Τεστ με 16 προσωπικότητες

pacheiko

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα.
Ναι, το είχαμε αναφέρει εξαρχής πως δεν είναι ένα επιστημονικό εργαλείο. Ωστόσο πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως τους περιγράφει αρκετά καλά. Επίσης σε πολλούς βγάζει λάθος αποτελέσματα.
Βεβαίως και δεν είναι επιστημονικό εργαλείο, πιστεύω πως η ανθρωπότητα δεν έχει φτάσει ακόμη κοντά στο σημείο όπου θα μπορεί να κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους με ακρίβεια. Το βρισκώ καλό που τουλαχίστον τα τεστ αυτά επιτρέπουν στους ανθρώπους να έχουν μια στοιχειώδη επαφή με τον εαυτό τους. Καλύτερο από το τίποτα!

Guest 515609

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

INFP​

Ο μεσολαβητής. Ισχύει, δεν ισχύει το τεστ, μου έδωσε τροφή για σκέψη για κάποια ζητήματα που είχα ξεχάσει.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.
Μ’αρέσει αυτό το thread.

Σε εμένα έβγαλε: INFP-T

42B8A06D-1790-443F-878F-7D25344F127E.png

83AD67C9-115E-4C1A-8598-179ED85FA31C.jpeg

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.
ISTP-A

Αρχιζω ομως να αμφιβαλλω την εσωστρεφεια μου. Αλλες φορες μου αρεσει να μιλαω σε κοσμο, ενω αλλες φορες δεν εχω ορεξη. Αλλες φορες νιωθω οτι ο κοσμος με εξαντλει ενω αλλες φορες οτι μου δινει ενεργεια.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.731 μηνύματα.

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.
Οσες φορες και αν το κανω, σε οποια γλωσσα, παλι το ιδιο αποτελεσμα εχω. ISTP-A. Το εκανα στα ελληνικα αυτη τη φορα:
1648062681776.png

"Οι γυναίκες με τύπο προσωπικότητας Βιρτουόζου είναι εξαιρετικά σπάνιες και οι τυπικοί ρόλοι των φύλων που η κοινωνία τείνει να αναμένει μπορεί να μην τους ταιριάζουν – συχνά τις θεωρούν αγοροκόριτσα από μικρή ηλικία."
100% ισχυει αυτο. Επισης ισχυει το οτι ειμαι τερμα απροβλεπτη.

Τελευταία επεξεργασία:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.297 μηνύματα.
Αν και μπορεί να θεωρούνται ήρεμοι, κλειστοί ή ακόμη και ντροπαλοί, οι Μεσολαβητές έχουν μια εσωτερική φλόγα και ένα πάθος που μπορεί πραγματικά να λάμψει
Μάλλον κάποιος μου'κανε φου και έσβησε τη φλόγα μου xD.

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.863 μηνύματα.
Οκ εγω απ οσο θυμαμαι μεχρι πριν τρια χρονια ημουν ENFP και τωρα εγινα ENFJ-T και απ οτι βλεπω η διαφορα ειναι...
ENFPs inspire others with their communication abilities and their passion. ENFJs do the same thing but also translate their excitement into meaningful organization and systems. So ENFPs are more feeling-oriented while ENFJs are more action-oriented. ENFJs are natural-born leaders.

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
ISTP-A

Αρχιζω ομως να αμφιβαλλω την εσωστρεφεια μου. Αλλες φορες μου αρεσει να μιλαω σε κοσμο, ενω αλλες φορες δεν εχω ορεξη. Αλλες φορες νιωθω οτι ο κοσμος με εξαντλει ενω αλλες φορες οτι μου δινει ενεργεια.

Αμφιστρεφής. Κι εμένα με βγάζουν ENTP (μερικές φορές και ENTJ) αλλά η εξωστρέφεια αγγίζει το 50-50, άντε 60-40 το πολύ.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.
92% εξωστρεφής.

Νιωθω περήφανος για αυτό ! Πάω να ουρλιάξω στο γυμναστήριο. Ουυυυυ

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Έλα πάμε παρεουλα και αν βγάλουμε άκρη μέσα σε αυτή την κατάσταση που κυκλοφορεί πλέον θα απολαμβανουμε μαζι τους καρπούς αυτών ;)

Αλλιώς τα χάπια από κοινού :bleh:

Καλημέρα μας όμορφη Κυριακή να έχουνε και παρακαλώ παρα πολυ να αλλαχτεί άμεσα το αβαταρ...
Δεν υπάρχει ωραιότερη γυναίκα εδώ μέσα (από αυτές που έχω δει ) από εσένα, οπότε περιμένω κάτι ποιο φωτεινό :air_kiss:

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.731 μηνύματα.
1693053995743.png
1693053974656.png

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.
Γουαττ
Είμαστε και οι δύο Advocate 😄
SmartSelect_20230826_155653_Chrome.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια