Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:00 Η Υδροχόος έγραψε: #121 01-11-23 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Samael: You guys must be fun at parties . Click για ανάπτυξη... Έτσι... Με τόσες ρίζες...θ' αρχίσουμε να βγάζουμε κι εμείς... Υ.Γ. Ένα θέμα να μείνει...εντός θέματος, να 'βλεπα, και τί στον κόσμο.. Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:00 Ο Guest 126033: #122 01-11-23 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ένα ρε, ένα θέμα να ανοίξει και να μην καταλήξει στο παραδοσιακό τρίπτυχο. Ένα μόνο *εύθραυστα πιστεύω αν προσβάλλονται και απειλούνται με το κάθε τι* Click για ανάπτυξη... περιεργο θα μου επιτρεψεις να πω εγω , για οποιοσδηποτε δεν αντιλμανεται τα πλαισια μια συζητησης και τις διαφορετικες πλευρες προσέγγισης που μπορει ν αναπτυχθει ενα θεμα σε πολιτισμενο πλαισιο .. την επομενη φορα που θ ανοιξετε ενα θεμα να βαλετε και δικλίδες ασφαλειας να μην σας ταραζουμε τοσο πολυ καθε φορα ,ειπαμε κυριως η ηρεμια σας μην μου ταραζεστε.σκοπος εδω μεσα ειναι να μαθουμε να συζηταμε χωρις παρεμβασεις ,ήρεμα,ενα ενα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:02 Η amarelia έγραψε: #123 01-11-23 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: περιεργο θα μου επιτρεψεις να πω εγω , για οποιοσδηποτε δεν αντιλμανεται τα πλαισια μια συζητησης και τις διαφορετικες πλευρες που μπορει ν αναπτυχθει ενα θεμα σε πολιτισμενο πλαισιο .. Click για ανάπτυξη... είμαι «κλειστόμυαλη» και κολλημένη , συνεχίστε ομως να παίρνω μαθήματα Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο Guest 126033: #124 01-11-23 17:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: είμαι «κλειστόμυαλη» και κολλημένη , συνεχίστε ομως να παίρνω μαθήματα Click για ανάπτυξη... Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις και αν θες να κοιτας και να μαθαινεις μεγαλη μου χαρα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:07 Η amarelia έγραψε: #125 01-11-23 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις Click για ανάπτυξη... ????????? whatever ο,τι πει κανείς Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:10 Ο Samael έγραψε: #126 01-11-23 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έτσι... Με τόσες ρίζες...θ' αρχίσουμε να βγάζουμε κι εμείς... Υ.Γ. Ένα θέμα να μείνει...εντός θέματος, να 'βλεπα, και τί στον κόσμο.. Click για ανάπτυξη... Δεν...δεν ξέρω. Νομίζω οτι η αντίδραση είναι υπερβολική. Δεν θα χαθεί ο πολιτισμός μας επειδή θα εισάγουμε μια ξένη γιορτή για το mood και τα aesthetics της. Με την ίδια λογική δεν πρέπει να τρώμε πίτσα, σούσι και μπέργκερ επειδή δεν έχουν Ελληνικές ρίζες. Who cares απο που προέρχονται απο την στιγμή που γευστικά μας αρέσουν ; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:14 Η Υδροχόος έγραψε: #127 01-11-23 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις και αν θες να κοιτας και να μαθαινεις μεγαλη μου χαρα Click για ανάπτυξη... Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα (σε αυτό το ποστ, αλλά σε προηγούμενο...) και αν και θα μας σβήσουν, για άλλη μια φορά επιτίθεσαι προσωπικά κι όποιον πάρει ο χάρος. Ελεύθερη και ανενόχλητη... Τους όρους δεν τους ξέρω καλά, αλλά νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Είσαι μεγάλη γυναίκα (το 38 δεν ξέρω τί ρόλο βαράει...). Κι αυτά ούτε παιδιά δεν τα κάνουν... Σοβαρέψου επιτέλους. Μας κουράζεις. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023 Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 18:35 Ο Guest 126033: #128 01-11-23 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα (σε αυτό το ποστ, αλλά σε προηγούμενο...) και αν και θα μας σβήσουν, για άλλη μια φορά επιτίθεσαι προσωπικά κι όποιον πάρει ο χάρος. Ελεύθερη και ανενόχλητη... Τους όρους δεν τους ξέρω καλά, αλλά νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Είσαι μεγάλη γυναίκα (το 38 δεν ξέρω τί ρόλο βαράει...). Κι αυτά ούτε παιδιά δεν τα κάνουν... Σοβαρέψου επιτέλους. Μας κουράζεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πω η παλιά καλή Χριστίνα.. Λυπάμαι ειλικρινά δεν θα σας ακολουθήσω πλέον σε αυτή την νοοτροπία σας μπορείς αν πεις ότι θες Ένα πράγμα όμως τα σοβαρεψου αλλού Χριστινάκι μου όχι σε εμένα Καλή συνεχεια και να μην πετάγεσαι μόνο και μόνο για να βγάλεις εμπάθεια. Ο κόσμος προχώρα και εξελίσσεται καντω αλλιώς ignore η αλλιώς ξέρεις τον δρόμο, αρκετά με την κακοήθεια,ένα χρόνο μετά δεν λες να δεις ότι όλος ο κόσμος δεν στρέφεται γύρω από εσάς ασχολήσου με κατι αλλο Κρίμα, εγώ θα πω μεγάλωσε γιατί μονίμως παρατηρήσεις και υποδείξεις εισαι φιλιά Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Νοεμβρίου 2023 Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #129 01-11-23 19:29 Trick or treat, σου λένε μετά... No treats. Only tricks. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:37 Ο Samael έγραψε: #130 01-11-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Trick or treat, σου λένε μετά... Click για ανάπτυξη... Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Spoiler Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:43 Η Chem2000 έγραψε: #131 01-11-23 20:43 Ντάξει, μια αμερικάνικη μαλακία είναι το Halloween. Σιγά που θα επηρεάσει τον ΜΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της Ελλάδας αυτό το πράγμα. Τι να πούμε και εμείς που σκοτώνουμε αρνιά, τους χώνουμε σούβλες και τα ψήνουμε στο φούρνο γύρω γύρω από το σόι, σαν ιεροτελεστεία των ζουλού Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:02 Η Λένω έγραψε: #132 01-11-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Click για ανάπτυξη... Μα τι να πω πια... ΄Εχω εξαντληθεί... Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:14 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #133 01-11-23 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ένα πολύ ωραίο έθιμο που με τα χρόνια αποκτάει σημαντική θέση στην Ελλάδα. Ακόμα ένα θετικό που έχουν προσφέρει οι ΗΠΑ / Βρετανία στον κόσμο αυτόν . Click για ανάπτυξη... όταν το τρικ ορ τριτ προσπαθεί να εξιλεώσει το ασυγχώρητο έγκλημα τέτοιας μαζικής σφαγής από αδαείς μαγείας κολοκυθοτυρόπιτας με πιπεράτη βαρελίσια φέτα και τραγανό φύλλο σπιτικό Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:37 Ο Arianara S3: #134 01-11-23 21:37 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Click για ανάπτυξη... Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 23:10 Ο juste un instant: #135 01-11-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). Click για ανάπτυξη... Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:03 Ο Arianara S3: #136 02-11-23 07:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Click για ανάπτυξη... Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:20 Η glayki έγραψε: #137 02-11-23 07:20 Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samael: You guys must be fun at parties . Click για ανάπτυξη... Έτσι... Με τόσες ρίζες...θ' αρχίσουμε να βγάζουμε κι εμείς... Υ.Γ. Ένα θέμα να μείνει...εντός θέματος, να 'βλεπα, και τί στον κόσμο..
Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:00 Ο Guest 126033: #122 01-11-23 17:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ένα ρε, ένα θέμα να ανοίξει και να μην καταλήξει στο παραδοσιακό τρίπτυχο. Ένα μόνο *εύθραυστα πιστεύω αν προσβάλλονται και απειλούνται με το κάθε τι* Click για ανάπτυξη... περιεργο θα μου επιτρεψεις να πω εγω , για οποιοσδηποτε δεν αντιλμανεται τα πλαισια μια συζητησης και τις διαφορετικες πλευρες προσέγγισης που μπορει ν αναπτυχθει ενα θεμα σε πολιτισμενο πλαισιο .. την επομενη φορα που θ ανοιξετε ενα θεμα να βαλετε και δικλίδες ασφαλειας να μην σας ταραζουμε τοσο πολυ καθε φορα ,ειπαμε κυριως η ηρεμια σας μην μου ταραζεστε.σκοπος εδω μεσα ειναι να μαθουμε να συζηταμε χωρις παρεμβασεις ,ήρεμα,ενα ενα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:02 Η amarelia έγραψε: #123 01-11-23 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: περιεργο θα μου επιτρεψεις να πω εγω , για οποιοσδηποτε δεν αντιλμανεται τα πλαισια μια συζητησης και τις διαφορετικες πλευρες που μπορει ν αναπτυχθει ενα θεμα σε πολιτισμενο πλαισιο .. Click για ανάπτυξη... είμαι «κλειστόμυαλη» και κολλημένη , συνεχίστε ομως να παίρνω μαθήματα Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο Guest 126033: #124 01-11-23 17:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: είμαι «κλειστόμυαλη» και κολλημένη , συνεχίστε ομως να παίρνω μαθήματα Click για ανάπτυξη... Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις και αν θες να κοιτας και να μαθαινεις μεγαλη μου χαρα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:07 Η amarelia έγραψε: #125 01-11-23 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις Click για ανάπτυξη... ????????? whatever ο,τι πει κανείς Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:10 Ο Samael έγραψε: #126 01-11-23 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έτσι... Με τόσες ρίζες...θ' αρχίσουμε να βγάζουμε κι εμείς... Υ.Γ. Ένα θέμα να μείνει...εντός θέματος, να 'βλεπα, και τί στον κόσμο.. Click για ανάπτυξη... Δεν...δεν ξέρω. Νομίζω οτι η αντίδραση είναι υπερβολική. Δεν θα χαθεί ο πολιτισμός μας επειδή θα εισάγουμε μια ξένη γιορτή για το mood και τα aesthetics της. Με την ίδια λογική δεν πρέπει να τρώμε πίτσα, σούσι και μπέργκερ επειδή δεν έχουν Ελληνικές ρίζες. Who cares απο που προέρχονται απο την στιγμή που γευστικά μας αρέσουν ; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:14 Η Υδροχόος έγραψε: #127 01-11-23 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις και αν θες να κοιτας και να μαθαινεις μεγαλη μου χαρα Click για ανάπτυξη... Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα (σε αυτό το ποστ, αλλά σε προηγούμενο...) και αν και θα μας σβήσουν, για άλλη μια φορά επιτίθεσαι προσωπικά κι όποιον πάρει ο χάρος. Ελεύθερη και ανενόχλητη... Τους όρους δεν τους ξέρω καλά, αλλά νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Είσαι μεγάλη γυναίκα (το 38 δεν ξέρω τί ρόλο βαράει...). Κι αυτά ούτε παιδιά δεν τα κάνουν... Σοβαρέψου επιτέλους. Μας κουράζεις. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023 Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 18:35 Ο Guest 126033: #128 01-11-23 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα (σε αυτό το ποστ, αλλά σε προηγούμενο...) και αν και θα μας σβήσουν, για άλλη μια φορά επιτίθεσαι προσωπικά κι όποιον πάρει ο χάρος. Ελεύθερη και ανενόχλητη... Τους όρους δεν τους ξέρω καλά, αλλά νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Είσαι μεγάλη γυναίκα (το 38 δεν ξέρω τί ρόλο βαράει...). Κι αυτά ούτε παιδιά δεν τα κάνουν... Σοβαρέψου επιτέλους. Μας κουράζεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πω η παλιά καλή Χριστίνα.. Λυπάμαι ειλικρινά δεν θα σας ακολουθήσω πλέον σε αυτή την νοοτροπία σας μπορείς αν πεις ότι θες Ένα πράγμα όμως τα σοβαρεψου αλλού Χριστινάκι μου όχι σε εμένα Καλή συνεχεια και να μην πετάγεσαι μόνο και μόνο για να βγάλεις εμπάθεια. Ο κόσμος προχώρα και εξελίσσεται καντω αλλιώς ignore η αλλιώς ξέρεις τον δρόμο, αρκετά με την κακοήθεια,ένα χρόνο μετά δεν λες να δεις ότι όλος ο κόσμος δεν στρέφεται γύρω από εσάς ασχολήσου με κατι αλλο Κρίμα, εγώ θα πω μεγάλωσε γιατί μονίμως παρατηρήσεις και υποδείξεις εισαι φιλιά Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Νοεμβρίου 2023 Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #129 01-11-23 19:29 Trick or treat, σου λένε μετά... No treats. Only tricks. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:37 Ο Samael έγραψε: #130 01-11-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Trick or treat, σου λένε μετά... Click για ανάπτυξη... Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Spoiler Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:43 Η Chem2000 έγραψε: #131 01-11-23 20:43 Ντάξει, μια αμερικάνικη μαλακία είναι το Halloween. Σιγά που θα επηρεάσει τον ΜΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της Ελλάδας αυτό το πράγμα. Τι να πούμε και εμείς που σκοτώνουμε αρνιά, τους χώνουμε σούβλες και τα ψήνουμε στο φούρνο γύρω γύρω από το σόι, σαν ιεροτελεστεία των ζουλού Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:02 Η Λένω έγραψε: #132 01-11-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Click για ανάπτυξη... Μα τι να πω πια... ΄Εχω εξαντληθεί... Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:14 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #133 01-11-23 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ένα πολύ ωραίο έθιμο που με τα χρόνια αποκτάει σημαντική θέση στην Ελλάδα. Ακόμα ένα θετικό που έχουν προσφέρει οι ΗΠΑ / Βρετανία στον κόσμο αυτόν . Click για ανάπτυξη... όταν το τρικ ορ τριτ προσπαθεί να εξιλεώσει το ασυγχώρητο έγκλημα τέτοιας μαζικής σφαγής από αδαείς μαγείας κολοκυθοτυρόπιτας με πιπεράτη βαρελίσια φέτα και τραγανό φύλλο σπιτικό Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:37 Ο Arianara S3: #134 01-11-23 21:37 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Click για ανάπτυξη... Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 23:10 Ο juste un instant: #135 01-11-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). Click για ανάπτυξη... Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:03 Ο Arianara S3: #136 02-11-23 07:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Click για ανάπτυξη... Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:20 Η glayki έγραψε: #137 02-11-23 07:20 Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ένα ρε, ένα θέμα να ανοίξει και να μην καταλήξει στο παραδοσιακό τρίπτυχο. Ένα μόνο *εύθραυστα πιστεύω αν προσβάλλονται και απειλούνται με το κάθε τι* Click για ανάπτυξη... περιεργο θα μου επιτρεψεις να πω εγω , για οποιοσδηποτε δεν αντιλμανεται τα πλαισια μια συζητησης και τις διαφορετικες πλευρες προσέγγισης που μπορει ν αναπτυχθει ενα θεμα σε πολιτισμενο πλαισιο .. την επομενη φορα που θ ανοιξετε ενα θεμα να βαλετε και δικλίδες ασφαλειας να μην σας ταραζουμε τοσο πολυ καθε φορα ,ειπαμε κυριως η ηρεμια σας μην μου ταραζεστε.σκοπος εδω μεσα ειναι να μαθουμε να συζηταμε χωρις παρεμβασεις ,ήρεμα,ενα ενα
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:02 Η amarelia έγραψε: #123 01-11-23 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: περιεργο θα μου επιτρεψεις να πω εγω , για οποιοσδηποτε δεν αντιλμανεται τα πλαισια μια συζητησης και τις διαφορετικες πλευρες που μπορει ν αναπτυχθει ενα θεμα σε πολιτισμενο πλαισιο .. Click για ανάπτυξη... είμαι «κλειστόμυαλη» και κολλημένη , συνεχίστε ομως να παίρνω μαθήματα Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο Guest 126033: #124 01-11-23 17:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: είμαι «κλειστόμυαλη» και κολλημένη , συνεχίστε ομως να παίρνω μαθήματα Click για ανάπτυξη... Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις και αν θες να κοιτας και να μαθαινεις μεγαλη μου χαρα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:07 Η amarelia έγραψε: #125 01-11-23 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις Click για ανάπτυξη... ????????? whatever ο,τι πει κανείς Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:10 Ο Samael έγραψε: #126 01-11-23 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έτσι... Με τόσες ρίζες...θ' αρχίσουμε να βγάζουμε κι εμείς... Υ.Γ. Ένα θέμα να μείνει...εντός θέματος, να 'βλεπα, και τί στον κόσμο.. Click για ανάπτυξη... Δεν...δεν ξέρω. Νομίζω οτι η αντίδραση είναι υπερβολική. Δεν θα χαθεί ο πολιτισμός μας επειδή θα εισάγουμε μια ξένη γιορτή για το mood και τα aesthetics της. Με την ίδια λογική δεν πρέπει να τρώμε πίτσα, σούσι και μπέργκερ επειδή δεν έχουν Ελληνικές ρίζες. Who cares απο που προέρχονται απο την στιγμή που γευστικά μας αρέσουν ; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:14 Η Υδροχόος έγραψε: #127 01-11-23 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις και αν θες να κοιτας και να μαθαινεις μεγαλη μου χαρα Click για ανάπτυξη... Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα (σε αυτό το ποστ, αλλά σε προηγούμενο...) και αν και θα μας σβήσουν, για άλλη μια φορά επιτίθεσαι προσωπικά κι όποιον πάρει ο χάρος. Ελεύθερη και ανενόχλητη... Τους όρους δεν τους ξέρω καλά, αλλά νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Είσαι μεγάλη γυναίκα (το 38 δεν ξέρω τί ρόλο βαράει...). Κι αυτά ούτε παιδιά δεν τα κάνουν... Σοβαρέψου επιτέλους. Μας κουράζεις. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023 Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 18:35 Ο Guest 126033: #128 01-11-23 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα (σε αυτό το ποστ, αλλά σε προηγούμενο...) και αν και θα μας σβήσουν, για άλλη μια φορά επιτίθεσαι προσωπικά κι όποιον πάρει ο χάρος. Ελεύθερη και ανενόχλητη... Τους όρους δεν τους ξέρω καλά, αλλά νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Είσαι μεγάλη γυναίκα (το 38 δεν ξέρω τί ρόλο βαράει...). Κι αυτά ούτε παιδιά δεν τα κάνουν... Σοβαρέψου επιτέλους. Μας κουράζεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πω η παλιά καλή Χριστίνα.. Λυπάμαι ειλικρινά δεν θα σας ακολουθήσω πλέον σε αυτή την νοοτροπία σας μπορείς αν πεις ότι θες Ένα πράγμα όμως τα σοβαρεψου αλλού Χριστινάκι μου όχι σε εμένα Καλή συνεχεια και να μην πετάγεσαι μόνο και μόνο για να βγάλεις εμπάθεια. Ο κόσμος προχώρα και εξελίσσεται καντω αλλιώς ignore η αλλιώς ξέρεις τον δρόμο, αρκετά με την κακοήθεια,ένα χρόνο μετά δεν λες να δεις ότι όλος ο κόσμος δεν στρέφεται γύρω από εσάς ασχολήσου με κατι αλλο Κρίμα, εγώ θα πω μεγάλωσε γιατί μονίμως παρατηρήσεις και υποδείξεις εισαι φιλιά Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Νοεμβρίου 2023 Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #129 01-11-23 19:29 Trick or treat, σου λένε μετά... No treats. Only tricks. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:37 Ο Samael έγραψε: #130 01-11-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Trick or treat, σου λένε μετά... Click για ανάπτυξη... Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Spoiler Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:43 Η Chem2000 έγραψε: #131 01-11-23 20:43 Ντάξει, μια αμερικάνικη μαλακία είναι το Halloween. Σιγά που θα επηρεάσει τον ΜΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της Ελλάδας αυτό το πράγμα. Τι να πούμε και εμείς που σκοτώνουμε αρνιά, τους χώνουμε σούβλες και τα ψήνουμε στο φούρνο γύρω γύρω από το σόι, σαν ιεροτελεστεία των ζουλού Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:02 Η Λένω έγραψε: #132 01-11-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Click για ανάπτυξη... Μα τι να πω πια... ΄Εχω εξαντληθεί... Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:14 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #133 01-11-23 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ένα πολύ ωραίο έθιμο που με τα χρόνια αποκτάει σημαντική θέση στην Ελλάδα. Ακόμα ένα θετικό που έχουν προσφέρει οι ΗΠΑ / Βρετανία στον κόσμο αυτόν . Click για ανάπτυξη... όταν το τρικ ορ τριτ προσπαθεί να εξιλεώσει το ασυγχώρητο έγκλημα τέτοιας μαζικής σφαγής από αδαείς μαγείας κολοκυθοτυρόπιτας με πιπεράτη βαρελίσια φέτα και τραγανό φύλλο σπιτικό Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:37 Ο Arianara S3: #134 01-11-23 21:37 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Click για ανάπτυξη... Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 23:10 Ο juste un instant: #135 01-11-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). Click για ανάπτυξη... Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:03 Ο Arianara S3: #136 02-11-23 07:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Click για ανάπτυξη... Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:20 Η glayki έγραψε: #137 02-11-23 07:20 Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Katia@: περιεργο θα μου επιτρεψεις να πω εγω , για οποιοσδηποτε δεν αντιλμανεται τα πλαισια μια συζητησης και τις διαφορετικες πλευρες που μπορει ν αναπτυχθει ενα θεμα σε πολιτισμενο πλαισιο .. Click για ανάπτυξη... είμαι «κλειστόμυαλη» και κολλημένη , συνεχίστε ομως να παίρνω μαθήματα
Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:05 Ο Guest 126033: #124 01-11-23 17:05 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: είμαι «κλειστόμυαλη» και κολλημένη , συνεχίστε ομως να παίρνω μαθήματα Click για ανάπτυξη... Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις και αν θες να κοιτας και να μαθαινεις μεγαλη μου χαρα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:07 Η amarelia έγραψε: #125 01-11-23 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις Click για ανάπτυξη... ????????? whatever ο,τι πει κανείς Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:10 Ο Samael έγραψε: #126 01-11-23 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έτσι... Με τόσες ρίζες...θ' αρχίσουμε να βγάζουμε κι εμείς... Υ.Γ. Ένα θέμα να μείνει...εντός θέματος, να 'βλεπα, και τί στον κόσμο.. Click για ανάπτυξη... Δεν...δεν ξέρω. Νομίζω οτι η αντίδραση είναι υπερβολική. Δεν θα χαθεί ο πολιτισμός μας επειδή θα εισάγουμε μια ξένη γιορτή για το mood και τα aesthetics της. Με την ίδια λογική δεν πρέπει να τρώμε πίτσα, σούσι και μπέργκερ επειδή δεν έχουν Ελληνικές ρίζες. Who cares απο που προέρχονται απο την στιγμή που γευστικά μας αρέσουν ; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:14 Η Υδροχόος έγραψε: #127 01-11-23 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις και αν θες να κοιτας και να μαθαινεις μεγαλη μου χαρα Click για ανάπτυξη... Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα (σε αυτό το ποστ, αλλά σε προηγούμενο...) και αν και θα μας σβήσουν, για άλλη μια φορά επιτίθεσαι προσωπικά κι όποιον πάρει ο χάρος. Ελεύθερη και ανενόχλητη... Τους όρους δεν τους ξέρω καλά, αλλά νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Είσαι μεγάλη γυναίκα (το 38 δεν ξέρω τί ρόλο βαράει...). Κι αυτά ούτε παιδιά δεν τα κάνουν... Σοβαρέψου επιτέλους. Μας κουράζεις. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023 Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 18:35 Ο Guest 126033: #128 01-11-23 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα (σε αυτό το ποστ, αλλά σε προηγούμενο...) και αν και θα μας σβήσουν, για άλλη μια φορά επιτίθεσαι προσωπικά κι όποιον πάρει ο χάρος. Ελεύθερη και ανενόχλητη... Τους όρους δεν τους ξέρω καλά, αλλά νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Είσαι μεγάλη γυναίκα (το 38 δεν ξέρω τί ρόλο βαράει...). Κι αυτά ούτε παιδιά δεν τα κάνουν... Σοβαρέψου επιτέλους. Μας κουράζεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πω η παλιά καλή Χριστίνα.. Λυπάμαι ειλικρινά δεν θα σας ακολουθήσω πλέον σε αυτή την νοοτροπία σας μπορείς αν πεις ότι θες Ένα πράγμα όμως τα σοβαρεψου αλλού Χριστινάκι μου όχι σε εμένα Καλή συνεχεια και να μην πετάγεσαι μόνο και μόνο για να βγάλεις εμπάθεια. Ο κόσμος προχώρα και εξελίσσεται καντω αλλιώς ignore η αλλιώς ξέρεις τον δρόμο, αρκετά με την κακοήθεια,ένα χρόνο μετά δεν λες να δεις ότι όλος ο κόσμος δεν στρέφεται γύρω από εσάς ασχολήσου με κατι αλλο Κρίμα, εγώ θα πω μεγάλωσε γιατί μονίμως παρατηρήσεις και υποδείξεις εισαι φιλιά Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Νοεμβρίου 2023 Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #129 01-11-23 19:29 Trick or treat, σου λένε μετά... No treats. Only tricks. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:37 Ο Samael έγραψε: #130 01-11-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Trick or treat, σου λένε μετά... Click για ανάπτυξη... Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Spoiler Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:43 Η Chem2000 έγραψε: #131 01-11-23 20:43 Ντάξει, μια αμερικάνικη μαλακία είναι το Halloween. Σιγά που θα επηρεάσει τον ΜΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της Ελλάδας αυτό το πράγμα. Τι να πούμε και εμείς που σκοτώνουμε αρνιά, τους χώνουμε σούβλες και τα ψήνουμε στο φούρνο γύρω γύρω από το σόι, σαν ιεροτελεστεία των ζουλού Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:02 Η Λένω έγραψε: #132 01-11-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Click για ανάπτυξη... Μα τι να πω πια... ΄Εχω εξαντληθεί... Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:14 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #133 01-11-23 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ένα πολύ ωραίο έθιμο που με τα χρόνια αποκτάει σημαντική θέση στην Ελλάδα. Ακόμα ένα θετικό που έχουν προσφέρει οι ΗΠΑ / Βρετανία στον κόσμο αυτόν . Click για ανάπτυξη... όταν το τρικ ορ τριτ προσπαθεί να εξιλεώσει το ασυγχώρητο έγκλημα τέτοιας μαζικής σφαγής από αδαείς μαγείας κολοκυθοτυρόπιτας με πιπεράτη βαρελίσια φέτα και τραγανό φύλλο σπιτικό Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:37 Ο Arianara S3: #134 01-11-23 21:37 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Click για ανάπτυξη... Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 23:10 Ο juste un instant: #135 01-11-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). Click για ανάπτυξη... Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:03 Ο Arianara S3: #136 02-11-23 07:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Click για ανάπτυξη... Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:20 Η glayki έγραψε: #137 02-11-23 07:20 Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: είμαι «κλειστόμυαλη» και κολλημένη , συνεχίστε ομως να παίρνω μαθήματα Click για ανάπτυξη... Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις και αν θες να κοιτας και να μαθαινεις μεγαλη μου χαρα
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:07 Η amarelia έγραψε: #125 01-11-23 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις Click για ανάπτυξη... ????????? whatever ο,τι πει κανείς Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:10 Ο Samael έγραψε: #126 01-11-23 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έτσι... Με τόσες ρίζες...θ' αρχίσουμε να βγάζουμε κι εμείς... Υ.Γ. Ένα θέμα να μείνει...εντός θέματος, να 'βλεπα, και τί στον κόσμο.. Click για ανάπτυξη... Δεν...δεν ξέρω. Νομίζω οτι η αντίδραση είναι υπερβολική. Δεν θα χαθεί ο πολιτισμός μας επειδή θα εισάγουμε μια ξένη γιορτή για το mood και τα aesthetics της. Με την ίδια λογική δεν πρέπει να τρώμε πίτσα, σούσι και μπέργκερ επειδή δεν έχουν Ελληνικές ρίζες. Who cares απο που προέρχονται απο την στιγμή που γευστικά μας αρέσουν ; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:14 Η Υδροχόος έγραψε: #127 01-11-23 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις και αν θες να κοιτας και να μαθαινεις μεγαλη μου χαρα Click για ανάπτυξη... Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα (σε αυτό το ποστ, αλλά σε προηγούμενο...) και αν και θα μας σβήσουν, για άλλη μια φορά επιτίθεσαι προσωπικά κι όποιον πάρει ο χάρος. Ελεύθερη και ανενόχλητη... Τους όρους δεν τους ξέρω καλά, αλλά νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Είσαι μεγάλη γυναίκα (το 38 δεν ξέρω τί ρόλο βαράει...). Κι αυτά ούτε παιδιά δεν τα κάνουν... Σοβαρέψου επιτέλους. Μας κουράζεις. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023 Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 18:35 Ο Guest 126033: #128 01-11-23 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα (σε αυτό το ποστ, αλλά σε προηγούμενο...) και αν και θα μας σβήσουν, για άλλη μια φορά επιτίθεσαι προσωπικά κι όποιον πάρει ο χάρος. Ελεύθερη και ανενόχλητη... Τους όρους δεν τους ξέρω καλά, αλλά νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Είσαι μεγάλη γυναίκα (το 38 δεν ξέρω τί ρόλο βαράει...). Κι αυτά ούτε παιδιά δεν τα κάνουν... Σοβαρέψου επιτέλους. Μας κουράζεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πω η παλιά καλή Χριστίνα.. Λυπάμαι ειλικρινά δεν θα σας ακολουθήσω πλέον σε αυτή την νοοτροπία σας μπορείς αν πεις ότι θες Ένα πράγμα όμως τα σοβαρεψου αλλού Χριστινάκι μου όχι σε εμένα Καλή συνεχεια και να μην πετάγεσαι μόνο και μόνο για να βγάλεις εμπάθεια. Ο κόσμος προχώρα και εξελίσσεται καντω αλλιώς ignore η αλλιώς ξέρεις τον δρόμο, αρκετά με την κακοήθεια,ένα χρόνο μετά δεν λες να δεις ότι όλος ο κόσμος δεν στρέφεται γύρω από εσάς ασχολήσου με κατι αλλο Κρίμα, εγώ θα πω μεγάλωσε γιατί μονίμως παρατηρήσεις και υποδείξεις εισαι φιλιά Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Νοεμβρίου 2023 Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #129 01-11-23 19:29 Trick or treat, σου λένε μετά... No treats. Only tricks. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:37 Ο Samael έγραψε: #130 01-11-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Trick or treat, σου λένε μετά... Click για ανάπτυξη... Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Spoiler Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:43 Η Chem2000 έγραψε: #131 01-11-23 20:43 Ντάξει, μια αμερικάνικη μαλακία είναι το Halloween. Σιγά που θα επηρεάσει τον ΜΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της Ελλάδας αυτό το πράγμα. Τι να πούμε και εμείς που σκοτώνουμε αρνιά, τους χώνουμε σούβλες και τα ψήνουμε στο φούρνο γύρω γύρω από το σόι, σαν ιεροτελεστεία των ζουλού Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:02 Η Λένω έγραψε: #132 01-11-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Click για ανάπτυξη... Μα τι να πω πια... ΄Εχω εξαντληθεί... Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:14 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #133 01-11-23 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ένα πολύ ωραίο έθιμο που με τα χρόνια αποκτάει σημαντική θέση στην Ελλάδα. Ακόμα ένα θετικό που έχουν προσφέρει οι ΗΠΑ / Βρετανία στον κόσμο αυτόν . Click για ανάπτυξη... όταν το τρικ ορ τριτ προσπαθεί να εξιλεώσει το ασυγχώρητο έγκλημα τέτοιας μαζικής σφαγής από αδαείς μαγείας κολοκυθοτυρόπιτας με πιπεράτη βαρελίσια φέτα και τραγανό φύλλο σπιτικό Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:37 Ο Arianara S3: #134 01-11-23 21:37 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Click για ανάπτυξη... Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 23:10 Ο juste un instant: #135 01-11-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). Click για ανάπτυξη... Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:03 Ο Arianara S3: #136 02-11-23 07:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Click για ανάπτυξη... Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:20 Η glayki έγραψε: #137 02-11-23 07:20 Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις Click για ανάπτυξη... ????????? whatever ο,τι πει κανείς
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:10 Ο Samael έγραψε: #126 01-11-23 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έτσι... Με τόσες ρίζες...θ' αρχίσουμε να βγάζουμε κι εμείς... Υ.Γ. Ένα θέμα να μείνει...εντός θέματος, να 'βλεπα, και τί στον κόσμο.. Click για ανάπτυξη... Δεν...δεν ξέρω. Νομίζω οτι η αντίδραση είναι υπερβολική. Δεν θα χαθεί ο πολιτισμός μας επειδή θα εισάγουμε μια ξένη γιορτή για το mood και τα aesthetics της. Με την ίδια λογική δεν πρέπει να τρώμε πίτσα, σούσι και μπέργκερ επειδή δεν έχουν Ελληνικές ρίζες. Who cares απο που προέρχονται απο την στιγμή που γευστικά μας αρέσουν ; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:14 Η Υδροχόος έγραψε: #127 01-11-23 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις και αν θες να κοιτας και να μαθαινεις μεγαλη μου χαρα Click για ανάπτυξη... Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα (σε αυτό το ποστ, αλλά σε προηγούμενο...) και αν και θα μας σβήσουν, για άλλη μια φορά επιτίθεσαι προσωπικά κι όποιον πάρει ο χάρος. Ελεύθερη και ανενόχλητη... Τους όρους δεν τους ξέρω καλά, αλλά νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Είσαι μεγάλη γυναίκα (το 38 δεν ξέρω τί ρόλο βαράει...). Κι αυτά ούτε παιδιά δεν τα κάνουν... Σοβαρέψου επιτέλους. Μας κουράζεις. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023 Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 18:35 Ο Guest 126033: #128 01-11-23 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα (σε αυτό το ποστ, αλλά σε προηγούμενο...) και αν και θα μας σβήσουν, για άλλη μια φορά επιτίθεσαι προσωπικά κι όποιον πάρει ο χάρος. Ελεύθερη και ανενόχλητη... Τους όρους δεν τους ξέρω καλά, αλλά νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Είσαι μεγάλη γυναίκα (το 38 δεν ξέρω τί ρόλο βαράει...). Κι αυτά ούτε παιδιά δεν τα κάνουν... Σοβαρέψου επιτέλους. Μας κουράζεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πω η παλιά καλή Χριστίνα.. Λυπάμαι ειλικρινά δεν θα σας ακολουθήσω πλέον σε αυτή την νοοτροπία σας μπορείς αν πεις ότι θες Ένα πράγμα όμως τα σοβαρεψου αλλού Χριστινάκι μου όχι σε εμένα Καλή συνεχεια και να μην πετάγεσαι μόνο και μόνο για να βγάλεις εμπάθεια. Ο κόσμος προχώρα και εξελίσσεται καντω αλλιώς ignore η αλλιώς ξέρεις τον δρόμο, αρκετά με την κακοήθεια,ένα χρόνο μετά δεν λες να δεις ότι όλος ο κόσμος δεν στρέφεται γύρω από εσάς ασχολήσου με κατι αλλο Κρίμα, εγώ θα πω μεγάλωσε γιατί μονίμως παρατηρήσεις και υποδείξεις εισαι φιλιά Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Νοεμβρίου 2023 Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #129 01-11-23 19:29 Trick or treat, σου λένε μετά... No treats. Only tricks. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:37 Ο Samael έγραψε: #130 01-11-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Trick or treat, σου λένε μετά... Click για ανάπτυξη... Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Spoiler Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:43 Η Chem2000 έγραψε: #131 01-11-23 20:43 Ντάξει, μια αμερικάνικη μαλακία είναι το Halloween. Σιγά που θα επηρεάσει τον ΜΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της Ελλάδας αυτό το πράγμα. Τι να πούμε και εμείς που σκοτώνουμε αρνιά, τους χώνουμε σούβλες και τα ψήνουμε στο φούρνο γύρω γύρω από το σόι, σαν ιεροτελεστεία των ζουλού Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:02 Η Λένω έγραψε: #132 01-11-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Click για ανάπτυξη... Μα τι να πω πια... ΄Εχω εξαντληθεί... Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:14 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #133 01-11-23 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ένα πολύ ωραίο έθιμο που με τα χρόνια αποκτάει σημαντική θέση στην Ελλάδα. Ακόμα ένα θετικό που έχουν προσφέρει οι ΗΠΑ / Βρετανία στον κόσμο αυτόν . Click για ανάπτυξη... όταν το τρικ ορ τριτ προσπαθεί να εξιλεώσει το ασυγχώρητο έγκλημα τέτοιας μαζικής σφαγής από αδαείς μαγείας κολοκυθοτυρόπιτας με πιπεράτη βαρελίσια φέτα και τραγανό φύλλο σπιτικό Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:37 Ο Arianara S3: #134 01-11-23 21:37 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Click για ανάπτυξη... Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 23:10 Ο juste un instant: #135 01-11-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). Click για ανάπτυξη... Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:03 Ο Arianara S3: #136 02-11-23 07:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Click για ανάπτυξη... Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:20 Η glayki έγραψε: #137 02-11-23 07:20 Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έτσι... Με τόσες ρίζες...θ' αρχίσουμε να βγάζουμε κι εμείς... Υ.Γ. Ένα θέμα να μείνει...εντός θέματος, να 'βλεπα, και τί στον κόσμο.. Click για ανάπτυξη... Δεν...δεν ξέρω. Νομίζω οτι η αντίδραση είναι υπερβολική. Δεν θα χαθεί ο πολιτισμός μας επειδή θα εισάγουμε μια ξένη γιορτή για το mood και τα aesthetics της. Με την ίδια λογική δεν πρέπει να τρώμε πίτσα, σούσι και μπέργκερ επειδή δεν έχουν Ελληνικές ρίζες. Who cares απο που προέρχονται απο την στιγμή που γευστικά μας αρέσουν ;
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 17:14 Η Υδροχόος έγραψε: #127 01-11-23 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις και αν θες να κοιτας και να μαθαινεις μεγαλη μου χαρα Click για ανάπτυξη... Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα (σε αυτό το ποστ, αλλά σε προηγούμενο...) και αν και θα μας σβήσουν, για άλλη μια φορά επιτίθεσαι προσωπικά κι όποιον πάρει ο χάρος. Ελεύθερη και ανενόχλητη... Τους όρους δεν τους ξέρω καλά, αλλά νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Είσαι μεγάλη γυναίκα (το 38 δεν ξέρω τί ρόλο βαράει...). Κι αυτά ούτε παιδιά δεν τα κάνουν... Σοβαρέψου επιτέλους. Μας κουράζεις. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2023 Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 18:35 Ο Guest 126033: #128 01-11-23 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα (σε αυτό το ποστ, αλλά σε προηγούμενο...) και αν και θα μας σβήσουν, για άλλη μια φορά επιτίθεσαι προσωπικά κι όποιον πάρει ο χάρος. Ελεύθερη και ανενόχλητη... Τους όρους δεν τους ξέρω καλά, αλλά νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Είσαι μεγάλη γυναίκα (το 38 δεν ξέρω τί ρόλο βαράει...). Κι αυτά ούτε παιδιά δεν τα κάνουν... Σοβαρέψου επιτέλους. Μας κουράζεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πω η παλιά καλή Χριστίνα.. Λυπάμαι ειλικρινά δεν θα σας ακολουθήσω πλέον σε αυτή την νοοτροπία σας μπορείς αν πεις ότι θες Ένα πράγμα όμως τα σοβαρεψου αλλού Χριστινάκι μου όχι σε εμένα Καλή συνεχεια και να μην πετάγεσαι μόνο και μόνο για να βγάλεις εμπάθεια. Ο κόσμος προχώρα και εξελίσσεται καντω αλλιώς ignore η αλλιώς ξέρεις τον δρόμο, αρκετά με την κακοήθεια,ένα χρόνο μετά δεν λες να δεις ότι όλος ο κόσμος δεν στρέφεται γύρω από εσάς ασχολήσου με κατι αλλο Κρίμα, εγώ θα πω μεγάλωσε γιατί μονίμως παρατηρήσεις και υποδείξεις εισαι φιλιά Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Νοεμβρίου 2023 Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #129 01-11-23 19:29 Trick or treat, σου λένε μετά... No treats. Only tricks. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:37 Ο Samael έγραψε: #130 01-11-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Trick or treat, σου λένε μετά... Click για ανάπτυξη... Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Spoiler Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:43 Η Chem2000 έγραψε: #131 01-11-23 20:43 Ντάξει, μια αμερικάνικη μαλακία είναι το Halloween. Σιγά που θα επηρεάσει τον ΜΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της Ελλάδας αυτό το πράγμα. Τι να πούμε και εμείς που σκοτώνουμε αρνιά, τους χώνουμε σούβλες και τα ψήνουμε στο φούρνο γύρω γύρω από το σόι, σαν ιεροτελεστεία των ζουλού Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:02 Η Λένω έγραψε: #132 01-11-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Click για ανάπτυξη... Μα τι να πω πια... ΄Εχω εξαντληθεί... Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:14 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #133 01-11-23 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ένα πολύ ωραίο έθιμο που με τα χρόνια αποκτάει σημαντική θέση στην Ελλάδα. Ακόμα ένα θετικό που έχουν προσφέρει οι ΗΠΑ / Βρετανία στον κόσμο αυτόν . Click για ανάπτυξη... όταν το τρικ ορ τριτ προσπαθεί να εξιλεώσει το ασυγχώρητο έγκλημα τέτοιας μαζικής σφαγής από αδαείς μαγείας κολοκυθοτυρόπιτας με πιπεράτη βαρελίσια φέτα και τραγανό φύλλο σπιτικό Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:37 Ο Arianara S3: #134 01-11-23 21:37 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Click για ανάπτυξη... Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 23:10 Ο juste un instant: #135 01-11-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). Click για ανάπτυξη... Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:03 Ο Arianara S3: #136 02-11-23 07:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Click για ανάπτυξη... Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:20 Η glayki έγραψε: #137 02-11-23 07:20 Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Απο παλια ξερω οτι δεν λαμβανει μαθηματα μια πολλαπλη προσωπικοτητα οπως εσυ οποτε αστο καλο μου μαζι μου αυτο το υφακι και εγω σαγαπω και το ξερεις και αν θες να κοιτας και να μαθαινεις μεγαλη μου χαρα Click για ανάπτυξη... Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα (σε αυτό το ποστ, αλλά σε προηγούμενο...) και αν και θα μας σβήσουν, για άλλη μια φορά επιτίθεσαι προσωπικά κι όποιον πάρει ο χάρος. Ελεύθερη και ανενόχλητη... Τους όρους δεν τους ξέρω καλά, αλλά νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Είσαι μεγάλη γυναίκα (το 38 δεν ξέρω τί ρόλο βαράει...). Κι αυτά ούτε παιδιά δεν τα κάνουν... Σοβαρέψου επιτέλους. Μας κουράζεις.
Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 18:35 Ο Guest 126033: #128 01-11-23 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα (σε αυτό το ποστ, αλλά σε προηγούμενο...) και αν και θα μας σβήσουν, για άλλη μια φορά επιτίθεσαι προσωπικά κι όποιον πάρει ο χάρος. Ελεύθερη και ανενόχλητη... Τους όρους δεν τους ξέρω καλά, αλλά νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Είσαι μεγάλη γυναίκα (το 38 δεν ξέρω τί ρόλο βαράει...). Κι αυτά ούτε παιδιά δεν τα κάνουν... Σοβαρέψου επιτέλους. Μας κουράζεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πω η παλιά καλή Χριστίνα.. Λυπάμαι ειλικρινά δεν θα σας ακολουθήσω πλέον σε αυτή την νοοτροπία σας μπορείς αν πεις ότι θες Ένα πράγμα όμως τα σοβαρεψου αλλού Χριστινάκι μου όχι σε εμένα Καλή συνεχεια και να μην πετάγεσαι μόνο και μόνο για να βγάλεις εμπάθεια. Ο κόσμος προχώρα και εξελίσσεται καντω αλλιώς ignore η αλλιώς ξέρεις τον δρόμο, αρκετά με την κακοήθεια,ένα χρόνο μετά δεν λες να δεις ότι όλος ο κόσμος δεν στρέφεται γύρω από εσάς ασχολήσου με κατι αλλο Κρίμα, εγώ θα πω μεγάλωσε γιατί μονίμως παρατηρήσεις και υποδείξεις εισαι φιλιά Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Νοεμβρίου 2023 Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #129 01-11-23 19:29 Trick or treat, σου λένε μετά... No treats. Only tricks. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:37 Ο Samael έγραψε: #130 01-11-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Trick or treat, σου λένε μετά... Click για ανάπτυξη... Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Spoiler Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:43 Η Chem2000 έγραψε: #131 01-11-23 20:43 Ντάξει, μια αμερικάνικη μαλακία είναι το Halloween. Σιγά που θα επηρεάσει τον ΜΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της Ελλάδας αυτό το πράγμα. Τι να πούμε και εμείς που σκοτώνουμε αρνιά, τους χώνουμε σούβλες και τα ψήνουμε στο φούρνο γύρω γύρω από το σόι, σαν ιεροτελεστεία των ζουλού Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:02 Η Λένω έγραψε: #132 01-11-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Click για ανάπτυξη... Μα τι να πω πια... ΄Εχω εξαντληθεί... Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:14 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #133 01-11-23 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ένα πολύ ωραίο έθιμο που με τα χρόνια αποκτάει σημαντική θέση στην Ελλάδα. Ακόμα ένα θετικό που έχουν προσφέρει οι ΗΠΑ / Βρετανία στον κόσμο αυτόν . Click για ανάπτυξη... όταν το τρικ ορ τριτ προσπαθεί να εξιλεώσει το ασυγχώρητο έγκλημα τέτοιας μαζικής σφαγής από αδαείς μαγείας κολοκυθοτυρόπιτας με πιπεράτη βαρελίσια φέτα και τραγανό φύλλο σπιτικό Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:37 Ο Arianara S3: #134 01-11-23 21:37 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Click για ανάπτυξη... Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 23:10 Ο juste un instant: #135 01-11-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). Click για ανάπτυξη... Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:03 Ο Arianara S3: #136 02-11-23 07:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Click για ανάπτυξη... Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:20 Η glayki έγραψε: #137 02-11-23 07:20 Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αν και δεν απευθύνεσαι σ' εμένα (σε αυτό το ποστ, αλλά σε προηγούμενο...) και αν και θα μας σβήσουν, για άλλη μια φορά επιτίθεσαι προσωπικά κι όποιον πάρει ο χάρος. Ελεύθερη και ανενόχλητη... Τους όρους δεν τους ξέρω καλά, αλλά νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται. Είσαι μεγάλη γυναίκα (το 38 δεν ξέρω τί ρόλο βαράει...). Κι αυτά ούτε παιδιά δεν τα κάνουν... Σοβαρέψου επιτέλους. Μας κουράζεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα πω η παλιά καλή Χριστίνα.. Λυπάμαι ειλικρινά δεν θα σας ακολουθήσω πλέον σε αυτή την νοοτροπία σας μπορείς αν πεις ότι θες Ένα πράγμα όμως τα σοβαρεψου αλλού Χριστινάκι μου όχι σε εμένα Καλή συνεχεια και να μην πετάγεσαι μόνο και μόνο για να βγάλεις εμπάθεια. Ο κόσμος προχώρα και εξελίσσεται καντω αλλιώς ignore η αλλιώς ξέρεις τον δρόμο, αρκετά με την κακοήθεια,ένα χρόνο μετά δεν λες να δεις ότι όλος ο κόσμος δεν στρέφεται γύρω από εσάς ασχολήσου με κατι αλλο Κρίμα, εγώ θα πω μεγάλωσε γιατί μονίμως παρατηρήσεις και υποδείξεις εισαι φιλιά
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #129 01-11-23 19:29 Trick or treat, σου λένε μετά... No treats. Only tricks. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:37 Ο Samael έγραψε: #130 01-11-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Trick or treat, σου λένε μετά... Click για ανάπτυξη... Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Spoiler Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:43 Η Chem2000 έγραψε: #131 01-11-23 20:43 Ντάξει, μια αμερικάνικη μαλακία είναι το Halloween. Σιγά που θα επηρεάσει τον ΜΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της Ελλάδας αυτό το πράγμα. Τι να πούμε και εμείς που σκοτώνουμε αρνιά, τους χώνουμε σούβλες και τα ψήνουμε στο φούρνο γύρω γύρω από το σόι, σαν ιεροτελεστεία των ζουλού Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:02 Η Λένω έγραψε: #132 01-11-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Click για ανάπτυξη... Μα τι να πω πια... ΄Εχω εξαντληθεί... Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:14 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #133 01-11-23 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ένα πολύ ωραίο έθιμο που με τα χρόνια αποκτάει σημαντική θέση στην Ελλάδα. Ακόμα ένα θετικό που έχουν προσφέρει οι ΗΠΑ / Βρετανία στον κόσμο αυτόν . Click για ανάπτυξη... όταν το τρικ ορ τριτ προσπαθεί να εξιλεώσει το ασυγχώρητο έγκλημα τέτοιας μαζικής σφαγής από αδαείς μαγείας κολοκυθοτυρόπιτας με πιπεράτη βαρελίσια φέτα και τραγανό φύλλο σπιτικό Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:37 Ο Arianara S3: #134 01-11-23 21:37 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Click για ανάπτυξη... Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 23:10 Ο juste un instant: #135 01-11-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). Click για ανάπτυξη... Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:03 Ο Arianara S3: #136 02-11-23 07:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Click για ανάπτυξη... Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:20 Η glayki έγραψε: #137 02-11-23 07:20 Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:37 Ο Samael έγραψε: #130 01-11-23 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Trick or treat, σου λένε μετά... Click για ανάπτυξη... Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Spoiler Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:43 Η Chem2000 έγραψε: #131 01-11-23 20:43 Ντάξει, μια αμερικάνικη μαλακία είναι το Halloween. Σιγά που θα επηρεάσει τον ΜΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της Ελλάδας αυτό το πράγμα. Τι να πούμε και εμείς που σκοτώνουμε αρνιά, τους χώνουμε σούβλες και τα ψήνουμε στο φούρνο γύρω γύρω από το σόι, σαν ιεροτελεστεία των ζουλού Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:02 Η Λένω έγραψε: #132 01-11-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Click για ανάπτυξη... Μα τι να πω πια... ΄Εχω εξαντληθεί... Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:14 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #133 01-11-23 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ένα πολύ ωραίο έθιμο που με τα χρόνια αποκτάει σημαντική θέση στην Ελλάδα. Ακόμα ένα θετικό που έχουν προσφέρει οι ΗΠΑ / Βρετανία στον κόσμο αυτόν . Click για ανάπτυξη... όταν το τρικ ορ τριτ προσπαθεί να εξιλεώσει το ασυγχώρητο έγκλημα τέτοιας μαζικής σφαγής από αδαείς μαγείας κολοκυθοτυρόπιτας με πιπεράτη βαρελίσια φέτα και τραγανό φύλλο σπιτικό Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:37 Ο Arianara S3: #134 01-11-23 21:37 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Click για ανάπτυξη... Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 23:10 Ο juste un instant: #135 01-11-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). Click για ανάπτυξη... Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:03 Ο Arianara S3: #136 02-11-23 07:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Click για ανάπτυξη... Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:20 Η glayki έγραψε: #137 02-11-23 07:20 Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Trick or treat, σου λένε μετά... Click για ανάπτυξη... Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Spoiler
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 20:43 Η Chem2000 έγραψε: #131 01-11-23 20:43 Ντάξει, μια αμερικάνικη μαλακία είναι το Halloween. Σιγά που θα επηρεάσει τον ΜΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της Ελλάδας αυτό το πράγμα. Τι να πούμε και εμείς που σκοτώνουμε αρνιά, τους χώνουμε σούβλες και τα ψήνουμε στο φούρνο γύρω γύρω από το σόι, σαν ιεροτελεστεία των ζουλού Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:02 Η Λένω έγραψε: #132 01-11-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Click για ανάπτυξη... Μα τι να πω πια... ΄Εχω εξαντληθεί... Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:14 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #133 01-11-23 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ένα πολύ ωραίο έθιμο που με τα χρόνια αποκτάει σημαντική θέση στην Ελλάδα. Ακόμα ένα θετικό που έχουν προσφέρει οι ΗΠΑ / Βρετανία στον κόσμο αυτόν . Click για ανάπτυξη... όταν το τρικ ορ τριτ προσπαθεί να εξιλεώσει το ασυγχώρητο έγκλημα τέτοιας μαζικής σφαγής από αδαείς μαγείας κολοκυθοτυρόπιτας με πιπεράτη βαρελίσια φέτα και τραγανό φύλλο σπιτικό Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:37 Ο Arianara S3: #134 01-11-23 21:37 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Click για ανάπτυξη... Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 23:10 Ο juste un instant: #135 01-11-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). Click για ανάπτυξη... Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:03 Ο Arianara S3: #136 02-11-23 07:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Click για ανάπτυξη... Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:20 Η glayki έγραψε: #137 02-11-23 07:20 Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ντάξει, μια αμερικάνικη μαλακία είναι το Halloween. Σιγά που θα επηρεάσει τον ΜΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της Ελλάδας αυτό το πράγμα. Τι να πούμε και εμείς που σκοτώνουμε αρνιά, τους χώνουμε σούβλες και τα ψήνουμε στο φούρνο γύρω γύρω από το σόι, σαν ιεροτελεστεία των ζουλού
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:02 Η Λένω έγραψε: #132 01-11-23 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Click για ανάπτυξη... Μα τι να πω πια... ΄Εχω εξαντληθεί... Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:14 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #133 01-11-23 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ένα πολύ ωραίο έθιμο που με τα χρόνια αποκτάει σημαντική θέση στην Ελλάδα. Ακόμα ένα θετικό που έχουν προσφέρει οι ΗΠΑ / Βρετανία στον κόσμο αυτόν . Click για ανάπτυξη... όταν το τρικ ορ τριτ προσπαθεί να εξιλεώσει το ασυγχώρητο έγκλημα τέτοιας μαζικής σφαγής από αδαείς μαγείας κολοκυθοτυρόπιτας με πιπεράτη βαρελίσια φέτα και τραγανό φύλλο σπιτικό Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:37 Ο Arianara S3: #134 01-11-23 21:37 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Click για ανάπτυξη... Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 23:10 Ο juste un instant: #135 01-11-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). Click για ανάπτυξη... Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:03 Ο Arianara S3: #136 02-11-23 07:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Click για ανάπτυξη... Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:20 Η glayki έγραψε: #137 02-11-23 07:20 Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Μέσος στεκίτης σε αυτό το θέμα εδώ και μέρες : Click για ανάπτυξη... Μα τι να πω πια... ΄Εχω εξαντληθεί...
Τσιγάρα σέρτικα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στράτος :P δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:14 Ο Τσιγάρα σέρτικα: #133 01-11-23 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ένα πολύ ωραίο έθιμο που με τα χρόνια αποκτάει σημαντική θέση στην Ελλάδα. Ακόμα ένα θετικό που έχουν προσφέρει οι ΗΠΑ / Βρετανία στον κόσμο αυτόν . Click για ανάπτυξη... όταν το τρικ ορ τριτ προσπαθεί να εξιλεώσει το ασυγχώρητο έγκλημα τέτοιας μαζικής σφαγής από αδαείς μαγείας κολοκυθοτυρόπιτας με πιπεράτη βαρελίσια φέτα και τραγανό φύλλο σπιτικό Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:37 Ο Arianara S3: #134 01-11-23 21:37 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Click για ανάπτυξη... Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 23:10 Ο juste un instant: #135 01-11-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). Click για ανάπτυξη... Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:03 Ο Arianara S3: #136 02-11-23 07:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Click για ανάπτυξη... Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:20 Η glayki έγραψε: #137 02-11-23 07:20 Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ένα πολύ ωραίο έθιμο που με τα χρόνια αποκτάει σημαντική θέση στην Ελλάδα. Ακόμα ένα θετικό που έχουν προσφέρει οι ΗΠΑ / Βρετανία στον κόσμο αυτόν . Click για ανάπτυξη... όταν το τρικ ορ τριτ προσπαθεί να εξιλεώσει το ασυγχώρητο έγκλημα τέτοιας μαζικής σφαγής από αδαείς μαγείας κολοκυθοτυρόπιτας με πιπεράτη βαρελίσια φέτα και τραγανό φύλλο σπιτικό
Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 21:37 Ο Arianara S3: #134 01-11-23 21:37 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Click για ανάπτυξη... Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 23:10 Ο juste un instant: #135 01-11-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). Click για ανάπτυξη... Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:03 Ο Arianara S3: #136 02-11-23 07:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Click για ανάπτυξη... Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:20 Η glayki έγραψε: #137 02-11-23 07:20 Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Click για ανάπτυξη... Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες).
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2023 στις 23:10 Ο juste un instant: #135 01-11-23 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). Click για ανάπτυξη... Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:03 Ο Arianara S3: #136 02-11-23 07:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Click για ανάπτυξη... Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:20 Η glayki έγραψε: #137 02-11-23 07:20 Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Απλως δεν βρισκω λογο να ερθει στην Ελλαδα ενα ξενο εθιμο απο τη στιγμη που εχουμε ενα αντιστοιχο (τις αποκριες). Click για ανάπτυξη... Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει...
Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:03 Ο Arianara S3: #136 02-11-23 07:03 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Click για ανάπτυξη... Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:20 Η glayki έγραψε: #137 02-11-23 07:20 Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν αντικαθιστά σώνει και καλά αυτό που έχουμε. Προστίθεται συνήθως σε αυτά που έχουμε. Αν αρέσει σε πολλούς, μπορεί και να υποκαταστήσει το προηγούμενο ή να συνυπάρχει αρμονικά με το ή τα υπάρχοντα εθιμα. Αυτά γίνονταν πάντα ανάμεσα στους πολιτισμούς. Οι πολιτισμοί εξελίσσονται. Τα πάντα ρει... Click για ανάπτυξη... Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:20 Η glayki έγραψε: #137 02-11-23 07:20 Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είχατε και στο χωριό σας Halloween; Από πού και πώς ξεκίνησε το Halloween, πώς έφτασε στο σήμερα και πώς διαμορφώθηκε η συγκεκριμένη γιορτή στην Ελλάδα; www.news247.gr Για τους πληθυσμούς που καθιέρωσαν τη γιορτή είχε το όλο εγχείρημα μια πνευματική διάσταση Για το μέσο Ευρωπαίο είναι απλά μια φιέστα όπως τόσες άλλες
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:28 Ο juste un instant: #138 02-11-23 07:28 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες. Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Εγω το βλεπω σαν μια προσπαθεια με το ζορι "προοδου" και παγκοσμιοποιησης. Καλο ειναι να κραταμε λιγο την εθνικη μας ταυτοτητα. Ο,τι σκεφτουν οι αμερικανοι, να σου και η ψωροκωσταινα απο κοντα. Εντελως περιττο. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα, με τα τραγούδια και τις γλώσσες.
Arianara S3 Δραστήριο μέλος Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:31 Ο Arianara S3: #139 02-11-23 07:31 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν μπορείς να βάλεις φραγμούς σε αυτά. Αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο, θα πετύχεις το αντίθετο. Δεν πετυχαίνεις τίποτα με απαγορεύσεις. Ο,τι ισχύει με τις λέξεις, ισχύει και με τα έθιμα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2023 στις 07:34 Ο juste un instant: #140 02-11-23 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/
Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Δεν ειπα να απαγορευτει. Απλως να μην τρωει τοσο σπρωξιμο ουτε απο ΜΜΕ-διαφημισεις ουτε απο τις εταιρειες. Δεν χρειαζεται. Φετος ειδικα καταντησε αηδια η υπερπροβολη. Νομιζω πρωτη φορα που εφαγε τοση προωθηση. Εγω προσωπικα δεν γουσταρω να γυρναω στην Ελλαδα και να βλεπω κολοκυθες και να ακουω "φαρσα ή κερασμα". Ετσι το βλεπω εγω. Click για ανάπτυξη... Είτε υπάρχει υπερπροβολη, είτε όχι, το έθιμο ή όχι θα περάσει ή όχι αν θέλουν ή δεν θέλουν κάποιοι. Πολλά ξένα έθιμα πέρασαν άλλωστε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προβολή. Και το αντίστροφο. Το ίδιο γίνεται με τις ξένες λέξεις στην ελληνική. Δες εδώ για τα γαλλικά. https://www.ischool.gr/threads/Γαλλικές-λέξεις-στην-καθημερινότητά-μας.56367/