Ένας βιασμός ναι είναι τραυματική εμπειρία και συμφωνώ απόλυτα με το μήνυμα σου. Αλλά από ποτέ το κατούρημα στον νιπτήρα είναι τραυματική εμπειρία; Τραυματική εμπειρία να σου λέει ότι δεν θα πάρεις ρόλο επειδή δεν του έκατσες; Αυτό είναι ευθεία απειλή και έπρεπε να γίνει καταγγελία άμεσα. Όταν η άλλη περιγραφει ότι ο Φιλιππίδης μπήκε στην αίθουσα την ώρα που εδινε εξέταση και ειχαν προηγηθεί απειλές, θα μπορούσε να σταματήσει επί τόπου και φωναχτά να ρωτήσει αν ήρθε για να την κόψουν. Διάβασα όλα όσα περιέγραψαν και απλά έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα. Δηλαδή έρχεται και σου κατουράει στον νιπτήρα και το αφήνεις έτσι; Όχι μόνο μπορούσε να κάνει καταγγελία, αλλά είχε και όλα τα στοιχεία για να τον διαλοστειλει. Άπειρο γενετικό υλικό στην διάθεση της. Εδώ ολόκληρο πλανηταρχη έκανε ρόμπα η Μόνικα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2021
Τι να λέμε. Έχουν γίνει όλοι ευαίσθητοι και δεν μπορούν να πάρουν μια κατάσταση στα χέρια τους και περιμένουν τον από μηχανής θεό να τους σώσει. Δεν αναφέρομαι σε βιασμούς που όντως είναι άσχημη κατάσταση, αλλά στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και απειλες που αναφέρθηκαν από τις 3 ηθοποιούς.
Με έχει απειλήσει το αφεντικό μου με απόλυση γιατί κάτι που αρνήθηκα να κάνω γιατί υπάκουσα σε κανόνες του νοσοκομείου και ουσιαστικά μου ζητούσε να τους παραβιάσω. Του είπα στα ίσια ότι δεν μπορεί να με απειλεί και ότι θα τον καταγγειλω και πήρα αμεσα τηλέφωνο το human resources και έκανα καταγγελία και τον έβαλαν στην θέση του.
Εφόσον έχεις δίκιο και ξέρεις ότι δεν έχεις κάνει κάτι λάθος, δεν φοβάσαι τίποτα. Για μένα αυτοί που δεν υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους πάντα υποφέρουν και δίνουν βήμα για να τους κάνουν και άλλα. Εγώ προσωπικά την αξιοπρέπεια μου την βάζω πάνω από οτιδήποτε, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα χαλάσω μια καλή καριέρα, οπότε καμιά απειλή δεν με πιάνει.