Guest 515609
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana
Διάσημο μέλος

Γι' αυτό υπάρχουν οι κρέμες χεριώνΤο Dettol το χρησιμοποίησα 4 μέρες μόνο και τα χέρια μου είχαν γίνει ξηρά.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος

Όταν σου πέφτει ο φακός στο έπιπλο τον ξεπλενεις με υγρό και τον τρίβεις για 20 δεύτερα με υγρό και είναι έτοιμος. Αυτό καλό είναι να το κάνεις κάθε φορά πριν τον βάλεις στη θήκη η αφού τον βγάλεις γιατί φεύγουν τα πολλά μικρόβια
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Τι φακούς φοράς;Επεσε ο ενας φακος στο επιπλο του μπανιου. Αλλαξα υγρο και τον εβαλα στην θηκη του. Μην μου πειτε οτι θελει να τον πεταξω τωρα![]()
Ημερησίους,μηνιαίους,ετησίους,τι;

LiveLoveLaugh:D
Εκκολαπτόμενο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Παιδιά να σας ρωτήσω..όταν πάτε θάλασσα και φοράτε φακούς επαφής,αν μπει θαλασσινό νερό στα ματιά πειράζει;δεν λέω φυσικά να κάνεις βουτιές κ να ανοίγεις ξέρω' γω τα μάτια μες στο νερό,αλλά λίγο νεράκι όσο να 'ναι μπορεί να μπει.Πέρα απ'το λίγο τσούξιμο που μπορεί να νιώσεις,μπορεί να πάθεις κάτι άλλο;
σχεδόν ποτέ δεν φοράω τους φακούς στη θάλασσα, αλλά μία φορά που τους είχα βάλει και δεν έκανα βουτιά κιόλας, μετά είχαν θολώσει λίγο και τους έκανα καθαρισμό

όμως βλέπω πάρα πολλούς που τους φοράνε και βουτάνε κανονικά

vasilakis13
Δραστήριο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Παιδιά να σας ρωτήσω..όταν πάτε θάλασσα και φοράτε φακούς επαφής,αν μπει θαλασσινό νερό στα ματιά πειράζει;δεν λέω φυσικά να κάνεις βουτιές κ να ανοίγεις ξέρω' γω τα μάτια μες στο νερό,αλλά λίγο νεράκι όσο να 'ναι μπορεί να μπει.Πέρα απ'το λίγο τσούξιμο που μπορεί να νιώσεις,μπορεί να πάθεις κάτι άλλο;
Αν η θαλασσα ειναι καθαρη, δν εχεις προβλημα, εγω γενικα προσεχω και δν κανω βουτιες για τον κινδυνο μη γινει καμια στραβη και χασω τους φακους και αρα το μηνα. Τωρα σε μια πλαζ που εχει γεμισει λαδιλα απο αντηλιακα κλπ κλπ ε καλο ειναι να μη τους φορας...
tiffany.
Νεοφερμένο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Μπα τίποτα δεν παθαίνεις.. Απλά πρέπει να προσεχείς όταν βουτάς να κλείνεις τα μάτια για να μη φύγει o φακός.Παιδιά να σας ρωτήσω..όταν πάτε θάλασσα και φοράτε φακούς επαφής,αν μπει θαλασσινό νερό στα ματιά πειράζει;δεν λέω φυσικά να κάνεις βουτιές κ να ανοίγεις ξέρω' γω τα μάτια μες στο νερό,αλλά λίγο νεράκι όσο να 'ναι μπορεί να μπει.Πέρα απ'το λίγο τσούξιμο που μπορεί να νιώσεις,μπορεί να πάθεις κάτι άλλο;
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ παλιά είχα φορέσει γαλαζιους φακούς επαφής και πριστηκαν τα μάτια μου
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να επιθυμεί να αλλάξει το χρώμα των ματιών του... Το χρώμα των ματιών μεταξύ άλλων είναι ένα χαρακτηρστικό που κάνει το κάθε άνθρωπο ξεχωριστό.
Nina-nana
Διάσημο μέλος

demetrios45
Νεοφερμένο μέλος

Δεν έχω πάθει αλλά έχω πανικοβληθει λίγο
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Ναι καλο είναι πάντα να το αλλάζεις είτε τους χρησιμοποιείς για 1 ωρα είτε για 15 ωρεςΟταν τους φοραω για κανα δυωρο μονο, πρεπει αναγκαστικα να αλλαζω το υγρο οταν τους βγαζω?
Zed
Διάσημο μέλος

Μπα τίποτα δεν παθαίνεις.. Απλά πρέπει να προσεχείς όταν βουτάς να κλείνεις τα μάτια για να μη φύγει o φακός.
Ακούγονται πάρα πολλά για μόλυνση από την θάλασσα... Έχει κανείς εμπειρία; Εγώ γενικά δεν βούταγα το κεφάλι τόσα χρόνια επίτηδες. Προχθές όμως είχα πάει νεροτσουλήθρες και το παράκανα λίγο το θέμα!

Παρ'όλα αυτά δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να μας πει αν γνωρίζει κάτι σχετικά με την θάλασσα/πισίνα/μπανιέρα και την μόλυνση;
vasilakis13
Δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Πειράζει αν αλλάξω το υγρό των φακών που χρησιμοποιώ για τους ίδιους φακούς;
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εξυπακούεται ότι και για μισή ώρα που τους φοράς αλλάζεις υγρό.Οταν τους φοραω για κανα δυωρο μονο, πρεπει αναγκαστικα να αλλαζω το υγρο οταν τους βγαζω?
Εκτός αν έχεις ψηθεί για καμιά μόλυνση.
-No offense-
Βασικά,εμένα ο γιατρός μου είχε πει το ίδιο αλλά στο κουτί του υγρού έγραφε να χρησιμοποιείς καινούριο υγρό πάντα. Επομένως,κάνω αυτό που λέει το υγρό.Ναι καλο είναι πάντα να το αλλάζεις είτε τους χρησιμοποιείς για 1 ωρα είτε για 15 ωρες
Εγώ τους δοκίμασα μια φορά στη θάλασσα και από τότε τους φοράω και στη θάλασσα και ας έχει πει ότι δεν επιτρέπεται ο γιατρός.Ακούγονται πάρα πολλά για μόλυνση από την θάλασσα... Έχει κανείς εμπειρία; Εγώ γενικά δεν βούταγα το κεφάλι τόσα χρόνια επίτηδες. Προχθές όμως είχα πάει νεροτσουλήθρες και το παράκανα λίγο το θέμα!
Παρ'όλα αυτά δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να μας πει αν γνωρίζει κάτι σχετικά με την θάλασσα/πισίνα/μπανιέρα και την μόλυνση;

(Δε βλέπω ρε΄συ)

Για μόλυνση δεν ξέρω,προσωπικά δεν έχω πάθει κάτι τέτοιο. Αλλά δεν ανοίγω τα μάτια μέσα στο νερό,κρατάω τη θήκη με υγρό μέσα και εννοείται ότι μόλις πάω σπίτι ο φακός στη θήκη του.
Δε νομίζω.Να ρωτήσω κάτι..
Πειράζει αν αλλάξω το υγρό των φακών που χρησιμοποιώ για τους ίδιους φακούς;
Εγώ άλλαξα επειδή είχα φάει κόλλημα να δοκιμάσω άλλο υγρό.

Είπα στην οπτικό ότι χρησιμοποιούσα το τάδε υγρό και θέλω να αλλάξω υγρό (της είπα ότι ήθελα ένα συγκεκριμένο) και μου είπε ότι μπορώ.
Μπάι δε γουέι,ποιο σκέφτεσαι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.