misslittledevil
Επιφανές μέλος

εεε τι να πωεμένα μου βρωμάει το HAIG.... σαν πετρέλαιο
άσε που μαζί με τον Γιάννη τον περιπατητή είναι επίσης απ τα πλέον νοθευμένα...
Συμφωνω. Ειδικα για το HAIG.
Εγω πινω οτι να 'ναι βασικα, εκτος απο τεκιλα. Με χαλαει τρελα.

Ουρσους, ουισκακι, διαφορα κοκτεηλ.. Οτι να 'ναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Kαλά η μπύρα η βαρελίσια είναι διαχρονική αξία.......Εισται αλκοολες ολοι σας ρε... Τι ποτα και τι αναμειξεις ειναι αυτες ρε; Μπυρα καθαρη και ανοθευτη!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

σε ουίσκυ ή γενικά σε ποτό?Δώσε μας μια δική σου ιδέα για κάτι άλλο......![]()
![]()
κι αν θες κάτι σε ποτό, σε γλυκό ή όχι?
πες μου και σου λέω

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Kαλά η μπύρα η βαρελίσια είναι διαχρονική αξία.......
Η βαρελισια ειναι το οτι καλητερο... Αλλα εξαρτατε και απο που θα την παρεις γιατι πλεων η περισσοτερες ειναι χαλια... Στην Ροδο μονο ενα μαγαζι εχει ωραια draft, οποτε συνιθος προτιμω την Heineken
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Τα γλυκόποτα δεν τα μπορώ καθόλου, εκτός από την παραδοσιακή μας τεντούρα σε μικρές δόσεις.σε ουίσκυ ή γενικά σε ποτό?
κι αν θες κάτι σε ποτό, σε γλυκό ή όχι?
πες μου και σου λέω![]()
Ουίσκυ εννοούσα......

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ChivasΟυίσκυ εννοούσα......![]()

ΑΝ και... εγώ δεν πίνω ουίσκυ

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Ελα ρε συ....Chivas
ΑΝ και... εγώ δεν πίνω ουίσκυ![]()
κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας....
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ελα ρε συ....
κι εγώ που νόμιζα οτι θα μου απαντούσες εκ πείρας....
εκ πείρας σου απαντάω

δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

εκ πείρας σου απαντάω
δεν είναι απαραίτητο να πίνει κάποιος για να έχει πείρα στα ποτά![]()

Eξ ιδίας πείρας τότε....
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

![]()
![]()
![]()
![]()
Eξ ιδίας πείρας τότε....
εξ ιδίας πείρας σου λέω...

έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα?

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Nταξ ντε....εξ ιδίας πείρας σου λέω...
έχω δουλέψει νύχτα.. νταξ τώρα?![]()

δεν είπαμε και τίποτις

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

για να μην αναρωτιέσαι στο είπα

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

δεν είπα ότι είπες καλέεεεεεεεεεε
για να μην αναρωτιέσαι στο είπα![]()

Η μιλας μονο βαση ζητησης/ποιοτητας και του τι σου ελεγαν οι αλλοι γι' αυτο;
Εγω παλι προτιμω Jack και Glenfiddich το οποιο ειναι απο τα πολυ καλα single malt ουισκι.

Αλλα οταν ειναι να αγορασω απο την καβα για το σπιτι δοκιμαζω διαφορες μαρκες.Εξω προτιμω αυτα ή αναλογα με την περισταση και την ορεξη φευγω απο τα ουισκι και παω αλλου.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω

Jack - Amaretto... θεικό... αν οδηγάει άλλος αυτό πίνω![]()
Μ'αρεσεις...μ'αρεσεις πολυ!

Η μονη μαμακια ειναι οτι οι περισσοτεροι στην μπαρα βαζουν πρωτα το αμαρετο και μετα το τζακ αν και αυτο λιγη σημασια εχει, η μαμακια ειναι λοιπον οτι δεν το ανακατευουν καλα και παντα το αμαρετο καθεται κατω και το τζακ επανω κι εγω αναγκαζομαι 3/4 φορες ή να τους πω να φερουν εναν αναδευτηρα ή να τους πω "παρτο, ανακατεψε το λιγο φιλε μου και ξαναφερτο"...κι αν γινεται χαμος...αντε να ξαναπετυχεις το γκαρσονι...

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μόνο μπύρα και κρασάκι πίνω εγώ - λίγο.

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Μπύρα δε το θεωρώ καν ποτό πλέον

Κι εμενα η πρωτη επιλογη ειναι ουισκι με 2 κομματια παγο.Τους λεω μονο δυο, γιατι αν τους πω σκετο "με παγο", τελικα πινω νερο.
Το καλο με αυτο (οταν δεν βαζεις π.χ. κολα ή αμαρετο -κατι που κανω συχνα πυκνα- ειναι οτι αν ειναι νοθεια το ποτο το καταλαβαινεις ευκολα...
Με κοκα κολα δυσκολοτερα και με αμαρετο ακομα πιο δυσκολα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Kate1914
- ghоul
- touvlo
- taketrance
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Helen06
- johnsala
- ggl
- fockos
- Luludaki
- iew
- American Economist
- kalhkardia
- Fernando_A
- Dark_kronos
- Requiem
- Arianara S3
- Paragontas7000
- jj!
- Meow
- yellow
- giannhs2001
- Scandal
- Esperos1
- Joji
- ΘανάσοςG4
- Memetchi
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- Wonderkid
- Steliosgkougkou
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- charmander
- thenutritionist
- marww
- Στεφανος56
- camil
- fmarulezkd
- Libertus
- penelopenick
- Vicky13
- Roulaki
- J.Cameron
- User2350
- ThanasisR.
- Mexicanos
- sophiaa
- tslef8
- Ariana2018
- Mt73
- globglogabgalab
- Viedo
- Stelios725
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- petran_95
- Αναστασία197
- Unboxholics
- Αρίκος
- SlimShady
- New member
- Αλκης Κ.
- Idontknoww
- VasoGrimes
- tsiobieman
- harry akritas
- louminis
- sunsetpp
- manolisp
- Pink Panther
- chester20080
- Mapas26
- physicscrazy
- Johnny15
- Cookie_Monster
- το κοριτσι του μαη
- L0st
- Ace of Spades
- CiNeFiL
- 1011
- Nickx
- Ria99
- aishi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.