Τι θεωρείτε ελκυστικό σε έναν άνθρωπο;

συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν.
Στα μάτια μας ναι έτσι είναι, ο καθένας είναι πιο άνετος με την φυλή του. Πχ η αφρικανή θα βλέπει τον αφρικανο ως τον πιο ωραίο άνδρα (και έτσι πρέπει, το racial self hate είναι δηλητήριο).

Τελευταία επεξεργασία:
Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω
Σε βλέπω, είσαι σε καλό δρόμο πάντως στις απόψεις σου. Συνέχισε την καλή δουλειά και σύντομα θα φύγεις από το κέντρο (ίσως έχεις φύγει ήδη και δεν το έχεις καταλάβει ;) )

Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει.

Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε!

View attachment 209786
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

bro, this ain't a compliment or something to flex about
Μπαα όχι. Δεν μπορώ τους πολύ δεξιούς. Πολλά κόμπλεξ χωρίς λόγο. Ο άνθρωπος πρέπει να έχει ισορροπίες.

Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)...
Καλά για τους περισσότερους διάσημους/πλούσιους ισχύει αυτό είτε Έλληνες είτε ξένους

Σε βλέπω, είσαι σε καλό δρόμο πάντως στις απόψεις σου. Συνέχισε την καλή δουλειά και σύντομα θα φύγεις από το κέντρο (ίσως έχεις φύγει ήδη και δεν το έχεις καταλάβει ;) )
Μπα όχι, έχω κάποιες πολύ σοβαρές και θεμελιώδεις αντιφάσεις με το δεξιό κίνημα, συνεπώς δεν θα γίνει ποτέ.
Θεωρώ ότι όσο πιο πολύ πας στα άκρα (είτε δεξιό είτε αριστερό) τόσο πόσο πιο πολύ πέφτεις λίγο και στην κριτική σκέψη ngl (και χωρίς κάποια συγκεκριμένη επίθεση σε κανέναν εδώ μέσα που ειστε προς τα εκεί). Απλά η γνώμη μου. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Και θεωρώ δεν μπορείς να είσαι χριστιανός και ταυτόχρονα να συμφωνείς με τα ακροδεξιά είναι αντιφατικο. Μπορείς να αγαπάς την χώρα σου χωρίς να ελπίζεις για το κακό και την δυστυχία του άλλου.

Από το να με κάνουν για Κνιτη καλύτερα ΔΑΠ...για όνομα του θεού
Εμένα πάντως μου κάνεις λίγο για ΠΣΚ

Θες να τσακωθούμε; 😂
Οχι οχι :P
Αρκετά για σήμερα έγραψα πολλά, βγήκα πολύ στην φόρα. Αν και δεν έχω κρυφτεί ποτέ εξάλλου αλλά οκ.
Σημερινή guest εμφάνηση.

Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής;

Με δαπιτης μοιαζει, καμια σχεση με κκετζη. Και τα 2 λαθος βεβαια.
Κοίτα οι δαπιτες φοράνε πουκάμισο 3 νούμερα μικρότερο χωρίς γραβάτα με ανοιχτό 4 κουμπια με τον γιακά να πετάει σαν φτερα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back