Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:16 Ο Γιώργος έγραψε: #181 07-03-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Click για ανάπτυξη... Η μπύρα είναι υποκατάστατο του νερού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:21 Ο ]ifrit[ έγραψε: #182 07-03-07 00:21 Πράγματι Μάριε. Το νοθευμένο ουίσκι είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά αν το πίνεις με πάγο, μοιάζεις τελειωμένος. Σου λείπει το χαρτί, το τσιγάρο και τα ζάρια Λοοοοολ Γιώργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η Κακή Επιρροή: #183 07-03-07 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Πράγματι Μάριε. Το νοθευμένο ουίσκι είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά αν το πίνεις με πάγο, μοιάζεις τελειωμένος. Σου λείπει το χαρτί, το τσιγάρο και τα ζάρια Λοοοοολ Γιώργο Click για ανάπτυξη... μπα... τελειωμένος δείχνεις όταν το πίνεις ΣΚΕΤΟ!!! TRUST ME Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 12:07 Ο The Djinn: #184 07-03-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Πράγματι Μάριε. Το νοθευμένο ουίσκι είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά αν το πίνεις με πάγο, μοιάζεις τελειωμένος. Σου λείπει το χαρτί, το τσιγάρο και τα ζάρια Λοοοοολ Γιώργο Click για ανάπτυξη... Mην μασας...ξες τι θα κανουμε; Θα τους λεμε να το βαζουνε με λιγο παγο σε μεγαλο ποτηρι και θα λεμε οτι πινουμε ice tea. (αλλα θα παιξουμε κι ενα μπαρμπουτακι ετσι;;;;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudess f Εκκολαπτόμενο μέλος Η rudess f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 21:26 Η rudess f έγραψε: #185 07-03-07 21:26 συνήθως.. Ursus με μια φετα πορτοκάλι και τριμμένο πάγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 09:47 Ο kazmir84 έγραψε: #186 08-03-07 09:47 Ένα ποτήρι χλιαρό κατσικίσιο γάλα. Ε συνήθως μπύρα. Αν και δεν πίνω ούτε πολύ, ούτε συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:38 Ο The Stand: #187 08-03-07 17:38 Τίποτα πλέον.Το έχω κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Ο koz έγραψε: #188 09-03-07 16:36 εγώ ξέρω πως όλα τα ανάμεικτα ποτά κάνουν ζημιά.Είτε νοθευμένα είτε ανόθευτα. Το καλλίτερο είναι να τα πίνουμε σκέτα (ούτε πάγο),αλλά παράλληλα με νερό.Ετσι αφομοιώνονται πιο εύκολα στο αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 17:57 Ο deadhead_pirate: #189 09-03-07 17:57 Και ο πάγος νερό είναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Ο koz έγραψε: #190 09-03-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και ο πάγος νερό είναι...... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ανακατεύετε μέσα στο οινόπνευμα, με αποτέλεσμα να πίνεις πρώτα μια γουλιά με ελάχιστο νερό, δεύτερη με περισσότερο και ούτω καθεξής. Εγώ πάντα πίνω νερό σε ξεχωριστό ποτήρι και νομίζω πως μʼ έχει βοηθήσει πολύ. Πάντως, το νερό είναι απαραίτητο, όπως και το γεμάτο στομάχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαρτίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:32 Η viki_thess: #191 15-03-07 13:32 δεν πινω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:46 Ο Founes έγραψε: #192 15-03-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο The Djinn: #193 15-03-07 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Kι εχεις πολυτο δικιο.... Δεν ηξερα οτι ηταν "το πιο" αλλα ενα "απο τα πιο" νοθευμενα ποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 14:56 Η nikita13 έγραψε: #194 15-03-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά?? Και είναι το αγαπημενο μου ουίσκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 15:12 Ο Founes έγραψε: #195 15-03-07 15:12 δυστυχώς ναι! πλέων πολύ δύσκολα βρήσκεις καθαρό HAIG, ίσως και πουθενά! Την διαφορά θα την καταλάβεις μονάχα όταν πιείς το κανονικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η Oralee έγραψε: #196 15-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Αρχική Δημοσίευση από Mario: Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:09 Ο Founes έγραψε: #197 15-03-07 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Click για ανάπτυξη... Η μπύρα είναι υποκατάστατο του νερού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:21 Ο ]ifrit[ έγραψε: #182 07-03-07 00:21 Πράγματι Μάριε. Το νοθευμένο ουίσκι είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά αν το πίνεις με πάγο, μοιάζεις τελειωμένος. Σου λείπει το χαρτί, το τσιγάρο και τα ζάρια Λοοοοολ Γιώργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η Κακή Επιρροή: #183 07-03-07 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Πράγματι Μάριε. Το νοθευμένο ουίσκι είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά αν το πίνεις με πάγο, μοιάζεις τελειωμένος. Σου λείπει το χαρτί, το τσιγάρο και τα ζάρια Λοοοοολ Γιώργο Click για ανάπτυξη... μπα... τελειωμένος δείχνεις όταν το πίνεις ΣΚΕΤΟ!!! TRUST ME Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 12:07 Ο The Djinn: #184 07-03-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Πράγματι Μάριε. Το νοθευμένο ουίσκι είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά αν το πίνεις με πάγο, μοιάζεις τελειωμένος. Σου λείπει το χαρτί, το τσιγάρο και τα ζάρια Λοοοοολ Γιώργο Click για ανάπτυξη... Mην μασας...ξες τι θα κανουμε; Θα τους λεμε να το βαζουνε με λιγο παγο σε μεγαλο ποτηρι και θα λεμε οτι πινουμε ice tea. (αλλα θα παιξουμε κι ενα μπαρμπουτακι ετσι;;;;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudess f Εκκολαπτόμενο μέλος Η rudess f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 21:26 Η rudess f έγραψε: #185 07-03-07 21:26 συνήθως.. Ursus με μια φετα πορτοκάλι και τριμμένο πάγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 09:47 Ο kazmir84 έγραψε: #186 08-03-07 09:47 Ένα ποτήρι χλιαρό κατσικίσιο γάλα. Ε συνήθως μπύρα. Αν και δεν πίνω ούτε πολύ, ούτε συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:38 Ο The Stand: #187 08-03-07 17:38 Τίποτα πλέον.Το έχω κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Ο koz έγραψε: #188 09-03-07 16:36 εγώ ξέρω πως όλα τα ανάμεικτα ποτά κάνουν ζημιά.Είτε νοθευμένα είτε ανόθευτα. Το καλλίτερο είναι να τα πίνουμε σκέτα (ούτε πάγο),αλλά παράλληλα με νερό.Ετσι αφομοιώνονται πιο εύκολα στο αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 17:57 Ο deadhead_pirate: #189 09-03-07 17:57 Και ο πάγος νερό είναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Ο koz έγραψε: #190 09-03-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και ο πάγος νερό είναι...... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ανακατεύετε μέσα στο οινόπνευμα, με αποτέλεσμα να πίνεις πρώτα μια γουλιά με ελάχιστο νερό, δεύτερη με περισσότερο και ούτω καθεξής. Εγώ πάντα πίνω νερό σε ξεχωριστό ποτήρι και νομίζω πως μʼ έχει βοηθήσει πολύ. Πάντως, το νερό είναι απαραίτητο, όπως και το γεμάτο στομάχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαρτίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:32 Η viki_thess: #191 15-03-07 13:32 δεν πινω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:46 Ο Founes έγραψε: #192 15-03-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο The Djinn: #193 15-03-07 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Kι εχεις πολυτο δικιο.... Δεν ηξερα οτι ηταν "το πιο" αλλα ενα "απο τα πιο" νοθευμενα ποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 14:56 Η nikita13 έγραψε: #194 15-03-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά?? Και είναι το αγαπημενο μου ουίσκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 15:12 Ο Founes έγραψε: #195 15-03-07 15:12 δυστυχώς ναι! πλέων πολύ δύσκολα βρήσκεις καθαρό HAIG, ίσως και πουθενά! Την διαφορά θα την καταλάβεις μονάχα όταν πιείς το κανονικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η Oralee έγραψε: #196 15-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Αρχική Δημοσίευση από Mario: Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:09 Ο Founes έγραψε: #197 15-03-07 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πράγματι Μάριε. Το νοθευμένο ουίσκι είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά αν το πίνεις με πάγο, μοιάζεις τελειωμένος. Σου λείπει το χαρτί, το τσιγάρο και τα ζάρια Λοοοοολ Γιώργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η Κακή Επιρροή: #183 07-03-07 08:55 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Πράγματι Μάριε. Το νοθευμένο ουίσκι είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά αν το πίνεις με πάγο, μοιάζεις τελειωμένος. Σου λείπει το χαρτί, το τσιγάρο και τα ζάρια Λοοοοολ Γιώργο Click για ανάπτυξη... μπα... τελειωμένος δείχνεις όταν το πίνεις ΣΚΕΤΟ!!! TRUST ME Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 12:07 Ο The Djinn: #184 07-03-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Πράγματι Μάριε. Το νοθευμένο ουίσκι είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά αν το πίνεις με πάγο, μοιάζεις τελειωμένος. Σου λείπει το χαρτί, το τσιγάρο και τα ζάρια Λοοοοολ Γιώργο Click για ανάπτυξη... Mην μασας...ξες τι θα κανουμε; Θα τους λεμε να το βαζουνε με λιγο παγο σε μεγαλο ποτηρι και θα λεμε οτι πινουμε ice tea. (αλλα θα παιξουμε κι ενα μπαρμπουτακι ετσι;;;;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudess f Εκκολαπτόμενο μέλος Η rudess f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 21:26 Η rudess f έγραψε: #185 07-03-07 21:26 συνήθως.. Ursus με μια φετα πορτοκάλι και τριμμένο πάγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 09:47 Ο kazmir84 έγραψε: #186 08-03-07 09:47 Ένα ποτήρι χλιαρό κατσικίσιο γάλα. Ε συνήθως μπύρα. Αν και δεν πίνω ούτε πολύ, ούτε συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:38 Ο The Stand: #187 08-03-07 17:38 Τίποτα πλέον.Το έχω κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Ο koz έγραψε: #188 09-03-07 16:36 εγώ ξέρω πως όλα τα ανάμεικτα ποτά κάνουν ζημιά.Είτε νοθευμένα είτε ανόθευτα. Το καλλίτερο είναι να τα πίνουμε σκέτα (ούτε πάγο),αλλά παράλληλα με νερό.Ετσι αφομοιώνονται πιο εύκολα στο αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 17:57 Ο deadhead_pirate: #189 09-03-07 17:57 Και ο πάγος νερό είναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Ο koz έγραψε: #190 09-03-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και ο πάγος νερό είναι...... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ανακατεύετε μέσα στο οινόπνευμα, με αποτέλεσμα να πίνεις πρώτα μια γουλιά με ελάχιστο νερό, δεύτερη με περισσότερο και ούτω καθεξής. Εγώ πάντα πίνω νερό σε ξεχωριστό ποτήρι και νομίζω πως μʼ έχει βοηθήσει πολύ. Πάντως, το νερό είναι απαραίτητο, όπως και το γεμάτο στομάχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαρτίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:32 Η viki_thess: #191 15-03-07 13:32 δεν πινω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:46 Ο Founes έγραψε: #192 15-03-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο The Djinn: #193 15-03-07 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Kι εχεις πολυτο δικιο.... Δεν ηξερα οτι ηταν "το πιο" αλλα ενα "απο τα πιο" νοθευμενα ποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 14:56 Η nikita13 έγραψε: #194 15-03-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά?? Και είναι το αγαπημενο μου ουίσκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 15:12 Ο Founes έγραψε: #195 15-03-07 15:12 δυστυχώς ναι! πλέων πολύ δύσκολα βρήσκεις καθαρό HAIG, ίσως και πουθενά! Την διαφορά θα την καταλάβεις μονάχα όταν πιείς το κανονικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η Oralee έγραψε: #196 15-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Αρχική Δημοσίευση από Mario: Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:09 Ο Founes έγραψε: #197 15-03-07 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Πράγματι Μάριε. Το νοθευμένο ουίσκι είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά αν το πίνεις με πάγο, μοιάζεις τελειωμένος. Σου λείπει το χαρτί, το τσιγάρο και τα ζάρια Λοοοοολ Γιώργο Click για ανάπτυξη... μπα... τελειωμένος δείχνεις όταν το πίνεις ΣΚΕΤΟ!!! TRUST ME Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 12:07 Ο The Djinn: #184 07-03-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Πράγματι Μάριε. Το νοθευμένο ουίσκι είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά αν το πίνεις με πάγο, μοιάζεις τελειωμένος. Σου λείπει το χαρτί, το τσιγάρο και τα ζάρια Λοοοοολ Γιώργο Click για ανάπτυξη... Mην μασας...ξες τι θα κανουμε; Θα τους λεμε να το βαζουνε με λιγο παγο σε μεγαλο ποτηρι και θα λεμε οτι πινουμε ice tea. (αλλα θα παιξουμε κι ενα μπαρμπουτακι ετσι;;;;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudess f Εκκολαπτόμενο μέλος Η rudess f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 21:26 Η rudess f έγραψε: #185 07-03-07 21:26 συνήθως.. Ursus με μια φετα πορτοκάλι και τριμμένο πάγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 09:47 Ο kazmir84 έγραψε: #186 08-03-07 09:47 Ένα ποτήρι χλιαρό κατσικίσιο γάλα. Ε συνήθως μπύρα. Αν και δεν πίνω ούτε πολύ, ούτε συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:38 Ο The Stand: #187 08-03-07 17:38 Τίποτα πλέον.Το έχω κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Ο koz έγραψε: #188 09-03-07 16:36 εγώ ξέρω πως όλα τα ανάμεικτα ποτά κάνουν ζημιά.Είτε νοθευμένα είτε ανόθευτα. Το καλλίτερο είναι να τα πίνουμε σκέτα (ούτε πάγο),αλλά παράλληλα με νερό.Ετσι αφομοιώνονται πιο εύκολα στο αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 17:57 Ο deadhead_pirate: #189 09-03-07 17:57 Και ο πάγος νερό είναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Ο koz έγραψε: #190 09-03-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και ο πάγος νερό είναι...... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ανακατεύετε μέσα στο οινόπνευμα, με αποτέλεσμα να πίνεις πρώτα μια γουλιά με ελάχιστο νερό, δεύτερη με περισσότερο και ούτω καθεξής. Εγώ πάντα πίνω νερό σε ξεχωριστό ποτήρι και νομίζω πως μʼ έχει βοηθήσει πολύ. Πάντως, το νερό είναι απαραίτητο, όπως και το γεμάτο στομάχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαρτίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:32 Η viki_thess: #191 15-03-07 13:32 δεν πινω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:46 Ο Founes έγραψε: #192 15-03-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο The Djinn: #193 15-03-07 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Kι εχεις πολυτο δικιο.... Δεν ηξερα οτι ηταν "το πιο" αλλα ενα "απο τα πιο" νοθευμενα ποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 14:56 Η nikita13 έγραψε: #194 15-03-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά?? Και είναι το αγαπημενο μου ουίσκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 15:12 Ο Founes έγραψε: #195 15-03-07 15:12 δυστυχώς ναι! πλέων πολύ δύσκολα βρήσκεις καθαρό HAIG, ίσως και πουθενά! Την διαφορά θα την καταλάβεις μονάχα όταν πιείς το κανονικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η Oralee έγραψε: #196 15-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Αρχική Δημοσίευση από Mario: Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:09 Ο Founes έγραψε: #197 15-03-07 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[: Πράγματι Μάριε. Το νοθευμένο ουίσκι είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά αν το πίνεις με πάγο, μοιάζεις τελειωμένος. Σου λείπει το χαρτί, το τσιγάρο και τα ζάρια Λοοοοολ Γιώργο Click για ανάπτυξη... Mην μασας...ξες τι θα κανουμε; Θα τους λεμε να το βαζουνε με λιγο παγο σε μεγαλο ποτηρι και θα λεμε οτι πινουμε ice tea. (αλλα θα παιξουμε κι ενα μπαρμπουτακι ετσι;;;;;; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rudess f Εκκολαπτόμενο μέλος Η rudess f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 21:26 Η rudess f έγραψε: #185 07-03-07 21:26 συνήθως.. Ursus με μια φετα πορτοκάλι και τριμμένο πάγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 09:47 Ο kazmir84 έγραψε: #186 08-03-07 09:47 Ένα ποτήρι χλιαρό κατσικίσιο γάλα. Ε συνήθως μπύρα. Αν και δεν πίνω ούτε πολύ, ούτε συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:38 Ο The Stand: #187 08-03-07 17:38 Τίποτα πλέον.Το έχω κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Ο koz έγραψε: #188 09-03-07 16:36 εγώ ξέρω πως όλα τα ανάμεικτα ποτά κάνουν ζημιά.Είτε νοθευμένα είτε ανόθευτα. Το καλλίτερο είναι να τα πίνουμε σκέτα (ούτε πάγο),αλλά παράλληλα με νερό.Ετσι αφομοιώνονται πιο εύκολα στο αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 17:57 Ο deadhead_pirate: #189 09-03-07 17:57 Και ο πάγος νερό είναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Ο koz έγραψε: #190 09-03-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και ο πάγος νερό είναι...... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ανακατεύετε μέσα στο οινόπνευμα, με αποτέλεσμα να πίνεις πρώτα μια γουλιά με ελάχιστο νερό, δεύτερη με περισσότερο και ούτω καθεξής. Εγώ πάντα πίνω νερό σε ξεχωριστό ποτήρι και νομίζω πως μʼ έχει βοηθήσει πολύ. Πάντως, το νερό είναι απαραίτητο, όπως και το γεμάτο στομάχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαρτίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:32 Η viki_thess: #191 15-03-07 13:32 δεν πινω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:46 Ο Founes έγραψε: #192 15-03-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο The Djinn: #193 15-03-07 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Kι εχεις πολυτο δικιο.... Δεν ηξερα οτι ηταν "το πιο" αλλα ενα "απο τα πιο" νοθευμενα ποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 14:56 Η nikita13 έγραψε: #194 15-03-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά?? Και είναι το αγαπημενο μου ουίσκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 15:12 Ο Founes έγραψε: #195 15-03-07 15:12 δυστυχώς ναι! πλέων πολύ δύσκολα βρήσκεις καθαρό HAIG, ίσως και πουθενά! Την διαφορά θα την καταλάβεις μονάχα όταν πιείς το κανονικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η Oralee έγραψε: #196 15-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Αρχική Δημοσίευση από Mario: Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:09 Ο Founes έγραψε: #197 15-03-07 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συνήθως.. Ursus με μια φετα πορτοκάλι και τριμμένο πάγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 09:47 Ο kazmir84 έγραψε: #186 08-03-07 09:47 Ένα ποτήρι χλιαρό κατσικίσιο γάλα. Ε συνήθως μπύρα. Αν και δεν πίνω ούτε πολύ, ούτε συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:38 Ο The Stand: #187 08-03-07 17:38 Τίποτα πλέον.Το έχω κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Ο koz έγραψε: #188 09-03-07 16:36 εγώ ξέρω πως όλα τα ανάμεικτα ποτά κάνουν ζημιά.Είτε νοθευμένα είτε ανόθευτα. Το καλλίτερο είναι να τα πίνουμε σκέτα (ούτε πάγο),αλλά παράλληλα με νερό.Ετσι αφομοιώνονται πιο εύκολα στο αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 17:57 Ο deadhead_pirate: #189 09-03-07 17:57 Και ο πάγος νερό είναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Ο koz έγραψε: #190 09-03-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και ο πάγος νερό είναι...... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ανακατεύετε μέσα στο οινόπνευμα, με αποτέλεσμα να πίνεις πρώτα μια γουλιά με ελάχιστο νερό, δεύτερη με περισσότερο και ούτω καθεξής. Εγώ πάντα πίνω νερό σε ξεχωριστό ποτήρι και νομίζω πως μʼ έχει βοηθήσει πολύ. Πάντως, το νερό είναι απαραίτητο, όπως και το γεμάτο στομάχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαρτίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:32 Η viki_thess: #191 15-03-07 13:32 δεν πινω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:46 Ο Founes έγραψε: #192 15-03-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο The Djinn: #193 15-03-07 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Kι εχεις πολυτο δικιο.... Δεν ηξερα οτι ηταν "το πιο" αλλα ενα "απο τα πιο" νοθευμενα ποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 14:56 Η nikita13 έγραψε: #194 15-03-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά?? Και είναι το αγαπημενο μου ουίσκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 15:12 Ο Founes έγραψε: #195 15-03-07 15:12 δυστυχώς ναι! πλέων πολύ δύσκολα βρήσκεις καθαρό HAIG, ίσως και πουθενά! Την διαφορά θα την καταλάβεις μονάχα όταν πιείς το κανονικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η Oralee έγραψε: #196 15-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Αρχική Δημοσίευση από Mario: Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:09 Ο Founes έγραψε: #197 15-03-07 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα ποτήρι χλιαρό κατσικίσιο γάλα. Ε συνήθως μπύρα. Αν και δεν πίνω ούτε πολύ, ούτε συχνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:38 Ο The Stand: #187 08-03-07 17:38 Τίποτα πλέον.Το έχω κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Ο koz έγραψε: #188 09-03-07 16:36 εγώ ξέρω πως όλα τα ανάμεικτα ποτά κάνουν ζημιά.Είτε νοθευμένα είτε ανόθευτα. Το καλλίτερο είναι να τα πίνουμε σκέτα (ούτε πάγο),αλλά παράλληλα με νερό.Ετσι αφομοιώνονται πιο εύκολα στο αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 17:57 Ο deadhead_pirate: #189 09-03-07 17:57 Και ο πάγος νερό είναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Ο koz έγραψε: #190 09-03-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και ο πάγος νερό είναι...... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ανακατεύετε μέσα στο οινόπνευμα, με αποτέλεσμα να πίνεις πρώτα μια γουλιά με ελάχιστο νερό, δεύτερη με περισσότερο και ούτω καθεξής. Εγώ πάντα πίνω νερό σε ξεχωριστό ποτήρι και νομίζω πως μʼ έχει βοηθήσει πολύ. Πάντως, το νερό είναι απαραίτητο, όπως και το γεμάτο στομάχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαρτίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:32 Η viki_thess: #191 15-03-07 13:32 δεν πινω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:46 Ο Founes έγραψε: #192 15-03-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο The Djinn: #193 15-03-07 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Kι εχεις πολυτο δικιο.... Δεν ηξερα οτι ηταν "το πιο" αλλα ενα "απο τα πιο" νοθευμενα ποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 14:56 Η nikita13 έγραψε: #194 15-03-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά?? Και είναι το αγαπημενο μου ουίσκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 15:12 Ο Founes έγραψε: #195 15-03-07 15:12 δυστυχώς ναι! πλέων πολύ δύσκολα βρήσκεις καθαρό HAIG, ίσως και πουθενά! Την διαφορά θα την καταλάβεις μονάχα όταν πιείς το κανονικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η Oralee έγραψε: #196 15-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Αρχική Δημοσίευση από Mario: Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:09 Ο Founes έγραψε: #197 15-03-07 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τίποτα πλέον.Το έχω κόψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Ο koz έγραψε: #188 09-03-07 16:36 εγώ ξέρω πως όλα τα ανάμεικτα ποτά κάνουν ζημιά.Είτε νοθευμένα είτε ανόθευτα. Το καλλίτερο είναι να τα πίνουμε σκέτα (ούτε πάγο),αλλά παράλληλα με νερό.Ετσι αφομοιώνονται πιο εύκολα στο αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 17:57 Ο deadhead_pirate: #189 09-03-07 17:57 Και ο πάγος νερό είναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Ο koz έγραψε: #190 09-03-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και ο πάγος νερό είναι...... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ανακατεύετε μέσα στο οινόπνευμα, με αποτέλεσμα να πίνεις πρώτα μια γουλιά με ελάχιστο νερό, δεύτερη με περισσότερο και ούτω καθεξής. Εγώ πάντα πίνω νερό σε ξεχωριστό ποτήρι και νομίζω πως μʼ έχει βοηθήσει πολύ. Πάντως, το νερό είναι απαραίτητο, όπως και το γεμάτο στομάχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαρτίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:32 Η viki_thess: #191 15-03-07 13:32 δεν πινω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:46 Ο Founes έγραψε: #192 15-03-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο The Djinn: #193 15-03-07 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Kι εχεις πολυτο δικιο.... Δεν ηξερα οτι ηταν "το πιο" αλλα ενα "απο τα πιο" νοθευμενα ποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 14:56 Η nikita13 έγραψε: #194 15-03-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά?? Και είναι το αγαπημενο μου ουίσκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 15:12 Ο Founes έγραψε: #195 15-03-07 15:12 δυστυχώς ναι! πλέων πολύ δύσκολα βρήσκεις καθαρό HAIG, ίσως και πουθενά! Την διαφορά θα την καταλάβεις μονάχα όταν πιείς το κανονικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η Oralee έγραψε: #196 15-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Αρχική Δημοσίευση από Mario: Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:09 Ο Founes έγραψε: #197 15-03-07 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ ξέρω πως όλα τα ανάμεικτα ποτά κάνουν ζημιά.Είτε νοθευμένα είτε ανόθευτα. Το καλλίτερο είναι να τα πίνουμε σκέτα (ούτε πάγο),αλλά παράλληλα με νερό.Ετσι αφομοιώνονται πιο εύκολα στο αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 17:57 Ο deadhead_pirate: #189 09-03-07 17:57 Και ο πάγος νερό είναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Ο koz έγραψε: #190 09-03-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και ο πάγος νερό είναι...... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ανακατεύετε μέσα στο οινόπνευμα, με αποτέλεσμα να πίνεις πρώτα μια γουλιά με ελάχιστο νερό, δεύτερη με περισσότερο και ούτω καθεξής. Εγώ πάντα πίνω νερό σε ξεχωριστό ποτήρι και νομίζω πως μʼ έχει βοηθήσει πολύ. Πάντως, το νερό είναι απαραίτητο, όπως και το γεμάτο στομάχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαρτίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:32 Η viki_thess: #191 15-03-07 13:32 δεν πινω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:46 Ο Founes έγραψε: #192 15-03-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο The Djinn: #193 15-03-07 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Kι εχεις πολυτο δικιο.... Δεν ηξερα οτι ηταν "το πιο" αλλα ενα "απο τα πιο" νοθευμενα ποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 14:56 Η nikita13 έγραψε: #194 15-03-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά?? Και είναι το αγαπημενο μου ουίσκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 15:12 Ο Founes έγραψε: #195 15-03-07 15:12 δυστυχώς ναι! πλέων πολύ δύσκολα βρήσκεις καθαρό HAIG, ίσως και πουθενά! Την διαφορά θα την καταλάβεις μονάχα όταν πιείς το κανονικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η Oralee έγραψε: #196 15-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Αρχική Δημοσίευση από Mario: Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:09 Ο Founes έγραψε: #197 15-03-07 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και ο πάγος νερό είναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koz Νεοφερμένο μέλος Ο koz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 18:16 Ο koz έγραψε: #190 09-03-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και ο πάγος νερό είναι...... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ανακατεύετε μέσα στο οινόπνευμα, με αποτέλεσμα να πίνεις πρώτα μια γουλιά με ελάχιστο νερό, δεύτερη με περισσότερο και ούτω καθεξής. Εγώ πάντα πίνω νερό σε ξεχωριστό ποτήρι και νομίζω πως μʼ έχει βοηθήσει πολύ. Πάντως, το νερό είναι απαραίτητο, όπως και το γεμάτο στομάχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Μαρτίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:32 Η viki_thess: #191 15-03-07 13:32 δεν πινω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:46 Ο Founes έγραψε: #192 15-03-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο The Djinn: #193 15-03-07 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Kι εχεις πολυτο δικιο.... Δεν ηξερα οτι ηταν "το πιο" αλλα ενα "απο τα πιο" νοθευμενα ποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 14:56 Η nikita13 έγραψε: #194 15-03-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά?? Και είναι το αγαπημενο μου ουίσκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 15:12 Ο Founes έγραψε: #195 15-03-07 15:12 δυστυχώς ναι! πλέων πολύ δύσκολα βρήσκεις καθαρό HAIG, ίσως και πουθενά! Την διαφορά θα την καταλάβεις μονάχα όταν πιείς το κανονικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η Oralee έγραψε: #196 15-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Αρχική Δημοσίευση από Mario: Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:09 Ο Founes έγραψε: #197 15-03-07 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Και ο πάγος νερό είναι...... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά ανακατεύετε μέσα στο οινόπνευμα, με αποτέλεσμα να πίνεις πρώτα μια γουλιά με ελάχιστο νερό, δεύτερη με περισσότερο και ούτω καθεξής. Εγώ πάντα πίνω νερό σε ξεχωριστό ποτήρι και νομίζω πως μʼ έχει βοηθήσει πολύ. Πάντως, το νερό είναι απαραίτητο, όπως και το γεμάτο στομάχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:32 Η viki_thess: #191 15-03-07 13:32 δεν πινω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:46 Ο Founes έγραψε: #192 15-03-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο The Djinn: #193 15-03-07 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Kι εχεις πολυτο δικιο.... Δεν ηξερα οτι ηταν "το πιο" αλλα ενα "απο τα πιο" νοθευμενα ποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 14:56 Η nikita13 έγραψε: #194 15-03-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά?? Και είναι το αγαπημενο μου ουίσκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 15:12 Ο Founes έγραψε: #195 15-03-07 15:12 δυστυχώς ναι! πλέων πολύ δύσκολα βρήσκεις καθαρό HAIG, ίσως και πουθενά! Την διαφορά θα την καταλάβεις μονάχα όταν πιείς το κανονικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η Oralee έγραψε: #196 15-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Αρχική Δημοσίευση από Mario: Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:09 Ο Founes έγραψε: #197 15-03-07 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν πινω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:46 Ο Founes έγραψε: #192 15-03-07 13:46 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο The Djinn: #193 15-03-07 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Kι εχεις πολυτο δικιο.... Δεν ηξερα οτι ηταν "το πιο" αλλα ενα "απο τα πιο" νοθευμενα ποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 14:56 Η nikita13 έγραψε: #194 15-03-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά?? Και είναι το αγαπημενο μου ουίσκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 15:12 Ο Founes έγραψε: #195 15-03-07 15:12 δυστυχώς ναι! πλέων πολύ δύσκολα βρήσκεις καθαρό HAIG, ίσως και πουθενά! Την διαφορά θα την καταλάβεις μονάχα όταν πιείς το κανονικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η Oralee έγραψε: #196 15-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Αρχική Δημοσίευση από Mario: Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:09 Ο Founes έγραψε: #197 15-03-07 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο The Djinn: #193 15-03-07 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Kι εχεις πολυτο δικιο.... Δεν ηξερα οτι ηταν "το πιο" αλλα ενα "απο τα πιο" νοθευμενα ποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 14:56 Η nikita13 έγραψε: #194 15-03-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά?? Και είναι το αγαπημενο μου ουίσκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 15:12 Ο Founes έγραψε: #195 15-03-07 15:12 δυστυχώς ναι! πλέων πολύ δύσκολα βρήσκεις καθαρό HAIG, ίσως και πουθενά! Την διαφορά θα την καταλάβεις μονάχα όταν πιείς το κανονικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η Oralee έγραψε: #196 15-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Αρχική Δημοσίευση από Mario: Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:09 Ο Founes έγραψε: #197 15-03-07 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Kι εχεις πολυτο δικιο.... Δεν ηξερα οτι ηταν "το πιο" αλλα ενα "απο τα πιο" νοθευμενα ποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 14:56 Η nikita13 έγραψε: #194 15-03-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά?? Και είναι το αγαπημενο μου ουίσκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 15:12 Ο Founes έγραψε: #195 15-03-07 15:12 δυστυχώς ναι! πλέων πολύ δύσκολα βρήσκεις καθαρό HAIG, ίσως και πουθενά! Την διαφορά θα την καταλάβεις μονάχα όταν πιείς το κανονικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η Oralee έγραψε: #196 15-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Αρχική Δημοσίευση από Mario: Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:09 Ο Founes έγραψε: #197 15-03-07 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Founes: Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω... Click για ανάπτυξη... Σοβαρά?? Και είναι το αγαπημενο μου ουίσκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 15:12 Ο Founes έγραψε: #195 15-03-07 15:12 δυστυχώς ναι! πλέων πολύ δύσκολα βρήσκεις καθαρό HAIG, ίσως και πουθενά! Την διαφορά θα την καταλάβεις μονάχα όταν πιείς το κανονικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η Oralee έγραψε: #196 15-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Αρχική Δημοσίευση από Mario: Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:09 Ο Founes έγραψε: #197 15-03-07 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δυστυχώς ναι! πλέων πολύ δύσκολα βρήσκεις καθαρό HAIG, ίσως και πουθενά! Την διαφορά θα την καταλάβεις μονάχα όταν πιείς το κανονικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:06 Η Oralee έγραψε: #196 15-03-07 17:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Αρχική Δημοσίευση από Mario: Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:09 Ο Founes έγραψε: #197 15-03-07 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG; Click για ανάπτυξη... Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Αρχική Δημοσίευση από Mario: Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:09 Ο Founes έγραψε: #197 15-03-07 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο! (και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!) Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω; (..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα; ) Click για ανάπτυξη... ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:10 Η Oralee έγραψε: #198 15-03-07 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:14 Ο Founes έγραψε: #199 15-03-07 17:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη! Click για ανάπτυξη... i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2007 στις 17:15 Η Oralee έγραψε: #200 15-03-07 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Founes: i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!! Click για ανάπτυξη... Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.