misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:51 Η misslittledevil: #161 06-03-07 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εεε τι να πω εμένα μου βρωμάει το HAIG.... σαν πετρέλαιο άσε που μαζί με τον Γιάννη τον περιπατητή είναι επίσης απ τα πλέον νοθευμένα... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Ειδικα για το HAIG. Εγω πινω οτι να 'ναι βασικα, εκτος απο τεκιλα. Με χαλαει τρελα. Ουρσους, ουισκακι, διαφορα κοκτεηλ.. Οτι να 'ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:51 Ο deadhead_pirate: #162 06-03-07 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εισται αλκοολες ολοι σας ρε... Τι ποτα και τι αναμειξεις ειναι αυτες ρε; Μπυρα καθαρη και ανοθευτη!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά η μπύρα η βαρελίσια είναι διαχρονική αξία....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:52 Η Κακή Επιρροή: #163 06-03-07 19:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δώσε μας μια δική σου ιδέα για κάτι άλλο...... Click για ανάπτυξη... σε ουίσκυ ή γενικά σε ποτό? κι αν θες κάτι σε ποτό, σε γλυκό ή όχι? πες μου και σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:56 Ο Dark_kronos: #164 06-03-07 19:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Kαλά η μπύρα η βαρελίσια είναι διαχρονική αξία....... Click για ανάπτυξη... Η βαρελισια ειναι το οτι καλητερο... Αλλα εξαρτατε και απο που θα την παρεις γιατι πλεων η περισσοτερες ειναι χαλια... Στην Ροδο μονο ενα μαγαζι εχει ωραια draft, οποτε συνιθος προτιμω την Heineken Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:56 Ο deadhead_pirate: #165 06-03-07 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σε ουίσκυ ή γενικά σε ποτό? κι αν θες κάτι σε ποτό, σε γλυκό ή όχι? πες μου και σου λέω Click για ανάπτυξη... Τα γλυκόποτα δεν τα μπορώ καθόλου, εκτός από την παραδοσιακή μας τεντούρα σε μικρές δόσεις. Ουίσκυ εννοούσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:58 Η Κακή Επιρροή: #166 06-03-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Ουίσκυ εννοούσα...... Click για ανάπτυξη... Chivas ΑΝ και... εγώ δεν πίνω ουίσκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:05 Ο deadhead_pirate: #167 06-03-07 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Chivas ΑΝ και... εγώ δεν πίνω ουίσκυ Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ.... κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:06 Η Κακή Επιρροή: #168 06-03-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Ελα ρε συ.... κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας.... Click για ανάπτυξη... εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #169 06-03-07 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Click για ανάπτυξη... Eξ ιδίας πείρας τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:09 Η Κακή Επιρροή: #170 06-03-07 20:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Eξ ιδίας πείρας τότε.... Click για ανάπτυξη... εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Ο deadhead_pirate: #171 06-03-07 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Click για ανάπτυξη... Nταξ ντε.... δεν είπαμε και τίποτις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:12 Η Κακή Επιρροή: #172 06-03-07 20:12 δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:14 Ο deadhead_pirate: #173 06-03-07 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:15 Ο The Djinn: #174 06-03-07 20:15 Και τι σχεση εχει με την γευση βρε συ ΚΟΥΕ; Η μιλας μονο βαση ζητησης/ποιοτητας και του τι σου ελεγαν οι αλλοι γι' αυτο; Εγω παλι προτιμω Jack και Glenfiddich το οποιο ειναι απο τα πολυ καλα single malt ουισκι. Αλλα οταν ειναι να αγορασω απο την καβα για το σπιτι δοκιμαζω διαφορες μαρκες.Εξω προτιμω αυτα ή αναλογα με την περισταση και την ορεξη φευγω απο τα ουισκι και παω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:16 Η Κακή Επιρροή: #175 06-03-07 20:16 Το Jack δεν είναι ουίσκυ.. είναι άλλο Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 21:33 Ο The Djinn: #176 06-03-07 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ! Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2007 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:07 Ο Γιώργος έγραψε: #177 06-03-07 23:07 Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εεε τι να πω εμένα μου βρωμάει το HAIG.... σαν πετρέλαιο άσε που μαζί με τον Γιάννη τον περιπατητή είναι επίσης απ τα πλέον νοθευμένα... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω. Ειδικα για το HAIG. Εγω πινω οτι να 'ναι βασικα, εκτος απο τεκιλα. Με χαλαει τρελα. Ουρσους, ουισκακι, διαφορα κοκτεηλ.. Οτι να 'ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:51 Ο deadhead_pirate: #162 06-03-07 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εισται αλκοολες ολοι σας ρε... Τι ποτα και τι αναμειξεις ειναι αυτες ρε; Μπυρα καθαρη και ανοθευτη!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά η μπύρα η βαρελίσια είναι διαχρονική αξία....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:52 Η Κακή Επιρροή: #163 06-03-07 19:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δώσε μας μια δική σου ιδέα για κάτι άλλο...... Click για ανάπτυξη... σε ουίσκυ ή γενικά σε ποτό? κι αν θες κάτι σε ποτό, σε γλυκό ή όχι? πες μου και σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:56 Ο Dark_kronos: #164 06-03-07 19:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Kαλά η μπύρα η βαρελίσια είναι διαχρονική αξία....... Click για ανάπτυξη... Η βαρελισια ειναι το οτι καλητερο... Αλλα εξαρτατε και απο που θα την παρεις γιατι πλεων η περισσοτερες ειναι χαλια... Στην Ροδο μονο ενα μαγαζι εχει ωραια draft, οποτε συνιθος προτιμω την Heineken Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:56 Ο deadhead_pirate: #165 06-03-07 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σε ουίσκυ ή γενικά σε ποτό? κι αν θες κάτι σε ποτό, σε γλυκό ή όχι? πες μου και σου λέω Click για ανάπτυξη... Τα γλυκόποτα δεν τα μπορώ καθόλου, εκτός από την παραδοσιακή μας τεντούρα σε μικρές δόσεις. Ουίσκυ εννοούσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:58 Η Κακή Επιρροή: #166 06-03-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Ουίσκυ εννοούσα...... Click για ανάπτυξη... Chivas ΑΝ και... εγώ δεν πίνω ουίσκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:05 Ο deadhead_pirate: #167 06-03-07 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Chivas ΑΝ και... εγώ δεν πίνω ουίσκυ Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ.... κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:06 Η Κακή Επιρροή: #168 06-03-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Ελα ρε συ.... κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας.... Click για ανάπτυξη... εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #169 06-03-07 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Click για ανάπτυξη... Eξ ιδίας πείρας τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:09 Η Κακή Επιρροή: #170 06-03-07 20:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Eξ ιδίας πείρας τότε.... Click για ανάπτυξη... εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Ο deadhead_pirate: #171 06-03-07 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Click για ανάπτυξη... Nταξ ντε.... δεν είπαμε και τίποτις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:12 Η Κακή Επιρροή: #172 06-03-07 20:12 δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:14 Ο deadhead_pirate: #173 06-03-07 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:15 Ο The Djinn: #174 06-03-07 20:15 Και τι σχεση εχει με την γευση βρε συ ΚΟΥΕ; Η μιλας μονο βαση ζητησης/ποιοτητας και του τι σου ελεγαν οι αλλοι γι' αυτο; Εγω παλι προτιμω Jack και Glenfiddich το οποιο ειναι απο τα πολυ καλα single malt ουισκι. Αλλα οταν ειναι να αγορασω απο την καβα για το σπιτι δοκιμαζω διαφορες μαρκες.Εξω προτιμω αυτα ή αναλογα με την περισταση και την ορεξη φευγω απο τα ουισκι και παω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:16 Η Κακή Επιρροή: #175 06-03-07 20:16 Το Jack δεν είναι ουίσκυ.. είναι άλλο Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 21:33 Ο The Djinn: #176 06-03-07 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ! Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2007 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:07 Ο Γιώργος έγραψε: #177 06-03-07 23:07 Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Εισται αλκοολες ολοι σας ρε... Τι ποτα και τι αναμειξεις ειναι αυτες ρε; Μπυρα καθαρη και ανοθευτη!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά η μπύρα η βαρελίσια είναι διαχρονική αξία....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:52 Η Κακή Επιρροή: #163 06-03-07 19:52 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δώσε μας μια δική σου ιδέα για κάτι άλλο...... Click για ανάπτυξη... σε ουίσκυ ή γενικά σε ποτό? κι αν θες κάτι σε ποτό, σε γλυκό ή όχι? πες μου και σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:56 Ο Dark_kronos: #164 06-03-07 19:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Kαλά η μπύρα η βαρελίσια είναι διαχρονική αξία....... Click για ανάπτυξη... Η βαρελισια ειναι το οτι καλητερο... Αλλα εξαρτατε και απο που θα την παρεις γιατι πλεων η περισσοτερες ειναι χαλια... Στην Ροδο μονο ενα μαγαζι εχει ωραια draft, οποτε συνιθος προτιμω την Heineken Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:56 Ο deadhead_pirate: #165 06-03-07 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σε ουίσκυ ή γενικά σε ποτό? κι αν θες κάτι σε ποτό, σε γλυκό ή όχι? πες μου και σου λέω Click για ανάπτυξη... Τα γλυκόποτα δεν τα μπορώ καθόλου, εκτός από την παραδοσιακή μας τεντούρα σε μικρές δόσεις. Ουίσκυ εννοούσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:58 Η Κακή Επιρροή: #166 06-03-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Ουίσκυ εννοούσα...... Click για ανάπτυξη... Chivas ΑΝ και... εγώ δεν πίνω ουίσκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:05 Ο deadhead_pirate: #167 06-03-07 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Chivas ΑΝ και... εγώ δεν πίνω ουίσκυ Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ.... κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:06 Η Κακή Επιρροή: #168 06-03-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Ελα ρε συ.... κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας.... Click για ανάπτυξη... εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #169 06-03-07 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Click για ανάπτυξη... Eξ ιδίας πείρας τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:09 Η Κακή Επιρροή: #170 06-03-07 20:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Eξ ιδίας πείρας τότε.... Click για ανάπτυξη... εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Ο deadhead_pirate: #171 06-03-07 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Click για ανάπτυξη... Nταξ ντε.... δεν είπαμε και τίποτις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:12 Η Κακή Επιρροή: #172 06-03-07 20:12 δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:14 Ο deadhead_pirate: #173 06-03-07 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:15 Ο The Djinn: #174 06-03-07 20:15 Και τι σχεση εχει με την γευση βρε συ ΚΟΥΕ; Η μιλας μονο βαση ζητησης/ποιοτητας και του τι σου ελεγαν οι αλλοι γι' αυτο; Εγω παλι προτιμω Jack και Glenfiddich το οποιο ειναι απο τα πολυ καλα single malt ουισκι. Αλλα οταν ειναι να αγορασω απο την καβα για το σπιτι δοκιμαζω διαφορες μαρκες.Εξω προτιμω αυτα ή αναλογα με την περισταση και την ορεξη φευγω απο τα ουισκι και παω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:16 Η Κακή Επιρροή: #175 06-03-07 20:16 Το Jack δεν είναι ουίσκυ.. είναι άλλο Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 21:33 Ο The Djinn: #176 06-03-07 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ! Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2007 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:07 Ο Γιώργος έγραψε: #177 06-03-07 23:07 Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δώσε μας μια δική σου ιδέα για κάτι άλλο...... Click για ανάπτυξη... σε ουίσκυ ή γενικά σε ποτό? κι αν θες κάτι σε ποτό, σε γλυκό ή όχι? πες μου και σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:56 Ο Dark_kronos: #164 06-03-07 19:56 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Kαλά η μπύρα η βαρελίσια είναι διαχρονική αξία....... Click για ανάπτυξη... Η βαρελισια ειναι το οτι καλητερο... Αλλα εξαρτατε και απο που θα την παρεις γιατι πλεων η περισσοτερες ειναι χαλια... Στην Ροδο μονο ενα μαγαζι εχει ωραια draft, οποτε συνιθος προτιμω την Heineken Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:56 Ο deadhead_pirate: #165 06-03-07 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σε ουίσκυ ή γενικά σε ποτό? κι αν θες κάτι σε ποτό, σε γλυκό ή όχι? πες μου και σου λέω Click για ανάπτυξη... Τα γλυκόποτα δεν τα μπορώ καθόλου, εκτός από την παραδοσιακή μας τεντούρα σε μικρές δόσεις. Ουίσκυ εννοούσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:58 Η Κακή Επιρροή: #166 06-03-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Ουίσκυ εννοούσα...... Click για ανάπτυξη... Chivas ΑΝ και... εγώ δεν πίνω ουίσκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:05 Ο deadhead_pirate: #167 06-03-07 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Chivas ΑΝ και... εγώ δεν πίνω ουίσκυ Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ.... κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:06 Η Κακή Επιρροή: #168 06-03-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Ελα ρε συ.... κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας.... Click για ανάπτυξη... εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #169 06-03-07 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Click για ανάπτυξη... Eξ ιδίας πείρας τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:09 Η Κακή Επιρροή: #170 06-03-07 20:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Eξ ιδίας πείρας τότε.... Click για ανάπτυξη... εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Ο deadhead_pirate: #171 06-03-07 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Click για ανάπτυξη... Nταξ ντε.... δεν είπαμε και τίποτις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:12 Η Κακή Επιρροή: #172 06-03-07 20:12 δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:14 Ο deadhead_pirate: #173 06-03-07 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:15 Ο The Djinn: #174 06-03-07 20:15 Και τι σχεση εχει με την γευση βρε συ ΚΟΥΕ; Η μιλας μονο βαση ζητησης/ποιοτητας και του τι σου ελεγαν οι αλλοι γι' αυτο; Εγω παλι προτιμω Jack και Glenfiddich το οποιο ειναι απο τα πολυ καλα single malt ουισκι. Αλλα οταν ειναι να αγορασω απο την καβα για το σπιτι δοκιμαζω διαφορες μαρκες.Εξω προτιμω αυτα ή αναλογα με την περισταση και την ορεξη φευγω απο τα ουισκι και παω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:16 Η Κακή Επιρροή: #175 06-03-07 20:16 Το Jack δεν είναι ουίσκυ.. είναι άλλο Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 21:33 Ο The Djinn: #176 06-03-07 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ! Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2007 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:07 Ο Γιώργος έγραψε: #177 06-03-07 23:07 Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Kαλά η μπύρα η βαρελίσια είναι διαχρονική αξία....... Click για ανάπτυξη... Η βαρελισια ειναι το οτι καλητερο... Αλλα εξαρτατε και απο που θα την παρεις γιατι πλεων η περισσοτερες ειναι χαλια... Στην Ροδο μονο ενα μαγαζι εχει ωραια draft, οποτε συνιθος προτιμω την Heineken Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:56 Ο deadhead_pirate: #165 06-03-07 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σε ουίσκυ ή γενικά σε ποτό? κι αν θες κάτι σε ποτό, σε γλυκό ή όχι? πες μου και σου λέω Click για ανάπτυξη... Τα γλυκόποτα δεν τα μπορώ καθόλου, εκτός από την παραδοσιακή μας τεντούρα σε μικρές δόσεις. Ουίσκυ εννοούσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:58 Η Κακή Επιρροή: #166 06-03-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Ουίσκυ εννοούσα...... Click για ανάπτυξη... Chivas ΑΝ και... εγώ δεν πίνω ουίσκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:05 Ο deadhead_pirate: #167 06-03-07 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Chivas ΑΝ και... εγώ δεν πίνω ουίσκυ Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ.... κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:06 Η Κακή Επιρροή: #168 06-03-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Ελα ρε συ.... κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας.... Click για ανάπτυξη... εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #169 06-03-07 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Click για ανάπτυξη... Eξ ιδίας πείρας τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:09 Η Κακή Επιρροή: #170 06-03-07 20:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Eξ ιδίας πείρας τότε.... Click για ανάπτυξη... εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Ο deadhead_pirate: #171 06-03-07 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Click για ανάπτυξη... Nταξ ντε.... δεν είπαμε και τίποτις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:12 Η Κακή Επιρροή: #172 06-03-07 20:12 δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:14 Ο deadhead_pirate: #173 06-03-07 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:15 Ο The Djinn: #174 06-03-07 20:15 Και τι σχεση εχει με την γευση βρε συ ΚΟΥΕ; Η μιλας μονο βαση ζητησης/ποιοτητας και του τι σου ελεγαν οι αλλοι γι' αυτο; Εγω παλι προτιμω Jack και Glenfiddich το οποιο ειναι απο τα πολυ καλα single malt ουισκι. Αλλα οταν ειναι να αγορασω απο την καβα για το σπιτι δοκιμαζω διαφορες μαρκες.Εξω προτιμω αυτα ή αναλογα με την περισταση και την ορεξη φευγω απο τα ουισκι και παω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:16 Η Κακή Επιρροή: #175 06-03-07 20:16 Το Jack δεν είναι ουίσκυ.. είναι άλλο Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 21:33 Ο The Djinn: #176 06-03-07 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ! Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2007 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:07 Ο Γιώργος έγραψε: #177 06-03-07 23:07 Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σε ουίσκυ ή γενικά σε ποτό? κι αν θες κάτι σε ποτό, σε γλυκό ή όχι? πες μου και σου λέω Click για ανάπτυξη... Τα γλυκόποτα δεν τα μπορώ καθόλου, εκτός από την παραδοσιακή μας τεντούρα σε μικρές δόσεις. Ουίσκυ εννοούσα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 19:58 Η Κακή Επιρροή: #166 06-03-07 19:58 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Ουίσκυ εννοούσα...... Click για ανάπτυξη... Chivas ΑΝ και... εγώ δεν πίνω ουίσκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:05 Ο deadhead_pirate: #167 06-03-07 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Chivas ΑΝ και... εγώ δεν πίνω ουίσκυ Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ.... κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:06 Η Κακή Επιρροή: #168 06-03-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Ελα ρε συ.... κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας.... Click για ανάπτυξη... εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #169 06-03-07 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Click για ανάπτυξη... Eξ ιδίας πείρας τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:09 Η Κακή Επιρροή: #170 06-03-07 20:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Eξ ιδίας πείρας τότε.... Click για ανάπτυξη... εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Ο deadhead_pirate: #171 06-03-07 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Click για ανάπτυξη... Nταξ ντε.... δεν είπαμε και τίποτις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:12 Η Κακή Επιρροή: #172 06-03-07 20:12 δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:14 Ο deadhead_pirate: #173 06-03-07 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:15 Ο The Djinn: #174 06-03-07 20:15 Και τι σχεση εχει με την γευση βρε συ ΚΟΥΕ; Η μιλας μονο βαση ζητησης/ποιοτητας και του τι σου ελεγαν οι αλλοι γι' αυτο; Εγω παλι προτιμω Jack και Glenfiddich το οποιο ειναι απο τα πολυ καλα single malt ουισκι. Αλλα οταν ειναι να αγορασω απο την καβα για το σπιτι δοκιμαζω διαφορες μαρκες.Εξω προτιμω αυτα ή αναλογα με την περισταση και την ορεξη φευγω απο τα ουισκι και παω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:16 Η Κακή Επιρροή: #175 06-03-07 20:16 Το Jack δεν είναι ουίσκυ.. είναι άλλο Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 21:33 Ο The Djinn: #176 06-03-07 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ! Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2007 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:07 Ο Γιώργος έγραψε: #177 06-03-07 23:07 Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Ουίσκυ εννοούσα...... Click για ανάπτυξη... Chivas ΑΝ και... εγώ δεν πίνω ουίσκυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:05 Ο deadhead_pirate: #167 06-03-07 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Chivas ΑΝ και... εγώ δεν πίνω ουίσκυ Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ.... κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:06 Η Κακή Επιρροή: #168 06-03-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Ελα ρε συ.... κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας.... Click για ανάπτυξη... εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #169 06-03-07 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Click για ανάπτυξη... Eξ ιδίας πείρας τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:09 Η Κακή Επιρροή: #170 06-03-07 20:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Eξ ιδίας πείρας τότε.... Click για ανάπτυξη... εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Ο deadhead_pirate: #171 06-03-07 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Click για ανάπτυξη... Nταξ ντε.... δεν είπαμε και τίποτις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:12 Η Κακή Επιρροή: #172 06-03-07 20:12 δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:14 Ο deadhead_pirate: #173 06-03-07 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:15 Ο The Djinn: #174 06-03-07 20:15 Και τι σχεση εχει με την γευση βρε συ ΚΟΥΕ; Η μιλας μονο βαση ζητησης/ποιοτητας και του τι σου ελεγαν οι αλλοι γι' αυτο; Εγω παλι προτιμω Jack και Glenfiddich το οποιο ειναι απο τα πολυ καλα single malt ουισκι. Αλλα οταν ειναι να αγορασω απο την καβα για το σπιτι δοκιμαζω διαφορες μαρκες.Εξω προτιμω αυτα ή αναλογα με την περισταση και την ορεξη φευγω απο τα ουισκι και παω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:16 Η Κακή Επιρροή: #175 06-03-07 20:16 Το Jack δεν είναι ουίσκυ.. είναι άλλο Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 21:33 Ο The Djinn: #176 06-03-07 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ! Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2007 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:07 Ο Γιώργος έγραψε: #177 06-03-07 23:07 Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Chivas ΑΝ και... εγώ δεν πίνω ουίσκυ Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ.... κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:06 Η Κακή Επιρροή: #168 06-03-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Ελα ρε συ.... κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας.... Click για ανάπτυξη... εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #169 06-03-07 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Click για ανάπτυξη... Eξ ιδίας πείρας τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:09 Η Κακή Επιρροή: #170 06-03-07 20:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Eξ ιδίας πείρας τότε.... Click για ανάπτυξη... εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Ο deadhead_pirate: #171 06-03-07 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Click για ανάπτυξη... Nταξ ντε.... δεν είπαμε και τίποτις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:12 Η Κακή Επιρροή: #172 06-03-07 20:12 δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:14 Ο deadhead_pirate: #173 06-03-07 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:15 Ο The Djinn: #174 06-03-07 20:15 Και τι σχεση εχει με την γευση βρε συ ΚΟΥΕ; Η μιλας μονο βαση ζητησης/ποιοτητας και του τι σου ελεγαν οι αλλοι γι' αυτο; Εγω παλι προτιμω Jack και Glenfiddich το οποιο ειναι απο τα πολυ καλα single malt ουισκι. Αλλα οταν ειναι να αγορασω απο την καβα για το σπιτι δοκιμαζω διαφορες μαρκες.Εξω προτιμω αυτα ή αναλογα με την περισταση και την ορεξη φευγω απο τα ουισκι και παω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:16 Η Κακή Επιρροή: #175 06-03-07 20:16 Το Jack δεν είναι ουίσκυ.. είναι άλλο Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 21:33 Ο The Djinn: #176 06-03-07 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ! Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2007 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:07 Ο Γιώργος έγραψε: #177 06-03-07 23:07 Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Ελα ρε συ.... κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας.... Click για ανάπτυξη... εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:08 Ο deadhead_pirate: #169 06-03-07 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Click για ανάπτυξη... Eξ ιδίας πείρας τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:09 Η Κακή Επιρροή: #170 06-03-07 20:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Eξ ιδίας πείρας τότε.... Click για ανάπτυξη... εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Ο deadhead_pirate: #171 06-03-07 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Click για ανάπτυξη... Nταξ ντε.... δεν είπαμε και τίποτις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:12 Η Κακή Επιρροή: #172 06-03-07 20:12 δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:14 Ο deadhead_pirate: #173 06-03-07 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:15 Ο The Djinn: #174 06-03-07 20:15 Και τι σχεση εχει με την γευση βρε συ ΚΟΥΕ; Η μιλας μονο βαση ζητησης/ποιοτητας και του τι σου ελεγαν οι αλλοι γι' αυτο; Εγω παλι προτιμω Jack και Glenfiddich το οποιο ειναι απο τα πολυ καλα single malt ουισκι. Αλλα οταν ειναι να αγορασω απο την καβα για το σπιτι δοκιμαζω διαφορες μαρκες.Εξω προτιμω αυτα ή αναλογα με την περισταση και την ορεξη φευγω απο τα ουισκι και παω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:16 Η Κακή Επιρροή: #175 06-03-07 20:16 Το Jack δεν είναι ουίσκυ.. είναι άλλο Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 21:33 Ο The Djinn: #176 06-03-07 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ! Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2007 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:07 Ο Γιώργος έγραψε: #177 06-03-07 23:07 Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εκ πείρας σου απαντάω δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά Click για ανάπτυξη... Eξ ιδίας πείρας τότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:09 Η Κακή Επιρροή: #170 06-03-07 20:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Eξ ιδίας πείρας τότε.... Click για ανάπτυξη... εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Ο deadhead_pirate: #171 06-03-07 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Click για ανάπτυξη... Nταξ ντε.... δεν είπαμε και τίποτις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:12 Η Κακή Επιρροή: #172 06-03-07 20:12 δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:14 Ο deadhead_pirate: #173 06-03-07 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:15 Ο The Djinn: #174 06-03-07 20:15 Και τι σχεση εχει με την γευση βρε συ ΚΟΥΕ; Η μιλας μονο βαση ζητησης/ποιοτητας και του τι σου ελεγαν οι αλλοι γι' αυτο; Εγω παλι προτιμω Jack και Glenfiddich το οποιο ειναι απο τα πολυ καλα single malt ουισκι. Αλλα οταν ειναι να αγορασω απο την καβα για το σπιτι δοκιμαζω διαφορες μαρκες.Εξω προτιμω αυτα ή αναλογα με την περισταση και την ορεξη φευγω απο τα ουισκι και παω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:16 Η Κακή Επιρροή: #175 06-03-07 20:16 Το Jack δεν είναι ουίσκυ.. είναι άλλο Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 21:33 Ο The Djinn: #176 06-03-07 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ! Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2007 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:07 Ο Γιώργος έγραψε: #177 06-03-07 23:07 Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Eξ ιδίας πείρας τότε.... Click για ανάπτυξη... εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:11 Ο deadhead_pirate: #171 06-03-07 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Click για ανάπτυξη... Nταξ ντε.... δεν είπαμε και τίποτις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:12 Η Κακή Επιρροή: #172 06-03-07 20:12 δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:14 Ο deadhead_pirate: #173 06-03-07 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:15 Ο The Djinn: #174 06-03-07 20:15 Και τι σχεση εχει με την γευση βρε συ ΚΟΥΕ; Η μιλας μονο βαση ζητησης/ποιοτητας και του τι σου ελεγαν οι αλλοι γι' αυτο; Εγω παλι προτιμω Jack και Glenfiddich το οποιο ειναι απο τα πολυ καλα single malt ουισκι. Αλλα οταν ειναι να αγορασω απο την καβα για το σπιτι δοκιμαζω διαφορες μαρκες.Εξω προτιμω αυτα ή αναλογα με την περισταση και την ορεξη φευγω απο τα ουισκι και παω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:16 Η Κακή Επιρροή: #175 06-03-07 20:16 Το Jack δεν είναι ουίσκυ.. είναι άλλο Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 21:33 Ο The Djinn: #176 06-03-07 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ! Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2007 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:07 Ο Γιώργος έγραψε: #177 06-03-07 23:07 Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εξ ιδίας πείρας σου λέω... έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα? Click για ανάπτυξη... Nταξ ντε.... δεν είπαμε και τίποτις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:12 Η Κακή Επιρροή: #172 06-03-07 20:12 δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:14 Ο deadhead_pirate: #173 06-03-07 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:15 Ο The Djinn: #174 06-03-07 20:15 Και τι σχεση εχει με την γευση βρε συ ΚΟΥΕ; Η μιλας μονο βαση ζητησης/ποιοτητας και του τι σου ελεγαν οι αλλοι γι' αυτο; Εγω παλι προτιμω Jack και Glenfiddich το οποιο ειναι απο τα πολυ καλα single malt ουισκι. Αλλα οταν ειναι να αγορασω απο την καβα για το σπιτι δοκιμαζω διαφορες μαρκες.Εξω προτιμω αυτα ή αναλογα με την περισταση και την ορεξη φευγω απο τα ουισκι και παω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:16 Η Κακή Επιρροή: #175 06-03-07 20:16 Το Jack δεν είναι ουίσκυ.. είναι άλλο Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 21:33 Ο The Djinn: #176 06-03-07 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ! Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2007 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:07 Ο Γιώργος έγραψε: #177 06-03-07 23:07 Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:14 Ο deadhead_pirate: #173 06-03-07 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:15 Ο The Djinn: #174 06-03-07 20:15 Και τι σχεση εχει με την γευση βρε συ ΚΟΥΕ; Η μιλας μονο βαση ζητησης/ποιοτητας και του τι σου ελεγαν οι αλλοι γι' αυτο; Εγω παλι προτιμω Jack και Glenfiddich το οποιο ειναι απο τα πολυ καλα single malt ουισκι. Αλλα οταν ειναι να αγορασω απο την καβα για το σπιτι δοκιμαζω διαφορες μαρκες.Εξω προτιμω αυτα ή αναλογα με την περισταση και την ορεξη φευγω απο τα ουισκι και παω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:16 Η Κακή Επιρροή: #175 06-03-07 20:16 Το Jack δεν είναι ουίσκυ.. είναι άλλο Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 21:33 Ο The Djinn: #176 06-03-07 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ! Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2007 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:07 Ο Γιώργος έγραψε: #177 06-03-07 23:07 Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε για να μην αναρωτιέσαι στο είπα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:15 Ο The Djinn: #174 06-03-07 20:15 Και τι σχεση εχει με την γευση βρε συ ΚΟΥΕ; Η μιλας μονο βαση ζητησης/ποιοτητας και του τι σου ελεγαν οι αλλοι γι' αυτο; Εγω παλι προτιμω Jack και Glenfiddich το οποιο ειναι απο τα πολυ καλα single malt ουισκι. Αλλα οταν ειναι να αγορασω απο την καβα για το σπιτι δοκιμαζω διαφορες μαρκες.Εξω προτιμω αυτα ή αναλογα με την περισταση και την ορεξη φευγω απο τα ουισκι και παω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:16 Η Κακή Επιρροή: #175 06-03-07 20:16 Το Jack δεν είναι ουίσκυ.. είναι άλλο Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 21:33 Ο The Djinn: #176 06-03-07 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ! Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2007 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:07 Ο Γιώργος έγραψε: #177 06-03-07 23:07 Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και τι σχεση εχει με την γευση βρε συ ΚΟΥΕ; Η μιλας μονο βαση ζητησης/ποιοτητας και του τι σου ελεγαν οι αλλοι γι' αυτο; Εγω παλι προτιμω Jack και Glenfiddich το οποιο ειναι απο τα πολυ καλα single malt ουισκι. Αλλα οταν ειναι να αγορασω απο την καβα για το σπιτι δοκιμαζω διαφορες μαρκες.Εξω προτιμω αυτα ή αναλογα με την περισταση και την ορεξη φευγω απο τα ουισκι και παω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 20:16 Η Κακή Επιρροή: #175 06-03-07 20:16 Το Jack δεν είναι ουίσκυ.. είναι άλλο Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 21:33 Ο The Djinn: #176 06-03-07 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ! Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2007 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:07 Ο Γιώργος έγραψε: #177 06-03-07 23:07 Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το Jack δεν είναι ουίσκυ.. είναι άλλο Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 21:33 Ο The Djinn: #176 06-03-07 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ! Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαρτίου 2007 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:07 Ο Γιώργος έγραψε: #177 06-03-07 23:07 Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ! Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:07 Ο Γιώργος έγραψε: #177 06-03-07 23:07 Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πειράζει που εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε τα μισά από τα παραπάνω; Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 23:41 Ο Bill έγραψε: #178 06-03-07 23:41 Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγω σε μπυρες και κρασι καταληγω συνηθως.Α ρε Γιωργο εχουμε μεινει πισω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:00 Ο ]ifrit[ έγραψε: #179 07-03-07 00:00 Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Συνήθως ουίσκι με πάγο πίνω, αλλά αν δε θέλω να φανώ πολύ τελειωμένος πίνω Jack-cola ή Jack-amaretto (respect και στα δύο) Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 00:13 Ο The Djinn: #180 07-03-07 00:13 Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ετσι ifrit. (Tελειωμενοι rulezzzz βρε!!!!!) Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο. Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα... Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.