The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

19-09-07

19:38
Εμένα σε μια κοπέλα μου αρέσουν τα μποξεράκια (όχι μάυρα όμως) τα string ή τα 3/4
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.394 μηνύματα.

15-08-09

22:17
Εγώ που είμαι μικρός ακόμα επιτρέπεται να φοράω κόκκινα μποξεράκια ή όχι???![]()
όλα οκ , αρκεί αν μην είσαι κοντά σε ταύρο
έντιτ για να μην είμαι οφ
Δύο φίλοι προχωράνε στο δρόμο και ο ένας λέει
-Ξέρεις τι θα κάνω μόλις πάω σπίτι ;
-Τι ;
-Θα βγάλω το στριγκάκι της γυναίκας μου
Μετά από λίγο :
-Ξέρεις τι ανυπομονώ να κάνω με το που θα μπω στο σπίτι ;
-Τι ;
-Να βγάλω το στριγκάκι της γυναίκας μου
-Καλά αλλά γιατί το λες συνέχεια ;
-Γιατί με κόβει
π.σ. καλά θα απαντήσω για να μην με λένε κάποιοι και τρολ
βράκες από το L.A. (σ.σ. λαϊκή αγορά)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

21-08-09

00:36
μποξεράκια: μαύρα κολλητα ή με σχέδια τρελενομαιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.698 μηνύματα.

24-08-09

00:53
i hate:
i love:

i love:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...