Σωρεία καταγγελιών για bullying και σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Όσον αφορά την ερώτησή μου, γιατί κάποιος να εμπιστευτεί κάποιον από το instagram και όχι από ένα καφέ ; Εφόσον λοιπόν αναγνωρίζουμε όλοι το πρόβλημα της κοινωνίας, γιατί συνεχίζουμε και χρησιμοποιούμε μέσα που αυξάνουν τους κινδύνους ;
Όλα αυτά τα περιστατικά που έγιναν στον καλλιτεχνικό χώρο (άρα μιλάμε για την εργασία τους) ή έξω έχουν να κάνουν κάπως με το "φλερτ" στο instagram; Τα σόσιαλ φταίνε που μπαίνεις σε ένα λεωφορείο και τρίβεται ο άλλος πάνω σου ή σε χουφτώνει; Το instagram φταίει που μερικοί πάνε να βάλουν χέρι έξω; Ή με τον ενδοοικογενιακό βιασμό;
 

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Dreamweaver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1,755 μηνύματα.
Αυτο που βρισκω αρκετα ενδιαφερον παντως ειναι ενας χωρος οπως το θεατρο, που μαζευει αρκετο κοσμο απο το προοδευτικο τσιρκο, τελικα παραμενει αρκετα βρωμικος
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,692 μηνύματα.
που βασίζεις ότι υπάρχει εμπιστοσύνη σ' έναν άνθρωπο που σου μιλάει στο ινσταγκραμ; και που βασίζεις ότι το "γειά, τι κάνεις" σε μια καφετέρια θεωρείται επικίνδυνο;
συγνώμη αν το έχεις ήδη εξηγήσει αλλά δεν το έχω δει κάπου.
Από προσωπική παρατήρηση, από τον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο. Πλέον πάνω από 50% των ζευγαριών έχουν ως πρώτη γνωριμία το instagram ή άλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης
Αυτα που εγιναν ειναι καταδικαστεα, δεν χωρα αμφιβολλια. Μου κανει ομως εντυπωση ποσο αδυναμο χαρακτηρα εχουν πολλες γυναικες που οχι μονο δεν αντιδρουν την στιγμη που γινονται αυτα, αλλα φοβουνται και να μιλησουν. Εν μερη φταιει και η ανατροφη στην τυπικη ελληνικη οικογενεια που καθιστα τις γυναικες αδυναμες, δουλοπρεπεις και βασιζομενες στο "ισχυρο" φυλο.
Διαφωνώ με αυτό το κομμάτι. Πριν 4 χρόνια , Χριστούγεννα 2017 έγινε ένα περιστατικό σε πολύ καλή φίλη (δεν θέλω να επεκταθώ), μέσα στην περίοδο των εορτών από το τότε αγόρι της. Εγώ το έμαθα μετά από 2 μήνες, μετά το τέλος της εξεταστικής και κλήθηκα να συμμετάσχω σε μια σειρά από συνεδρίες (10 στο σύνολο) όπου με την βοήθεια της ψυχολόγου θα γινόταν προσπάθεια <<επανένταξης>> της φίλης, επαναδημιουργίας της φιλίας και επίσης στο πώς θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε ώστε να μην το θυμίζουμε, τι δεν πρέπει να λέμε, ποιες κινήσεις να κάνουμε, πώς να είναι ο τόνος της φωνής κλπ.
2 ώρες συνολικά η κάθε συνεδρία. Αρχικά μπαίναμε 30 λεπτά ο καθένας μόνος του με την ψυχολόγο και μετά 1 ώρα όλοι μαζί. Στο μισάωρο μιλούσαμε κυρίως για την αλλαγή συμπεριφοράς, τι παρατηρούμε, τι κοινά είχαμε. Στο διάστημα της 1 ώρας αναλύαμε διάφορα πράγματα. Από φωτογραφίες τοπίων, τι μας θυμίζουν ή τι μας έρχεται πρώτα στο μυαλό μέχρι διάφορα θέματα όπως πχ. τι είναι ελευθερία όλα με διάλογο
4 χρόνια μετά , η κοπέλα όπως είναι λογικό δεν το έχει ξεχάσει...αλλά συνεχίζει τη ζωή της κανονικά. Φόβος ναι υπάρχει. Αν είναι ίδια με προ 4ετίας, σε καμία περίπτωση, αλλά στηρίζουμε.

Το τι οδήγησε στην μη καταγγελία, είναι η ντροπή που αισθάνθηκε εκείνη τη στιγμή, ο φόβος και το σοκ που το τελευταίο την επηρέασε 1 χρόνο. Ούτε καν θάλασσα δεν πήγε το καλοκαίρι του 2018.
Όλα αυτά τα περιστατικά που έγιναν στον καλλιτεχνικό χώρο (άρα μιλάμε για την εργασία τους) ή έξω έχουν να κάνουν κάπως με το "φλερτ" στο instagram; Τα σόσιαλ φταίνε που μπαίνεις σε ένα λεωφορείο και τρίβεται ο άλλος πάνω σου ή σε χουφτώνει; Το instagram φταίει που μερικοί πάνε να βάλουν χέρι έξω; Ή με τον ενδοοικογενιακό βιασμό;
Τέτοιου είδους περιστατικά που είναι καταδικαστέα, οδηγούν στην κοινωνική αποξένωση και <<εικονική>> αξιολόγηση. Άρα έμμεσα επηρεάζουν την κοινωνική ζωή και έμμεσα σε οδηγούν σε ένα χάος.

Οδηγούμαστε στο άλλο άκρο, στην αποφυγή τέτοιων περιστατικών χωρίς να τα αντιμετωπίσουμε από την ρίζα, με όποιο κόστος.

Πόσο πιο εύκολα θα απαντήσεις σε κάποιον διαδικτυακά από ότι πρόσωπο με πρόσωπο ;
 

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 11,790 μηνύματα.
Από προσωπική παρατήρηση, από τον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο. Πλέον πάνω από 50% των ζευγαριών έχουν ως πρώτη γνωριμία το instagram ή άλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης
άρα σε τι ακριβώς θες να σου απαντήσουμε; σε μια παρατήρηση χρωματισμένη με μια υποκειμενική και αβάσιμη ερμηνεία;
 

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,692 μηνύματα.
άρα σε τι ακριβώς θες να σου απαντήσουμε; σε μια παρατήρηση χρωματισμένη με μια υποκειμενική και αβάσιμη ερμηνεία;
χρωματισμένη ; τι χρώμα έχει ;

Στο πώς γίνεται μια ολόκληρη κοινωνία, ενώ γνωρίζει τους κινδύνους που ελλοχεύουν άμεσα ή έμμεσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εντούτοις τα προωθεί ;
Σαν να έχεις ασθενή με τραύματα στο κεφάλι και εσύ να του βάζεις επιδέσμους στα πόδια.
Την πηγή του προβλήματος θα την βρει ποτέ η ελληνική κοινωνία ή θα μείνει στο να ψάχνει μάγους και μάγισσες ;
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,025 μηνύματα.
Δείτε εδώ ενα αρσενικό παλαιάς κοπης (Αντράκλα) που τον εξέφραζε η βία γενικότερα...
 

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
Αυτα που εγιναν ειναι καταδικαστεα, δεν χωρα αμφιβολλια. Μου κανει ομως εντυπωση ποσο αδυναμο χαρακτηρα εχουν πολλες γυναικες που οχι μονο δεν αντιδρουν την στιγμη που γινονται αυτα, αλλα φοβουνται και να μιλησουν. Εν μερη φταιει και η ανατροφη στην τυπικη ελληνικη οικογενεια που καθιστα τις γυναικες αδυναμες, δουλοπρεπεις και βασιζομενες στο "ισχυρο" φυλο. Φυσικα ισχυει και οτι οι μανουλες μεγαλωνουν τους γιους τους με τετοιο τροπο που μετατρεπονται σε τερατα. Βια, ειτε σεξουαλικη, ειτε ψυχολογικη, ειτε σωματικη, ειτε λεκτικη υπαρχει σε πολλα σπιτια και οχι μονο σε τετοιους χωρους.

Η αιτία για το τραυματικό σοκ και τη Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες με ό,τι αυτή συνεπάγεται είναι η τραυματική φύση του γεγονότος που υπέστης και όχι η αδυναμία του χαρακτήρα σου, Nelliel.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Συμφωνώ με τη @Nelliel εξ ολοκλήρου. Η αντίδραση για όποιον σε ενοχλήσει πρεπει να είναι άμεση οποίος και αν στο κάνει ανώτερος η κατώτερος. Αν και συνήθως στους κατώτερους ιεραρχικά είμαι πιο συγκαταβατικος... Σε μια δουλειά εννοώ. Να θυμάστε βέβαια ότι αυτό μπορεί να χει συνέπειες αλλά εγώ είχα παντα καλό " Στρατό " Σαν το Ισραήλ!!! Υπήρξαν κάποιες συνεπειες στο παρελθον επειδή αντεδρασα σε κάποιον 'ανωτερο' αλλά ουδέν κακό αμιγές καλου και επίσης δεν μπόρεσε να μου κάνει τη ζημιά που πίστευε. Μετά με άφησε ήσυχο γιατί είδε ότι όντως είμαι Ισραηλινός στα μυαλά κ δεν μασάω από τις κλασσικές ελληνικές νοοτροπίες περι δήθεν χαζοδιπλωματιας και στρατηγικής αυτό συγκράτησης. Αν χρειαστεί θα έκανα "ζημιά". Αρκετοί είναι ανοιχτοί σε κάποια πραγματα κ μπορουν να εκτεθούν.
 
Τελευταία επεξεργασία:

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
Και μονο που λετε ανωτερος/κατωτερος αντιδραση και οτι ειμαστε υπουδουλωμενες μερικοι και μερικες να ανεχομαστε τετοιες κακοποιητικες συμπεριφορες δειχνει ξεκαθαρα αν θελετε και στο που τοποθετηστε ,και αυτο δεν ειναι η πλευρα του θυματος σε καμια περιπτωση.
Κανετε μια κριτικη σαφως απομακρυσμενοι με εναν τροπο κυνικο θα ελεγα,ουτε τις συνθηκες ξερουμε επακριβως,ουτε στο γιατι δεν μιλησαν τοτε αλλά τωρα,και οπως προειπαμε σε αλλα ποστ,κανεις δεν μπορει να ξερει και να οριζει το πότε θα μιλησει καποιος.
Μπαινουμε σε αλλα χωραφια ανελευθεριας,τι δεν καταλαβαινετε?
Το να απαιτουμε απο καποιους να μιλησουν τωρα και οχι αργοτερα και πολλα άλλα πραγματα.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ?
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,ειλικρινα δεν εχω καταλαβει την επιμονη καποιων στο εν λογω θεμα.
Ο κοσμος ολοκληρος οπως τον αντιλαμβανομαστε υπαρχει και κινειται οχι με τη δικια σας αντιληψη οσων θεωρειται οτι δεν πρεπει να μιλανε μεταγενεστερα ολοι αυτοι που μιλανε.
Δεν ειναι η κοσμοθεωρια σας ο κοσμος ολος,απλα δειτε τα πραγματα αλλιως,στο οτι στη δικη σας αποψη σαφως θα υπαρχουν και πολλες αντικρουομενες αποψεις.
Ουτε το αλαθητο κατεχετε ουτε την αφεση αμαρτιων.
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Η αιτία για το τραυματικό σοκ και τη Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες με ό,τι αυτή συνεπάγεται είναι η τραυματική φύση του γεγονότος που υπέστης και όχι η αδυναμία του χαρακτήρα σου, Nelliel.
Ένας βιασμός ναι είναι τραυματική εμπειρία και συμφωνώ απόλυτα με το μήνυμα σου. Αλλά από ποτέ το κατούρημα στον νιπτήρα είναι τραυματική εμπειρία; Τραυματική εμπειρία να σου λέει ότι δεν θα πάρεις ρόλο επειδή δεν του έκατσες; Αυτό είναι ευθεία απειλή και έπρεπε να γίνει καταγγελία άμεσα. Όταν η άλλη περιγραφει ότι ο Φιλιππίδης μπήκε στην αίθουσα την ώρα που εδινε εξέταση και ειχαν προηγηθεί απειλές, θα μπορούσε να σταματήσει επί τόπου και φωναχτά να ρωτήσει αν ήρθε για να την κόψουν. Διάβασα όλα όσα περιέγραψαν και απλά έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα. Δηλαδή έρχεται και σου κατουράει στον νιπτήρα και το αφήνεις έτσι; Όχι μόνο μπορούσε να κάνει καταγγελία, αλλά είχε και όλα τα στοιχεία για να τον διαλοστειλει. Άπειρο γενετικό υλικό στην διάθεση της. Εδώ ολόκληρο πλανηταρχη έκανε ρόμπα η Μόνικα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Συμφωνώ με τη @Nelliel εξ ολοκλήρου. Η αντίδραση για όποιον σε ενοχλήσει πρεπει να είναι άμεση οποίος και αν στο κάνει ανώτερος η κατώτερος. Αν και συνήθως στους κατώτερους ιεραρχικά είμαι πιο συγκαταβατικος... Σε μια δουλειά εννοώ. Να θυμάστε βέβαια ότι αυτό μπορεί να χει συνέπειες αλλά εγώ είχα παντα καλό " Στρατό " Σαν το Ισραήλ!!! Υπήρξαν κάποιες συνεπειες στο παρελθον επειδή αντεδρασα σε κάποιον 'ανωτερο' αλλά ουδέν κακό αμιγές καλου και επίσης δεν μπόρεσε να μου κάνει τη ζημιά που πίστευε. Μετά με άφησε ήσυχο γιατί είδε ότι όντως είμαι Ισραηλινός στα μυαλά κ δεν μασάω από τις κλασσικές ελληνικές νοοτροπίες περι δήθεν χαζοδιπλωματιας και στρατηγικής αυτό συγκράτησης. Αν χρειαστεί θα έκανα "ζημιά". Αρκετοί είναι ανοιχτοί σε κάποια πραγματα κ μπορουν να εκτεθούν.
Τι να λέμε. Έχουν γίνει όλοι ευαίσθητοι και δεν μπορούν να πάρουν μια κατάσταση στα χέρια τους και περιμένουν τον από μηχανής θεό να τους σώσει. Δεν αναφέρομαι σε βιασμούς που όντως είναι άσχημη κατάσταση, αλλά στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και απειλες που αναφέρθηκαν από τις 3 ηθοποιούς.

Με έχει απειλήσει το αφεντικό μου με απόλυση γιατί κάτι που αρνήθηκα να κάνω γιατί υπάκουσα σε κανόνες του νοσοκομείου και ουσιαστικά μου ζητούσε να τους παραβιάσω. Του είπα στα ίσια ότι δεν μπορεί να με απειλεί και ότι θα τον καταγγειλω και πήρα αμεσα τηλέφωνο το human resources και έκανα καταγγελία και τον έβαλαν στην θέση του.

Εφόσον έχεις δίκιο και ξέρεις ότι δεν έχεις κάνει κάτι λάθος, δεν φοβάσαι τίποτα. Για μένα αυτοί που δεν υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους πάντα υποφέρουν και δίνουν βήμα για να τους κάνουν και άλλα. Εγώ προσωπικά την αξιοπρέπεια μου την βάζω πάνω από οτιδήποτε, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα χαλάσω μια καλή καριέρα, οπότε καμιά απειλή δεν με πιάνει.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Ιππολύτη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 1,972 μηνύματα.
Εφόσον έχεις δίκιο και ξέρεις ότι δεν έχεις κάνει κάτι λάθος, δεν φοβάσαι τίποτα. Για μένα αυτοί που δεν υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους πάντα υποφέρουν και δίνουν βήμα για να τους κάνουν και άλλα. Εγώ προσωπικά την αξιοπρέπεια μου την βάζω πάνω από οτιδήποτε, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα χαλάσω μια καλή καριέρα, οπότε καμιά απειλή δεν με πιάνει.
Συγχαρητήρια Νέλλιελ, είσαι τόσο τεστοστερονάτη τύπισσα που στην επίθεση απαντάς με αντεπίθεση και σε θαυμάζουμε όλοι! Η πρώτη και κύρια απάντηση στην επίθεση όμως όλων των ανθρώπων, είναι η άμυνα. Και η άμυνα είναι η αναγνώριση του κινδύνου και η με όποιο κόστος αποφυγή του, ώστε να ειρηνεύσει όσο πιο σύντομα η σωματική/ψυχική τους ακεραιότητα. Όταν κάποιος σε απειλεί, πόσο μάλλον με βάσιμο υπόβαθρο που άμεσα μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σου, παραβιάζει τα δικαιώματά σου σε τέτοιο βαθμό που αμφιβάλλεις κι αν τα έχεις τελικά. Το καθεστώς βίας δεν είναι τέτοιο που να μπορείς να σκεφτείς με βάση τη λογική, γι αυτό άλλωστε είναι "βία", γιατί σε εξωθεί σε μία και μόνη συμπεριφορά παρότι δε συμφωνείς μ αυτή. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι πόσο μονόφθαλμο είναι να λες πως η άμυνα είναι σημάδι αδυναμίας και αναξιοπρέπειας. Επειδή εσύ αντιμετώπισες μία (κατάφωρα μάλιστα) εκβιαστική κατάσταση ψύχραιμα, δε σημαίνει ούτε πως το ίδιο εύκολα έρχεται και στους άλλους, ούτε ότι εσύ η ίδια δεν μπορείς να πέσεις θύμα πιο ύπουλης και έμμεσης βίας κάποια στιγμή στο μέλλον ενδεχομένως, το οποίο και απεύχομαι ώστε να μη βρεθείς στη θέση να κατηγορείς τον εαυτό σου για "αδυναμία".
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Ένας βιασμός ναι είναι τραυματική εμπειρία και συμφωνώ απόλυτα με το μήνυμα σου. Αλλά από ποτέ το κατούρημα στον νιπτήρα είναι τραυματική εμπειρία; Τραυματική εμπειρία να σου λέει ότι δεν θα πάρεις ρόλο επειδή δεν του έκατσες; Αυτό είναι ευθεία απειλή και έπρεπε να γίνει καταγγελία άμεσα. Όταν η άλλη περιγραφει ότι ο Φιλιππίδης μπήκε στην αίθουσα την ώρα που εδινε εξέταση και ειχαν προηγηθεί απειλές, θα μπορούσε να σταματήσει επί τόπου και φωναχτά να ρωτήσει αν ήρθε για να την κόψουν. Διάβασα όλα όσα περιέγραψαν και απλά έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα. Δηλαδή έρχεται και σου κατουράει στον νιπτήρα και το αφήνεις έτσι; Όχι μόνο μπορούσε να κάνει καταγγελία, αλλά είχε και όλα τα στοιχεία για να τον διαλοστειλει. Άπειρο γενετικό υλικό στην διάθεση της. Εδώ ολόκληρο πλανηταρχη έκανε ρόμπα η Μόνικα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Τι να λέμε. Έχουν γίνει όλοι ευαίσθητοι και δεν μπορούν να πάρουν μια κατάσταση στα χέρια τους και περιμένουν τον από μηχανής θεό να τους σώσει. Δεν αναφέρομαι σε βιασμούς που όντως είναι άσχημη κατάσταση, αλλά στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και απειλες που αναφέρθηκαν από τις 3 ηθοποιούς.

Με έχει απειλήσει το αφεντικό μου με απόλυση γιατί κάτι που αρνήθηκα να κάνω γιατί υπάκουσα σε κανόνες του νοσοκομείου και ουσιαστικά μου ζητούσε να τους παραβιάσω. Του είπα στα ίσια ότι δεν μπορεί να με απειλεί και ότι θα τον καταγγειλω και πήρα αμεσα τηλέφωνο το human resources και έκανα καταγγελία και τον έβαλαν στην θέση του.

Εφόσον έχεις δίκιο και ξέρεις ότι δεν έχεις κάνει κάτι λάθος, δεν φοβάσαι τίποτα. Για μένα αυτοί που δεν υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους πάντα υποφέρουν και δίνουν βήμα για να τους κάνουν και άλλα. Εγώ προσωπικά την αξιοπρέπεια μου την βάζω πάνω από οτιδήποτε, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα χαλάσω μια καλή καριέρα, οπότε καμιά απειλή δεν με πιάνει.

Τα αφεντικά έτσι είναι.... Λόγω της θέσης νομίζουν πως όλος ο κόσμος τους ανήκει... Δεν είναι δυσκολο να μπερδεψουν τα όρια. Σε κάθε μέρος λοιπόν οι προισταμενοι έχουν τους ρουφιάνους άτομα που έχουν επιλέξει να είναι γλείφτες για να επιβιώνουν. Τα χουμε δει όλοι στις δουλειές αυτά έχω δει κ εγώ ρουφιάνους να φωνάζουν μπροστά μου το προισταμενο και να δημιουργουν θέμα από το πουθενα.. Η πλακα είναι πως είναι τόσο ηλίθια αυτα τα άτομα που στη δουλειά κάνουν γκάφες εγώ παντα τις βρίσκω και μετά ρεζιλευονταν.

Έχω έναν που κινείται σε αυτό το μοτίβο τη πρωτη φορα τη γλίτωσε επειδή δεν ήθελα να φέρω σε δυσκολη θεση τον προισταμενο και τους το είπα κιόλας. Δευτερη δεν θα υπάρξει όμως. Και εγώ αυτό πιστευω που κάνεις κ εσυ πρέπει να απαντάμε γιατί θα μας κάνουν χειρότερα. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται την καλοσυνη ως αδυναμία.

Έχω προειδοποιησει οπότε ότι συμβεί δεν θα ευθυνονται εγώ. Τέρμα δόγμα Ισραήλ.
 

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
Δειτε κι αυτο

Σεξουαλική παρενόχληση, απειλές και εκφοβισμοί ανηλίκων: Δείτε πως παγιδεύουν τα μικρά παιδιά στο διαδίκτυο – Βίντεο ντοκουμέντο που σοκάρει!​

Τα ευρήματα σοκάρουν. Χυδαίες ερωτήσεις, απειλές και εκβιασμοί.​




και θετω ενα ερωτημα αν τα παιδια ανηλικα κιολας μιλανε ετσι,τι να περιμενει κανεις απο τους ωριμους ενηλικες?
 

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Φαίνεται πως στον χώρο του θεάτρου αλλά και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών επικρατούσε ομερτά σχετικά με τα περιστατικά αυτά, τα οποία θεωρούνταν λίγο πολύ φυσιολογικά δεδομένης της δουλειάς και του κύρους (δηλαδή της εξουσίας) των κατηγορούμενων. Η υπόθεση ωστόσο περιπλέκεται με αφορμή τις καταγγελίες για παιδεραστία και βιασμούς για τον μέχρι πρότινος επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου και πουλέν της σημερινής κυβέρνησης Δημήτρη Λιγνάδη, μιας και προτού η Υπουργός Πολιτισμού βγει πριν λίγες ώρες να τον καταγγείλει δημόσια, τόσο η Κυβέρνηση όσο και τα ΜΜΕ έθαβαν τις καταγγελίες και υπεραμύνονταν του φιλικού "γνωστού σκηνοθέτη".

Ας ελπίσουμε το ελληνικό #metoo να είναι η αρχή ώστε να μπουν επιτέλους μέτρα και έλεγχος αλλά και ένα τέλος στην εργασιακή εκμετάλλευση και κακοποίηση σε όλους τους χώρους δουλειάς.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

αυγή όντος

Διάσημο μέλος

Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,006 μηνύματα.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,025 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,887 μηνύματα.
:popcorn::popcorn::popcorn:
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,926 μηνύματα.
:popcorn::popcorn::popcorn:
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κρίμα από το να πάνε όλα τα παιδικά σου χρόνια στα σκουπίδια... Ο κόσμος τον αγάπησε και τώρα... Αποκαλύφθηκε τι μουσίτσα ήταν και αυτός.
 

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,887 μηνύματα.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κρίμα από το να πάνε όλα τα παιδικά σου χρόνια στα σκουπίδια... Ο κόσμος τον αγάπησε και τώρα... Αποκαλύφθηκε τι μουσίτσα ήταν και αυτός.
Από τις μέρες δόξας στον απόλυτο κατήφορο!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top