Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 20:53 Η Λένω έγραψε: #841 02-01-25 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Το οποίο «απλό καλό παιδί» θα καταλήξει αργά ή γρήγορα κερατωμένο ψυχολογικό ράκος και με μια αγωγή διαζυγίου στα χέρια κι όλα της τα παρελκόμενα...γι' αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω, μην ασχολείστε σοβαρά (όσοι και για όσο μπορείτε) με γυναίκες άνω των 30 γιατί το πιθανότερο είναι πως θα πέσετε σε μια πολύ καλή ηθοποιό που έδωσε τα καλύτερά της χρόνια σ' άλλους άντρες και στο πρόσωπό σας βλέπει πλέον απλά και μόνο το «retirement plan» της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Χαίρω πολύ...γιατί όμως να παίζουμε με τις πιθανότητές μας οταν υπάρχουν ένα σωρό νεαρές ποιοτικές γυναίκες που 'χουν μπουχτίσει απ' τα παιδαρέλια και θέλουν έναν «κανονικό» άντρα; Η «ενδιάμεση» είναι μια χαρά κι αν στέκεις καλά βιολογικά σαν άντρας (πέρα από θέματα κοινωνικοοικονομικά, φυσικής κατάστασης κ.λπ. όπου εννοείται πως πρέπει να είσαι εξέχων) μπορείς να την προσεγγίσεις μ' επιτυχία ακόμη και μετά τα 45...έχει ακόμη αρκετά «καλά» χρόνια μπροστά της να σου προσφέρει και περιθώρια να ζήσετε ένα σημαντικό διάστημα σαν γκόμενοι μέχρι να καταλήξετε στο αν όντως είναι καλή ιδέα να κάνετε το επόμενο βήμα μαζί (=δημιουργία οικογένειας) ή όχι... Καλά ναι, δοκίμασε με καμιά 30άρα ή λίγο μεγαλύτερη, στοιχειωδώς εμφανίσιμη κι έχουσα σώας τας φρένας (γιατί σ' αυτή την ηλικία είναι που αρχίζουν να σαλτάρουν) να της προτείνεις «πήδημα διασκέδαση και παρέα» (μ' οποιοδήποτε τρόπο ή/και πλαίσιο «απενοχοποίησης») κι αν δε φας το μπουγέλο στην ψύχρα εμένα να με χέσεις! Τέτοια γυναίκα θα βρεις μετά τα 40 (που το 'χουν ψιλοπάρει απόφαση ότι το «τρένο» τους το χάσανε κ.λπ.) κι ακόμη κι εκεί θα σε θέλει «κάπως» αν δεν είναι καμιά παχύσαρκη ή/και στέκεται καλά για την ηλικία της! Click για ανάπτυξη... Εσένα αυτό το ταξίδι που έκανες στο Βελιγράδι πριν χρόνια, σε κατέστρεψε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 20:55 Ο Guest 881237: #842 02-01-25 20:55 Εν τω μεταξύ όλοι θέλουν εμφανίσιμη κ μόλις κάποια την νοιάξει έστω κ σε λογικά πλαίσια, το οικονομικό, την λένε "β...τα" ότι ψάχνει χορηγό κι άλλα τόσα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 20:56 Ο ilias90 έγραψε: #843 02-01-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο μέσος άντρας (και βαζω και μενα μεσα) ειναι πιο ευκολος απο την Δανία του Β΄ΠΠ που σου θυμιζω οτι ο Βασιλιάς παρέδωσε το στέμμα του μέσα σε 6 ωρες σε μοτοσικλετιστη της Βέρμαχτ. Click για ανάπτυξη... 100%... Είναι στη φύση του άντρα να κυνηγάει τις γυναίκες, οπότε αν έρθει μόνη της γίνεται Δανία που λες. Θέλει μεγάλη δουλειά για έναν άντρα να γίνει επιλεκτικός και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω ενας ρε πούστη μου να βγει και να πει "Ναι ειμαι για τον πούτσο, κομπλεξάρας ή κακάσχημη και με έκαναν πέρα" Click για ανάπτυξη... Ναι, πάρε εκατό ζευγάρια και μίλα με κάθε άντρα και γυναίκα από αυτά τα ζευγάρια. Οι 90/100 (άντρες - γυναίκες) θα ξεκινήσουν από «μου έκανε αυτό», «ήταν έτσι/αλλιώς», θα φτάσουν ως το «δεν τραβούσε άλλο» και στο α ενικό θα πούνε μόνο κάτι του στιλ «βαρέθηκα να δίνω/να είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης» και λοιπά γραφικά. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι. Όλοι άντρες αξίας και όλες σούπερ θεάρες. Click για ανάπτυξη... Σούπερ μαλάκες είμαστε. Η πιο ζόρικη γκόμενα είναι η ταπεινότητα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:00 Ο Valder έγραψε: #844 02-01-25 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Εσένα αυτό το ταξίδι που έκανες στο Βελιγράδι πριν χρόνια, σε κατέστρεψε. Click για ανάπτυξη... Θέλω να μάθω περισσότερα γι αυτο, έχω παράνοια με τις Σέρβες. Βυζάρες, σταυροί, ρακή. Τάβλα ο δικός σου. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εν τω μεταξύ όλοι θέλουν εμφανίσιμη κ μόλις κάποια την νοιάξει έστω κ σε λογικά πλαίσια, το οικονομικό, την λένε "β...τα" ότι ψάχνει χορηγό κι άλλα τόσα Click για ανάπτυξη... Για πες ενα λογικό πλαίσιο. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 100%... Είναι στη φύση του άντρα να κυνηγάει τις γυναίκες, οπότε αν έρθει μόνη της γίνεται Δανία που λες. Θέλει μεγάλη δουλειά για έναν άντρα να γίνει επιλεκτικός και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Ναι, πάρε εκατό ζευγάρια και μίλα με κάθε άντρα και γυναίκα από αυτά τα ζευγάρια. Οι 90/100 (άντρες - γυναίκες) θα ξεκινήσουν από «μου έκανε αυτό», «ήταν έτσι/αλλιώς», θα φτάσουν ως το «δεν τραβούσε άλλο» και στο α ενικό θα πούνε μόνο κάτι του στιλ «βαρέθηκα να δίνω/να είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης» και λοιπά γραφικά. Σούπερ μαλάκες είμαστε. Η πιο ζόρικη γκόμενα είναι η ταπεινότητα. Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε λιάκο! glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:00 Η glayki έγραψε: #845 02-01-25 21:00 Συμπέρασμα των όσων σελίδων κρατά αυτή η συζήτηση : για τους άνδρες κάθε δεκαετία μπορεί να είναι ανθηρή, αρκεί να φροντίσουν να κρατούν το σώμα σε καλή κατάσταση, την εμφάνιση, να έχουν φροντίσει για μια καλή αποκατάσταση και άρα να φαντάζουν παρά τις αλλαγές δεκαετιών ελκυστικοί... Ενώ για τις γυναίκες μια και μοναδική ευκαιρία υπάρχει πριν υποπέσουν στα αζήτητα και βολευτούν μετά με κανένα κακομοίρη.. Η δεκαετία των 20!!!!! Σωστά; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #846 02-01-25 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Συμπέρασμα των όσων σελίδων κρατά αυτή η συζήτηση : για τους άνδρες κάθε δεκαετία μπορεί να είναι ανθηρή, αρκεί να φροντίσουν να κρατούν το σώμα σε καλή κατάσταση, την εμφάνιση, να έχουν φροντίσει για μια καλή αποκατάσταση και άρα να φαντάζουν παρά τις αλλαγές δεκαετιών ελκυστικοί... Ενώ για τις γυναίκες μια και μοναδική ευκαιρία υπάρχει πριν υποπέσουν στα αζήτητα και βολευτούν μετά με κανένα κακομοίρη.. Η δεκαετία των 20!!!!! Σωστά; Click για ανάπτυξη... Στα 29 έτη 11 μηνες και 364 μέρες και 11:59 πρέπει να χεις έτοιμο το κατάνα για Χαρακίρι Σεππούκου γιατι την επομενη έρχεται το σκουπιδιάρικο να σε μαζέψει για χωματερή. (οχι κατ εμέ, κατα άλλους φίλους) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:06 Ο Guest 881237: #847 02-01-25 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για πες ενα λογικό πλαίσιο. Click για ανάπτυξη... Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #848 02-01-25 21:11 Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:12 Ο ilias90 έγραψε: #849 02-01-25 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πες τα ρε λιάκο! Click για ανάπτυξη... Δες εδώ στο πολ μόνο, ότι ούτε 30% δεν πιάνει η εξωτερική εμφάνιση στο να θεωρήσεις σέξι τον άλλον για να διαπιστώσεις τι παπάτζα πέφτει (πολλοί στον ίδιο τους τον εαυτό...) Ελάχιστα άτομα έχω πιστέψει όταν μου είπαν ότι «δεν κοιτάω καθόλου εμφάνιση, είναι σαν να μην υπάρχει για εμένα» (όλες γυναίκες) και όλως τυχαίως οι σχέσεις τους ήταν όλοι εμφανίσιμοι... Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:13 Ο Guest 881237: #850 02-01-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό μήνυμα εδώ μέσα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Valder έγραψε: #851 02-01-25 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό το βρίσκω όντως ως επίπεδο βιοτικό. Αλλά αυτο ειναι κατι που αφορά τον άλλο πως τρώει και πως τη βγάζει. Εσείς, ανεξάρτητες, δυνατές, με δικά σας χρήματα, που δυσκολεύεστε σε αυτό; Θέλω να σου πω, εμένα δε με ενδιαφέρει πως η άλλη θα βγαλει το χιλιάρικο να θρέψει τον εαυτο της. Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:17 Η Λένω έγραψε: #852 02-01-25 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Click για ανάπτυξη... Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Ο Guest 881237: #853 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Η glayki έγραψε: #854 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:21 Ο ilias90 έγραψε: #855 02-01-25 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Click για ανάπτυξη... Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #856 02-01-25 21:22 Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο ilias90 έγραψε: #857 02-01-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Το οποίο «απλό καλό παιδί» θα καταλήξει αργά ή γρήγορα κερατωμένο ψυχολογικό ράκος και με μια αγωγή διαζυγίου στα χέρια κι όλα της τα παρελκόμενα...γι' αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω, μην ασχολείστε σοβαρά (όσοι και για όσο μπορείτε) με γυναίκες άνω των 30 γιατί το πιθανότερο είναι πως θα πέσετε σε μια πολύ καλή ηθοποιό που έδωσε τα καλύτερά της χρόνια σ' άλλους άντρες και στο πρόσωπό σας βλέπει πλέον απλά και μόνο το «retirement plan» της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Χαίρω πολύ...γιατί όμως να παίζουμε με τις πιθανότητές μας οταν υπάρχουν ένα σωρό νεαρές ποιοτικές γυναίκες που 'χουν μπουχτίσει απ' τα παιδαρέλια και θέλουν έναν «κανονικό» άντρα; Η «ενδιάμεση» είναι μια χαρά κι αν στέκεις καλά βιολογικά σαν άντρας (πέρα από θέματα κοινωνικοοικονομικά, φυσικής κατάστασης κ.λπ. όπου εννοείται πως πρέπει να είσαι εξέχων) μπορείς να την προσεγγίσεις μ' επιτυχία ακόμη και μετά τα 45...έχει ακόμη αρκετά «καλά» χρόνια μπροστά της να σου προσφέρει και περιθώρια να ζήσετε ένα σημαντικό διάστημα σαν γκόμενοι μέχρι να καταλήξετε στο αν όντως είναι καλή ιδέα να κάνετε το επόμενο βήμα μαζί (=δημιουργία οικογένειας) ή όχι... Καλά ναι, δοκίμασε με καμιά 30άρα ή λίγο μεγαλύτερη, στοιχειωδώς εμφανίσιμη κι έχουσα σώας τας φρένας (γιατί σ' αυτή την ηλικία είναι που αρχίζουν να σαλτάρουν) να της προτείνεις «πήδημα διασκέδαση και παρέα» (μ' οποιοδήποτε τρόπο ή/και πλαίσιο «απενοχοποίησης») κι αν δε φας το μπουγέλο στην ψύχρα εμένα να με χέσεις! Τέτοια γυναίκα θα βρεις μετά τα 40 (που το 'χουν ψιλοπάρει απόφαση ότι το «τρένο» τους το χάσανε κ.λπ.) κι ακόμη κι εκεί θα σε θέλει «κάπως» αν δεν είναι καμιά παχύσαρκη ή/και στέκεται καλά για την ηλικία της! Click για ανάπτυξη... Εσένα αυτό το ταξίδι που έκανες στο Βελιγράδι πριν χρόνια, σε κατέστρεψε.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 20:55 Ο Guest 881237: #842 02-01-25 20:55 Εν τω μεταξύ όλοι θέλουν εμφανίσιμη κ μόλις κάποια την νοιάξει έστω κ σε λογικά πλαίσια, το οικονομικό, την λένε "β...τα" ότι ψάχνει χορηγό κι άλλα τόσα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 20:56 Ο ilias90 έγραψε: #843 02-01-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο μέσος άντρας (και βαζω και μενα μεσα) ειναι πιο ευκολος απο την Δανία του Β΄ΠΠ που σου θυμιζω οτι ο Βασιλιάς παρέδωσε το στέμμα του μέσα σε 6 ωρες σε μοτοσικλετιστη της Βέρμαχτ. Click για ανάπτυξη... 100%... Είναι στη φύση του άντρα να κυνηγάει τις γυναίκες, οπότε αν έρθει μόνη της γίνεται Δανία που λες. Θέλει μεγάλη δουλειά για έναν άντρα να γίνει επιλεκτικός και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω ενας ρε πούστη μου να βγει και να πει "Ναι ειμαι για τον πούτσο, κομπλεξάρας ή κακάσχημη και με έκαναν πέρα" Click για ανάπτυξη... Ναι, πάρε εκατό ζευγάρια και μίλα με κάθε άντρα και γυναίκα από αυτά τα ζευγάρια. Οι 90/100 (άντρες - γυναίκες) θα ξεκινήσουν από «μου έκανε αυτό», «ήταν έτσι/αλλιώς», θα φτάσουν ως το «δεν τραβούσε άλλο» και στο α ενικό θα πούνε μόνο κάτι του στιλ «βαρέθηκα να δίνω/να είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης» και λοιπά γραφικά. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι. Όλοι άντρες αξίας και όλες σούπερ θεάρες. Click για ανάπτυξη... Σούπερ μαλάκες είμαστε. Η πιο ζόρικη γκόμενα είναι η ταπεινότητα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:00 Ο Valder έγραψε: #844 02-01-25 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Εσένα αυτό το ταξίδι που έκανες στο Βελιγράδι πριν χρόνια, σε κατέστρεψε. Click για ανάπτυξη... Θέλω να μάθω περισσότερα γι αυτο, έχω παράνοια με τις Σέρβες. Βυζάρες, σταυροί, ρακή. Τάβλα ο δικός σου. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εν τω μεταξύ όλοι θέλουν εμφανίσιμη κ μόλις κάποια την νοιάξει έστω κ σε λογικά πλαίσια, το οικονομικό, την λένε "β...τα" ότι ψάχνει χορηγό κι άλλα τόσα Click για ανάπτυξη... Για πες ενα λογικό πλαίσιο. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 100%... Είναι στη φύση του άντρα να κυνηγάει τις γυναίκες, οπότε αν έρθει μόνη της γίνεται Δανία που λες. Θέλει μεγάλη δουλειά για έναν άντρα να γίνει επιλεκτικός και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Ναι, πάρε εκατό ζευγάρια και μίλα με κάθε άντρα και γυναίκα από αυτά τα ζευγάρια. Οι 90/100 (άντρες - γυναίκες) θα ξεκινήσουν από «μου έκανε αυτό», «ήταν έτσι/αλλιώς», θα φτάσουν ως το «δεν τραβούσε άλλο» και στο α ενικό θα πούνε μόνο κάτι του στιλ «βαρέθηκα να δίνω/να είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης» και λοιπά γραφικά. Σούπερ μαλάκες είμαστε. Η πιο ζόρικη γκόμενα είναι η ταπεινότητα. Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε λιάκο! glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:00 Η glayki έγραψε: #845 02-01-25 21:00 Συμπέρασμα των όσων σελίδων κρατά αυτή η συζήτηση : για τους άνδρες κάθε δεκαετία μπορεί να είναι ανθηρή, αρκεί να φροντίσουν να κρατούν το σώμα σε καλή κατάσταση, την εμφάνιση, να έχουν φροντίσει για μια καλή αποκατάσταση και άρα να φαντάζουν παρά τις αλλαγές δεκαετιών ελκυστικοί... Ενώ για τις γυναίκες μια και μοναδική ευκαιρία υπάρχει πριν υποπέσουν στα αζήτητα και βολευτούν μετά με κανένα κακομοίρη.. Η δεκαετία των 20!!!!! Σωστά; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #846 02-01-25 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Συμπέρασμα των όσων σελίδων κρατά αυτή η συζήτηση : για τους άνδρες κάθε δεκαετία μπορεί να είναι ανθηρή, αρκεί να φροντίσουν να κρατούν το σώμα σε καλή κατάσταση, την εμφάνιση, να έχουν φροντίσει για μια καλή αποκατάσταση και άρα να φαντάζουν παρά τις αλλαγές δεκαετιών ελκυστικοί... Ενώ για τις γυναίκες μια και μοναδική ευκαιρία υπάρχει πριν υποπέσουν στα αζήτητα και βολευτούν μετά με κανένα κακομοίρη.. Η δεκαετία των 20!!!!! Σωστά; Click για ανάπτυξη... Στα 29 έτη 11 μηνες και 364 μέρες και 11:59 πρέπει να χεις έτοιμο το κατάνα για Χαρακίρι Σεππούκου γιατι την επομενη έρχεται το σκουπιδιάρικο να σε μαζέψει για χωματερή. (οχι κατ εμέ, κατα άλλους φίλους) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:06 Ο Guest 881237: #847 02-01-25 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για πες ενα λογικό πλαίσιο. Click για ανάπτυξη... Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #848 02-01-25 21:11 Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:12 Ο ilias90 έγραψε: #849 02-01-25 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πες τα ρε λιάκο! Click για ανάπτυξη... Δες εδώ στο πολ μόνο, ότι ούτε 30% δεν πιάνει η εξωτερική εμφάνιση στο να θεωρήσεις σέξι τον άλλον για να διαπιστώσεις τι παπάτζα πέφτει (πολλοί στον ίδιο τους τον εαυτό...) Ελάχιστα άτομα έχω πιστέψει όταν μου είπαν ότι «δεν κοιτάω καθόλου εμφάνιση, είναι σαν να μην υπάρχει για εμένα» (όλες γυναίκες) και όλως τυχαίως οι σχέσεις τους ήταν όλοι εμφανίσιμοι... Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:13 Ο Guest 881237: #850 02-01-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό μήνυμα εδώ μέσα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Valder έγραψε: #851 02-01-25 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό το βρίσκω όντως ως επίπεδο βιοτικό. Αλλά αυτο ειναι κατι που αφορά τον άλλο πως τρώει και πως τη βγάζει. Εσείς, ανεξάρτητες, δυνατές, με δικά σας χρήματα, που δυσκολεύεστε σε αυτό; Θέλω να σου πω, εμένα δε με ενδιαφέρει πως η άλλη θα βγαλει το χιλιάρικο να θρέψει τον εαυτο της. Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:17 Η Λένω έγραψε: #852 02-01-25 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Click για ανάπτυξη... Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Ο Guest 881237: #853 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Η glayki έγραψε: #854 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:21 Ο ilias90 έγραψε: #855 02-01-25 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Click για ανάπτυξη... Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #856 02-01-25 21:22 Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο ilias90 έγραψε: #857 02-01-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εν τω μεταξύ όλοι θέλουν εμφανίσιμη κ μόλις κάποια την νοιάξει έστω κ σε λογικά πλαίσια, το οικονομικό, την λένε "β...τα" ότι ψάχνει χορηγό κι άλλα τόσα
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 20:56 Ο ilias90 έγραψε: #843 02-01-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο μέσος άντρας (και βαζω και μενα μεσα) ειναι πιο ευκολος απο την Δανία του Β΄ΠΠ που σου θυμιζω οτι ο Βασιλιάς παρέδωσε το στέμμα του μέσα σε 6 ωρες σε μοτοσικλετιστη της Βέρμαχτ. Click για ανάπτυξη... 100%... Είναι στη φύση του άντρα να κυνηγάει τις γυναίκες, οπότε αν έρθει μόνη της γίνεται Δανία που λες. Θέλει μεγάλη δουλειά για έναν άντρα να γίνει επιλεκτικός και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω ενας ρε πούστη μου να βγει και να πει "Ναι ειμαι για τον πούτσο, κομπλεξάρας ή κακάσχημη και με έκαναν πέρα" Click για ανάπτυξη... Ναι, πάρε εκατό ζευγάρια και μίλα με κάθε άντρα και γυναίκα από αυτά τα ζευγάρια. Οι 90/100 (άντρες - γυναίκες) θα ξεκινήσουν από «μου έκανε αυτό», «ήταν έτσι/αλλιώς», θα φτάσουν ως το «δεν τραβούσε άλλο» και στο α ενικό θα πούνε μόνο κάτι του στιλ «βαρέθηκα να δίνω/να είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης» και λοιπά γραφικά. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι. Όλοι άντρες αξίας και όλες σούπερ θεάρες. Click για ανάπτυξη... Σούπερ μαλάκες είμαστε. Η πιο ζόρικη γκόμενα είναι η ταπεινότητα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:00 Ο Valder έγραψε: #844 02-01-25 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Εσένα αυτό το ταξίδι που έκανες στο Βελιγράδι πριν χρόνια, σε κατέστρεψε. Click για ανάπτυξη... Θέλω να μάθω περισσότερα γι αυτο, έχω παράνοια με τις Σέρβες. Βυζάρες, σταυροί, ρακή. Τάβλα ο δικός σου. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εν τω μεταξύ όλοι θέλουν εμφανίσιμη κ μόλις κάποια την νοιάξει έστω κ σε λογικά πλαίσια, το οικονομικό, την λένε "β...τα" ότι ψάχνει χορηγό κι άλλα τόσα Click για ανάπτυξη... Για πες ενα λογικό πλαίσιο. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 100%... Είναι στη φύση του άντρα να κυνηγάει τις γυναίκες, οπότε αν έρθει μόνη της γίνεται Δανία που λες. Θέλει μεγάλη δουλειά για έναν άντρα να γίνει επιλεκτικός και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Ναι, πάρε εκατό ζευγάρια και μίλα με κάθε άντρα και γυναίκα από αυτά τα ζευγάρια. Οι 90/100 (άντρες - γυναίκες) θα ξεκινήσουν από «μου έκανε αυτό», «ήταν έτσι/αλλιώς», θα φτάσουν ως το «δεν τραβούσε άλλο» και στο α ενικό θα πούνε μόνο κάτι του στιλ «βαρέθηκα να δίνω/να είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης» και λοιπά γραφικά. Σούπερ μαλάκες είμαστε. Η πιο ζόρικη γκόμενα είναι η ταπεινότητα. Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε λιάκο! glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:00 Η glayki έγραψε: #845 02-01-25 21:00 Συμπέρασμα των όσων σελίδων κρατά αυτή η συζήτηση : για τους άνδρες κάθε δεκαετία μπορεί να είναι ανθηρή, αρκεί να φροντίσουν να κρατούν το σώμα σε καλή κατάσταση, την εμφάνιση, να έχουν φροντίσει για μια καλή αποκατάσταση και άρα να φαντάζουν παρά τις αλλαγές δεκαετιών ελκυστικοί... Ενώ για τις γυναίκες μια και μοναδική ευκαιρία υπάρχει πριν υποπέσουν στα αζήτητα και βολευτούν μετά με κανένα κακομοίρη.. Η δεκαετία των 20!!!!! Σωστά; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #846 02-01-25 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Συμπέρασμα των όσων σελίδων κρατά αυτή η συζήτηση : για τους άνδρες κάθε δεκαετία μπορεί να είναι ανθηρή, αρκεί να φροντίσουν να κρατούν το σώμα σε καλή κατάσταση, την εμφάνιση, να έχουν φροντίσει για μια καλή αποκατάσταση και άρα να φαντάζουν παρά τις αλλαγές δεκαετιών ελκυστικοί... Ενώ για τις γυναίκες μια και μοναδική ευκαιρία υπάρχει πριν υποπέσουν στα αζήτητα και βολευτούν μετά με κανένα κακομοίρη.. Η δεκαετία των 20!!!!! Σωστά; Click για ανάπτυξη... Στα 29 έτη 11 μηνες και 364 μέρες και 11:59 πρέπει να χεις έτοιμο το κατάνα για Χαρακίρι Σεππούκου γιατι την επομενη έρχεται το σκουπιδιάρικο να σε μαζέψει για χωματερή. (οχι κατ εμέ, κατα άλλους φίλους) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:06 Ο Guest 881237: #847 02-01-25 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για πες ενα λογικό πλαίσιο. Click για ανάπτυξη... Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #848 02-01-25 21:11 Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:12 Ο ilias90 έγραψε: #849 02-01-25 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πες τα ρε λιάκο! Click για ανάπτυξη... Δες εδώ στο πολ μόνο, ότι ούτε 30% δεν πιάνει η εξωτερική εμφάνιση στο να θεωρήσεις σέξι τον άλλον για να διαπιστώσεις τι παπάτζα πέφτει (πολλοί στον ίδιο τους τον εαυτό...) Ελάχιστα άτομα έχω πιστέψει όταν μου είπαν ότι «δεν κοιτάω καθόλου εμφάνιση, είναι σαν να μην υπάρχει για εμένα» (όλες γυναίκες) και όλως τυχαίως οι σχέσεις τους ήταν όλοι εμφανίσιμοι... Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:13 Ο Guest 881237: #850 02-01-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό μήνυμα εδώ μέσα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Valder έγραψε: #851 02-01-25 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό το βρίσκω όντως ως επίπεδο βιοτικό. Αλλά αυτο ειναι κατι που αφορά τον άλλο πως τρώει και πως τη βγάζει. Εσείς, ανεξάρτητες, δυνατές, με δικά σας χρήματα, που δυσκολεύεστε σε αυτό; Θέλω να σου πω, εμένα δε με ενδιαφέρει πως η άλλη θα βγαλει το χιλιάρικο να θρέψει τον εαυτο της. Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:17 Η Λένω έγραψε: #852 02-01-25 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Click για ανάπτυξη... Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Ο Guest 881237: #853 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Η glayki έγραψε: #854 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:21 Ο ilias90 έγραψε: #855 02-01-25 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Click για ανάπτυξη... Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #856 02-01-25 21:22 Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο ilias90 έγραψε: #857 02-01-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ο μέσος άντρας (και βαζω και μενα μεσα) ειναι πιο ευκολος απο την Δανία του Β΄ΠΠ που σου θυμιζω οτι ο Βασιλιάς παρέδωσε το στέμμα του μέσα σε 6 ωρες σε μοτοσικλετιστη της Βέρμαχτ. Click για ανάπτυξη... 100%... Είναι στη φύση του άντρα να κυνηγάει τις γυναίκες, οπότε αν έρθει μόνη της γίνεται Δανία που λες. Θέλει μεγάλη δουλειά για έναν άντρα να γίνει επιλεκτικός και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω ενας ρε πούστη μου να βγει και να πει "Ναι ειμαι για τον πούτσο, κομπλεξάρας ή κακάσχημη και με έκαναν πέρα" Click για ανάπτυξη... Ναι, πάρε εκατό ζευγάρια και μίλα με κάθε άντρα και γυναίκα από αυτά τα ζευγάρια. Οι 90/100 (άντρες - γυναίκες) θα ξεκινήσουν από «μου έκανε αυτό», «ήταν έτσι/αλλιώς», θα φτάσουν ως το «δεν τραβούσε άλλο» και στο α ενικό θα πούνε μόνο κάτι του στιλ «βαρέθηκα να δίνω/να είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης» και λοιπά γραφικά. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όχι. Όλοι άντρες αξίας και όλες σούπερ θεάρες. Click για ανάπτυξη... Σούπερ μαλάκες είμαστε. Η πιο ζόρικη γκόμενα είναι η ταπεινότητα.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:00 Ο Valder έγραψε: #844 02-01-25 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Εσένα αυτό το ταξίδι που έκανες στο Βελιγράδι πριν χρόνια, σε κατέστρεψε. Click για ανάπτυξη... Θέλω να μάθω περισσότερα γι αυτο, έχω παράνοια με τις Σέρβες. Βυζάρες, σταυροί, ρακή. Τάβλα ο δικός σου. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εν τω μεταξύ όλοι θέλουν εμφανίσιμη κ μόλις κάποια την νοιάξει έστω κ σε λογικά πλαίσια, το οικονομικό, την λένε "β...τα" ότι ψάχνει χορηγό κι άλλα τόσα Click για ανάπτυξη... Για πες ενα λογικό πλαίσιο. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 100%... Είναι στη φύση του άντρα να κυνηγάει τις γυναίκες, οπότε αν έρθει μόνη της γίνεται Δανία που λες. Θέλει μεγάλη δουλειά για έναν άντρα να γίνει επιλεκτικός και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Ναι, πάρε εκατό ζευγάρια και μίλα με κάθε άντρα και γυναίκα από αυτά τα ζευγάρια. Οι 90/100 (άντρες - γυναίκες) θα ξεκινήσουν από «μου έκανε αυτό», «ήταν έτσι/αλλιώς», θα φτάσουν ως το «δεν τραβούσε άλλο» και στο α ενικό θα πούνε μόνο κάτι του στιλ «βαρέθηκα να δίνω/να είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης» και λοιπά γραφικά. Σούπερ μαλάκες είμαστε. Η πιο ζόρικη γκόμενα είναι η ταπεινότητα. Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε λιάκο! glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:00 Η glayki έγραψε: #845 02-01-25 21:00 Συμπέρασμα των όσων σελίδων κρατά αυτή η συζήτηση : για τους άνδρες κάθε δεκαετία μπορεί να είναι ανθηρή, αρκεί να φροντίσουν να κρατούν το σώμα σε καλή κατάσταση, την εμφάνιση, να έχουν φροντίσει για μια καλή αποκατάσταση και άρα να φαντάζουν παρά τις αλλαγές δεκαετιών ελκυστικοί... Ενώ για τις γυναίκες μια και μοναδική ευκαιρία υπάρχει πριν υποπέσουν στα αζήτητα και βολευτούν μετά με κανένα κακομοίρη.. Η δεκαετία των 20!!!!! Σωστά; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #846 02-01-25 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Συμπέρασμα των όσων σελίδων κρατά αυτή η συζήτηση : για τους άνδρες κάθε δεκαετία μπορεί να είναι ανθηρή, αρκεί να φροντίσουν να κρατούν το σώμα σε καλή κατάσταση, την εμφάνιση, να έχουν φροντίσει για μια καλή αποκατάσταση και άρα να φαντάζουν παρά τις αλλαγές δεκαετιών ελκυστικοί... Ενώ για τις γυναίκες μια και μοναδική ευκαιρία υπάρχει πριν υποπέσουν στα αζήτητα και βολευτούν μετά με κανένα κακομοίρη.. Η δεκαετία των 20!!!!! Σωστά; Click για ανάπτυξη... Στα 29 έτη 11 μηνες και 364 μέρες και 11:59 πρέπει να χεις έτοιμο το κατάνα για Χαρακίρι Σεππούκου γιατι την επομενη έρχεται το σκουπιδιάρικο να σε μαζέψει για χωματερή. (οχι κατ εμέ, κατα άλλους φίλους) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:06 Ο Guest 881237: #847 02-01-25 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για πες ενα λογικό πλαίσιο. Click για ανάπτυξη... Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #848 02-01-25 21:11 Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:12 Ο ilias90 έγραψε: #849 02-01-25 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πες τα ρε λιάκο! Click για ανάπτυξη... Δες εδώ στο πολ μόνο, ότι ούτε 30% δεν πιάνει η εξωτερική εμφάνιση στο να θεωρήσεις σέξι τον άλλον για να διαπιστώσεις τι παπάτζα πέφτει (πολλοί στον ίδιο τους τον εαυτό...) Ελάχιστα άτομα έχω πιστέψει όταν μου είπαν ότι «δεν κοιτάω καθόλου εμφάνιση, είναι σαν να μην υπάρχει για εμένα» (όλες γυναίκες) και όλως τυχαίως οι σχέσεις τους ήταν όλοι εμφανίσιμοι... Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:13 Ο Guest 881237: #850 02-01-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό μήνυμα εδώ μέσα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Valder έγραψε: #851 02-01-25 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό το βρίσκω όντως ως επίπεδο βιοτικό. Αλλά αυτο ειναι κατι που αφορά τον άλλο πως τρώει και πως τη βγάζει. Εσείς, ανεξάρτητες, δυνατές, με δικά σας χρήματα, που δυσκολεύεστε σε αυτό; Θέλω να σου πω, εμένα δε με ενδιαφέρει πως η άλλη θα βγαλει το χιλιάρικο να θρέψει τον εαυτο της. Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:17 Η Λένω έγραψε: #852 02-01-25 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Click για ανάπτυξη... Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Ο Guest 881237: #853 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Η glayki έγραψε: #854 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:21 Ο ilias90 έγραψε: #855 02-01-25 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Click για ανάπτυξη... Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #856 02-01-25 21:22 Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο ilias90 έγραψε: #857 02-01-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Εσένα αυτό το ταξίδι που έκανες στο Βελιγράδι πριν χρόνια, σε κατέστρεψε. Click για ανάπτυξη... Θέλω να μάθω περισσότερα γι αυτο, έχω παράνοια με τις Σέρβες. Βυζάρες, σταυροί, ρακή. Τάβλα ο δικός σου. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Εν τω μεταξύ όλοι θέλουν εμφανίσιμη κ μόλις κάποια την νοιάξει έστω κ σε λογικά πλαίσια, το οικονομικό, την λένε "β...τα" ότι ψάχνει χορηγό κι άλλα τόσα Click για ανάπτυξη... Για πες ενα λογικό πλαίσιο. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 100%... Είναι στη φύση του άντρα να κυνηγάει τις γυναίκες, οπότε αν έρθει μόνη της γίνεται Δανία που λες. Θέλει μεγάλη δουλειά για έναν άντρα να γίνει επιλεκτικός και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Ναι, πάρε εκατό ζευγάρια και μίλα με κάθε άντρα και γυναίκα από αυτά τα ζευγάρια. Οι 90/100 (άντρες - γυναίκες) θα ξεκινήσουν από «μου έκανε αυτό», «ήταν έτσι/αλλιώς», θα φτάσουν ως το «δεν τραβούσε άλλο» και στο α ενικό θα πούνε μόνο κάτι του στιλ «βαρέθηκα να δίνω/να είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης» και λοιπά γραφικά. Σούπερ μαλάκες είμαστε. Η πιο ζόρικη γκόμενα είναι η ταπεινότητα. Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε λιάκο!
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:00 Η glayki έγραψε: #845 02-01-25 21:00 Συμπέρασμα των όσων σελίδων κρατά αυτή η συζήτηση : για τους άνδρες κάθε δεκαετία μπορεί να είναι ανθηρή, αρκεί να φροντίσουν να κρατούν το σώμα σε καλή κατάσταση, την εμφάνιση, να έχουν φροντίσει για μια καλή αποκατάσταση και άρα να φαντάζουν παρά τις αλλαγές δεκαετιών ελκυστικοί... Ενώ για τις γυναίκες μια και μοναδική ευκαιρία υπάρχει πριν υποπέσουν στα αζήτητα και βολευτούν μετά με κανένα κακομοίρη.. Η δεκαετία των 20!!!!! Σωστά; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #846 02-01-25 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Συμπέρασμα των όσων σελίδων κρατά αυτή η συζήτηση : για τους άνδρες κάθε δεκαετία μπορεί να είναι ανθηρή, αρκεί να φροντίσουν να κρατούν το σώμα σε καλή κατάσταση, την εμφάνιση, να έχουν φροντίσει για μια καλή αποκατάσταση και άρα να φαντάζουν παρά τις αλλαγές δεκαετιών ελκυστικοί... Ενώ για τις γυναίκες μια και μοναδική ευκαιρία υπάρχει πριν υποπέσουν στα αζήτητα και βολευτούν μετά με κανένα κακομοίρη.. Η δεκαετία των 20!!!!! Σωστά; Click για ανάπτυξη... Στα 29 έτη 11 μηνες και 364 μέρες και 11:59 πρέπει να χεις έτοιμο το κατάνα για Χαρακίρι Σεππούκου γιατι την επομενη έρχεται το σκουπιδιάρικο να σε μαζέψει για χωματερή. (οχι κατ εμέ, κατα άλλους φίλους) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:06 Ο Guest 881237: #847 02-01-25 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για πες ενα λογικό πλαίσιο. Click για ανάπτυξη... Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #848 02-01-25 21:11 Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:12 Ο ilias90 έγραψε: #849 02-01-25 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πες τα ρε λιάκο! Click για ανάπτυξη... Δες εδώ στο πολ μόνο, ότι ούτε 30% δεν πιάνει η εξωτερική εμφάνιση στο να θεωρήσεις σέξι τον άλλον για να διαπιστώσεις τι παπάτζα πέφτει (πολλοί στον ίδιο τους τον εαυτό...) Ελάχιστα άτομα έχω πιστέψει όταν μου είπαν ότι «δεν κοιτάω καθόλου εμφάνιση, είναι σαν να μην υπάρχει για εμένα» (όλες γυναίκες) και όλως τυχαίως οι σχέσεις τους ήταν όλοι εμφανίσιμοι... Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:13 Ο Guest 881237: #850 02-01-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό μήνυμα εδώ μέσα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Valder έγραψε: #851 02-01-25 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό το βρίσκω όντως ως επίπεδο βιοτικό. Αλλά αυτο ειναι κατι που αφορά τον άλλο πως τρώει και πως τη βγάζει. Εσείς, ανεξάρτητες, δυνατές, με δικά σας χρήματα, που δυσκολεύεστε σε αυτό; Θέλω να σου πω, εμένα δε με ενδιαφέρει πως η άλλη θα βγαλει το χιλιάρικο να θρέψει τον εαυτο της. Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:17 Η Λένω έγραψε: #852 02-01-25 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Click για ανάπτυξη... Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Ο Guest 881237: #853 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Η glayki έγραψε: #854 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:21 Ο ilias90 έγραψε: #855 02-01-25 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Click για ανάπτυξη... Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #856 02-01-25 21:22 Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο ilias90 έγραψε: #857 02-01-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμπέρασμα των όσων σελίδων κρατά αυτή η συζήτηση : για τους άνδρες κάθε δεκαετία μπορεί να είναι ανθηρή, αρκεί να φροντίσουν να κρατούν το σώμα σε καλή κατάσταση, την εμφάνιση, να έχουν φροντίσει για μια καλή αποκατάσταση και άρα να φαντάζουν παρά τις αλλαγές δεκαετιών ελκυστικοί... Ενώ για τις γυναίκες μια και μοναδική ευκαιρία υπάρχει πριν υποπέσουν στα αζήτητα και βολευτούν μετά με κανένα κακομοίρη.. Η δεκαετία των 20!!!!! Σωστά;
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:03 Ο Valder έγραψε: #846 02-01-25 21:03 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Συμπέρασμα των όσων σελίδων κρατά αυτή η συζήτηση : για τους άνδρες κάθε δεκαετία μπορεί να είναι ανθηρή, αρκεί να φροντίσουν να κρατούν το σώμα σε καλή κατάσταση, την εμφάνιση, να έχουν φροντίσει για μια καλή αποκατάσταση και άρα να φαντάζουν παρά τις αλλαγές δεκαετιών ελκυστικοί... Ενώ για τις γυναίκες μια και μοναδική ευκαιρία υπάρχει πριν υποπέσουν στα αζήτητα και βολευτούν μετά με κανένα κακομοίρη.. Η δεκαετία των 20!!!!! Σωστά; Click για ανάπτυξη... Στα 29 έτη 11 μηνες και 364 μέρες και 11:59 πρέπει να χεις έτοιμο το κατάνα για Χαρακίρι Σεππούκου γιατι την επομενη έρχεται το σκουπιδιάρικο να σε μαζέψει για χωματερή. (οχι κατ εμέ, κατα άλλους φίλους) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:06 Ο Guest 881237: #847 02-01-25 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για πες ενα λογικό πλαίσιο. Click για ανάπτυξη... Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #848 02-01-25 21:11 Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:12 Ο ilias90 έγραψε: #849 02-01-25 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πες τα ρε λιάκο! Click για ανάπτυξη... Δες εδώ στο πολ μόνο, ότι ούτε 30% δεν πιάνει η εξωτερική εμφάνιση στο να θεωρήσεις σέξι τον άλλον για να διαπιστώσεις τι παπάτζα πέφτει (πολλοί στον ίδιο τους τον εαυτό...) Ελάχιστα άτομα έχω πιστέψει όταν μου είπαν ότι «δεν κοιτάω καθόλου εμφάνιση, είναι σαν να μην υπάρχει για εμένα» (όλες γυναίκες) και όλως τυχαίως οι σχέσεις τους ήταν όλοι εμφανίσιμοι... Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:13 Ο Guest 881237: #850 02-01-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό μήνυμα εδώ μέσα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Valder έγραψε: #851 02-01-25 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό το βρίσκω όντως ως επίπεδο βιοτικό. Αλλά αυτο ειναι κατι που αφορά τον άλλο πως τρώει και πως τη βγάζει. Εσείς, ανεξάρτητες, δυνατές, με δικά σας χρήματα, που δυσκολεύεστε σε αυτό; Θέλω να σου πω, εμένα δε με ενδιαφέρει πως η άλλη θα βγαλει το χιλιάρικο να θρέψει τον εαυτο της. Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:17 Η Λένω έγραψε: #852 02-01-25 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Click για ανάπτυξη... Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Ο Guest 881237: #853 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Η glayki έγραψε: #854 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:21 Ο ilias90 έγραψε: #855 02-01-25 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Click για ανάπτυξη... Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #856 02-01-25 21:22 Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο ilias90 έγραψε: #857 02-01-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Συμπέρασμα των όσων σελίδων κρατά αυτή η συζήτηση : για τους άνδρες κάθε δεκαετία μπορεί να είναι ανθηρή, αρκεί να φροντίσουν να κρατούν το σώμα σε καλή κατάσταση, την εμφάνιση, να έχουν φροντίσει για μια καλή αποκατάσταση και άρα να φαντάζουν παρά τις αλλαγές δεκαετιών ελκυστικοί... Ενώ για τις γυναίκες μια και μοναδική ευκαιρία υπάρχει πριν υποπέσουν στα αζήτητα και βολευτούν μετά με κανένα κακομοίρη.. Η δεκαετία των 20!!!!! Σωστά; Click για ανάπτυξη... Στα 29 έτη 11 μηνες και 364 μέρες και 11:59 πρέπει να χεις έτοιμο το κατάνα για Χαρακίρι Σεππούκου γιατι την επομενη έρχεται το σκουπιδιάρικο να σε μαζέψει για χωματερή. (οχι κατ εμέ, κατα άλλους φίλους)
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:06 Ο Guest 881237: #847 02-01-25 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για πες ενα λογικό πλαίσιο. Click για ανάπτυξη... Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #848 02-01-25 21:11 Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:12 Ο ilias90 έγραψε: #849 02-01-25 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πες τα ρε λιάκο! Click για ανάπτυξη... Δες εδώ στο πολ μόνο, ότι ούτε 30% δεν πιάνει η εξωτερική εμφάνιση στο να θεωρήσεις σέξι τον άλλον για να διαπιστώσεις τι παπάτζα πέφτει (πολλοί στον ίδιο τους τον εαυτό...) Ελάχιστα άτομα έχω πιστέψει όταν μου είπαν ότι «δεν κοιτάω καθόλου εμφάνιση, είναι σαν να μην υπάρχει για εμένα» (όλες γυναίκες) και όλως τυχαίως οι σχέσεις τους ήταν όλοι εμφανίσιμοι... Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:13 Ο Guest 881237: #850 02-01-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό μήνυμα εδώ μέσα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Valder έγραψε: #851 02-01-25 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό το βρίσκω όντως ως επίπεδο βιοτικό. Αλλά αυτο ειναι κατι που αφορά τον άλλο πως τρώει και πως τη βγάζει. Εσείς, ανεξάρτητες, δυνατές, με δικά σας χρήματα, που δυσκολεύεστε σε αυτό; Θέλω να σου πω, εμένα δε με ενδιαφέρει πως η άλλη θα βγαλει το χιλιάρικο να θρέψει τον εαυτο της. Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:17 Η Λένω έγραψε: #852 02-01-25 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Click για ανάπτυξη... Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Ο Guest 881237: #853 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Η glayki έγραψε: #854 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:21 Ο ilias90 έγραψε: #855 02-01-25 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Click για ανάπτυξη... Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #856 02-01-25 21:22 Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο ilias90 έγραψε: #857 02-01-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για πες ενα λογικό πλαίσιο. Click για ανάπτυξη... Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον....
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:11 Η Εριφύλη έγραψε: #848 02-01-25 21:11 Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:12 Ο ilias90 έγραψε: #849 02-01-25 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πες τα ρε λιάκο! Click για ανάπτυξη... Δες εδώ στο πολ μόνο, ότι ούτε 30% δεν πιάνει η εξωτερική εμφάνιση στο να θεωρήσεις σέξι τον άλλον για να διαπιστώσεις τι παπάτζα πέφτει (πολλοί στον ίδιο τους τον εαυτό...) Ελάχιστα άτομα έχω πιστέψει όταν μου είπαν ότι «δεν κοιτάω καθόλου εμφάνιση, είναι σαν να μην υπάρχει για εμένα» (όλες γυναίκες) και όλως τυχαίως οι σχέσεις τους ήταν όλοι εμφανίσιμοι... Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:13 Ο Guest 881237: #850 02-01-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό μήνυμα εδώ μέσα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Valder έγραψε: #851 02-01-25 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό το βρίσκω όντως ως επίπεδο βιοτικό. Αλλά αυτο ειναι κατι που αφορά τον άλλο πως τρώει και πως τη βγάζει. Εσείς, ανεξάρτητες, δυνατές, με δικά σας χρήματα, που δυσκολεύεστε σε αυτό; Θέλω να σου πω, εμένα δε με ενδιαφέρει πως η άλλη θα βγαλει το χιλιάρικο να θρέψει τον εαυτο της. Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:17 Η Λένω έγραψε: #852 02-01-25 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Click για ανάπτυξη... Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Ο Guest 881237: #853 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Η glayki έγραψε: #854 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:21 Ο ilias90 έγραψε: #855 02-01-25 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Click για ανάπτυξη... Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #856 02-01-25 21:22 Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο ilias90 έγραψε: #857 02-01-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος;
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:12 Ο ilias90 έγραψε: #849 02-01-25 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πες τα ρε λιάκο! Click για ανάπτυξη... Δες εδώ στο πολ μόνο, ότι ούτε 30% δεν πιάνει η εξωτερική εμφάνιση στο να θεωρήσεις σέξι τον άλλον για να διαπιστώσεις τι παπάτζα πέφτει (πολλοί στον ίδιο τους τον εαυτό...) Ελάχιστα άτομα έχω πιστέψει όταν μου είπαν ότι «δεν κοιτάω καθόλου εμφάνιση, είναι σαν να μην υπάρχει για εμένα» (όλες γυναίκες) και όλως τυχαίως οι σχέσεις τους ήταν όλοι εμφανίσιμοι... Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:13 Ο Guest 881237: #850 02-01-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό μήνυμα εδώ μέσα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Valder έγραψε: #851 02-01-25 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό το βρίσκω όντως ως επίπεδο βιοτικό. Αλλά αυτο ειναι κατι που αφορά τον άλλο πως τρώει και πως τη βγάζει. Εσείς, ανεξάρτητες, δυνατές, με δικά σας χρήματα, που δυσκολεύεστε σε αυτό; Θέλω να σου πω, εμένα δε με ενδιαφέρει πως η άλλη θα βγαλει το χιλιάρικο να θρέψει τον εαυτο της. Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:17 Η Λένω έγραψε: #852 02-01-25 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Click για ανάπτυξη... Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Ο Guest 881237: #853 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Η glayki έγραψε: #854 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:21 Ο ilias90 έγραψε: #855 02-01-25 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Click για ανάπτυξη... Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #856 02-01-25 21:22 Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο ilias90 έγραψε: #857 02-01-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πες τα ρε λιάκο! Click για ανάπτυξη... Δες εδώ στο πολ μόνο, ότι ούτε 30% δεν πιάνει η εξωτερική εμφάνιση στο να θεωρήσεις σέξι τον άλλον για να διαπιστώσεις τι παπάτζα πέφτει (πολλοί στον ίδιο τους τον εαυτό...) Ελάχιστα άτομα έχω πιστέψει όταν μου είπαν ότι «δεν κοιτάω καθόλου εμφάνιση, είναι σαν να μην υπάρχει για εμένα» (όλες γυναίκες) και όλως τυχαίως οι σχέσεις τους ήταν όλοι εμφανίσιμοι... Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; )
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:13 Ο Guest 881237: #850 02-01-25 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό μήνυμα εδώ μέσα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Valder έγραψε: #851 02-01-25 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό το βρίσκω όντως ως επίπεδο βιοτικό. Αλλά αυτο ειναι κατι που αφορά τον άλλο πως τρώει και πως τη βγάζει. Εσείς, ανεξάρτητες, δυνατές, με δικά σας χρήματα, που δυσκολεύεστε σε αυτό; Θέλω να σου πω, εμένα δε με ενδιαφέρει πως η άλλη θα βγαλει το χιλιάρικο να θρέψει τον εαυτο της. Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:17 Η Λένω έγραψε: #852 02-01-25 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Click για ανάπτυξη... Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Ο Guest 881237: #853 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Η glayki έγραψε: #854 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:21 Ο ilias90 έγραψε: #855 02-01-25 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Click για ανάπτυξη... Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #856 02-01-25 21:22 Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο ilias90 έγραψε: #857 02-01-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιλάτε οι άντρες για απόρριψη λόγω εμφάνισης, ενώ οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν τεράστιο άγχος με πολλές περιποιήσεις, για να μη τρώνε χυλόπιτα. Κακώς βέβαια, αλλά έχω γνωρίσει τόσες πολλές γυναίκες που κοιτάνε να εμφανίζονται χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους. Ενώ λίγοι άντρες αγχώνονται για κάτι τέτοιο. Και φυσικά φταίει όλη η κοινωνία. Ποιος είναι ο νικημένος; Click για ανάπτυξη... Το πιο σωστό μήνυμα εδώ μέσα
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Valder έγραψε: #851 02-01-25 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό το βρίσκω όντως ως επίπεδο βιοτικό. Αλλά αυτο ειναι κατι που αφορά τον άλλο πως τρώει και πως τη βγάζει. Εσείς, ανεξάρτητες, δυνατές, με δικά σας χρήματα, που δυσκολεύεστε σε αυτό; Θέλω να σου πω, εμένα δε με ενδιαφέρει πως η άλλη θα βγαλει το χιλιάρικο να θρέψει τον εαυτο της. Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:17 Η Λένω έγραψε: #852 02-01-25 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Click για ανάπτυξη... Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Ο Guest 881237: #853 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Η glayki έγραψε: #854 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:21 Ο ilias90 έγραψε: #855 02-01-25 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Click για ανάπτυξη... Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #856 02-01-25 21:22 Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο ilias90 έγραψε: #857 02-01-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Na έχει ένα εισόδημα και να συντηρείται μόνος του . Μετά τα 30 τουλάχιστον.... Click για ανάπτυξη... Πολύ λογικό το βρίσκω όντως ως επίπεδο βιοτικό. Αλλά αυτο ειναι κατι που αφορά τον άλλο πως τρώει και πως τη βγάζει. Εσείς, ανεξάρτητες, δυνατές, με δικά σας χρήματα, που δυσκολεύεστε σε αυτό; Θέλω να σου πω, εμένα δε με ενδιαφέρει πως η άλλη θα βγαλει το χιλιάρικο να θρέψει τον εαυτο της. Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό.
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:17 Η Λένω έγραψε: #852 02-01-25 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Click για ανάπτυξη... Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Ο Guest 881237: #853 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Η glayki έγραψε: #854 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:21 Ο ilias90 έγραψε: #855 02-01-25 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Click για ανάπτυξη... Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #856 02-01-25 21:22 Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο ilias90 έγραψε: #857 02-01-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Λείπουν οι γραφικές περιγραφές επί του θέματος της μεγάλης @yorkie ... Καλή ώρα τα λέγαμε μια μέρα θυμάμαι εδώ (@Λένω, θυμάσαι; ) Click για ανάπτυξη... Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Ο Guest 881237: #853 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Η glayki έγραψε: #854 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:21 Ο ilias90 έγραψε: #855 02-01-25 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Click για ανάπτυξη... Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #856 02-01-25 21:22 Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο ilias90 έγραψε: #857 02-01-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Click για ανάπτυξη... Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:19 Η glayki έγραψε: #854 02-01-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:21 Ο ilias90 έγραψε: #855 02-01-25 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Click για ανάπτυξη... Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #856 02-01-25 21:22 Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο ilias90 έγραψε: #857 02-01-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με ενδιαφέρει να μπορούμε να πηδιόμαστε και να κανουμε παρέα. Εσας γιατί σας ενδιαφέρει το πως συντηρείται ο άλλος για τον εαυτό του; Κανονικά τον ίδιο θα έπρεπε να ενδιαφέρει αυτό. Click για ανάπτυξη... Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:21 Ο ilias90 έγραψε: #855 02-01-25 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Click για ανάπτυξη... Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #856 02-01-25 21:22 Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο ilias90 έγραψε: #857 02-01-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ξεχνιούνται αυτά; Μιλάμε πολύ συχνά με την yorkie οπότε το έχουμε αναλύσει το θέμα μέχρι κεραίας. Click για ανάπτυξη... Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:22 Η Εριφύλη έγραψε: #856 02-01-25 21:22 Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο ilias90 έγραψε: #857 02-01-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα)
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.837 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:24 Ο ilias90 έγραψε: #857 02-01-25 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Έλα παιδιά, εντάξει.. Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά. Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα) Click για ανάπτυξη... feminism entered the chat. ilias90_out.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:25 Ο Valder έγραψε: #858 02-01-25 21:25 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Γιατί τη μέση γυναίκα που ψάχνει μετά από κάποια ηλικία δέσμευση σοβαρή με προοπτική οικογένειας και όχι ένα πήδημα, όπως το λες και παρέα ,την ενδιαφέρει το είδος του βιοτικού επιπέδου που θα έχει ζώντας με τον άλλον. Τόσες φορές τα έχουμε πει. Click για ανάπτυξη... Αστη να απαντησει εκείνη (νταξ απάντησε), λες να τα ξέχασα ή να είμαι χρυσόψαρο; Μην πεταγεσαι ΓΛΑΥΚΑ! Και στην τελική η γυναίκα καίγεται για δέσμευση σοβαρή, αυτη ας βρει και τα Χ χιλιαρικα το μήνα για συμβιωση. Ο άντρας, αμα έχει λιγα all the more reasons να τα κρατησει για τον εαυτό του, κι αν έχει πραγματικά πολλά σιγά μην κατσει να συμβιώσει με μια καποιας μεγαλης ηλικιας που τον θελει να της χτισει και εξοχικάρες. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε σε κάποιον εδώ μέσα γενικά ) . Click για ανάπτυξη... Το ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που έχουν την απαίτηση η κοπέλα να μοιάζει με μοντέλο της victoria secret , ενώ οι ίδιοι δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια σαν status Click για ανάπτυξη... Μα ούτε το ένα ειναι στατους, ουτε το άλλο, για μένα. Αντε και βρίσκει η θεάρα τον πλούσιο. Δυο φελλοί τα βρήκανε, ο ένας γαμαει με τα λεφτά κι η άλλη το μονο προσόν της ειναι οι καλές πίπες και το κεικ μεηκαπ στη μάπα. Job's done, scv starcraft φάση. Το παν για μενα ειναι το τανγκο μεταξυ δυο νορμαλ ανθρωπων, μιας κοπελίτσας της διπλανης πόρτας με φυσική εμφάνιση και ενος ανθρωπου με αυτονομο μεν αλλα νορμαλ εισόδημα. Γιατι; Γιατι εκει η όλη προσπάθεια κι ο όλος αγώνας θα πέσει σε άλλα εχέγγυα.
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Λένω έγραψε: #859 02-01-25 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιανουαρίου 2025 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Χαιρετίσματα δωσ' της. Και πες της να μπει καμιά μέρα, έτσι λίγο να πάρει ζωή το φόρουμ και ξαναφεύγει. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι θα βρουν απήχηση οι απόψεις μας. Μόνες μας θα τα λέμε, μόνες μας θα τ΄ακούμε.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 21:27 Η Εριφύλη έγραψε: #860 02-01-25 21:27 Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα.
Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα. Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό.. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα.