Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

23-01-24

13:20
Μιας και μιλάτε για ομορφιές, ας ανεβάσω την απόλυτη
(γιατί καιρό είχα)
Και τον απόλυτο

Και τον απόλυτο
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

23-01-24

13:29
Η κοπέλα ποια είναι? Η Άννα Χάθαγουεϊ?Μιας και μιλάτε για ομορφιές, ας ανεβάσω την απόλυτη(γιατί καιρό είχα)
View attachment 128561
Και τον απόλυτο
View attachment 128562
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

23-01-24

13:30
Η Μαρία Κίτσου καλέ, με ποια σας πρήζω τόσο καιρό;Η κοπέλα ποια είναι? Η Άννα Χάθαγουεϊ?

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

23-01-24

13:43
Γλυκιά με.μια γλυκιά μελαγχολία, αν σου αρέσει θα σου αρέσει και η Rachel WeissΗ Μαρία Κίτσου καλέ, με ποια σας πρήζω τόσο καιρό;![]()
Συνημμένα
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

23-01-24

13:59
Καλός είναι.. δεν θα έκανα οικογένεια μεν.. πολύ στριτζος φαίνεται αλλά για ένα σεξακι καλός χαχαχαΕ ας βάλω και εγώ ένα κούκλο
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

23-01-24

14:01
Γιατί με όλους τους άλλους επώνυμους θα έκανες;Καλός είναι.. δεν θα έκανα οικογένεια μεν.. πολύ στριτζος φαίνεται αλλά για ένα σεξακι καλός χαχαχα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

23-01-24

14:06
Ναι μοιάζουν..Γλυκιά με.μια γλυκιά μελαγχολία, αν σου αρέσει θα σου αρέσει και η Rachel Weiss

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

23-01-24

14:09
Χμ.. τον Αbel (the weekend) ... αν ξεπεράσει την φάση του avoidant αγοριού μπορεί, χαχαχα τοοοοσοοο σεξυυυυυΓιατί με όλους τους άλλους επώνυμους θα έκανες;
Ο Ράιαν είχε πει πως όταν έπαιξαν με την Εύα σε ένα έργο όπου υποκρίνονταν την οικογένεια κατάλαβε πως δεννηθελε να είναι μόνο υποκρισία ήθελε να το ζησουν στα αλήθεια.. οποτε why not , γλύκας
Ο Μαρκ Ραφαλο έχει 26 χρόνια ευτυχισμενου γάμου, δηλώνει ακόμη κ τώρα πως την λατρεύει και είναι ένα gentleman, και με τον Κλάιν Όουεν αμέ... αν και φαίνεται πολυυυυ τεστοστερόνηκος..αχαχαχα
glayki
Περιβόητο μέλος

23-01-24

14:13
Ο Ραφαλο βγάζει μια μελαγχολική γλυκύτητα.. Ο δε Κλάιβ μοιάζει η επιτομή στιβαρού αρσενικού να στηριχθείς πάνω του.. ΣλουρπΧμ.. τον Αbel (the weekend) ... αν ξεπεράσει την φάση του avoidant αγοριού μπορεί, χαχαχα τοοοοσοοο σεξυυυυυ
Ο Ράιαν είχε πει πως όταν έπαιξαν με την Εύα σε ένα έργο όπου υποκρίνονταν την οικογένεια κατάλαβε πως δεννηθελε να είναι μόνο υποκρισία ήθελε να τονζησουν στα αλήθεια.. οποτε why not
Ο Μαρκ Ραφαλο έχει 26 χρόνια ευτυχισμενου γάμου, δηλώνει ακόμη κ τώρα πως την λατρεύει και είναι ένα gentleman, και με τον Κλάιν Όουεν αμέ... αν και φαίνεται πολυυυυ τεστοστερόνηκος..αχαχαχα
Όμως όλα αυτά είναι εικασίες. Φαίνεσθαι
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

23-01-24

14:22
Ω ναιιι θα επέλεγα τον Μαρκ τελικά, είναι ο τύπος μου .Ο Ραφαλο βγάζει μια μελαγχολική γλυκύτητα.. Ο δε Κλάιβ μοιάζει η επιτομή στιβαρού αρσενικού να στηριχθείς πάνω του.. Σλουρπ
Όμως όλα αυτά είναι εικασίες. Φαίνεσθαι

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
glayki
Περιβόητο μέλος

28-01-24

12:28
Τώρα τον ανακάλυψες; λατρεμένος.. Ένα τέτοιο τύπο θέλω.Μολις Ξεκληδωθηκε νέο crash , δεν τον ξέρω τον κύριο αλλά πολύ γοητευτικός , πολύ εντάξει με αυτά που λέει..
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

28-01-24

12:31
Τον ακούω που μιλάει...οκ απόλυτουλης ,αυστηρουλης και εργασιομανής ααααα ειναι μόνο ο τυπος(δυστυχώς)που επελέγα τα τελευταία χρόνια.. και που ΔΕΝ ΘΕΛΩ με την καμια .... όχι που θα ηταν κανενας τρυφερός συναισθηματικουλης..ουφφφ χεχεχε ωραίος πάντως
Όλος δικός σου Γλαυκη μου χαχαχα
Όλος δικός σου Γλαυκη μου χαχαχα
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

28-01-24

12:35
Εντωμεταξύ, αυτός κάποτε ήταν πιο ωραίος, τώρα τι λουκ είναι αυτο? εγώ το ονομάζω "άπλυτο" 

glayki
Περιβόητο μέλος

28-01-24

12:36
Μεγάλωσε και αυτός. Εμένα μου αρέσει πολυ και εμφανισιακά.Εντωμεταξύ, αυτός κάποτε ήταν πιο ωραίος, τώρα τι λουκ είναι αυτο? εγώ το ονομάζω "άπλυτο"![]()
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

28-01-24

12:39
Αχαχαχα ωραίος..μου θυμίζει άλλον αγαπημένο ιντελεκτουελΕντωμεταξύ, αυτός κάποτε ήταν πιο ωραίος, τώρα τι λουκ είναι αυτο? εγώ το ονομάζω "άπλυτο"![]()
Τον Russel brand ,που επισεις μου κάνει κάτι ,αλλά πολύ σωστό και ισορροπημένο και καλό

Συνημμένα
paolo1
Νεοφερμένο μέλος
Ο paolo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.

28-01-24

16:16
Σαν τον Θέμη Ανδρεάδη στα νιάτα του μοιάζει
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

28-01-24

16:17
Ε οχιιιι ο Ανδρεάδης εντωμεταξύ μοιάζει με τον Σαμπάνη χεχεχεΣαν τον Θέμη Ανδρεάδη στα νιάτα του μοιάζει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.