Devil τα λεφτα ειναι αυτα στην κατασταση που ειμαστα σαν χωρα.Εαν λογω του πενηχρου μισθου θελουν να κανουν κακα την δουλεια τους τοτε ενταξει τι να πω.Εξαλλου κανεις δεν τους υποχρεωσε να γινουν αστυνομικοι,εαν θες να βγαζεις πολλα λεφτα και δεν απολαμβανεις το επαγγελμα(που προφανως απαιτει η αισθημα προσφορας στο κοινωνικο συνολο η κομπλεξ με την εξουσια) τοτε απλα δεν γινεσαι αστυνομικος.Γινεσαι κατι αλλο.Εκτος αυτου δεν βαζουν την ζωη τους σε κινδυνο με την εννοια που το λες...αλλο να παει η Himela σε εναν πιθανων μουρλαμενο και αλλο να παει καποιος εκπαιδευμενος.Ο δευτερος ειναι η δουλεια του να προστατευσει,γι'αυτο πληρωνεται.Το εαν θες να τον εκτιμησεις παραπανω για αυτη την προσφορα του ειναι κατι που εξαρταται απο τον ανθρωπισμο σου,αλλα δεν του εχεις και υποχρεωση η τυφλη πιστη επειδη εκανε την δουλεια του.
Εαν βγω εγω και η Himela θα επικρατησει η ζουγκλα...επειδη ειμαστε νομοταγεις πολιτες λοιπον θα ερθει ο αστυνομικος να μου λυσει το θεμα για να μην παρω το νομο στα χερια μου και γινω παρανομος τοσο απλο.
Εκτος αυτου δεν τον βριζω κανω τα παραπονα μου ως πολιτης που εχω το δικαιωμα να τα κανω και αυτος ειναι υποχρεωμενος να με υπηρετησει γιατι ειναι η δουλεια του.Οπως ο λεωφοριατζης εαν το κανεις κακη κριτικη ειναι υποχρεωμενος να σε παει εκει που θες και οχι να σου πει αα με θεωρεις κακο επαγγελματια οποτε κατεβα απο το λεωφορειο.Τα οργανα της ταξης λειτουργουν με νομους δεν κανουν οτι νιωθουν η αισθανονται η θεωρουν εκεινοι σωστο.Κανουν οτι λεει ο νομος με σεβασμο και εξουσια παντα που απορρεει απο τον λαο.Καθως ο νομος ειναι το δικιο των πολλων.Δεδομενου οτι οι πολλοι κινουνται μεσα σε ενα συγκεκριμενο πλαισιο λογικης που εξυπηρετει την ειρινικη συμβιωση και τις ηθικες αρχες που γνωριζουμε σημερα.
ΥΓ. Και να ηθελες δεν θα μπορουσες το κινησεις,δεν υπαρχουν λεφτα για βενζινη.Σε αυτο το κρατος ζεις.Θα σε σφαζουν και δεν θα εχουν λεφτα να κινησουν τα περιπολικα η τα ασθενοφορα

Εκτος αυτου κανενα προβλημα να δωσεις στοιχεια αρκει να μην τα δωσουν σε αυτον που γινεται η καταγγελια διοτι οταν προκαλεις φασαρια μπορει να ενοχλεις αρκετο κοσμο,το ποιος μιλησε δεν εχει σημασια.Το οτι παραβαινεις το νομο εχει σημασια.
Οσο για την περιπτωση που λες,εγω προσωπικα την βρισκω εντελως σοβαρη.Η βιαιοπραγια εναντια στις γυναικες ειναι ενα πολυ σοβαρο αδικημα και ειναι υποχρεωση του αστυνομικου οταν μια κοπελα κρινει οτι χρειαζεται προστασια να τσακιστει να παει και οχι να πει "ασε μας κουκλιτσα μου εχουμε και πιο σοβαρα".Προσωπικα εχω δει 2 βιαιοπραγιες εναντια σε γυναικες στη ζωη μου με αστυνομικους κοντα να μην κανουν τιποτα απολυτως.Επομενως το να νιωθει καποια ασφαλεια δεν ειναι ουτε σπαταληση πορων ουτε ενεργειας.Πληρωνω μεσω των φορων για να υπαρχουν αυτα και η x κοπελα η ο y τυπος η ακομα και εγω να εχω προστασια οταν την ζητησω,οχι να μας γραφουν.
Ξαναλεω οτι σεβομαι πληρως την αποψη σου και κατανοω αυτα που λες.Δεν ισοπεδωνω ουτε αμφισβητω το οτι υπαρχουν παιδια που πραγματικα εχουν αγαπη για την δουλεια τους και προσπαθουν να βοηθησουν οπως μπορουν εστω και μεσω αυτων των δυσκολων συνθηκων που περναει η χωρα μας.Ομως δεν θα τους βγαλω και αγνους οταν ξερω οτι η πλειοψηφια ξαναλεω ειναι βουτηγμενη στην διαφθορα.Εννοειται βεβαια οτι καθε αστυνομικος εχει τον σεβασμο μου οπως του αξιζει μεχρι αποδειξεως του εναντιου.Αλλα οταν εισαι σε τετοιες θεσεις πρεπει να εισαι προετοιμασμενος να ακουσεις κρητικη και να την δεχτεις ωστε να βελτιωθεις.