fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

27-08-20

11:22
Σε όλα πήγαινα μόνος μου ..... 1η Δημοτικου (εκεί με παράτησαν στην αυλή) 1η Γυμνασίου , 1η Λυκείου , Πανεπίστημιο...
επισης ήρθε η ώρα να επαναφέρω το θέμα που οι περισσοτεροι μισείτε
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

27-08-20

11:32
Σε όλα πήγαινα μόνος μου ..... 1η Δημοτικου (εκεί με παράτησαν στην αυλή) 1η Γυμνασίου , 1η Λυκείου , Πανεπίστημιο...
Ποιο θέμα; χειρότερο κι απ το thread του κορωνοϊού;
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

27-08-20

11:40
Ποιο θέμα; χειρότερο κι απ το thread του κορωνοϊού;
πολύ χειρότερο
https://www.ischool.gr/threads/Τελειώσαν-οι-διακοπές.179198/page-2#post-4550958
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

27-08-20

11:43
[URL
πολύ χειρότερο
unfurl="true"]https://www.ischool.gr/threads/Τελειώσαν-οι-διακοπές.179198/page-2#post-4550958[/URL]
Μιεχ. Αδιάφορο θα λεγα, αφού δε με αφορά πλέον.

fockos
Επιφανές μέλος

27-08-20

11:48
Μιεχ. Αδιάφορο θα λεγα, αφού δε με αφορά πλέον.![]()

το καλό είναι με τις διακοπές πως κάποτε τελειώνουν.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

29-08-20

13:23
Μόνο στη Α δημοτικό έκατσε ο μπαμπας μου, τις υπόλοιπες χρονιές η μαμά μου που είναι δασκάλα πήρε μετάθεση στο δημοτικό που πήγαινα εκεί οπότε δεν την μετράω γιατί ήταν με τους δασκάλους στο αγιασμό και όχι με τους γονείς. Στη Α γυμνάσιο με παράτησε ο μπαμπάς επειδή είχε δουλειές και δεν μπορούσε να με περιμένει να πάρω τα βιβλία μετά το αγιασμό γιατί το σπίτι μου είναι 25 λεπτα με τα πόδια από το γυμνάσιο. Τελικά με έφερε σπίτι μια φίλη της μητέρας μου. Στις υπόλοιπες τάξεις πήγαινα μόνος μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...