rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.137 μηνύματα.

25-02-24

16:52
Ποσο αλήθεια

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.520 μηνύματα.

25-02-24

16:53
Μέχρι να μάθουμε τα ΟΡΙΑ ...yeahhhhhh χαχαχα

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.520 μηνύματα.

25-02-24

18:20
Κύριε κρυψινους.. εσύ τι βγήκες?Κανονικά αυτο πρεπει να κανετε όλοι:
![]()
BDSMTest: The Original BDSM & Kink Test
Welcome to the original BDSM Test! Test your kinkiness and find out your kink archetype. Are you into Bondage & Discipline, Dominance & Submission or Sadism & Masochism? BDSMTest will identify your preferences so you can play in consensual activities with others.bdsmtest.org
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

25-02-24

18:23
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

25-02-24

18:29
Στο άλλο εννοουσααααααααα κ απο το 21 μεχρι τώρα πολλά.μποροει να έχουν αλλάξει.. βρε συ
Αλλά με ιτριγκαρατε παω να το κανω αχαχαχα
Ψέματα ααααα αχαχαχαχαχα ντραπηκα τωρα αχαχαχαχα τι είναι το switch, κ καλά μια υποτακτικος κ μια επιβλητικός?
Κοίτα δεν συμφωνώ απόλυτα με τα αποτελέσματα.. αλλά καλά.τα.λεει αχαχαχα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

25-02-24

18:34
Δεν το χω βαλει το αθωο; Ωπα κατσε...Στο άλλο εννοουσααααααααα κ απο το 21 μεχρι τώρα πολλά.μποροει να έχουν αλλάξει.. βρε συ
Αλλά με ιτριγκαρατε παω να το κανω αχαχαχα
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.137 μηνύματα.

25-02-24

18:37
Αυτοκράτωρ @Valder έχουμε ακριβώς το ίδιο, και με τον τελευταίο τύποΒαλανε καινούριες ερωτήσεις από την τελευταία φορά που το έκανα εγώ τουλάχιστον.
Πάντα είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο ENFJ-T
View attachment 127424

Και στα τοις 100 είμαστε κοντά απλά εγώ είμαι πιο εξωστρεφής
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

25-02-24

18:56
Δ
Ωωωωωω σε έβγαλε κ εσένα μεσολάβητη όπως κ τα κορίτσια κ εμένα.. βέβαια το άλλο λέει hunter και sadist 80% τώρα πόσο ένας αλτρουιστης μπορεί να είναι κ τα δύο αχαχαχαχαχαχα κάποιο από τα δύο λέει ψέμματα αχαχαα
Valder
Τιμώμενο Μέλος

25-02-24

18:59
Ή απλά δε μπορείς να δεχτείς εύκολα ότι κάποιοι είμαστε πολλά μαζί και όχι άντρες πίθηκες ούγκ.Δ
Ωωωωωω σε έβγαλε κ εσένα μεσολάβητη όπως κ τα κορίτσια κ εμένα.. βέβαια το άλλο λέει hunter και sadist 80% τώρα πόσο ένας αλτρουιστης μπορεί να είναι κ τα δύο αχαχαχαχαχαχα κάποιο από τα δύο λέει ψέμματα αχαχαα
Είμαι ΑΠΛΟΣ άνθρωπος. ΟΧΙ απλοϊκός, έχει διαφορά.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

25-02-24

19:00
Όι περισσότεροι ειμαστε πράσινοι ωωωωωω τι ωραια...
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.480 μηνύματα.

25-02-24

19:14
Επειδή μου αρέσουν τα τεστ έκανα και αυτό

25-02-24

19:21
"διακοπτης" λολΕπειδή μου αρέσουν τα τεστ έκανα και αυτό
View attachment 129974
Valder
Τιμώμενο Μέλος

25-02-24

19:25
Άντε κι ένα φρέσκο τωρινό.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.153 μηνύματα.

25-02-24

20:40
Φτιάχνοντας καφέ λέω :
- Δε το κάνεις?
Ε, και το έκανα.
- Δε το κάνεις?
Ε, και το έκανα.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

25-02-24

22:13
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

25-02-24

23:04
Είχε και στα Ελληνικά? Αχ δεν το ειδααΕπειδή μου αρέσουν τα τεστ έκανα και αυτό
View attachment 129974
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 147 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Kate1914
- despoina13
- Luludaki
- American Economist
- iew
- Paragontas7000
- A350
- Wonderkid
- rafaela11
- Giorgkalo
- dreamer!!
- Advocatus diaboli
- synthnightingale
- johnsala
- taketrance
- jj!
- Ariana2018
- Scandal
- EllieKal
- Μήτσος10
- suaimhneas
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- Βασιλης1234
- Memetchi
- epote
- iiTzArismaltor_
- melina_51
- ROM32
- Fernando_A
- globglogabgalab
- touvlo
- phleidhs
- tsiobieman
- Γατέχων
- Alessandra Eliza
- ana.roi
- fourkaki
- camil
- Δροσουλίτης
- Helen06
- Εχέμυθη
- tslef8
- George9989
- l0garithm
- Αναστασία197
- physicscrazy
- louminis
- Athens2002
- SlimShady
- Libertus
- An_uknown_world
- pacheiko
- Tangible
- snowy
- Idontknoww
- kauphy
- gademis
- Ryuzaki
- T C
- Viedo
- Unboxholics
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.