Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Μαρτίου 2010 στις 22:15 Ο Guest 990498: #101 29-03-10 22:15 Τι είναι αυτο που όταν το θυμάστε σας χαλάει; Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 26 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 03:12 Η venividivici: #102 05-04-10 03:12 ο πατσάς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 03:59 Η mindcircus: #103 05-04-10 03:59 Οχι, δεν εχω μετανιωσει για πραξεις/λογια μου γιατι αυτα με εμαθαν. Σπανιως αισθανομαι να με χαλαει κατι απο το μακρινο παρελθον, μου συμβαινει κατι στον εγκεφαλο σα να πατω ντιλιτ και να ξεχνω τα ασχημα η τα εχω δουλεψει πολυ ετσι ωστε οταν τα ξαναθυμαμαι να εχουν εξαγνιστει μεσα μου, κι αυτο θελει δουλεια. Μπορει να σκεφτομαι κατι στα κοντινα μου και να με χαλαει, το στρωνω κι αυτο συνηθως με εκλογικευση των πραματων, σκεπτομενη παντα πως ολα στη ζωη μας/μου γινονται για καλο, ετσι αποδεικνυεται σε μενα τουλαχιστον, και πω εχω ερθει εδω να μαθω και να διδαχτω. Ακομα και μια κουβεντα που λεει ο λογος να μου χει πει ο φιλος μου και να μη μου χει αρεσει, το λυνω, ειτε συζητωντας σε φαση - γιατι το ειπες?- ειτε δινοντας την αναλογη αξια στο γεγονος και υπολογιζοντας αν ειναι φταιξιμο δικο/του η κανενος. Οσα με χαλανε τα ''λυνω'' μεσα μου κι ετσι δε με χαλανε πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannak Νεοφερμένο μέλος Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 15 Απριλίου 2010 στις 16:35 Η iwannak έγραψε: #104 15-04-10 16:35 Aυτο π με χαλαει περρισοτερο ειναι ν σκεφτομαι οτι η ΄φιλη΄ μου πηγε κ εκανε φαση μ τν δικο μ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 00:31 Η skatoula14: #105 19-06-10 00:31 εγω θυμαμαι κατι μεγαλα ρεζηλικια...αν και με καποια απο αυτα σκαω στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο apaleytos: #106 21-06-10 20:37 Το '99 κάποια πήγε να με δολοφονήσει αλλά τελικά τη γλύτωσα (έχω γράψει κάπου -όχι εδώ- την ιστορία αλλά δεν ξέρω αν θέλω να την ξαναγράψω -μάλλον όχι..-). Δεν με χάλασε αυτό όμως (έμαθα κάτι από αυτό). Με χάλασε ότι μετά από 2 μέρες εκείνη αυτοκτόνησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Η athinouli: #107 07-07-10 11:22 η γκρίνια του μπαμπά!!! gosh! όλα τα 'χει η Μαριορή.. ζντουφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 15:55 Η lovesome έγραψε: #108 26-07-10 15:55 Λοιπόν ας πω και εγώ βασικά θυμαμαι έναν πρωην μου και θυμωνω και ντρεπομαι με τον εαυτο μου που ταφτιαξα με ένα τόσο βλάκα και μαμάκα και και και! αμμ,,βασικά μου χαλάει η διαθεση οταν σκεφτομαι και μια ΜΕΓΑΛΗ μαμακια που έκανα περσυ! αλλά πολύ χοντρη μαλακία... εμμ..για τραγούδι δεν ακουω κατι και να μου χαλά η διαθεση! συνηθως πρώτα μου χαλα η διαθεση και μετά λιωνω στα καψουροτράγουδα και τις μπαλάντες και τα εντεχνα κλπ! ηαηα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimmaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 14:57 Η Jimmaki έγραψε: #109 27-07-10 14:57 βασικά η διαθεση μου χαλάει γενικά όταν ακούω λυπητερά τραγούδια λίγο η μελωδία λίγο οι στίχοι πάει γίνομαι ράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:11 Η arte έγραψε: #110 01-08-10 13:11 Καποιες ηλιθιες απο το δημοτικο...Αλλα δεν με νοιαζει γιατι τωρα που θα παω γυμνασιο θα βρω καινουργια φιλαρακια! Καταταλλα(το σκωτοσα)εμ...μου την σπαει αυτη η ηλιθια που μας εκανε κοινωνικη και τεχνικα...ΛΟΛ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η MissKit έγραψε: #111 17-03-11 22:26 Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:57 Ο Pure_Seduction: #112 21-03-11 23:57 διαφορα γεγονοτα απο τον περυσινο ιουνιο εως τον νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Ο Bill έγραψε: #113 21-03-11 23:58 η 6άρα από το γαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 00:26 Η Πουπουλίνα: #114 22-03-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: η 6άρα από το γαύρο Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι εισαι και εσυ ΑΕΚ;;...σορυ για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 08:58 Η marina289: #115 22-03-11 08:58 Και μένα με χαλάει η 6άρα από τον γάβρο... -που δεν ήταν 7άρα- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 01:08 Η Ψαραδέλλη: #116 28-05-12 01:08 Το χρωμα του αυτοκινητου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η prinCess.: #117 28-05-12 19:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι είναι αυτο που όταν το θυμάστε σας χαλάει; Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 26 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 03:12 Η venividivici: #102 05-04-10 03:12 ο πατσάς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 03:59 Η mindcircus: #103 05-04-10 03:59 Οχι, δεν εχω μετανιωσει για πραξεις/λογια μου γιατι αυτα με εμαθαν. Σπανιως αισθανομαι να με χαλαει κατι απο το μακρινο παρελθον, μου συμβαινει κατι στον εγκεφαλο σα να πατω ντιλιτ και να ξεχνω τα ασχημα η τα εχω δουλεψει πολυ ετσι ωστε οταν τα ξαναθυμαμαι να εχουν εξαγνιστει μεσα μου, κι αυτο θελει δουλεια. Μπορει να σκεφτομαι κατι στα κοντινα μου και να με χαλαει, το στρωνω κι αυτο συνηθως με εκλογικευση των πραματων, σκεπτομενη παντα πως ολα στη ζωη μας/μου γινονται για καλο, ετσι αποδεικνυεται σε μενα τουλαχιστον, και πω εχω ερθει εδω να μαθω και να διδαχτω. Ακομα και μια κουβεντα που λεει ο λογος να μου χει πει ο φιλος μου και να μη μου χει αρεσει, το λυνω, ειτε συζητωντας σε φαση - γιατι το ειπες?- ειτε δινοντας την αναλογη αξια στο γεγονος και υπολογιζοντας αν ειναι φταιξιμο δικο/του η κανενος. Οσα με χαλανε τα ''λυνω'' μεσα μου κι ετσι δε με χαλανε πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannak Νεοφερμένο μέλος Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 15 Απριλίου 2010 στις 16:35 Η iwannak έγραψε: #104 15-04-10 16:35 Aυτο π με χαλαει περρισοτερο ειναι ν σκεφτομαι οτι η ΄φιλη΄ μου πηγε κ εκανε φαση μ τν δικο μ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 00:31 Η skatoula14: #105 19-06-10 00:31 εγω θυμαμαι κατι μεγαλα ρεζηλικια...αν και με καποια απο αυτα σκαω στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο apaleytos: #106 21-06-10 20:37 Το '99 κάποια πήγε να με δολοφονήσει αλλά τελικά τη γλύτωσα (έχω γράψει κάπου -όχι εδώ- την ιστορία αλλά δεν ξέρω αν θέλω να την ξαναγράψω -μάλλον όχι..-). Δεν με χάλασε αυτό όμως (έμαθα κάτι από αυτό). Με χάλασε ότι μετά από 2 μέρες εκείνη αυτοκτόνησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Η athinouli: #107 07-07-10 11:22 η γκρίνια του μπαμπά!!! gosh! όλα τα 'χει η Μαριορή.. ζντουφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 15:55 Η lovesome έγραψε: #108 26-07-10 15:55 Λοιπόν ας πω και εγώ βασικά θυμαμαι έναν πρωην μου και θυμωνω και ντρεπομαι με τον εαυτο μου που ταφτιαξα με ένα τόσο βλάκα και μαμάκα και και και! αμμ,,βασικά μου χαλάει η διαθεση οταν σκεφτομαι και μια ΜΕΓΑΛΗ μαμακια που έκανα περσυ! αλλά πολύ χοντρη μαλακία... εμμ..για τραγούδι δεν ακουω κατι και να μου χαλά η διαθεση! συνηθως πρώτα μου χαλα η διαθεση και μετά λιωνω στα καψουροτράγουδα και τις μπαλάντες και τα εντεχνα κλπ! ηαηα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimmaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 14:57 Η Jimmaki έγραψε: #109 27-07-10 14:57 βασικά η διαθεση μου χαλάει γενικά όταν ακούω λυπητερά τραγούδια λίγο η μελωδία λίγο οι στίχοι πάει γίνομαι ράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:11 Η arte έγραψε: #110 01-08-10 13:11 Καποιες ηλιθιες απο το δημοτικο...Αλλα δεν με νοιαζει γιατι τωρα που θα παω γυμνασιο θα βρω καινουργια φιλαρακια! Καταταλλα(το σκωτοσα)εμ...μου την σπαει αυτη η ηλιθια που μας εκανε κοινωνικη και τεχνικα...ΛΟΛ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η MissKit έγραψε: #111 17-03-11 22:26 Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:57 Ο Pure_Seduction: #112 21-03-11 23:57 διαφορα γεγονοτα απο τον περυσινο ιουνιο εως τον νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Ο Bill έγραψε: #113 21-03-11 23:58 η 6άρα από το γαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 00:26 Η Πουπουλίνα: #114 22-03-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: η 6άρα από το γαύρο Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι εισαι και εσυ ΑΕΚ;;...σορυ για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 08:58 Η marina289: #115 22-03-11 08:58 Και μένα με χαλάει η 6άρα από τον γάβρο... -που δεν ήταν 7άρα- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 01:08 Η Ψαραδέλλη: #116 28-05-12 01:08 Το χρωμα του αυτοκινητου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η prinCess.: #117 28-05-12 19:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο πατσάς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 03:59 Η mindcircus: #103 05-04-10 03:59 Οχι, δεν εχω μετανιωσει για πραξεις/λογια μου γιατι αυτα με εμαθαν. Σπανιως αισθανομαι να με χαλαει κατι απο το μακρινο παρελθον, μου συμβαινει κατι στον εγκεφαλο σα να πατω ντιλιτ και να ξεχνω τα ασχημα η τα εχω δουλεψει πολυ ετσι ωστε οταν τα ξαναθυμαμαι να εχουν εξαγνιστει μεσα μου, κι αυτο θελει δουλεια. Μπορει να σκεφτομαι κατι στα κοντινα μου και να με χαλαει, το στρωνω κι αυτο συνηθως με εκλογικευση των πραματων, σκεπτομενη παντα πως ολα στη ζωη μας/μου γινονται για καλο, ετσι αποδεικνυεται σε μενα τουλαχιστον, και πω εχω ερθει εδω να μαθω και να διδαχτω. Ακομα και μια κουβεντα που λεει ο λογος να μου χει πει ο φιλος μου και να μη μου χει αρεσει, το λυνω, ειτε συζητωντας σε φαση - γιατι το ειπες?- ειτε δινοντας την αναλογη αξια στο γεγονος και υπολογιζοντας αν ειναι φταιξιμο δικο/του η κανενος. Οσα με χαλανε τα ''λυνω'' μεσα μου κι ετσι δε με χαλανε πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannak Νεοφερμένο μέλος Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 15 Απριλίου 2010 στις 16:35 Η iwannak έγραψε: #104 15-04-10 16:35 Aυτο π με χαλαει περρισοτερο ειναι ν σκεφτομαι οτι η ΄φιλη΄ μου πηγε κ εκανε φαση μ τν δικο μ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 00:31 Η skatoula14: #105 19-06-10 00:31 εγω θυμαμαι κατι μεγαλα ρεζηλικια...αν και με καποια απο αυτα σκαω στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο apaleytos: #106 21-06-10 20:37 Το '99 κάποια πήγε να με δολοφονήσει αλλά τελικά τη γλύτωσα (έχω γράψει κάπου -όχι εδώ- την ιστορία αλλά δεν ξέρω αν θέλω να την ξαναγράψω -μάλλον όχι..-). Δεν με χάλασε αυτό όμως (έμαθα κάτι από αυτό). Με χάλασε ότι μετά από 2 μέρες εκείνη αυτοκτόνησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Η athinouli: #107 07-07-10 11:22 η γκρίνια του μπαμπά!!! gosh! όλα τα 'χει η Μαριορή.. ζντουφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 15:55 Η lovesome έγραψε: #108 26-07-10 15:55 Λοιπόν ας πω και εγώ βασικά θυμαμαι έναν πρωην μου και θυμωνω και ντρεπομαι με τον εαυτο μου που ταφτιαξα με ένα τόσο βλάκα και μαμάκα και και και! αμμ,,βασικά μου χαλάει η διαθεση οταν σκεφτομαι και μια ΜΕΓΑΛΗ μαμακια που έκανα περσυ! αλλά πολύ χοντρη μαλακία... εμμ..για τραγούδι δεν ακουω κατι και να μου χαλά η διαθεση! συνηθως πρώτα μου χαλα η διαθεση και μετά λιωνω στα καψουροτράγουδα και τις μπαλάντες και τα εντεχνα κλπ! ηαηα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimmaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 14:57 Η Jimmaki έγραψε: #109 27-07-10 14:57 βασικά η διαθεση μου χαλάει γενικά όταν ακούω λυπητερά τραγούδια λίγο η μελωδία λίγο οι στίχοι πάει γίνομαι ράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:11 Η arte έγραψε: #110 01-08-10 13:11 Καποιες ηλιθιες απο το δημοτικο...Αλλα δεν με νοιαζει γιατι τωρα που θα παω γυμνασιο θα βρω καινουργια φιλαρακια! Καταταλλα(το σκωτοσα)εμ...μου την σπαει αυτη η ηλιθια που μας εκανε κοινωνικη και τεχνικα...ΛΟΛ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η MissKit έγραψε: #111 17-03-11 22:26 Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:57 Ο Pure_Seduction: #112 21-03-11 23:57 διαφορα γεγονοτα απο τον περυσινο ιουνιο εως τον νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Ο Bill έγραψε: #113 21-03-11 23:58 η 6άρα από το γαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 00:26 Η Πουπουλίνα: #114 22-03-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: η 6άρα από το γαύρο Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι εισαι και εσυ ΑΕΚ;;...σορυ για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 08:58 Η marina289: #115 22-03-11 08:58 Και μένα με χαλάει η 6άρα από τον γάβρο... -που δεν ήταν 7άρα- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 01:08 Η Ψαραδέλλη: #116 28-05-12 01:08 Το χρωμα του αυτοκινητου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η prinCess.: #117 28-05-12 19:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι, δεν εχω μετανιωσει για πραξεις/λογια μου γιατι αυτα με εμαθαν. Σπανιως αισθανομαι να με χαλαει κατι απο το μακρινο παρελθον, μου συμβαινει κατι στον εγκεφαλο σα να πατω ντιλιτ και να ξεχνω τα ασχημα η τα εχω δουλεψει πολυ ετσι ωστε οταν τα ξαναθυμαμαι να εχουν εξαγνιστει μεσα μου, κι αυτο θελει δουλεια. Μπορει να σκεφτομαι κατι στα κοντινα μου και να με χαλαει, το στρωνω κι αυτο συνηθως με εκλογικευση των πραματων, σκεπτομενη παντα πως ολα στη ζωη μας/μου γινονται για καλο, ετσι αποδεικνυεται σε μενα τουλαχιστον, και πω εχω ερθει εδω να μαθω και να διδαχτω. Ακομα και μια κουβεντα που λεει ο λογος να μου χει πει ο φιλος μου και να μη μου χει αρεσει, το λυνω, ειτε συζητωντας σε φαση - γιατι το ειπες?- ειτε δινοντας την αναλογη αξια στο γεγονος και υπολογιζοντας αν ειναι φταιξιμο δικο/του η κανενος. Οσα με χαλανε τα ''λυνω'' μεσα μου κι ετσι δε με χαλανε πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwannak Νεοφερμένο μέλος Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 15 Απριλίου 2010 στις 16:35 Η iwannak έγραψε: #104 15-04-10 16:35 Aυτο π με χαλαει περρισοτερο ειναι ν σκεφτομαι οτι η ΄φιλη΄ μου πηγε κ εκανε φαση μ τν δικο μ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 00:31 Η skatoula14: #105 19-06-10 00:31 εγω θυμαμαι κατι μεγαλα ρεζηλικια...αν και με καποια απο αυτα σκαω στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο apaleytos: #106 21-06-10 20:37 Το '99 κάποια πήγε να με δολοφονήσει αλλά τελικά τη γλύτωσα (έχω γράψει κάπου -όχι εδώ- την ιστορία αλλά δεν ξέρω αν θέλω να την ξαναγράψω -μάλλον όχι..-). Δεν με χάλασε αυτό όμως (έμαθα κάτι από αυτό). Με χάλασε ότι μετά από 2 μέρες εκείνη αυτοκτόνησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Η athinouli: #107 07-07-10 11:22 η γκρίνια του μπαμπά!!! gosh! όλα τα 'χει η Μαριορή.. ζντουφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 15:55 Η lovesome έγραψε: #108 26-07-10 15:55 Λοιπόν ας πω και εγώ βασικά θυμαμαι έναν πρωην μου και θυμωνω και ντρεπομαι με τον εαυτο μου που ταφτιαξα με ένα τόσο βλάκα και μαμάκα και και και! αμμ,,βασικά μου χαλάει η διαθεση οταν σκεφτομαι και μια ΜΕΓΑΛΗ μαμακια που έκανα περσυ! αλλά πολύ χοντρη μαλακία... εμμ..για τραγούδι δεν ακουω κατι και να μου χαλά η διαθεση! συνηθως πρώτα μου χαλα η διαθεση και μετά λιωνω στα καψουροτράγουδα και τις μπαλάντες και τα εντεχνα κλπ! ηαηα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimmaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 14:57 Η Jimmaki έγραψε: #109 27-07-10 14:57 βασικά η διαθεση μου χαλάει γενικά όταν ακούω λυπητερά τραγούδια λίγο η μελωδία λίγο οι στίχοι πάει γίνομαι ράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:11 Η arte έγραψε: #110 01-08-10 13:11 Καποιες ηλιθιες απο το δημοτικο...Αλλα δεν με νοιαζει γιατι τωρα που θα παω γυμνασιο θα βρω καινουργια φιλαρακια! Καταταλλα(το σκωτοσα)εμ...μου την σπαει αυτη η ηλιθια που μας εκανε κοινωνικη και τεχνικα...ΛΟΛ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η MissKit έγραψε: #111 17-03-11 22:26 Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:57 Ο Pure_Seduction: #112 21-03-11 23:57 διαφορα γεγονοτα απο τον περυσινο ιουνιο εως τον νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Ο Bill έγραψε: #113 21-03-11 23:58 η 6άρα από το γαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 00:26 Η Πουπουλίνα: #114 22-03-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: η 6άρα από το γαύρο Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι εισαι και εσυ ΑΕΚ;;...σορυ για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 08:58 Η marina289: #115 22-03-11 08:58 Και μένα με χαλάει η 6άρα από τον γάβρο... -που δεν ήταν 7άρα- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 01:08 Η Ψαραδέλλη: #116 28-05-12 01:08 Το χρωμα του αυτοκινητου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η prinCess.: #117 28-05-12 19:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aυτο π με χαλαει περρισοτερο ειναι ν σκεφτομαι οτι η ΄φιλη΄ μου πηγε κ εκανε φαση μ τν δικο μ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 00:31 Η skatoula14: #105 19-06-10 00:31 εγω θυμαμαι κατι μεγαλα ρεζηλικια...αν και με καποια απο αυτα σκαω στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο apaleytos: #106 21-06-10 20:37 Το '99 κάποια πήγε να με δολοφονήσει αλλά τελικά τη γλύτωσα (έχω γράψει κάπου -όχι εδώ- την ιστορία αλλά δεν ξέρω αν θέλω να την ξαναγράψω -μάλλον όχι..-). Δεν με χάλασε αυτό όμως (έμαθα κάτι από αυτό). Με χάλασε ότι μετά από 2 μέρες εκείνη αυτοκτόνησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Η athinouli: #107 07-07-10 11:22 η γκρίνια του μπαμπά!!! gosh! όλα τα 'χει η Μαριορή.. ζντουφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 15:55 Η lovesome έγραψε: #108 26-07-10 15:55 Λοιπόν ας πω και εγώ βασικά θυμαμαι έναν πρωην μου και θυμωνω και ντρεπομαι με τον εαυτο μου που ταφτιαξα με ένα τόσο βλάκα και μαμάκα και και και! αμμ,,βασικά μου χαλάει η διαθεση οταν σκεφτομαι και μια ΜΕΓΑΛΗ μαμακια που έκανα περσυ! αλλά πολύ χοντρη μαλακία... εμμ..για τραγούδι δεν ακουω κατι και να μου χαλά η διαθεση! συνηθως πρώτα μου χαλα η διαθεση και μετά λιωνω στα καψουροτράγουδα και τις μπαλάντες και τα εντεχνα κλπ! ηαηα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimmaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 14:57 Η Jimmaki έγραψε: #109 27-07-10 14:57 βασικά η διαθεση μου χαλάει γενικά όταν ακούω λυπητερά τραγούδια λίγο η μελωδία λίγο οι στίχοι πάει γίνομαι ράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:11 Η arte έγραψε: #110 01-08-10 13:11 Καποιες ηλιθιες απο το δημοτικο...Αλλα δεν με νοιαζει γιατι τωρα που θα παω γυμνασιο θα βρω καινουργια φιλαρακια! Καταταλλα(το σκωτοσα)εμ...μου την σπαει αυτη η ηλιθια που μας εκανε κοινωνικη και τεχνικα...ΛΟΛ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η MissKit έγραψε: #111 17-03-11 22:26 Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:57 Ο Pure_Seduction: #112 21-03-11 23:57 διαφορα γεγονοτα απο τον περυσινο ιουνιο εως τον νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Ο Bill έγραψε: #113 21-03-11 23:58 η 6άρα από το γαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 00:26 Η Πουπουλίνα: #114 22-03-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: η 6άρα από το γαύρο Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι εισαι και εσυ ΑΕΚ;;...σορυ για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 08:58 Η marina289: #115 22-03-11 08:58 Και μένα με χαλάει η 6άρα από τον γάβρο... -που δεν ήταν 7άρα- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 01:08 Η Ψαραδέλλη: #116 28-05-12 01:08 Το χρωμα του αυτοκινητου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η prinCess.: #117 28-05-12 19:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω θυμαμαι κατι μεγαλα ρεζηλικια...αν και με καποια απο αυτα σκαω στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 20:37 Ο apaleytos: #106 21-06-10 20:37 Το '99 κάποια πήγε να με δολοφονήσει αλλά τελικά τη γλύτωσα (έχω γράψει κάπου -όχι εδώ- την ιστορία αλλά δεν ξέρω αν θέλω να την ξαναγράψω -μάλλον όχι..-). Δεν με χάλασε αυτό όμως (έμαθα κάτι από αυτό). Με χάλασε ότι μετά από 2 μέρες εκείνη αυτοκτόνησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Η athinouli: #107 07-07-10 11:22 η γκρίνια του μπαμπά!!! gosh! όλα τα 'χει η Μαριορή.. ζντουφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 15:55 Η lovesome έγραψε: #108 26-07-10 15:55 Λοιπόν ας πω και εγώ βασικά θυμαμαι έναν πρωην μου και θυμωνω και ντρεπομαι με τον εαυτο μου που ταφτιαξα με ένα τόσο βλάκα και μαμάκα και και και! αμμ,,βασικά μου χαλάει η διαθεση οταν σκεφτομαι και μια ΜΕΓΑΛΗ μαμακια που έκανα περσυ! αλλά πολύ χοντρη μαλακία... εμμ..για τραγούδι δεν ακουω κατι και να μου χαλά η διαθεση! συνηθως πρώτα μου χαλα η διαθεση και μετά λιωνω στα καψουροτράγουδα και τις μπαλάντες και τα εντεχνα κλπ! ηαηα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimmaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 14:57 Η Jimmaki έγραψε: #109 27-07-10 14:57 βασικά η διαθεση μου χαλάει γενικά όταν ακούω λυπητερά τραγούδια λίγο η μελωδία λίγο οι στίχοι πάει γίνομαι ράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:11 Η arte έγραψε: #110 01-08-10 13:11 Καποιες ηλιθιες απο το δημοτικο...Αλλα δεν με νοιαζει γιατι τωρα που θα παω γυμνασιο θα βρω καινουργια φιλαρακια! Καταταλλα(το σκωτοσα)εμ...μου την σπαει αυτη η ηλιθια που μας εκανε κοινωνικη και τεχνικα...ΛΟΛ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η MissKit έγραψε: #111 17-03-11 22:26 Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:57 Ο Pure_Seduction: #112 21-03-11 23:57 διαφορα γεγονοτα απο τον περυσινο ιουνιο εως τον νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Ο Bill έγραψε: #113 21-03-11 23:58 η 6άρα από το γαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 00:26 Η Πουπουλίνα: #114 22-03-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: η 6άρα από το γαύρο Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι εισαι και εσυ ΑΕΚ;;...σορυ για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 08:58 Η marina289: #115 22-03-11 08:58 Και μένα με χαλάει η 6άρα από τον γάβρο... -που δεν ήταν 7άρα- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 01:08 Η Ψαραδέλλη: #116 28-05-12 01:08 Το χρωμα του αυτοκινητου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η prinCess.: #117 28-05-12 19:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το '99 κάποια πήγε να με δολοφονήσει αλλά τελικά τη γλύτωσα (έχω γράψει κάπου -όχι εδώ- την ιστορία αλλά δεν ξέρω αν θέλω να την ξαναγράψω -μάλλον όχι..-). Δεν με χάλασε αυτό όμως (έμαθα κάτι από αυτό). Με χάλασε ότι μετά από 2 μέρες εκείνη αυτοκτόνησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 11:22 Η athinouli: #107 07-07-10 11:22 η γκρίνια του μπαμπά!!! gosh! όλα τα 'χει η Μαριορή.. ζντουφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 15:55 Η lovesome έγραψε: #108 26-07-10 15:55 Λοιπόν ας πω και εγώ βασικά θυμαμαι έναν πρωην μου και θυμωνω και ντρεπομαι με τον εαυτο μου που ταφτιαξα με ένα τόσο βλάκα και μαμάκα και και και! αμμ,,βασικά μου χαλάει η διαθεση οταν σκεφτομαι και μια ΜΕΓΑΛΗ μαμακια που έκανα περσυ! αλλά πολύ χοντρη μαλακία... εμμ..για τραγούδι δεν ακουω κατι και να μου χαλά η διαθεση! συνηθως πρώτα μου χαλα η διαθεση και μετά λιωνω στα καψουροτράγουδα και τις μπαλάντες και τα εντεχνα κλπ! ηαηα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimmaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 14:57 Η Jimmaki έγραψε: #109 27-07-10 14:57 βασικά η διαθεση μου χαλάει γενικά όταν ακούω λυπητερά τραγούδια λίγο η μελωδία λίγο οι στίχοι πάει γίνομαι ράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:11 Η arte έγραψε: #110 01-08-10 13:11 Καποιες ηλιθιες απο το δημοτικο...Αλλα δεν με νοιαζει γιατι τωρα που θα παω γυμνασιο θα βρω καινουργια φιλαρακια! Καταταλλα(το σκωτοσα)εμ...μου την σπαει αυτη η ηλιθια που μας εκανε κοινωνικη και τεχνικα...ΛΟΛ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η MissKit έγραψε: #111 17-03-11 22:26 Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:57 Ο Pure_Seduction: #112 21-03-11 23:57 διαφορα γεγονοτα απο τον περυσινο ιουνιο εως τον νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Ο Bill έγραψε: #113 21-03-11 23:58 η 6άρα από το γαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 00:26 Η Πουπουλίνα: #114 22-03-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: η 6άρα από το γαύρο Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι εισαι και εσυ ΑΕΚ;;...σορυ για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 08:58 Η marina289: #115 22-03-11 08:58 Και μένα με χαλάει η 6άρα από τον γάβρο... -που δεν ήταν 7άρα- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 01:08 Η Ψαραδέλλη: #116 28-05-12 01:08 Το χρωμα του αυτοκινητου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η prinCess.: #117 28-05-12 19:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η γκρίνια του μπαμπά!!! gosh! όλα τα 'χει η Μαριορή.. ζντουφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2010 στις 15:55 Η lovesome έγραψε: #108 26-07-10 15:55 Λοιπόν ας πω και εγώ βασικά θυμαμαι έναν πρωην μου και θυμωνω και ντρεπομαι με τον εαυτο μου που ταφτιαξα με ένα τόσο βλάκα και μαμάκα και και και! αμμ,,βασικά μου χαλάει η διαθεση οταν σκεφτομαι και μια ΜΕΓΑΛΗ μαμακια που έκανα περσυ! αλλά πολύ χοντρη μαλακία... εμμ..για τραγούδι δεν ακουω κατι και να μου χαλά η διαθεση! συνηθως πρώτα μου χαλα η διαθεση και μετά λιωνω στα καψουροτράγουδα και τις μπαλάντες και τα εντεχνα κλπ! ηαηα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimmaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 14:57 Η Jimmaki έγραψε: #109 27-07-10 14:57 βασικά η διαθεση μου χαλάει γενικά όταν ακούω λυπητερά τραγούδια λίγο η μελωδία λίγο οι στίχοι πάει γίνομαι ράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:11 Η arte έγραψε: #110 01-08-10 13:11 Καποιες ηλιθιες απο το δημοτικο...Αλλα δεν με νοιαζει γιατι τωρα που θα παω γυμνασιο θα βρω καινουργια φιλαρακια! Καταταλλα(το σκωτοσα)εμ...μου την σπαει αυτη η ηλιθια που μας εκανε κοινωνικη και τεχνικα...ΛΟΛ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η MissKit έγραψε: #111 17-03-11 22:26 Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:57 Ο Pure_Seduction: #112 21-03-11 23:57 διαφορα γεγονοτα απο τον περυσινο ιουνιο εως τον νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Ο Bill έγραψε: #113 21-03-11 23:58 η 6άρα από το γαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 00:26 Η Πουπουλίνα: #114 22-03-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: η 6άρα από το γαύρο Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι εισαι και εσυ ΑΕΚ;;...σορυ για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 08:58 Η marina289: #115 22-03-11 08:58 Και μένα με χαλάει η 6άρα από τον γάβρο... -που δεν ήταν 7άρα- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 01:08 Η Ψαραδέλλη: #116 28-05-12 01:08 Το χρωμα του αυτοκινητου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η prinCess.: #117 28-05-12 19:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν ας πω και εγώ βασικά θυμαμαι έναν πρωην μου και θυμωνω και ντρεπομαι με τον εαυτο μου που ταφτιαξα με ένα τόσο βλάκα και μαμάκα και και και! αμμ,,βασικά μου χαλάει η διαθεση οταν σκεφτομαι και μια ΜΕΓΑΛΗ μαμακια που έκανα περσυ! αλλά πολύ χοντρη μαλακία... εμμ..για τραγούδι δεν ακουω κατι και να μου χαλά η διαθεση! συνηθως πρώτα μου χαλα η διαθεση και μετά λιωνω στα καψουροτράγουδα και τις μπαλάντες και τα εντεχνα κλπ! ηαηα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jimmaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 14:57 Η Jimmaki έγραψε: #109 27-07-10 14:57 βασικά η διαθεση μου χαλάει γενικά όταν ακούω λυπητερά τραγούδια λίγο η μελωδία λίγο οι στίχοι πάει γίνομαι ράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:11 Η arte έγραψε: #110 01-08-10 13:11 Καποιες ηλιθιες απο το δημοτικο...Αλλα δεν με νοιαζει γιατι τωρα που θα παω γυμνασιο θα βρω καινουργια φιλαρακια! Καταταλλα(το σκωτοσα)εμ...μου την σπαει αυτη η ηλιθια που μας εκανε κοινωνικη και τεχνικα...ΛΟΛ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η MissKit έγραψε: #111 17-03-11 22:26 Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:57 Ο Pure_Seduction: #112 21-03-11 23:57 διαφορα γεγονοτα απο τον περυσινο ιουνιο εως τον νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Ο Bill έγραψε: #113 21-03-11 23:58 η 6άρα από το γαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 00:26 Η Πουπουλίνα: #114 22-03-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: η 6άρα από το γαύρο Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι εισαι και εσυ ΑΕΚ;;...σορυ για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 08:58 Η marina289: #115 22-03-11 08:58 Και μένα με χαλάει η 6άρα από τον γάβρο... -που δεν ήταν 7άρα- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 01:08 Η Ψαραδέλλη: #116 28-05-12 01:08 Το χρωμα του αυτοκινητου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η prinCess.: #117 28-05-12 19:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βασικά η διαθεση μου χαλάει γενικά όταν ακούω λυπητερά τραγούδια λίγο η μελωδία λίγο οι στίχοι πάει γίνομαι ράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:11 Η arte έγραψε: #110 01-08-10 13:11 Καποιες ηλιθιες απο το δημοτικο...Αλλα δεν με νοιαζει γιατι τωρα που θα παω γυμνασιο θα βρω καινουργια φιλαρακια! Καταταλλα(το σκωτοσα)εμ...μου την σπαει αυτη η ηλιθια που μας εκανε κοινωνικη και τεχνικα...ΛΟΛ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η MissKit έγραψε: #111 17-03-11 22:26 Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:57 Ο Pure_Seduction: #112 21-03-11 23:57 διαφορα γεγονοτα απο τον περυσινο ιουνιο εως τον νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Ο Bill έγραψε: #113 21-03-11 23:58 η 6άρα από το γαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 00:26 Η Πουπουλίνα: #114 22-03-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: η 6άρα από το γαύρο Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι εισαι και εσυ ΑΕΚ;;...σορυ για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 08:58 Η marina289: #115 22-03-11 08:58 Και μένα με χαλάει η 6άρα από τον γάβρο... -που δεν ήταν 7άρα- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 01:08 Η Ψαραδέλλη: #116 28-05-12 01:08 Το χρωμα του αυτοκινητου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η prinCess.: #117 28-05-12 19:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καποιες ηλιθιες απο το δημοτικο...Αλλα δεν με νοιαζει γιατι τωρα που θα παω γυμνασιο θα βρω καινουργια φιλαρακια! Καταταλλα(το σκωτοσα)εμ...μου την σπαει αυτη η ηλιθια που μας εκανε κοινωνικη και τεχνικα...ΛΟΛ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2011 στις 22:26 Η MissKit έγραψε: #111 17-03-11 22:26 Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:57 Ο Pure_Seduction: #112 21-03-11 23:57 διαφορα γεγονοτα απο τον περυσινο ιουνιο εως τον νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Ο Bill έγραψε: #113 21-03-11 23:58 η 6άρα από το γαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 00:26 Η Πουπουλίνα: #114 22-03-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: η 6άρα από το γαύρο Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι εισαι και εσυ ΑΕΚ;;...σορυ για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 08:58 Η marina289: #115 22-03-11 08:58 Και μένα με χαλάει η 6άρα από τον γάβρο... -που δεν ήταν 7άρα- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 01:08 Η Ψαραδέλλη: #116 28-05-12 01:08 Το χρωμα του αυτοκινητου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η prinCess.: #117 28-05-12 19:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:57 Ο Pure_Seduction: #112 21-03-11 23:57 διαφορα γεγονοτα απο τον περυσινο ιουνιο εως τον νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Ο Bill έγραψε: #113 21-03-11 23:58 η 6άρα από το γαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 00:26 Η Πουπουλίνα: #114 22-03-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: η 6άρα από το γαύρο Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι εισαι και εσυ ΑΕΚ;;...σορυ για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 08:58 Η marina289: #115 22-03-11 08:58 Και μένα με χαλάει η 6άρα από τον γάβρο... -που δεν ήταν 7άρα- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 01:08 Η Ψαραδέλλη: #116 28-05-12 01:08 Το χρωμα του αυτοκινητου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η prinCess.: #117 28-05-12 19:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
διαφορα γεγονοτα απο τον περυσινο ιουνιο εως τον νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2011 στις 23:58 Ο Bill έγραψε: #113 21-03-11 23:58 η 6άρα από το γαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 00:26 Η Πουπουλίνα: #114 22-03-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: η 6άρα από το γαύρο Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι εισαι και εσυ ΑΕΚ;;...σορυ για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 08:58 Η marina289: #115 22-03-11 08:58 Και μένα με χαλάει η 6άρα από τον γάβρο... -που δεν ήταν 7άρα- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 01:08 Η Ψαραδέλλη: #116 28-05-12 01:08 Το χρωμα του αυτοκινητου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η prinCess.: #117 28-05-12 19:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η 6άρα από το γαύρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.949 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 00:26 Η Πουπουλίνα: #114 22-03-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: η 6άρα από το γαύρο Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι εισαι και εσυ ΑΕΚ;;...σορυ για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 08:58 Η marina289: #115 22-03-11 08:58 Και μένα με χαλάει η 6άρα από τον γάβρο... -που δεν ήταν 7άρα- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 01:08 Η Ψαραδέλλη: #116 28-05-12 01:08 Το χρωμα του αυτοκινητου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η prinCess.: #117 28-05-12 19:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: η 6άρα από το γαύρο Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι εισαι και εσυ ΑΕΚ;;...σορυ για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2011 στις 08:58 Η marina289: #115 22-03-11 08:58 Και μένα με χαλάει η 6άρα από τον γάβρο... -που δεν ήταν 7άρα- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 01:08 Η Ψαραδέλλη: #116 28-05-12 01:08 Το χρωμα του αυτοκινητου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η prinCess.: #117 28-05-12 19:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και μένα με χαλάει η 6άρα από τον γάβρο... -που δεν ήταν 7άρα- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 01:08 Η Ψαραδέλλη: #116 28-05-12 01:08 Το χρωμα του αυτοκινητου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η prinCess.: #117 28-05-12 19:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το χρωμα του αυτοκινητου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 28 Μαΐου 2012 στις 19:36 Η prinCess.: #117 28-05-12 19:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια. Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 02:47 Η yperoxi έγραψε: #118 29-05-12 02:47 Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κανά δυό καταστάσεις με άτομα. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί κλπ. Τι άσχημες αναμνήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 29 Μαΐου 2012 στις 22:46 Η penni_k έγραψε: #119 29-05-12 22:46 Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στυλιστικα λαθη... ακομα απορω πως δεν το εβλεπα τοτε?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aristi Νεοφερμένο μέλος Η aristi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:15 Η aristi έγραψε: #120 03-07-12 14:15 Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ζήσω όπως έζησα φέτος ... Ανέμελα, με πολύ κόσμο γύρω μου, με μια σχέση που παρ' όλο που μου στοίχισε θα τη θυμάμαι για πάντα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.