johnny Bravo (αυτό δεν πρέπει να το ξέρει κανένας μάλλον) Spiderman Superman Fantastic Four Ένα με ένα κλασικό σουπερήρωα με πράσινη στολή που το remake του ήταν κορυφή. Batman και τα τρία animated X-Men Χ-Men Evolutions αν και είναι ολοκαίνουργιο HiMan και το remake του Οκ μερικά είναι 2000+ αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:48 Η roumana έγραψε: #91 31-01-07 11:48 Demelene...βλέπω τα ξέρεις όλα…με ενδιαφέρει γιατί αρχίζει και ο γιος μου και βαριέται με τα Disney που του βάζω…άρχισε να ζητήσει Spiderman. Αναπόφευκτα θα μάθει τι είναι βία… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:22 Ο Demelene έγραψε: #92 31-01-07 12:22 Ρουμάνα υπάρχουν σειρές animated που είναι μια χαρά και καθόλου βία. Αυτές που λάτρεψα και εγώ. Πως είναι τα Looney Toons. Απλά χαβαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:46 Ο Rempeskes: #93 31-01-07 12:46 Tην "Υγρή Τηλεοραση" στο SevenX την έβλεπε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 18:34 Ο Rempeskes: #94 31-01-07 18:34 Μα κανείς δεν εκτιμούσε την Aeon Flux, τον Μr House, τον Master Bates και τον Seaman Stains? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο The Djinn: #95 31-01-07 19:02 Αν το καλοσκεφτουμε και τα θρυλικα παιδικα του Walt Disney ηταν μεσα στην βια,απλως παρουσιαζοταν με τετοιον τροπο που δεν ειχε κανενα αλλο αντικτυπο περαν απο το γελιο και την ψυχαγωγια. Αγαπημενα μου ηταν: Τransformers Thundercats Τοm & Jerry Roadrunner D.Duck Kapamaru Φρουτοπία Του κουτιου τα παρμυθια(.Εκεινο με τον Ρουχλα,την Μελια,Σεβαστιανος κτλ κτλ. Καπου καπως καποτε.(Εκπληκτικο και μαλιστα καμια φορα ηταν τοσο ατμοσφαιρικο που "χανομουν") He-man Γουάλας & Γκρόμιτ Ενα αλλο με κατι παιδια που ειχαν βρει ολοι απο ενα μαγικο δαχτυλιδι κι εξουσιαζαν ενα στοιχειο της φυσης. the muppet show Ενα αλλο (απο τιτλους...αστο καλυτερα), οπου ειχαν απο ενα μηχανικο ζωο και εφτιαγναν ενα μεγαλο ρομποτ οταν ενωνονταν αυτα. Και πολλα αλλα, αλλα τωρα δεν τα θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Giovanna έγραψε: #96 31-01-07 19:11 μικρο μου πονυ! και βαβουροπατατες, και φλινστόουνς και ενα αλλο... με ενα πολιτισμο στο διαστημα..οι δρομοι της χωρας αυτης ηταν τα δαχτυλιδια (οπως αυτα του πλανητη κρόνου) και ειχε και μαυρες τρυπες.. απο τις οποιες εμπαιναν οι κακοι, αν τις αφηναν ανοιχτες! θυμαται κανεις ποιο ειναι? τα ανθρωπακια ηταν πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:40 Ο Γιώργος έγραψε: #97 04-02-07 03:40 Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maik85: Προσθέτω στρουμφάκια(τα βλέπω ακόμα καμιά φορά), καμπαμαρού, και Scubby Doo Click για ανάπτυξη... που μπορώ να βρώ το καπαμαρού; τον ψάχνω χρόνια. Οσο για το τί έβλέπα. Τα πάντα ότι είναι σε ζωγραφιά που κινείτε μέχρι ψηφιακά. απο μπάρμπι μέχρι μπομπ το μάστορα μέχρι αξιον μαν, σαμουράι Τζάκ, όλα. και δέν το κρίβω ακομα και τώρα βλέπω τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:38 Ο Demelene έγραψε: #90 31-01-07 11:38 Maik85 Saiber Rider λεγόταν. Που τα θυμάστε όλα? Μιλάμε βλέπω τίτλους και τα έχω δει όλα αλλά δεν τα θυμάμαι καν. Πάντως για μένα η επανάσταση ήρθε τότε που ξεκίνησε η δορυφορική που στις 8 το πρωί δική μας ώρα ένα κανάλι τότε το Super ξεκίναγε το ατελείωτο λιώσιμο. Ας κάνω και εγώ μια προσπάθεια αν και θα βάλω μόνο animated Ηάιντι Looney Tunes Nils Hongerson Ducktales Mick Mouse Popai (τώρα μου ήρθε) Στρουμφάκια Οδύσεια του διαστήματος! ή κάπως έτσι. Ένα με τον Οδυσσέα στο διάστημα. Λίγο παρανοικό. Σπορ Μπίλυ. Thundercats GI Jo Υποβρύχιο Κεραυνός Robotech (μεγάλη σειρά) Ράμπο Area 81 με κάτι μισθοφόρους πιλότους Voltron Mazinga Inspector Gadget Ένα με μια ομάδα που τα οχήματα τους ενωνόντουσαν ή αλλάζαν σχήμα.Νομίζω λεγόταν M.A.N. Καπαμαρού Τσουμαρού Transformers Tiny Toons Johnny Bravo (αυτό δεν πρέπει να το ξέρει κανένας μάλλον) Spiderman Superman Fantastic Four Ένα με ένα κλασικό σουπερήρωα με πράσινη στολή που το remake του ήταν κορυφή. Batman και τα τρία animated X-Men Χ-Men Evolutions αν και είναι ολοκαίνουργιο HiMan και το remake του Οκ μερικά είναι 2000+ αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:48 Η roumana έγραψε: #91 31-01-07 11:48 Demelene...βλέπω τα ξέρεις όλα…με ενδιαφέρει γιατί αρχίζει και ο γιος μου και βαριέται με τα Disney που του βάζω…άρχισε να ζητήσει Spiderman. Αναπόφευκτα θα μάθει τι είναι βία… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:22 Ο Demelene έγραψε: #92 31-01-07 12:22 Ρουμάνα υπάρχουν σειρές animated που είναι μια χαρά και καθόλου βία. Αυτές που λάτρεψα και εγώ. Πως είναι τα Looney Toons. Απλά χαβαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:46 Ο Rempeskes: #93 31-01-07 12:46 Tην "Υγρή Τηλεοραση" στο SevenX την έβλεπε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 18:34 Ο Rempeskes: #94 31-01-07 18:34 Μα κανείς δεν εκτιμούσε την Aeon Flux, τον Μr House, τον Master Bates και τον Seaman Stains? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο The Djinn: #95 31-01-07 19:02 Αν το καλοσκεφτουμε και τα θρυλικα παιδικα του Walt Disney ηταν μεσα στην βια,απλως παρουσιαζοταν με τετοιον τροπο που δεν ειχε κανενα αλλο αντικτυπο περαν απο το γελιο και την ψυχαγωγια. Αγαπημενα μου ηταν: Τransformers Thundercats Τοm & Jerry Roadrunner D.Duck Kapamaru Φρουτοπία Του κουτιου τα παρμυθια(.Εκεινο με τον Ρουχλα,την Μελια,Σεβαστιανος κτλ κτλ. Καπου καπως καποτε.(Εκπληκτικο και μαλιστα καμια φορα ηταν τοσο ατμοσφαιρικο που "χανομουν") He-man Γουάλας & Γκρόμιτ Ενα αλλο με κατι παιδια που ειχαν βρει ολοι απο ενα μαγικο δαχτυλιδι κι εξουσιαζαν ενα στοιχειο της φυσης. the muppet show Ενα αλλο (απο τιτλους...αστο καλυτερα), οπου ειχαν απο ενα μηχανικο ζωο και εφτιαγναν ενα μεγαλο ρομποτ οταν ενωνονταν αυτα. Και πολλα αλλα, αλλα τωρα δεν τα θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Giovanna έγραψε: #96 31-01-07 19:11 μικρο μου πονυ! και βαβουροπατατες, και φλινστόουνς και ενα αλλο... με ενα πολιτισμο στο διαστημα..οι δρομοι της χωρας αυτης ηταν τα δαχτυλιδια (οπως αυτα του πλανητη κρόνου) και ειχε και μαυρες τρυπες.. απο τις οποιες εμπαιναν οι κακοι, αν τις αφηναν ανοιχτες! θυμαται κανεις ποιο ειναι? τα ανθρωπακια ηταν πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:40 Ο Γιώργος έγραψε: #97 04-02-07 03:40 Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Maik85 Saiber Rider λεγόταν. Που τα θυμάστε όλα? Μιλάμε βλέπω τίτλους και τα έχω δει όλα αλλά δεν τα θυμάμαι καν. Πάντως για μένα η επανάσταση ήρθε τότε που ξεκίνησε η δορυφορική που στις 8 το πρωί δική μας ώρα ένα κανάλι τότε το Super ξεκίναγε το ατελείωτο λιώσιμο. Ας κάνω και εγώ μια προσπάθεια αν και θα βάλω μόνο animated Ηάιντι Looney Tunes Nils Hongerson Ducktales Mick Mouse Popai (τώρα μου ήρθε) Στρουμφάκια Οδύσεια του διαστήματος! ή κάπως έτσι. Ένα με τον Οδυσσέα στο διάστημα. Λίγο παρανοικό. Σπορ Μπίλυ. Thundercats GI Jo Υποβρύχιο Κεραυνός Robotech (μεγάλη σειρά) Ράμπο Area 81 με κάτι μισθοφόρους πιλότους Voltron Mazinga Inspector Gadget Ένα με μια ομάδα που τα οχήματα τους ενωνόντουσαν ή αλλάζαν σχήμα.Νομίζω λεγόταν M.A.N. Καπαμαρού Τσουμαρού Transformers Tiny Toons Johnny Bravo (αυτό δεν πρέπει να το ξέρει κανένας μάλλον) Spiderman Superman Fantastic Four Ένα με ένα κλασικό σουπερήρωα με πράσινη στολή που το remake του ήταν κορυφή. Batman και τα τρία animated X-Men Χ-Men Evolutions αν και είναι ολοκαίνουργιο HiMan και το remake του Οκ μερικά είναι 2000+ αλλά δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 11:48 Η roumana έγραψε: #91 31-01-07 11:48 Demelene...βλέπω τα ξέρεις όλα…με ενδιαφέρει γιατί αρχίζει και ο γιος μου και βαριέται με τα Disney που του βάζω…άρχισε να ζητήσει Spiderman. Αναπόφευκτα θα μάθει τι είναι βία… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:22 Ο Demelene έγραψε: #92 31-01-07 12:22 Ρουμάνα υπάρχουν σειρές animated που είναι μια χαρά και καθόλου βία. Αυτές που λάτρεψα και εγώ. Πως είναι τα Looney Toons. Απλά χαβαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:46 Ο Rempeskes: #93 31-01-07 12:46 Tην "Υγρή Τηλεοραση" στο SevenX την έβλεπε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 18:34 Ο Rempeskes: #94 31-01-07 18:34 Μα κανείς δεν εκτιμούσε την Aeon Flux, τον Μr House, τον Master Bates και τον Seaman Stains? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο The Djinn: #95 31-01-07 19:02 Αν το καλοσκεφτουμε και τα θρυλικα παιδικα του Walt Disney ηταν μεσα στην βια,απλως παρουσιαζοταν με τετοιον τροπο που δεν ειχε κανενα αλλο αντικτυπο περαν απο το γελιο και την ψυχαγωγια. Αγαπημενα μου ηταν: Τransformers Thundercats Τοm & Jerry Roadrunner D.Duck Kapamaru Φρουτοπία Του κουτιου τα παρμυθια(.Εκεινο με τον Ρουχλα,την Μελια,Σεβαστιανος κτλ κτλ. Καπου καπως καποτε.(Εκπληκτικο και μαλιστα καμια φορα ηταν τοσο ατμοσφαιρικο που "χανομουν") He-man Γουάλας & Γκρόμιτ Ενα αλλο με κατι παιδια που ειχαν βρει ολοι απο ενα μαγικο δαχτυλιδι κι εξουσιαζαν ενα στοιχειο της φυσης. the muppet show Ενα αλλο (απο τιτλους...αστο καλυτερα), οπου ειχαν απο ενα μηχανικο ζωο και εφτιαγναν ενα μεγαλο ρομποτ οταν ενωνονταν αυτα. Και πολλα αλλα, αλλα τωρα δεν τα θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Giovanna έγραψε: #96 31-01-07 19:11 μικρο μου πονυ! και βαβουροπατατες, και φλινστόουνς και ενα αλλο... με ενα πολιτισμο στο διαστημα..οι δρομοι της χωρας αυτης ηταν τα δαχτυλιδια (οπως αυτα του πλανητη κρόνου) και ειχε και μαυρες τρυπες.. απο τις οποιες εμπαιναν οι κακοι, αν τις αφηναν ανοιχτες! θυμαται κανεις ποιο ειναι? τα ανθρωπακια ηταν πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:40 Ο Γιώργος έγραψε: #97 04-02-07 03:40 Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Demelene...βλέπω τα ξέρεις όλα…με ενδιαφέρει γιατί αρχίζει και ο γιος μου και βαριέται με τα Disney που του βάζω…άρχισε να ζητήσει Spiderman. Αναπόφευκτα θα μάθει τι είναι βία… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:22 Ο Demelene έγραψε: #92 31-01-07 12:22 Ρουμάνα υπάρχουν σειρές animated που είναι μια χαρά και καθόλου βία. Αυτές που λάτρεψα και εγώ. Πως είναι τα Looney Toons. Απλά χαβαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:46 Ο Rempeskes: #93 31-01-07 12:46 Tην "Υγρή Τηλεοραση" στο SevenX την έβλεπε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 18:34 Ο Rempeskes: #94 31-01-07 18:34 Μα κανείς δεν εκτιμούσε την Aeon Flux, τον Μr House, τον Master Bates και τον Seaman Stains? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο The Djinn: #95 31-01-07 19:02 Αν το καλοσκεφτουμε και τα θρυλικα παιδικα του Walt Disney ηταν μεσα στην βια,απλως παρουσιαζοταν με τετοιον τροπο που δεν ειχε κανενα αλλο αντικτυπο περαν απο το γελιο και την ψυχαγωγια. Αγαπημενα μου ηταν: Τransformers Thundercats Τοm & Jerry Roadrunner D.Duck Kapamaru Φρουτοπία Του κουτιου τα παρμυθια(.Εκεινο με τον Ρουχλα,την Μελια,Σεβαστιανος κτλ κτλ. Καπου καπως καποτε.(Εκπληκτικο και μαλιστα καμια φορα ηταν τοσο ατμοσφαιρικο που "χανομουν") He-man Γουάλας & Γκρόμιτ Ενα αλλο με κατι παιδια που ειχαν βρει ολοι απο ενα μαγικο δαχτυλιδι κι εξουσιαζαν ενα στοιχειο της φυσης. the muppet show Ενα αλλο (απο τιτλους...αστο καλυτερα), οπου ειχαν απο ενα μηχανικο ζωο και εφτιαγναν ενα μεγαλο ρομποτ οταν ενωνονταν αυτα. Και πολλα αλλα, αλλα τωρα δεν τα θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Giovanna έγραψε: #96 31-01-07 19:11 μικρο μου πονυ! και βαβουροπατατες, και φλινστόουνς και ενα αλλο... με ενα πολιτισμο στο διαστημα..οι δρομοι της χωρας αυτης ηταν τα δαχτυλιδια (οπως αυτα του πλανητη κρόνου) και ειχε και μαυρες τρυπες.. απο τις οποιες εμπαιναν οι κακοι, αν τις αφηναν ανοιχτες! θυμαται κανεις ποιο ειναι? τα ανθρωπακια ηταν πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:40 Ο Γιώργος έγραψε: #97 04-02-07 03:40 Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρουμάνα υπάρχουν σειρές animated που είναι μια χαρά και καθόλου βία. Αυτές που λάτρεψα και εγώ. Πως είναι τα Looney Toons. Απλά χαβαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:46 Ο Rempeskes: #93 31-01-07 12:46 Tην "Υγρή Τηλεοραση" στο SevenX την έβλεπε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 18:34 Ο Rempeskes: #94 31-01-07 18:34 Μα κανείς δεν εκτιμούσε την Aeon Flux, τον Μr House, τον Master Bates και τον Seaman Stains? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο The Djinn: #95 31-01-07 19:02 Αν το καλοσκεφτουμε και τα θρυλικα παιδικα του Walt Disney ηταν μεσα στην βια,απλως παρουσιαζοταν με τετοιον τροπο που δεν ειχε κανενα αλλο αντικτυπο περαν απο το γελιο και την ψυχαγωγια. Αγαπημενα μου ηταν: Τransformers Thundercats Τοm & Jerry Roadrunner D.Duck Kapamaru Φρουτοπία Του κουτιου τα παρμυθια(.Εκεινο με τον Ρουχλα,την Μελια,Σεβαστιανος κτλ κτλ. Καπου καπως καποτε.(Εκπληκτικο και μαλιστα καμια φορα ηταν τοσο ατμοσφαιρικο που "χανομουν") He-man Γουάλας & Γκρόμιτ Ενα αλλο με κατι παιδια που ειχαν βρει ολοι απο ενα μαγικο δαχτυλιδι κι εξουσιαζαν ενα στοιχειο της φυσης. the muppet show Ενα αλλο (απο τιτλους...αστο καλυτερα), οπου ειχαν απο ενα μηχανικο ζωο και εφτιαγναν ενα μεγαλο ρομποτ οταν ενωνονταν αυτα. Και πολλα αλλα, αλλα τωρα δεν τα θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Giovanna έγραψε: #96 31-01-07 19:11 μικρο μου πονυ! και βαβουροπατατες, και φλινστόουνς και ενα αλλο... με ενα πολιτισμο στο διαστημα..οι δρομοι της χωρας αυτης ηταν τα δαχτυλιδια (οπως αυτα του πλανητη κρόνου) και ειχε και μαυρες τρυπες.. απο τις οποιες εμπαιναν οι κακοι, αν τις αφηναν ανοιχτες! θυμαται κανεις ποιο ειναι? τα ανθρωπακια ηταν πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:40 Ο Γιώργος έγραψε: #97 04-02-07 03:40 Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tην "Υγρή Τηλεοραση" στο SevenX την έβλεπε κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 18:34 Ο Rempeskes: #94 31-01-07 18:34 Μα κανείς δεν εκτιμούσε την Aeon Flux, τον Μr House, τον Master Bates και τον Seaman Stains? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο The Djinn: #95 31-01-07 19:02 Αν το καλοσκεφτουμε και τα θρυλικα παιδικα του Walt Disney ηταν μεσα στην βια,απλως παρουσιαζοταν με τετοιον τροπο που δεν ειχε κανενα αλλο αντικτυπο περαν απο το γελιο και την ψυχαγωγια. Αγαπημενα μου ηταν: Τransformers Thundercats Τοm & Jerry Roadrunner D.Duck Kapamaru Φρουτοπία Του κουτιου τα παρμυθια(.Εκεινο με τον Ρουχλα,την Μελια,Σεβαστιανος κτλ κτλ. Καπου καπως καποτε.(Εκπληκτικο και μαλιστα καμια φορα ηταν τοσο ατμοσφαιρικο που "χανομουν") He-man Γουάλας & Γκρόμιτ Ενα αλλο με κατι παιδια που ειχαν βρει ολοι απο ενα μαγικο δαχτυλιδι κι εξουσιαζαν ενα στοιχειο της φυσης. the muppet show Ενα αλλο (απο τιτλους...αστο καλυτερα), οπου ειχαν απο ενα μηχανικο ζωο και εφτιαγναν ενα μεγαλο ρομποτ οταν ενωνονταν αυτα. Και πολλα αλλα, αλλα τωρα δεν τα θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Giovanna έγραψε: #96 31-01-07 19:11 μικρο μου πονυ! και βαβουροπατατες, και φλινστόουνς και ενα αλλο... με ενα πολιτισμο στο διαστημα..οι δρομοι της χωρας αυτης ηταν τα δαχτυλιδια (οπως αυτα του πλανητη κρόνου) και ειχε και μαυρες τρυπες.. απο τις οποιες εμπαιναν οι κακοι, αν τις αφηναν ανοιχτες! θυμαται κανεις ποιο ειναι? τα ανθρωπακια ηταν πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:40 Ο Γιώργος έγραψε: #97 04-02-07 03:40 Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα κανείς δεν εκτιμούσε την Aeon Flux, τον Μr House, τον Master Bates και τον Seaman Stains? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:02 Ο The Djinn: #95 31-01-07 19:02 Αν το καλοσκεφτουμε και τα θρυλικα παιδικα του Walt Disney ηταν μεσα στην βια,απλως παρουσιαζοταν με τετοιον τροπο που δεν ειχε κανενα αλλο αντικτυπο περαν απο το γελιο και την ψυχαγωγια. Αγαπημενα μου ηταν: Τransformers Thundercats Τοm & Jerry Roadrunner D.Duck Kapamaru Φρουτοπία Του κουτιου τα παρμυθια(.Εκεινο με τον Ρουχλα,την Μελια,Σεβαστιανος κτλ κτλ. Καπου καπως καποτε.(Εκπληκτικο και μαλιστα καμια φορα ηταν τοσο ατμοσφαιρικο που "χανομουν") He-man Γουάλας & Γκρόμιτ Ενα αλλο με κατι παιδια που ειχαν βρει ολοι απο ενα μαγικο δαχτυλιδι κι εξουσιαζαν ενα στοιχειο της φυσης. the muppet show Ενα αλλο (απο τιτλους...αστο καλυτερα), οπου ειχαν απο ενα μηχανικο ζωο και εφτιαγναν ενα μεγαλο ρομποτ οταν ενωνονταν αυτα. Και πολλα αλλα, αλλα τωρα δεν τα θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Giovanna έγραψε: #96 31-01-07 19:11 μικρο μου πονυ! και βαβουροπατατες, και φλινστόουνς και ενα αλλο... με ενα πολιτισμο στο διαστημα..οι δρομοι της χωρας αυτης ηταν τα δαχτυλιδια (οπως αυτα του πλανητη κρόνου) και ειχε και μαυρες τρυπες.. απο τις οποιες εμπαιναν οι κακοι, αν τις αφηναν ανοιχτες! θυμαται κανεις ποιο ειναι? τα ανθρωπακια ηταν πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:40 Ο Γιώργος έγραψε: #97 04-02-07 03:40 Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν το καλοσκεφτουμε και τα θρυλικα παιδικα του Walt Disney ηταν μεσα στην βια,απλως παρουσιαζοταν με τετοιον τροπο που δεν ειχε κανενα αλλο αντικτυπο περαν απο το γελιο και την ψυχαγωγια. Αγαπημενα μου ηταν: Τransformers Thundercats Τοm & Jerry Roadrunner D.Duck Kapamaru Φρουτοπία Του κουτιου τα παρμυθια(.Εκεινο με τον Ρουχλα,την Μελια,Σεβαστιανος κτλ κτλ. Καπου καπως καποτε.(Εκπληκτικο και μαλιστα καμια φορα ηταν τοσο ατμοσφαιρικο που "χανομουν") He-man Γουάλας & Γκρόμιτ Ενα αλλο με κατι παιδια που ειχαν βρει ολοι απο ενα μαγικο δαχτυλιδι κι εξουσιαζαν ενα στοιχειο της φυσης. the muppet show Ενα αλλο (απο τιτλους...αστο καλυτερα), οπου ειχαν απο ενα μηχανικο ζωο και εφτιαγναν ενα μεγαλο ρομποτ οταν ενωνονταν αυτα. Και πολλα αλλα, αλλα τωρα δεν τα θυμαμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Giovanna έγραψε: #96 31-01-07 19:11 μικρο μου πονυ! και βαβουροπατατες, και φλινστόουνς και ενα αλλο... με ενα πολιτισμο στο διαστημα..οι δρομοι της χωρας αυτης ηταν τα δαχτυλιδια (οπως αυτα του πλανητη κρόνου) και ειχε και μαυρες τρυπες.. απο τις οποιες εμπαιναν οι κακοι, αν τις αφηναν ανοιχτες! θυμαται κανεις ποιο ειναι? τα ανθρωπακια ηταν πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:40 Ο Γιώργος έγραψε: #97 04-02-07 03:40 Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μικρο μου πονυ! και βαβουροπατατες, και φλινστόουνς και ενα αλλο... με ενα πολιτισμο στο διαστημα..οι δρομοι της χωρας αυτης ηταν τα δαχτυλιδια (οπως αυτα του πλανητη κρόνου) και ειχε και μαυρες τρυπες.. απο τις οποιες εμπαιναν οι κακοι, αν τις αφηναν ανοιχτες! θυμαται κανεις ποιο ειναι? τα ανθρωπακια ηταν πολυ ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 03:40 Ο Γιώργος έγραψε: #97 04-02-07 03:40 Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για τους λάτρεις των Ducktales >>>>>> https://www.youtube.com/watch?v=4HPQRuzkS_U&mode=related&search Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:36 Ο Demelene έγραψε: #98 04-02-07 13:36 ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa charmander johnsala Kate1914 Memetchi Wanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΜΕ καταστρέψατε και άλλαξα Avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
songless_bird Εκκολαπτόμενο μέλος Ο songless_bird αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2007 στις 13:43 Ο songless_bird: #99 04-02-07 13:43 Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Με καλυψε απολυτα ο Demelene Αν και θα προσθεσω και την Candy Candy. Το μονο παιδικο σαπουνοπερα που με εκανε να κλαψω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2007 στις 11:50 Η mania έγραψε: #100 19-06-07 11:50 Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λοιπόν εκτώς απο τα παλιά τύπου χάιντι καπαμαρού και ότι άλλο κυκλοφωρούσε υπάρχουν και τώρα που τρελένομαι με τον Σαμουράι Τζάκ είναι φοβερό μικι μάους άλλα η βλακεία είναι ότι το έκοψαν, πάντος μπορώ να πώ ότι δεν υπάρχει κινούμενο σχέδιο που να μην έχω δεί έστω 15 επισόδια απο το καθένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.