Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

26-08-23

16:22
Με κέντρισε ο τίτλος, σε διάβασα, κι από περιέργεια το έκανα (σε πολύ λιγότερο από 12 λεπτά, όπως αναφέρει...)...

Συζητητής (Τύπος Προσωπικότητας ENTP) | 16Personalities

Ευστοχότατο, θα πω κι εγώ...
msvague2023
Νεοφερμένο μέλος
Η msvague2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

30-08-23

14:59
Ωραίο τεστακι! Το είχα ξεχάσει.. Παλιότερα με έβγαζε intj, τώρα με βγάζει infp. Αρκετά σωστό μπορώ να πω.

31-08-23

23:22

Πρωταγωνιστής (Τύπος Προσωπικότητας ENFJ) | 16Personalities

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

31-08-23

23:29

Αρχηγός (Τύπος Προσωπικότητας ENTJ) | 16Personalities

Guest 586541
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-09-23

01:56
Ένα από τα trends αυτοταμπελοποίησης της σύγχρονης εποχής. Για άλλη μία φορά, μάλλον είσαι αυτό που θα ήθελες να είσαι.
nesslabs.com

The comforting pseudoscience of the MBTI
Each year, 3.5 million MBTI tests are administered each. Businesses have been using the test to make hiring decisions. The problem? The MBTI is bullshit.

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.137 μηνύματα.

26-12-23

14:01
Βαλανε καινούριες ερωτήσεις από την τελευταία φορά που το έκανα εγώ τουλάχιστον.
Πάντα είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο ENFJ-T
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.772 μηνύματα.

26-12-23

17:08
Να και το δικό μου![]()
Συνήγορος (Τύπος Προσωπικότητας INFJ) | 16Personalities
www.16personalities.com
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

26-12-23

19:12
Κανονικά αυτο πρεπει να κανετε όλοι:
bdsmtest.org

BDSMTest: The Original BDSM & Kink Test
Welcome to the original BDSM Test! Test your kinkiness and find out your kink archetype. Are you into Bondage & Discipline, Dominance & Submission or Sadism & Masochism? BDSMTest will identify your preferences so you can play in consensual activities with others.

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.137 μηνύματα.

26-12-23

19:26
Και ποιος σου είπε ότι δεν το έχουμε κάνειΚανονικά αυτο πρεπει να κανετε όλοι:
![]()
Welcome to the original BDSM Test! Test your kinkiness and find out your kink archetype. Are you into Bondage & Discipline, Dominance & Submission or Sadism & Masochism? BDSMTest will identify your preferences so you can play in consensual activities with others.bdsmtest.org

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

26-12-23

21:04

Πρωταγωνιστής (Τύπος Προσωπικότητας ENFJ) | 16Personalities

Guest 126033
Επισκέπτης

27-12-23

10:38
το αποτελεσμα ομως κανεις δεν τολμα να το ανακοινώσει ,αυτη ειναι η ουσιαΚαι ποιος σου είπε ότι δεν το έχουμε κάνει![]()

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
νωρις ειναι ακομα για πολλους εδω μεσα να την εχουν βρει ακομα ψαχνονται θα πω εγωΚανονικά αυτο πρεπει να κανετε όλοι:
![]()
Welcome to the original BDSM Test! Test your kinkiness and find out your kink archetype. Are you into Bondage & Discipline, Dominance & Submission or Sadism & Masochism? BDSMTest will identify your preferences so you can play in consensual activities with others.bdsmtest.org

rafaela11
Περιβόητο μέλος

27-12-23

12:46
Αντε καλέ σιγα, εγώ απλά είμαι πολύ vanilla για να κάναμε χαβαλέ, οπότε τι να θίξουμε τώρα.το αποτελεσμα ομως κανεις δεν τολμα να το ανακοινώσει ,αυτη ειναι η ουσια![]()
![]()

Δεν είναι ντροπή η ευχαριστηση με όποιο φετίχ και και να έχεις (εντός μερικών ορίων φυσικά, γιατί έχω ακούσει από ένα psycho ότι του αρέσει να σκέφτεται ότι η άλλη είναι συγγενής του όταν κάνει σεξ κι συγκεκριμένα την αδερφη του, πήγε σε ψυχίατρο για να το λύσει)

Guest 126033
Επισκέπτης

27-12-23

13:48
Αντε καλέ σιγα, εγώ απλά είμαι πολύ vanilla για να κάναμε χαβαλέ, οπότε τι να θίξουμε τώρα.![]()
Ποτε δεν ξερεις για παρακατω εφοσον εξαρταται και απο τον ερωτικο συντροφο

Με εκείνον πειραματιζεσε και εκεινος ειναι καμια φορα που προτείνει κατι που ο αλλος δεν εχει δοκιμασει !
Η γυναικα ειναι γεγονος οσο μεγαλωνει ανακαλυπτει ολο και περισσοτερο την σεξουαλικοτητα της εξου και οι μεγαλυτερες γυναικες ειναι πιο παγιωμενες ή και απολυτες θα ελεγα πολλες φορες οσο αφορα την επιλογη του ερωτικου συντροφου !
Τιποτα στο χώρο αυτο δεν ειναι ντροπη αρκει να συναινουν και οι 2 πλευρες και να μην εμπλεκονται ελαττωματικες προσωπικοτητεςΔεν είναι ντροπή η ευχαριστηση με όποιο φετίχ και και να έχεις (εντός μερικών ορίων φυσικά, γιατί έχω ακούσει από ένα psycho ότι του αρέσει να σκέφτεται ότι η άλλη είναι συγγενής του όταν κάνει σεξ κι συγκεκριμένα την αδερφη του, πήγε σε ψυχίατρο για να το λύσει)![]()

Τα ορια ειναι ξεχωριστα για τον καθενα μας αρκει να προκαλουν ηδονή και απολαυση στα ατομα που απαρτίζουν την ερωτικη πραξη ..
Σιγουρα δεν επιλεγουμε συντροφους οι οποιοι δεν ειναι συμβατοί με τα δικα μας προσωπικα ορια αν και καμια φορα αυτο ειναι η μεγαλύτερη παγιδα που ερχομαστε να ξεπερασουμε και να μην πεσουμε μεσα , οταν μιλαμε για μακροχρονιες μονιμες ερωτικες σχεσεις

Αλλωστε μεσα στα ¨καθήκοντα ¨μας ωστε να θεωρουμαστε εμεις πρωτα καταλληλοι να μπουμε σε μια σχεση ειναι να κατανοούμε ¨πως ειναι απολυτα φυσιολογικο ο συντροφος μας να ειναι διαφορετικος απο εμας ¨
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.948 μηνύματα.

27-12-23

18:03
ειμαι ο τυπος <<πρέσβης>>

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

27-12-23

18:20
Έχω δει role play σε ταινιες οπου ο αδερφός πιανει τη θετη του αδερφη με γκόμενο, και μολις τελειωνει τις αγαπες με το γκομενο της λεει "ελα δω κι εγω μέσα", αλλά είναι ταινιες, θεατράκια, όπως τα mommy and stepson. Ταινίες, ψέμματα, ίσα ίσα για την ίντριγκα κι αυτό με θετή αδερφή διάολε.Δεν είναι ντροπή η ευχαριστηση με όποιο φετίχ και και να έχεις (εντός μερικών ορίων φυσικά, γιατί έχω ακούσει από ένα psycho ότι του αρέσει να σκέφτεται ότι η άλλη είναι συγγενής του όταν κάνει σεξ κι συγκεκριμένα την αδερφη του, πήγε σε ψυχίατρο για να το λύσει)![]()
Τελικά όλα θα τα ακουσουμε σ αυτη τη ζωή. Οσο ζουμε ακούμε.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

27-12-23

18:26
Ο τύπος παλιά με φλερταρε ξέρω γω αλλά εμένα δεν μαρεζε ούτως ή άλλως, φαινόταν ότι κάτι στο μυαλουδακι δεν πήγαινε πολύ καλά, και επειδή μια φορά ήθελε να μου πει τον καημό του είπα δεν βαριέσαι, θα το δούμε ψυχοθεραπεία σήμερα.Έχω δει role play σε ταινιες οπου ο αδερφός πιανει τη θετη του αδερφη με γκόμενο, και μολις τελειωνει τις αγαπες με το γκομενο της λεει "ελα δω κι εγω μέσα", αλλά είναι ταινιες, θεατράκια, όπως τα mommy and stepson. Ταινίες, ψέμματα, ίσα ίσα για την ίντριγκα κι αυτό με θετή αδερφή διάολε.
Τελικά όλα θα τα ακουσουμε σ αυτη τη ζωή. Οσο ζουμε ακούμε.
Άρχισε να μου λέει ότι πολλές φορές σκεφτόταν την αδεφφη του ερωτικά και ότι τον αναβε.
Ότι πήγε σε ψυχίατρο έπαιρνε ψυχοφαρμακα αλλά του έχει μείνει σαν φετίχ η ιδέα και κανει ψυχανάλυση.
Φου εγώ, ούτε που με είδατε.
Εξαφανίστηκα.
Ε δεν θα γίνω και Freud με το κάθε περίεργο να πούμε

Όπως είπες, στα ψέμματα εντάξει μέχρι εκεί σε αυτά που έχουν υπάρξει πάει στο διαολο.
Ολόκληρο ευτυχισμένοι μαζί βλέπαμε και γελούσαμε.
Αλλά ο τύπος μιλάμε με τη βιολογική του αδερφη.
Game of thrones.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

27-12-23

18:36
Λεω μετα απο αυτη την υπέροχη εξιστόρηση να κανω το τεστ με τις 16 προσωπικότητες, ΤΟ ΑΘΩΟ ΟΧΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, να καθαρισει λιγο ο εγκεφαλος απο αυτα που διάβασα.Ο τύπος παλιά με φλερταρε ξέρω γω αλλά εμένα δεν μαρεζε ούτως ή άλλως, φαινόταν ότι κάτι στο μυαλουδακι δεν πήγαινε πολύ καλά, και επειδή μια φορά ήθελε να μου πει τον καημό του είπα δεν βαριέσαι, θα το δούμε ψυχοθεραπεία σήμερα.
Άρχισε να μου λέει ότι πολλές φορές σκεφτόταν την αδεφφη του ερωτικά και ότι τον αναβε.
Ότι πήγε σε ψυχίατρο έπαιρνε ψυχοφαρμακα αλλά του έχει μείνει σαν φετίχ η ιδέα και κανει ψυχανάλυση.
Φου εγώ, ούτε που με είδατε.
Εξαφανίστηκα.
Ε δεν θα γίνω και Freud με το κάθε περίεργο να πούμε
Όπως είπες, στα ψέμματα εντάξει μέχρι εκεί σε αυτά που έχουν υπάρξει πάει στο διαολο.
Ολόκληρο ευτυχισμένοι μαζί βλέπαμε και γελούσαμε.
Αλλά ο τύπος μιλάμε με τη βιολογική του αδερφη.
Game of thrones.

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.520 μηνύματα.

25-02-24

16:46
Ωωωω... ήμουν κι εγώ μέχρι πέρυσι διαμεσολαβιτης τωρα με βγάζει το άλλο πράσινα κιΒαλανε καινούριες ερωτήσεις από την τελευταία φορά που το έκανα εγώ τουλάχιστον.
View attachment 127424

rafaela11
Περιβόητο μέλος

25-02-24

16:47
Εγω τις περισσότερες φορές βγαίνω ENFJ-T , πρωταγωνιστής δηλαδή, κι νιώθω ότι όντως μου ταιριάζειΩωωω... ήμουν κι εγώ μέχρι πέρυσι διαμεσολαβιτης τωρα με βγάζει το άλλο πράσινα κι![]()
![]()
Αλλά τώρα έτυχε αυτό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 147 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Kate1914
- despoina13
- Luludaki
- American Economist
- iew
- Paragontas7000
- A350
- Wonderkid
- rafaela11
- Giorgkalo
- dreamer!!
- Advocatus diaboli
- synthnightingale
- johnsala
- taketrance
- jj!
- Ariana2018
- Scandal
- EllieKal
- Μήτσος10
- suaimhneas
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- Βασιλης1234
- Memetchi
- epote
- iiTzArismaltor_
- melina_51
- ROM32
- Fernando_A
- globglogabgalab
- touvlo
- phleidhs
- tsiobieman
- Γατέχων
- Alessandra Eliza
- ana.roi
- fourkaki
- camil
- Δροσουλίτης
- Helen06
- Εχέμυθη
- tslef8
- George9989
- l0garithm
- Αναστασία197
- physicscrazy
- louminis
- Athens2002
- SlimShady
- Libertus
- An_uknown_world
- pacheiko
- Tangible
- snowy
- Idontknoww
- kauphy
- gademis
- Ryuzaki
- T C
- Viedo
- Unboxholics
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.