X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η X-FILER έγραψε: #101 18-06-09 14:52 κερκυρα,κυθηρα,ελαφονησος και ενταξει τωρα,λευκαδα που ειναι κοντα.πεταγομαστε τα σαβ/κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η kambana έγραψε: #102 18-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Έχω πάει Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Θάσο και Σαμοθράκη πιο μικρή... Click για ανάπτυξη... Έχω πάει και Χαλκιδική και Εύβοια...!Αν μετράνε... Αρχική Δημοσίευση από M@R!@ KR!T!: Έχω πάει Κέρκυρα,Κύθηρα,Σαμοθράκη,Θάσο,Σαντορίνη,Σίφνο..... και μένω στην πανέμορφη Κρήτη(!!!!):no1: Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να κρίνω αν η Κρήτη είναι πανέμορφη...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 17:45 Η persi έγραψε: #103 18-06-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Λοιπόν,έχω πάει στα εξής:Μύκονο(εντάξει δεν είναι κάτι ιδιαίτερο),Τήνο(ωραία),Σύρο(ωραία),Κρήτη(καλά εντάξει τέλεια: P),Ζάκυνθο(πολύ ωραίες παραλίες),Λευκάδα(δε μου άρεσε),Σαντορίνη(φοβερή),Πόρο(μου αρεσε πάρα πολύ),Ύδρα(ξεραίλα: P),Εύβοια(δεν είναι κάτι ιδιαίτερο),Αίγινα(ωραία),Σαλαμίνα(δε μου αρέσει καθόλου),Παξοί-Αντίπαξοι(φανταστικά). Αυτά νομίζω.Αν θυμηθώ κάποιο άλλο,θα το πω. Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε! Κρήτη ftw! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:19 Η maraki έγραψε: #104 18-06-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έτσι ρε! Κρήτη ftw! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που συμφωνείς. "Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου,θα πέσει να σε πλακώσει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:00 Η persi έγραψε: #105 18-06-09 20:00 Βασικά, το ένα είναι αποθήκη, και το άλλο είναι δυόροφο κι έχουμε το πάνω όροφο. Οπότε αν πέσουμε εμείς, πέφτουν κι από κάτω (θείος μου) και το άλλο δεν μπορεί να πέσει. Μ' ένα σμπάρο, δυο τριγώνια. Είπα τη μλκία μου, βγήκα και off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisnats16 Νεοφερμένο μέλος Ο chrisnats16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο chrisnats16: #106 18-06-09 20:23 Έχω πάει Σύρο, Θάσο, Λευκάδα, Σαντορίνη και Κέρκυρα. Είναι όλα πραγματικά υπέροχα, αν και η Σαντορίνη είναι μία και μοναδική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. abracadabra! Εκκολαπτόμενο μέλος Η abracadabra! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η abracadabra!: #107 18-06-09 21:35 H Kύπρος δεν είναι ελληνικό νησί όπως λέει ο τίτλος. Είναι ανεξάρτητη χώρα. Θα ήταν μια επιλογή αν η ερώτηση αναφερόταν σε νησιά της Μεσογείου. ------- Πάτμος Σαντορίνη Λέσβος δε θυμάμαι άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο Οδυσσέας έγραψε: #108 18-06-09 21:37 Έχω πάει σε πολλά αλλά εξαιρώντας την Κρήτη τα αγαπημένα μου είναι Μήλος,Ρόδος,Σκιάθος,Κέρκυρα και Μύκονος(μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας είναι ωραίο νησί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:44 Η οΟοNantiAoOo: #109 18-06-09 21:44 εχω επισκεφθει αρκετα.....το πιο ωραιο ομωσ ειναι με διαφορα η Μυλοσ...... (μετα τη Κεφαλονια φυσικοβεβαιωσ.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:47 Ο Οδυσσέας έγραψε: #110 18-06-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Λοιπόν έχω πάει: Kέρκυρα ( μαγικάααα Ιόνιο 4ever!), Μύκονο ( χάλια ), Άνδρο( από εκεί είμαι..δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά ), Σαντορίνη (υπέροχη...), Κρήτη( δεν μου άρεσε τόσο γιατί είχαμε πάει Ηράκλειο που μου θύμισε έντονα Πειραιά),Ρόδο( τέλειααα )και Τήνο(δεν ενθουσιάστηκα) και χμ...αυτά! Click για ανάπτυξη... Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πάρο, Νάξο, Τήνο, Κέρκυρα, Θάσο, Ζάκυνθο, Λευκάδα, Σαλαμίνα, Άνδρο, Μυτιλήνη, Εύβοια, και Κρήτη (τα Χανιά δεν μου άρεσαν καθόλου, το Ηράκλειο ήταν τέλειο!) Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η Devina έγραψε: #111 18-06-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:23 Η persi έγραψε: #112 18-06-09 22:23 Nα ξαναπάς, να ξαναπάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #113 18-06-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Η Λουκρητία: #114 18-06-09 22:26 Α, η Δεσπω ηταν που μου ελεγε οτι το Ηρακλειο της θυμιζε Αθηνα. Τωρα το θυμηθηκα. Δεν ειναι αυτο που νομιζεις μπεημπε.:Ρ Να μας ξαναρθεις. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Ειδικα για καλοκαιρι, εχει πολλες, πολυ ομορφες παραλιες για να πας.(: (αν και οι περισσοτερες δεν ειναι στο νομο Ηρακλειου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο Pure_Seduction: #115 18-06-09 22:31 λοιπον εχω παει σε....θασο,κρητη,μυκονο,συρο,λεσβο,ζακυνθο,κερκυρα,λευκαδα,τηνο, αιγινα,υδρα,κεφαλοννια,παρο,ναξο,ανδρο,ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Η Kansas Rocks!: #116 18-06-09 22:32 Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Σάμος, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ίος, Κάρπαθος, Εύβοια, αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο Efthymios1: #117 18-06-09 22:34 Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κερκυρα,κυθηρα,ελαφονησος και ενταξει τωρα,λευκαδα που ειναι κοντα.πεταγομαστε τα σαβ/κα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana Δραστήριο μέλος Η kambana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 505 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:36 Η kambana έγραψε: #102 18-06-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από kambana: Έχω πάει Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Θάσο και Σαμοθράκη πιο μικρή... Click για ανάπτυξη... Έχω πάει και Χαλκιδική και Εύβοια...!Αν μετράνε... Αρχική Δημοσίευση από M@R!@ KR!T!: Έχω πάει Κέρκυρα,Κύθηρα,Σαμοθράκη,Θάσο,Σαντορίνη,Σίφνο..... και μένω στην πανέμορφη Κρήτη(!!!!):no1: Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να κρίνω αν η Κρήτη είναι πανέμορφη...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 17:45 Η persi έγραψε: #103 18-06-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Λοιπόν,έχω πάει στα εξής:Μύκονο(εντάξει δεν είναι κάτι ιδιαίτερο),Τήνο(ωραία),Σύρο(ωραία),Κρήτη(καλά εντάξει τέλεια: P),Ζάκυνθο(πολύ ωραίες παραλίες),Λευκάδα(δε μου άρεσε),Σαντορίνη(φοβερή),Πόρο(μου αρεσε πάρα πολύ),Ύδρα(ξεραίλα: P),Εύβοια(δεν είναι κάτι ιδιαίτερο),Αίγινα(ωραία),Σαλαμίνα(δε μου αρέσει καθόλου),Παξοί-Αντίπαξοι(φανταστικά). Αυτά νομίζω.Αν θυμηθώ κάποιο άλλο,θα το πω. Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε! Κρήτη ftw! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:19 Η maraki έγραψε: #104 18-06-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έτσι ρε! Κρήτη ftw! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που συμφωνείς. "Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου,θα πέσει να σε πλακώσει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:00 Η persi έγραψε: #105 18-06-09 20:00 Βασικά, το ένα είναι αποθήκη, και το άλλο είναι δυόροφο κι έχουμε το πάνω όροφο. Οπότε αν πέσουμε εμείς, πέφτουν κι από κάτω (θείος μου) και το άλλο δεν μπορεί να πέσει. Μ' ένα σμπάρο, δυο τριγώνια. Είπα τη μλκία μου, βγήκα και off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisnats16 Νεοφερμένο μέλος Ο chrisnats16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο chrisnats16: #106 18-06-09 20:23 Έχω πάει Σύρο, Θάσο, Λευκάδα, Σαντορίνη και Κέρκυρα. Είναι όλα πραγματικά υπέροχα, αν και η Σαντορίνη είναι μία και μοναδική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. abracadabra! Εκκολαπτόμενο μέλος Η abracadabra! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η abracadabra!: #107 18-06-09 21:35 H Kύπρος δεν είναι ελληνικό νησί όπως λέει ο τίτλος. Είναι ανεξάρτητη χώρα. Θα ήταν μια επιλογή αν η ερώτηση αναφερόταν σε νησιά της Μεσογείου. ------- Πάτμος Σαντορίνη Λέσβος δε θυμάμαι άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο Οδυσσέας έγραψε: #108 18-06-09 21:37 Έχω πάει σε πολλά αλλά εξαιρώντας την Κρήτη τα αγαπημένα μου είναι Μήλος,Ρόδος,Σκιάθος,Κέρκυρα και Μύκονος(μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας είναι ωραίο νησί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:44 Η οΟοNantiAoOo: #109 18-06-09 21:44 εχω επισκεφθει αρκετα.....το πιο ωραιο ομωσ ειναι με διαφορα η Μυλοσ...... (μετα τη Κεφαλονια φυσικοβεβαιωσ.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:47 Ο Οδυσσέας έγραψε: #110 18-06-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Λοιπόν έχω πάει: Kέρκυρα ( μαγικάααα Ιόνιο 4ever!), Μύκονο ( χάλια ), Άνδρο( από εκεί είμαι..δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά ), Σαντορίνη (υπέροχη...), Κρήτη( δεν μου άρεσε τόσο γιατί είχαμε πάει Ηράκλειο που μου θύμισε έντονα Πειραιά),Ρόδο( τέλειααα )και Τήνο(δεν ενθουσιάστηκα) και χμ...αυτά! Click για ανάπτυξη... Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πάρο, Νάξο, Τήνο, Κέρκυρα, Θάσο, Ζάκυνθο, Λευκάδα, Σαλαμίνα, Άνδρο, Μυτιλήνη, Εύβοια, και Κρήτη (τα Χανιά δεν μου άρεσαν καθόλου, το Ηράκλειο ήταν τέλειο!) Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η Devina έγραψε: #111 18-06-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:23 Η persi έγραψε: #112 18-06-09 22:23 Nα ξαναπάς, να ξαναπάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #113 18-06-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Η Λουκρητία: #114 18-06-09 22:26 Α, η Δεσπω ηταν που μου ελεγε οτι το Ηρακλειο της θυμιζε Αθηνα. Τωρα το θυμηθηκα. Δεν ειναι αυτο που νομιζεις μπεημπε.:Ρ Να μας ξαναρθεις. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Ειδικα για καλοκαιρι, εχει πολλες, πολυ ομορφες παραλιες για να πας.(: (αν και οι περισσοτερες δεν ειναι στο νομο Ηρακλειου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο Pure_Seduction: #115 18-06-09 22:31 λοιπον εχω παει σε....θασο,κρητη,μυκονο,συρο,λεσβο,ζακυνθο,κερκυρα,λευκαδα,τηνο, αιγινα,υδρα,κεφαλοννια,παρο,ναξο,ανδρο,ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Η Kansas Rocks!: #116 18-06-09 22:32 Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Σάμος, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ίος, Κάρπαθος, Εύβοια, αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο Efthymios1: #117 18-06-09 22:34 Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kambana: Έχω πάει Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Θάσο και Σαμοθράκη πιο μικρή... Click για ανάπτυξη... Έχω πάει και Χαλκιδική και Εύβοια...!Αν μετράνε... Αρχική Δημοσίευση από M@R!@ KR!T!: Έχω πάει Κέρκυρα,Κύθηρα,Σαμοθράκη,Θάσο,Σαντορίνη,Σίφνο..... και μένω στην πανέμορφη Κρήτη(!!!!):no1: Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να κρίνω αν η Κρήτη είναι πανέμορφη...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 17:45 Η persi έγραψε: #103 18-06-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Λοιπόν,έχω πάει στα εξής:Μύκονο(εντάξει δεν είναι κάτι ιδιαίτερο),Τήνο(ωραία),Σύρο(ωραία),Κρήτη(καλά εντάξει τέλεια: P),Ζάκυνθο(πολύ ωραίες παραλίες),Λευκάδα(δε μου άρεσε),Σαντορίνη(φοβερή),Πόρο(μου αρεσε πάρα πολύ),Ύδρα(ξεραίλα: P),Εύβοια(δεν είναι κάτι ιδιαίτερο),Αίγινα(ωραία),Σαλαμίνα(δε μου αρέσει καθόλου),Παξοί-Αντίπαξοι(φανταστικά). Αυτά νομίζω.Αν θυμηθώ κάποιο άλλο,θα το πω. Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε! Κρήτη ftw! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:19 Η maraki έγραψε: #104 18-06-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έτσι ρε! Κρήτη ftw! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που συμφωνείς. "Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου,θα πέσει να σε πλακώσει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:00 Η persi έγραψε: #105 18-06-09 20:00 Βασικά, το ένα είναι αποθήκη, και το άλλο είναι δυόροφο κι έχουμε το πάνω όροφο. Οπότε αν πέσουμε εμείς, πέφτουν κι από κάτω (θείος μου) και το άλλο δεν μπορεί να πέσει. Μ' ένα σμπάρο, δυο τριγώνια. Είπα τη μλκία μου, βγήκα και off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisnats16 Νεοφερμένο μέλος Ο chrisnats16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο chrisnats16: #106 18-06-09 20:23 Έχω πάει Σύρο, Θάσο, Λευκάδα, Σαντορίνη και Κέρκυρα. Είναι όλα πραγματικά υπέροχα, αν και η Σαντορίνη είναι μία και μοναδική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. abracadabra! Εκκολαπτόμενο μέλος Η abracadabra! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η abracadabra!: #107 18-06-09 21:35 H Kύπρος δεν είναι ελληνικό νησί όπως λέει ο τίτλος. Είναι ανεξάρτητη χώρα. Θα ήταν μια επιλογή αν η ερώτηση αναφερόταν σε νησιά της Μεσογείου. ------- Πάτμος Σαντορίνη Λέσβος δε θυμάμαι άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο Οδυσσέας έγραψε: #108 18-06-09 21:37 Έχω πάει σε πολλά αλλά εξαιρώντας την Κρήτη τα αγαπημένα μου είναι Μήλος,Ρόδος,Σκιάθος,Κέρκυρα και Μύκονος(μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας είναι ωραίο νησί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:44 Η οΟοNantiAoOo: #109 18-06-09 21:44 εχω επισκεφθει αρκετα.....το πιο ωραιο ομωσ ειναι με διαφορα η Μυλοσ...... (μετα τη Κεφαλονια φυσικοβεβαιωσ.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:47 Ο Οδυσσέας έγραψε: #110 18-06-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Λοιπόν έχω πάει: Kέρκυρα ( μαγικάααα Ιόνιο 4ever!), Μύκονο ( χάλια ), Άνδρο( από εκεί είμαι..δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά ), Σαντορίνη (υπέροχη...), Κρήτη( δεν μου άρεσε τόσο γιατί είχαμε πάει Ηράκλειο που μου θύμισε έντονα Πειραιά),Ρόδο( τέλειααα )και Τήνο(δεν ενθουσιάστηκα) και χμ...αυτά! Click για ανάπτυξη... Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πάρο, Νάξο, Τήνο, Κέρκυρα, Θάσο, Ζάκυνθο, Λευκάδα, Σαλαμίνα, Άνδρο, Μυτιλήνη, Εύβοια, και Κρήτη (τα Χανιά δεν μου άρεσαν καθόλου, το Ηράκλειο ήταν τέλειο!) Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η Devina έγραψε: #111 18-06-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:23 Η persi έγραψε: #112 18-06-09 22:23 Nα ξαναπάς, να ξαναπάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #113 18-06-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Η Λουκρητία: #114 18-06-09 22:26 Α, η Δεσπω ηταν που μου ελεγε οτι το Ηρακλειο της θυμιζε Αθηνα. Τωρα το θυμηθηκα. Δεν ειναι αυτο που νομιζεις μπεημπε.:Ρ Να μας ξαναρθεις. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Ειδικα για καλοκαιρι, εχει πολλες, πολυ ομορφες παραλιες για να πας.(: (αν και οι περισσοτερες δεν ειναι στο νομο Ηρακλειου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο Pure_Seduction: #115 18-06-09 22:31 λοιπον εχω παει σε....θασο,κρητη,μυκονο,συρο,λεσβο,ζακυνθο,κερκυρα,λευκαδα,τηνο, αιγινα,υδρα,κεφαλοννια,παρο,ναξο,ανδρο,ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Η Kansas Rocks!: #116 18-06-09 22:32 Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Σάμος, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ίος, Κάρπαθος, Εύβοια, αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο Efthymios1: #117 18-06-09 22:34 Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki: Λοιπόν,έχω πάει στα εξής:Μύκονο(εντάξει δεν είναι κάτι ιδιαίτερο),Τήνο(ωραία),Σύρο(ωραία),Κρήτη(καλά εντάξει τέλεια: P),Ζάκυνθο(πολύ ωραίες παραλίες),Λευκάδα(δε μου άρεσε),Σαντορίνη(φοβερή),Πόρο(μου αρεσε πάρα πολύ),Ύδρα(ξεραίλα: P),Εύβοια(δεν είναι κάτι ιδιαίτερο),Αίγινα(ωραία),Σαλαμίνα(δε μου αρέσει καθόλου),Παξοί-Αντίπαξοι(φανταστικά). Αυτά νομίζω.Αν θυμηθώ κάποιο άλλο,θα το πω. Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε! Κρήτη ftw! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:19 Η maraki έγραψε: #104 18-06-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έτσι ρε! Κρήτη ftw! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που συμφωνείς. "Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου,θα πέσει να σε πλακώσει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:00 Η persi έγραψε: #105 18-06-09 20:00 Βασικά, το ένα είναι αποθήκη, και το άλλο είναι δυόροφο κι έχουμε το πάνω όροφο. Οπότε αν πέσουμε εμείς, πέφτουν κι από κάτω (θείος μου) και το άλλο δεν μπορεί να πέσει. Μ' ένα σμπάρο, δυο τριγώνια. Είπα τη μλκία μου, βγήκα και off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisnats16 Νεοφερμένο μέλος Ο chrisnats16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο chrisnats16: #106 18-06-09 20:23 Έχω πάει Σύρο, Θάσο, Λευκάδα, Σαντορίνη και Κέρκυρα. Είναι όλα πραγματικά υπέροχα, αν και η Σαντορίνη είναι μία και μοναδική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. abracadabra! Εκκολαπτόμενο μέλος Η abracadabra! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η abracadabra!: #107 18-06-09 21:35 H Kύπρος δεν είναι ελληνικό νησί όπως λέει ο τίτλος. Είναι ανεξάρτητη χώρα. Θα ήταν μια επιλογή αν η ερώτηση αναφερόταν σε νησιά της Μεσογείου. ------- Πάτμος Σαντορίνη Λέσβος δε θυμάμαι άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο Οδυσσέας έγραψε: #108 18-06-09 21:37 Έχω πάει σε πολλά αλλά εξαιρώντας την Κρήτη τα αγαπημένα μου είναι Μήλος,Ρόδος,Σκιάθος,Κέρκυρα και Μύκονος(μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας είναι ωραίο νησί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:44 Η οΟοNantiAoOo: #109 18-06-09 21:44 εχω επισκεφθει αρκετα.....το πιο ωραιο ομωσ ειναι με διαφορα η Μυλοσ...... (μετα τη Κεφαλονια φυσικοβεβαιωσ.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:47 Ο Οδυσσέας έγραψε: #110 18-06-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Λοιπόν έχω πάει: Kέρκυρα ( μαγικάααα Ιόνιο 4ever!), Μύκονο ( χάλια ), Άνδρο( από εκεί είμαι..δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά ), Σαντορίνη (υπέροχη...), Κρήτη( δεν μου άρεσε τόσο γιατί είχαμε πάει Ηράκλειο που μου θύμισε έντονα Πειραιά),Ρόδο( τέλειααα )και Τήνο(δεν ενθουσιάστηκα) και χμ...αυτά! Click για ανάπτυξη... Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πάρο, Νάξο, Τήνο, Κέρκυρα, Θάσο, Ζάκυνθο, Λευκάδα, Σαλαμίνα, Άνδρο, Μυτιλήνη, Εύβοια, και Κρήτη (τα Χανιά δεν μου άρεσαν καθόλου, το Ηράκλειο ήταν τέλειο!) Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η Devina έγραψε: #111 18-06-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:23 Η persi έγραψε: #112 18-06-09 22:23 Nα ξαναπάς, να ξαναπάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #113 18-06-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Η Λουκρητία: #114 18-06-09 22:26 Α, η Δεσπω ηταν που μου ελεγε οτι το Ηρακλειο της θυμιζε Αθηνα. Τωρα το θυμηθηκα. Δεν ειναι αυτο που νομιζεις μπεημπε.:Ρ Να μας ξαναρθεις. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Ειδικα για καλοκαιρι, εχει πολλες, πολυ ομορφες παραλιες για να πας.(: (αν και οι περισσοτερες δεν ειναι στο νομο Ηρακλειου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο Pure_Seduction: #115 18-06-09 22:31 λοιπον εχω παει σε....θασο,κρητη,μυκονο,συρο,λεσβο,ζακυνθο,κερκυρα,λευκαδα,τηνο, αιγινα,υδρα,κεφαλοννια,παρο,ναξο,ανδρο,ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Η Kansas Rocks!: #116 18-06-09 22:32 Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Σάμος, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ίος, Κάρπαθος, Εύβοια, αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο Efthymios1: #117 18-06-09 22:34 Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Έτσι ρε! Κρήτη ftw! Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που συμφωνείς. "Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου,θα πέσει να σε πλακώσει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:00 Η persi έγραψε: #105 18-06-09 20:00 Βασικά, το ένα είναι αποθήκη, και το άλλο είναι δυόροφο κι έχουμε το πάνω όροφο. Οπότε αν πέσουμε εμείς, πέφτουν κι από κάτω (θείος μου) και το άλλο δεν μπορεί να πέσει. Μ' ένα σμπάρο, δυο τριγώνια. Είπα τη μλκία μου, βγήκα και off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisnats16 Νεοφερμένο μέλος Ο chrisnats16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο chrisnats16: #106 18-06-09 20:23 Έχω πάει Σύρο, Θάσο, Λευκάδα, Σαντορίνη και Κέρκυρα. Είναι όλα πραγματικά υπέροχα, αν και η Σαντορίνη είναι μία και μοναδική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. abracadabra! Εκκολαπτόμενο μέλος Η abracadabra! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η abracadabra!: #107 18-06-09 21:35 H Kύπρος δεν είναι ελληνικό νησί όπως λέει ο τίτλος. Είναι ανεξάρτητη χώρα. Θα ήταν μια επιλογή αν η ερώτηση αναφερόταν σε νησιά της Μεσογείου. ------- Πάτμος Σαντορίνη Λέσβος δε θυμάμαι άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο Οδυσσέας έγραψε: #108 18-06-09 21:37 Έχω πάει σε πολλά αλλά εξαιρώντας την Κρήτη τα αγαπημένα μου είναι Μήλος,Ρόδος,Σκιάθος,Κέρκυρα και Μύκονος(μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας είναι ωραίο νησί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:44 Η οΟοNantiAoOo: #109 18-06-09 21:44 εχω επισκεφθει αρκετα.....το πιο ωραιο ομωσ ειναι με διαφορα η Μυλοσ...... (μετα τη Κεφαλονια φυσικοβεβαιωσ.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:47 Ο Οδυσσέας έγραψε: #110 18-06-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Λοιπόν έχω πάει: Kέρκυρα ( μαγικάααα Ιόνιο 4ever!), Μύκονο ( χάλια ), Άνδρο( από εκεί είμαι..δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά ), Σαντορίνη (υπέροχη...), Κρήτη( δεν μου άρεσε τόσο γιατί είχαμε πάει Ηράκλειο που μου θύμισε έντονα Πειραιά),Ρόδο( τέλειααα )και Τήνο(δεν ενθουσιάστηκα) και χμ...αυτά! Click για ανάπτυξη... Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πάρο, Νάξο, Τήνο, Κέρκυρα, Θάσο, Ζάκυνθο, Λευκάδα, Σαλαμίνα, Άνδρο, Μυτιλήνη, Εύβοια, και Κρήτη (τα Χανιά δεν μου άρεσαν καθόλου, το Ηράκλειο ήταν τέλειο!) Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η Devina έγραψε: #111 18-06-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:23 Η persi έγραψε: #112 18-06-09 22:23 Nα ξαναπάς, να ξαναπάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #113 18-06-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Η Λουκρητία: #114 18-06-09 22:26 Α, η Δεσπω ηταν που μου ελεγε οτι το Ηρακλειο της θυμιζε Αθηνα. Τωρα το θυμηθηκα. Δεν ειναι αυτο που νομιζεις μπεημπε.:Ρ Να μας ξαναρθεις. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Ειδικα για καλοκαιρι, εχει πολλες, πολυ ομορφες παραλιες για να πας.(: (αν και οι περισσοτερες δεν ειναι στο νομο Ηρακλειου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο Pure_Seduction: #115 18-06-09 22:31 λοιπον εχω παει σε....θασο,κρητη,μυκονο,συρο,λεσβο,ζακυνθο,κερκυρα,λευκαδα,τηνο, αιγινα,υδρα,κεφαλοννια,παρο,ναξο,ανδρο,ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Η Kansas Rocks!: #116 18-06-09 22:32 Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Σάμος, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ίος, Κάρπαθος, Εύβοια, αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο Efthymios1: #117 18-06-09 22:34 Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά, το ένα είναι αποθήκη, και το άλλο είναι δυόροφο κι έχουμε το πάνω όροφο. Οπότε αν πέσουμε εμείς, πέφτουν κι από κάτω (θείος μου) και το άλλο δεν μπορεί να πέσει. Μ' ένα σμπάρο, δυο τριγώνια. Είπα τη μλκία μου, βγήκα και off topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisnats16 Νεοφερμένο μέλος Ο chrisnats16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 20:23 Ο chrisnats16: #106 18-06-09 20:23 Έχω πάει Σύρο, Θάσο, Λευκάδα, Σαντορίνη και Κέρκυρα. Είναι όλα πραγματικά υπέροχα, αν και η Σαντορίνη είναι μία και μοναδική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. abracadabra! Εκκολαπτόμενο μέλος Η abracadabra! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η abracadabra!: #107 18-06-09 21:35 H Kύπρος δεν είναι ελληνικό νησί όπως λέει ο τίτλος. Είναι ανεξάρτητη χώρα. Θα ήταν μια επιλογή αν η ερώτηση αναφερόταν σε νησιά της Μεσογείου. ------- Πάτμος Σαντορίνη Λέσβος δε θυμάμαι άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο Οδυσσέας έγραψε: #108 18-06-09 21:37 Έχω πάει σε πολλά αλλά εξαιρώντας την Κρήτη τα αγαπημένα μου είναι Μήλος,Ρόδος,Σκιάθος,Κέρκυρα και Μύκονος(μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας είναι ωραίο νησί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:44 Η οΟοNantiAoOo: #109 18-06-09 21:44 εχω επισκεφθει αρκετα.....το πιο ωραιο ομωσ ειναι με διαφορα η Μυλοσ...... (μετα τη Κεφαλονια φυσικοβεβαιωσ.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:47 Ο Οδυσσέας έγραψε: #110 18-06-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Λοιπόν έχω πάει: Kέρκυρα ( μαγικάααα Ιόνιο 4ever!), Μύκονο ( χάλια ), Άνδρο( από εκεί είμαι..δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά ), Σαντορίνη (υπέροχη...), Κρήτη( δεν μου άρεσε τόσο γιατί είχαμε πάει Ηράκλειο που μου θύμισε έντονα Πειραιά),Ρόδο( τέλειααα )και Τήνο(δεν ενθουσιάστηκα) και χμ...αυτά! Click για ανάπτυξη... Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πάρο, Νάξο, Τήνο, Κέρκυρα, Θάσο, Ζάκυνθο, Λευκάδα, Σαλαμίνα, Άνδρο, Μυτιλήνη, Εύβοια, και Κρήτη (τα Χανιά δεν μου άρεσαν καθόλου, το Ηράκλειο ήταν τέλειο!) Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η Devina έγραψε: #111 18-06-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:23 Η persi έγραψε: #112 18-06-09 22:23 Nα ξαναπάς, να ξαναπάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #113 18-06-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Η Λουκρητία: #114 18-06-09 22:26 Α, η Δεσπω ηταν που μου ελεγε οτι το Ηρακλειο της θυμιζε Αθηνα. Τωρα το θυμηθηκα. Δεν ειναι αυτο που νομιζεις μπεημπε.:Ρ Να μας ξαναρθεις. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Ειδικα για καλοκαιρι, εχει πολλες, πολυ ομορφες παραλιες για να πας.(: (αν και οι περισσοτερες δεν ειναι στο νομο Ηρακλειου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο Pure_Seduction: #115 18-06-09 22:31 λοιπον εχω παει σε....θασο,κρητη,μυκονο,συρο,λεσβο,ζακυνθο,κερκυρα,λευκαδα,τηνο, αιγινα,υδρα,κεφαλοννια,παρο,ναξο,ανδρο,ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Η Kansas Rocks!: #116 18-06-09 22:32 Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Σάμος, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ίος, Κάρπαθος, Εύβοια, αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο Efthymios1: #117 18-06-09 22:34 Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω πάει Σύρο, Θάσο, Λευκάδα, Σαντορίνη και Κέρκυρα. Είναι όλα πραγματικά υπέροχα, αν και η Σαντορίνη είναι μία και μοναδική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
abracadabra! Εκκολαπτόμενο μέλος Η abracadabra! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 135 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:35 Η abracadabra!: #107 18-06-09 21:35 H Kύπρος δεν είναι ελληνικό νησί όπως λέει ο τίτλος. Είναι ανεξάρτητη χώρα. Θα ήταν μια επιλογή αν η ερώτηση αναφερόταν σε νησιά της Μεσογείου. ------- Πάτμος Σαντορίνη Λέσβος δε θυμάμαι άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο Οδυσσέας έγραψε: #108 18-06-09 21:37 Έχω πάει σε πολλά αλλά εξαιρώντας την Κρήτη τα αγαπημένα μου είναι Μήλος,Ρόδος,Σκιάθος,Κέρκυρα και Μύκονος(μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας είναι ωραίο νησί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:44 Η οΟοNantiAoOo: #109 18-06-09 21:44 εχω επισκεφθει αρκετα.....το πιο ωραιο ομωσ ειναι με διαφορα η Μυλοσ...... (μετα τη Κεφαλονια φυσικοβεβαιωσ.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:47 Ο Οδυσσέας έγραψε: #110 18-06-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Λοιπόν έχω πάει: Kέρκυρα ( μαγικάααα Ιόνιο 4ever!), Μύκονο ( χάλια ), Άνδρο( από εκεί είμαι..δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά ), Σαντορίνη (υπέροχη...), Κρήτη( δεν μου άρεσε τόσο γιατί είχαμε πάει Ηράκλειο που μου θύμισε έντονα Πειραιά),Ρόδο( τέλειααα )και Τήνο(δεν ενθουσιάστηκα) και χμ...αυτά! Click για ανάπτυξη... Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πάρο, Νάξο, Τήνο, Κέρκυρα, Θάσο, Ζάκυνθο, Λευκάδα, Σαλαμίνα, Άνδρο, Μυτιλήνη, Εύβοια, και Κρήτη (τα Χανιά δεν μου άρεσαν καθόλου, το Ηράκλειο ήταν τέλειο!) Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η Devina έγραψε: #111 18-06-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:23 Η persi έγραψε: #112 18-06-09 22:23 Nα ξαναπάς, να ξαναπάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #113 18-06-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Η Λουκρητία: #114 18-06-09 22:26 Α, η Δεσπω ηταν που μου ελεγε οτι το Ηρακλειο της θυμιζε Αθηνα. Τωρα το θυμηθηκα. Δεν ειναι αυτο που νομιζεις μπεημπε.:Ρ Να μας ξαναρθεις. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Ειδικα για καλοκαιρι, εχει πολλες, πολυ ομορφες παραλιες για να πας.(: (αν και οι περισσοτερες δεν ειναι στο νομο Ηρακλειου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο Pure_Seduction: #115 18-06-09 22:31 λοιπον εχω παει σε....θασο,κρητη,μυκονο,συρο,λεσβο,ζακυνθο,κερκυρα,λευκαδα,τηνο, αιγινα,υδρα,κεφαλοννια,παρο,ναξο,ανδρο,ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Η Kansas Rocks!: #116 18-06-09 22:32 Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Σάμος, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ίος, Κάρπαθος, Εύβοια, αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο Efthymios1: #117 18-06-09 22:34 Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H Kύπρος δεν είναι ελληνικό νησί όπως λέει ο τίτλος. Είναι ανεξάρτητη χώρα. Θα ήταν μια επιλογή αν η ερώτηση αναφερόταν σε νησιά της Μεσογείου. ------- Πάτμος Σαντορίνη Λέσβος δε θυμάμαι άλλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:37 Ο Οδυσσέας έγραψε: #108 18-06-09 21:37 Έχω πάει σε πολλά αλλά εξαιρώντας την Κρήτη τα αγαπημένα μου είναι Μήλος,Ρόδος,Σκιάθος,Κέρκυρα και Μύκονος(μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας είναι ωραίο νησί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:44 Η οΟοNantiAoOo: #109 18-06-09 21:44 εχω επισκεφθει αρκετα.....το πιο ωραιο ομωσ ειναι με διαφορα η Μυλοσ...... (μετα τη Κεφαλονια φυσικοβεβαιωσ.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:47 Ο Οδυσσέας έγραψε: #110 18-06-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Λοιπόν έχω πάει: Kέρκυρα ( μαγικάααα Ιόνιο 4ever!), Μύκονο ( χάλια ), Άνδρο( από εκεί είμαι..δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά ), Σαντορίνη (υπέροχη...), Κρήτη( δεν μου άρεσε τόσο γιατί είχαμε πάει Ηράκλειο που μου θύμισε έντονα Πειραιά),Ρόδο( τέλειααα )και Τήνο(δεν ενθουσιάστηκα) και χμ...αυτά! Click για ανάπτυξη... Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πάρο, Νάξο, Τήνο, Κέρκυρα, Θάσο, Ζάκυνθο, Λευκάδα, Σαλαμίνα, Άνδρο, Μυτιλήνη, Εύβοια, και Κρήτη (τα Χανιά δεν μου άρεσαν καθόλου, το Ηράκλειο ήταν τέλειο!) Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η Devina έγραψε: #111 18-06-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:23 Η persi έγραψε: #112 18-06-09 22:23 Nα ξαναπάς, να ξαναπάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #113 18-06-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Η Λουκρητία: #114 18-06-09 22:26 Α, η Δεσπω ηταν που μου ελεγε οτι το Ηρακλειο της θυμιζε Αθηνα. Τωρα το θυμηθηκα. Δεν ειναι αυτο που νομιζεις μπεημπε.:Ρ Να μας ξαναρθεις. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Ειδικα για καλοκαιρι, εχει πολλες, πολυ ομορφες παραλιες για να πας.(: (αν και οι περισσοτερες δεν ειναι στο νομο Ηρακλειου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο Pure_Seduction: #115 18-06-09 22:31 λοιπον εχω παει σε....θασο,κρητη,μυκονο,συρο,λεσβο,ζακυνθο,κερκυρα,λευκαδα,τηνο, αιγινα,υδρα,κεφαλοννια,παρο,ναξο,ανδρο,ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Η Kansas Rocks!: #116 18-06-09 22:32 Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Σάμος, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ίος, Κάρπαθος, Εύβοια, αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο Efthymios1: #117 18-06-09 22:34 Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω πάει σε πολλά αλλά εξαιρώντας την Κρήτη τα αγαπημένα μου είναι Μήλος,Ρόδος,Σκιάθος,Κέρκυρα και Μύκονος(μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας είναι ωραίο νησί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:44 Η οΟοNantiAoOo: #109 18-06-09 21:44 εχω επισκεφθει αρκετα.....το πιο ωραιο ομωσ ειναι με διαφορα η Μυλοσ...... (μετα τη Κεφαλονια φυσικοβεβαιωσ.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:47 Ο Οδυσσέας έγραψε: #110 18-06-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Λοιπόν έχω πάει: Kέρκυρα ( μαγικάααα Ιόνιο 4ever!), Μύκονο ( χάλια ), Άνδρο( από εκεί είμαι..δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά ), Σαντορίνη (υπέροχη...), Κρήτη( δεν μου άρεσε τόσο γιατί είχαμε πάει Ηράκλειο που μου θύμισε έντονα Πειραιά),Ρόδο( τέλειααα )και Τήνο(δεν ενθουσιάστηκα) και χμ...αυτά! Click για ανάπτυξη... Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πάρο, Νάξο, Τήνο, Κέρκυρα, Θάσο, Ζάκυνθο, Λευκάδα, Σαλαμίνα, Άνδρο, Μυτιλήνη, Εύβοια, και Κρήτη (τα Χανιά δεν μου άρεσαν καθόλου, το Ηράκλειο ήταν τέλειο!) Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η Devina έγραψε: #111 18-06-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:23 Η persi έγραψε: #112 18-06-09 22:23 Nα ξαναπάς, να ξαναπάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #113 18-06-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Η Λουκρητία: #114 18-06-09 22:26 Α, η Δεσπω ηταν που μου ελεγε οτι το Ηρακλειο της θυμιζε Αθηνα. Τωρα το θυμηθηκα. Δεν ειναι αυτο που νομιζεις μπεημπε.:Ρ Να μας ξαναρθεις. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Ειδικα για καλοκαιρι, εχει πολλες, πολυ ομορφες παραλιες για να πας.(: (αν και οι περισσοτερες δεν ειναι στο νομο Ηρακλειου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο Pure_Seduction: #115 18-06-09 22:31 λοιπον εχω παει σε....θασο,κρητη,μυκονο,συρο,λεσβο,ζακυνθο,κερκυρα,λευκαδα,τηνο, αιγινα,υδρα,κεφαλοννια,παρο,ναξο,ανδρο,ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Η Kansas Rocks!: #116 18-06-09 22:32 Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Σάμος, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ίος, Κάρπαθος, Εύβοια, αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο Efthymios1: #117 18-06-09 22:34 Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω επισκεφθει αρκετα.....το πιο ωραιο ομωσ ειναι με διαφορα η Μυλοσ...... (μετα τη Κεφαλονια φυσικοβεβαιωσ.....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:47 Ο Οδυσσέας έγραψε: #110 18-06-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Λοιπόν έχω πάει: Kέρκυρα ( μαγικάααα Ιόνιο 4ever!), Μύκονο ( χάλια ), Άνδρο( από εκεί είμαι..δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά ), Σαντορίνη (υπέροχη...), Κρήτη( δεν μου άρεσε τόσο γιατί είχαμε πάει Ηράκλειο που μου θύμισε έντονα Πειραιά),Ρόδο( τέλειααα )και Τήνο(δεν ενθουσιάστηκα) και χμ...αυτά! Click για ανάπτυξη... Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πάρο, Νάξο, Τήνο, Κέρκυρα, Θάσο, Ζάκυνθο, Λευκάδα, Σαλαμίνα, Άνδρο, Μυτιλήνη, Εύβοια, και Κρήτη (τα Χανιά δεν μου άρεσαν καθόλου, το Ηράκλειο ήταν τέλειο!) Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η Devina έγραψε: #111 18-06-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:23 Η persi έγραψε: #112 18-06-09 22:23 Nα ξαναπάς, να ξαναπάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #113 18-06-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Η Λουκρητία: #114 18-06-09 22:26 Α, η Δεσπω ηταν που μου ελεγε οτι το Ηρακλειο της θυμιζε Αθηνα. Τωρα το θυμηθηκα. Δεν ειναι αυτο που νομιζεις μπεημπε.:Ρ Να μας ξαναρθεις. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Ειδικα για καλοκαιρι, εχει πολλες, πολυ ομορφες παραλιες για να πας.(: (αν και οι περισσοτερες δεν ειναι στο νομο Ηρακλειου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο Pure_Seduction: #115 18-06-09 22:31 λοιπον εχω παει σε....θασο,κρητη,μυκονο,συρο,λεσβο,ζακυνθο,κερκυρα,λευκαδα,τηνο, αιγινα,υδρα,κεφαλοννια,παρο,ναξο,ανδρο,ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Η Kansas Rocks!: #116 18-06-09 22:32 Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Σάμος, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ίος, Κάρπαθος, Εύβοια, αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο Efthymios1: #117 18-06-09 22:34 Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Λοιπόν έχω πάει: Kέρκυρα ( μαγικάααα Ιόνιο 4ever!), Μύκονο ( χάλια ), Άνδρο( από εκεί είμαι..δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά ), Σαντορίνη (υπέροχη...), Κρήτη( δεν μου άρεσε τόσο γιατί είχαμε πάει Ηράκλειο που μου θύμισε έντονα Πειραιά),Ρόδο( τέλειααα )και Τήνο(δεν ενθουσιάστηκα) και χμ...αυτά! Click για ανάπτυξη... Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Πάρο, Νάξο, Τήνο, Κέρκυρα, Θάσο, Ζάκυνθο, Λευκάδα, Σαλαμίνα, Άνδρο, Μυτιλήνη, Εύβοια, και Κρήτη (τα Χανιά δεν μου άρεσαν καθόλου, το Ηράκλειο ήταν τέλειο!) Click για ανάπτυξη... Αν είναι δυνατόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η Devina έγραψε: #111 18-06-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:23 Η persi έγραψε: #112 18-06-09 22:23 Nα ξαναπάς, να ξαναπάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #113 18-06-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Η Λουκρητία: #114 18-06-09 22:26 Α, η Δεσπω ηταν που μου ελεγε οτι το Ηρακλειο της θυμιζε Αθηνα. Τωρα το θυμηθηκα. Δεν ειναι αυτο που νομιζεις μπεημπε.:Ρ Να μας ξαναρθεις. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Ειδικα για καλοκαιρι, εχει πολλες, πολυ ομορφες παραλιες για να πας.(: (αν και οι περισσοτερες δεν ειναι στο νομο Ηρακλειου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο Pure_Seduction: #115 18-06-09 22:31 λοιπον εχω παει σε....θασο,κρητη,μυκονο,συρο,λεσβο,ζακυνθο,κερκυρα,λευκαδα,τηνο, αιγινα,υδρα,κεφαλοννια,παρο,ναξο,ανδρο,ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Η Kansas Rocks!: #116 18-06-09 22:32 Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Σάμος, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ίος, Κάρπαθος, Εύβοια, αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο Efthymios1: #117 18-06-09 22:34 Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Aν έκατσες όλες τις μέρες μέσα στο Ηράκλειο λογικό είναι να μην σου άρεσε. Click για ανάπτυξη... Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:23 Η persi έγραψε: #112 18-06-09 22:23 Nα ξαναπάς, να ξαναπάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #113 18-06-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Η Λουκρητία: #114 18-06-09 22:26 Α, η Δεσπω ηταν που μου ελεγε οτι το Ηρακλειο της θυμιζε Αθηνα. Τωρα το θυμηθηκα. Δεν ειναι αυτο που νομιζεις μπεημπε.:Ρ Να μας ξαναρθεις. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Ειδικα για καλοκαιρι, εχει πολλες, πολυ ομορφες παραλιες για να πας.(: (αν και οι περισσοτερες δεν ειναι στο νομο Ηρακλειου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο Pure_Seduction: #115 18-06-09 22:31 λοιπον εχω παει σε....θασο,κρητη,μυκονο,συρο,λεσβο,ζακυνθο,κερκυρα,λευκαδα,τηνο, αιγινα,υδρα,κεφαλοννια,παρο,ναξο,ανδρο,ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Η Kansas Rocks!: #116 18-06-09 22:32 Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Σάμος, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ίος, Κάρπαθος, Εύβοια, αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο Efthymios1: #117 18-06-09 22:34 Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nα ξαναπάς, να ξαναπάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:25 Ο Οδυσσέας έγραψε: #113 18-06-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Η Λουκρητία: #114 18-06-09 22:26 Α, η Δεσπω ηταν που μου ελεγε οτι το Ηρακλειο της θυμιζε Αθηνα. Τωρα το θυμηθηκα. Δεν ειναι αυτο που νομιζεις μπεημπε.:Ρ Να μας ξαναρθεις. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Ειδικα για καλοκαιρι, εχει πολλες, πολυ ομορφες παραλιες για να πας.(: (αν και οι περισσοτερες δεν ειναι στο νομο Ηρακλειου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο Pure_Seduction: #115 18-06-09 22:31 λοιπον εχω παει σε....θασο,κρητη,μυκονο,συρο,λεσβο,ζακυνθο,κερκυρα,λευκαδα,τηνο, αιγινα,υδρα,κεφαλοννια,παρο,ναξο,ανδρο,ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Η Kansas Rocks!: #116 18-06-09 22:32 Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Σάμος, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ίος, Κάρπαθος, Εύβοια, αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο Efthymios1: #117 18-06-09 22:34 Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Γεαπ.Όλοι αυτό μου λένε..αλλά αυτό με κάνει να μην θέλω να ξαναπάω Κρήτη.. η πρώτη εντύπωση δεν μου έκατσε καλά για αυτό.:/ Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Η Λουκρητία: #114 18-06-09 22:26 Α, η Δεσπω ηταν που μου ελεγε οτι το Ηρακλειο της θυμιζε Αθηνα. Τωρα το θυμηθηκα. Δεν ειναι αυτο που νομιζεις μπεημπε.:Ρ Να μας ξαναρθεις. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Ειδικα για καλοκαιρι, εχει πολλες, πολυ ομορφες παραλιες για να πας.(: (αν και οι περισσοτερες δεν ειναι στο νομο Ηρακλειου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο Pure_Seduction: #115 18-06-09 22:31 λοιπον εχω παει σε....θασο,κρητη,μυκονο,συρο,λεσβο,ζακυνθο,κερκυρα,λευκαδα,τηνο, αιγινα,υδρα,κεφαλοννια,παρο,ναξο,ανδρο,ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Η Kansas Rocks!: #116 18-06-09 22:32 Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Σάμος, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ίος, Κάρπαθος, Εύβοια, αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο Efthymios1: #117 18-06-09 22:34 Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α, η Δεσπω ηταν που μου ελεγε οτι το Ηρακλειο της θυμιζε Αθηνα. Τωρα το θυμηθηκα. Δεν ειναι αυτο που νομιζεις μπεημπε.:Ρ Να μας ξαναρθεις. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Είναι σαν να πηγαίνεις καλοκαιρινές διακοπές στο Βόλο ή στην Πάτρα.Δεν θυμίζει νησί.Η Κρήτη πάντως έχει πολλά διαφορετικά μέρη και αξίζει να ξαναπάς. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Ειδικα για καλοκαιρι, εχει πολλες, πολυ ομορφες παραλιες για να πας.(: (αν και οι περισσοτερες δεν ειναι στο νομο Ηρακλειου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο Pure_Seduction: #115 18-06-09 22:31 λοιπον εχω παει σε....θασο,κρητη,μυκονο,συρο,λεσβο,ζακυνθο,κερκυρα,λευκαδα,τηνο, αιγινα,υδρα,κεφαλοννια,παρο,ναξο,ανδρο,ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Η Kansas Rocks!: #116 18-06-09 22:32 Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Σάμος, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ίος, Κάρπαθος, Εύβοια, αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο Efthymios1: #117 18-06-09 22:34 Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λοιπον εχω παει σε....θασο,κρητη,μυκονο,συρο,λεσβο,ζακυνθο,κερκυρα,λευκαδα,τηνο, αιγινα,υδρα,κεφαλοννια,παρο,ναξο,ανδρο,ευβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Η Kansas Rocks!: #116 18-06-09 22:32 Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Σάμος, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ίος, Κάρπαθος, Εύβοια, αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο Efthymios1: #117 18-06-09 22:34 Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Σάμος, Καστελλόριζο, Κάλυμνος, Πάρος, Νάξος, Σύρος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ίος, Κάρπαθος, Εύβοια, αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο Efthymios1: #117 18-06-09 22:34 Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Exω παει σε ολα τα νησια του Ιονιου εκτος απο τν Ζακυνθο που θα παω φετος. Απο Αιγαιο nothing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #118 18-06-09 22:47 Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal rafaela11 taketrance Corfu kitty Libertus Kate1914 thenutritionist Wonderkid touvlo camil fmarulezkd Μαυρίκιος johnsala Fernando_A American Economist giannhs2001 chester20080 charmander Ωρορα Δροσουλίτης Paragontas7000 Maria_Xagorari Sosstoss Λάβος Ariana2018 orchidea harry akritas Vold Μί–Κά-Ἔλ tslef8 Κλημεντίνη cortomaltese Unseen skygge ΘανάσοςG4 Έμμα T C gwgw_5 louminis JohnGreek iminspain itisjustme Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Vampi έγραψε: #119 18-06-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Πλακα-πλακα, Κρητη δεν εχω αξιωθει ακομα να παω και θα ηθελα πολυ... Click για ανάπτυξη... Ούτε κι εγώ έχω πάει...Θέλω πάρα πολύ να πάω, κυρίως για να δω τα ανάκτορα. Πέρυσι πήγα στην Άνδρο. Από τα αγαπημένα μου νησιά. Καλά η Χώρα, μαγευτική. Δεν ήθελα να φύγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:48 Η Γεωργια* έγραψε: #120 18-06-09 22:48 Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κοιτα τα μωρε... Εχουν παει παντου... Μπραβο...Εγω εχω παει μονο Τηνο και Σαντορινη...Αλλα εχω γυρισει ολη την υπολοιπη Ελλαδα.......!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Οι καλύτερες παραλίες είναι προς Λασίθι μεριά. Έχτε πάει στη Χερσόνησο; Εκεί που είναι το Creta Marris; Είναι απ' τις καθαρότερες και ωραιότερες παραλίες (αν και πρέπει να πας πολύ στην άκρη για να βρεις άμμο). Click για ανάπτυξη... +φωνω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.