pacheiko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα.

05-09-21

12:18
Βεβαίως και δεν είναι επιστημονικό εργαλείο, πιστεύω πως η ανθρωπότητα δεν έχει φτάσει ακόμη κοντά στο σημείο όπου θα μπορεί να κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους με ακρίβεια. Το βρισκώ καλό που τουλαχίστον τα τεστ αυτά επιτρέπουν στους ανθρώπους να έχουν μια στοιχειώδη επαφή με τον εαυτό τους. Καλύτερο από το τίποτα!Ναι, το είχαμε αναφέρει εξαρχής πως δεν είναι ένα επιστημονικό εργαλείο. Ωστόσο πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως τους περιγράφει αρκετά καλά. Επίσης σε πολλούς βγάζει λάθος αποτελέσματα.
Guest 515609
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-12-21

22:17
INFP
Ο μεσολαβητής. Ισχύει, δεν ισχύει το τεστ, μου έδωσε τροφή για σκέψη για κάποια ζητήματα που είχα ξεχάσει.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.

23-03-22

09:48
Μ’αρέσει αυτό το thread.
Σε εμένα έβγαλε: INFP-T
Σε εμένα έβγαλε: INFP-T
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

23-03-22

20:17
ISTP-A
Αρχιζω ομως να αμφιβαλλω την εσωστρεφεια μου. Αλλες φορες μου αρεσει να μιλαω σε κοσμο, ενω αλλες φορες δεν εχω ορεξη. Αλλες φορες νιωθω οτι ο κοσμος με εξαντλει ενω αλλες φορες οτι μου δινει ενεργεια.
Αρχιζω ομως να αμφιβαλλω την εσωστρεφεια μου. Αλλες φορες μου αρεσει να μιλαω σε κοσμο, ενω αλλες φορες δεν εχω ορεξη. Αλλες φορες νιωθω οτι ο κοσμος με εξαντλει ενω αλλες φορες οτι μου δινει ενεργεια.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

23-03-22

20:26

Αρχηγός (Τύπος Προσωπικότητας ENTJ) | 16Personalities

Ειμαι γεννημενη αρχηγος..τι να κανω;

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

23-03-22

20:52
Advocate
INFJ-T
Diplomat
Constant Improvement
Λάθος σχολή διάλεξα
INFJ-T
Diplomat
Constant Improvement
Λάθος σχολή διάλεξα

Guest 749981
Επισκέπτης

23-03-22

20:59
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.731 μηνύματα.

23-03-22

21:03
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Υπερασπιστής (Τύπος Προσωπικότητας ISFJ) | 16Personalities

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

23-03-22

21:11
Οσες φορες και αν το κανω, σε οποια γλωσσα, παλι το ιδιο αποτελεσμα εχω. ISTP-A. Το εκανα στα ελληνικα αυτη τη φορα:
"Οι γυναίκες με τύπο προσωπικότητας Βιρτουόζου είναι εξαιρετικά σπάνιες και οι τυπικοί ρόλοι των φύλων που η κοινωνία τείνει να αναμένει μπορεί να μην τους ταιριάζουν – συχνά τις θεωρούν αγοροκόριτσα από μικρή ηλικία."
100% ισχυει αυτο. Επισης ισχυει το οτι ειμαι τερμα απροβλεπτη.
www.16personalities.com
"Οι γυναίκες με τύπο προσωπικότητας Βιρτουόζου είναι εξαιρετικά σπάνιες και οι τυπικοί ρόλοι των φύλων που η κοινωνία τείνει να αναμένει μπορεί να μην τους ταιριάζουν – συχνά τις θεωρούν αγοροκόριτσα από μικρή ηλικία."
100% ισχυει αυτο. Επισης ισχυει το οτι ειμαι τερμα απροβλεπτη.

Βιρτουόζος (Τύπος Προσωπικότητας ISTP) | 16Personalities

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.297 μηνύματα.

23-03-22

21:30
Μάλλον κάποιος μου'κανε φου και έσβησε τη φλόγα μου xD.Αν και μπορεί να θεωρούνται ήρεμοι, κλειστοί ή ακόμη και ντροπαλοί, οι Μεσολαβητές έχουν μια εσωτερική φλόγα και ένα πάθος που μπορεί πραγματικά να λάμψει

Μεσολαβητής (Τύπος Προσωπικότητας INFP) | 16Personalities

23-03-22

22:15
Οκ εγω απ οσο θυμαμαι μεχρι πριν τρια χρονια ημουν ENFP και τωρα εγινα ENFJ-T και απ οτι βλεπω η διαφορα ειναι...
ENFPs inspire others with their communication abilities and their passion. ENFJs do the same thing but also translate their excitement into meaningful organization and systems. So ENFPs are more feeling-oriented while ENFJs are more action-oriented. ENFJs are natural-born leaders.
ENFPs inspire others with their communication abilities and their passion. ENFJs do the same thing but also translate their excitement into meaningful organization and systems. So ENFPs are more feeling-oriented while ENFJs are more action-oriented. ENFJs are natural-born leaders.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

23-03-22

23:58
Το δικό μου αποτέλεσμα.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

24-03-22

09:37
ISTP-A
Αμφιστρεφής. Κι εμένα με βγάζουν ENTP (μερικές φορές και ENTJ) αλλά η εξωστρέφεια αγγίζει το 50-50, άντε 60-40 το πολύ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

24-03-22

09:53
92% εξωστρεφής.
Νιωθω περήφανος για αυτό ! Πάω να ουρλιάξω στο γυμναστήριο. Ουυυυυ
Νιωθω περήφανος για αυτό ! Πάω να ουρλιάξω στο γυμναστήριο. Ουυυυυ
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.153 μηνύματα.

24-03-22

10:46
Ο τύπος προσωπικότητάς σας είναι:
Υπερασπιστής
ISFJ-A

https://www.16personalities.com/el/τύπος-προσωπικότητας-isfj
Υπερασπιστής
ISFJ-A

Guest 528707
Επισκέπτης

27-03-22

08:04
Έλα πάμε παρεουλα και αν βγάλουμε άκρη μέσα σε αυτή την κατάσταση που κυκλοφορεί πλέον θα απολαμβανουμε μαζι τους καρπούς αυτώνΟ τύπος προσωπικότητάς σας είναι:
Υπερασπιστής
ISFJ-A
View attachment 99445View attachment 99446

Αλλιώς τα χάπια από κοινού

Καλημέρα μας όμορφη Κυριακή να έχουνε και παρακαλώ παρα πολυ να αλλαχτεί άμεσα το αβαταρ...
Δεν υπάρχει ωραιότερη γυναίκα εδώ μέσα (από αυτές που έχω δει ) από εσένα, οπότε περιμένω κάτι ποιο φωτεινό

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.

26-08-23

15:26
Εμενα με έβγαλε Advocate INFJ-T
www.16personalities.com
Μπορώ να πω πως κάνει πολύ καλή προσέγγιση, με πέτυχε σε πολλα

Introduction | Advocate (INFJ Personality) | 16Personalities

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.

26-08-23

15:57
Γουαττ
Είμαστε και οι δύο Advocate

ISFJ vs INFJ: How to Tell Them Apart
While it seems like two personality types with one different preference would be similar, the differences between them can be staggering. Looking at two similar types may help you realize the similarities you first thought reigned supreme aren’t as deep as you once thought. The ISFJ vs. the INFJ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 147 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Kate1914
- despoina13
- Luludaki
- American Economist
- iew
- Paragontas7000
- A350
- Wonderkid
- rafaela11
- Giorgkalo
- dreamer!!
- Advocatus diaboli
- synthnightingale
- johnsala
- taketrance
- jj!
- Ariana2018
- Scandal
- EllieKal
- Μήτσος10
- suaimhneas
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- Βασιλης1234
- Memetchi
- epote
- iiTzArismaltor_
- melina_51
- ROM32
- Fernando_A
- globglogabgalab
- touvlo
- phleidhs
- tsiobieman
- Γατέχων
- Alessandra Eliza
- ana.roi
- fourkaki
- camil
- Δροσουλίτης
- Helen06
- Εχέμυθη
- tslef8
- George9989
- l0garithm
- Αναστασία197
- physicscrazy
- louminis
- Athens2002
- SlimShady
- Libertus
- An_uknown_world
- pacheiko
- Tangible
- snowy
- Idontknoww
- kauphy
- gademis
- Ryuzaki
- T C
- Viedo
- Unboxholics
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.