Που δεν είναι ουκ ολίγες και έχω δει στην πρώτη μου γεννα επειδή διήρκησε 26 ολόκληρες ώρες να βγάζουν ένα πατέρα από το διπλανό δωμάτιο οδυνων έτσι ? ούτε καν τοκετού καταχλωμο και σε πανικό ....
Τι εννοώ ?
έχω δει κανονικό τοκετό στα πλαίσια της πρώτης σχολής που ήμουνα .
Πραγματικά το θέα δεν είναι και το καλύτερο για έναν άντρα και δεν μιλάω για την θέα του μωρού που βγαίνει .
Πριν βγει ένα μωρό μπορεί ο γιατρός να προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις που εντάξει δεν θέλω να τις αναφέρω για ευνόητους λόγους και ότι μαζί με το μωρό ακολουθούν και άλλα πράγματα ..
ειλικρινά δεν θέλω να το περιγράψω γιατί αυτό που είδα εμένα σαν άνθρωπο με έκανε να νοιώσω κάπως και πίστεψέ με υπήρχαν και άντρες μέσα στην σχολή και έγινε τεράστιο θέμα συζήτησης όλο αυτό και για το πώς ένιωσαν .
Κάποιο δεν το κρύβω ότι δήλωσαν ότι αηδιασαν και εγώ τους δικαιολογώ απόλυτα ,ειδικά όταν το βλέπεις και από ένα παντελώς ξένο άνθρωπο .
Φυσικά δεν μιλάω για γιατρούς μην παρεξηγηθω ?
Το ξαναλέω αυτοί που είναι λιγάκι ευαίσθητοι,δεν αντέχουν και γενικά έχουν θεματακια καλό είναι να μην βλέπουν τέτοια βιντεάκια ,επηρεάζονται και όχι άδικα ..
Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι τόσο ψύχραιμοι και επειδή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο άλλος σε μια τέτοια εμπειρία ,αν δεν νιώθει έτοιμος δεν υπάρχει.και λόγος.να τον πιέσεις.
Χαρακτηριστικά όταν είχε έρθει η ώρα και συζητούσαμε με τη γιατρό μου τις συνθήκες που υπάρχουν ώστε να είναι και ο άντρας μου μέσα ,μας είπε ότι εχει υπάρξει ουκ ολίγες φορές περιστατικά που δεν επέτρεψαν την είσοδο του άντρα στην αίθουσα τοκετού γιατί από την αίθουσα ωδινων πιο πολύ ηρεμουσαν τον άντρα παρά την γυναίκα

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει ο άλλος σε μια τέτοια στιγμή ..