Ποτέ. Δεν πάει να ήταν κι ο Μπραντ Πιτ. Πεθερικά στο ίδιο σπίτι (ή σε άλλο όροφο) είναι θάνατος για τη σχέση.
Επειδη κάτι μου έτυχε σήμερα και πρέπει να το φροντισω θα τα γράψω συνοπτικα.
Για το ιδιο σπιτι συμφωνώ. Παραβιάζεται η ιδιωτικοτητα. Για άλλον οροφο οχι τοσο.
Τουλάχιστον οχι μέχρι να δωσω κάποια ευκαιρια να γνωρισω τους ανθρωπους καλυτερα. Οποτε θα έμενα ναι ειτε στο δικο μου ειτε στο δικο της (με τους δικους της). Οι διπλανοι μου έμεναν μαζι και ο παππους ειχαν μεζονέτα ... οπως κ εγώ... 3 οροφους στο ισογειο έμενε ο παπούς .. δεν ειδα να δημιουργησει ποτε καποιο προβλημα μετα απο καιρο πεθανε κιολας ο άνθρωπος. Οι απεναντι μου μενουν διπλα διπλα 2 αδερφες που τα παιδια τους πηδανε το μπαλκονι και παει το ενα στο σπιτι του άλλου. Μη τρελαθούμε κ τελειως.
Κοιταξε να δεις εγω θεωρω οτι η προσεγγιση σου σε αυτο ειναι λιγο αποτομη αλλα οκ ειναι γνωμη σου.
Στη τελικη δεν ταιριαζουμε ολοι με ολους κ ολες. Οπως ειπε και η Αυρα προσωπικα απο ενα σημειο κ μετά
δεν γουσταρω να πληρωνω άλλο ενοικια ηδη ειμαι 5 χρονια που τα πληρώνω. Ειναι δυσκολα τα ενοικια η συνενοηση με τους σπιτονοκοικυρηδες δεν ειναι πάντα και η καλυτερη. Οποτε απο τη στιγμη που η κοπελα ή εγω εχουμε κάποιο δικο μας σπιτι δεν βρισκω κ λογο να πάω στο ενοικιο. Αν μεναμε στο δικο της θα πλήρωνα εγω τους λογαριασμούς ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ κτλπ.
Στη τελικη απο οσο καταλαβα η δική μου προσεγγιση ειναι και πιο ελαστικη σε κάποια πράγματα απο άλλων απο οτι διαβασα κ εδω μέσα απο αποψεις που κατατέθηκαν. Εγω προσωπικα θα επέτρεπα τις μονές εξοδους με κάποιους στοιχειώδεις ορους λογικούς. Θα επετρεπα κάποια να διατηρει τις φιλενάδες της. Να βγαινει μαζι τους οποτε θέλει να έχει το χρονο της και μεσημερι κ απογευμα κ βράδυ κ οποτε θέλει. Και αν χρειαζοταν θα επενεβαινα αν έβλεπα κάποιον να της την πέφτει.
Εννοειται οτι θα μπορουσε να μιλάει κ με άντρες απο τη δουλεια της , μέχρι ποιο σημειο αυτο θα το βλέπαμε.
Δηλαδη αν εγω κάνω αντ στο φβ κάποια κοπελα απο τη δουλειά μου κ μια στο τοσο πουμε κ καμια κουβεντα και ως εκει έγινε κάτι ;
Δεν μ αρεσει να βλέπω αποκλεισμενους ανθρώπους επειδη έχουν σχέση. Εγω σατράπης να εχω την γυναικα μεσα στο σπιτι και να βάζω κανονες δεν ειμαι και το ιδιο απαιτώ και απο την άλλη.
Αυτος ειμαι και αν αρέσω σε κάποια οκ. Σε παραλογα και πιεστικα καλουπια εγω δεν μπαινω.
Και εννοειται οτι 3 φορες την εβδομάδα εχει γυμναστηριο... και στα 40 και στα 50... και στα 60

Και θέλω τη γυναικα επισης να προσέχει την εμφανιση της ειτε γυμνάζεται ελαφρα ειτε οχι. Γιατι αν δεν την προσέξει μπορει να έχουμε θέμα. Δεν θα γμιεμαι μονο εγω για να ειμαι αξιοπρεπης εμφανισιακα.