Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:20 Η Grand Duchess: #301 Χθες στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Click για ανάπτυξη... Στα μάτια μας ναι έτσι είναι, ο καθένας είναι πιο άνετος με την φυλή του. Πχ η αφρικανή θα βλέπει τον αφρικανο ως τον πιο ωραίο άνδρα (και έτσι πρέπει, το racial self hate είναι δηλητήριο). Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 19:25 GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:20 Ο GeorgePap2003: #302 Χθες στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: bro, this ain't a compliment or something to flex about Click για ανάπτυξη... Από το να με κάνουν για Κνιτη καλύτερα ΔΑΠ...για όνομα του θεού ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:20 Ο ilias90 έγραψε: #303 Χθες στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Σε βλέπω, είσαι σε καλό δρόμο πάντως στις απόψεις σου. Συνέχισε την καλή δουλειά και σύντομα θα φύγεις από το κέντρο (ίσως έχεις φύγει ήδη και δεν το έχεις καταλάβει ) Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:22 Η Grand Duchess: #304 Χθες στις 19:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! View attachment 209786 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 bro, this ain't a compliment or something to flex about Click για ανάπτυξη... Μπαα όχι. Δεν μπορώ τους πολύ δεξιούς. Πολλά κόμπλεξ χωρίς λόγο. Ο άνθρωπος πρέπει να έχει ισορροπίες. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:23 Ο GeorgePap2003: #305 Χθες στις 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... Click για ανάπτυξη... Καλά για τους περισσότερους διάσημους/πλούσιους ισχύει αυτό είτε Έλληνες είτε ξένους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:25 Η Grand Duchess: #306 Χθες στις 19:25 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Σε βλέπω, είσαι σε καλό δρόμο πάντως στις απόψεις σου. Συνέχισε την καλή δουλειά και σύντομα θα φύγεις από το κέντρο (ίσως έχεις φύγει ήδη και δεν το έχεις καταλάβει ) Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, έχω κάποιες πολύ σοβαρές και θεμελιώδεις αντιφάσεις με το δεξιό κίνημα, συνεπώς δεν θα γίνει ποτέ. Θεωρώ ότι όσο πιο πολύ πας στα άκρα (είτε δεξιό είτε αριστερό) τόσο πόσο πιο πολύ πέφτεις λίγο και στην κριτική σκέψη ngl (και χωρίς κάποια συγκεκριμένη επίθεση σε κανέναν εδώ μέσα που ειστε προς τα εκεί). Απλά η γνώμη μου. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Και θεωρώ δεν μπορείς να είσαι χριστιανός και ταυτόχρονα να συμφωνείς με τα ακροδεξιά είναι αντιφατικο. Μπορείς να αγαπάς την χώρα σου χωρίς να ελπίζεις για το κακό και την δυστυχία του άλλου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Από το να με κάνουν για Κνιτη καλύτερα ΔΑΠ...για όνομα του θεού Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:28 Ο GeorgePap2003: #307 Χθες στις 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Θες να τσακωθούμε; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η camil έγραψε: #308 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Καλά για τους περισσότερους διάσημους/πλούσιους ισχύει αυτό είτε Έλληνες είτε ξένους Click για ανάπτυξη... Παλιά είχαν κάνει Θεό έναν Τούρκο φαλάκρα με γυάλινο μάτι. Πρέπει να ήταν και λίγο κοντός. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Ο Zukov_v2 έγραψε: #309 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #310 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Grand Duchess: #311 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Θες να τσακωθούμε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι Αρκετά για σήμερα έγραψα πολλά, βγήκα πολύ στην φόρα. Αν και δεν έχω κρυφτεί ποτέ εξάλλου αλλά οκ. Σημερινή guest εμφάνηση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο Zukov_v2 έγραψε: #312 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Click για ανάπτυξη... Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο GeorgePap2003: #313 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Στα ελληνικά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:33 Η Grand Duchess: #314 Χθες στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο GeorgePap2003: #315 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Η Grand Duchess: #316 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Click για ανάπτυξη... Α υπάρχει και ξεχωριστή λέξη; Δεν το ήξερα. Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο ilias90 έγραψε: #317 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Click για ανάπτυξη... Στα μάτια μας ναι έτσι είναι, ο καθένας είναι πιο άνετος με την φυλή του. Πχ η αφρικανή θα βλέπει τον αφρικανο ως τον πιο ωραίο άνδρα (και έτσι πρέπει, το racial self hate είναι δηλητήριο).
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:20 Ο GeorgePap2003: #302 Χθες στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: bro, this ain't a compliment or something to flex about Click για ανάπτυξη... Από το να με κάνουν για Κνιτη καλύτερα ΔΑΠ...για όνομα του θεού ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:20 Ο ilias90 έγραψε: #303 Χθες στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Σε βλέπω, είσαι σε καλό δρόμο πάντως στις απόψεις σου. Συνέχισε την καλή δουλειά και σύντομα θα φύγεις από το κέντρο (ίσως έχεις φύγει ήδη και δεν το έχεις καταλάβει ) Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:22 Η Grand Duchess: #304 Χθες στις 19:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! View attachment 209786 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 bro, this ain't a compliment or something to flex about Click για ανάπτυξη... Μπαα όχι. Δεν μπορώ τους πολύ δεξιούς. Πολλά κόμπλεξ χωρίς λόγο. Ο άνθρωπος πρέπει να έχει ισορροπίες. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:23 Ο GeorgePap2003: #305 Χθες στις 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... Click για ανάπτυξη... Καλά για τους περισσότερους διάσημους/πλούσιους ισχύει αυτό είτε Έλληνες είτε ξένους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:25 Η Grand Duchess: #306 Χθες στις 19:25 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Σε βλέπω, είσαι σε καλό δρόμο πάντως στις απόψεις σου. Συνέχισε την καλή δουλειά και σύντομα θα φύγεις από το κέντρο (ίσως έχεις φύγει ήδη και δεν το έχεις καταλάβει ) Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, έχω κάποιες πολύ σοβαρές και θεμελιώδεις αντιφάσεις με το δεξιό κίνημα, συνεπώς δεν θα γίνει ποτέ. Θεωρώ ότι όσο πιο πολύ πας στα άκρα (είτε δεξιό είτε αριστερό) τόσο πόσο πιο πολύ πέφτεις λίγο και στην κριτική σκέψη ngl (και χωρίς κάποια συγκεκριμένη επίθεση σε κανέναν εδώ μέσα που ειστε προς τα εκεί). Απλά η γνώμη μου. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Και θεωρώ δεν μπορείς να είσαι χριστιανός και ταυτόχρονα να συμφωνείς με τα ακροδεξιά είναι αντιφατικο. Μπορείς να αγαπάς την χώρα σου χωρίς να ελπίζεις για το κακό και την δυστυχία του άλλου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Από το να με κάνουν για Κνιτη καλύτερα ΔΑΠ...για όνομα του θεού Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:28 Ο GeorgePap2003: #307 Χθες στις 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Θες να τσακωθούμε; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η camil έγραψε: #308 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Καλά για τους περισσότερους διάσημους/πλούσιους ισχύει αυτό είτε Έλληνες είτε ξένους Click για ανάπτυξη... Παλιά είχαν κάνει Θεό έναν Τούρκο φαλάκρα με γυάλινο μάτι. Πρέπει να ήταν και λίγο κοντός. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Ο Zukov_v2 έγραψε: #309 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #310 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Grand Duchess: #311 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Θες να τσακωθούμε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι Αρκετά για σήμερα έγραψα πολλά, βγήκα πολύ στην φόρα. Αν και δεν έχω κρυφτεί ποτέ εξάλλου αλλά οκ. Σημερινή guest εμφάνηση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο Zukov_v2 έγραψε: #312 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Click για ανάπτυξη... Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο GeorgePap2003: #313 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Στα ελληνικά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:33 Η Grand Duchess: #314 Χθες στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο GeorgePap2003: #315 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Η Grand Duchess: #316 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Click για ανάπτυξη... Α υπάρχει και ξεχωριστή λέξη; Δεν το ήξερα. Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο ilias90 έγραψε: #317 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: bro, this ain't a compliment or something to flex about Click για ανάπτυξη... Από το να με κάνουν για Κνιτη καλύτερα ΔΑΠ...για όνομα του θεού
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:20 Ο ilias90 έγραψε: #303 Χθες στις 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Σε βλέπω, είσαι σε καλό δρόμο πάντως στις απόψεις σου. Συνέχισε την καλή δουλειά και σύντομα θα φύγεις από το κέντρο (ίσως έχεις φύγει ήδη και δεν το έχεις καταλάβει ) Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:22 Η Grand Duchess: #304 Χθες στις 19:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! View attachment 209786 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 bro, this ain't a compliment or something to flex about Click για ανάπτυξη... Μπαα όχι. Δεν μπορώ τους πολύ δεξιούς. Πολλά κόμπλεξ χωρίς λόγο. Ο άνθρωπος πρέπει να έχει ισορροπίες. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:23 Ο GeorgePap2003: #305 Χθες στις 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... Click για ανάπτυξη... Καλά για τους περισσότερους διάσημους/πλούσιους ισχύει αυτό είτε Έλληνες είτε ξένους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:25 Η Grand Duchess: #306 Χθες στις 19:25 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Σε βλέπω, είσαι σε καλό δρόμο πάντως στις απόψεις σου. Συνέχισε την καλή δουλειά και σύντομα θα φύγεις από το κέντρο (ίσως έχεις φύγει ήδη και δεν το έχεις καταλάβει ) Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, έχω κάποιες πολύ σοβαρές και θεμελιώδεις αντιφάσεις με το δεξιό κίνημα, συνεπώς δεν θα γίνει ποτέ. Θεωρώ ότι όσο πιο πολύ πας στα άκρα (είτε δεξιό είτε αριστερό) τόσο πόσο πιο πολύ πέφτεις λίγο και στην κριτική σκέψη ngl (και χωρίς κάποια συγκεκριμένη επίθεση σε κανέναν εδώ μέσα που ειστε προς τα εκεί). Απλά η γνώμη μου. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Και θεωρώ δεν μπορείς να είσαι χριστιανός και ταυτόχρονα να συμφωνείς με τα ακροδεξιά είναι αντιφατικο. Μπορείς να αγαπάς την χώρα σου χωρίς να ελπίζεις για το κακό και την δυστυχία του άλλου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Από το να με κάνουν για Κνιτη καλύτερα ΔΑΠ...για όνομα του θεού Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:28 Ο GeorgePap2003: #307 Χθες στις 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Θες να τσακωθούμε; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η camil έγραψε: #308 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Καλά για τους περισσότερους διάσημους/πλούσιους ισχύει αυτό είτε Έλληνες είτε ξένους Click για ανάπτυξη... Παλιά είχαν κάνει Θεό έναν Τούρκο φαλάκρα με γυάλινο μάτι. Πρέπει να ήταν και λίγο κοντός. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Ο Zukov_v2 έγραψε: #309 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #310 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Grand Duchess: #311 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Θες να τσακωθούμε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι Αρκετά για σήμερα έγραψα πολλά, βγήκα πολύ στην φόρα. Αν και δεν έχω κρυφτεί ποτέ εξάλλου αλλά οκ. Σημερινή guest εμφάνηση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο Zukov_v2 έγραψε: #312 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Click για ανάπτυξη... Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο GeorgePap2003: #313 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Στα ελληνικά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:33 Η Grand Duchess: #314 Χθες στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο GeorgePap2003: #315 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Η Grand Duchess: #316 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Click για ανάπτυξη... Α υπάρχει και ξεχωριστή λέξη; Δεν το ήξερα. Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο ilias90 έγραψε: #317 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Σε βλέπω, είσαι σε καλό δρόμο πάντως στις απόψεις σου. Συνέχισε την καλή δουλειά και σύντομα θα φύγεις από το κέντρο (ίσως έχεις φύγει ήδη και δεν το έχεις καταλάβει )
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:22 Η Grand Duchess: #304 Χθες στις 19:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! View attachment 209786 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 bro, this ain't a compliment or something to flex about Click για ανάπτυξη... Μπαα όχι. Δεν μπορώ τους πολύ δεξιούς. Πολλά κόμπλεξ χωρίς λόγο. Ο άνθρωπος πρέπει να έχει ισορροπίες. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:23 Ο GeorgePap2003: #305 Χθες στις 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... Click για ανάπτυξη... Καλά για τους περισσότερους διάσημους/πλούσιους ισχύει αυτό είτε Έλληνες είτε ξένους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:25 Η Grand Duchess: #306 Χθες στις 19:25 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Σε βλέπω, είσαι σε καλό δρόμο πάντως στις απόψεις σου. Συνέχισε την καλή δουλειά και σύντομα θα φύγεις από το κέντρο (ίσως έχεις φύγει ήδη και δεν το έχεις καταλάβει ) Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, έχω κάποιες πολύ σοβαρές και θεμελιώδεις αντιφάσεις με το δεξιό κίνημα, συνεπώς δεν θα γίνει ποτέ. Θεωρώ ότι όσο πιο πολύ πας στα άκρα (είτε δεξιό είτε αριστερό) τόσο πόσο πιο πολύ πέφτεις λίγο και στην κριτική σκέψη ngl (και χωρίς κάποια συγκεκριμένη επίθεση σε κανέναν εδώ μέσα που ειστε προς τα εκεί). Απλά η γνώμη μου. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Και θεωρώ δεν μπορείς να είσαι χριστιανός και ταυτόχρονα να συμφωνείς με τα ακροδεξιά είναι αντιφατικο. Μπορείς να αγαπάς την χώρα σου χωρίς να ελπίζεις για το κακό και την δυστυχία του άλλου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Από το να με κάνουν για Κνιτη καλύτερα ΔΑΠ...για όνομα του θεού Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:28 Ο GeorgePap2003: #307 Χθες στις 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Θες να τσακωθούμε; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η camil έγραψε: #308 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Καλά για τους περισσότερους διάσημους/πλούσιους ισχύει αυτό είτε Έλληνες είτε ξένους Click για ανάπτυξη... Παλιά είχαν κάνει Θεό έναν Τούρκο φαλάκρα με γυάλινο μάτι. Πρέπει να ήταν και λίγο κοντός. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Ο Zukov_v2 έγραψε: #309 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #310 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Grand Duchess: #311 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Θες να τσακωθούμε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι Αρκετά για σήμερα έγραψα πολλά, βγήκα πολύ στην φόρα. Αν και δεν έχω κρυφτεί ποτέ εξάλλου αλλά οκ. Σημερινή guest εμφάνηση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο Zukov_v2 έγραψε: #312 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Click για ανάπτυξη... Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο GeorgePap2003: #313 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Στα ελληνικά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:33 Η Grand Duchess: #314 Χθες στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο GeorgePap2003: #315 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Η Grand Duchess: #316 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Click για ανάπτυξη... Α υπάρχει και ξεχωριστή λέξη; Δεν το ήξερα. Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο ilias90 έγραψε: #317 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! View attachment 209786 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 bro, this ain't a compliment or something to flex about Click για ανάπτυξη... Μπαα όχι. Δεν μπορώ τους πολύ δεξιούς. Πολλά κόμπλεξ χωρίς λόγο. Ο άνθρωπος πρέπει να έχει ισορροπίες.
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:23 Ο GeorgePap2003: #305 Χθες στις 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... Click για ανάπτυξη... Καλά για τους περισσότερους διάσημους/πλούσιους ισχύει αυτό είτε Έλληνες είτε ξένους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:25 Η Grand Duchess: #306 Χθες στις 19:25 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Σε βλέπω, είσαι σε καλό δρόμο πάντως στις απόψεις σου. Συνέχισε την καλή δουλειά και σύντομα θα φύγεις από το κέντρο (ίσως έχεις φύγει ήδη και δεν το έχεις καταλάβει ) Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, έχω κάποιες πολύ σοβαρές και θεμελιώδεις αντιφάσεις με το δεξιό κίνημα, συνεπώς δεν θα γίνει ποτέ. Θεωρώ ότι όσο πιο πολύ πας στα άκρα (είτε δεξιό είτε αριστερό) τόσο πόσο πιο πολύ πέφτεις λίγο και στην κριτική σκέψη ngl (και χωρίς κάποια συγκεκριμένη επίθεση σε κανέναν εδώ μέσα που ειστε προς τα εκεί). Απλά η γνώμη μου. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Και θεωρώ δεν μπορείς να είσαι χριστιανός και ταυτόχρονα να συμφωνείς με τα ακροδεξιά είναι αντιφατικο. Μπορείς να αγαπάς την χώρα σου χωρίς να ελπίζεις για το κακό και την δυστυχία του άλλου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Από το να με κάνουν για Κνιτη καλύτερα ΔΑΠ...για όνομα του θεού Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:28 Ο GeorgePap2003: #307 Χθες στις 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Θες να τσακωθούμε; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η camil έγραψε: #308 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Καλά για τους περισσότερους διάσημους/πλούσιους ισχύει αυτό είτε Έλληνες είτε ξένους Click για ανάπτυξη... Παλιά είχαν κάνει Θεό έναν Τούρκο φαλάκρα με γυάλινο μάτι. Πρέπει να ήταν και λίγο κοντός. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Ο Zukov_v2 έγραψε: #309 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #310 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Grand Duchess: #311 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Θες να τσακωθούμε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι Αρκετά για σήμερα έγραψα πολλά, βγήκα πολύ στην φόρα. Αν και δεν έχω κρυφτεί ποτέ εξάλλου αλλά οκ. Σημερινή guest εμφάνηση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο Zukov_v2 έγραψε: #312 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Click για ανάπτυξη... Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο GeorgePap2003: #313 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Στα ελληνικά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:33 Η Grand Duchess: #314 Χθες στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο GeorgePap2003: #315 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Η Grand Duchess: #316 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Click για ανάπτυξη... Α υπάρχει και ξεχωριστή λέξη; Δεν το ήξερα. Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο ilias90 έγραψε: #317 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... Click για ανάπτυξη... Καλά για τους περισσότερους διάσημους/πλούσιους ισχύει αυτό είτε Έλληνες είτε ξένους
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:25 Η Grand Duchess: #306 Χθες στις 19:25 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Σε βλέπω, είσαι σε καλό δρόμο πάντως στις απόψεις σου. Συνέχισε την καλή δουλειά και σύντομα θα φύγεις από το κέντρο (ίσως έχεις φύγει ήδη και δεν το έχεις καταλάβει ) Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, έχω κάποιες πολύ σοβαρές και θεμελιώδεις αντιφάσεις με το δεξιό κίνημα, συνεπώς δεν θα γίνει ποτέ. Θεωρώ ότι όσο πιο πολύ πας στα άκρα (είτε δεξιό είτε αριστερό) τόσο πόσο πιο πολύ πέφτεις λίγο και στην κριτική σκέψη ngl (και χωρίς κάποια συγκεκριμένη επίθεση σε κανέναν εδώ μέσα που ειστε προς τα εκεί). Απλά η γνώμη μου. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Και θεωρώ δεν μπορείς να είσαι χριστιανός και ταυτόχρονα να συμφωνείς με τα ακροδεξιά είναι αντιφατικο. Μπορείς να αγαπάς την χώρα σου χωρίς να ελπίζεις για το κακό και την δυστυχία του άλλου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Από το να με κάνουν για Κνιτη καλύτερα ΔΑΠ...για όνομα του θεού Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:28 Ο GeorgePap2003: #307 Χθες στις 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Θες να τσακωθούμε; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η camil έγραψε: #308 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Καλά για τους περισσότερους διάσημους/πλούσιους ισχύει αυτό είτε Έλληνες είτε ξένους Click για ανάπτυξη... Παλιά είχαν κάνει Θεό έναν Τούρκο φαλάκρα με γυάλινο μάτι. Πρέπει να ήταν και λίγο κοντός. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Ο Zukov_v2 έγραψε: #309 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #310 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Grand Duchess: #311 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Θες να τσακωθούμε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι Αρκετά για σήμερα έγραψα πολλά, βγήκα πολύ στην φόρα. Αν και δεν έχω κρυφτεί ποτέ εξάλλου αλλά οκ. Σημερινή guest εμφάνηση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο Zukov_v2 έγραψε: #312 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Click για ανάπτυξη... Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο GeorgePap2003: #313 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Στα ελληνικά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:33 Η Grand Duchess: #314 Χθες στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο GeorgePap2003: #315 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Η Grand Duchess: #316 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Click για ανάπτυξη... Α υπάρχει και ξεχωριστή λέξη; Δεν το ήξερα. Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο ilias90 έγραψε: #317 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Σε βλέπω, είσαι σε καλό δρόμο πάντως στις απόψεις σου. Συνέχισε την καλή δουλειά και σύντομα θα φύγεις από το κέντρο (ίσως έχεις φύγει ήδη και δεν το έχεις καταλάβει ) Click για ανάπτυξη... Μπα όχι, έχω κάποιες πολύ σοβαρές και θεμελιώδεις αντιφάσεις με το δεξιό κίνημα, συνεπώς δεν θα γίνει ποτέ. Θεωρώ ότι όσο πιο πολύ πας στα άκρα (είτε δεξιό είτε αριστερό) τόσο πόσο πιο πολύ πέφτεις λίγο και στην κριτική σκέψη ngl (και χωρίς κάποια συγκεκριμένη επίθεση σε κανέναν εδώ μέσα που ειστε προς τα εκεί). Απλά η γνώμη μου. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Και θεωρώ δεν μπορείς να είσαι χριστιανός και ταυτόχρονα να συμφωνείς με τα ακροδεξιά είναι αντιφατικο. Μπορείς να αγαπάς την χώρα σου χωρίς να ελπίζεις για το κακό και την δυστυχία του άλλου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:26 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Από το να με κάνουν για Κνιτη καλύτερα ΔΑΠ...για όνομα του θεού Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:28 Ο GeorgePap2003: #307 Χθες στις 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Θες να τσακωθούμε; camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η camil έγραψε: #308 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Καλά για τους περισσότερους διάσημους/πλούσιους ισχύει αυτό είτε Έλληνες είτε ξένους Click για ανάπτυξη... Παλιά είχαν κάνει Θεό έναν Τούρκο φαλάκρα με γυάλινο μάτι. Πρέπει να ήταν και λίγο κοντός. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Ο Zukov_v2 έγραψε: #309 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #310 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Grand Duchess: #311 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Θες να τσακωθούμε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι Αρκετά για σήμερα έγραψα πολλά, βγήκα πολύ στην φόρα. Αν και δεν έχω κρυφτεί ποτέ εξάλλου αλλά οκ. Σημερινή guest εμφάνηση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο Zukov_v2 έγραψε: #312 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Click για ανάπτυξη... Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο GeorgePap2003: #313 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Στα ελληνικά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:33 Η Grand Duchess: #314 Χθες στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο GeorgePap2003: #315 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Η Grand Duchess: #316 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Click για ανάπτυξη... Α υπάρχει και ξεχωριστή λέξη; Δεν το ήξερα. Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο ilias90 έγραψε: #317 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Θες να τσακωθούμε;
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η camil έγραψε: #308 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Καλά για τους περισσότερους διάσημους/πλούσιους ισχύει αυτό είτε Έλληνες είτε ξένους Click για ανάπτυξη... Παλιά είχαν κάνει Θεό έναν Τούρκο φαλάκρα με γυάλινο μάτι. Πρέπει να ήταν και λίγο κοντός. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Ο Zukov_v2 έγραψε: #309 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #310 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Grand Duchess: #311 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Θες να τσακωθούμε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι Αρκετά για σήμερα έγραψα πολλά, βγήκα πολύ στην φόρα. Αν και δεν έχω κρυφτεί ποτέ εξάλλου αλλά οκ. Σημερινή guest εμφάνηση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο Zukov_v2 έγραψε: #312 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Click για ανάπτυξη... Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο GeorgePap2003: #313 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Στα ελληνικά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:33 Η Grand Duchess: #314 Χθες στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο GeorgePap2003: #315 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Η Grand Duchess: #316 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Click για ανάπτυξη... Α υπάρχει και ξεχωριστή λέξη; Δεν το ήξερα. Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο ilias90 έγραψε: #317 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Καλά για τους περισσότερους διάσημους/πλούσιους ισχύει αυτό είτε Έλληνες είτε ξένους Click για ανάπτυξη... Παλιά είχαν κάνει Θεό έναν Τούρκο φαλάκρα με γυάλινο μάτι. Πρέπει να ήταν και λίγο κοντός.
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Ο Zukov_v2 έγραψε: #309 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ Click για ανάπτυξη... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #310 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Grand Duchess: #311 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Θες να τσακωθούμε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι Αρκετά για σήμερα έγραψα πολλά, βγήκα πολύ στην φόρα. Αν και δεν έχω κρυφτεί ποτέ εξάλλου αλλά οκ. Σημερινή guest εμφάνηση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο Zukov_v2 έγραψε: #312 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Click για ανάπτυξη... Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο GeorgePap2003: #313 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Στα ελληνικά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:33 Η Grand Duchess: #314 Χθες στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο GeorgePap2003: #315 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Η Grand Duchess: #316 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Click για ανάπτυξη... Α υπάρχει και ξεχωριστή λέξη; Δεν το ήξερα. Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο ilias90 έγραψε: #317 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Λένω έγραψε: #310 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Grand Duchess: #311 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Θες να τσακωθούμε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι Αρκετά για σήμερα έγραψα πολλά, βγήκα πολύ στην φόρα. Αν και δεν έχω κρυφτεί ποτέ εξάλλου αλλά οκ. Σημερινή guest εμφάνηση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο Zukov_v2 έγραψε: #312 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Click για ανάπτυξη... Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο GeorgePap2003: #313 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Στα ελληνικά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:33 Η Grand Duchess: #314 Χθες στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο GeorgePap2003: #315 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Η Grand Duchess: #316 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Click για ανάπτυξη... Α υπάρχει και ξεχωριστή λέξη; Δεν το ήξερα. Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο ilias90 έγραψε: #317 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Click για ανάπτυξη... Ποιος είναι ο κάτω αριστερά;
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:29 Η Grand Duchess: #311 Χθες στις 19:29 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Θες να τσακωθούμε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι Αρκετά για σήμερα έγραψα πολλά, βγήκα πολύ στην φόρα. Αν και δεν έχω κρυφτεί ποτέ εξάλλου αλλά οκ. Σημερινή guest εμφάνηση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο Zukov_v2 έγραψε: #312 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Click για ανάπτυξη... Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο GeorgePap2003: #313 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Στα ελληνικά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:33 Η Grand Duchess: #314 Χθες στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο GeorgePap2003: #315 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Η Grand Duchess: #316 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Click για ανάπτυξη... Α υπάρχει και ξεχωριστή λέξη; Δεν το ήξερα. Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο ilias90 έγραψε: #317 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Θες να τσακωθούμε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι Αρκετά για σήμερα έγραψα πολλά, βγήκα πολύ στην φόρα. Αν και δεν έχω κρυφτεί ποτέ εξάλλου αλλά οκ. Σημερινή guest εμφάνηση. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής;
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο Zukov_v2 έγραψε: #312 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Click για ανάπτυξη... Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο GeorgePap2003: #313 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Στα ελληνικά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:33 Η Grand Duchess: #314 Χθες στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο GeorgePap2003: #315 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Η Grand Duchess: #316 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Click για ανάπτυξη... Α υπάρχει και ξεχωριστή λέξη; Δεν το ήξερα. Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο ilias90 έγραψε: #317 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Click για ανάπτυξη... Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια.
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Ο GeorgePap2003: #313 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Click για ανάπτυξη... Στα ελληνικά; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:33 Η Grand Duchess: #314 Χθες στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο GeorgePap2003: #315 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Η Grand Duchess: #316 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Click για ανάπτυξη... Α υπάρχει και ξεχωριστή λέξη; Δεν το ήξερα. Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο ilias90 έγραψε: #317 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:33 Η Grand Duchess: #314 Χθες στις 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο GeorgePap2003: #315 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Η Grand Duchess: #316 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Click για ανάπτυξη... Α υπάρχει και ξεχωριστή λέξη; Δεν το ήξερα. Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο ilias90 έγραψε: #317 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα.
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο GeorgePap2003: #315 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Η Grand Duchess: #316 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Click για ανάπτυξη... Α υπάρχει και ξεχωριστή λέξη; Δεν το ήξερα. Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο ilias90 έγραψε: #317 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Η Grand Duchess: #316 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Click για ανάπτυξη... Α υπάρχει και ξεχωριστή λέξη; Δεν το ήξερα. Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο ilias90 έγραψε: #317 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτοί λέγονται κλαρινογαμπροί δαπίτες Click για ανάπτυξη... Α υπάρχει και ξεχωριστή λέξη; Δεν το ήξερα. Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:34 Ο ilias90 έγραψε: #317 Χθες στις 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ποιος είναι ο κάτω αριστερά; Click για ανάπτυξη... Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Grand Duchess: #318 Χθες στις 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτσε, εσύ ξέρεις όλους τους υπόλοιπους και δεν ξέρεις αυτόν; Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Α.Ι είναι νομίζω
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Ο GeorgePap2003: #319 Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα! Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Όσο ζει κάποιος μαθαίνει Δούκισσα!
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.284 μηνύματα. Χθες στις 19:37 Η Λένω έγραψε: #320 Χθες στις 19:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα.
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν γνωρίζω κανέναν τους Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α.Ι είναι νομίζω Click για ανάπτυξη... Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα.