Τα ελαττώματα του άντρα

Ποιο είναι το χειρότερο ελάττωμα του άντρα;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 84)
  • Ψεύτης

    Ψήφοι: 15 17.9%
  • Τσιγκούνης

    Ψήφοι: 6 7.1%
  • Πνεύμα αντιλογίας

    Ψήφοι: 6 7.1%
  • Ατημέλητος

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • Βωμολόχος

    Ψήφοι: 6 7.1%
  • Αναποφάσιστος

    Ψήφοι: 6 7.1%
  • Ασυνεπής

    Ψήφοι: 5 6.0%
  • Πολυλογάς

    Ψήφοι: 2 2.4%
  • Ξερόλας

    Ψήφοι: 9 10.7%
  • Μαμάκιας

    Ψήφοι: 17 20.2%
  • Όλα τα παραπάνω

    Ψήφοι: 5 6.0%
  • Άλλο...

    Ψήφοι: 2 2.4%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 5 6.0%

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
τα ρητά του κόσμου είναι απλά μια προσπάθεια να περάσει σε επόμενες γενιές τις αξίες του, τις προκαταλήψεις του και τις παθογένειές του.

πήγαινε μια βόλτα σε μια από τις φτωχές περιοχές της Αθήνας και θα δεις πολλές αμόρφωτες, παχύσαρκες και καταπιεσμένες πρώην πριγκήπισσες και νυν θαμώνες εκκλησιαστικών cult.

η ζωή είναι δούναι και λάβειν, αν το δούναι είναι μεταφορικές βασιλικές υπηρεσίες μάντεψε τι είναι το λάβειν

Δεν είναι αυτό το θέμα μας!
Αν σ΄ενόχλησε τόσο πολύ το γνωμικό μην το λαμβάνεις υπόψη σου!
Το έβαλα απλά επειδή πίστεψα ότι αυτή η μεταφορά των 2 γραμμών μπορούσε να εξηγήσει περιληπτικά την ουσία όσων έγραψα παραπάνω.
΄Ωρα είναι τώρα να μου πείτε ότι είμαι υπέρ των βασιλέων!
ΗΜΑΡΤΟΝ!
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,259 μηνύματα.
Αν και σίγουρα συμφωνώ οτι ένας άντρας πρέπει να φέρεται σωστά σε μια γυναίκα, πιστεύω όμως οτι το ίδιο πρέπει να κάνει και μια γυναίκα. Συζητάμε δηλαδή τα αυτονόητα, ίσως γιατί στις μέρες μας τείνουν να γίνουν δυσεύρετα. Γνωρίζει δηλαδή κάποια έναν σωστό άντρα που τη σέβεται και λέει στις φίλες της "κι όλο το βράδυ μού φέρθηκε σωστά και με σεβάστηκε!" λες και είναι κάτι παράδοξο. Σίγουρα έχει να κάνει με τον τρόπο που μεγάλωσε ο καθένας το πόσο σεβασμό θα δώσει και πόσο σεβασμό θα απαιτήσει. Τελικά ο σεβασμός απαιτείται ή κερδίζεται;
Μην νομίζεις ότι επειδή ενίοτε διαφωνώ και σε τρολλάρω πως δεν λαμβάνω αυτά που λες υπόψιν.
Μού ράγισες την καρδιά παλιόπαιδο. :cry_x:
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τελικά ο σεβασμός απαιτείται ή κερδίζεται;

Θα έλεγα ο σεβασμός εκπορεύεται από ένα άτομο. Δεν θυμάμαι κάποια περίπτωση που κάποιος προσπάθησε να "κερδίσει" τον σεβασμό μου.
 

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ Λένω. Εμένα η μάνα μου σαν άνθρωπος ήταν πάντα δοτική, περιποιητική και σίγουρα δεν έκανε τσιγκουνιές στην αγάπη. Αν και με βασάνισε αρκετές φορές μικρό (όποιος έχει μάνα τελειομανή εκπαιδευτικό θα καταλάβει) ποτέ δεν της κράτησα κακία εν τέλει, γιατί ήξερα τα κίνητρα της. Εν τέλει τα συναισθήματα που έχεις για κάποιον αντικατοπτρίζουν και το συνολικό πρόσημο μιας μακροχρόνιας σχέσης. Ως εκ τούτου όλες οι κοπέλες για τις οποίες αισθάνθηκα κάτι παραπάνω από σωματική έλξη είχαν τέτοια χαρακτηριστικά προσωπικότητας. Οι ξινές, οι απόμακρες, οι εγωκεντρικές ή οι παλαβές ποτέ δεν με τράβηξαν κι ας ήταν πολύ ωραίες. Έχω φίλους που κολλάνε με τέτοιες γυναίκες και βλέπω πως και η μάνα τους είναι παρόμοια.

Α, ώστε γι΄αυτό κριντζάρεις να με περιγράψεις! :lol:
Πλάκα κάνω!

Στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν!
΄Αρα συμφωνείς με αυτά που έγραψα.

Αν έχει ένα κακό η μάνα μου είναι πως είναι θύμα και πολύ εύκολα την εκμεταλλεύεται κάποιος και έχω παρατηρήσει ότι κι εγώ έχω αδυναμία στις γυναίκες θύματα. Και επειδή ως γνωστόν οι γυναίκες θύματα μπλέκουν με θύτες και έχω συνειδητοποιήσει πως διαθέτω όλα τα προσόντα για να γίνω ένας καλός θύτης σου κάνω ανά καιρούς τέτοιες ερωτήσεις, διότι δεν θέλω να προξενήσω κακό σε κάποια που θα αγαπήσω και θα με αγαπήσει. Μην νομίζεις ότι επειδή ενίοτε διαφωνώ και σε τρολλάρω πως δεν λαμβάνω αυτά που λες υπόψιν.

Το ότι αναφέρεσαι στη μάνα σου με κάνει να πιστέψω ότι δεν με τρολλάρεις και τώρα.
Κοίτα, γι΄αυτό δεν μπορώ να πω πολλά καθώς δεν είμαι ειδική.
Με την τελείως απλή λογική σκέφτομαι ότι είναι έτσι είτε επειδή μεγάλωσε σ΄ένα περιβάλλον με τέτοια πρότυπα είτε επειδή ο πατέρας σου είναι εντελώς αντίθετος χαρακτήρας.
Σου έχω πει πολλές φορές ότι έχει μεγάλη σημασία δύο άνθρωποι να προέρχονται από παρεμφερές οικογενειακό, κοινωνικό, οικονομικό, μορφωτικό κτλ περιβάλλον έτσι ώστε να έχουν κοινές προσλαμβάνουσες παραστάσεις. Μπορούν να συνεννοηθούν πολύ καλύτερα και να δημιουργήσουν μια υγιή οικογένεια.

Εσύ τώρα καλά θα κάνεις να βάλεις σε προτεραιότητα την τιθάσευση της βίας που κρύβεται μέσα σου, μην σκάσεις καμιά ώρα και μας πάρουν τα σκάγια!
Δεν είναι δυνατόν να θέλεις να τα εξηγήσεις όλα παίρνοντας κάποια κομμάτια από τα Οικονομικά, κάποια κομμάτια από την Πολιτική, κάποια κομμάτια από την Ιστορία, κάποια κομμάτια από την Κοινωνιολογία, κάποια κομμάτια από την Ψυχολογία, κάποια κομμάτια από τη Θεολογία και να βγάζεις μια Χακέρια θεωρία.
Το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις το μυαλό σου, σούπα!
Η κάθε επιστήμη έχει αρχή, μέση και εξέλιξη.
Δεν είναι δυνατόν να τα ξέρουμε όλοι, όλα! Ο καθένας στον τομέα του κι εσύ στον δικό σου!
Από εκεί και πέρα όλοι κάτι διαβάζουμε, κάτι ακούμε, ενημερωνόμαστε για την επικαιρότητα, μπορούμε κάποιες φορές να διακρίνουμε και ανάμεσα από τις γραμμές και έχουμε μια αντίληψη της πραγματικότητας που ζούμε.
Δεν βγάζουμε θεωρίες του στυλ "να μας δίνει το Κράτος κουπόνια για να πληρώνουμε τα σχολεία" (κάπως έτσι το είχες πει το αμίμητο, δεν θυμάμαι καλά).
΄Οσο δεν έχεις ηρεμήσει και δεν έχεις βάλει το μυαλό σου σε μια τάξη, δεν θα κάνεις σοβαρό δεσμό ούτε θα πλησιάζεις "γυναίκες θύματα", όπως τις αποκαλείς.
Δεν σου φταίνε σε τίποτα οι γυναίκες να τους αλλάζεις τα φώτα και μετά ν΄ανακυκλώνεται η κατάσταση με τους επόμενους.
Κάποιοι θύτες τις μετέτρεψαν σε θύματα, δεν γεννήθηκαν έτσι!
Γι΄αυτό έχουμε γίνει σκατά επειδή κανένας δεν ασχολείται να βρει τι στο διάολο θέλει! (σιγά μη γλίτωνα με σας που έμπλεξα!)
Δούλεψε λίγο με τον εαυτό σου, υπάρχουν τρόποι.
Αν θελήσουμε όλοι μας μπορούμε ν΄αναγνωρίσουμε τους δαίμονές μας.
Μέσα μας ζουν και αν δεν τους ξέρουμε εμείς, δεν τους ξέρει κανένας.
Απλά δεν θέλουμε να τους ξετρυπώσουμε και να τους αντιμετωπίσουμε!
Και μην προβληματίζεσαι για το αν είσαι θύτης.
Αν ήσουν, δεν θα φοβόσουν μήπως προκαλέσεις κακό, αντίθετα θα το επιδίωκες!
Μια χαρά άνθρωπος είσαι, απλά έχεις μπλέξει τα μπούτια σου!
Αυτά από μένα! Αν θες κράτα τα στο πίσω μέρος του μυαλού σου, αν όχι πέτα τα!
Πάντως να ξέρεις όλα από σένα εξαρτώνται!
Εσύ έχεις το μαχαίρι, εσύ και το πεπόνι!
Πράξε αναλόγως!
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Λένω, στη θεραπεία (εδώ βάλε όποια σχολή θέλεις, CBT, ψυχοθεραπεία, Ψυχανάλυση, ACT, ό,τι σου αρέσει) το Α και το Ω είναι η συνειδητοποίηση, κατανόηση και αποδοχή της ύπαρξης του προβλήματος που βαραίνει τον θεραπευόμενο.

Πολύ στοχευμένα και ορθά, κατά τη γνώμη μου, αυτά που γράφεις όλα...
 

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
τι διαμαντάκια διαβάζω τελευταία α ρε σατανάδες

Λένω θέλω μετά session και για μένα no really
 

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
Το ρητό που ανέφερε η Λένω (με το οποίο συμφωνώ) θα μπορούσε κάλλιστα να γενικευτεί στις περισσότερες ανθρώπινες σχέσεις. Κι αυτό βγάζει νόημα γιατί ένας καλός γονέας βοηθά το παιδί του να διαμορφώσει χαρακτήρα με 2 τρόπους: 1ον, με την αγάπη και τη στοργή που του δίνει, το κάνει να αισθάνεται αγαπητό, να αναγνωρίζει την αξία του και να χτίζει μια υγιή σχέση με τον εαυτό του και 2ον, με την αυστηρότητα, τους κανόνες συμπεριφοράς, τις αρχές, την πειθαρχία, την ηθική που του περνά, το μαθαίνει να είναι σωστό και δίκαιο με τους ανθρώπους, αλλά και αυστηρός κριτής αυτών. Όταν, λοιπόν, ισχύουν και οι δύο αυτοί παράγοντες, το παιδί εξελίσσεται σ' έναν ολοκληρωμένο ενήλικα με αυτοσεβασμό, δοτικότητα αλλά και όρια. Είναι επιλεκτικός με τα άτομα που δένεται, αλλά όταν βρει τα κατάλληλα, αναγνωρίζει ότι είναι πολύτιμα για τη ζωή του και τους φέρεται ανάλογα. Έτσι λοιπόν και με τις ερωτικές σχέσεις, ο άντρας που έχει καλή μάνα, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στη γυναίκα που θα εκτιμήσει και θα επιλέξει για σύντροφό του. Και η γυναίκα, αντίστοιχα, φυσικά, απλώς το thread τυχαίνει να αναφέρεται στους άντρες.
 

g_i_a_n_n_i_s_

Νεοφερμένος

Ο g_i_a_n_n_i_s_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Πιστεύω πως ένας άντρας πρέπει να είναι οικογενειάρχης και να κάνει τα πάντα για το καλό της οικογένειάς του και να σέβεται τη γυναίκα του. Όμως, μην παρεξηγήσετε αυτό που θα πω τώρα: Δεν είναι κακό να χτυπήσει και καμιά φορά το χέρι του στο τραπέζι και να πει «θα γίνει αυτό που θέλω εγώ» ή να νευριάσει λίγο, γιατί, όπως και να το κάνουμε, η εκδικητικότητα και η ανάγκη της επιβολής είναι στοιχείο του ανδρισμού.
Θεωρώ τέλος ότι κάποιος παύει να είναι άντρας, αν έστω και μια φορά, δε σεβαστεί τη γυναίκα του ή της φερθεί άσχημα, καθώς αυτό είναι πολυ συχνό στις μέρες μας (ΔΥΣΤΥΧΩΣ).
Η φύση του άντρα είναι ιδιαίτερη. Πρέπει να είναι παρόν στην οικογένεια, να τη σέβεται και να την αγαπάει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πλάκα έκανα για το τραπέζι και τη φωνή: όλοι ίσα δικαιώματα (άνδρες γυναίκες παιδιά).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ήθελα απλά να τονίσω ότι ΚΑΙ ο άντρας πρέπει να έχει λόγο και ρόλο στα κοινά της οικογένειας και να μην είναι απών.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,036 μηνύματα.
Ο μη μου άπτου δεν ξέρω αν ειπώθηκε. Αυτός που θα σε ζαλίζει όλη μέρα επειδή έπαθε μια γρατζουνιά , επειδή βρήκε μια τρίχα στη σαλάτα του, επειδή το ψωμί του τοστ που έφαγε έληξε χτες.

Εξαιρούνται οι νοσοφοβικοί που το παλεύουν .
 

Lady M

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,393 μηνύματα.
Αν και προαναφέρθηκε, θα το πω κι εγω. Ο μαμάκιας! Και μιλάω για τον εξαρτημένο τύπο, που ακόμη και η σκέψη του ορίζεται από τη μητέρα του. Αν δεν έχετε γνωρίσει τέτοιον, είστε τυχερές. Γενικά είναι καλό να μην οριζόμαστε από τους άλλους, είτε είναι γονείς, είτε φίλοι, είτε γκόμενοι. Αυτό δείχνει έλλειμμα προσωπικότητας.
Να έχουμε σχέση αγάπης, αλλά όχι εξάρτησης.
Άλλη μια πολύ πολύ κουραστική κατηγορία ανδρός είναι ο ξερόλας που έχει άποψη επί παντός επιστητού. Συνήθως δεν σε ακούει καν. Αν σε ακούσει θα ψάξει τρόπο να σου την πει για να φανεί ανώτερος από σένα.
Αν συνδυάζεται δε και με την ιδιότητα του μαμάκια που η μανούλα του έχει πάντα δίκιο κι εσύ είσαι μια ποταπή ρακοσυλλέκτρια, τρέξε κρυφτείς! :hehe::bye2:
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Αμα κάποιος έμενε πού και πού με τους δικους του αλλα εμενε κ μονος στο σπιτι του.... θα τον θεωρουσατε μαμάκια ;

εννοειται οτι δεν θα επηρεαζόταν - δεν θα υπηρχαν παρεμβασεις στη ζωη του απο αυτους κτλπ αλλα πχ εμενε 4-5 μηνες το χειμωνα μαζι τους μετά εφευγαν εμενε μονος του κ.ο.κ. Αυτος θεωρειτε μαμακιας κατα τη γνωμη σας ;
 

Lady M

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,393 μηνύματα.
Αμα κάποιος έμενε πού και πού με τους δικους του αλλα εμενε κ μονος στο σπιτι του.... θα τον θεωρουσατε μαμάκια ;

εννοειται οτι δεν θα επηρεαζόταν - δεν θα υπηρχαν παρεμβασεις στη ζωη του απο αυτους κτλπ αλλα πχ εμενε 4-5 μηνες το χειμωνα μαζι τους μετά εφευγαν εμενε μονος του κ.ο.κ. Αυτος θεωρειτε μαμακιας κατα τη γνωμη σας ;
Όχι φυσικά. Δεν υπάρχει τίποτε κακό σε αυτό. Πολυ συχνά τα φέρνει έτσι η ζωή που τυχαίνει ή αναγκαζόμαστε να μένουμε με τους γονείς μας. Και για ένα διάστημα, το θεωρώ και όμορφο.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Όχι φυσικά. Δεν υπάρχει τίποτε κακό σε αυτό. Πολυ συχνά τα φέρνει έτσι η ζωή που τυχαίνει ή αναγκαζόμαστε να μένουμε με τους γονείς μας. Και για ένα διάστημα, το θεωρώ και όμορφο.

εΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι αν υπάρχει δυνατοτητα για συγκατοικιση και απο τις 2 πλευρες (εννοω να έχουν τελειωσει κάποιες απο τις προτεραιοτητες τους και να επιθυμούν το επομενο βήμα) οι γονεις θα έφευγαν. Αυτο ειναι αυτονοητο δεν χρειαζεται να το τονισουμε.

Περιμενω και άλλες κυριες να καταθέσουν την αποψή τους ! :P
 

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,036 μηνύματα.
Εγώ το βρίσκω και λίγο ρομαντικό να θέλει κάποιος να ζει με τους γονείς του. Θα έπρεπε να ζήσω τον άνθρωπο για να καταλάβω αν είναι μαμάκιας ή όχι . Γιατί το πρόβλημα όταν δεν έχεις φύγει ποτέ από το σπίτι συνήθως είναι ότι είσαι πασάς και δεν μπορείς να κρέμεσαι από την καλή σου συνέχεια για να φτιάξεις ένα ρημαδοκαφέ που λέει ο λόγος επειδή η μαμά σου πάντα έτρεχε από πίσω σου . Και στις γυναίκες υπάρχει αυτό , μπορεί να καλέσεις μια φίλη σου για καφέ, να σου κάνει το σπίτι άνω κάτω και να φύγει επειδή έτσι έχει μάθει , ότι τα μαζεύει η μαμά και εμείς είμαστε βασίλισσες που όλοι μας υπηρετούν . Αλλά αναλόγως και το σπίτι κάθε φορά .

Το συναισθηματικό το θεωρώ πιο πολύπλοκο και να έχεις φύγει από το σπίτι σαν άντρας μπορεί η μαμά σου να είναι πολύ χειριστική και να μη σε αφήνει , δεν είναι εύκολο γιατί έτσι θα είχες μάθει από παιδί . Αν το καταλάβαινες σημαίνει ότι θα ήσουν σε καλό δρόμο να βάλεις όρια, αν είχες τη μαμά σου σαν Θεά θα σε θεωρούσα βλάκα.
 

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Το να ζει κανείς ακόμα με τους γονείς του μετά τα 30 είναι αποτυχία είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα..

Και οι γυναίκες σαφώς και ασυνείδητα δίνουν πολλά + και προτιμούν άνδρες που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί

Αυτά είναι αυτονόητα
 

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,036 μηνύματα.
Το να ζει κανείς ακόμα με τους γονείς του μετά τα 30 είναι αποτυχία είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα..

Και οι γυναίκες σαφώς και ασυνείδητα δίνουν πολλά + και προτιμούν άνδρες που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί

Αυτά είναι αυτονόητα
Κάθε ένας ορίζει μόνος του την επιτυχία
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Κάθε ένας ορίζει μόνος του την επιτυχία
Τις προάλλες βγήκε ενας φιλος με μια τυπισα ραντεβου αφου την ειχε κεράσει ηδη μια φορά στη δουλεια της... την ξανακέρασε κ δεν φιλοτιμήθηκε ουτε να του πει να ξαναβγούν... απλα τον έγραψε αλλα καλά του έκανε γιατι κ αυτος βασανιζε το μυαλο του με κλισέ. Και επισης δεν ακούει ειναι μπούφος σε αυτα. Παριστανει εκει τον δηθεν περηφανο κ η καθεμια τον δουλεύει.

"Τις ωραιες γυναικες πρέπει να τις διεκδικεις"
" Οι γυναικες προσφέρουν πάρα πολλα"

αυτα ειναι κλισέ και γενικοτητες.... κάποια προσφέρει αρκετά κάποια άλλη τίποτα. Ολοι ειμαστε κριτές και κρινομενοι άντρες και γυναίκες. Και η καθεμια οπως κ ο καθένας ειναι άξιος του χαρακτήρα του.

Τι να διεκδικήσω; στέλνω ενα μήνυμα κάνω μια προταση.... απο εκει κ πέρα η καθεμια δεν ειναι μωρό να θέλει παρακάλια , θέλει της αρέσει το σκηνικο; θα έρθει... και οι γατούλες ειναι περηφανες αλλα οταν πεινάνε σε ακολουθούν, του τα ειπαμε δεν τα άκουσε.... δεν έβγαλε τίποτα. Ας μεινει με τα κλισέ του λοιπον ο καθενας να δουμε στο μέλλον τι θα καταλαβει.
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αμα κάποιος έμενε πού και πού με τους δικους του αλλα εμενε κ μονος στο σπιτι του.... θα τον θεωρουσατε μαμάκια ;

εννοειται οτι δεν θα επηρεαζόταν - δεν θα υπηρχαν παρεμβασεις στη ζωη του απο αυτους κτλπ αλλα πχ εμενε 4-5 μηνες το χειμωνα μαζι τους μετά εφευγαν εμενε μονος του κ.ο.κ. Αυτος θεωρειτε μαμακιας κατα τη γνωμη σας ;

Ναι μαμακιας είσαι μην το ψάχνεις :D
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Ναι μαμακιας είσαι μην το ψάχνεις :D

Γνώμη γυναικων ζήτησα και όχι τυχαία :D

γιατι οι αντρες το βλέπουν ανταγωνιστικα. Ποιος θα το παιξει πιο ανεξάρτητος - πιο λεφτάς - πιο γνώστης
για να ριξει την ωραια της παρέας. Χειροτεροι απο τις γυναικες ειμαστε φιλος. Δυστυχως. Εγω βεβαια ανταγωνιστης δεν ήμουν ποτέ πάντα χαλαρος ήμουν κ σκεφτομουν οτι αν ειναι να επιλέξει κάποια θα επιλέξει απο μονη της. Δυστυχως ομως η πληθωρα των αρσενικων σε μια παρέα ειναι παρτάκηδες και ανταγωνιστικοί.
Φυσικα ολα αυτα τα έχω δει για αυτο κ τα λέω δεν τα βγάζω απο το κεφάλι μου. Ο ένας βγαινει μονος του με 3-4 , ο άλλος δεν λέει ποτέ , ο άλλος αμα εισαι πιο πετυχημενος απο αυτον προσπαθει να σε βγάλει οφφ με δικές του φυσικα θεωριες.

Οποτε υπο αυτες τις έννοιες η γνωμη των αρσενικών (αν κ οχι ολων) δεν μετράει γιατι δεν ειναι αντικειμενική.
Σορρυ αλλα αυτη ειναι και η σκληρή αλήθεια. Οι άντρες δεν ειμαστε άγιοι.

Εννοειται οτι και μια βδομαδα να έμενα με τη μάνα μου κάποιος θα έβρισκε να πει κάτι για αυτο ο οποιος θα το έκανε με σκοπο να με θάψει σε κάποια άλλη για να φανει αυτος ο καλύτερος.
 

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Εγώ πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να λειτουργεί σύμφωνα με αυτό που τον κάνει να αισθάνεται άνετα!
Θέλει να μείνει μόνος του, να μείνει (όχι επειδή είναι της μόδας αλλά επειδή πραγματικά αισθάνεται αυτήν την ανάγκη)!
Θέλει να μείνει με την οικογένειά του, να μείνει!
Σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρήσω μαμάκια έναν άντρα που παρόλο που δουλεύει και είναι ανεξάρτητος, επιλέγει να μείνει με την οικογένειά του.
΄Ετσι του αρέσει και έτσι κάνει!
Ούτε σημαίνει ότι είναι εξαρτημένος επειδή μαγειρεύει και πλένει η μάνα του.
Η ανεξαρτησία και η ωριμότητα ενός άντρα φαίνεται από άλλα στοιχεία όπως το κατά πόσο επιτρέπει στους γονείς του να επηρεάζουν τις αποφάσεις του, από τη σοβαρότητά του, από την ειλικρίνειά του, από την ντρομπροσύνη του, από τις ξεκάθαρες απόψεις του, από την έλλειψη κόμπλεξ, από τον τρόπο που φέρεται, γενικά από την προσωπικότητά του.
Τώρα αν πρόκειται για ζευγάρι υπάρχουν λύσεις. Μπορεί η κοπέλα να μένει μόνη της ή μπορεί οι γονείς να έχουν πάει να ζήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο εξοχικό που πιθανόν έχουν ή μπορεί εφόσον δουλεύουν και οι δύο να νοικιάσουν μια γκαρσονιέρα όπου θα δημιουργήσουν έναν cozy χώρο να περνούν χρόνο μαζί μέχρι να δουν πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους.
Μάθαμε τώρα να κολλάμε ταμπέλες! Ο ανεξάρτητος που μένει μόνος του και ο μαμάκιας που μένει με την οικογένειά του!
Μπούρδες!
Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα αλλά δεν είναι!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top