chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.

12-12-24

01:31
Έχει πράγματι ξεφύγει η «w0ke ατζέντα»; | Μια Ψύχραιμη Κριτική
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

03-01-25

19:08
Τι ωραία που αυτή η παράνοια αρχίζει να φτάνει στο τέλος της.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

13-01-25

22:37

Πλήρης στροφή από τον Ζούκερμπεργκ: «Θέλω περισσότερη ανδρική ενέργεια και λιγότερο woke» - iefimerida.gr
Μετά την ανακοίνωση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ ότι θα αντικαταστήσει τον έλεγχο γεγονότων (fact-checking) με ένα σύστημα αντίστοιχο με αυτό που λειτουργεί στην πλατφόρμα Χ του Έλον Μασκ, κάτι που ανοίγει την πόρτα σε παραπληροφόρηση και fake news, ο ιδρυτής της Meta επανήλθε με νέες «βόμβες».

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

13-01-25

22:38
Θα τον βγάλουν ρατσιστή και αυτόν, γνωστή τακτική της αριστεράς και των φεμινιστριων.

13-01-25

22:41
Φώτη νομίζω πρέπει λίγο να ξεκολλήσεις από την αριστερά και τον φεμινισμό. Για τα προβλήματα σου και τα προβλήματα του κόσμου δεν φταίει ούτε η αριστερά ούτε ο φεμινισμός.Θα τον βγάλουν ρατσιστή και αυτόν, γνωστή τακτική της αριστεράς και των φεμινιστριων.
American Economist
Επιφανές μέλος

13-01-25

22:42
Φώτη νομίζω πρέπει λίγο να ξεκολλήσεις από την αριστερά και τον φεμινισμό. Για τα προβλήματα σου και τα προβλήματα του κόσμου δεν φταίει ούτε η αριστερά ούτε ο φεμινισμός.
Προφανώς και ευθύνεται για πολλά προβλήματα του κόσμου τόσο η αριστερά όσο και ο φεμινισμός, τα έχουμε αναλύσει αρκετές φορές.
Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα αυτή την στιγμή. Όλα καλά.

13-01-25

22:56
Ε εντάξει, για να είναι προφανές κιόλας μάλλον εγώ είμαι η χαζή. Έγινε!Προφανώς και ευθύνεται για πολλά προβλήματα του κόσμου τόσο η αριστερά όσο και ο φεμινισμός, τα έχουμε αναλύσει αρκετές φορές.
American Economist
Επιφανές μέλος

13-01-25

23:00
Ε εντάξει, για να είναι προφανές κιόλας μάλλον εγώ είμαι η χαζή. Έγινε!
Έγινε. Καλή σου συνέχεια!!
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

14-01-25

00:12
Εντωμεταξύ στα ποσοστά γράφει αυτό:![]()
Πλήρης στροφή από τον Ζούκερμπεργκ: «Θέλω περισσότερη ανδρική ενέργεια και λιγότερο woke» - iefimerida.gr
Μετά την ανακοίνωση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ ότι θα αντικαταστήσει τον έλεγχο γεγονότων (fact-checking) με ένα σύστημα αντίστοιχο με αυτό που λειτουργεί στην πλατφόρμα Χ του Έλον Μασκ, κάτι που ανοίγει την πόρτα σε παραπληροφόρηση και fake news, ο ιδρυτής της Meta επανήλθε με νέες «βόμβες».www.iefimerida.gr
Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία, η Meta αριθμούσε (το 2023) 36% γυναίκες, εκ των οποίων 26% μεταξύ των μηχανικών της εταιρίας. Οι εργαζόμενοι ήταν 37% Λευκοί, 49% Ασιάτες, αλλά μόνο 4% Μαύροι και 6% Ισπανόφωνοι. Επιπλέον 9,7% ήταν στην ομάδα « LGBTQ+».
Δηλαδή πριν πως ήταν; Δεν το λες και καμία τρελή ποσόστωση
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

14-01-25

01:12
Όταν εγω σας λεω οτι οι κορποραίοι μας κοροιδευουν όλους μες τα μούτρα μας, με αυτές τις μπουρδολογίες, είμαι ο weirdo της υπόθεσης.Εντωμεταξύ στα ποσοστά γράφει αυτό:
Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία, η Meta αριθμούσε (το 2023) 36% γυναίκες, εκ των οποίων 26% μεταξύ των μηχανικών της εταιρίας. Οι εργαζόμενοι ήταν 37% Λευκοί, 49% Ασιάτες, αλλά μόνο 4% Μαύροι και 6% Ισπανόφωνοι. Επιπλέον 9,7% ήταν στην ομάδα « LGBTQ+».
Δηλαδή πριν πως ήταν; Δεν το λες και καμία τρελή ποσόστωση
Και τωρα, που δήλωσε ότι δήλωσε, ότι θέλει περισσότερη ανδρική ενέργεια και λιγότερο γουοουκ, όποιος δικός μας πιστέψει αυτή την ανοησία θα είναι άξιος της μοίρας του.
Τα φράγκα κοιτάνε και το PRιλίκι, και τωρα που άλλαξε ο ηγεμών, τούμπα και η μπιφτέκα.
Αυτά σας έλεγα τόσα χρόνια, όλους μας χρησιμοποιούν, άντρες, γυναίκες, woke, αντι-woke, αριστερούς, εθνικιστές, γκει, στρεητ, όλους.
Κανονικά δεν θελει κανενα ποσοστό, καθομαστε σαν bean counters και μετράμε κατα πόσο το δικαίωμά σου να απασχολείσαι ειναι υπο-ποσοστό του δικού μου ή του παραδίπλα.
Σκοπός ειναι να πάει κάποιος και μονάχα να μην ΚΟΠΕΙ λόγω ιδιαιτεροτήτων και προκαταλήψεων, όχι να μαζέψουμε το καθε αδέσποτο απο την καθε κατηγορία και μετα να λέμε 43% εσυ 57% εγω μμμμ άδικο ειναι.
Πρώτα η ικανότητα εκτέλεσης καθήκοντος, και μετα αν καποια ιδιαιτερότητα πχ η δική μου χρήζει προτεραιότητας μεταξυ εξίσου ικανών, το κοιτάμε.
Καημένε Μεμε, ακόμα μετράς ποσοστά, σε χρησιμοποιουν ως πιόνι κι εσένα και μενα και τις ιδιαιτερότητές μας.
Διώξτους μακριά σου τους υποκριτές, έλα στον εθνικισμό, θα σου προσφέρω και μπισκότα.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

14-01-25

02:49
Αυτό το περίμενα, νομίζω το είχα ξαναγράψει όταν λέγατε για τον καπιταλισμό στα πραιντ ότι είναι ο,τι τους συμφέρει.Τα φράγκα κοιτάνε και το PRιλίκι, και τωρα που άλλαξε ο ηγεμών, τούμπα και η μπιφτέκα.
Κοίτα, προσωπικά δεν είμαι και τόσο φαν τέτοιων πρακτικών όσο μάλλον νομίζεις. Βάζω τον εαυτό μου σε μια αντίστοιχη περίπτωση και σκέφτομαι αν θα μου άρεσε κάποιος να πάρει κάτι που "άξιζα" μη αξιοκρατικά και νομίζω και ότι ο καθένας θα προτιμούσε να πάρει κάτι γιατί το αξίζει. Νομίζω όμως ότι καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης τους και αυτό είναι που δεν μου αρέσει στους επικριτές τους, το ότι εκμηδενίζουν τα παρακάτω χωρίς να σκεφτούν:Κανονικά δεν θελει κανενα ποσοστό, καθομαστε σαν bean counters και μετράμε κατα πόσο το δικαίωμά σου να απασχολείσαι ειναι υπο-ποσοστό του δικού μου ή του παραδίπλα.
Σκοπός ειναι να πάει κάποιος και μονάχα να μην ΚΟΠΕΙ λόγω ιδιαιτεροτήτων και προκαταλήψεων, όχι να μαζέψουμε το καθε αδέσποτο απο την καθε κατηγορία και μετα να λέμε 43% εσυ 57% εγω μμμμ άδικο ειναι.
Πρώτα η ικανότητα εκτέλεσης καθήκοντος, και μετα αν καποια ιδιαιτερότητα πχ η δική μου χρήζει προτεραιότητας μεταξυ εξίσου ικανών, το κοιτάμε.
1) τέτοια λογικής μέτρα υπάρχουν ήδη, απλά έχουν περάσει αλλιώς στον κόσμο. Π.χ. το σύστημα για τους πολύτεκνους πατάει σε αυτή τη βάση: το κράτος θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα δημογραφικό και δίνει βοήθεια στους πολύτεκνους. Έτσι ο άλλος επειδή έκανε πολλά παιδιά παίρνει μια θέση, μια αύξηση, ένα επίδομα και ο άλλος που μπορεί να μη θέλει ή να μη μπορεί πρέπει να το δεχθεί. Με την ίδια λογική εδώ το κράτος υποτίθεται ότι βλέπει τις διακρίσεις και βοηθάει ώστε να καταπολεμηθεί το πρόβλημα. Στην Αμερική ειδικά υπάρχει θέμα από τη στιγμή που γεννιέται ο άλλος λόγω του τεράστιου φιλελευθερισμού στην παιδεία και την εκπαίδευση. Ας πούμε η χρηματοδότηση στα σχολεία δεν πάει όπως σε εμάς ένα χ ποσό σε κάθε σχολείο, αλλά αναλόγως με το πόσο καλά στατιστικά έχει (κάτι σαν αυτό που συζητούσαν και εδώ) με αποτέλεσμα υποβαθμισμένες γειτονιές να παίρνουν ψίχουλα και μετά έτσι όπως είναι τα κριτήρια εισαγωγής στα πανεπιστήμιά τους εκεί να μπαίνουν σε καλές σχολές συγκεκριμένοι και αυτό μετά έχει αντίκτυπο στο πόσο καλή εργασία θα έχουν και καταλαβαίνεις ότι φτάνει ένας φαύλος κύκλος όπου κάποιες μειονότητες ας πούμε δεν θα βγουν ποτέ αν δεν υπάρχει μια εξωτερική δύναμη να ανακατέψει την τράπουλα ξανά. Έτσι τουλάχιστον το έχω καταλάβει.
2) ότι κάνουν λες και τώρα ξαφνικά ο κόσμος έγινε άδικος και πριν ήταν όλα αγγελικά πλασμένα. Όσο και να το παίζουμε προοδευτικοί δυστυχώς έστω και ενδόμυχα κάποιες προκαταλήψεις συνεχίζουν να υπάρχουν γύρω μας και πιο παλιά ήταν ακόμα χειρότερα. Και αυτό συμβαίνει και στην ανάποδη, δηλαδή άντρες που δεν προτιμούνται, απλά αυτές οι θέσεις είναι λιγότερες και μικρότερων αμοιβών. Εγώ όταν τελείωσα τη γαλλική και άνοιξα αγγελίες είδα σχεδόν παντού να γράφουν: "ζητείται καθηγήτρια γαλλικών", γιατί αυτό έχουν στο μυαλό τους ως ιδανικό. Βάλε π.χ. αυτό σε χειρότερες καταστάσεις. Πόσες τρανς έχουν καταλήξει στην πορνεία γιατί είναι τρομερά δύσκολο να τις πάρει κάποιος ακόμα και σε απλές δουλειές. Θυμάμαι στο θρεντ με την εξ αποστάσεως εργασία που αρκετοί δεν καταλαβαίναν την ανάγκη ύπαρξης της όσο και να την εξηγούσες, γιατί πολλοί βλέπουν τον κόσμο αρκετά εγωκεντρικά και δεν μπορούν να διανοηθούν ότι κάποιος μπορεί να πρέπει να φτύσει αίμα για να κάνει κάτι που οι ίδιοι έχουν δεδομένο.
Οπότε οκει, δεν θέλουμε dei, δεν θέλουμε "γουοκ" προπαγάνδες περί αδικιών και ισότητας. Εγώ μαζί σου, πρώτα οι ικανότητες και να κρίνονται όλοι δίκαια, αλλά πως θα αλλάξουν ξαφνικά τα πράγματα; Αν και για να είμαστε ειλικρινείς, ακόμα και το ποιος χρήζει προτεραιότητα μεταξύ ίσων, γουοκ ακούγεται γιατί και αυτό δεν είναι μια μορφή θετικής διάκρισης;
Κάτσε πρώτα να φτιάξει ο Γιάννης τον γουοκ εθνικισμό του, αλλά τα πολλά γλυκά τα έχω κόψειΔιώξτους μακριά σου τους υποκριτές, έλα στον εθνικισμό, θα σου προσφέρω και μπισκότα.
American Economist
Επιφανές μέλος

14-01-25

07:04
Όσο αφορά τα DEI programs είναι ότι χειρότερο υπάρχει, και ευτυχώς σιγά σιγά καταργούνται. Ουσιαστικά reverse racism προάγουν παρά κάτι το ουσιαστικο
Είναι εντελώς άκυρο να προσλαμβάνονται εργαζόμενοι σε θέσεις εργασίας βάση των κοινωνικών χαρακτηριστικών τους και όχι βάση των δεξιοτήτων και των γνώσεων τους. Νομίζω ότι αυτό έγινε πλήρως εμφανές αυτές τις ημέρες στο Los Angeles, όπου η διοίκηση του LAFD ήταν γυναίκες λεσβίες, οι οποίες ήταν εντελώς ανίκανες με αποτέλεσμα να καεί η μισή πόλη. Προφανώς και προσλήφθηκαν επειδή ανήκουν στην LGBT κοινότητα και όχι λόγω των δεξιοτήτων τους. Λες και ενδιαφέρει τους πολίτες που έχασαν τις περιουσίες τους αν το fire department είναι well diversified.
Αυτό ισχύει σε όλες τις δουλειές βέβαια. Σκεφτείτε να πάτε σε ένα νοσοκομείο και ο γιατρός να έχει προσληφθεί μέσω DEI program, δεν νομίζω να εμπιστευόσασταν ένα τέτοιο άτομο. Το χειρότερο είναι ότι μετά την ανακοίνωση για την κατάργηση των DEI programs από μια σειρά εταιρειών, οι αριστεροί και οι φεμινίστριες έχουν ξεσηκωθεί λέγοντας ότι θα κάνουν boycott τις εταιρείες αυτές. Άτομα εντελώς καμμένα (κοινός npc) χωρίς κανένα ίχνος λογικής και κριτικής σκέψης, που όλα τα βρίσκουν ρατσιστικά και οπισθοδρομικά.
Το board department του LAFD, το πως και γιατί διορίστηκαν στις θέσεις αυτές είναι προφανές. Σίγουρα όχι βάση των δεξιοτήτων και τις εμπειρίας τους. Αν είχαν προσληφθεί βάση σοβαρών κριτηρίων, τότε θα υπήρχε οργάνωση στην κατάσβεση των πυρκαγιών, ενώ τα fire hydrants δεν θα ήταν εκτός λειτουργίας όπως τώρα.
Είναι εντελώς άκυρο να προσλαμβάνονται εργαζόμενοι σε θέσεις εργασίας βάση των κοινωνικών χαρακτηριστικών τους και όχι βάση των δεξιοτήτων και των γνώσεων τους. Νομίζω ότι αυτό έγινε πλήρως εμφανές αυτές τις ημέρες στο Los Angeles, όπου η διοίκηση του LAFD ήταν γυναίκες λεσβίες, οι οποίες ήταν εντελώς ανίκανες με αποτέλεσμα να καεί η μισή πόλη. Προφανώς και προσλήφθηκαν επειδή ανήκουν στην LGBT κοινότητα και όχι λόγω των δεξιοτήτων τους. Λες και ενδιαφέρει τους πολίτες που έχασαν τις περιουσίες τους αν το fire department είναι well diversified.
Αυτό ισχύει σε όλες τις δουλειές βέβαια. Σκεφτείτε να πάτε σε ένα νοσοκομείο και ο γιατρός να έχει προσληφθεί μέσω DEI program, δεν νομίζω να εμπιστευόσασταν ένα τέτοιο άτομο. Το χειρότερο είναι ότι μετά την ανακοίνωση για την κατάργηση των DEI programs από μια σειρά εταιρειών, οι αριστεροί και οι φεμινίστριες έχουν ξεσηκωθεί λέγοντας ότι θα κάνουν boycott τις εταιρείες αυτές. Άτομα εντελώς καμμένα (κοινός npc) χωρίς κανένα ίχνος λογικής και κριτικής σκέψης, που όλα τα βρίσκουν ρατσιστικά και οπισθοδρομικά.
Το board department του LAFD, το πως και γιατί διορίστηκαν στις θέσεις αυτές είναι προφανές. Σίγουρα όχι βάση των δεξιοτήτων και τις εμπειρίας τους. Αν είχαν προσληφθεί βάση σοβαρών κριτηρίων, τότε θα υπήρχε οργάνωση στην κατάσβεση των πυρκαγιών, ενώ τα fire hydrants δεν θα ήταν εκτός λειτουργίας όπως τώρα.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

14-01-25

08:38
πώς τα μπλέκεις όλα με του <αριστερούς> δεν καταλαβαίνω. Αν δεν τρολάρεις, δηλ, δε βγάζω άκρη με το σκεπτικό σου. Παρηγοριέμαι, πως μάλλον καλαμπούρι κάνεις και κολάς την ταμπέλα, όπου νά ναι, για πλάκαΘα τον βγάλουν ρατσιστή και αυτόν, γνωστή τακτική της αριστεράς και των φεμινιστριων.
American Economist
Επιφανές μέλος

14-01-25

08:48
πώς τα μπλέκεις όλα με του <αριστερούς> δεν καταλαβαίνω. Αν δεν τρολάρεις, δηλ, δε βγάζω άκρη με το σκεπτικό σου. Παρηγοριέμαι, πως μάλλον καλαμπούρι κάνεις και κολάς την ταμπέλα, όπου νά ναι, για πλάκα
Δεν είναι για πλάκα, ούτε είμαι εδώ για να τρολαρω. Πολιτικές όπως είναι τα DEI programs, ανοικτά σύνορα, στήριξη προς το Ισλάμ, απόψεις ότι υπάρχουν άπειρα φύλα, και ότι άλλο περίεργο θέλεις, στην μαζική πλειοψηφία από αριστερούς και κεντροαριστερούς τα ακούς. Μπορεί σε μερικούς να μην αρέσει, όμως αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

14-01-25

12:05
σου αφιερώνω αυτή τη σκηνή:
Δεν είναι για πλάκα, ούτε είμαι εδώ για να τρολαρω. Πολιτικές όπως είναι τα DEI programs, ανοικτά σύνορα, στήριξη προς το Ισλάμ, απόψεις ότι υπάρχουν άπειρα φύλα, και ότι άλλο περίεργο θέλεις, στην μαζική πλειοψηφία από αριστερούς και κεντροαριστερούς τα ακούς. Μπορεί σε μερικούς να μην αρέσει, όμως αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

14-01-25

12:06
Όντως υπάρχει αυτή η ανάγκη και...Αυτό το περίμενα, νομίζω το είχα ξαναγράψει όταν λέγατε για τον καπιταλισμό στα πραιντ ότι είναι ο,τι τους συμφέρει.
[...] καταλαβαίνεις ότι φτάνει ένας φαύλος κύκλος όπου κάποιες μειονότητες ας πούμε δεν θα βγουν ποτέ αν δεν υπάρχει μια εξωτερική δύναμη να ανακατέψει την τράπουλα ξανά. Έτσι τουλάχιστον το έχω καταλάβει.
...πάλι όντως ειναι μια μορφή θετικής διάκρισης.Αν και για να είμαστε ειλικρινείς, ακόμα και το ποιος χρήζει προτεραιότητα μεταξύ ίσων, γουοκ ακούγεται γιατί και αυτό δεν είναι μια μορφή θετικής διάκρισης;
Δεν μπορώ να διαφωνήσω στα 2 σημεία σου, έτσι είναι όπως τα λες.
Στο μυαλό μου εχω την εξής σκέψη.
Ο κάθε εργοδότης μπορεί να κάνει ότι θέλει με την επιχείρησή του, να βαλει τους πάντες άσπρους μαύρους συγγενείς ή ξένους, στρεητ ή όχι κλπ. Είναι κάτι που βλέπαμε, βλέπουμε και θα βλέπουμε (δυστυχώς) όχι μόνο σε επίπεδο επιλογής αλλά κυρίως προκατάληψης. Αν ήταν απλά επιλογή θα έλεγα "ο ταδε εργοδότης προσλαμβάνει μόνο μαύρους, δεν είμαι μαύρος άρα ξέρω απο πριν τις ελπίδες μου". Νομίζω η προκατάληψη εναντίον ομάδων και ο εξοβελισμός τους ειναι που μας ανάγκασε στις παρούσες συμπεριληπτικές πρακτικές. Να αρθεί δηλαδή η περιθωριοποίηση.
Εαν μου λεγε κάποιος "ξέρεις, θα κανω μια θετική διάκριση στην Μαιρουλα γιατι εχει 3 παιδια και πρέπει να την προσλάβω" μπορει και να λεγα κριμα τα παιδάκια έχει αναγκη ναι. Δεν ξερω πόσες φορές θα το έλεγα και μετα από πόσες απορρίψεις, αλλά θα το λεγα.
Και θα παιζε κάποιο ρόλο αν ήταν συναισθηματική απόφαση συνειδητή του εκάστοτε εργοδότη, παρά state imposed politics που λενε και στο χωριό μου στην Πελοπόννησο.
Ξέρεις όπως το βλέπω, ειλικρινά, και το "κάψτε τα όλα, καταργήστε τα όλα, πάμε πάλι πίσω στη ζούγκλα" δεν έχει νόημα ούτε θα μου αρέσει.
Κάθε πολιτική συμπερίληψης κλπ, έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της. Όσο τα θετικά εξυπηρετούν τους ανθρώπους ουσιαστικά και δεν εμποδίζουν τον κόσμο να κινείται αποτελεσματικά, δεν εχω κανενα πρόβλημα. Στην αρνητική έξαρση και στην υπερβολή έχω ενστάσεις.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

20-01-25

14:38
Δικασμα απο αρκα οπως παντα. Η woke agenda εφερε τον εξευτελισμο της υγιους γκει κοινοτητας και την ανοδο του ακροδεξιου τοξου σε ευρωπη κυριως αλλα και αμερικη.Ας τα λουστουμε τωρα.
Υ.Γ Ο τραμπ βγηκε επειδη επειδη ο αμερικανος ειχε λιγοτερα λεφτα στη τσεπη και δεν ενιωθε ασφαλης κατα κυριο λογο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οχι λογω της ατζεντας.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

20-01-25

15:12
Κλασσικος νεοδημοκρατίας αρκάς. Ο φασίζων λαικισμος και ο ακρατος δικαιωματισμος στην ιδια πρόταση. Νουδουλικη θεωρία των δυο ίσων άκρων.
Αμα αυτο ειναι ακροδεξιά που ανέβηκε, εγω ειμαι ο Μπατμαν.
Αμα αυτο ειναι ακροδεξιά που ανέβηκε, εγω ειμαι ο Μπατμαν.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.035 μηνύματα.

20-01-25

15:21
Το είχα πει και θα το ξαναπώ. Ότι ήταν η αντιφα, σήμερα θα είναι η antiwoke. Η ακρότητα οδηγεί στην ακρότητα και η τρέλα στη τρέλα
Έτσι όπως είχαμε τους αντιφα να φωνάζουν τα πάντα ως φασιστικα έτσι θα έχουμε τους νεοwoke να φωνάζουν τα πάντα woke.
Ααα άντρας που κλαίει στη τηλεόραση WoKe. Μαύρη γυναίκα μηχανικός WoKE. Εκφέρει κάποιος γνωμη... φυσικά WoKE.
Έτσι όπως είχαμε τους αντιφα να φωνάζουν τα πάντα ως φασιστικα έτσι θα έχουμε τους νεοwoke να φωνάζουν τα πάντα woke.
Ααα άντρας που κλαίει στη τηλεόραση WoKe. Μαύρη γυναίκα μηχανικός WoKE. Εκφέρει κάποιος γνωμη... φυσικά WoKE.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- touvlo
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Paragontas7000
- American Economist
- globglogabgalab
- charmander
- taketrance
- vasilis123321
- giannhs2001
- Vasiliis
- Luludaki
- camil
- Reader
- Joji
- rafaela11
- A350
- thenutritionist
- Hased Babis
- Andante
- Wonderkid
- back2967
- NeosUser2023
- fourkaki
- Jack of Spades
- chester20080
- Ilma
- despoina13
- Debugging_Demon
- Libertus
- Jim4ever
- J.Cameron
- ROM32
- kalhkardia
- fmarulezkd
- userguest
- Advocatus diaboli
- kafka
- Fernando_A
- tsiobieman
- Sosstoss
- Ωρορα
- exotic xo
- MarcoReus
- Μαυρίκιος
- Ryuzaki
- teacher_40
- Nala
- physicscrazy
- Αντικειμενικός
- GeorgePap2003
- Dr. Gl. Luminous
- jellojina
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- gmoutzour
- jj!
- еще один пророк р...
- Antonia Alexandra
- Arianara S3
- bibliofagos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.