Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:45 Η Joji έγραψε: #21 07-07-22 23:45 Συγγνώμη αλλά προσωπικά, μου φαίνεται πιο δύσπεπτο το ότι την απατάει και δεν βρίσκει κάτι αρνητικό σε αυτό; Και ψάχνει πως θα το συγκαλύψει; Γιατί; Εννοώ I’m all for «Πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι» και «Ανοικτές σχέσεις» όμως, στην φάση αυτή δεν χωράει ο νους μου ότι αγαπάς κάποιον με τον οποίο είσαι μαζί αλλά ταυτόχρονα ξενοκοιτάς. It doesn’t add up. petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:45 Ο petran_95: #22 07-07-22 23:45 Την ειχα τη διαισθηση η αληθεια ειναι οτι θα παει στο ηθικο οταν το ανοιξα το θεμα. Απλα ηθελα να τα πω καπου γιατι αυτα δεν λεγονται ευκολα γενικα. Και ενταξει ρε παιδια οι μισοι ανθρωποι απατανε καποια φαση της ζωης τους. Να πω οτι ημουν ετσι γενικα ναι να καταλαβω το 'κραξιμο'. Αλλα οταν θες να δειυρυνεις τους οριζοντες σου και κανεις κατι για την εμπειρια και για τη φαση ειναι αλλιως. Δεν διαλυεις για πλακα μια σοβαρη σχεση. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Lasher έγραψε: #23 07-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Την ειχα τη διαισθηση η αληθεια ειναι οτι θα παει στο ηθικο οταν το ανοιξα το θεμα. Απλα ηθελα να τα πω καπου γιατι αυτα δεν λεγονται ευκολα γενικα. Και ενταξει ρε παιδια οι μισοι ανθρωποι απατανε καποια φαση της ζωης τους. Να πω οτι ημουν ετσι γενικα ναι να καταλαβω το 'κραξιμο'. Αλλα οταν θες να δειυρυνεις τους οριζοντες σου και κανεις κατι για την εμπειρια και για τη φαση ειναι αλλιως. Δεν διαλυεις για πλακα μια σοβαρη σχεση. Click για ανάπτυξη... Θα σου απαντήσω απολύτως σοβαρά τώρα. Προσωπικά μού φαίνεσαι άκρως συνειδητοποιημένος σχετικά με αυτό που ήδη κάνεις και δεν δείχνεις να αμφιταλαντεύεσαι ιδιαίτερα, ούτε να έχεις ιδιαίτερες ενοχές. Συνεπώς, δεν κατανοώ τον λόγο που άνοιξες το θέμα. Ήθελες απλά επιβεβαίωση, ήτοι να βρεις άτομα να συμφωνήσουν με τη δική σου οπτική των πραγμάτων; μήπως να αλλάξεις τη δική τους οπτική κάνοντάς τα να συμφωνήσουν μαζί σου, ώστε να νιώσεις λίγο καλύτερα; τι ακριβώς; Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:52 Η Joji έγραψε: #24 07-07-22 23:52 Να διευρύνεις τους ορίζοντές σου όταν δεν είσαι δεσμευμένος και κατά προτίμηση αν θέλεις όντως να δοκιμάσεις νέα πράγματα, κάν’το χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα να πληγωθεί κάποιος στο παρασκήνιο. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο Lasher. Δεν ξέρω τι ανταπόκριση περίμενες. Το θεωρείς σωστό; Ωραία, εγώ το θεωρώ λάθος και η απιστία από μόνη της κατ’εμέ δείχνει ότι η ίδια η σχέση σου δεν σε γεμίζει και ως αποτέλεσμα «γεμίζεις» από κάπου αλλού. It’s common sense really. petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:53 Ο petran_95: #25 07-07-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα σου απαντήσω απολύτως σοβαρά τώρα. Προσωπικά μού φαίνεσαι άκρως συνειδητοποιημένος σχετικά με αυτό που ήδη κάνεις και δεν δείχνεις να αμφιταλαντεύεσαι ιδιαίτερα, ούτε να έχεις ιδιαίτερες ενοχές. Συνεπώς, δεν κατανοώ τον λόγο που άνοιξες το θέμα. Ήθελες απλά επιβεβάιωση, ήτοι να βρεις άτομα να συμφωνήσουν με τη δική σου οπτική των πραγμάτων; μήπως να αλλάξεις τη δική τους οπτική κάνοντάς τα να συμφωνήσουν μαζί σου, ώστε να νιώσεις λίγο καλύτερα; τι ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:56 Ο juste un instant: #26 07-07-22 23:56 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά είναι κατι που δεν μπορείς να το κρύβεις από την κοπέλα σου. Αυτό σου λέμε. Από την μια δεν θέλεις όμως να υπάρχουν τόσο αυστηρά μονογαμικές σχέσεις και από την άλλη φοβάσαι πως θα το εκλάβουν αν το μαθουν οι συντηρητικοί συγγενείς σου. Μήπως είσαι πιο συντηρητικός από τους συντηρητικούς που κατακρίνεις; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:57 Ο petran_95: #27 07-07-22 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να διευρύνεις τους ορίζοντές σου όταν δεν είσαι δεσμευμένος και κατά προτίμηση αν θέλεις όντως να δοκιμάσεις νέα πράγματα, κάν’το χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα να πληγωθεί κάποιος στο παρασκήνιο. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο Lasher. Δεν ξέρω τι ανταπόκριση περίμενες. Το θεωρείς σωστό; Ωραία, εγώ το θεωρώ λάθος και η απιστία από μόνη της κατ’εμέ δείχνει ότι η ίδια η σχέση σου δεν σε γεμίζει και ως αποτέλεσμα «γεμίζεις» από κάπου αλλού. It’s common sense really. Click για ανάπτυξη... Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:58 Η Joji έγραψε: #28 07-07-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα Click για ανάπτυξη... Αυτή συμφωνεί με αυτό; Γιατί δεν συζητάτε περί ανοικτής σχέσης και αποκλειστικότητας; Εκτός αν ανησυχείς στο ότι δεν θα συμφωνούσε. Αν συμφωνούσε και ήταν ανοιχτή ειλικρινά no biggie. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:00 Η Ariana2018: #29 08-07-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ευχαριστω πολυ για τη γνωμη! Το θεμα μου ειναι οτι την αγαπαω την κοπελα μου και περναμε ομορφα οποτε δεν θελω να το χαλασω. Θελω να ειμαστε μαζι και να περναω ωραια και με τον ξαδερφο της που μου εχει βγαλει κατι πρωτογνωρο. Αν δεν το μαθει δεν θα την πληγωσει. Click για ανάπτυξη... Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:02 Η Aleksa έγραψε: #30 08-07-22 00:02 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Βρε καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι μορφή σχέσης γουστάρει. Αρκεί βέβαια το άλλο πρόσωπο να είναι εν γνώσει, γιατί -πού ξέρεις;- μπορεί και να μη θέλει να συνεχίσει. Όχι να πιστεύει μονογαμική σχέση κι εσύ να είσαι ο... Σπαλιάρας που πειραματίζεται! Δεν είναι θέμα ψευτο-ηθικής, αλλά δικαιοσύνης, καθότι και οι άλλοι έχουν δικαιώματα επιλογής, όχι μόνο εμείς. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.139 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:04 Ο Πάνθηρας!: #31 08-07-22 00:04 Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Ιουλίου 2022 Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Η Chem2000 έγραψε: #32 08-07-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Ο petran_95: #33 08-07-22 00:05 Ο Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Click για ανάπτυξη... Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Η Aleksa έγραψε: #34 08-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; Click για ανάπτυξη... Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Joji έγραψε: #35 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Chem2000 έγραψε: #36 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... έχεις δίκιο,αφού την αγαπάει..... petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:15 Ο petran_95: #37 08-07-22 00:15 Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγγνώμη αλλά προσωπικά, μου φαίνεται πιο δύσπεπτο το ότι την απατάει και δεν βρίσκει κάτι αρνητικό σε αυτό; Και ψάχνει πως θα το συγκαλύψει; Γιατί; Εννοώ I’m all for «Πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι» και «Ανοικτές σχέσεις» όμως, στην φάση αυτή δεν χωράει ο νους μου ότι αγαπάς κάποιον με τον οποίο είσαι μαζί αλλά ταυτόχρονα ξενοκοιτάς. It doesn’t add up.
petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:45 Ο petran_95: #22 07-07-22 23:45 Την ειχα τη διαισθηση η αληθεια ειναι οτι θα παει στο ηθικο οταν το ανοιξα το θεμα. Απλα ηθελα να τα πω καπου γιατι αυτα δεν λεγονται ευκολα γενικα. Και ενταξει ρε παιδια οι μισοι ανθρωποι απατανε καποια φαση της ζωης τους. Να πω οτι ημουν ετσι γενικα ναι να καταλαβω το 'κραξιμο'. Αλλα οταν θες να δειυρυνεις τους οριζοντες σου και κανεις κατι για την εμπειρια και για τη φαση ειναι αλλιως. Δεν διαλυεις για πλακα μια σοβαρη σχεση. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Lasher έγραψε: #23 07-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Την ειχα τη διαισθηση η αληθεια ειναι οτι θα παει στο ηθικο οταν το ανοιξα το θεμα. Απλα ηθελα να τα πω καπου γιατι αυτα δεν λεγονται ευκολα γενικα. Και ενταξει ρε παιδια οι μισοι ανθρωποι απατανε καποια φαση της ζωης τους. Να πω οτι ημουν ετσι γενικα ναι να καταλαβω το 'κραξιμο'. Αλλα οταν θες να δειυρυνεις τους οριζοντες σου και κανεις κατι για την εμπειρια και για τη φαση ειναι αλλιως. Δεν διαλυεις για πλακα μια σοβαρη σχεση. Click για ανάπτυξη... Θα σου απαντήσω απολύτως σοβαρά τώρα. Προσωπικά μού φαίνεσαι άκρως συνειδητοποιημένος σχετικά με αυτό που ήδη κάνεις και δεν δείχνεις να αμφιταλαντεύεσαι ιδιαίτερα, ούτε να έχεις ιδιαίτερες ενοχές. Συνεπώς, δεν κατανοώ τον λόγο που άνοιξες το θέμα. Ήθελες απλά επιβεβαίωση, ήτοι να βρεις άτομα να συμφωνήσουν με τη δική σου οπτική των πραγμάτων; μήπως να αλλάξεις τη δική τους οπτική κάνοντάς τα να συμφωνήσουν μαζί σου, ώστε να νιώσεις λίγο καλύτερα; τι ακριβώς; Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:52 Η Joji έγραψε: #24 07-07-22 23:52 Να διευρύνεις τους ορίζοντές σου όταν δεν είσαι δεσμευμένος και κατά προτίμηση αν θέλεις όντως να δοκιμάσεις νέα πράγματα, κάν’το χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα να πληγωθεί κάποιος στο παρασκήνιο. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο Lasher. Δεν ξέρω τι ανταπόκριση περίμενες. Το θεωρείς σωστό; Ωραία, εγώ το θεωρώ λάθος και η απιστία από μόνη της κατ’εμέ δείχνει ότι η ίδια η σχέση σου δεν σε γεμίζει και ως αποτέλεσμα «γεμίζεις» από κάπου αλλού. It’s common sense really. petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:53 Ο petran_95: #25 07-07-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα σου απαντήσω απολύτως σοβαρά τώρα. Προσωπικά μού φαίνεσαι άκρως συνειδητοποιημένος σχετικά με αυτό που ήδη κάνεις και δεν δείχνεις να αμφιταλαντεύεσαι ιδιαίτερα, ούτε να έχεις ιδιαίτερες ενοχές. Συνεπώς, δεν κατανοώ τον λόγο που άνοιξες το θέμα. Ήθελες απλά επιβεβάιωση, ήτοι να βρεις άτομα να συμφωνήσουν με τη δική σου οπτική των πραγμάτων; μήπως να αλλάξεις τη δική τους οπτική κάνοντάς τα να συμφωνήσουν μαζί σου, ώστε να νιώσεις λίγο καλύτερα; τι ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:56 Ο juste un instant: #26 07-07-22 23:56 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά είναι κατι που δεν μπορείς να το κρύβεις από την κοπέλα σου. Αυτό σου λέμε. Από την μια δεν θέλεις όμως να υπάρχουν τόσο αυστηρά μονογαμικές σχέσεις και από την άλλη φοβάσαι πως θα το εκλάβουν αν το μαθουν οι συντηρητικοί συγγενείς σου. Μήπως είσαι πιο συντηρητικός από τους συντηρητικούς που κατακρίνεις; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:57 Ο petran_95: #27 07-07-22 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να διευρύνεις τους ορίζοντές σου όταν δεν είσαι δεσμευμένος και κατά προτίμηση αν θέλεις όντως να δοκιμάσεις νέα πράγματα, κάν’το χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα να πληγωθεί κάποιος στο παρασκήνιο. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο Lasher. Δεν ξέρω τι ανταπόκριση περίμενες. Το θεωρείς σωστό; Ωραία, εγώ το θεωρώ λάθος και η απιστία από μόνη της κατ’εμέ δείχνει ότι η ίδια η σχέση σου δεν σε γεμίζει και ως αποτέλεσμα «γεμίζεις» από κάπου αλλού. It’s common sense really. Click για ανάπτυξη... Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:58 Η Joji έγραψε: #28 07-07-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα Click για ανάπτυξη... Αυτή συμφωνεί με αυτό; Γιατί δεν συζητάτε περί ανοικτής σχέσης και αποκλειστικότητας; Εκτός αν ανησυχείς στο ότι δεν θα συμφωνούσε. Αν συμφωνούσε και ήταν ανοιχτή ειλικρινά no biggie. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:00 Η Ariana2018: #29 08-07-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ευχαριστω πολυ για τη γνωμη! Το θεμα μου ειναι οτι την αγαπαω την κοπελα μου και περναμε ομορφα οποτε δεν θελω να το χαλασω. Θελω να ειμαστε μαζι και να περναω ωραια και με τον ξαδερφο της που μου εχει βγαλει κατι πρωτογνωρο. Αν δεν το μαθει δεν θα την πληγωσει. Click για ανάπτυξη... Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:02 Η Aleksa έγραψε: #30 08-07-22 00:02 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Βρε καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι μορφή σχέσης γουστάρει. Αρκεί βέβαια το άλλο πρόσωπο να είναι εν γνώσει, γιατί -πού ξέρεις;- μπορεί και να μη θέλει να συνεχίσει. Όχι να πιστεύει μονογαμική σχέση κι εσύ να είσαι ο... Σπαλιάρας που πειραματίζεται! Δεν είναι θέμα ψευτο-ηθικής, αλλά δικαιοσύνης, καθότι και οι άλλοι έχουν δικαιώματα επιλογής, όχι μόνο εμείς. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.139 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:04 Ο Πάνθηρας!: #31 08-07-22 00:04 Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Ιουλίου 2022 Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Η Chem2000 έγραψε: #32 08-07-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Ο petran_95: #33 08-07-22 00:05 Ο Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Click για ανάπτυξη... Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Η Aleksa έγραψε: #34 08-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; Click για ανάπτυξη... Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Joji έγραψε: #35 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Chem2000 έγραψε: #36 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... έχεις δίκιο,αφού την αγαπάει..... petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:15 Ο petran_95: #37 08-07-22 00:15 Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την ειχα τη διαισθηση η αληθεια ειναι οτι θα παει στο ηθικο οταν το ανοιξα το θεμα. Απλα ηθελα να τα πω καπου γιατι αυτα δεν λεγονται ευκολα γενικα. Και ενταξει ρε παιδια οι μισοι ανθρωποι απατανε καποια φαση της ζωης τους. Να πω οτι ημουν ετσι γενικα ναι να καταλαβω το 'κραξιμο'. Αλλα οταν θες να δειυρυνεις τους οριζοντες σου και κανεις κατι για την εμπειρια και για τη φαση ειναι αλλιως. Δεν διαλυεις για πλακα μια σοβαρη σχεση.
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:49 Ο Lasher έγραψε: #23 07-07-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Την ειχα τη διαισθηση η αληθεια ειναι οτι θα παει στο ηθικο οταν το ανοιξα το θεμα. Απλα ηθελα να τα πω καπου γιατι αυτα δεν λεγονται ευκολα γενικα. Και ενταξει ρε παιδια οι μισοι ανθρωποι απατανε καποια φαση της ζωης τους. Να πω οτι ημουν ετσι γενικα ναι να καταλαβω το 'κραξιμο'. Αλλα οταν θες να δειυρυνεις τους οριζοντες σου και κανεις κατι για την εμπειρια και για τη φαση ειναι αλλιως. Δεν διαλυεις για πλακα μια σοβαρη σχεση. Click για ανάπτυξη... Θα σου απαντήσω απολύτως σοβαρά τώρα. Προσωπικά μού φαίνεσαι άκρως συνειδητοποιημένος σχετικά με αυτό που ήδη κάνεις και δεν δείχνεις να αμφιταλαντεύεσαι ιδιαίτερα, ούτε να έχεις ιδιαίτερες ενοχές. Συνεπώς, δεν κατανοώ τον λόγο που άνοιξες το θέμα. Ήθελες απλά επιβεβαίωση, ήτοι να βρεις άτομα να συμφωνήσουν με τη δική σου οπτική των πραγμάτων; μήπως να αλλάξεις τη δική τους οπτική κάνοντάς τα να συμφωνήσουν μαζί σου, ώστε να νιώσεις λίγο καλύτερα; τι ακριβώς; Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:52 Η Joji έγραψε: #24 07-07-22 23:52 Να διευρύνεις τους ορίζοντές σου όταν δεν είσαι δεσμευμένος και κατά προτίμηση αν θέλεις όντως να δοκιμάσεις νέα πράγματα, κάν’το χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα να πληγωθεί κάποιος στο παρασκήνιο. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο Lasher. Δεν ξέρω τι ανταπόκριση περίμενες. Το θεωρείς σωστό; Ωραία, εγώ το θεωρώ λάθος και η απιστία από μόνη της κατ’εμέ δείχνει ότι η ίδια η σχέση σου δεν σε γεμίζει και ως αποτέλεσμα «γεμίζεις» από κάπου αλλού. It’s common sense really. petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:53 Ο petran_95: #25 07-07-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα σου απαντήσω απολύτως σοβαρά τώρα. Προσωπικά μού φαίνεσαι άκρως συνειδητοποιημένος σχετικά με αυτό που ήδη κάνεις και δεν δείχνεις να αμφιταλαντεύεσαι ιδιαίτερα, ούτε να έχεις ιδιαίτερες ενοχές. Συνεπώς, δεν κατανοώ τον λόγο που άνοιξες το θέμα. Ήθελες απλά επιβεβάιωση, ήτοι να βρεις άτομα να συμφωνήσουν με τη δική σου οπτική των πραγμάτων; μήπως να αλλάξεις τη δική τους οπτική κάνοντάς τα να συμφωνήσουν μαζί σου, ώστε να νιώσεις λίγο καλύτερα; τι ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:56 Ο juste un instant: #26 07-07-22 23:56 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά είναι κατι που δεν μπορείς να το κρύβεις από την κοπέλα σου. Αυτό σου λέμε. Από την μια δεν θέλεις όμως να υπάρχουν τόσο αυστηρά μονογαμικές σχέσεις και από την άλλη φοβάσαι πως θα το εκλάβουν αν το μαθουν οι συντηρητικοί συγγενείς σου. Μήπως είσαι πιο συντηρητικός από τους συντηρητικούς που κατακρίνεις; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:57 Ο petran_95: #27 07-07-22 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να διευρύνεις τους ορίζοντές σου όταν δεν είσαι δεσμευμένος και κατά προτίμηση αν θέλεις όντως να δοκιμάσεις νέα πράγματα, κάν’το χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα να πληγωθεί κάποιος στο παρασκήνιο. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο Lasher. Δεν ξέρω τι ανταπόκριση περίμενες. Το θεωρείς σωστό; Ωραία, εγώ το θεωρώ λάθος και η απιστία από μόνη της κατ’εμέ δείχνει ότι η ίδια η σχέση σου δεν σε γεμίζει και ως αποτέλεσμα «γεμίζεις» από κάπου αλλού. It’s common sense really. Click για ανάπτυξη... Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:58 Η Joji έγραψε: #28 07-07-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα Click για ανάπτυξη... Αυτή συμφωνεί με αυτό; Γιατί δεν συζητάτε περί ανοικτής σχέσης και αποκλειστικότητας; Εκτός αν ανησυχείς στο ότι δεν θα συμφωνούσε. Αν συμφωνούσε και ήταν ανοιχτή ειλικρινά no biggie. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:00 Η Ariana2018: #29 08-07-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ευχαριστω πολυ για τη γνωμη! Το θεμα μου ειναι οτι την αγαπαω την κοπελα μου και περναμε ομορφα οποτε δεν θελω να το χαλασω. Θελω να ειμαστε μαζι και να περναω ωραια και με τον ξαδερφο της που μου εχει βγαλει κατι πρωτογνωρο. Αν δεν το μαθει δεν θα την πληγωσει. Click για ανάπτυξη... Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:02 Η Aleksa έγραψε: #30 08-07-22 00:02 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Βρε καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι μορφή σχέσης γουστάρει. Αρκεί βέβαια το άλλο πρόσωπο να είναι εν γνώσει, γιατί -πού ξέρεις;- μπορεί και να μη θέλει να συνεχίσει. Όχι να πιστεύει μονογαμική σχέση κι εσύ να είσαι ο... Σπαλιάρας που πειραματίζεται! Δεν είναι θέμα ψευτο-ηθικής, αλλά δικαιοσύνης, καθότι και οι άλλοι έχουν δικαιώματα επιλογής, όχι μόνο εμείς. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.139 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:04 Ο Πάνθηρας!: #31 08-07-22 00:04 Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Ιουλίου 2022 Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Η Chem2000 έγραψε: #32 08-07-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Ο petran_95: #33 08-07-22 00:05 Ο Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Click για ανάπτυξη... Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Η Aleksa έγραψε: #34 08-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; Click για ανάπτυξη... Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Joji έγραψε: #35 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Chem2000 έγραψε: #36 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... έχεις δίκιο,αφού την αγαπάει..... petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:15 Ο petran_95: #37 08-07-22 00:15 Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Την ειχα τη διαισθηση η αληθεια ειναι οτι θα παει στο ηθικο οταν το ανοιξα το θεμα. Απλα ηθελα να τα πω καπου γιατι αυτα δεν λεγονται ευκολα γενικα. Και ενταξει ρε παιδια οι μισοι ανθρωποι απατανε καποια φαση της ζωης τους. Να πω οτι ημουν ετσι γενικα ναι να καταλαβω το 'κραξιμο'. Αλλα οταν θες να δειυρυνεις τους οριζοντες σου και κανεις κατι για την εμπειρια και για τη φαση ειναι αλλιως. Δεν διαλυεις για πλακα μια σοβαρη σχεση. Click για ανάπτυξη... Θα σου απαντήσω απολύτως σοβαρά τώρα. Προσωπικά μού φαίνεσαι άκρως συνειδητοποιημένος σχετικά με αυτό που ήδη κάνεις και δεν δείχνεις να αμφιταλαντεύεσαι ιδιαίτερα, ούτε να έχεις ιδιαίτερες ενοχές. Συνεπώς, δεν κατανοώ τον λόγο που άνοιξες το θέμα. Ήθελες απλά επιβεβαίωση, ήτοι να βρεις άτομα να συμφωνήσουν με τη δική σου οπτική των πραγμάτων; μήπως να αλλάξεις τη δική τους οπτική κάνοντάς τα να συμφωνήσουν μαζί σου, ώστε να νιώσεις λίγο καλύτερα; τι ακριβώς;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:52 Η Joji έγραψε: #24 07-07-22 23:52 Να διευρύνεις τους ορίζοντές σου όταν δεν είσαι δεσμευμένος και κατά προτίμηση αν θέλεις όντως να δοκιμάσεις νέα πράγματα, κάν’το χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα να πληγωθεί κάποιος στο παρασκήνιο. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο Lasher. Δεν ξέρω τι ανταπόκριση περίμενες. Το θεωρείς σωστό; Ωραία, εγώ το θεωρώ λάθος και η απιστία από μόνη της κατ’εμέ δείχνει ότι η ίδια η σχέση σου δεν σε γεμίζει και ως αποτέλεσμα «γεμίζεις» από κάπου αλλού. It’s common sense really. petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:53 Ο petran_95: #25 07-07-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα σου απαντήσω απολύτως σοβαρά τώρα. Προσωπικά μού φαίνεσαι άκρως συνειδητοποιημένος σχετικά με αυτό που ήδη κάνεις και δεν δείχνεις να αμφιταλαντεύεσαι ιδιαίτερα, ούτε να έχεις ιδιαίτερες ενοχές. Συνεπώς, δεν κατανοώ τον λόγο που άνοιξες το θέμα. Ήθελες απλά επιβεβάιωση, ήτοι να βρεις άτομα να συμφωνήσουν με τη δική σου οπτική των πραγμάτων; μήπως να αλλάξεις τη δική τους οπτική κάνοντάς τα να συμφωνήσουν μαζί σου, ώστε να νιώσεις λίγο καλύτερα; τι ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:56 Ο juste un instant: #26 07-07-22 23:56 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά είναι κατι που δεν μπορείς να το κρύβεις από την κοπέλα σου. Αυτό σου λέμε. Από την μια δεν θέλεις όμως να υπάρχουν τόσο αυστηρά μονογαμικές σχέσεις και από την άλλη φοβάσαι πως θα το εκλάβουν αν το μαθουν οι συντηρητικοί συγγενείς σου. Μήπως είσαι πιο συντηρητικός από τους συντηρητικούς που κατακρίνεις; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:57 Ο petran_95: #27 07-07-22 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να διευρύνεις τους ορίζοντές σου όταν δεν είσαι δεσμευμένος και κατά προτίμηση αν θέλεις όντως να δοκιμάσεις νέα πράγματα, κάν’το χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα να πληγωθεί κάποιος στο παρασκήνιο. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο Lasher. Δεν ξέρω τι ανταπόκριση περίμενες. Το θεωρείς σωστό; Ωραία, εγώ το θεωρώ λάθος και η απιστία από μόνη της κατ’εμέ δείχνει ότι η ίδια η σχέση σου δεν σε γεμίζει και ως αποτέλεσμα «γεμίζεις» από κάπου αλλού. It’s common sense really. Click για ανάπτυξη... Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:58 Η Joji έγραψε: #28 07-07-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα Click για ανάπτυξη... Αυτή συμφωνεί με αυτό; Γιατί δεν συζητάτε περί ανοικτής σχέσης και αποκλειστικότητας; Εκτός αν ανησυχείς στο ότι δεν θα συμφωνούσε. Αν συμφωνούσε και ήταν ανοιχτή ειλικρινά no biggie. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:00 Η Ariana2018: #29 08-07-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ευχαριστω πολυ για τη γνωμη! Το θεμα μου ειναι οτι την αγαπαω την κοπελα μου και περναμε ομορφα οποτε δεν θελω να το χαλασω. Θελω να ειμαστε μαζι και να περναω ωραια και με τον ξαδερφο της που μου εχει βγαλει κατι πρωτογνωρο. Αν δεν το μαθει δεν θα την πληγωσει. Click για ανάπτυξη... Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:02 Η Aleksa έγραψε: #30 08-07-22 00:02 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Βρε καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι μορφή σχέσης γουστάρει. Αρκεί βέβαια το άλλο πρόσωπο να είναι εν γνώσει, γιατί -πού ξέρεις;- μπορεί και να μη θέλει να συνεχίσει. Όχι να πιστεύει μονογαμική σχέση κι εσύ να είσαι ο... Σπαλιάρας που πειραματίζεται! Δεν είναι θέμα ψευτο-ηθικής, αλλά δικαιοσύνης, καθότι και οι άλλοι έχουν δικαιώματα επιλογής, όχι μόνο εμείς. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.139 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:04 Ο Πάνθηρας!: #31 08-07-22 00:04 Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Ιουλίου 2022 Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Η Chem2000 έγραψε: #32 08-07-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Ο petran_95: #33 08-07-22 00:05 Ο Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Click για ανάπτυξη... Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Η Aleksa έγραψε: #34 08-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; Click για ανάπτυξη... Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Joji έγραψε: #35 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Chem2000 έγραψε: #36 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... έχεις δίκιο,αφού την αγαπάει..... petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:15 Ο petran_95: #37 08-07-22 00:15 Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να διευρύνεις τους ορίζοντές σου όταν δεν είσαι δεσμευμένος και κατά προτίμηση αν θέλεις όντως να δοκιμάσεις νέα πράγματα, κάν’το χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα να πληγωθεί κάποιος στο παρασκήνιο. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο Lasher. Δεν ξέρω τι ανταπόκριση περίμενες. Το θεωρείς σωστό; Ωραία, εγώ το θεωρώ λάθος και η απιστία από μόνη της κατ’εμέ δείχνει ότι η ίδια η σχέση σου δεν σε γεμίζει και ως αποτέλεσμα «γεμίζεις» από κάπου αλλού. It’s common sense really.
petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:53 Ο petran_95: #25 07-07-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα σου απαντήσω απολύτως σοβαρά τώρα. Προσωπικά μού φαίνεσαι άκρως συνειδητοποιημένος σχετικά με αυτό που ήδη κάνεις και δεν δείχνεις να αμφιταλαντεύεσαι ιδιαίτερα, ούτε να έχεις ιδιαίτερες ενοχές. Συνεπώς, δεν κατανοώ τον λόγο που άνοιξες το θέμα. Ήθελες απλά επιβεβάιωση, ήτοι να βρεις άτομα να συμφωνήσουν με τη δική σου οπτική των πραγμάτων; μήπως να αλλάξεις τη δική τους οπτική κάνοντάς τα να συμφωνήσουν μαζί σου, ώστε να νιώσεις λίγο καλύτερα; τι ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:56 Ο juste un instant: #26 07-07-22 23:56 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά είναι κατι που δεν μπορείς να το κρύβεις από την κοπέλα σου. Αυτό σου λέμε. Από την μια δεν θέλεις όμως να υπάρχουν τόσο αυστηρά μονογαμικές σχέσεις και από την άλλη φοβάσαι πως θα το εκλάβουν αν το μαθουν οι συντηρητικοί συγγενείς σου. Μήπως είσαι πιο συντηρητικός από τους συντηρητικούς που κατακρίνεις; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:57 Ο petran_95: #27 07-07-22 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να διευρύνεις τους ορίζοντές σου όταν δεν είσαι δεσμευμένος και κατά προτίμηση αν θέλεις όντως να δοκιμάσεις νέα πράγματα, κάν’το χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα να πληγωθεί κάποιος στο παρασκήνιο. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο Lasher. Δεν ξέρω τι ανταπόκριση περίμενες. Το θεωρείς σωστό; Ωραία, εγώ το θεωρώ λάθος και η απιστία από μόνη της κατ’εμέ δείχνει ότι η ίδια η σχέση σου δεν σε γεμίζει και ως αποτέλεσμα «γεμίζεις» από κάπου αλλού. It’s common sense really. Click για ανάπτυξη... Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:58 Η Joji έγραψε: #28 07-07-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα Click για ανάπτυξη... Αυτή συμφωνεί με αυτό; Γιατί δεν συζητάτε περί ανοικτής σχέσης και αποκλειστικότητας; Εκτός αν ανησυχείς στο ότι δεν θα συμφωνούσε. Αν συμφωνούσε και ήταν ανοιχτή ειλικρινά no biggie. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:00 Η Ariana2018: #29 08-07-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ευχαριστω πολυ για τη γνωμη! Το θεμα μου ειναι οτι την αγαπαω την κοπελα μου και περναμε ομορφα οποτε δεν θελω να το χαλασω. Θελω να ειμαστε μαζι και να περναω ωραια και με τον ξαδερφο της που μου εχει βγαλει κατι πρωτογνωρο. Αν δεν το μαθει δεν θα την πληγωσει. Click για ανάπτυξη... Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:02 Η Aleksa έγραψε: #30 08-07-22 00:02 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Βρε καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι μορφή σχέσης γουστάρει. Αρκεί βέβαια το άλλο πρόσωπο να είναι εν γνώσει, γιατί -πού ξέρεις;- μπορεί και να μη θέλει να συνεχίσει. Όχι να πιστεύει μονογαμική σχέση κι εσύ να είσαι ο... Σπαλιάρας που πειραματίζεται! Δεν είναι θέμα ψευτο-ηθικής, αλλά δικαιοσύνης, καθότι και οι άλλοι έχουν δικαιώματα επιλογής, όχι μόνο εμείς. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.139 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:04 Ο Πάνθηρας!: #31 08-07-22 00:04 Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Ιουλίου 2022 Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Η Chem2000 έγραψε: #32 08-07-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Ο petran_95: #33 08-07-22 00:05 Ο Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Click για ανάπτυξη... Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Η Aleksa έγραψε: #34 08-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; Click για ανάπτυξη... Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Joji έγραψε: #35 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Chem2000 έγραψε: #36 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... έχεις δίκιο,αφού την αγαπάει..... petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:15 Ο petran_95: #37 08-07-22 00:15 Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Θα σου απαντήσω απολύτως σοβαρά τώρα. Προσωπικά μού φαίνεσαι άκρως συνειδητοποιημένος σχετικά με αυτό που ήδη κάνεις και δεν δείχνεις να αμφιταλαντεύεσαι ιδιαίτερα, ούτε να έχεις ιδιαίτερες ενοχές. Συνεπώς, δεν κατανοώ τον λόγο που άνοιξες το θέμα. Ήθελες απλά επιβεβάιωση, ήτοι να βρεις άτομα να συμφωνήσουν με τη δική σου οπτική των πραγμάτων; μήπως να αλλάξεις τη δική τους οπτική κάνοντάς τα να συμφωνήσουν μαζί σου, ώστε να νιώσεις λίγο καλύτερα; τι ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:56 Ο juste un instant: #26 07-07-22 23:56 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά είναι κατι που δεν μπορείς να το κρύβεις από την κοπέλα σου. Αυτό σου λέμε. Από την μια δεν θέλεις όμως να υπάρχουν τόσο αυστηρά μονογαμικές σχέσεις και από την άλλη φοβάσαι πως θα το εκλάβουν αν το μαθουν οι συντηρητικοί συγγενείς σου. Μήπως είσαι πιο συντηρητικός από τους συντηρητικούς που κατακρίνεις; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:57 Ο petran_95: #27 07-07-22 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να διευρύνεις τους ορίζοντές σου όταν δεν είσαι δεσμευμένος και κατά προτίμηση αν θέλεις όντως να δοκιμάσεις νέα πράγματα, κάν’το χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα να πληγωθεί κάποιος στο παρασκήνιο. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο Lasher. Δεν ξέρω τι ανταπόκριση περίμενες. Το θεωρείς σωστό; Ωραία, εγώ το θεωρώ λάθος και η απιστία από μόνη της κατ’εμέ δείχνει ότι η ίδια η σχέση σου δεν σε γεμίζει και ως αποτέλεσμα «γεμίζεις» από κάπου αλλού. It’s common sense really. Click για ανάπτυξη... Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:58 Η Joji έγραψε: #28 07-07-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα Click για ανάπτυξη... Αυτή συμφωνεί με αυτό; Γιατί δεν συζητάτε περί ανοικτής σχέσης και αποκλειστικότητας; Εκτός αν ανησυχείς στο ότι δεν θα συμφωνούσε. Αν συμφωνούσε και ήταν ανοιχτή ειλικρινά no biggie. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:00 Η Ariana2018: #29 08-07-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ευχαριστω πολυ για τη γνωμη! Το θεμα μου ειναι οτι την αγαπαω την κοπελα μου και περναμε ομορφα οποτε δεν θελω να το χαλασω. Θελω να ειμαστε μαζι και να περναω ωραια και με τον ξαδερφο της που μου εχει βγαλει κατι πρωτογνωρο. Αν δεν το μαθει δεν θα την πληγωσει. Click για ανάπτυξη... Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:02 Η Aleksa έγραψε: #30 08-07-22 00:02 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Βρε καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι μορφή σχέσης γουστάρει. Αρκεί βέβαια το άλλο πρόσωπο να είναι εν γνώσει, γιατί -πού ξέρεις;- μπορεί και να μη θέλει να συνεχίσει. Όχι να πιστεύει μονογαμική σχέση κι εσύ να είσαι ο... Σπαλιάρας που πειραματίζεται! Δεν είναι θέμα ψευτο-ηθικής, αλλά δικαιοσύνης, καθότι και οι άλλοι έχουν δικαιώματα επιλογής, όχι μόνο εμείς. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.139 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:04 Ο Πάνθηρας!: #31 08-07-22 00:04 Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Ιουλίου 2022 Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Η Chem2000 έγραψε: #32 08-07-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Ο petran_95: #33 08-07-22 00:05 Ο Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Click για ανάπτυξη... Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Η Aleksa έγραψε: #34 08-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; Click για ανάπτυξη... Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Joji έγραψε: #35 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Chem2000 έγραψε: #36 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... έχεις δίκιο,αφού την αγαπάει..... petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:15 Ο petran_95: #37 08-07-22 00:15 Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά είναι κατι που δεν μπορείς να το κρύβεις από την κοπέλα σου. Αυτό σου λέμε. Από την μια δεν θέλεις όμως να υπάρχουν τόσο αυστηρά μονογαμικές σχέσεις και από την άλλη φοβάσαι πως θα το εκλάβουν αν το μαθουν οι συντηρητικοί συγγενείς σου. Μήπως είσαι πιο συντηρητικός από τους συντηρητικούς που κατακρίνεις;
petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:57 Ο petran_95: #27 07-07-22 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να διευρύνεις τους ορίζοντές σου όταν δεν είσαι δεσμευμένος και κατά προτίμηση αν θέλεις όντως να δοκιμάσεις νέα πράγματα, κάν’το χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα να πληγωθεί κάποιος στο παρασκήνιο. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο Lasher. Δεν ξέρω τι ανταπόκριση περίμενες. Το θεωρείς σωστό; Ωραία, εγώ το θεωρώ λάθος και η απιστία από μόνη της κατ’εμέ δείχνει ότι η ίδια η σχέση σου δεν σε γεμίζει και ως αποτέλεσμα «γεμίζεις» από κάπου αλλού. It’s common sense really. Click για ανάπτυξη... Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:58 Η Joji έγραψε: #28 07-07-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα Click για ανάπτυξη... Αυτή συμφωνεί με αυτό; Γιατί δεν συζητάτε περί ανοικτής σχέσης και αποκλειστικότητας; Εκτός αν ανησυχείς στο ότι δεν θα συμφωνούσε. Αν συμφωνούσε και ήταν ανοιχτή ειλικρινά no biggie. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:00 Η Ariana2018: #29 08-07-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ευχαριστω πολυ για τη γνωμη! Το θεμα μου ειναι οτι την αγαπαω την κοπελα μου και περναμε ομορφα οποτε δεν θελω να το χαλασω. Θελω να ειμαστε μαζι και να περναω ωραια και με τον ξαδερφο της που μου εχει βγαλει κατι πρωτογνωρο. Αν δεν το μαθει δεν θα την πληγωσει. Click για ανάπτυξη... Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:02 Η Aleksa έγραψε: #30 08-07-22 00:02 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Βρε καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι μορφή σχέσης γουστάρει. Αρκεί βέβαια το άλλο πρόσωπο να είναι εν γνώσει, γιατί -πού ξέρεις;- μπορεί και να μη θέλει να συνεχίσει. Όχι να πιστεύει μονογαμική σχέση κι εσύ να είσαι ο... Σπαλιάρας που πειραματίζεται! Δεν είναι θέμα ψευτο-ηθικής, αλλά δικαιοσύνης, καθότι και οι άλλοι έχουν δικαιώματα επιλογής, όχι μόνο εμείς. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.139 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:04 Ο Πάνθηρας!: #31 08-07-22 00:04 Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Ιουλίου 2022 Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Η Chem2000 έγραψε: #32 08-07-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Ο petran_95: #33 08-07-22 00:05 Ο Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Click για ανάπτυξη... Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Η Aleksa έγραψε: #34 08-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; Click για ανάπτυξη... Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Joji έγραψε: #35 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Chem2000 έγραψε: #36 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... έχεις δίκιο,αφού την αγαπάει..... petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:15 Ο petran_95: #37 08-07-22 00:15 Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να διευρύνεις τους ορίζοντές σου όταν δεν είσαι δεσμευμένος και κατά προτίμηση αν θέλεις όντως να δοκιμάσεις νέα πράγματα, κάν’το χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα να πληγωθεί κάποιος στο παρασκήνιο. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο Lasher. Δεν ξέρω τι ανταπόκριση περίμενες. Το θεωρείς σωστό; Ωραία, εγώ το θεωρώ λάθος και η απιστία από μόνη της κατ’εμέ δείχνει ότι η ίδια η σχέση σου δεν σε γεμίζει και ως αποτέλεσμα «γεμίζεις» από κάπου αλλού. It’s common sense really. Click για ανάπτυξη... Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2022 στις 23:58 Η Joji έγραψε: #28 07-07-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα Click για ανάπτυξη... Αυτή συμφωνεί με αυτό; Γιατί δεν συζητάτε περί ανοικτής σχέσης και αποκλειστικότητας; Εκτός αν ανησυχείς στο ότι δεν θα συμφωνούσε. Αν συμφωνούσε και ήταν ανοιχτή ειλικρινά no biggie. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:00 Η Ariana2018: #29 08-07-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ευχαριστω πολυ για τη γνωμη! Το θεμα μου ειναι οτι την αγαπαω την κοπελα μου και περναμε ομορφα οποτε δεν θελω να το χαλασω. Θελω να ειμαστε μαζι και να περναω ωραια και με τον ξαδερφο της που μου εχει βγαλει κατι πρωτογνωρο. Αν δεν το μαθει δεν θα την πληγωσει. Click για ανάπτυξη... Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:02 Η Aleksa έγραψε: #30 08-07-22 00:02 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Βρε καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι μορφή σχέσης γουστάρει. Αρκεί βέβαια το άλλο πρόσωπο να είναι εν γνώσει, γιατί -πού ξέρεις;- μπορεί και να μη θέλει να συνεχίσει. Όχι να πιστεύει μονογαμική σχέση κι εσύ να είσαι ο... Σπαλιάρας που πειραματίζεται! Δεν είναι θέμα ψευτο-ηθικής, αλλά δικαιοσύνης, καθότι και οι άλλοι έχουν δικαιώματα επιλογής, όχι μόνο εμείς. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.139 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:04 Ο Πάνθηρας!: #31 08-07-22 00:04 Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Ιουλίου 2022 Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Η Chem2000 έγραψε: #32 08-07-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Ο petran_95: #33 08-07-22 00:05 Ο Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Click για ανάπτυξη... Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Η Aleksa έγραψε: #34 08-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; Click για ανάπτυξη... Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Joji έγραψε: #35 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Chem2000 έγραψε: #36 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... έχεις δίκιο,αφού την αγαπάει..... petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:15 Ο petran_95: #37 08-07-22 00:15 Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα Click για ανάπτυξη... Αυτή συμφωνεί με αυτό; Γιατί δεν συζητάτε περί ανοικτής σχέσης και αποκλειστικότητας; Εκτός αν ανησυχείς στο ότι δεν θα συμφωνούσε. Αν συμφωνούσε και ήταν ανοιχτή ειλικρινά no biggie.
Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:00 Η Ariana2018: #29 08-07-22 00:00 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ευχαριστω πολυ για τη γνωμη! Το θεμα μου ειναι οτι την αγαπαω την κοπελα μου και περναμε ομορφα οποτε δεν θελω να το χαλασω. Θελω να ειμαστε μαζι και να περναω ωραια και με τον ξαδερφο της που μου εχει βγαλει κατι πρωτογνωρο. Αν δεν το μαθει δεν θα την πληγωσει. Click για ανάπτυξη... Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:02 Η Aleksa έγραψε: #30 08-07-22 00:02 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Βρε καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι μορφή σχέσης γουστάρει. Αρκεί βέβαια το άλλο πρόσωπο να είναι εν γνώσει, γιατί -πού ξέρεις;- μπορεί και να μη θέλει να συνεχίσει. Όχι να πιστεύει μονογαμική σχέση κι εσύ να είσαι ο... Σπαλιάρας που πειραματίζεται! Δεν είναι θέμα ψευτο-ηθικής, αλλά δικαιοσύνης, καθότι και οι άλλοι έχουν δικαιώματα επιλογής, όχι μόνο εμείς. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.139 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:04 Ο Πάνθηρας!: #31 08-07-22 00:04 Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Ιουλίου 2022 Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Η Chem2000 έγραψε: #32 08-07-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Ο petran_95: #33 08-07-22 00:05 Ο Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Click για ανάπτυξη... Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Η Aleksa έγραψε: #34 08-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; Click για ανάπτυξη... Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Joji έγραψε: #35 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Chem2000 έγραψε: #36 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... έχεις δίκιο,αφού την αγαπάει..... petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:15 Ο petran_95: #37 08-07-22 00:15 Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ευχαριστω πολυ για τη γνωμη! Το θεμα μου ειναι οτι την αγαπαω την κοπελα μου και περναμε ομορφα οποτε δεν θελω να το χαλασω. Θελω να ειμαστε μαζι και να περναω ωραια και με τον ξαδερφο της που μου εχει βγαλει κατι πρωτογνωρο. Αν δεν το μαθει δεν θα την πληγωσει. Click για ανάπτυξη... Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν......
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:02 Η Aleksa έγραψε: #30 08-07-22 00:02 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Βρε καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι μορφή σχέσης γουστάρει. Αρκεί βέβαια το άλλο πρόσωπο να είναι εν γνώσει, γιατί -πού ξέρεις;- μπορεί και να μη θέλει να συνεχίσει. Όχι να πιστεύει μονογαμική σχέση κι εσύ να είσαι ο... Σπαλιάρας που πειραματίζεται! Δεν είναι θέμα ψευτο-ηθικής, αλλά δικαιοσύνης, καθότι και οι άλλοι έχουν δικαιώματα επιλογής, όχι μόνο εμείς. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.139 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:04 Ο Πάνθηρας!: #31 08-07-22 00:04 Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Ιουλίου 2022 Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Η Chem2000 έγραψε: #32 08-07-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Ο petran_95: #33 08-07-22 00:05 Ο Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Click για ανάπτυξη... Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Η Aleksa έγραψε: #34 08-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; Click για ανάπτυξη... Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Joji έγραψε: #35 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Chem2000 έγραψε: #36 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... έχεις δίκιο,αφού την αγαπάει..... petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:15 Ο petran_95: #37 08-07-22 00:15 Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Μα ειμαι συνειδητοποιημενος. Ξερω τι θελω και αυτο ειναι να περασω ομορφα με το παιδι για οσο παει και παραλληλα να κρατησω την ομορφη σχεση που εχω. Ενοχες λιγες εχω γιατι ετσι μας εχει μαθει η κοινωνια. Μακαρι να μην υπηρχαν τοσο αυστηρα μονογαμικες σχεσεις και οι συντροφοι να αφηναν ο ενας τον αλλον να διευρυνει τους οριζοντες του. Click για ανάπτυξη... Βρε καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι μορφή σχέσης γουστάρει. Αρκεί βέβαια το άλλο πρόσωπο να είναι εν γνώσει, γιατί -πού ξέρεις;- μπορεί και να μη θέλει να συνεχίσει. Όχι να πιστεύει μονογαμική σχέση κι εσύ να είσαι ο... Σπαλιάρας που πειραματίζεται! Δεν είναι θέμα ψευτο-ηθικής, αλλά δικαιοσύνης, καθότι και οι άλλοι έχουν δικαιώματα επιλογής, όχι μόνο εμείς.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.139 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:04 Ο Πάνθηρας!: #31 08-07-22 00:04 Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Ιουλίου 2022 Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Η Chem2000 έγραψε: #32 08-07-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Ο petran_95: #33 08-07-22 00:05 Ο Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Click για ανάπτυξη... Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Η Aleksa έγραψε: #34 08-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; Click για ανάπτυξη... Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Joji έγραψε: #35 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Chem2000 έγραψε: #36 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... έχεις δίκιο,αφού την αγαπάει..... petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:15 Ο petran_95: #37 08-07-22 00:15 Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Η Chem2000 έγραψε: #32 08-07-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Ο petran_95: #33 08-07-22 00:05 Ο Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Click για ανάπτυξη... Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Η Aleksa έγραψε: #34 08-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; Click για ανάπτυξη... Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Joji έγραψε: #35 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Chem2000 έγραψε: #36 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... έχεις δίκιο,αφού την αγαπάει..... petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:15 Ο petran_95: #37 08-07-22 00:15 Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ετυχε δεν τα προγραμματιζουν αυτα. Μια χαρα σε γεμιζει μια σχεση που μπορει να θες να κανεις μια στο τοσο κατι με καποιο αλλον. Η σχεση ειναι πανω απο ολα συντροφικοτητα και οχι αποκλειστικοτητα. Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει;
petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:05 Ο petran_95: #33 08-07-22 00:05 Ο Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Click για ανάπτυξη... Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Η Aleksa έγραψε: #34 08-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; Click για ανάπτυξη... Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Joji έγραψε: #35 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Chem2000 έγραψε: #36 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... έχεις δίκιο,αφού την αγαπάει..... petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:15 Ο petran_95: #37 08-07-22 00:15 Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Πρότεινε της να βρεθείτε ολοι μαζι. Ενδεχομένως να της αρέσει και να το χει ξανακάνει στο παρελθόν...... Click για ανάπτυξη... Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εσυ φιλε θές η γκομενα σου να πηγαινει κ με άλλους εχεις τέτοιο βιτσιο ;;; να τη βλέπεις πχ ; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μου αρεσει αυτο.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:09 Η Aleksa έγραψε: #34 08-07-22 00:09 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; Click για ανάπτυξη... Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Joji έγραψε: #35 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Chem2000 έγραψε: #36 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... έχεις δίκιο,αφού την αγαπάει..... petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:15 Ο petran_95: #37 08-07-22 00:15 Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Εγώ να σου πω κάτι για να καλύψω τη πιθανότητα ότι δεν είσαι τρολλ κατά ένα 1%; Έστω,ότι ο ξάδελφος έχει κάποιο ΣΜΝ (υπάρχουν κάποια που κολλάνε και με προφυλακτικό).Και κολλάς.Και το μεταφέρεις στη κοπέλα σου.Τι θα της πεις τότε;Το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση.Δε θα ήταν λοιπόν καλό να γνωρίζει; Click για ανάπτυξη... Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου".
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.963 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Joji έγραψε: #35 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Chem2000 έγραψε: #36 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... έχεις δίκιο,αφού την αγαπάει..... petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:15 Ο petran_95: #37 08-07-22 00:15 Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:10 Η Chem2000 έγραψε: #36 08-07-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... έχεις δίκιο,αφού την αγαπάει..... petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:15 Ο petran_95: #37 08-07-22 00:15 Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Να με συμπαθάς, που θα σου απαντήσω αντ'αυτού: θα παίξει με τις πιθανότητες. Αν και κολλήσει κάτι (φτου, φτου, κούφια η ώρα! ) σιγά μη πει οτι χαμουρευόταν με τον ξάδερφο! Ούτε καν με άλλη γυναίκα. "Αγάπη μου, το κόλλησα από κάτι τουαλέτες άθλιες που αναγκάστηκα να πάω, αφού ήταν επείγουσα η ανακούφιση της ανάγκης μου". Click για ανάπτυξη... έχεις δίκιο,αφού την αγαπάει.....
petran_95 Νεοφερμένο μέλος Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:15 Ο petran_95: #37 08-07-22 00:15 Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.280 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:16 Η Chem2000 έγραψε: #38 08-07-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem thenutritionist Anastasia_01 vasilikileo1988 Aries24 _pathfinder_ Εριφύλη Giannis2307 Kris.gr Ωρορα User2350 Ariana2018 camil lololo33 Libertus fourkaki charmander Scandal epan Paragontas7000 petran_95 Εχέμυθη Memetchi taketrance American Economist Stelios725 GeorgePap2003 Mt73 Αρίκος fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Ε πόσο καιρό θα είστε μαζί μόνο με φιλάκια,πλατωνικά;Κάποια στιγμή δε θα μπει νερό στα αυλάκι που λένε στο χωριό μου;
Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 00:24 Η Ariana2018: #39 08-07-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Ο Οριστε;;; Πρωτον το παιδι ειναι γκέι και δεν του αρεσουν οι γυναικες και δευτερον ειναι και ξαδερφος της. Μην τα ισοπεδωπουμε ολα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Οχι δεν μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Ελα καλε, στο συγγενολοι κολλάς κι εσυ ; Αλλά κι αν το αφήναμε αυτό, μπορεί η κοπελιά να χει δοκιμάσει με γυναίκα και να μη στο χει πει. Η να της αρέσει η όλη ιδέα. Θεωρώ πως η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση. Όποτε άνοιξε της την καρδιά σου και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουλίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από petran_95: Χαρηκα που γελασατε με το θεμα no offence ειλικρινα. Προτιμω τα γελια απο τις ηθικολογιες. Αλλα στα σοβαρα τωρα νομιζω παμε στα ακρα με τα ΣΜΝ. Ουτε εχουμε ολοκληρωσει με το παιδι μονο φιλακια. Click για ανάπτυξη... Κακώς το αργείτε, πρεπει να δεις αν ταιριάζετε σε αυτό. Άδικα οπότε χολοσκας. Καντε το πρώτα κι άμα σαρεσει κ θες συνέχεια το ξανασυζηταμε Μπορεί να αποδειχθεις straight Να μη σου κανει κουκου δλδ Τσιχλιτσα; ασχετο τώρα απλώς μασάω τσίχλα
S.xas Νεοφερμένο μέλος Ο S.xas δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2022 στις 01:05 Ο S.xas έγραψε: #40 08-07-22 01:05 Κρίμα για την κοπέλα πάντως. Προβλέπονται τραυματικές στιγμές