sirtis
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί πρέπει να βρούμε τί θέλουν? Γιατί? Εξετάσεις δίνουμε?
Γιατί πρέπει να προσαρμοστεί ο άντρας σε ό,τι θέλει η γυναίκα? Τότε δεν είναι ο εαυτός του. Αλλά... "κάτι απλά αρεστό" στη γυναίκα.
Δηλαδή ένα ψέμα. Κοροϊδευόμαστε δηλαδή!!
Μάθετε όλοι (και κυρίως ας ακούσουν οι γυναίκες της παρέας) ότι πρέπει να βρίσκουμε
ΤΙ είμαστε ικανοί να χάσουμε για χάρη της/ου άλλης/ου.
Και όχι τί θέλει ο/η άλλος/η να του/ης κάνουμε ή να προσποιηθούμε.
ΜΕΓΑΛΗ διαφορά.
Γιατί αν πρέπει εγώ για να σε "ρίξω" κορίτσι μου, να "προσαρμοστώ" στα θέλω σου,
αντίστοιχα, θα μπορούσα να απαιτήσω και εγώ, εσύ κορίτσι μου, να "προσαρμοστείς" στα δικά μου τα θέλω.
Άρα.. ΔΕΝ υπάρχει ποτέ κοινός τόπος.
ΔΕ συναντιόμαστε ΠΟΥΘΕΝΑ.
Κοροϊδευόμαστε.
ΓΙΑΥΤΟ και γεμάτες οι παρέες οι 30+ισες ελεύθερες. Που στην ουσία κάθε άλλο παρά προσβάσιμες ή διαθέσιμες είναι.
Η κάθε σχέση είναι ΟΧΙ συμφωνία στα δικά μου.
Η κάθε σχέση είναι ΑΠΟΔΟΧΗ στο ποια αντέχω να χάσω.
Πολλά είπα.. αλλά... δύσκολο το θέμα!
Καλή επιτυχία σε όλους/ες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αγάπη , σεβασμό, κατανόηση , αγάπη και πάλι αγάπη .. πάρα πολύ αγάπη . Εγώ αυτά θέλω ,και νομίζω οι περισσότερες από εμάς. Θέλω να πιστεύω δηλαδή..
συμφωνώ.... + τρυφερότητα

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

όλα τα άλλα έρχονται...
Είναι σημαντικό να καταλαβαίνει ο άντρας τι λες και να το κατανοεί...
fnou
Νεοφερμένο μέλος

θελω να με αποδεχτει ετσι οπως ειμαι και να μου δινει αγαπη!
να με προσεχει και να μου εχει εμπιστοσυνη...
αυτα...

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ιπποτης?
φυλακας παντα για εσας?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ.σας αρεσει να ειναι προστατης?
ιπποτης?
φυλακας παντα για εσας?
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ.
παντα να διαφωνουμε..
γιατι?
αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε ..
γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως?

(δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση?σας αρεσει να ειναι προστατης?
ιπποτης?
φυλακας παντα για εσας?

(σορυ γ το οφ

και ναι σε μερικες απο μας αρεσει!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

μεσα επεσες..χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση?

αυτες τις γυναικες ψαχνουμε και εμεις..και ναι σε μερικες απο μας αρεσει!

βεβαια τα να ειναι φυλακας και προστατης ο ανδρας τοσο ωστε να μην εμποδιζει και καταπιεζει τη γυναικα..αλλο φυλακας άγγελος αλλο δυναστης.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ω ναι,,,φυλακας αγγελος εξ ουρανου!!![]()

τι φαντασιωσεις μπορει να εχει ενας ανθρωπος..

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα;αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε ..

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα;![]()
Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!!

love_angel
Επιφανές μέλος

παντα να διαφωνουμε..
γιατι?
αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε ..
γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως?
(δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..)
Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω.

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω.Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα???
Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω.
Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο.
Ανα, γεια σου!!!
Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- Ωρορα
- touvlo
- Wonderkid
- camil
- Paragontas7000
- GeorgePap2003
- American Economist
- Memetchi
- rafaela11
- Reader
- Kate1914
- Scandal
- giannhs2001
- Varus
- Ilma
- NeosUser2023
- Hased Babis
- Advocatus diaboli
- J.Cameron
- dreamer!!
- iren
- teacher_40
- Alessandra Eliza
- Μήτσος10
- Wanda
- Kitkat28!
- skiabox
- okatapeltis
- Αλκίμαχος
- lugar
- Joji
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- charmander
- Jim175
- taketrance
- AggelikiGr
- iew
- Εριφύλη
- marww
- Arianara S3
- gmoutzour
- iiTzArismaltor_
- Libertus
- Anna7
- epote
- jj!
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- marina00
- Fernando_A
- manosz
- Georgepap_21
- User2350
- Ολλανδός
- Jim2004
- JimmyIT
- _pathfinder_
- hirasawayui
- G.BOTAS
- giorgos78
- Εχέμυθη
- Stelios725
- king_sotirios
- misfit
- ggl
- kalhkardia
- fourkaki
- xristarac
- Johnny15
- Lefter
- chester20080
- Sevasti
- geordimi10
- xifomaxos
- BloodyFairy
- Stres
- Eeeee
- Giannis2307
- Morelo
- JasonPap
- oups
- GeoCommand
- nicks1999
- parrot/παπαγάλος
- Circe
- Ariana2018
- Josss
- Chrysak25
- MarcoReus
- Fin4
- L0st
- Housewife
- βερα
- Loozen
- Athens2002
- Idontknoww
- Jimmy20
- Pseudonimo
- Αλκης Κ.
- Citylights
- physicscrazy
- Rapappas
- Ryuzaki
- Ada ada
- Unboxholics
- 1011
- ag97
- Thundergirl
- CiNeFiL
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.