Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:54 Ο Dark_kronos: #261 19-12-12 22:54 Δεν την εχω δει (ακομα) αλλα απο οσα εχω ακουσει για αυτην δεν καταλαβενω γιατι εχει γινει τοσο θεμα... Οκ, ιατρικα ειναι εφικτο και ειναι λιγο σοκ, αλλα απο εκει και περα, ειναι ενα θριλερ, τοσα και τοσα αρρωστα υπαρχουν, αυτο γιατι να θεωριθει τοσο "αθλιο"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:58 Η Ψαραδέλλη: #262 19-12-12 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Αυτό το είδα χτες το βράδυ: worst decision i've ever made Click για ανάπτυξη... Μεγάλη σαχλαμάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:58 Ο Xaris SSSS: #263 19-12-12 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν την εχω δει (ακομα) αλλα απο οσα εχω ακουσει για αυτην δεν καταλαβενω γιατι εχει γινει τοσο θεμα... Οκ, ιατρικα ειναι εφικτο και ειναι λιγο σοκ, αλλα απο εκει και περα, ειναι ενα θριλερ, τοσα και τοσα αρρωστα υπαρχουν, αυτο γιατι να θεωριθει τοσο "αθλιο"; Click για ανάπτυξη... έχει υπερβολικά ρεαλιστικές σκηνές that scare the shit out of you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:00 Ο Dark_kronos: #264 19-12-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: έχει υπερβολικά ρεαλιστικές σκηνές that scare the shit out of you Click για ανάπτυξη... Ισα-ισα, θετικο ειναι αυτο για ενα θριλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:03 Ο Xaris SSSS: #265 19-12-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ισα-ισα, θετικο ειναι αυτο για ενα θριλερ! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είναι αρνητικό. Απλά προσωπικά δεν ήμουν έτοιμος να δω κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giogWgiog Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giogWgiog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:08 Ο giogWgiog: #266 19-12-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν την εχω δει (ακομα) αλλα απο οσα εχω ακουσει για αυτην δεν καταλαβενω γιατι εχει γινει τοσο θεμα... Οκ, ιατρικα ειναι εφικτο και ειναι λιγο σοκ, αλλα απο εκει και περα, ειναι ενα θριλερ, τοσα και τοσα αρρωστα υπαρχουν, αυτο γιατι να θεωριθει τοσο "αθλιο"; Click για ανάπτυξη... Μιλάς για το human centipede ετσι;Κάποιες ταινίες ναι είναι ακραίες και στηρίζονται σε "άρρωστες" ιδέες και σοκάρουν το κοινό θέτοντας του όμως και κάποιους προβληματισμούς.Η συγκεκριμένη ταινία είναι απλά μία προσπάθεια να σοκάρει, δηλαδή ο σκηνοθέτης ξεκίνησε με σκοπό αποκλειστικό και μόνο να σοκάρει ώστε να αποκτήσει φήμη και προβολή το έργο του.Πρόσθεσε και το κενό σενάριο χωρίς πρωτοτυπίες πέρα απο την βασική ιδέα, και έχεις μία κακή έως άθλια ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:05 Η christinelle: #267 20-12-12 11:05 Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:16 Ο Rempeskes: #268 20-12-12 12:16 το χιουμαν σεντιπιντ μου θυμισε λιγο το πως λειτουργεί το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:34 Η Xaroulitaaaaa: #269 20-12-12 14:34 δειτε το Casadaga Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:55 Η catlin έγραψε: #270 20-12-12 19:55 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ANTICHRIST του Λαρς Φον Τρίερ αμφιλεγόμενο και προκλητικό τριερ ειν αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:02 Η Alma Libre: #271 20-12-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Αυτό το είδα χτες το βράδυ: worst decision i've ever made Click για ανάπτυξη... Καλό κλιπάκι. Αλλά δε θα αντέξω να τη δω μόνη όπως τα υπόλοιπα που έχω δει. Αν βρω παρέα θα πάω να το νοικιάσω. Αλλά μέχρι στιγμής Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα έτσι. Άσε που μετά θα τα ξερνάς κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:03 Η christinelle: #272 20-12-12 21:03 To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Η Alma Libre: #273 20-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ το devil seed θέλω να νοικιάσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Gilda έγραψε: #274 21-12-12 15:42 Ο εξορκιστής???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:56 Ο Dark_kronos: #275 21-12-12 16:56 Με ολη αυτην την συζητηση, εκατσα και την ειδα. Δεν ητανε κανενα αριστουργιμα, αλλα δεν ητανε και αθλια... Δεν θα διαφωνισω οτι δεν ειχε κατι ιδιετερο περα απο την ιδεα, αλλα και μονο η ιδεα δινει αρκετη βαρυτιτα στην ταινια πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:34 Η christinelle: #276 22-12-12 09:34 Είδα χτες το Sinister και χέστηκα πάνω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:38 Η ~Melania~: #277 22-12-12 10:38 One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν την εχω δει (ακομα) αλλα απο οσα εχω ακουσει για αυτην δεν καταλαβενω γιατι εχει γινει τοσο θεμα... Οκ, ιατρικα ειναι εφικτο και ειναι λιγο σοκ, αλλα απο εκει και περα, ειναι ενα θριλερ, τοσα και τοσα αρρωστα υπαρχουν, αυτο γιατι να θεωριθει τοσο "αθλιο"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:58 Η Ψαραδέλλη: #262 19-12-12 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Αυτό το είδα χτες το βράδυ: worst decision i've ever made Click για ανάπτυξη... Μεγάλη σαχλαμάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:58 Ο Xaris SSSS: #263 19-12-12 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν την εχω δει (ακομα) αλλα απο οσα εχω ακουσει για αυτην δεν καταλαβενω γιατι εχει γινει τοσο θεμα... Οκ, ιατρικα ειναι εφικτο και ειναι λιγο σοκ, αλλα απο εκει και περα, ειναι ενα θριλερ, τοσα και τοσα αρρωστα υπαρχουν, αυτο γιατι να θεωριθει τοσο "αθλιο"; Click για ανάπτυξη... έχει υπερβολικά ρεαλιστικές σκηνές that scare the shit out of you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:00 Ο Dark_kronos: #264 19-12-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: έχει υπερβολικά ρεαλιστικές σκηνές that scare the shit out of you Click για ανάπτυξη... Ισα-ισα, θετικο ειναι αυτο για ενα θριλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:03 Ο Xaris SSSS: #265 19-12-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ισα-ισα, θετικο ειναι αυτο για ενα θριλερ! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είναι αρνητικό. Απλά προσωπικά δεν ήμουν έτοιμος να δω κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giogWgiog Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giogWgiog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:08 Ο giogWgiog: #266 19-12-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν την εχω δει (ακομα) αλλα απο οσα εχω ακουσει για αυτην δεν καταλαβενω γιατι εχει γινει τοσο θεμα... Οκ, ιατρικα ειναι εφικτο και ειναι λιγο σοκ, αλλα απο εκει και περα, ειναι ενα θριλερ, τοσα και τοσα αρρωστα υπαρχουν, αυτο γιατι να θεωριθει τοσο "αθλιο"; Click για ανάπτυξη... Μιλάς για το human centipede ετσι;Κάποιες ταινίες ναι είναι ακραίες και στηρίζονται σε "άρρωστες" ιδέες και σοκάρουν το κοινό θέτοντας του όμως και κάποιους προβληματισμούς.Η συγκεκριμένη ταινία είναι απλά μία προσπάθεια να σοκάρει, δηλαδή ο σκηνοθέτης ξεκίνησε με σκοπό αποκλειστικό και μόνο να σοκάρει ώστε να αποκτήσει φήμη και προβολή το έργο του.Πρόσθεσε και το κενό σενάριο χωρίς πρωτοτυπίες πέρα απο την βασική ιδέα, και έχεις μία κακή έως άθλια ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:05 Η christinelle: #267 20-12-12 11:05 Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:16 Ο Rempeskes: #268 20-12-12 12:16 το χιουμαν σεντιπιντ μου θυμισε λιγο το πως λειτουργεί το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:34 Η Xaroulitaaaaa: #269 20-12-12 14:34 δειτε το Casadaga Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:55 Η catlin έγραψε: #270 20-12-12 19:55 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ANTICHRIST του Λαρς Φον Τρίερ αμφιλεγόμενο και προκλητικό τριερ ειν αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:02 Η Alma Libre: #271 20-12-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Αυτό το είδα χτες το βράδυ: worst decision i've ever made Click για ανάπτυξη... Καλό κλιπάκι. Αλλά δε θα αντέξω να τη δω μόνη όπως τα υπόλοιπα που έχω δει. Αν βρω παρέα θα πάω να το νοικιάσω. Αλλά μέχρι στιγμής Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα έτσι. Άσε που μετά θα τα ξερνάς κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:03 Η christinelle: #272 20-12-12 21:03 To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Η Alma Libre: #273 20-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ το devil seed θέλω να νοικιάσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Gilda έγραψε: #274 21-12-12 15:42 Ο εξορκιστής???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:56 Ο Dark_kronos: #275 21-12-12 16:56 Με ολη αυτην την συζητηση, εκατσα και την ειδα. Δεν ητανε κανενα αριστουργιμα, αλλα δεν ητανε και αθλια... Δεν θα διαφωνισω οτι δεν ειχε κατι ιδιετερο περα απο την ιδεα, αλλα και μονο η ιδεα δινει αρκετη βαρυτιτα στην ταινια πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:34 Η christinelle: #276 22-12-12 09:34 Είδα χτες το Sinister και χέστηκα πάνω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:38 Η ~Melania~: #277 22-12-12 10:38 One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Αυτό το είδα χτες το βράδυ: worst decision i've ever made Click για ανάπτυξη... Μεγάλη σαχλαμάρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:58 Ο Xaris SSSS: #263 19-12-12 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν την εχω δει (ακομα) αλλα απο οσα εχω ακουσει για αυτην δεν καταλαβενω γιατι εχει γινει τοσο θεμα... Οκ, ιατρικα ειναι εφικτο και ειναι λιγο σοκ, αλλα απο εκει και περα, ειναι ενα θριλερ, τοσα και τοσα αρρωστα υπαρχουν, αυτο γιατι να θεωριθει τοσο "αθλιο"; Click για ανάπτυξη... έχει υπερβολικά ρεαλιστικές σκηνές that scare the shit out of you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:00 Ο Dark_kronos: #264 19-12-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: έχει υπερβολικά ρεαλιστικές σκηνές that scare the shit out of you Click για ανάπτυξη... Ισα-ισα, θετικο ειναι αυτο για ενα θριλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:03 Ο Xaris SSSS: #265 19-12-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ισα-ισα, θετικο ειναι αυτο για ενα θριλερ! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είναι αρνητικό. Απλά προσωπικά δεν ήμουν έτοιμος να δω κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giogWgiog Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giogWgiog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:08 Ο giogWgiog: #266 19-12-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν την εχω δει (ακομα) αλλα απο οσα εχω ακουσει για αυτην δεν καταλαβενω γιατι εχει γινει τοσο θεμα... Οκ, ιατρικα ειναι εφικτο και ειναι λιγο σοκ, αλλα απο εκει και περα, ειναι ενα θριλερ, τοσα και τοσα αρρωστα υπαρχουν, αυτο γιατι να θεωριθει τοσο "αθλιο"; Click για ανάπτυξη... Μιλάς για το human centipede ετσι;Κάποιες ταινίες ναι είναι ακραίες και στηρίζονται σε "άρρωστες" ιδέες και σοκάρουν το κοινό θέτοντας του όμως και κάποιους προβληματισμούς.Η συγκεκριμένη ταινία είναι απλά μία προσπάθεια να σοκάρει, δηλαδή ο σκηνοθέτης ξεκίνησε με σκοπό αποκλειστικό και μόνο να σοκάρει ώστε να αποκτήσει φήμη και προβολή το έργο του.Πρόσθεσε και το κενό σενάριο χωρίς πρωτοτυπίες πέρα απο την βασική ιδέα, και έχεις μία κακή έως άθλια ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:05 Η christinelle: #267 20-12-12 11:05 Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:16 Ο Rempeskes: #268 20-12-12 12:16 το χιουμαν σεντιπιντ μου θυμισε λιγο το πως λειτουργεί το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:34 Η Xaroulitaaaaa: #269 20-12-12 14:34 δειτε το Casadaga Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:55 Η catlin έγραψε: #270 20-12-12 19:55 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ANTICHRIST του Λαρς Φον Τρίερ αμφιλεγόμενο και προκλητικό τριερ ειν αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:02 Η Alma Libre: #271 20-12-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Αυτό το είδα χτες το βράδυ: worst decision i've ever made Click για ανάπτυξη... Καλό κλιπάκι. Αλλά δε θα αντέξω να τη δω μόνη όπως τα υπόλοιπα που έχω δει. Αν βρω παρέα θα πάω να το νοικιάσω. Αλλά μέχρι στιγμής Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα έτσι. Άσε που μετά θα τα ξερνάς κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:03 Η christinelle: #272 20-12-12 21:03 To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Η Alma Libre: #273 20-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ το devil seed θέλω να νοικιάσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Gilda έγραψε: #274 21-12-12 15:42 Ο εξορκιστής???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:56 Ο Dark_kronos: #275 21-12-12 16:56 Με ολη αυτην την συζητηση, εκατσα και την ειδα. Δεν ητανε κανενα αριστουργιμα, αλλα δεν ητανε και αθλια... Δεν θα διαφωνισω οτι δεν ειχε κατι ιδιετερο περα απο την ιδεα, αλλα και μονο η ιδεα δινει αρκετη βαρυτιτα στην ταινια πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:34 Η christinelle: #276 22-12-12 09:34 Είδα χτες το Sinister και χέστηκα πάνω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:38 Η ~Melania~: #277 22-12-12 10:38 One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν την εχω δει (ακομα) αλλα απο οσα εχω ακουσει για αυτην δεν καταλαβενω γιατι εχει γινει τοσο θεμα... Οκ, ιατρικα ειναι εφικτο και ειναι λιγο σοκ, αλλα απο εκει και περα, ειναι ενα θριλερ, τοσα και τοσα αρρωστα υπαρχουν, αυτο γιατι να θεωριθει τοσο "αθλιο"; Click για ανάπτυξη... έχει υπερβολικά ρεαλιστικές σκηνές that scare the shit out of you Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:00 Ο Dark_kronos: #264 19-12-12 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: έχει υπερβολικά ρεαλιστικές σκηνές that scare the shit out of you Click για ανάπτυξη... Ισα-ισα, θετικο ειναι αυτο για ενα θριλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:03 Ο Xaris SSSS: #265 19-12-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ισα-ισα, θετικο ειναι αυτο για ενα θριλερ! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είναι αρνητικό. Απλά προσωπικά δεν ήμουν έτοιμος να δω κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giogWgiog Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giogWgiog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:08 Ο giogWgiog: #266 19-12-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν την εχω δει (ακομα) αλλα απο οσα εχω ακουσει για αυτην δεν καταλαβενω γιατι εχει γινει τοσο θεμα... Οκ, ιατρικα ειναι εφικτο και ειναι λιγο σοκ, αλλα απο εκει και περα, ειναι ενα θριλερ, τοσα και τοσα αρρωστα υπαρχουν, αυτο γιατι να θεωριθει τοσο "αθλιο"; Click για ανάπτυξη... Μιλάς για το human centipede ετσι;Κάποιες ταινίες ναι είναι ακραίες και στηρίζονται σε "άρρωστες" ιδέες και σοκάρουν το κοινό θέτοντας του όμως και κάποιους προβληματισμούς.Η συγκεκριμένη ταινία είναι απλά μία προσπάθεια να σοκάρει, δηλαδή ο σκηνοθέτης ξεκίνησε με σκοπό αποκλειστικό και μόνο να σοκάρει ώστε να αποκτήσει φήμη και προβολή το έργο του.Πρόσθεσε και το κενό σενάριο χωρίς πρωτοτυπίες πέρα απο την βασική ιδέα, και έχεις μία κακή έως άθλια ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:05 Η christinelle: #267 20-12-12 11:05 Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:16 Ο Rempeskes: #268 20-12-12 12:16 το χιουμαν σεντιπιντ μου θυμισε λιγο το πως λειτουργεί το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:34 Η Xaroulitaaaaa: #269 20-12-12 14:34 δειτε το Casadaga Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:55 Η catlin έγραψε: #270 20-12-12 19:55 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ANTICHRIST του Λαρς Φον Τρίερ αμφιλεγόμενο και προκλητικό τριερ ειν αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:02 Η Alma Libre: #271 20-12-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Αυτό το είδα χτες το βράδυ: worst decision i've ever made Click για ανάπτυξη... Καλό κλιπάκι. Αλλά δε θα αντέξω να τη δω μόνη όπως τα υπόλοιπα που έχω δει. Αν βρω παρέα θα πάω να το νοικιάσω. Αλλά μέχρι στιγμής Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα έτσι. Άσε που μετά θα τα ξερνάς κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:03 Η christinelle: #272 20-12-12 21:03 To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Η Alma Libre: #273 20-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ το devil seed θέλω να νοικιάσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Gilda έγραψε: #274 21-12-12 15:42 Ο εξορκιστής???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:56 Ο Dark_kronos: #275 21-12-12 16:56 Με ολη αυτην την συζητηση, εκατσα και την ειδα. Δεν ητανε κανενα αριστουργιμα, αλλα δεν ητανε και αθλια... Δεν θα διαφωνισω οτι δεν ειχε κατι ιδιετερο περα απο την ιδεα, αλλα και μονο η ιδεα δινει αρκετη βαρυτιτα στην ταινια πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:34 Η christinelle: #276 22-12-12 09:34 Είδα χτες το Sinister και χέστηκα πάνω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:38 Η ~Melania~: #277 22-12-12 10:38 One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: έχει υπερβολικά ρεαλιστικές σκηνές that scare the shit out of you Click για ανάπτυξη... Ισα-ισα, θετικο ειναι αυτο για ενα θριλερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:03 Ο Xaris SSSS: #265 19-12-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ισα-ισα, θετικο ειναι αυτο για ενα θριλερ! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είναι αρνητικό. Απλά προσωπικά δεν ήμουν έτοιμος να δω κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giogWgiog Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giogWgiog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:08 Ο giogWgiog: #266 19-12-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν την εχω δει (ακομα) αλλα απο οσα εχω ακουσει για αυτην δεν καταλαβενω γιατι εχει γινει τοσο θεμα... Οκ, ιατρικα ειναι εφικτο και ειναι λιγο σοκ, αλλα απο εκει και περα, ειναι ενα θριλερ, τοσα και τοσα αρρωστα υπαρχουν, αυτο γιατι να θεωριθει τοσο "αθλιο"; Click για ανάπτυξη... Μιλάς για το human centipede ετσι;Κάποιες ταινίες ναι είναι ακραίες και στηρίζονται σε "άρρωστες" ιδέες και σοκάρουν το κοινό θέτοντας του όμως και κάποιους προβληματισμούς.Η συγκεκριμένη ταινία είναι απλά μία προσπάθεια να σοκάρει, δηλαδή ο σκηνοθέτης ξεκίνησε με σκοπό αποκλειστικό και μόνο να σοκάρει ώστε να αποκτήσει φήμη και προβολή το έργο του.Πρόσθεσε και το κενό σενάριο χωρίς πρωτοτυπίες πέρα απο την βασική ιδέα, και έχεις μία κακή έως άθλια ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:05 Η christinelle: #267 20-12-12 11:05 Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:16 Ο Rempeskes: #268 20-12-12 12:16 το χιουμαν σεντιπιντ μου θυμισε λιγο το πως λειτουργεί το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:34 Η Xaroulitaaaaa: #269 20-12-12 14:34 δειτε το Casadaga Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:55 Η catlin έγραψε: #270 20-12-12 19:55 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ANTICHRIST του Λαρς Φον Τρίερ αμφιλεγόμενο και προκλητικό τριερ ειν αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:02 Η Alma Libre: #271 20-12-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Αυτό το είδα χτες το βράδυ: worst decision i've ever made Click για ανάπτυξη... Καλό κλιπάκι. Αλλά δε θα αντέξω να τη δω μόνη όπως τα υπόλοιπα που έχω δει. Αν βρω παρέα θα πάω να το νοικιάσω. Αλλά μέχρι στιγμής Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα έτσι. Άσε που μετά θα τα ξερνάς κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:03 Η christinelle: #272 20-12-12 21:03 To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Η Alma Libre: #273 20-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ το devil seed θέλω να νοικιάσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Gilda έγραψε: #274 21-12-12 15:42 Ο εξορκιστής???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:56 Ο Dark_kronos: #275 21-12-12 16:56 Με ολη αυτην την συζητηση, εκατσα και την ειδα. Δεν ητανε κανενα αριστουργιμα, αλλα δεν ητανε και αθλια... Δεν θα διαφωνισω οτι δεν ειχε κατι ιδιετερο περα απο την ιδεα, αλλα και μονο η ιδεα δινει αρκετη βαρυτιτα στην ταινια πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:34 Η christinelle: #276 22-12-12 09:34 Είδα χτες το Sinister και χέστηκα πάνω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:38 Η ~Melania~: #277 22-12-12 10:38 One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Ισα-ισα, θετικο ειναι αυτο για ενα θριλερ! Click για ανάπτυξη... Δεν είπα ότι είναι αρνητικό. Απλά προσωπικά δεν ήμουν έτοιμος να δω κάτι τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giogWgiog Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giogWgiog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:08 Ο giogWgiog: #266 19-12-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν την εχω δει (ακομα) αλλα απο οσα εχω ακουσει για αυτην δεν καταλαβενω γιατι εχει γινει τοσο θεμα... Οκ, ιατρικα ειναι εφικτο και ειναι λιγο σοκ, αλλα απο εκει και περα, ειναι ενα θριλερ, τοσα και τοσα αρρωστα υπαρχουν, αυτο γιατι να θεωριθει τοσο "αθλιο"; Click για ανάπτυξη... Μιλάς για το human centipede ετσι;Κάποιες ταινίες ναι είναι ακραίες και στηρίζονται σε "άρρωστες" ιδέες και σοκάρουν το κοινό θέτοντας του όμως και κάποιους προβληματισμούς.Η συγκεκριμένη ταινία είναι απλά μία προσπάθεια να σοκάρει, δηλαδή ο σκηνοθέτης ξεκίνησε με σκοπό αποκλειστικό και μόνο να σοκάρει ώστε να αποκτήσει φήμη και προβολή το έργο του.Πρόσθεσε και το κενό σενάριο χωρίς πρωτοτυπίες πέρα απο την βασική ιδέα, και έχεις μία κακή έως άθλια ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:05 Η christinelle: #267 20-12-12 11:05 Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:16 Ο Rempeskes: #268 20-12-12 12:16 το χιουμαν σεντιπιντ μου θυμισε λιγο το πως λειτουργεί το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:34 Η Xaroulitaaaaa: #269 20-12-12 14:34 δειτε το Casadaga Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:55 Η catlin έγραψε: #270 20-12-12 19:55 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ANTICHRIST του Λαρς Φον Τρίερ αμφιλεγόμενο και προκλητικό τριερ ειν αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:02 Η Alma Libre: #271 20-12-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Αυτό το είδα χτες το βράδυ: worst decision i've ever made Click για ανάπτυξη... Καλό κλιπάκι. Αλλά δε θα αντέξω να τη δω μόνη όπως τα υπόλοιπα που έχω δει. Αν βρω παρέα θα πάω να το νοικιάσω. Αλλά μέχρι στιγμής Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα έτσι. Άσε που μετά θα τα ξερνάς κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:03 Η christinelle: #272 20-12-12 21:03 To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Η Alma Libre: #273 20-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ το devil seed θέλω να νοικιάσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Gilda έγραψε: #274 21-12-12 15:42 Ο εξορκιστής???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:56 Ο Dark_kronos: #275 21-12-12 16:56 Με ολη αυτην την συζητηση, εκατσα και την ειδα. Δεν ητανε κανενα αριστουργιμα, αλλα δεν ητανε και αθλια... Δεν θα διαφωνισω οτι δεν ειχε κατι ιδιετερο περα απο την ιδεα, αλλα και μονο η ιδεα δινει αρκετη βαρυτιτα στην ταινια πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:34 Η christinelle: #276 22-12-12 09:34 Είδα χτες το Sinister και χέστηκα πάνω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:38 Η ~Melania~: #277 22-12-12 10:38 One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δεν την εχω δει (ακομα) αλλα απο οσα εχω ακουσει για αυτην δεν καταλαβενω γιατι εχει γινει τοσο θεμα... Οκ, ιατρικα ειναι εφικτο και ειναι λιγο σοκ, αλλα απο εκει και περα, ειναι ενα θριλερ, τοσα και τοσα αρρωστα υπαρχουν, αυτο γιατι να θεωριθει τοσο "αθλιο"; Click για ανάπτυξη... Μιλάς για το human centipede ετσι;Κάποιες ταινίες ναι είναι ακραίες και στηρίζονται σε "άρρωστες" ιδέες και σοκάρουν το κοινό θέτοντας του όμως και κάποιους προβληματισμούς.Η συγκεκριμένη ταινία είναι απλά μία προσπάθεια να σοκάρει, δηλαδή ο σκηνοθέτης ξεκίνησε με σκοπό αποκλειστικό και μόνο να σοκάρει ώστε να αποκτήσει φήμη και προβολή το έργο του.Πρόσθεσε και το κενό σενάριο χωρίς πρωτοτυπίες πέρα απο την βασική ιδέα, και έχεις μία κακή έως άθλια ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:05 Η christinelle: #267 20-12-12 11:05 Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:16 Ο Rempeskes: #268 20-12-12 12:16 το χιουμαν σεντιπιντ μου θυμισε λιγο το πως λειτουργεί το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:34 Η Xaroulitaaaaa: #269 20-12-12 14:34 δειτε το Casadaga Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:55 Η catlin έγραψε: #270 20-12-12 19:55 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ANTICHRIST του Λαρς Φον Τρίερ αμφιλεγόμενο και προκλητικό τριερ ειν αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:02 Η Alma Libre: #271 20-12-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Αυτό το είδα χτες το βράδυ: worst decision i've ever made Click για ανάπτυξη... Καλό κλιπάκι. Αλλά δε θα αντέξω να τη δω μόνη όπως τα υπόλοιπα που έχω δει. Αν βρω παρέα θα πάω να το νοικιάσω. Αλλά μέχρι στιγμής Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα έτσι. Άσε που μετά θα τα ξερνάς κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:03 Η christinelle: #272 20-12-12 21:03 To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Η Alma Libre: #273 20-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ το devil seed θέλω να νοικιάσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Gilda έγραψε: #274 21-12-12 15:42 Ο εξορκιστής???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:56 Ο Dark_kronos: #275 21-12-12 16:56 Με ολη αυτην την συζητηση, εκατσα και την ειδα. Δεν ητανε κανενα αριστουργιμα, αλλα δεν ητανε και αθλια... Δεν θα διαφωνισω οτι δεν ειχε κατι ιδιετερο περα απο την ιδεα, αλλα και μονο η ιδεα δινει αρκετη βαρυτιτα στην ταινια πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:34 Η christinelle: #276 22-12-12 09:34 Είδα χτες το Sinister και χέστηκα πάνω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:38 Η ~Melania~: #277 22-12-12 10:38 One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:16 Ο Rempeskes: #268 20-12-12 12:16 το χιουμαν σεντιπιντ μου θυμισε λιγο το πως λειτουργεί το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:34 Η Xaroulitaaaaa: #269 20-12-12 14:34 δειτε το Casadaga Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:55 Η catlin έγραψε: #270 20-12-12 19:55 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ANTICHRIST του Λαρς Φον Τρίερ αμφιλεγόμενο και προκλητικό τριερ ειν αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:02 Η Alma Libre: #271 20-12-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Αυτό το είδα χτες το βράδυ: worst decision i've ever made Click για ανάπτυξη... Καλό κλιπάκι. Αλλά δε θα αντέξω να τη δω μόνη όπως τα υπόλοιπα που έχω δει. Αν βρω παρέα θα πάω να το νοικιάσω. Αλλά μέχρι στιγμής Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα έτσι. Άσε που μετά θα τα ξερνάς κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:03 Η christinelle: #272 20-12-12 21:03 To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Η Alma Libre: #273 20-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ το devil seed θέλω να νοικιάσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Gilda έγραψε: #274 21-12-12 15:42 Ο εξορκιστής???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:56 Ο Dark_kronos: #275 21-12-12 16:56 Με ολη αυτην την συζητηση, εκατσα και την ειδα. Δεν ητανε κανενα αριστουργιμα, αλλα δεν ητανε και αθλια... Δεν θα διαφωνισω οτι δεν ειχε κατι ιδιετερο περα απο την ιδεα, αλλα και μονο η ιδεα δινει αρκετη βαρυτιτα στην ταινια πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:34 Η christinelle: #276 22-12-12 09:34 Είδα χτες το Sinister και χέστηκα πάνω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:38 Η ~Melania~: #277 22-12-12 10:38 One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το χιουμαν σεντιπιντ μου θυμισε λιγο το πως λειτουργεί το ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:34 Η Xaroulitaaaaa: #269 20-12-12 14:34 δειτε το Casadaga Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:55 Η catlin έγραψε: #270 20-12-12 19:55 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ANTICHRIST του Λαρς Φον Τρίερ αμφιλεγόμενο και προκλητικό τριερ ειν αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:02 Η Alma Libre: #271 20-12-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Αυτό το είδα χτες το βράδυ: worst decision i've ever made Click για ανάπτυξη... Καλό κλιπάκι. Αλλά δε θα αντέξω να τη δω μόνη όπως τα υπόλοιπα που έχω δει. Αν βρω παρέα θα πάω να το νοικιάσω. Αλλά μέχρι στιγμής Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα έτσι. Άσε που μετά θα τα ξερνάς κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:03 Η christinelle: #272 20-12-12 21:03 To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Η Alma Libre: #273 20-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ το devil seed θέλω να νοικιάσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Gilda έγραψε: #274 21-12-12 15:42 Ο εξορκιστής???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:56 Ο Dark_kronos: #275 21-12-12 16:56 Με ολη αυτην την συζητηση, εκατσα και την ειδα. Δεν ητανε κανενα αριστουργιμα, αλλα δεν ητανε και αθλια... Δεν θα διαφωνισω οτι δεν ειχε κατι ιδιετερο περα απο την ιδεα, αλλα και μονο η ιδεα δινει αρκετη βαρυτιτα στην ταινια πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:34 Η christinelle: #276 22-12-12 09:34 Είδα χτες το Sinister και χέστηκα πάνω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:38 Η ~Melania~: #277 22-12-12 10:38 One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δειτε το Casadaga Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlin Δραστήριο μέλος Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:55 Η catlin έγραψε: #270 20-12-12 19:55 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ANTICHRIST του Λαρς Φον Τρίερ αμφιλεγόμενο και προκλητικό τριερ ειν αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:02 Η Alma Libre: #271 20-12-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Αυτό το είδα χτες το βράδυ: worst decision i've ever made Click για ανάπτυξη... Καλό κλιπάκι. Αλλά δε θα αντέξω να τη δω μόνη όπως τα υπόλοιπα που έχω δει. Αν βρω παρέα θα πάω να το νοικιάσω. Αλλά μέχρι στιγμής Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα έτσι. Άσε που μετά θα τα ξερνάς κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:03 Η christinelle: #272 20-12-12 21:03 To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Η Alma Libre: #273 20-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ το devil seed θέλω να νοικιάσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Gilda έγραψε: #274 21-12-12 15:42 Ο εξορκιστής???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:56 Ο Dark_kronos: #275 21-12-12 16:56 Με ολη αυτην την συζητηση, εκατσα και την ειδα. Δεν ητανε κανενα αριστουργιμα, αλλα δεν ητανε και αθλια... Δεν θα διαφωνισω οτι δεν ειχε κατι ιδιετερο περα απο την ιδεα, αλλα και μονο η ιδεα δινει αρκετη βαρυτιτα στην ταινια πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:34 Η christinelle: #276 22-12-12 09:34 Είδα χτες το Sinister και χέστηκα πάνω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:38 Η ~Melania~: #277 22-12-12 10:38 One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ANTICHRIST του Λαρς Φον Τρίερ αμφιλεγόμενο και προκλητικό τριερ ειν αυτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:02 Η Alma Libre: #271 20-12-12 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Αυτό το είδα χτες το βράδυ: worst decision i've ever made Click για ανάπτυξη... Καλό κλιπάκι. Αλλά δε θα αντέξω να τη δω μόνη όπως τα υπόλοιπα που έχω δει. Αν βρω παρέα θα πάω να το νοικιάσω. Αλλά μέχρι στιγμής Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα έτσι. Άσε που μετά θα τα ξερνάς κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:03 Η christinelle: #272 20-12-12 21:03 To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Η Alma Libre: #273 20-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ το devil seed θέλω να νοικιάσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Gilda έγραψε: #274 21-12-12 15:42 Ο εξορκιστής???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:56 Ο Dark_kronos: #275 21-12-12 16:56 Με ολη αυτην την συζητηση, εκατσα και την ειδα. Δεν ητανε κανενα αριστουργιμα, αλλα δεν ητανε και αθλια... Δεν θα διαφωνισω οτι δεν ειχε κατι ιδιετερο περα απο την ιδεα, αλλα και μονο η ιδεα δινει αρκετη βαρυτιτα στην ταινια πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:34 Η christinelle: #276 22-12-12 09:34 Είδα χτες το Sinister και χέστηκα πάνω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:38 Η ~Melania~: #277 22-12-12 10:38 One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Αυτό το είδα χτες το βράδυ: worst decision i've ever made Click για ανάπτυξη... Καλό κλιπάκι. Αλλά δε θα αντέξω να τη δω μόνη όπως τα υπόλοιπα που έχω δει. Αν βρω παρέα θα πάω να το νοικιάσω. Αλλά μέχρι στιγμής Αρχική Δημοσίευση από christinelle: Οχι ρε παιδιά, όταν βλέπεις θρίλερ θες να τρως κιόλας λίγα σκατολοίδια, με το human centipede νομίζεις πως τρως πραγματικά σκατά. Δε λέει. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα έτσι. Άσε που μετά θα τα ξερνάς κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:03 Η christinelle: #272 20-12-12 21:03 To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Η Alma Libre: #273 20-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ το devil seed θέλω να νοικιάσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Gilda έγραψε: #274 21-12-12 15:42 Ο εξορκιστής???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:56 Ο Dark_kronos: #275 21-12-12 16:56 Με ολη αυτην την συζητηση, εκατσα και την ειδα. Δεν ητανε κανενα αριστουργιμα, αλλα δεν ητανε και αθλια... Δεν θα διαφωνισω οτι δεν ειχε κατι ιδιετερο περα απο την ιδεα, αλλα και μονο η ιδεα δινει αρκετη βαρυτιτα στην ταινια πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:34 Η christinelle: #276 22-12-12 09:34 Είδα χτες το Sinister και χέστηκα πάνω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:38 Η ~Melania~: #277 22-12-12 10:38 One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:40 Η Alma Libre: #273 20-12-12 21:40 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ το devil seed θέλω να νοικιάσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Gilda έγραψε: #274 21-12-12 15:42 Ο εξορκιστής???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:56 Ο Dark_kronos: #275 21-12-12 16:56 Με ολη αυτην την συζητηση, εκατσα και την ειδα. Δεν ητανε κανενα αριστουργιμα, αλλα δεν ητανε και αθλια... Δεν θα διαφωνισω οτι δεν ειχε κατι ιδιετερο περα απο την ιδεα, αλλα και μονο η ιδεα δινει αρκετη βαρυτιτα στην ταινια πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:34 Η christinelle: #276 22-12-12 09:34 Είδα χτες το Sinister και χέστηκα πάνω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:38 Η ~Melania~: #277 22-12-12 10:38 One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christinelle: To Devil inside είναι σούπερ βλακεία, καλύτερα να μην το πάρεις καν. Ούτε μόνη σου δεν θα τρομάξεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ το devil seed θέλω να νοικιάσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Gilda έγραψε: #274 21-12-12 15:42 Ο εξορκιστής???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:56 Ο Dark_kronos: #275 21-12-12 16:56 Με ολη αυτην την συζητηση, εκατσα και την ειδα. Δεν ητανε κανενα αριστουργιμα, αλλα δεν ητανε και αθλια... Δεν θα διαφωνισω οτι δεν ειχε κατι ιδιετερο περα απο την ιδεα, αλλα και μονο η ιδεα δινει αρκετη βαρυτιτα στην ταινια πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:34 Η christinelle: #276 22-12-12 09:34 Είδα χτες το Sinister και χέστηκα πάνω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:38 Η ~Melania~: #277 22-12-12 10:38 One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο εξορκιστής???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:56 Ο Dark_kronos: #275 21-12-12 16:56 Με ολη αυτην την συζητηση, εκατσα και την ειδα. Δεν ητανε κανενα αριστουργιμα, αλλα δεν ητανε και αθλια... Δεν θα διαφωνισω οτι δεν ειχε κατι ιδιετερο περα απο την ιδεα, αλλα και μονο η ιδεα δινει αρκετη βαρυτιτα στην ταινια πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:34 Η christinelle: #276 22-12-12 09:34 Είδα χτες το Sinister και χέστηκα πάνω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:38 Η ~Melania~: #277 22-12-12 10:38 One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με ολη αυτην την συζητηση, εκατσα και την ειδα. Δεν ητανε κανενα αριστουργιμα, αλλα δεν ητανε και αθλια... Δεν θα διαφωνισω οτι δεν ειχε κατι ιδιετερο περα απο την ιδεα, αλλα και μονο η ιδεα δινει αρκετη βαρυτιτα στην ταινια πιστευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 09:34 Η christinelle: #276 22-12-12 09:34 Είδα χτες το Sinister και χέστηκα πάνω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:38 Η ~Melania~: #277 22-12-12 10:38 One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είδα χτες το Sinister και χέστηκα πάνω μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:38 Η ~Melania~: #277 22-12-12 10:38 One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:17 Η Alma Libre: #278 22-12-12 17:17 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Δεκεμβρίου 2012 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Scandal Kate1914 rafaela11 johnsala charmander Joji taketrance jj! giannhs2001 American Economist Wanda ΨΑΡΑΚΙ1993 chester20080 Unboxholics SlimShady ggl edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: One Missed Call Spoiler Είναι το αγαπημένο μου Click για ανάπτυξη... δε με τρόμαξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:45 Η ~Melania~: #279 23-12-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: δε με τρόμαξε Click για ανάπτυξη... Πλάκα μου κάνεις??? Μου έχει μείνει ειλικρινά :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:39 Η christinelle: #280 23-12-12 20:39 Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν το έχω δει καν, αλλά το τρέιλερ είναι για γέλια. Melania, μάλλον δεν βλέπεις συχνά θρίλερ για αυτό σε τρόμαξε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.