Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Η μπύρα είναι υποκατάστατο του νερού.Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Το νοθευμένο ουίσκι είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά αν το πίνεις με πάγο, μοιάζεις τελειωμένος. Σου λείπει το χαρτί, το τσιγάρο και τα ζάρια

Λοοοοολ Γιώργο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Πράγματι Μάριε.
Το νοθευμένο ουίσκι είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά αν το πίνεις με πάγο, μοιάζεις τελειωμένος. Σου λείπει το χαρτί, το τσιγάρο και τα ζάρια
Λοοοοολ Γιώργο![]()
μπα... τελειωμένος δείχνεις όταν το πίνεις ΣΚΕΤΟ!!!
TRUST ME

Πράγματι Μάριε.
Λοοοοολ Γιώργο![]()
Mην μασας...ξες τι θα κανουμε;
Θα τους λεμε να το βαζουνε με λιγο παγο σε μεγαλο ποτηρι και θα λεμε οτι πινουμε ice tea.

(αλλα θα παιξουμε κι ενα μπαρμπουτακι ετσι;;;;;;

rudess f
Εκκολαπτόμενο μέλος

kazmir84
Δραστήριο μέλος

Ε συνήθως μπύρα. Αν και δεν πίνω ούτε πολύ, ούτε συχνά.
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

koz
Νεοφερμένο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

koz
Νεοφερμένο μέλος

Ναι, αλλά ανακατεύετε μέσα στο οινόπνευμα, με αποτέλεσμα να πίνεις πρώτα μια γουλιά με ελάχιστο νερό, δεύτερη με περισσότερο και ούτω καθεξής. Εγώ πάντα πίνω νερό σε ξεχωριστό ποτήρι και νομίζω πως μʼ έχει βοηθήσει πολύ. Πάντως, το νερό είναι απαραίτητο, όπως και το γεμάτο στομάχι.Και ο πάγος νερό είναι......
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG;
Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω...

Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω...
Kι εχεις πολυτο δικιο....

Δεν ηξερα οτι ηταν "το πιο" αλλα ενα "απο τα πιο" νοθευμενα ποτα.
nikita13
Διάσημο μέλος

Σοβαρά??Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον, στην Ελλάδα, αυτό είναι το πιο νοθευμένο ποτό!!! κάτι ξέρω που σας λέω...
Και είναι το αγαπημενο μου ουίσκι..

Την διαφορά θα την καταλάβεις μονάχα όταν πιείς το κανονικο...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Τι έχετε να πείτε (και να πιείτε) για το HAIG;
Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο!

Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι...![]()
Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω;

Έχω κάνει γερό μεθύσι με δαύτο!(και με όλα τα ουίσκι δηλ, αφού γενικά δεν τ' αντέχω, ενώ δεν μεθάω εύκολα και μπορώ άνετα να πιω μεγάλες ποσότητες!)
Μόνο εγώ βάζω δαχτυλάκι κι ανακατεύω;(..και μετά για να κατευνάσω τα περίεργα βλέμματα το γλείφω με νόημα;
)
ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

ΧΑ! κι εγω το κάνω αυτό!
Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη!

Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο όμορφη!![]()
i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

i know... βασικα να σου πω την αλήθεια μόνο light αγοράκια έχει προσεγγύσει το δικό μου δαχτυλάκι... απο κοριτσάκια τπτ! τζίφος!!!![]()
Εμ.. δεν το έκανες ποτέ μπροστά μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Kate1914
- ghоul
- touvlo
- taketrance
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Helen06
- johnsala
- ggl
- fockos
- Luludaki
- iew
- American Economist
- kalhkardia
- Fernando_A
- Dark_kronos
- Requiem
- Arianara S3
- Paragontas7000
- jj!
- Meow
- yellow
- giannhs2001
- Scandal
- Esperos1
- Joji
- ΘανάσοςG4
- Memetchi
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- Wonderkid
- Steliosgkougkou
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- charmander
- thenutritionist
- marww
- Στεφανος56
- camil
- fmarulezkd
- Libertus
- penelopenick
- Vicky13
- Roulaki
- J.Cameron
- User2350
- ThanasisR.
- Mexicanos
- sophiaa
- tslef8
- Ariana2018
- Mt73
- globglogabgalab
- Viedo
- Stelios725
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- petran_95
- Αναστασία197
- Unboxholics
- Αρίκος
- SlimShady
- New member
- Αλκης Κ.
- Idontknoww
- VasoGrimes
- tsiobieman
- harry akritas
- louminis
- sunsetpp
- manolisp
- Pink Panther
- chester20080
- Mapas26
- physicscrazy
- Johnny15
- Cookie_Monster
- το κοριτσι του μαη
- L0st
- Ace of Spades
- CiNeFiL
- 1011
- Nickx
- Ria99
- aishi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.