ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Έτσι είναι φιλενάδα μου...τι ? Να κρυβόμαστε???
Δεν πήρα και κάτι ... μόνο έδωσα !!!
(Εεε καλά κάτι πήρα...αλλά μόνο γι' αυτό είναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Tα λεφτά![]()
Μην ντρεπεσαι και πολυ....

Λεφτα εχω.....

kedros
Νεοφερμένο μέλος

Τι πρέπει να έχει κάποιος για να τον επιλέξετε σαν σύντροφο και να σας κάνει "κλικ"?
Δεν αναφέρομιαι μόνο σε εμφάνιση αλλά σε οτιδήποτε πρεπει να διαθέτει καποιος για νας κανει να ενδιαφερθείτε ερωτικά γι'αυτον.
Ο τρόπος που σκέφτεται και δη ο τρόπος που εκφράζει την σκέψη της.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Δηλαδή μπορώ να πω, πως με κερδίζει με τη σιωπή του.

Ανώμαλη ε?
Ντάξει, εγώ το έχω εξηγήσει κάπως..
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι σας κάνει να δείτε κάποιον/α ερωτικά;
Απολύτως τίποτα. A warrioress does not need affection.

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αννουλα
Δραστήριο μέλος

2)να μπορει με καποιες κινισεις να μου δειξει οτι μπορω να στιριζομαι πανω του και να ειναι κατα εναν τροπο 'προστατευτικος' και 'περιποιητικος'
Klaus
Διάσημο μέλος

Ερωτικά τώρα καλό θα ήταν μια άμεση επαφή με το περιβάλλον, μία φιλοσοφημένη στάση ζωής και μία ενεργητικότητα και όχι απάθεια.Πολύ + η καλή διάθεση (σαν αγγελία ακούστηκε

Vkey
Επιφανές μέλος

Και δεν το κάνω επίτηδες ή από ανασφάλεια-νομίζω

Πάντως για να δω κάποιον ερωτικά πρέπει να αρχίσει να με βλέπει ο άλλος πρώτα... Να μου δείξει ή να καταλάβω ότι ενδιαφέρεται και μετά θα μπω στην διαδικασία να τον δω αλλιώς...
Kι εμένα σχεδόν πάντα έτσι είναι.
Οι εξαιρέσεις σπάνιες!
Neraida
Επιφανές μέλος

Μαλιστα...

Πολλοί άνθρωποι σε επιλέγουν, αλλά λίγους επιλέγεις.
Neraida
Επιφανές μέλος

Φροντιζω να γινεται εξ αρχης...επιλεγοντας εγω....
Το αν ακουγεται ασχημο ή οχι, δεν το ξερω...απλα ειναι και αυτη μια πραγματικοτητα...

Το αν είναι «ξεσκαρτάρισμα» εξαρτάται και από το ποσό της προσφοράς όμως, έτσι δεν είναι?
Και τέλος, το αν τελικά επιλέγεις ή σε επιλέγουν μερικές φορές δεν είναι τόσο ξεκάθαρο.
Είναι σαν το... «δε με ενδιαφέρεις», αλλά με τη συμπεριφορά μου σε κάνω να ενδιαφέρεσαι και μετά με ενδιαφέρεις κι εσύ γιατί το αυτό επιθυμούσα

Εμένα αυτό με έμαθε η μαμά μου.
Αν δε σε διεκδικήσουν και λίγο δεν έχει πλάκα.
Τέλος, τις λίγες φορές που το διεκδίκησα εγώ, έχω να πω ότι έπεσα σε απίστευτους μαμακηδές που ψάχνανε μαμά και όχι σχέση.
Neraida
Επιφανές μέλος

Απλα αυτος που επιλεγει απο την αρχη ξερει τι θελει ακριβως και δε συμβιβαζεται με κατι λιγοτερο...
Και ως γνωστον "λεγε λεγε το κοπελι, κανει τη γρια και θελει"...ε, προτιμω να μην ανηκω σε αυτην τη κατηγορια...

Σε μία ανθρώπινη σχέση όλα είναι διαμορφώσιμα.
Και εκεί μπάινει και ο παράγοντας «διεκδίκηση».
Μου φαίνεται παιδικό να δηλώνει κάποιος σε ανθρώπινες σχέσεις ότι «ξέρει τι θέλει από την αρχή».
Το "λεγε λεγε το κοπελι, κανει τη γρια και θελει" μου φαίνεται το κανονικό αν το θέλεις έτσι, διότι αυτό είναι διαδραστική σχέση,
δίνεις και παίρνει και αλλάζεις μέσα από αυτό. Τώρα, αν τελικά η γρια μπορεί και να μη θέλει είναι άλλο ζήτημα.
Neraida
Επιφανές μέλος

Πάντως για να δω κάποιον ερωτικά πρέπει να αρχίσει να με βλέπει ο άλλος πρώτα... Να μου δείξει ή να καταλάβω ότι ενδιαφέρεται και μετά θα μπω στην διαδικασία να τον δω αλλιώς...
Μα εσυ Εδαδ συμφωνησες με αυτο...
Αυτο τι σημαινει???! Οτι καποιος που σου ειναι μεχρι στιγμης αδιαφορος, επειδη εκδηλωνει ενδιαφερον, μπαινεις στη διαδικασια να τον δεις διαφορετικα...
Τι εχει να κανει με τις πρωτες εντυπωσεις?!...Σαφως και οι πρωτες εντυπωσεις δεν ειναι κριτηριο για να συναψει κανεις σχεση...Εννοειται πως δινεις και παιρνεις απο τον αλλο, ωστε να καταληξεις σε σχεση...
Εμενα η ενσταση μου αναφεροταν καθαρα στην παραθεση με την οποια συμφωνησες....Και σε αυτη την περιπτωση...σορρυ..αλλα δεν επιλεγεις, σε επιλεγουν....
Τωρα, εαν τα αντιλαμβανομαστε τοσο διαφορετικα, τι να πω...μη με παιρνεις και πολυ στα σοβαρα...ξανθια ειμαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 249 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KOSTAS794396
- Jack of Spades
- Ωρορα
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Paragontas7000
- iew
- ROM32
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Joji
- GeorgePap2003
- rafaela11
- Εριφύλη
- giannhs2001
- American Economist
- touvlo
- jellojina
- Reader
- Libertus
- taketrance
- chad
- NeosUser2023
- fourkaki
- A350
- jorgpa
- BatGuin
- Advocatus diaboli
- teacher_40
- Requiem
- dreamer!!
- Sosstoss
- iren
- Wanda
- angela_k
- Amorfati
- mixaelaaa
- TehWinnerGR
- allRed
- Ilma
- Wonderkid
- charmander
- Fernando_A
- suaimhneas
- chester20080
- physicscrazy
- Fafouta 93
- Johnnie
- Sophieex
- jj!
- kordella
- camil
- paolo1
- Luludaki
- Maraki_lar_1980
- fmarulezkd
- kalhkardia
- AggelikiGr
- chris91
- JasonPap
- afantos
- christos_glts
- Janne 007
- papadocGR
- Totreno
- Malenaa
- Giorgkalo
- Athens2002
- Abiogenesis
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- bikey77
- Shadowban
- marww
- Εχέμυθη
- Georgepap_21
- Human being
- Nikoleta05
- dijccixnc
- JimmyIT
- Sweet31
- Efewq
- hirasawayui
- the.m024
- Roulaki
- ΕυηΞ
- mpapa
- geordimi10
- _pathfinder_
- Stacypap
- Melina.
- xifomaxos
- harissak
- BloodyFairy
- User2350
- nobody8
- Manuela98
- Natalia143
- Morelo
- Kris.gr
- GeoCommand
- oups
- parrot/παπαγάλος
- J.Cameron
- Stelios725
- nicks1999
- Mexicanos
- Satan Claus
- ggl
- Idontknoww
- epan
- Mt73
- helloo
- Chrysak25
- MarcoReus
- Fin4
- Corona Borealis
- Giorgos03
- Λουίζα86
- Eleanna7
- L0st
- Sevasti
- kedros
- Lokeshtaneja90
- Citylights
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- Ryuzaki
- Isida
- Mapas26
- Eua5
- 1011
- aggelosst9
- oudenoidax
- Antigonivol
- Viedo
- Housewife
- Panos_02
- βερα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.