fandago
Διακεκριμένο μέλος

Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία (δεν έχω πάει, αλλά προς το παρόν δεν θέλω), Ιταλία, Τσεχία, Ολλανδία (δεν έχω πάει αλλά το προγραμματίζεται για άλλη χρονιά) Ελβετία-Αυστρία (πάλι δεν έχω πάει, αλλά θα γίνεται χαμός το καλοκαίρι)

Έχουν μείνει πολλές ακόμα, οπότε ακούω προτάσεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Όμως δεν μπορώ να πάω σε όλες, οπότε δεν υπάρχει κάποια που να ξεχωρίζει;

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Warsaw. Θα δεις τόσο πράσινο που δεν θα το ξεχάσεις!Τι θέλεις να κάνεις; Τουρισμό στις πόλεις ή δραστηριότητες στη φύση;

Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν έχω αρχίσει να ψάχνομαι για διακοπές το καλοκαίρι. Θα ήθελα μια Ευρωπαική χώρα που δεν έχω ξαναπάει και η οποία να αξίζει να δω. Έχετε να προτείνετε κάτι εκτός από:
Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία (δεν έχω πάει, αλλά προς το παρόν δεν θέλω), Ιταλία, Τσεχία, Ολλανδία (δεν έχω πάει αλλά το προγραμματίζεται για άλλη χρονιά) Ελβετία-Αυστρία (πάλι δεν έχω πάει, αλλά θα γίνεται χαμός το καλοκαίρι)
Έχουν μείνει πολλές ακόμα, οπότε ακούω προτάσεις![]()

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Οι δανειοδότες μου με αγαπάνε τόσο πολύ, που μου ζήτησαν να μη φύγω από τη χώρα

roumana
Διάσημο μέλος

ααχαχχαχαχαααααααααααααχχχαχχαχαχαχχαΕγώ δεν μπορώ να έρθω μαζί σας![]()
Οι δανειοδότες μου με αγαπάνε τόσο πολύ, που μου ζήτησαν να μη φύγω από τη χώρα

να'σαι καλα αγορι μου.
underwater
Περιβόητο μέλος

Επίσης Σκωτία, Γλασκώβη-Εδιμβούργο.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Είχα στο μυαλό μου την Πολωνία. Υπάρχουν και άλλα αξιόλογα μέρη κοντά, ώστε να πεις ότι θα κάνω διακοπές άνω της εβδομάδας σε περισσότερες από μία πόλη(2 το πολύ 3);Warsaw. Θα δεις τόσο πράσινο που δεν θα το ξεχάσεις!![]()

Σουηδία? δεν έχω πάει βέβαια αλλα πιστευω οτι αξίζει!
Για τις Σκανδιναβικές χώρες η μόνη μου ένσταση είναι ότι δεν ξέρω κατά πόσον νιώθεις καλοκαίρι εκεί. Θα ήθελα να πάω, αλλά όχι να είμαι με μπουφάν, κασκόλ και γάντιαΝορβηγία είναι πολύ ωραία, το Bergen είναι πόλη που συνδυάζει αξιοθέατα με φύση χωρίς να χρειάζεσαι αμάξι.

Μια καλή πρόταση επίσης, που έχει πέσει στο τραπέζι. Είναι φτηνός προορισμός;Επίσης Σκωτία, Γλασκώβη-Εδιμβούργο.

Και προς θεού, δε λέει για καλοκαιρινές διακοπές (τωρά θα με δείρει το underwater)
underwater
Περιβόητο μέλος

Fandago η Σκωτία δεν είναι φτηνή, αλλά ανάλογα με το πού πας μπορεί να σου βγει low-budget. Δεν θα μείνεις Εδιμβούργο, αλλά Γλασκώβη. Δεν θα πετάξεις με British, αλλά με globespan. Δεν θα νοικιάσεις αμάξι για Highlands, αλλά θα πας οργανωμένα. Η Γλασκώβη έχει φτηνό φαγητό και πολύ φτηνό ποτό. Την βγάζεις αξιοπρεπώς.

Βέβαια δεν είναι πολύ ζεστά, αλλά κι εσύ Ιταλία δεν θες, Ισπανία δεν θες, τι να βρω σε Ευρώπη?

fandago
Διακεκριμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Γιατί η αλήθεια είναι ότι και μένα το Παρίσι είναι απαγορευτικό για διακοπές

Όσο για την ζέστη, δεν με νοιάζει να είμαι απαραίτητα με κοντομάνικο, αλλά δεν θέλω να είμαι και με το χοντρό το μπουφάν και 3353452 μπλούζες από μέσα.

underwater
Περιβόητο μέλος

KOULA
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ale3andros
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Είναι μια πόλη στην οποία με το που πατήσεις το πόδι σου αισθάνεσαι σα στο σπίτι σου. Έχει την τάξη & καθαριότητα της Γερμανίας, την κουλτούρα και την αίγλη της Γαλλίας και το ταπεραμέντο & ζωντάνια της Ελλάδας. Καταπληκτικός συνδιασμός.
Προτεινόμενη εποχή για επίσκεψη Άνοιξη ή Φθινόπωρο!
Αν ποτέ πάτε μη χάσετε:
1. Font Magica
Ένα καταπληκτικό συντριβάνι και όχι μόνο. Δείτε
2. Μουσείο Εθνικής Τέχνης της Καταλονίας (MNAC)
Ένα τεράστιο μουσείο με απίθανα εκθέματα και το κτίριο σαν αρχιτεκτονική φανταστικό! Δείτε
3. Sagrada Familia
Απίθανο αρχιτεκτονικό δημιούργημα το οποίο ξεκίνησε ο περίφημος αρχιτέκτονας Antonio Gaudi. Το κτίσμα από τότε που ξεκίνησε (1882) συνεχίζει να κατασκευάζεται βάση των σχεδίων του αρχιτέκτονα του. Αυτό αποτελεί και ένα ξεχωριστό κίνητρο για να το επισκεφτεί κανείς. Δείτε
4. Το καταπληκτικό ενυδρείο
Ένα από τα πιο αξιόλογα της Ευρώπης. Δείτε
5. Το ολυμπιακό χωριό
Μπράβο στους καταλανούς, τα λεφτά των Ο.Α. πιάσαν τόπο! Δείτε
6. Tibidabo
Είναι λατινική έκφραση που σημαίνει "θα στα δώσω όλα". Από την ιστορία με τους πειρασμούς του Ιησού όπου ο διάβολος τον άνεβασε σε ένα υψηλό όρος και του είπε "Αν με προσκυνήσεις θα σου δώσω όλ αυτά που βλέπεις". Έτσι και οι βαρκελωνέζοι κατασκεύασαν σε ένα υψηλό μέρος (512 μ.) μια εκκλησία αφιερωμένη στο Χριστό. Εκεί θα βρείτε επίσης μερικές από τις πιο in και καθως πρέπει καφετέριες, ρεστωράν με πανοραμική θέα στην πόλη. Δείτε
7. Camp nou
Για τους/τις ποδοσφαιρόφιλους/λες μη χάσετε το θρυλικό στάδιο της Βαρκελώνης. Είναι τεράστιο, αλλά αυτό που βρήκα καταπληκτικό είναι το μουσείο του. Πολύ υλικό και πολύ αξιόλογο. Δείτε
8. Monjuik
Ένας λόφος με πολλά αξιόλογα αξιοθέατα. Μεταξύ αυτών το ολυμπιακό στάδιο της Βαρκελώνης και ο καταπληκτικός πύργος τηλεόρασης που αποτελεί και ηλιακό ρολόι σχεδιασμένο από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Καλατράβα! Δείτε
9. Ισπανικό χωριό
Ένα χωριουδάκι κατασκευασμένο αποκλειστικά με παραδοσιακά ισπανικής αρχιτεκτονικής σπίτια. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε εκτός από μια όμορφη και ρομαντική βόλτα, παραδοσιακή κουζίνα και Flamenco show. Δείτε
...και πολλά άλλα που θα σας καταπλήξουν σίγουρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3l3n@
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκοπεύουμε να πάμε με τη φαμίλια ιταλία, ρώμη συγεκριμένα για 4 ημέρες. Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Ότι πληροφορία έχετε είναι 100% ευπρόσδεκτη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- Μαρια43
- johnsala
- taketrance
- Fernando_A
- American Economist
- Kate1914
- rafaela11
- camil
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- ROM32
- Μήτσος10
- Unboxholics
- Alessandra Eliza
- giannhs2001
- grtt
- touvlo
- Maria_Xagorari
- Εχέμυθη
- nicks1999
- User2350
- Ωρορα
- tslef8
- Mt73
- charmander
- Viedo
- igeorgeoikonomo
- Αλκης Κ.
- iminspain
- gwgw_5
- sunsetpp
- harry akritas
- ManosC4
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.