Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Μου αρεσει η μπυρα. Εχω δοκιμασει αρκετες, και μια απο αυτες ηταν με γευση κερασι. ΞετρελαθηκαΑλλα μου αρεσει και η tequila sunrise, που εχει γευση καλοκαιριου. Ξερει κανεις αν το ποτο bloody marry ειναι ωραιο?
Πολύ ωραίο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

Ajusshi
Διάσημο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Τίποτα. Συνήθως ΟΔΗΓΩ και είμαι υπεύθυνος σε αυτό το θέμα. Ο νόμος αφήνει ένα παράθυρο ενός ποτηριού, αλλά δεν πίνω συνήθως καθόλου όταν οδηγώ.
Not sure if serious or trolling.

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Τίποτα. Συνήθως ΟΔΗΓΩ και είμαι υπεύθυνος σε αυτό το θέμα. Ο νόμος αφήνει ένα παράθυρο ενός ποτηριού, αλλά δεν πίνω συνήθως καθόλου όταν οδηγώ.
Μπράβο Γιώργο! Σου αξίζουν συγχαρητήρια για την υπευθυνότητά σου. Εμένα ευτυχώς δεν μου αρέσει καθόλου το αλκοόλ, αλλά και να μου άρεσε, δεν θα το κατανάλωνα ούτε στην ελάχιστη ποσότητα γιατί το θεωρώ ιδιαίτερα επιβλαβές. Πίνω συνήθως κάποιο χυμό ή σόδα με λεμόνι και πάγο. Εννοείται ότι πάντα οδηγώ εγώ όταν βγαίνω με τις φίλες μου γιατί είμαι η μόνη που δεν πίνει αλκοολούχο ποτό.

chara9999
Εκκολαπτόμενο μέλος

morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

kwstas vlt
Νεοφερμένο μέλος

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Τὶς ἔχεις πιεῖ ὅλες αὐτὲς τὶς μπῦρες;
Ἂν ναί, ποιά εἶναι ἡ ἀγαπημένη σου;
Guest 209912
Επισκέπτης

Τίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος

Famous κατά προτίμηση απ'τα απλά και Glenfiddich ή Johnnie πράσινο απ'τα σπέσιαλ!!!
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

malibu βυσσινο!![]()
έχω ακούσει για malibu ανανά, ακόμη και malibu μπανάνα, μα βύσσινο;

Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χειμωνα παιζει και κανα κρασι

redbull, sexy bull, music hall, redbull, sexy bull, αιντε
ουίσκι με κοκα, τεκιλες, και γενικα ο, τι περιεχει βοτκα μέσα μας κάνει.
Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

σε κανει δυναμιτη με λιγα λόγια, μην πω κανει την καρδια να χτυπαει σε παραπανω στροφες απο τις κανονικες.

Παιδια εχω μια απορια 8) αυτο το Redbull γιατι το πινεται? αυτο ειναι σχετη χημεια δηλαδη Καφεινη με ταυρινη
σε κανει δυναμιτη με λιγα λόγια, μην πω κανει την καρδια να χτυπαει σε παραπανω στροφες απο τις κανονικες.
Σκέτο δεν το πίνω ούτε εγώ ρε. Δοκίμασέ το με βοτκα όμως και θα με θυμηθεις
Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

περιμενεις το Lucozade να σου δωσει και το Redbull.
RedBull θα ειναι χειροτερο και απο μολοτωφ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Kate1914
- ghоul
- touvlo
- taketrance
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Helen06
- johnsala
- ggl
- fockos
- Luludaki
- iew
- American Economist
- kalhkardia
- Fernando_A
- Dark_kronos
- Requiem
- Arianara S3
- Paragontas7000
- jj!
- Meow
- yellow
- giannhs2001
- Scandal
- Esperos1
- Joji
- ΘανάσοςG4
- Memetchi
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- Wonderkid
- Steliosgkougkou
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- charmander
- thenutritionist
- marww
- Στεφανος56
- camil
- fmarulezkd
- Libertus
- penelopenick
- Vicky13
- Roulaki
- J.Cameron
- User2350
- ThanasisR.
- Mexicanos
- sophiaa
- tslef8
- Ariana2018
- Mt73
- globglogabgalab
- Viedo
- Stelios725
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- petran_95
- Αναστασία197
- Unboxholics
- Αρίκος
- SlimShady
- New member
- Αλκης Κ.
- Idontknoww
- VasoGrimes
- tsiobieman
- harry akritas
- louminis
- sunsetpp
- manolisp
- Pink Panther
- chester20080
- Mapas26
- physicscrazy
- Johnny15
- Cookie_Monster
- το κοριτσι του μαη
- L0st
- Ace of Spades
- CiNeFiL
- 1011
- Nickx
- Ria99
- aishi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.