Μπλιαχ...kai ξενερα!
Αν παιζει καλαμακι τριγυρω ενταξει, αλλιως φερνουν αναδευτηρακι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

όταν έβγαινα πάντως συνήθως έπινα ένα ποτηρι κρασί ή ένα μπειλις στο τσακιρ κέφι.

σιχαίνομαι το ουΪσκι, τη βότκα και όλα τα σχετικά, δεν μου αρέσει καθόλου η γεύση και μου φαίνεται σαν να πίνω φάρμακο.

Guest 990498
Επισκέπτης

Και πιό σπάνια μπύρα (amstel).
Hunter
Περιβόητο μέλος

ας ξεκινησω λοιπον με μια Corona και βλεπουμε πως θα εξελιχθει το θεμα...

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Corona; Πως μπορεις και την πινεις; Απο τις πιο ελεΐνες μπυρες που εχω πιει....

Αληθεια??? Ειναι η αγαπημενη μου!
OxynteS
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 990498
Επισκέπτης

Poniro Ksotikouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι ο φθηνότερος και λιγότερο επώδυνος (για εμένα) δρόμος για την ζαλάδα.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε αντίθετη περίπτωση ουίσκι και μπίρα, πάντα σπάνια και επ' ουδενί σαπούνι τύπου Χάινεκεν και Αμστελ

suspiria
Διάσημο μέλος

2.Κόκκινο ημίγλυκο κρασί
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

@OxynteS Μαλλον δεν ειναι τυχαιο οτι πας Val Halla και οτι ταιριαξες με τον Mark....

io-io
Διάσημο μέλος

@Hunter Παντος κορονα πινουν μονο κοριτσια απο την παρεα μου, αγορι δεν εχω δει να πινει..(καλα ειναι τελιος ακυρο και παιδιαστικο να κρινεις με τετια κριτιρια αλλα τεσπα, να πουμε και καμια λαλακια προς υπερασπιση της Heineken της Amstel και της Becks...) Να δες που πεταχτικε και η io-io...
Mαλλον επειδη τα αγορια πινουν τις πιο φτηνες για να κανουν κεφαλι με mimimum κοστος.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Mαλλον επειδη τα αγορια πινουν τις πιο φτηνες για να κανουν κεφαλι με mimimum κοστος.![]()
Αν ητανε ετσι θα περναμε αψεντι, φτιαγμενοι στο λεπτο, και ενα μπουκαλι φτανει για ολη την παρεα, οποτε μοιραζομαστε και τα εξοδα...

truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορεί και μπίρα. Έχω μία εξαιρετική La Trappe, αλλά θα μου πέσει λίγο βαριά, είναι και ένα λίτρο πράμα
io-io
Διάσημο μέλος

Αν ητανε ετσι θα περναμε αψεντι, φτιαγμενοι στο λεπτο, και ενα μπουκαλι φτανει για ολη την παρεα, οποτε μοιραζομαστε και τα εξοδα...![]()
Ε ενταξει, δεν ειπαμε και ετσι, σιγα μην πιειτε και καθαρο οινοπνευμα.

Επισης, να πω οτι η καλυτερα μπυρα που εχω πιει ποτε (οχι, δεν ειναι η κορονα τελικα) ειναι η Kronenbourg Blanc!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Kate1914
- ghоul
- touvlo
- taketrance
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Helen06
- johnsala
- ggl
- fockos
- Luludaki
- iew
- American Economist
- kalhkardia
- Fernando_A
- Dark_kronos
- Requiem
- Arianara S3
- Paragontas7000
- jj!
- Meow
- yellow
- giannhs2001
- Scandal
- Esperos1
- Joji
- ΘανάσοςG4
- Memetchi
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- Wonderkid
- Steliosgkougkou
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- charmander
- thenutritionist
- marww
- Στεφανος56
- camil
- fmarulezkd
- Libertus
- penelopenick
- Vicky13
- Roulaki
- J.Cameron
- User2350
- ThanasisR.
- Mexicanos
- sophiaa
- tslef8
- Ariana2018
- Mt73
- globglogabgalab
- Viedo
- Stelios725
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- petran_95
- Αναστασία197
- Unboxholics
- Αρίκος
- SlimShady
- New member
- Αλκης Κ.
- Idontknoww
- VasoGrimes
- tsiobieman
- harry akritas
- louminis
- sunsetpp
- manolisp
- Pink Panther
- chester20080
- Mapas26
- physicscrazy
- Johnny15
- Cookie_Monster
- το κοριτσι του μαη
- L0st
- Ace of Spades
- CiNeFiL
- 1011
- Nickx
- Ria99
- aishi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.